nickarmy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Επανέρχομαι και εγώ. Μου επέστρεψαν τα λεφτά αφού έβαλα δικηγόρο να κάνει τηλέφωνα και έναν γνωστό μου στη Λάρισα να πηγαίνει στο μαγαζί για μιάμιση εβδομάδα. Πολύ ταλαιπωρία και άγχος , εννοείται έγιναν καταγγελίες κτλ. , κάντε οπωσδήποτε ενημέρωση στο best price και όπως μου έγινε μάθημα μόνο skroutz γιατί μιλάμε για πολύ αναξιόπιστη αντιμετώπιση και από το best price (ποτέ δεν απάντησαν για την εξέλιξη του θέματος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickarmy είπε Επανέρχομαι και εγώ. Μου επέστρεψαν τα λεφτά αφού έβαλα δικηγόρο να κάνει τηλέφωνα και έναν γνωστό μου στη Λάρισα να πηγαίνει στο μαγαζί για μιάμιση εβδομάδα. Πολύ ταλαιπωρία και άγχος , εννοείται έγιναν καταγγελίες κτλ. , κάντε οπωσδήποτε ενημέρωση στο best price και όπως μου έγινε μάθημα μόνο skroutz γιατί μιλάμε για πολύ αναξιόπιστη αντιμετώπιση και από το best price (ποτέ δεν απάντησαν για την εξέλιξη του θέματος). Έκανα αρνητικη best price και στο Google της απορριψαν. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 31 λεπτά πριν, Arkin είπε Έκανα αρνητικη best price και στο Google της απορριψαν. Θα κάνω και μήνυση στο συνήγορο του καταναλωτή. Λες να βάλω δικηγόρο να τους πάρει? Να στείλεις μήνυμα στο best price, με ολα τα email επισύναψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, nickarmy είπε Να στείλεις μήνυμα στο best price, με ολα τα email επισύναψη Στο ιδιο το best price? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου https://www.bestprice.gr/contact Επιλογή θέματος Άλλο Τίτλος Μη Επιστροφή Χρημάτων από κατάστημα Perishop Στο σώμα του κειμένου περιγράφεις την κατάσταση σου και μετά θα σου στείλουν (έτσι έγινε με έμενα) να του στείλεις σε email τις επικοινωνίες από το κατάστημα. Στείλε και τη καταγγελία που έχεις κάνει στο Συνήγορο . Εγώ τους έγγραψα ότι είμαι απογοητευμένος από τη διαχείριση τους και ότι είναι δυσφήμιση να έχουν ένα τέτοιο κατάστημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimisdel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Εγώ αναρωτιέμαι το εξής, αξιζει τον κόπο για λιγότερα χρήματα, να είναι κάποιος στο περίμενε για πολύ καιρό, να αγχώνεται για το τι γίνεται με τα χρήματα τα οποία ήδη έχει προπληρώσει; Ο κανόνας που εφαρμόζω προσωπικά, είναι να πληρώσω κάτι, αφότου το έχω παραλάβει, το να προπληρώσω κάτι για να γλιτώσω μεταφορικά έξοδα, να πάρω σειρά προτεραιότητας κτλ, είναι κάτι το οποίο δεν εμπιστεύομαι να κάνω, γενικότερα σε αγορές. Ειδικά για ποσά τετραψήφια όπως ειπώθηκε εδώ πέρα, δύσκολα πιστεύω θα τα έδιναν οι περισσότεροι, είναι ένα μεγάλο ρίσκο και πραγματικά αναρωτιέμαι, πέραν της πιο προσιτής τιμής, τι πραγματικά ελκυστικό έχει το συγκεκριμένο κατάστημα και έχει έλξει τόση πελατεία; Όπως φαίνεται, αρκετοί έχουν μπλέξει με το συγκεκριμένο θέμα, μακάρι να διευθετηθεί γρήγορα το όποιο ζήτημα και να λήξει η ταλαιπωρία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StergiosGeo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Εν το μεταξυ πρεπει να αλλαξε και τηλεφωνο απο το τηλ κεντρο πριν μιλαγε για ομιλους plan c κτλ και τωρα τιποτα. Για να βγαλεις την αρνητικη ομως λενε ειμαστε ενα μικρο καταστημα στην λαρισα αλλα στο τηλ κεντρο μιλαγαν για ομιλους… γελαω. Τεσπα χτυπαει σε κανεναν το τηλεφωνο πανω απο 40 δευτερολεπτα; Εμενα τοσο χτυπαει και μου το κλεινει εχω αγανακτησει μας εφαγαν τα λεφτα δεν το περιμενα πραγματικα να το παθω αυτο απο καταστημα σε τοσο μεγαλη πλατφορμα. Ουτε να εκανα παραγγελια απο την αφρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elkat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Γιατί μπλέκεστε με τα τηλέφωνα; Μια φορά προσπάθησα για ώρα να βγάλω γραμμή, δεν έβγαλα κ από τότε μόνο e-mails. Μιλάμε όμως για πολλά! Σχεδόν ανά δίωρο. Ευγενικά πάντα, αλλά κλιμακωτά σε ένταση. Πήρα και τις δυο φορές τα χρήματά μου πίσω, την πρώτη πολύ γρήγορα (έτσι την πάτησα κ αφού εγγυήθηκε προσωπικά ο αφέντης, σε συνδυασμό με τα -200€ εβαλα ξανά την παραγγελία) σε 14 μέρες (ημερολογιακές) την δεύτερη αφού μεσολάβησε τηλέφωνο της λογίστριας/νομικής συμβούλου / μητέρας τελικά (!!!) που προβάλλοντας ως επιχείρημα για την σοβαρότητα των λεγόμενών της την ηλικία της μου ζήτησε διορία μιας εβδομάδας προκειμένου να είναι …φερέγγυα! Γελάω με αυτό που διάβασα περί ομίλου, έχουν τόσο πλάκα τελικά. Παντα πληρώνω προκαταβολικά την παραγγελία μου, εργάζομαι σε μεγάλο όμιλο κ ξέρω ότι οι πληρωμένες παραγγελίες εκτελούνται αμεσότερα μιας κ πολλές αντικαταβολες επιστρέφονται χωρίς να παραληφθούν. Σε μικρότερες επιχειρήσεις επιλέγω να πληρώσω στο κατάστημα, στην συγκεκριμένη λόγω απόστασης θα επέλεγα αντικαταβολή αλλά δεν ειχε αυτή την επιλογή. Ψωνίζω διαδικτυακά άπειρα χρόνια, ποτε δεν την έχω πατήσει. Βρέθηκε ο Λαρισαίος να μας βάλει τα γυαλιά. Σε επικοινωνία που είχα τότε με την BestPrice είχαν πει ότι ανεβαίνουν οι κριτικές όλες σε 10 μέρες από την υποβολή τους. Στην google απορρίφθηκε πολλές φορές όμως στο τέλος ανέβηκε, δε νομίζω ότι εκεί εμπλέκεται ο …επιχειρηματίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StergiosGeo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ούτε mail απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα. Βλεπω να αρχίζουμε τα τηλέφωνα στον Ευαγγελατο να το βγάλει στη φόρα το θέμα. Το bestprice.gr πέρα βρέχει δεν ασχολούνται καν. Παιδια εχει κανενας καποια ακρη οντως να το μεταβιβασει στον ευαγγελατο περιμενουμε τα λεφτα μας σχεδον 4 μηνες τωρα και κανεις δεν δινει σημασια, εκανα κριτικη στον χρυσο οδηγο δειτε εδω τι γραφουν… πανε τα λεφτα μας. https://www.xo.gr/profile/profile-911671322/el/ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από StergiosGeo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yamaha vity Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μην πιστεύεται τίποτα από αυτά που σας λένε στο τηλ και στα emeil οι τύποι σ αυτό το μαγαζί δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω!!! Η δική μου εμπιρία με το κατάστημα από τις 27νοεμβριου παραγγελία σχεδόν 900€ενα τηλ τρελό δούλεμα για δύο μήνες με πολλά πολλά πολλά ψέματα στο δίμηνο έκανα ακύρωση παραγγελίας μου εστηλαν emeil ότι η επιστροφή έχει ολοκληρωθεί μετά μια μέρα, περημενα τα λεφτά τίποτα τους ζήτησα αποδεικτικό επιστροφής καμία απάντηση στις 17μερες τους είχα βρει στο ινστα τους έγραφα εκυ κάτω από ένα τηλ και ότι έγραφα το διεγραφαν τρελαθηκα λέω πάνε τα λεφτά επικηνονησα με το mega ήταν Σάββατο και μου είπαν θα με πάρουν την Δευτέρα τους εστηλα emeil για το mega έψαχνα τον Ευαγγελάτος και σε δύο ώρες είχαν βάλει τα χρήματα πίσω η κατάθεση έγινε από φόβο και επιτόπου και μόνο δεν είχαν κάνει καμία επιστροφή κανονικά, την Κυριακή με πήρε ο ιδιοκτήτης μου προτηνε για το ψυχοφθορο της υπόθεσης να μου στήλει αντικαταβολή το τηλ που ήθελα δελεαστική τιμή 400€ και να σβισω ότι έχω γράψει από δω και best price καταλάβενεις κάνεις το λόγο απλά για να σβισω ότι είχα γράψει λες και δεν μπορώ να ξαναγραψωτο έκανα θα το έστελνε την Τετάρτη που μας πέρασε δεν έχει στήλει τίποτα και δεν πρόκειται σηνεχιζετσι το δούλεμα δεν θέλω κανένα τηλ πλέον, και να ξερεται ότι εδώ σας διαβάζουν Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από yamaha vity 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yamaha vity Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Πήρα mega ήταν σαβατο και μου είπαν να μιλάγαμε Δευτέρα την ίδια μέρα που είχα πάρει στο μέγα και τους εστηλα ότι πήρα στο μεγκα μου βάλανε τα λεφτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv8iik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου η εκπομπή εχει viber αν θυμάμαι καλά ,, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις