Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Είναι δεν είναι, άπαξ και αποφασίσεις να το τραβήξεις νομικά, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να διαφύγει 

Μπορει να δηλωσει πτωχευση η να φυγει στο εξωτερικο με τα λεφτα στην revolut και θα παρουμε ολοι τα π@π@ρια μας αφου δεν ειναι πιστοποιημενος αυτο φοβαμαι. Και λογικο αφου μετα θα παμε στο best price και θα μας πει να ψωνιζαμε απο πιστοποιημενο… κριμα την ωρα και την στιγμη που πληρωσα σε αυτο το μαγαζι…

Επεξ/σία από StergiosGeo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την πάτησα με 220 ευρώ άλλοι βλεπω έχετε δώσει 1000+ σε τέτοια περίπτωση θα είχα ήδη πάει Λάρισα. Τώρα θα καταφύγω σε κριτικές. Το δουλεμα έχει και ένα όριο. Στα τηλέφωνα το κλείνουν συνέχεια. 

Επεξ/σία από Arkin

7 minutes ago, Arkin said:

Εγώ την πάτησα με 220 ευρώ άλλοι βλεπω έχετε δώσει 1000+ σε τέτοια περίπτωση θα είχα ήδη πάει Λάρισα. Τώρα θα καταφύγω σε κριτικές και συνήγορο οπως και οι άλλοι. Το δουλεμα έχει και ένα όριο. Στα τηλέφωνα το κλείνουν συνέχεια. 

Άστα φίλε μου. Πέρα δώθε με λογιστήρια κάθε μέρα από τις 22/12, εκνευρισμος, φωνές, απειλές. Δεν έχεις ιδέα. 2 χιλιάρικα είναι αυτά, που από όσο ξέρουν (και ξέρω) απλά αγνοούνται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Άστα φίλε μου. Πέρα δώθε με λογιστήρια κάθε μέρα από τις 22/12, εκνευρισμος, φωνές, απειλές. Δεν έχεις ιδέα. 2 χιλιάρικα είναι αυτά, που από όσο ξέρουν (και ξέρω) απλά αγνοούνται. 

Πάρα πολλά χρήματα θα είχα πάει ήδη Λάρισα αν με κορόιδευαν για τόσα χρήματα. Αύριο κλείνω 20 εργασιμες θα αρχίσω κριτικές. 

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, Arkin said:

Πάρα πολλά χρήματα θα είχα πάει ήδη Λάρισα αν με κορόιδευαν για τόσα χρήματα. Δεν θα τους αφήσω σε ησυχία αύριο κλείνω 20 εργασιμες θα αρχίσω ατελείωτες κριτικές και συνήγορο του καταναλωτή. Θα μιλήσω και με την τράπεζα μου ως όψεως λογαριασμός να το δω και από εκεί. Θα το τρέξω όσο δεν πάει 1 ευρώ η 200 η 1000. 

Γιατί σου εγγυάται κανένας ότι αν ανέβω μέχρι Λάρισα θα τα έχουν; Πάω στοίχημα ότι καν δεν υπάρχουν στο μαγαζί ή σε κάποια αποθήκη. 

Εξ ου και οι καθυστερήσεις. Ψιλό γαζί μας δουλεύουν, εδώ εμένα μου έδωσαν ψεύτικο ACS tracking number μόνο και μόνο για να έχουν και άλλο χρόνο. 

Επεξ/σία από Χρήστος Κοβ.

1 ώρα πριν, StergiosGeo είπε

Μπηκα στις αξιολογησεις στο best price και πρεπει να αυτες να ειναι ψευτικες βλεπεις 10 θετικες σε 1 ωρα και απο κατω 50 αρνητικες, μαλλον προσπαθουν να τις θαψουν… Κριμα γιατι στο Skroutz τετοιο μαγαζι δεν θα ηταν ανοιχτο περιςσοτερο απο 1 μερα. Τουλαχιστον να βαζουν μονο πιστοποιημενα καταστημα και οχι απατεωνες απο νιγηρια…

οι θετικές αξιολογήσεις εννοείται ότι είναι πραγματικές, από όλους αυτούς που ενώ βρίζουν σε google/bestprice/insomnia κτλ, δέχονται τηλέφωνο από τον πολυχρονεμένο που τους κάνει την τιμη να τους υποσχεθεί ότι ΘΑ τους παραδώσει αυτό που έχουν προπληρώσει εδώ και μήνες και τσακίζονται όλοι να σβήσουν μηνύματα ή να εκθειάσουν τον λαρισαίο Θεό για να τον ευχαριστήσουν.

Δες μόνο τι γίνεται εδώ, τόσες προγραμματικές δηλώσεις και τσουπ, εξαφανίστηκαν όλα με την υποψία και μόνο ότι μπορεί και να παραλάβουμε αυτό που (ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ μήπως και το συνειδητοποιήσετε) έχουμε προ καιρού πληρώσει.

Το συγκεκριμένο "κατάστημα" εξαφανίστηκε από το σκρουτζ άμα τη εμφανίσει, δεν υπήρχει περίπτωση να σταθεί σε σοβαρή πλατφόρμα το συγκεκριμένο μπάχαλο. Πλέον έχω ρίξει και στο bestprice άκυρο, είναι ενήμεροι για όλα και μπορεί νομικά να καλύπτονται από το ότι δεν έχει επισήμανση "πιστοποιημένο", ηθικά όμως όχι, δείχνουν πόσο σέβονται τον κόσμο που απευθύνονται. 

• Like 4

3 minutes ago, Arkin said:

Πρεπει να εχουν πληρωσει για να μην δημοσιευονται αρνητικες κριτικες στο google. Ντροπη απλα. 

Screenshot-2.png

Για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, και στη δική μου κριτική το έβγαζε αυτό, είναι όμως θέμα της Google, δεν έχει κάνει κάτι το Περισοπ. Κάνε appeal, σε δύο τρεις μέρες, ίσως εβδομάδα, θα γίνει επικυρωποιηση και θα τη βλέπεις κανονικά. 

1 λεπτό πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, και στη δική μου κριτική το έβγαζε αυτό, είναι όμως θέμα της Google, δεν έχει κάνει κάτι το Περισοπ. Κάνε appeal, σε δύο τρεις μέρες, ίσως εβδομάδα, θα γίνει επικυρωποιηση και θα τη βλέπεις κανονικά. 

Οντως ισχυει αυτο? Εβαλα και screenshot με την παραγγελια για πιο λογο δεν την αναρτουν αμεσα?

3 minutes ago, Arkin said:

Οντως ισχυει αυτο? Εβαλα και screenshot με την παραγγελια για πιο λογο δεν την αναρτουν αμεσα?

Έλα μου ντε. Όλα τα χαμε, μας κάνει και τσαλιμάκια το Google. 

29 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με γραφει αυτα. Τι μπορω να κανω για να εμφανιστει?

Screenshot_2.png

Φίλε μου εγώ μετά από δύο επανεξετάσεις κατάφερα να αφήσω την κριτική. Ζήτα επανεξέταση και αν απορριφθεί κάνε μια τροποποίηση και ξανά ζήτα.  

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Panikos22 είπε

Φίλε μου εγώ μετά από δύο επανεξετάσεις κατάφερα να αφήσω την κριτική. Ζήτα επανεξέταση και αν απορριφθεί κάνε μια τροποποίηση και ξανά ζήτα.  

Εχω γραψει κοσμια οτι εχω περασει εχω αφησει και φωτογραφια απο την παραγγελια αριθμος ημερομηνια τα παντα. Τι αλλη τροποποιηση να κανω δεν ξερω. Θα κανω appeal το ψαχνω τωρα και βλεπουμε. Μπας και βγαλουμε καμια ακρη.

1 ώρα πριν, Panikos22 είπε

Στείλε μου αν μπορείς που πας για επανεξέταση. Γιατί δεν με βγάζει να κάνω. Ίσως θέλει 2 3 μέρες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...