Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα στον υπολογισ΄τη κόστους των ελτα και μου βγάζει για επιστολή 450γρ σε εξωτερικό συστημένο κόστος 11 ευρώ.Για ποιες χώρες του εξωτερικού ισχύει?Για Ε.Ε που με ενδιαφέρει είναι αυτό το κόστος(11 ευρώ) ή είναι παραπάνω? Τι ισχύει για Αυστραλία και ΗΠΑ?

Επεξ/σία από Iliaskrs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iliaskrs είπε

Μπήκα στον υπολογισ΄τη κόστους των ελτα και μου βγάζει για επιστολή 450γρ σε εξωτερικό συστημένο κόστος 11 ευρώ.Για ποιες χώρες του εξωτερικού ισχύει?Για Ε.Ε που με ενδιαφέρει είναι αυτό το κόστος(11 ευρώ) ή είναι παραπάνω? Τι ισχύει για Αυστραλία και ΗΠΑ?

https://www.elta.gr/Portals/0/Files/2020/PDFs/E_S_FYLLADIO_Elliniko_20201112.pdf

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Ως επιστολή μπορώ να στέιλω ηλεκτρονικά είδη?

Αυτό κρίνεται εκεί. Αν είναι δέμα όχι πρέπει να πάει ως δέμα, παίζει ρόλο και ο όγκος και το βάρος

Έχεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες για αυτό που θες να στείλεις? (δεν χρείαζεται να αναφέρεις τι είναι, απλά αν είναι πχ κουτί ή κάποια έγγραφα)

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kormos είπε

Αυτό κρίνεται εκεί. Αν είναι δέμα όχι πρέπει να πάει ως δέμα, παίζει ρόλο και ο όγκος και το βάρος

Έχεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες για αυτό που θες να στείλεις? (δεν χρείαζεται να αναφέρεις τι είναι, απλά αν είναι πχ κουτί ή κάποια έγγραφα)

Είναι ένα μικρό κουτί,θα περιέχει ένα android tv box,συνολικό βάρος (λογικά) ούτε 500γρ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Είναι ένα μικρό κουτί,θα περιέχει ένα android tv box,συνολικό βάρος (λογικά) ούτε 500γρ.

Άρα είναι δέμα και όχι επιστολή.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kormos είπε

Άρα είναι δέμα και όχι επιστολή.

Μα  έχω διαβάσει ότι για να φύγει ως δέμα πρέπει να έιναι άνω των 2 κιλών...

Δημοσ.

Βάλτο σε έναν φάκελο με μπούμπλες, ως επιστολή θα φύγει κανονικά. Τα όρια στις διαστάσεις για να θεωρηθεί επιστολή είναι αρκετά υψηλά.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...