Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, phanispal είπε

Ψάχνω κι εγώ αλλά για δίλιτρο για το καλοκαίρι.

Τι επιλογές υπάρχουν;

Πολύ καλό, κρατάει το νερό κρύο με 40-άρια για ώρες, αλλά είναι 1.5λίτρο και έχει απλό βιδωτό καπάκι.

(ούτε στόμιο, ούτε ποτηράκι κ.λπ)

https://www.amazon.it/dp/B084CTG6SC

https://www.amazon.es/dp/B084CTG6SC

Επεξ/σία από Omnio3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, csontheline είπε

Θα παρακαλούσα να μην προτείνετε στον κόσμο να μπαίνει σε χωματερές για να ψωνίζει.

Θα παρακαλουσα να μην προτεινετε στον κοσμο τσαγιερες ενω ψαχνει κατι αλλο.

Προσωπικα ψηνω να παρω αυτο που προταθηκε ηδη

https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=138117345&ref=skroutz

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα παρακαλουσα να μην προτεινετε στον κοσμο τσαγιερες ενω ψαχνει κατι αλλο.

Προσωπικα ψηνω να παρω αυτο που προταθηκε ηδη

https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=138117345&ref=skroutz

Εχε υποψην σου οτι θα δωσεις 25 ευρω και ειναι με ενα τοιχωμα.
These single-walled bottles from Klean Kanteen are class-free and keep closed 

Δημοσ.

Παιδιά update@!

Το Klean Kanteen έχει ένα πλαστικό σαν τάπα στο επιστόμιο το οποίο μάλιστα είναι και απ εξω οπότε άκυρο

τα proworks που ανέφερε ο @Omnio3 καλά φένονται αλλά στα reviews έχει κάποια με σκουριές και ξενέρωσα 

οπότε το κυνήγι συνεχίζεται !

Δημοσ.

Ούτε ειδικά μπουκάλια, ούτε θερμός, ούτε τίποτα άλλο «εξωτικό».
Αγόρασα πριν από χρόνια το παρακάτω και έχω μείνει τρομερά ευχαριστημένος καθώς κρατάει νερό με πάγο τουλάχιστον για 6 ώρες διαπιστωμένα.

Χωράει ένα κανονικό πλαστικό μπουκάλι 1,5L ή 2 μικρά 500ρια από αυτά που βρίσκεις πανοτύ και το κόλπο είναι το μπουκάλι που θα βάλεις μέσα να έχει παγώσει λίγο το υγρό, να είναι από κατάψυξη δηλαδή.
Επίσης μπορεί να χωρέσει ένα μπουκάλι 1,5L μαζί με 1 ή 2 παγοκύστες οι οποίες παίζουν διπλό ρόλο καθώς κρατάνε παγωμένο το νερό και έχεις και παγάκια για το φραπέ σου αν θες. :D
Κρεμιέται άνετα από παντού και το έχω δοκιμάσει σε πορεία, παραλίες και στο ποδήλατο.

Το προτείνω σαν εναλλακτική πρόταση. :)

20210618111216_campingaz_10_01406_thermo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ, αλλά εγώ π.χ. δε θέλω να πίνω τέρμα παγωμένο νερό, δηλαδή κάτω απ' τους 4-5°C που βγαίνει απ' το ψυγείο αφού του βάζεις παγάκια.

Θέλω ακόμα και το καλοκαίρι να αραιώνω πολύ ελαφρώς το νερό του ψυγείου, να το φέρνω ας πούμε κοντά στους 6-7°C (γιατί θεωρώ ότι το νερό στους 1-2°C δεν ξεδιψάει) και να διατηρείται εκεί όσο γίνεται, για 8-9 ώρες.

Βέβαια δεν ξέρω αν ακόμα και τα καλύτερα/ακριβότερα μπορούν να διατηρούν τη θερμοκρασία όσο μειώνεται ο όγκος του νερού/ροφήματος. Δηλαδή εγώ που θέλω δίλιτρο, αν είναι τα τελευταία 700ml να έχουν γίνει κάτουρο ακόμα και στα ακριβά, μισή δουλειά.

Οπότε αυτές οι ισοθερμικές τσάντες είναι για εκείνους που θέλουν να ξεκινούν με τέρμα παγωμένο νερό μπας και καταφέρουν να το βρουν κρύο μετά από 6-8 ώρες.

Επεξ/σία από phanispal
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

ΟΚ, αλλά εγώ π.χ. δε θέλω να πίνω τέρμα παγωμένο νερό, δηλαδή κάτω απ' τους 4-5°C που βγαίνει απ' το ψυγείο αφού του βάζεις παγάκια.

Θέλω ακόμα και το καλοκαίρι να αραιώνω πολύ ελαφρώς το νερό του ψυγείου, να το φέρνω ας πούμε κοντά στους 6-7°C (γιατί θεωρώ ότι το νερό στους 1-2°C δεν ξεδιψάει) και να διατηρείται εκεί όσο γίνεται, για 8-9 ώρες.

Βέβαια δεν ξέρω αν ακόμα και τα καλύτερα/ακριβότερα μπορούν να διατηρούν τη θερμοκρασία όσο μειώνεται ο όγκος του νερού/ροφήματος. Δηλαδή εγώ που θέλω δίλιτρο, αν είναι τα τελευταία 700ml να έχουν γίνει κάτουρο ακόμα και στα ακριβά.

Οπότε αυτές οι ισοθερμικές τσάντες είναι για εκείνους που θέλουν να ξεκινούν με τέρμα παγωμένο νερό μπας και καταφέρουν να το βρουν κρύο μετά από 6-8 ώρες.

Να ξεκινάς με νερό στους 6-7 βαθμούς και να το κρατάς στην ίδια θερμοκρασία για 8-9 ώρες δεν παίζει με τίποτα.
Θερμοδυναμικοί νόμοι λέγονται και το κάναμε στην φυσική.

Με τις λύσεις που προτείνουμε καθυστερείς την ανταλλαγή της θερμοκρασίας μεταξύ δοχείου και περιβάλλοντος μέσω της μόνωσης που διαθέτει και μένει έτσι δροσερό το νερό για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται αλλά αυτό που ψάχνεις δεν θα το βρείς γιατί στο τέλος το νερό θα ζεσταθεί.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Κοίτα, ένα απλό θερμός (ανοξείδωτο φαίνεται) ενός λίτρου απ' το Σκλαβενίτη που μου είχε πάρει η γυναίκα με ψιλοκαλύπτει απ' τη στιγμή που το θέλω για τη δουλειά (ημιυπόγειος χώρος παραγωγής όπου δεν παίζει κλιματισμός) και όχι για την παραλία.

Οπότε σκέφτομαι ότι ένα ακριβό επώνυμο θα τα καταφέρνει κάπως καλύτερα. Αν όντως δεν υπάρχει κανένα που να μπορεί να διατηρεί το νερό κοντά στους 6-7°C για 8-9 ώρες (ας φτάσει τους 10-12°C), ενπνγ και τα ακριβά.

Απλά  θέλω δίλιτρο τώρα για να είμαι πιο άνετος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Κοίτα, ένα απλό θερμός (ανοξείδωτο φαίνεται) ενός λίτρου απ' το Σκλαβενίτη που μου είχε πάρει η γυναίκα με ψιλοκαλύπτει απ' τη στιγμή που το θέλω για τη δουλειά (ημιυπόγειος χώρος παραγωγής όπου δεν παίζει κλιματισμός) και όχι για την παραλία.

Οπότε σκέφτομαι ότι ένα ακριβό επώνυμο θα τα καταφέρνει κάπως καλύτερα. Αν όντως δεν υπάρχει κανένα που να μπορεί να διατηρεί το νερό κοντά στους 6-7°C για 8-9 ώρες (ας φτάσει τους 10-12°C), ενπνγ και τα ακριβά.

Απλά  θέλω δίλιτρο τώρα για να είμαι πιο άνετος.

Επειδή, όπως σου εξήγησα αυτό που θες να κάνεις δεν παίζει με λύσεις τύπου θερμός/παγούρι/whatever για 8-9 ώρες συνεχώμενα το μόνο που σε καλύπτει είναι τα παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/c/1305/camping_fridge/f/546737_737786/ilektriko-220V.html?o=φορητο+ψυγειακι&order_by=pricevat&order_dir=asc

Πάρε ένα και βάλτω κάτω από το γραφείο σου μόνιμα και ξεμπέρδεψες με το θέμα του δροσερού νερού.

Δημοσ.

Όπως είπαν πιο πάνω, τα hydro flask είναι από τα καλύτερα. Με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο και δεν αφήνει επίγευση στο νερό.  

επισης έχω ακούσει καλα λόγια για τα chillyz που αναφέρθηκαν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...