johnny_pane Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Παιδιά τα φώτα σας Θέλω ένα παγούρι για την δουλεία. δεν θα το χτηπάει ήλιος. μικρής χωριτικότητας ας είναι και 500ml τι να επιλέξω ανοξειδωτο μεταλικό γυάλινο?? ποιο είναι το καλύτερο? αν έχετε και κάποιο συγεκρκιμένο μοντέλο παρακαλώ ρίχτε το Στο παγούρι θα μπαίνει νερό Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας 1
Helionar Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Με διαφορά το καλύτερο αλλά και το πιο επικίνδυνο για ζημιές είναι το γυάλινο κατά τη γνώμη μου. Πλαστικό - με την καμία Μεταλλικό - αφήνει μια σχετική επιγευση αν μείνει πολύ ώρα το νερό. Αν έχει γυάλινη επένδυση εσωτερικά συνήθως είναι πανάκριβα. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα γυάλινο από τα ικεα που παίρνει και μπόλικο νερό. Μπορείς να το βρεις με μια γρήγορη αναζήτηση (έχει και πώμα φελλου) 1
MrRush Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, johnny_pane είπε σκεφτόμουνα για το Klean Kanteen Reflect go for it! 1
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ψάχνω κι εγώ αλλά για δίλιτρο για το καλοκαίρι. Τι επιλογές υπάρχουν;
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Ψάχνω κι εγώ αλλά για δίλιτρο για το καλοκαίρι. Τι επιλογές υπάρχουν; Τα hydro flask θεωρούνται τοπ. Βέβαια για 2lt, τα πράγματα δυσκολεύουν, οπότε συστήνω την κλασική, δοκιμασμένη λύση : 3
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Χαχα, πού να το κουβαλάω αυτό κάθε μέρα στη δουλειά με το παπί; Είχα δει αυτό: https://www.skroutz.gr/s/18268040/Ankor-Θερμός-Με-Βρυσάκι-1-9lt.html στο skroutz, αλλά όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε ψεύτικο σαν κατασκευή. Συν ότι απ' ότι φαίνεται έχει μόνο βρυσάκι, ενώ εγώ προτιμώ αυτά με το καπάκι απ' το οποίο πίνεις κιόλας. Τώρα κοιτάω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/28365906/Chilly-s-Original-Matte-All-Black-Μπουκάλι-Θερμός-1-8lt.html αν και μου φαίνεται ακριβό. Απλά εγώ θέλω να κάτι να μου κρατάει τη θερμοκρασία που θέλω εγώ (όχι πολύ παγωμένο για να χρειάζεται να το αραιώνω) για 8-9 ώρες.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Απλά εγώ θέλω να κάτι να μου κρατάει τη θερμοκρασία που θέλω εγώ (όχι πολύ παγωμένο για να χρειάζεται να το αραιώνω) για 8-9 ώρες. Αυτό που σου συστήνω (hydro flask) έχει όλα όσα ζητάς, πλην του μεγέθους. Τα chilly τα έχω ακούσει και εγώ, λαμβάνοντας θετικά σε γενικές γραμμές σχόλια. Γενική σύσταση είτε σε θερμός είτε σε ποτήρι : διπλά τοιχώματα (με κενό στη μέση) απαραιτήτως, διαφορετικά η διατήρηση θερμοκρασίας πάει περίπατο. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από MauroPaltoudias
dbrillis Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Παρε ενα ανοξειδωτο με 5 ευρώ απο τα Jumbo και αν σε βολεψει και δεν μπορεις να ζήσεις χωρίς παγουρι παρε ενα ακριβοτερο. Αν χρειαστεις ποτέ το ακριβοτερο προσεξε να ειναι και το εσωτερικο του καπακιου ανοξειδωτο αλλιως δεν εχει νοημα η αλλαγη.
Bitbit Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, dbrillis είπε Παρε ενα ανοξειδωτο με 5 ευρώ απο τα Jumbo και αν σε βολεψει και δεν μπορεις να ζήσεις χωρίς παγουρι παρε ενα ακριβοτερο. Αν χρειαστεις ποτέ το ακριβοτερο προσεξε να ειναι και το εσωτερικο του καπακιου ανοξειδωτο αλλιως δεν εχει νοημα η αλλαγη. ένα τέτοιο έχω κι εγώ. Ρίχνω και παγάκια μέσα μαζί με το νερό και το κρατάει μια χαρά. 1
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 σε θερμος αξιζουν τα laken 6 hours ago, johnny_pane said: Παιδιά τα φώτα σας Θέλω ένα παγούρι για την δουλεία. δεν θα το χτηπάει ήλιος. μικρής χωριτικότητας ας είναι και 500ml τι να επιλέξω ανοξειδωτο μεταλικό γυάλινο?? ποιο είναι το καλύτερο? αν έχετε και κάποιο συγεκρκιμένο μοντέλο παρακαλώ ρίχτε το Στο παγούρι θα μπαίνει νερό Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Bitbit Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 οκ, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Το είχαμε αναλύει σε άλλο θέμα αλλά... ο φίλος θέλει παγούρι για τη δουλειά. Ούτε καν για παραλία. Και προτείνουμε λύσεις των 40€+. Μήπως έχουμε χάσει τη μπάλα; Εγώ πήγαινα παραλία με το ανοξείδωτο του jumbo των 5€. από τις 12 μέχρι 7 και κατα τις 8 ήμουν πίσω. Κάποιες φορές επειδή μπορεί να έπαιρνα κάτι, δε το έπινα το νερό. Γυρνούσα σπίτι, το άδειαζα και ήταν μια χαρά κρύο. Παλαιότερα είχα κάτι άλλο θερμός της πλάκας για κανένα ταξίδι και δεν είχα θέμα. Και θα έχει θέμα ο φίλος στο γραφείο που λογικά η θερμοκρασία θα είναι μια χαρά? Να δεχτώ ότι όλα αυτά είναι κλάσεις καλύτερα και ας πούμε ότι κρατάνε το νερό παγωμένο όχι 1 μέρα, αλλά 1 μήνα. Αλήθεια χρειάζεται; για 500ml? 2
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 5 hours ago, Bitbit said: οκ, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Το είχαμε αναλύει σε άλλο θέμα αλλά... ο φίλος θέλει παγούρι για τη δουλειά. Ούτε καν για παραλία. Και προτείνουμε λύσεις των 40€+. Μήπως έχουμε χάσει τη μπάλα; Εγώ πήγαινα παραλία με το ανοξείδωτο του jumbo των 5€. από τις 12 μέχρι 7 και κατα τις 8 ήμουν πίσω. Κάποιες φορές επειδή μπορεί να έπαιρνα κάτι, δε το έπινα το νερό. Γυρνούσα σπίτι, το άδειαζα και ήταν μια χαρά κρύο. Παλαιότερα είχα κάτι άλλο θερμός της πλάκας για κανένα ταξίδι και δεν είχα θέμα. Και θα έχει θέμα ο φίλος στο γραφείο που λογικά η θερμοκρασία θα είναι μια χαρά? Να δεχτώ ότι όλα αυτά είναι κλάσεις καλύτερα και ας πούμε ότι κρατάνε το νερό παγωμένο όχι 1 μέρα, αλλά 1 μήνα. Αλήθεια χρειάζεται; για 500ml? ναι οτι πληρωνεις παιρνεις.θερμος απο jumbo. δεν προλαβα να βγω απο το καταστημα.καπου κοπανησε.εσπασε απο μεσα. θερμος laken. εχει φυγει γεματο απο τα χερια πσνω σε βραχια σε βουνο.15 χρονια μετα ακομα ζει εδωσα κανα 30αρι.αξιζε?ναι.σε τοσα χρονια εβγαλε τα λεφτα του 3
Bitbit Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε ναι οτι πληρωνεις παιρνεις.θερμος απο jumbo. δεν προλαβα να βγω απο το καταστημα.καπου κοπανησε.εσπασε απο μεσα. θερμος laken. εχει φυγει γεματο απο τα χερια πσνω σε βραχια σε βουνο.15 χρονια μετα ακομα ζει εδωσα κανα 30αρι.αξιζε?ναι.σε τοσα χρονια εβγαλε τα λεφτα του Δε διαφωνούμε. Το θέμα είναι αν αξίζει για τη χρήση που θέλει ο ts. Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα οκ.
mcstefan7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Το καλύτερο είναι το crazycap 2 αν το σηκώνει η τσέπι σου. Το νερό δεν μυρίζει και διατηρείται δροσερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα