theopan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Στις 1/11/2023 στις 3:54 ΜΜ, kage είπε Μετά από καμιά 15αρια τηλ σε κάθε αντ.πεια + car gr βρισκεις το μοντέλο π θες ετοιμοπαραδοτο... λίγη ευελιξία ως προς την έκδοση να έχεις κ βρισκεις. δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις ένα χρόνο γ αμάξι, π τον επόμενο χρόνο παίζει να γίνει κ face-lift κ να χει χάσει εξτρα αξία... Αν μέσα στον 1 χρόνο έχει γίνει facelift σε αυτό που έχεις παραγγείλει το facelift θα παραλάβεις τελικά. Έχετε την εντύπωση ότι υπάρχουν κάπου τα αυτοκίνητα που παραγγέλνετε και απλά ...δεν σας τα δίνουν; Δεν υπάρχουν. Όταν σου λέει "παράδοση σε 12 μήνες" σημαίνει ότι θα παραχθεί από το εργοστάσιο μετά από τουλάχιστον 10 μήνες. Και το εργοστάσιο τότε θα παράξει την έκδοση που θα υπάρχει τότε. Δεν πρέπει συνεπώς να υπάρχει τέτοια "ανησυχία". Στο υπόλοιπο -ότι τέτοιοι χρόνοι αναμονής είναι απαράδεκτα μεγάλοι και πρέπει να βρίσκονται άλλες λύσεις ή να γίνονται υποχωρήσεις- φυσικά συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Οπως τα λέει ο @theopan . To δικό μας παράχθηκε τέλη Σεπτέμβρη. Από την μία μεγάλη αναμονή από την άλλη προτιμώ τελικά να πάρω ένα φρέσκο από κάποιο στοκατζίδικο που βολοδέρνει στα τελωνεία και στις αποθήκες. Στις 1/11/2023 στις 3:54 ΜΜ, kage είπε δεν έχει κανένα νόημα να περιμένεις ένα χρόνο γ αμάξι, π τον επόμενο χρόνο παίζει να γίνει κ face-lift κ να χει χάσει εξτρα αξία... Πήρα γ vitara,juke(ειχε κ με την 4κ εκπτωση),yaris Αττική κ κοντινούς νόμους κ βρεθηκαν για ολα .. Δηλ το Vitara που αλλάζει μοντέλο όχι απλό φ/λ είναι καλύτερη λύση μας λες εσύ??? Αν περιμένεις 10-12 μήνες για το τωρινο θα περιμένεις άλλους τόσους για το φ/λ. Η αναμονή ισχύει για όλα αδερφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και αναμονή, μόνοι σας κάνετε μάγκες τις αντιπροσωπείες, αν αγοράζατε οποίο ετοιμοπαραδοτο υπάρχει διαθέσιμο θα βάζαν μυαλό. Εδώ στην Γερμανία κάθε αντιπροσωπεία έχει τουλάχιστον 20 ετοιμοπαραδοτα οχήματα. Αλλά εκεί στην φτωχομανα ο ένας δε θέλει στοκαντζιδικο ο άλλος φοβάται μη χάσει αξία από το facelift. Το αμάξι μας υπηρετεί δε το υπηρετούμε, και φυσικά αξία χάνει από την στιγμή που θα βγει από την αντιπροσωπεία. Εγώ πάντα διαλέγω τύπο αυτοκινήτου και 2-3 υποψήφια μοντέλα το ποσό που διαθετω για το καινούριο αμάξι με +- μια υπέρβαση και σε μια εβδομάδα έχω καινούριο αμάξι στο γκαράζ μου. Το βρίσκω το λιγότερο ανόητο να περιμένω έστω και 3 μήνες για νέο αμάξι.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι λες μωρέ και εσύ. Τι λογική ότι να ναι είναι αυτή? Θα πάρω αυτό που θέλω εγώ και όχι ότι υπάρχει γιατί είναι ετοιμοπαραδοτο. Άκου τους κάνουμε μάγκες. Οι 9 στους 10 έχουν αναμονή σε περίπτωση που το αγνοείτε. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τι λες μωρέ και εσύ. Τι λογική ότι να ναι είναι αυτή? Θα πάρω αυτό που θέλω εγώ και όχι ότι υπάρχει γιατί είναι ετοιμοπαραδοτο. Άκου τους κάνουμε μάγκες. Οι 9 στους 10 έχουν αναμονή σε περίπτωση που το αγνοείτε. Καλά εσύ περίμενε 12 μήνες το σούπερ ντουπερ εργαλείο σου και μετά βουρ για επίδειξη πριν βγει το facelift και χάσεις την αυτοπεποίθηση σου..και μην ξεχάσεις να βάλεις μονάδες στο καρτοκινητο iphone 15 pro max να υποθέσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreas-d είπε Το βρίσκω το λιγότερο ανόητο να περιμένω έστω και 3 μήνες για νέο αμάξι.. Καλά εσύ πας στο άλλο άκρο. Ούτε έτσι είναι τα πράγματα. Η παραγγελία εξυπηρετεί την ανάγκη να βάλεις κάποια έξτρα που θέλεις. Εγώ όταν πήρα το 2020 θα ήθελα να έπαιρνα την επόμενη έκδοση η οποία είχε adaptive cruise control και να έβαζα και εξτρά πανοραμική οροφή. Ίσως και κάποια άλλα εξτρά. Επειδή τότε δεν υπήρχαν τα μεταγενέστερα προβλήματα και παραγγελία σήμαινε ότι σε 1-1,5 μήνα είχες το κλειδί στο χέρι ήμουν διατεθειμένος να περιμένω ακόμα και 3μηνο αν χρειαζόταν. Έλα όμως που είχαν κλείσει τη δυνατότητα παραγγελίας οριστικά για αυτόματο σασμάν γιατί σταματούσε οριστικά αυτόματο+diesel... Οπότε συμβιβάστηκα με ένα από τα τελευταία ετοιμοπαράδοτα. Δε μπορώ να πω ότι μετάνιωσα γιατί μου βγήκε εξαιρετικό αλλά μέχρι τον αντικαταστάτη του θα έχω αυτό το "γιατί ρε γμτ...". Αν μπορείς να περιμένεις καλό είναι να περιμένεις λοιπόν και να παίρνεις αυτό που θέλεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, theopan είπε Καλά εσύ πας στο άλλο άκρο. Ούτε έτσι είναι τα πράγματα. Η παραγγελία εξυπηρετεί την ανάγκη να βάλεις κάποια έξτρα που θέλεις. Εγώ όταν πήρα το 2020 θα ήθελα να έπαιρνα την επόμενη έκδοση η οποία είχε adaptive cruise control και να έβαζα και εξτρά πανοραμική οροφή. Ίσως και κάποια άλλα εξτρά. Επειδή τότε δεν υπήρχαν τα μεταγενέστερα προβλήματα και παραγγελία σήμαινε ότι σε 1-1,5 μήνα είχες το κλειδί στο χέρι ήμουν διατεθειμένος να περιμένω ακόμα και 3μηνο αν χρειαζόταν. Έλα όμως που είχαν κλείσει τη δυνατότητα παραγγελίας οριστικά για αυτόματο σασμάν γιατί σταματούσε οριστικά αυτόματο+diesel... Οπότε συμβιβάστηκα με ένα από τα τελευταία ετοιμοπαράδοτα. Δε μπορώ να πω ότι μετάνιωσα γιατί μου βγήκε εξαιρετικό αλλά μέχρι τον αντικαταστάτη του θα έχω αυτό το "γιατί ρε γμτ...". Αν μπορείς να περιμένεις καλό είναι να περιμένεις λοιπόν και να παίρνεις αυτό που θέλεις. Μα εκεί είναι το ζουμί, έχεις ένα όμορφο καινουργιο αμάξι ποιος ο λόγος να περίμενες, και πόσο μάλλον να λες γιατί δεν....και αν.... Έτσι και αλλιώς θες καινουργιο η facelift κάποια στιγμή θα βγει, δε σημαίνει τίποτα ούτε κανει χειρότερο το δικό σου, όλα είναι στο κεφάλι και κατά πόσο έχει μυαλό.. Πάντως έκανες το σωστό για εμένα και να το χαίρεσαι όσο μπορείς. Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι και όχι εγωιστικα και εφετζιδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, andreas-d είπε Καλά εσύ περίμενε 12 μήνες το σούπερ ντουπερ εργαλείο σου και μετά βουρ για επίδειξη πριν βγει το facelift και χάσεις την αυτοπεποίθηση σου..και μην ξεχάσεις να βάλεις μονάδες στο καρτοκινητο iphone 15 pro max να υποθέσω.. Αρες μαρες κουκουναρες. Μπήκες έγραψες την ...... χωρίς να έχεις διαβάσει τίποτα και μας χλευάζεις και από πάνω. Δεν ασχολούμαι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThorQiou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους!!!! Έεεεφτασεεε μέχρι 10 Δεκεμβρίου τελειώνουν τα χαρτιά!!!! Από 3 Μαρτίου ήρθεεέ!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ageras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Audi Q3 12-22 Παραγγελία Τελευταία ενημέρωση Ότι θα φτιαχτεί Ιανουάριος του 23 και βλέπουμε. Αν δεν αλλάξει κάτι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, ageras είπε Audi Q3 12-22 Παραγγελία Τελευταία ενημέρωση Ότι θα φτιαχτεί Ιανουάριος του 23 και βλέπουμε. Αν δεν αλλάξει κάτι..... φανταζομαι εννοεις 12ος του 23 και Ιανουαριος του 24? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ageras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Οχι παραγγελία 12-22 και παράδοση τέλος Φεβρουαρίου 24 και εάν.... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από ageras 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, ageras είπε Audi Q3 12-22 Παραγγελία Τελευταία ενημέρωση Ότι θα φτιαχτεί Ιανουάριος του 23 και βλέπουμε. Αν δεν αλλάξει κάτι..... Μα έχει ετοιμοπαράδοτα. Ήθελες κάτι εξεζητημένο που πήγαινε αναγκαστικά παραγγελία; Γενικά το VAG παίζει στους 8-11 μήνες όταν πας ειδική παραγγελια Αλλά γενικά τα έχουν ΟΛΑ ετοιμοπαράδοτα σε διάφορους εξοπλισμούς μάλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, ageras είπε Οχι παραγγελία 12-22 και παράδοση τέλος Φεβρουαρίου 24 και εάν.... Αυτες ειναι ημερομηνιες Toyota ουσιαστικα...Ηθελες κατι πολυ ιδιαιτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ageras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, paylidis είπε Μα έχει ετοιμοπαράδοτα. Ήθελες κάτι εξεζητημένο που πήγαινε αναγκαστικά παραγγελία; Γενικά το VAG παίζει στους 8-11 μήνες όταν πας ειδική παραγγελια Αλλά γενικά τα έχουν ΟΛΑ ετοιμοπαράδοτα σε διάφορους εξοπλισμούς μάλιστα οχι τιποτα σπουδαιο καποιο πακετο που υπηρχε στην διαμορφωση και ο ηχος 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτες ειναι ημερομηνιες Toyota ουσιαστικα...Ηθελες κατι πολυ ιδιαιτερο? ενα πακετο που εδιναν στην διαμορφωση και ο ηχος Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από ageras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα