Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα με διαθεσιμότητα παράδοσης μέχρι τους 3 μήνες

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Δεν έρχεται με πατάκια το i30. 

Δεν υπάρχει αμάξι που να μην έρχεται μαζι με τα πατάκια του. Έχω φίλους πωλητές που έχουν περάσει από πάνω από τα 2/3 της αγοράς. Τώρα αν αυτό είναι καινούργια μόδα της Χιουντάι αλλάζει το πράγμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν υπάρχει αμάξι που να μην έρχεται μαζι με τα πατάκια του. Έχω φίλους πωλητές που έχουν περάσει από πάνω από τα 2/3 της αγοράς. Τώρα αν αυτό είναι καινούργια μόδα της Χιουντάι αλλάζει το πράγμα. 

Μπορεί να είναι όντως της Hyundai. Και ο γείτονας και ένας συνεργάτης που πήραν το I20, δεν είχαν. Ο Συνεργάτης κιόλας τα πλήρωσε 60 ευρώ.

• Sad 1

7 ώρες πριν, paylidis είπε

πριν το 2010 , σε honda και μιτσουμπισι τα αμαξια ηρθαν χωρις πατακια , ο πωλητης κατα την παραλαβη εδωσε κατι universal χωρις να χει αναφερθει κατι σαν δωρο κτλ στην πωληση ή οτι δεν ερχονται με πατάκια.. Σαρακάκης εγγυηση απο τότε :D

44 λεπτά πριν, aGka8l είπε

πριν το 2010 , σε honda και μιτσουμπισι τα αμαξια ηρθαν χωρις πατακια , ο πωλητης κατα την παραλαβη εδωσε κατι universal χωρις να χει αναφερθει κατι σαν δωρο κτλ στην πωληση ή οτι δεν ερχονται με πατάκια.. Σαρακάκης εγγυηση απο τότε :D

Τώρα που το ανέφερες, και στο Leon που είχα κάνει TD μου είπαν ότι δεν έρχεται με πατάκια. Και για αυτό την επόμενη μέρα που πήγα στην Hyundai το ρώτησα και τα πήρα "δώρο"

6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Τώρα που το ανέφερες, και στο Leon που είχα κάνει TD μου είπαν ότι δεν έρχεται με πατάκια. Και για αυτό την επόμενη μέρα που πήγα στην Hyundai το ρώτησα και τα πήρα "δώρο"

Ξεκάθαρο ψέμα ήταν… ειδικά τα vag που έτυχε να πάω σε χώρο pdi είχαν οκά στο πορτμπαγκάζ τα πατάκια τους σε νάιλον 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και στον κουμπάρο.μου που παρήγγειλε.το focus του τα "πουλησαν" ως.δωρο.. (σε αυτοκίνητο 34χιλ ευρω)

Επεξ/σία από john1987

19 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

Μπορεί να είναι όντως της Hyundai. Και ο γείτονας και ένας συνεργάτης που πήραν το I20, δεν είχαν. Ο Συνεργάτης κιόλας τα πλήρωσε 60 ευρώ.

το περάσανε σε άλλο επίπεδο 😁

και μένα το panda δεν είχε , αλλά ήταν "δώρο" και στο Tucson του αδερφού μου το ίδιο , βέβαια ήταν σε ζελατίνα και "γνήσια"(με το λογότυπο)  στην μπαγκαζιέρα όταν ήρθε το αμάξι

ωραία αντιπροσωπία ,μάλλον τα κρατάνε οι πωλητές και τα σπρώχνουν στο car.gr 😂

Στις 1/9/2023 στις 12:08 ΜΜ, Tzini_Gr είπε

πριν ποσο καιρο;

εμενα εκανα 230€ στο i30 τον νοεμβρη και τα αφαιρεσα απτν τελικη τιμη

μην φανταστείς καλά πατάκια. (10 μέρες το έχω το αμάξι)
Απλά είναι που γράφουν Βελμαρ 

καποια στιγμή θα τα αλλάξω 

• Sad 1

Και εμένα το i20 "δώρο" τα κάνανε γιατί λένε δεν έρχεται το αμάξι με πατάκια. Τα οποία κιόλας ειχαν το λογότυπο του αντιπροσώπου. Βέβαια εγώ είχα ζητήσει τα πλαστικά της Hyundai τα οποία μου τα έκανε και αυτά δώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...