paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Δεν έρχεται με πατάκια το i30. Δεν υπάρχει αμάξι που να μην έρχεται μαζι με τα πατάκια του. Έχω φίλους πωλητές που έχουν περάσει από πάνω από τα 2/3 της αγοράς. Τώρα αν αυτό είναι καινούργια μόδα της Χιουντάι αλλάζει το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν υπάρχει αμάξι που να μην έρχεται μαζι με τα πατάκια του. Έχω φίλους πωλητές που έχουν περάσει από πάνω από τα 2/3 της αγοράς. Τώρα αν αυτό είναι καινούργια μόδα της Χιουντάι αλλάζει το πράγμα. Μπορεί να είναι όντως της Hyundai. Και ο γείτονας και ένας συνεργάτης που πήραν το I20, δεν είχαν. Ο Συνεργάτης κιόλας τα πλήρωσε 60 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, paylidis είπε Δεν υπάρχει αμάξι που να μην έρχεται μαζι με τα πατάκια του. Έχω φίλους πωλητές που έχουν περάσει από πάνω από τα 2/3 της αγοράς. Τώρα αν αυτό είναι καινούργια μόδα της Χιουντάι αλλάζει το πράγμα. πριν το 2010 , σε honda και μιτσουμπισι τα αμαξια ηρθαν χωρις πατακια , ο πωλητης κατα την παραλαβη εδωσε κατι universal χωρις να χει αναφερθει κατι σαν δωρο κτλ στην πωληση ή οτι δεν ερχονται με πατάκια.. Σαρακάκης εγγυηση απο τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Ford Focus πλούσια έκδοση 155 άλογα αυτοματο 3 μήνες παράδοση και τιμή πάτωμα στα 34χιλ ευρω 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, aGka8l είπε πριν το 2010 , σε honda και μιτσουμπισι τα αμαξια ηρθαν χωρις πατακια , ο πωλητης κατα την παραλαβη εδωσε κατι universal χωρις να χει αναφερθει κατι σαν δωρο κτλ στην πωληση ή οτι δεν ερχονται με πατάκια.. Σαρακάκης εγγυηση απο τότε Τώρα που το ανέφερες, και στο Leon που είχα κάνει TD μου είπαν ότι δεν έρχεται με πατάκια. Και για αυτό την επόμενη μέρα που πήγα στην Hyundai το ρώτησα και τα πήρα "δώρο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Τώρα που το ανέφερες, και στο Leon που είχα κάνει TD μου είπαν ότι δεν έρχεται με πατάκια. Και για αυτό την επόμενη μέρα που πήγα στην Hyundai το ρώτησα και τα πήρα "δώρο" Ξεκάθαρο ψέμα ήταν… ειδικά τα vag που έτυχε να πάω σε χώρο pdi είχαν οκά στο πορτμπαγκάζ τα πατάκια τους σε νάιλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) και στον κουμπάρο.μου που παρήγγειλε.το focus του τα "πουλησαν" ως.δωρο.. (σε αυτοκίνητο 34χιλ ευρω) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από john1987 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Και εμένα δώρο τα αναφέρουν και γέλασα τότε που το είδα γραμμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Κοντεύει ο καιρός που θα μας λένε πως μας κάνουν δώρο τα ελαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 όπως παλιά που το στροφόμετρο ήταν έξτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Μπορεί να είναι όντως της Hyundai. Και ο γείτονας και ένας συνεργάτης που πήραν το I20, δεν είχαν. Ο Συνεργάτης κιόλας τα πλήρωσε 60 ευρώ. το περάσανε σε άλλο επίπεδο 😁 και μένα το panda δεν είχε , αλλά ήταν "δώρο" και στο Tucson του αδερφού μου το ίδιο , βέβαια ήταν σε ζελατίνα και "γνήσια"(με το λογότυπο) στην μπαγκαζιέρα όταν ήρθε το αμάξι ωραία αντιπροσωπία ,μάλλον τα κρατάνε οι πωλητές και τα σπρώχνουν στο car.gr 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Γιατί ο συναγερμός της πλακας που βάζουν πόσο τους κοστίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, john1987 είπε Γιατί ο συναγερμός της πλακας που βάζουν πόσο τους κοστίζει; εννοείται δεν το βάζεις καν και ας είναι δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 1/9/2023 στις 12:08 ΜΜ, Tzini_Gr είπε πριν ποσο καιρο; εμενα εκανα 230€ στο i30 τον νοεμβρη και τα αφαιρεσα απτν τελικη τιμη μην φανταστείς καλά πατάκια. (10 μέρες το έχω το αμάξι) Απλά είναι που γράφουν Βελμαρ καποια στιγμή θα τα αλλάξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Και εμένα το i20 "δώρο" τα κάνανε γιατί λένε δεν έρχεται το αμάξι με πατάκια. Τα οποία κιόλας ειχαν το λογότυπο του αντιπροσώπου. Βέβαια εγώ είχα ζητήσει τα πλαστικά της Hyundai τα οποία μου τα έκανε και αυτά δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα