Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα με διαθεσιμότητα παράδοσης μέχρι τους 3 μήνες

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι 1500 συγνώμη.Μπαχαλο όπως το λες μου το παραδέχθηκε σήμερα η εισαγωγική δεν υπάρχει προγραμματισμός στο εργοστάσιο μπορεί εσύ να έκανες παραγγελία πριν ένα χρόνο και λόγω έλλειψης ενός υλικού η χρώματος να παραλάβεις την ίδια περίοδο με κάποιον που έκανε την παραγγελία πριν 4 μήνες πχ.Ειναι τέλειος ακανόνιστα 

Μόλις τώρα, mixmarm1996 είπε

Ναι 1500 συγνώμη.Μπαχαλο όπως το λες μου το παραδέχθηκε σήμερα η εισαγωγική δεν υπάρχει προγραμματισμός στο εργοστάσιο μπορεί εσύ να έκανες παραγγελία πριν ένα χρόνο και λόγω έλλειψης ενός υλικού η χρώματος να παραλάβεις την ίδια περίοδο με κάποιον που έκανε την παραγγελία πριν 4 μήνες πχ.Ειναι τέλειος ακανόνιστα 

Είναι καθαρά θέμα τύχης όπως είναι η κατάσταση.Οπως είπα έφεραν 65 Ν σε μια παραγγελία τα χρωστούσαν ένα χρόνο οπότε αυτός που έκανε παραγγελία πριν ένα χρόνο σε σχέση με αυτόν που έκανε πχ Ιανουαρίου παρέλαβαν την ίδια περίοδο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Το πρώτο είναι από την αντιπροσωπεία που πήγα. Τι να σου πω.

Πάντως και η εισαγωγική αναξιόπιστη στην πληροφόρηση. Κάθε μήνα σου λέει και μια δικαιολογία σαν την αντιπροσωπεία....

Η εισαγωγική θα προσπαθήσει να καλύψει την αντιπροσωπεία. Θα τα ρίξουν όλοι στο εργοστάσιο στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μιλήσει και τέλος. Αυτή είναι πάντα η λύση σε τέτοια προβλήματα. Είμαι σίγουρος πως πολλά εξαρτώνται απλά τους αντιπροσώπους. Εάν πχ υπάρχει κάποια ακύρωση σε ποιον θα την δώσουν. Κάποιοι μπορεί να κλείνουν ένα αμάξι το οποίο να μην το έχουν για πελάτη αλλά να το έχουν ως αέρα για επόμενη πώληση ή απλά για να πιάσουν στόχο. Και κάποιος που έκανε παραγγελία μετά από εσένα σε άλλον αντιπρόσωπο ή άλλο χρώμα από εσένα να παραλάβει πιο γρήγορα. Δεν βάζω καν το ενδεχόμενο να έχει πουλήσει κάποιος σε καλύτερη τιμή ή χωρίς να κάνει έκπτωση ή απλά να είναι γνωστός. 

• Like 1

Ξαναλέω όπως έχω ξαναπεί, οι αντιπροσωπίες αν δεν έχουν καμιά νεότερη πληροφόρηση, λένε παπάτζες. Το ίδιο και οι εισαγωγικές. Οπλιστείτε με υπομονή, και κάποια στιγμή θα έρθει. Όσα παράπονα και να κάνετε εσείς, κανενός το αυτί δε θα ιδρώσει. Ακόμα και οι ακυρώσεις δεν τους νοιάζουν πλέον, γιατί οι αναμονές είναι τεράστιες σε μερικές εταιρείες, οπότε απλά θα πάει στον επόμενο το δικό σας. 

Για μένα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτάτε σε διάφορες αντιπροσωπίες κατά καιρούς μήπως έχουν κάτι ετοιμοπαράδοτο όπως το θέλετε. Αλλιώς απλά υπομονή και αναμένετε για το πολυπόθητο τηλεφώνημα που θα σας ενημερώνουν ότι έφτασε η ώρα της παραλαβής!!! Πάντως φίλος που περίμενε Hyundai i20 Distinctive, το περίμενε κοντά 1,5 χρόνο για να το παραλάβει...

Πάντως και τα εργοστάσια εννοείται ότι δε θέλουν να βγουν χαμένα. Αν υπάρχει πχ έλλειψη σε κάποιο ανταλλακτικό, τα διαθέσιμα που έχουν θα πάνε να τα βάλουν στις πιο πλούσιες εκδόσεις (μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους), και στις πιο φθηνές (μεγαλύτερη πληθώρα πωλήσεων), οπότε οι μεσαίες μένουν αρκετά πίσω... Από περιέργεια όμως, αν ρωτήσετε για τη πιο πλούσια έκδοση, τι χρόνους αναμονής θα πουν;

Το ‘διαθεσιμότητα αυτοκινήτων’ του τοπικ έχει μετατραπεί σε ‘καθυστερημένοι χρόνοι παράδοσης του Hyundai i30’…που προκαλεί την απορία: Μα κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν αγοράζει κανείς;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καθένας με τον πόνο του. Προφανώς οι τογιοταιοι για παράδειγμα έχουν προειδοποιηθεί οπότε γιατί να γκρινιαξουν; Τα ευρωπαϊκά δεν έχουν τόση αναμονή. Εμάς μας κορόιδεψαν με το 4μηνο. Εγώ δε, είμαι χειρότερα γιατί το αυτοκίνητο προορίζεται για την σύζυγο οπότε καταλαβαίνετε....

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/7/2023 στις 5:14 ΜΜ, Ribopaido είπε

H Toyota πλέον δινει 8μηνο ( 08/03/2024 μου ειπανε) για το γιαρις αλλα και παλι ενας αιώνας μακρυα...

Εμένα για το Cross μου ειπανε από Ιούνιο του 24 και βλέπουμε. Καινούριο CH-R θα έχουνε ετοιμοπαραδοτο το υβριδικό από Νοέμβριο. Δεν ξέρω αν εννοούσε το 1.8 ή το 2.0. 

Επεξ/σία από Shadowjump

καλημέρα

μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο να "στήνεται" κάποιος σε αναμονή μηνών για να αποκτησει ενα υπερτιμημένο προϊόν όπως είναι το αυτοκίνητο στις μέρες μας.

• Like 1

Η αναμονή λίγων μηνών ηταν και παλαιότερα συνηθισμένη σε δημοφιλή μοντέλα. Προφανώς η αναμονή 1-1.5 χρόνου είναι υπερβολική και απόνερα της κρίσης στα εργοστάσια

Μου φαινεται ακραιο αναμονη τοσων μηνων να ειναι απονερα κρισης εργοστασιων.. Θεωρω οτι ειναι και μια τεχνιτη έλλειψη για να δημιουργηθεί hype οπως γινεται και στα rolex τα τελευταια χρονια και επομενως να φουσκωνουν και αλλο οι τιμες..

Μπορει να λεω και Μ#$@ιες αλλα δεν χωραει στη λογικη μυ αυτο που συμβαινει...

• Like 1

17 minutes ago, jimmysss! said:

Μου φαινεται ακραιο αναμονη τοσων μηνων να ειναι απονερα κρισης εργοστασιων.. Θεωρω οτι ειναι και μια τεχνιτη έλλειψη για να δημιουργηθεί hype οπως γινεται και στα rolex τα τελευταια χρονια και επομενως να φουσκωνουν και αλλο οι τιμες..

Μπορει να λεω και Μ#$@ιες αλλα δεν χωραει στη λογικη μυ αυτο που συμβαινει...

Inflation λέγεται και κάπως πρέπει να δικιολογηθεί στο πόπολο για να ψωνίσει χωρίς να σκούζει κα να λέει και ευχαριστώ.

• Like 1

Σε συζήτηση με έμπορο η απάντηση σε αυτό ήταν ότι μετά το supply chain issue οι έμποροι διαπίστωσαν ότι δεν είναι προς το συμφέρον τους να κρατάνε στοκ, να πληρώνουν parking και όλα τα επακόλουθα. Πάνε σε μοντέλο όπου οι παραγγελίες εξυπηρετούνται adhoc και θα κουβαλάν τυχόν αυξήσεις τιμών. Πιο φθηνό για αυτούς..εσείς περιμένετε,  θα δώσετε παραγγελία, θα γυρίσει το κλειδί το εργοστάσιο, θα παραχθεί αυτό που παραγγείλατε και καλή υπομονή.

• Like 1

Η υπομονή για ένα 3μηνο-4μηνο υπάρχει εννοείται. Η υπομονή για να κατασκευαστεί ένα αυτοκίνητο 8-10-15 μήνες .....όχι για μένα είναι κοροιδία ξεκάθαρη. Ευτυχώς που η Hyundai τουλάχιστο έχει κλειδωμένες τιμές και δεν τρως καπέλο 1-1,5-2 χιλιάρικα στην τιμή καταλόγου που συμφώνησες. Εγώ προσωπικά κάνω και επιπλέον υπομονή γιατί στην τιμή που το αγοράζω με το ζόρι παίρνω κάποιο βασικό κουβαδάκι τύπου Yaris. Για τέτοια διαστρέβλωση της αγοράς μιλάμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...