dtk-386 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) το απλό σου ρίχνει συνεχώς ίδια θερμοκρασία οπότε κάποια στιγμή παγώνεις και συνεχώς παίζεις με τον διακόπτη το άλλο βάζεις την θερμοκρασία και τέλος. Στην πράξη επειδή έχω περάσει και από τα δύο για μένα δεν υπάρχει επιστροφή στο απλό. mixmarm1996, μην κάνεις κανα λάθος και πάρεις μαύρο. Θα υποφέρεις. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 εντωμεταξυ αυτο που εχουν στη βελμαρ ειναι με τα προβολακια που ειναι σαν καρο σημαια (και ο πωλητης επεμενε πως ετσι ειναι η εκδοση πρεμιουμ ). Αλλα στο σαιτ το αμαξι εχει διαφορετικο σχεδιασμο τυπου V. Τελικα ποιο ειναι το current model ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 dinstictive: premium: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 25 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Δεν έχει λογική να μην μπορούν να κατασκευάσουν την μεσσαία έκδοση αλλά να κατασκευάζουν την βασική και την πλούσια. Δεν έχει λογική αυτό. Εγώ θα περιμένω. Δεν πάω σε εναλλακτική γιατί θα περιμένω άλλο τόσο. ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ! Λογικά το allocation που έχει η Ελλάδα στο εργοστάσιο για τη μεσαία θα είχε κλείσει. Αν έχουμε για τον Αύγουστο 20 βασικές, 20 μεσαίες, 5 πλούσιες (τυχαία νούμερα προφανώς), τότε ο Νο 21 της μεσαίας θα μείνει πίσω απο τον 4ο της πλούσιας ακόμα και αν αυτός με την πλούσια έβαλε παραγγελία πολύ αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, dtk-386 said: dinstictive: premium: Yes, but.... https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-i30-2020/i30-48v-hybrid/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Το πρώτο είναι από την αντιπροσωπεία που πήγα. Τι να σου πω. Πάντως και η εισαγωγική αναξιόπιστη στην πληροφόρηση. Κάθε μήνα σου λέει και μια δικαιολογία σαν την αντιπροσωπεία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Εγώ σήμερα μίλησα με αντιπροσωπεία (Ρέθυμνο) και μου είπε πήρε μειλ ότι το αυτοκίνητο μου (i30 1.0T 120ps DISTINCTIVE, λευκό πέρλα) έχει βγει από την παραγωγή και είναι έτοιμο για μεταφορά Ελλάδα με εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα 5 Σεπ. Από κει και πέρα τελωνείο και περίπου 18 εργάσιμες για να έρθει Κρήτη. Μου κάνει εντύπωση που στον @mixmarm1996 είπαν ότι άλλαξε ημερομηνία γιατί αν θυμάμαι καλά είχε παραγγείλει νωρίτερα από μένα. Εγώ έκανα την παραγγελία 25 Ιαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Παίζει ρόλο και το χρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Ναι σίγουρα παίζει ρόλο! Τι να πω, ακόμα και τώρα δεν είμαι βέβαιος ότι ισχύουν όσα μου είπε ο υπάλληλος. Με τα τόσα που έχω ακούσει αν δεν μου πει ότι πέρασε και τελωνείο και φορτώθηκε δεν είμαι σίγουρος. Τώρα για την διαφορά clima με απλό a/c, αν κάποιος έχει δοκιμάσει και τα 2 θα δει ότι είναι τεράστια η διαφορά. Εγώ προσωπικά μόνο και μόνο για αυτό απέκλεισα την premium. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 1 hour ago, dtk-386 said: Το πρώτο είναι από την αντιπροσωπεία που πήγα. Τι να σου πω. Πάντως και η εισαγωγική αναξιόπιστη στην πληροφόρηση. Κάθε μήνα σου λέει και μια δικαιολογία σαν την αντιπροσωπεία.... παντως η Βελμαρ στην κηφισιας ειναι απαραδεκτη...κακη εξυπηρέτηση και δεν ξερουν τι πουλανε.. εν αντιθεση με την αντιπροσωπια της ΚΙΑ στην κηφισιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nickleon είπε Εγώ σήμερα μίλησα με αντιπροσωπεία (Ρέθυμνο) και μου είπε πήρε μειλ ότι το αυτοκίνητο μου (i30 1.0T 120ps DISTINCTIVE, λευκό πέρλα) έχει βγει από την παραγωγή και είναι έτοιμο για μεταφορά Ελλάδα με εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα 5 Σεπ. Από κει και πέρα τελωνείο και περίπου 18 εργάσιμες για να έρθει Κρήτη. Μου κάνει εντύπωση που στον @mixmarm1996 είπαν ότι άλλαξε ημερομηνία γιατί αν θυμάμαι καλά είχε παραγγείλει νωρίτερα από μένα. Εγώ έκανα την παραγγελία 25 Ιαν. Κι εγώ ακριβώς σαν το δικό σου πήρα αλλά ακριβώς!! 4 Γενάρη. Η βελμαρ μου είχε πει ότι είναι 1ο για να παραχθεί πριν λίγες μέρες. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Κι εγώ ακριβώς σαν το δικό σου πήρα αλλά ακριβώς!! 4 Γενάρη. Η βελμαρ μου είχε πει ότι είναι 1ο για να παραχθεί πριν λίγες μέρες. Μίλησες ξανά μαζί τους σήμερα? Μήπως και σε σένα πουν αυτό που είπε η δικιά μου αντιπροσωπεία? Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από Nickleon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Oχι δεν μίλησα. Θα δούμε. @mixmarm1996 τι παρήγγειλες εσύ? χρώμα μοτέρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 I30 Distinctive 1200 110ps Dark teal Τι πληροφορηση έχεις εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 1500 εννοείς. Τίποτα. Συμπάσχω μαζί σου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα ίδιο με το δικό μου που παραγγέλθηκε 20 μέρες μετά από μένα θα παραληφθεί κι εμένα το δικό μου δεν έχει παραχθεί ακόμα κατά τα λεγόμενα της βελμάρ που μιλήσα σήμερα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο μπάχαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα