Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα με διαθεσιμότητα παράδοσης μέχρι τους 3 μήνες

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά Σεπτέμβρη θα παραλάβουμε. Στο φβ γκρουπ όλοι τελευταία στο 8μηνο με 9μηνο παραλαμβάνουν.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 27/7/2023 στις 6:22 ΠΜ, dtk-386 είπε

Ήθελα να ξερα γιατί παίζει καθυστέρηση. Ούτως ή άλλως τα αυτοκίνητα έρχονται με το σταγονόμετρο. Ημαρτον δηλαδή.

Δεν έρχονται με το σταγονόμετρο. υπαρχει μεγαλη ζήτηση και δεν φτάνουν οι υπάλληλοι (υπάρχουν και οι άδειες τώρα). Όταν βλέπεις τις ταξινομησεις 10% πάνω σε σχέση με πέρσι πχ... 

Στις 27/7/2023 στις 6:22 ΠΜ, dtk-386 είπε

Ήθελα να ξερα γιατί παίζει καθυστέρηση. Ούτως ή άλλως τα αυτοκίνητα έρχονται με το σταγονόμετρο. Ημαρτον δηλαδή.

Δεν έρχονται με το σταγονόμετρο. υπαρχει μεγαλη ζήτηση και δεν φτάνουν οι υπάλληλοι (υπάρχουν και οι άδειες τώρα). Όταν βλέπεις τις ταξινομησεις 10% πάνω σε σχέση με πέρσι πχ... 

Καλησπέρα, η ιστορία μου με παραγγελία skoda fabia style 110s:

Παραγγελία τέλη Οκτώβρη '22.

Εκτίμηση 4-5 μήνες (μέσα Μαρτίου).

Εβδομάδα παραγωγής φάνηκε σε κάποια φάση μέσα στον Απρίλιο '23, για Ιουνιο. Μετά χάθηκε και η εβδομάδα παραγωγής.

τελικά παρήχθηκε μέσα ιουνίου.
Έρχεται 12-Ιουλίου ελλάδα, εξοφλείται και περιμένω να έρθει απο τελωνείο.

ήρθε σήμερα, 3+ εβδομάδες να έρθει απο τελωνείο......

Αύριο παραλαμβάνω.
Συολική διάρκεια: 10 μήνες.
Αυτή τη στιγμή για τα fabia δίνουν 7-8 μήνες νομίζω. Υπολογίστε 12-14 αν πάει αναλογικά.

Ετοιμοπαράδοτα είχαν kamiq... Octavia πιο χάλια κατάσταση.

Σχετικά με την τιμή, ανέβηκε νομίζω 800-1000Ε αλλά λέει είχα δικεέιδα ασφαλείας και πλήρωσα +500 απο τιμή Οκτώβρη.

• Like 1

Το δικό μου είναι πάνω από 1 μήνα στην Αθήνα και περιμένω τόσο καιρό να φορτωθεί σε νταλίκα για να έρθει Θεσσαλονίκη ! Δεν υπάρχουν νταλίκες γιατί γίνεται χαμός αυτή την περίοδο είναι η απάντηση τους για την μεταφορά…

• Like 2

2 hours ago, Sonis4 said:

Το δικό μου είναι πάνω από 1 μήνα στην Αθήνα και περιμένω τόσο καιρό να φορτωθεί σε νταλίκα για να έρθει Θεσσαλονίκη ! Δεν υπάρχουν νταλίκες γιατί γίνεται χαμός αυτή την περίοδο είναι η απάντηση τους για την μεταφορά…

εγω στην θεση σου, θα ζηταγα να το πανε σε μια αντιπροσωπεια της αθηνας, θα κατεβαινα να κανα και τν βολτα μου, θα επαιρνα το αμαξι και θα ανεβαινα παλι σαλονικα

αμαρτια ναναι τοσο καιρο αθηνα και να μην υπαρχει τροπος να το παρεις

• Like 2

Παλικάρια, ξέχασα να ενημερώσω εδω πέρα, εγώ παρέλαβα χτες.

i20 1000 turbo distinctive intense blue

Παραγγελία τέλη Μαΐου.

Καλοτάξιδο δεν θα πω, γιατί μισή ώρα που εφυγα απο την αντιπροσωπεία και εχω φτάσει σπίτι, παρατήρησα ενα βαθούλωμα στην οροφή, μετά τον νεροχύτη προς την πόρτα του συνοδηγού. Έκατσα μια ώρα εκει πέρα να κοιτάζω το όχημα περιμετρικά και με μεγάλη λεπτομέρια και απορώ πως είναι δυνατόν να ξεφύγει αυτό απο τόσα μάτια. Το χαρτί με τους ελέγχους το βρήκαν άρτιο προς όλα όπως και αντιπρόσωπος με ενημέρωσε οτι εχει περάσει έλεγχο το αυτοκίνητο και δεν θα το έδιναν έτσι σε καμία περίπτωση. Εγω πάντως είμαι σίγουρος οτι δεν βρήκα κάπου και ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο.

anyway, δεν νομίζω οτι μπορώ να κυνηγήσω κάτι αφού δεν το είδα εκει πέρα και δεν μπορώ να αποδείξω οτι δεν είμαι και ελέφαντας φυσικά. Φαίνεται λες και έχει πέσει χαλάζι σε ενα σημείο.

Κατα τα άλλα, τρομερό όχημα σε όλα του. Μου αρέσει καλύτερα σε σχέση με το νεο yaris οδηγικά. Βέβαια δεν έχω συνηθίσει τον όγκο του με τόσες γραμμές που έχει.

IMG-7ea405085504e02f48f2b39a0f221ce7-V.jpg

• Sad 5

Spoiler
7 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Το χαρτί με τους ελέγχους το βρήκαν άρτιο προς όλα όπως και αντιπρόσωπος με ενημέρωσε οτι εχει περάσει έλεγχο το αυτοκίνητο και δεν θα το έδιναν έτσι σε καμία περίπτωση.

πρακτικά δε γίνεται κανένας έλεγχος δυστυχώς , με την ευκαιρία τσέκαρε πίεση ελαστικών μήπως τα ξεχάσανε τουμπανιασμένα (δυστυχώς και αυτό συνηθισμένο)

8 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

anyway, δεν νομίζω οτι μπορώ να κυνηγήσω κάτι αφού δεν το είδα εκει πέρα και δεν μπορώ να αποδείξω οτι δεν είμαι και ελέφαντας φυσικά.

ζήτα ευγενικά να δεις αν υπάρχει υλικό απο κάμερες

πολύ περίεργο βούλιαγμα ,αν ήταν χτύπημα θα έπρεπε να πάρει και μπογιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ρε. Μήπως έγινε μετά όταν πηγές σπίτι; Καλοταξιδο και μην χαλιεσαι. Φτιάχνεται χωρίς βάψιμο. Σε dentless αν το λέω σωστά.

Επεξ/σία από dtk-386

1 λεπτό πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

πρακτικά δε γίνεται κανένας έλεγχος δυστυχώς , με την ευκαιρία τσέκαρε πίεση ελαστικών μήπως τα ξεχάσανε τουμπανιασμένα (δυστυχώς και αυτό συνηθισμένο)

ζήτα ευγενικά να δεις αν υπάρχει υλικό απο κάμερες

πολύ περίεργο βούλιαγμα ,αν ήταν χτύπημα θα έπρεπε να πάρει και μπογιά

για την πίεση των ελαστικών μου είπε  να τα κοιτάξω πάλι μετά απο 50-60km σύμφωνα με τις πιέσεις που γράφει στην πόρτα να είμαστε οκ γιατι όντως συνήθως βάζουν παραπάνω.

Θα σου πω την αλήθεια μου, οταν το είδα μίλησα με τον πωλητή και μου ζήτησε φωτογραφίες. Το μεσημέρι σήμερα μου απάντησε να το δούμε απο κοντά απο Τετάρτη. Ίσως θέλουν να το καλύψουν (η να καλύψουν τον πισινό τους να μην φάνε αρνητική αξιολόγηση; ) 

Ξαναλέω πάντως, αν ήμουν 100% σίγουρος οτι το έφαγα κάπου θα το είχα ράψει το στόμα μου. Τώρα δεν είμαι καν σίγουρος οτι ΔΕΝ το παρέλαβα έτσι. Τριγύρω το έλεγξα  αλλά πραγματικά το σημείο εκείνο δεν το θυμάμαι σχεδόν καθόλου μιας και επικεντρώθηκα στα ηλεκτρονικά του μέρη  ( κυρίως κοίταξα ατέλειες στο χρώμα)

2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Όχι ρε. Μήπως έγινε μετά όταν πηγές σπίτι; Καλοταξιδο και μην χαλιεσαι.

Κατέβηκα απο το όχημα (το πήρα απο συγγρού και εφτασα νίκαια) με το πάσο μου κιόλας να κάνω και βόλτα (φάληρο,πειραιά). Υπολογίζω οτι έκανα 25 λεπτα; οταν κατέβηκα και εκανα μια γύρα το είδα. Δεν ξέρω δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι ήταν εκει εξαρχής αλλα είμαι σίγουρος 100% οτι δεν βρήκα κάπου.

Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε

για την πίεση των ελαστικών μου είπε  να τα κοιτάξω πάλι μετά απο 50-60km σύμφωνα με τις πιέσεις που γράφει στην πόρτα να είμαστε οκ γιατι όντως συνήθως βάζουν παραπάνω.

όχι , γιατί τα πρώτα χλμ είναι για στρώσιμο της ανάρτησης (το έχω πετύχει σε manuals αυτοκινήτων) , οπότε καλό είναι να μην είναι πέτρα

Για τα υπόλοιπα εύχομαι να βρεις άκρη , εννοείται μη χαλιέσαι και καλοτάξιδο :)

IMG-42138e3fbbe12a2d99215a2a1f2888d3-V.jpg

5 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι , γιατί τα πρώτα χλμ είναι για στρώσιμο της ανάρτησης (το έχω πετύχει σε manuals αυτοκινήτων) , οπότε καλό είναι να μην είναι πέτρα

Για τα υπόλοιπα εύχομαι να βρεις άκρη , εννοείται μη χαλιέσαι και καλοτάξιδο :)

εγινε καλώς, θα τα τσεκάρω λογικά αύριο που θα είμαι έξω το πρωί πάλι. 

• Sad 1

οχι ρε συ, μου πονεσε η καρδια μου... ειναι μεγαλο βαθουλωμα.. παιδια να τα κοιτατε πριν φευγετε απτν αντιπροσωπεια!

αν τελικα δεν στο καλυψουν, κοιτα με φανοποιο να στο φερει στα ισια του!

.καλοταξιδο ευχομαι με ασφαλεια!!

5 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

οχι ρε συ, μου πονεσε η καρδια μου... ειναι μεγαλο βαθουλωμα.. παιδια να τα κοιτατε πριν φευγετε απτν αντιπροσωπεια!

αν τελικα δεν στο καλυψουν, κοιτα με φανοποιο να στο φερει στα ισια του!

.καλοταξιδο ευχομαι με ασφαλεια!!

Ρε συ αλήθεια, έφαγα αρκετή ώρα να το κοιτάζω τριγύρω, μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση το πως δεν το είδα εκει πέρα και το είδα με το που έφτασα σπίτι και το άφησα.

Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι το πήρα έτσι, αλλά στον δρόμο σίγουρα δεν το βρήκα κάπου. Άλλωστε δεν ήμουν και μόνος μου στο όχημα, με 10 πήγαινα απο τα στενά.

14 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Κατέβηκα απο το όχημα (το πήρα απο συγγρού και εφτασα νίκαια) με το πάσο μου κιόλας να κάνω και βόλτα (φάληρο,πειραιά). Υπολογίζω οτι έκανα 25 λεπτα; οταν κατέβηκα και εκανα μια γύρα το είδα. Δεν ξέρω δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά οτι ήταν εκει εξαρχής αλλα είμαι σίγουρος 100% οτι δεν βρήκα κάπου.

Αυτό το χτύπημα δεν γίνεται στον δρόμο από οδήγηση....Κάποιος το χτύπησε  με κάποιο αντικείμενο ή έπεσε κάτι από μπαλκόνι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...