dtk-386 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μάλλον επιβεβαιώνεται ο φίλος με το 20 Σεπ. Κι εμένα τόσο περίπου μου είπαν. Για να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gianngio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Έχει μπει σε παραγωγή;Νομίζω μια φουρνιά θα φύγει τον Δεκαπενταύγουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Nickleon είπε Α καλά....και είχα μια ελπίδα ότι όσοι παραγγείλαμε τον Ιανουάριο θα παραλάβουμε τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο. Τι να σου πω φίλε μου είπε ακριβώς ημερομηνία τώρα δεν ξέρω τι άλλο να πω και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Σήμερα με κάλεσαν από την αντιπροσωπεία των Χανίων που είχα αρχικά πάει αρχές Ιανουαρίου και ρώτησα για το i30! Τότε είχα σκοπό να αγοράσω το 1500αρι πάλι σε λευκό και μου είχαν πει παράδοση Απρίλιο 23! Μου λένε ξέρετε κάτι το αυτοκίνητο που είχατε δει τότε και είχαμε κάνει κράτηση έχει μπει Ελλάδα! Εγώ δεν θυμόμουν καν να είχα κάνει κράτηση και δεν είχα δώσει και χρήματα βασικά! Μου λένε το θέλετε ακόμα το αυτοκίνητο; Ήμουν κοντά στο να πω ναι αλλά λέω περιμένω τόσο καιρό τώρα το 1000αρι και έχω δώσει και προκαταβολή 1000 ευρώ στην άλλη αντιπροσωπεία όποτε δεν δέχτηκα! Αλλά πιστεύω ότι ισχύει αυτό που είπαν και τα αλλά παιδιά εδώ και μάλλον ξεκόλλησε το σύστημα και ξεκίνησαν να έρχονται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Εγώ πήρα το Troc 1.0 Μάιο του 2021 με ψηφιακό πίνακα οργάνων και κάμερα οπισθοπορείας στα 22.750 ευρώ και σήμερα που έκανα διαμόρφωση το ίδιο αμάξι με τον ίδιο κινητήρα με τον ίδιο πίνακα οργάνων με το iq drive και με πίνακα τελική τιμή βγαίνει στα 32.250 . Πάμε καλά? Για 1000αρη? Μας δουλεύουν πλήρως μου φαίνεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, tilaverboy είπε Εγώ πήρα το Troc 1.0 Μάιο του 2021 με ψηφιακό πίνακα οργάνων και κάμερα οπισθοπορείας στα 22.750 ευρώ και σήμερα που έκανα διαμόρφωση το ίδιο αμάξι με τον ίδιο κινητήρα με τον ίδιο πίνακα οργάνων με το iq drive και με πίνακα τελική τιμή βγαίνει στα 32.250 . Πάμε καλά? Για 1000αρη? Μας δουλεύουν πλήρως μου φαίνεται. εγω παρακολουθουσα το mazda 3 skyactiv-x σε έκδοση homura. Απο Νοέμβριο του 21 μεχρι Ιούνιο του 22 που πήρα το i30, πήγε από 22,900 στα 30~ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Παραγγελία εχθές Kia Sportage 1.6 180ps βενζίνη αυτόματο, παράδοση σε 1-1,5 μήνα. Γενικά είχαν αυτοκίνητα με παράδοση σε αυτό το χρονικό διάστημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Στο τελωνείο παίζει μεγάλη καθυστέρηση αυτόν τον καιρό. Σε λίγο κλείνει 3 βδομάδες το δικό μου αμαξι εκεί και ακόμα αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Sonis4 είπε Στο τελωνείο παίζει μεγάλη καθυστέρηση αυτόν τον καιρό. Σε λίγο κλείνει 3 βδομάδες το δικό μου αμαξι εκεί και ακόμα αναμονή. Παντού κολλήματα.Αυτο είναι χειροτερο να είναι εδώ και να μην μπορείς να το παρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Sonis4 είπε Στο τελωνείο παίζει μεγάλη καθυστέρηση αυτόν τον καιρό. Σε λίγο κλείνει 3 βδομάδες το δικό μου αμαξι εκεί και ακόμα αναμονή. Ήθελα να ξερα γιατί παίζει καθυστέρηση. Ούτως ή άλλως τα αυτοκίνητα έρχονται με το σταγονόμετρο. Ημαρτον δηλαδή. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Ήθελα να ξερα γιατί παίζει καθυστέρηση. Ούτως ή άλλως τα αυτοκίνητα έρχονται με το σταγονόμετρο. Ημαρτον δηλαδή. Από ότι μου είχαν πει εκεί στο λιμάνι χωράνε περίπου 3000 αυτοκίνητα και τώρα είχαν έρθει 6500! και γενικά είχε κι αλλα στα καράβια που δεν μπορούσαν να τα ξεφορτώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, dtk-386 είπε Ήθελα να ξερα γιατί παίζει καθυστέρηση. Ούτως ή άλλως τα αυτοκίνητα έρχονται με το σταγονόμετρο. Ημαρτον δηλαδή. επειδη δινουν 800 ευρω τον μηνα τους εργατες και δεν παει ουτε πακιστανος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 τελικα παρελαβε κανεις; ξαναμιλησατε με εισαγωγικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέχρι 20.8 δεν έρχεται τίποτα σε i30. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Μέχρι 20.8 δεν έρχεται τίποτα σε i30. Καλά Χριστούγεννα μας βλέπω! Για να παραλάβουμε τέλος Αυγούστου που μας είχαν πει θα έπρεπε λογικά ήδη να έχει μπει Ελλάδα! Μακάρι να βγει τουλάχιστον το 20.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα