teot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Στις 11/7/2023 στις 11:38 ΜΜ, Xristaras12 είπε Καλά ναι δεν το συζητώ, μου είπε ότι παίζει και παρασκευή αυτή να περάσει τελωνείο, και θέλει 2-2,5 εβδομάδες ακόμα για τα υπόλοιπα που θα πρέπει να γίνουν. Αν μου σκάσει και την εβδομάδα του 15αύγουστου που θα έχω και άδεια θα είναι σούπερ. Τώρα πρέπει να δω με τις ασφάλειες τι θα γίνει γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι και πως. Κοίταζα αρχικά για μικτή, αλλά χωρίς αριθμό πινακίδας δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Βάζεις μια εικονική στα γράμματα που έχουν αυτή την εποχή και κοντά στα νούμερα που δίνουν τώρα και αν έχεις σωστά τα υπόλοιπα στοιχειά βλέπεις τι ποσό βγάζει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Πάντως το 21 παρέλαβα καινούριο αυτοκίνητο παραμονές Δεκαπενταύγουστου που έφτασε Ελλάδα αρχές του μήνα. Δεν ειναι και τόσο απόλυτο πως τον Αυγουστο θα παγώσουν όλα... Θα είμαστε εμείς σε άδεια. Το ίδιο είναι. Στις 14/6/2023 στις 12:38 ΠΜ, Tzini_Gr είπε εμενα με πηραν προχθες τηλ οτι το φαστμπακ εφτασε τελωνειο... σε κανενα 10ημερο ελπιζω να το χω στα χερια μ 🤗 Κάτι παίζει με τα hatchbacks. Οποιον ακούω να παραλαμβάνει παίρνει fastback είτε επειδή υπάρχει ετοιμοπαράδοτο είτε επειδή κατασκευάζονται πιο πολλά τέτοια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 5 hours ago, dtk-386 said: Θα είμαστε εμείς σε άδεια. Το ίδιο είναι. Κάτι παίζει με τα hatchbacks. Οποιον ακούω να παραλαμβάνει παίρνει fastback είτε επειδή υπάρχει ετοιμοπαράδοτο είτε επειδή κατασκευάζονται πιο πολλά τέτοια..... ιςχυει, οπου κ να ρωτησεις, θα καταλαβεις πως στα χατςμπακ εχουν κολλησει, αυτος ηταν και ο λογος που αλλαξα και εγω και απο χατςμπακ πηγα σε φαστμπακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Subaru των καλοκαιρινών εκπτώσεων H Πλειάδες Μότορς Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία της Subaru στην Ελλάδα, ανακοίνωσε εκπτώσεις από 1.000 έως 3.000 ευρώ για τα XV, Forester και Outback που είναι ετοιμοπαράδοτα. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από Bomber-21 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Να πω κι εγώ την εμπειρία μου σαν εξαίρεση γιατί η κανονική αναμονή ήταν 7-8 μήνες που είναι εκτός ορίου του θέματος. Το έκλεισα τέλη Μαρτίου αλλά έδωσα προκαταβολή αρχές Απριλίου με αναμενόμενο χρόνο παράδοσης "7-8 μήνες" δηλαδή Σεπτέμβρη- Οκτώβρη '23 (ή και Νοέμβρη αν μετρήσουμε από Απρίλη). Παραδόξως μου τηλεφώνησαν μέσα Ιουνίου για να μου πουν ότι ήρθε στην Ελλάδα και ότι θέλουν να ξοφλήσω ώστε να το παραλάβω σε 10-12 εργάσιμες! Μιλάμε δηλαδή για αναμονή 3 ίσως και λιγότερους μήνες Για δικούς μου λόγους το παρέλαβα χτες 14/7 Πρόκειται για Mazda 2 στη βασική έκδοση χρώματος λευκού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedybear Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Να ενημερώσω με τη σειρά μου ότι το Citroen C3 μου (C-series, 1.2 puretech-110, manual, χωρίς extra – πλην την αλλαγή του εσωτερικού με 165€ επιπλέον) έχει έρθει στην τοπική αντιπροσωπία, 2-μιση μήνες μετά την παραγγελία. Το είδα από κοντά σήμερα. Τώρα είμαστε σε αναμονή για άδεια – πινακίδες. Το τοπικό παράρτημα του μεταφορών σχολάει νωρίς βλέπετε λόγω …καύσωνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Με το καλό να παραλάβετε παιδιά. Καλοτάξιδα να είναι. Εμένα πάντως δεν με έχουν ενοχλήσει από την Hyundai ακόμα οπότε όπως είπε και ο dtk-386 μάλλον πάμε για Σεπτέμβρη και έχει ο Θεός. Θα τους κάνω βέβαια μια κλήση μέσα στην εβδομάδα για να μου πουν και πάλι ότι πήγαμε ένα μήνα μετά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μίλησα με αντιπροσωπεία σήμερα και μαντέψτε…30 Αυγούστου πλέον παράδοση! Του είπα σε λίγο όπως πάμε θα περάσουμε και την toyota! Μου λέει σίγουρα θα το πάρετε τότε! Θα έχουμε πολλές παραδόσεις! Τον ρώτησα γιατί άργησε τόσο και μου είπε ότι η Hyundai είχε σταματήσει την παραγωγή γιατί έπαιζε να κάνει face lift το οποίο τελικά δεν προχώρησε και η παραγωγή έχει ξεκινήσει πάλι! Δεν το πίστεψα όπως και δεν πιστεύω ότι θα έρθει και 30/8 Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από Nickleon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Nickleon said: Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μίλησα με αντιπροσωπεία σήμερα και μαντέψτε…30 Αυγούστου πλέον παράδοση! Του είπα σε λίγο όπως πάμε θα περάσουμε και την toyota! Μου λέει σίγουρα θα το πάρετε τότε! Θα έχουμε πολλές παραδόσεις! Τον ρώτησα γιατί άργησε τόσο και μου είπε ότι η Hyundai είχε σταματήσει την παραγωγή γιατί έπαιζε να κάνει face lift το οποίο τελικά δεν προχώρησε και η παραγωγή έχει ξεκινήσει πάλι! Δεν το πίστεψα όπως και δεν πιστεύω ότι θα έρθει και 30/8 οπως εχω πει, κανε bypass τν αντιπροσωπεια και παρε την εισαγωγικη να τους πεις αν εχει μπει σε παραγωγη το αμαξι σου (κανε αυτη την συγκεκριμενη ερωτηση για να παρεις κ συγκεκριμενη απσντηση) αν σου πουν οχι, τοτε ουτε τον αυγουστο θα παραλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 36 λεπτά πριν, Nickleon είπε Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μίλησα με αντιπροσωπεία σήμερα και μαντέψτε…30 Αυγούστου πλέον παράδοση! Του είπα σε λίγο όπως πάμε θα περάσουμε και την toyota! Μου λέει σίγουρα θα το πάρετε τότε! Θα έχουμε πολλές παραδόσεις! Τον ρώτησα γιατί άργησε τόσο και μου είπε ότι η Hyundai είχε σταματήσει την παραγωγή γιατί έπαιζε να κάνει face lift το οποίο τελικά δεν προχώρησε και η παραγωγή έχει ξεκινήσει πάλι! Δεν το πίστεψα όπως και δεν πιστεύω ότι θα έρθει και 30/8 Ρε τους κερατάδες τους παραδέχομαι στις δικαιολογίες.😆 Βέβαια αν ίσχυε αυτό που λέει γιατί δεν σταμάτησε εντελώς η παραγωγή αλλά έρχονται με το σταγονόμετρο μεν αλλά έρχονται αυτοκίνητα; Στο fb διαβάζω συνεχώς για παραλαβές. Απλά οι περισσότεροι τα παίρνουν στο 8-9μηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε οπως εχω πει, κανε bypass τν αντιπροσωπεια και παρε την εισαγωγικη να τους πεις αν εχει μπει σε παραγωγη το αμαξι σου (κανε αυτη την συγκεκριμενη ερωτηση για να παρεις κ συγκεκριμενη απσντηση) αν σου πουν οχι, τοτε ουτε τον αυγουστο θα παραλαβεις Έχουμε τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Ενδεικτικά πάντως, για να υπολογίσει κανείς ημερομηνίες, εγώ παρέλαβα Hyundai πέρσι με τις κάτωθι ημερομηνίες: Κατασκευή 25/05 Αποστολή 13/06 Παραλαβή 13/07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Ενδεικτικά πάντως, για να υπολογίσει κανείς ημερομηνίες, εγώ παρέλαβα Hyundai πέρσι με τις κάτωθι ημερομηνίες: Κατασκευή 25/05 Αποστολή 13/06 Παραλαβή 13/07 Παραγγελία πότε δεν έγραψες 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 37 minutes ago, Nickleon said: Έχουμε τηλέφωνο; 2105507192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nickleon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε 2105507192 Πήρα αλλά δεν το σήκωσαν! Σου λένε γενικά ή σε παραπέμπουν στην αντιπροσωπεία; Επίσης τι σου ζητάνε για να το ελέγξουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα