Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα i20 κατασκευάζονται Τουρκία. Τα i30 Τσεχία. Άρα άλλο εργοστάσιο άλλοι εργάτες και προγραμματισμός δυστυχώς.

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Τα i20 κατασκευάζονται Τουρκία. Τα i30 Τσεχία. Άρα άλλο εργοστάσιο άλλοι εργάτες και προγραμματισμός δυστυχώς.

Το ξέρω αλλά να έχουμε να λεμε

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε

με το καλο να ρθει μαν!!  οταν πας για παραλαβη, σιγουρεψου οτι θα το ριξεις μια ματια για τυχον "ελατωμα" δλδ χρωμα ναναι οκ σε ολα τα σημεια, να χει πατακοα τ αμακι, κιτ επισκευης, τα λαστοιχα των πορτων ναναι οκ κτλπ

Καλά ναι δεν το συζητώ, μου είπε ότι παίζει και παρασκευή αυτή να περάσει τελωνείο, και θέλει 2-2,5 εβδομάδες ακόμα για τα υπόλοιπα που θα πρέπει να γίνουν.

Αν μου σκάσει και την εβδομάδα του 15αύγουστου που θα έχω και άδεια θα είναι σούπερ.

Τώρα πρέπει να δω με τις ασφάλειες τι θα γίνει γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι και πως. Κοίταζα αρχικά για μικτή, αλλά χωρίς αριθμό πινακίδας δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Καλά ναι δεν το συζητώ, μου είπε ότι παίζει και παρασκευή αυτή να περάσει τελωνείο, και θέλει 2-2,5 εβδομάδες ακόμα για τα υπόλοιπα που θα πρέπει να γίνουν.

Αν μου σκάσει και την εβδομάδα του 15αύγουστου που θα έχω και άδεια θα είναι σούπερ.

Τώρα πρέπει να δω με τις ασφάλειες τι θα γίνει γιατί δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι και πως. Κοίταζα αρχικά για μικτή, αλλά χωρίς αριθμό πινακίδας δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

Βρες κάποιον ασφαλιστή, θα πάρεις πολύ καλύτερη τιμή για μεικτή από το να ψάξεις online μόνος σου. Επίσης αν ισχύει το να περάσει τελωνείο τη Παρασκευή, σχεδόν μέσα στον Ιούλιο θα το πάρεις (τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου). Με γεια! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Xristaras12 said:

αν σκασει παρασκευη, τοτε υπολογιζε μια βδομαδα μαξιμουμ για πινακιδες.

οσον αφορα τν ασφαλεια, ναι, θες πινακιδες, αλλα η ασφαλεια γινεται στα μπαμ.

αρχικα σε περιπτωση που σ δωσει δωρο η αντιπροσωπεια οδικη ασφαλεια, μην τν συμπεριλαβεις στην ασφαλεια που θα κανεις.

μετα, αν πας για μικτη να ξερεις μπορεις να χεις μεσα για απαλλαγη. δηλαδη, αν βαλεις απαλλαγη πχ. 500€ σημαινει οτι σε περιπτωση χτυπα ξυλο ζημιας στο αμαξι σου, οπου το κοστος ζημιας θαναι 1500€, τα 500€ πληρωνεις εσυ και τα 1000€ η ασφαλεια...

οσο μεγαλυτερη απαλλαγη βαλεις, τοσο λιγοτερα ασφαλιστρα θα χεις.

μικτη εγω που κανα στο φαστμπακ, μ βγηκε ο χρονος 430€ με 500€ απαλλαγη ιντερσαλονικα... 

ειχε κ αλλες με 500+ στν καταρ που μ προτεινε ο ασφαλιστης μου και στν γρουπαμα αν θυμαμαι καλα που βγαινε στα 1000€

η διαφορα;;;; αξιοπιστια

ευχομαι οτι καλυτερο και να το παραλαβεις γρηγορα!!

Επεξ/σία από Tzini_Gr
  • Like 2
Δημοσ.

Ergo που εκανα εγω στο fastback 1.5t 320 μου βγήκε ,760 είχε η μεικτή με 300 ευρώ απαλλαγή. Θεώρησα δεν άξιζε μεικτή αλλα του χρόνου θα το ξαναδώ 

Στο ι20 στην ergo εχει 520 περίπου η μεικτή 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά από αυτούς που περιμένουμε τέλος Ιουλίου μίλησε κανένας με αντιπροσωπεία αν έχει αλλάξει και πάλι η ημερομηνία παράδοσης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει αδερφέ. Καλό Σεπτέμβρη. Δεν μίλησα αλλά από την στιγμή που δεν παίρνει και ο πωλητής βράσε ρύζια. Αλλά και να πάρει πάλι ψέμματα θα μου πει από την στιγμή που δεν έχει παραχθεί. Οπότε καλύτερα να μην με πάρει αν δεν έχει νέα.

Η γυναίκα που το περιμένει (για αυτήν είναι θυμίζω) έχει ξενερώσει την ζωή της. Τόσο που θέλει να ακυρώσει. :(

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει αδερφέ. Καλό Σεπτέμβρη. Δεν μίλησα αλλά από την στιγμή που δεν παίρνει και ο πωλητής βράσε ρύζια. Αλλά και να πάρει πάλι ψέμματα θα μου πει από την στιγμή που δεν έχει παραχθεί. Οπότε καλύτερα να μην με πάρει αν δεν έχει νέα.

Η γυναίκα που το περιμένει (για αυτήν είναι θυμίζω) έχει ξενερώσει την ζωή της. Τόσο που θέλει να ακυρώσει. :(

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν πιστεύω να το πάρουμε πριν το Σεπτέμβρη. Απλά είπα να ρωτήσω μπας και γίνει κανένα θαύμα!!!

Δημοσ.
Στις 2/6/2023 στις 12:47 ΠΜ, Tzini_Gr είπε

ολα tycson ηταν;;; :( κανενα fastback σε λευκο πηρε το ματι σου; :P

Στις 14/6/2023 στις 12:38 ΠΜ, Tzini_Gr είπε

εμενα με πηραν προχθες τηλ οτι το φαστμπακ εφτασε τελωνειο... σε κανενα 10ημερο ελπιζω να το χω στα χερια μ 🤗

Στις 5/7/2023 στις 2:17 ΜΜ, Tzini_Gr είπε

εγω ευτυχως εδω και 3 μερες εχω παραλαβει το αμαξι (i30 fastback premium 1000κυβικα)

αυτο που θα ξανα αναφερω (οπως εκανα και εγω) ειναι να παρετε εισαγωγικη και να ρωτησετε αν υπαρχει καποιο αμαξι (μοντελο που θελετε) σε οποιοδηποτε χρωμα το οποιο εχει παραχθει, αναμενει να σταλθει ελλαδα και δεν εχει καπαρωθει απο καποιον.

το καλο με τν χιουνται ειναι οτι η τιμη ειναι κλειδωμενη οποτε δεν υπαρχουν αυξησεις για καποιον που εκανε παραγγελεια και η τιμη τ αυτοκινητου συνεχιζει να αυξανεται

Μια χαρά, στις 10 μέρες έμαθες τα ευχάριστα νέα και στον μήνα το παρέλαβες! Καλοτάξιδο!  

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ο επόμενος είναι μήνας αδειών. Για αυτό είπα Σεπτέμβριο και αν.

Πάντως το 21 παρέλαβα καινούριο αυτοκίνητο παραμονές Δεκαπενταύγουστου που έφτασε Ελλάδα αρχές του μήνα. Δεν ειναι και τόσο απόλυτο πως τον Αυγουστο θα παγώσουν όλα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...