Gianngio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα.Εχω κάνει την παραγγελία 3 μήνες και ακόμα τίποτα .Μήπως πρέπει να κινηθούμε μαζικά;Η αντιπροσωπεία στην Αθήνα τι σας είπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, Gianngio είπε Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα.Εχω κάνει την παραγγελία 3 μήνες και ακόμα τίποτα .Μήπως πρέπει να κινηθούμε μαζικά;Η αντιπροσωπεία στην Αθήνα τι σας είπε; 3 μήνες είναι λίγο δυστυχώς εδώ η περισσότεροι είναι στο 7 μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gianngio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Έχετε επικοινωνήσει με την εισαγωγική στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλά κ εμένα η Λάμδα για το i20 distinctive 4 μηνο μου είχε πει αλλά δεν το βλέπω και του το είπα κιόλας. το αμάξι είχε ημερομηνία παραγωγής στο σύστημα τους 20/6, μου το έδειξε κιόλας, μου λέει απο την ημερομηνία που βλέπεις, υπολόγισε 4 μήνες ακόμα περίπου οπότε πάμε για σεπτέμβρη κάπου εκει. Του λεω καλά ξέρω οτι δεν παίζει αλλα οκ ας το δεσμεύσουμε και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Η εισαγωγική δεν έχει ιδέα το πήγαινε από μήνα σε μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gianngio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Εμένα η εισαγωγική μου είπε ότι από την ημερομηνία παραγωγής χρειάζονται 3εβδομαδες για να το φτιάξουν περίπου.Μας δουλεύουν όλους. Μήπως πρέπει όλοι να πιέσουμε να ξέρουμε τουλάχιστον να ακυρώσουμε την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Gianngio είπε Εμένα η εισαγωγική μου είπε ότι από την ημερομηνία παραγωγής χρειάζονται 3εβδομαδες για να το φτιάξουν περίπου.Μας δουλεύουν όλους. Μήπως πρέπει όλοι να πιέσουμε να ξέρουμε τουλάχιστον να ακυρώσουμε την παραγγελία. Για να στο φέρει η εισαγωγική πρέπει πρώτα να έχει παραχθεί κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.Αυτο τουλάχιστον θεωρητικά θα στο πει η αντιπροσωπεία γιατί θα πάρει αριθμό πλαισίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gianngio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ναι το ξέρω αυτό αλλά εννοώ ότι με ενημέρωσαν ότι ο χρόνος παραγωγής είναι περίπου 3 εβδομάδες κι όχι 4 μήνες όπως διάβασα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Gianngio είπε Εμένα η εισαγωγική μου είπε ότι από την ημερομηνία παραγωγής χρειάζονται 3εβδομαδες για να το φτιάξουν περίπου.Μας δουλεύουν όλους. Μήπως πρέπει όλοι να πιέσουμε να ξέρουμε τουλάχιστον να ακυρώσουμε την παραγγελία. ώπα ώπα ώπα τα μπέρδεψες 3 εβδομάδες θέλουν να στο φέρουν από το εργοστάσιο Ελλάδα. Το θέμα είναι να παραχθεί. Εκεί καθυστερούν όλοι. Σκέψου ακόμα δεν έχει παραχθεί το δικό μας. εάν στο 3μηνο κάνεις έτσι σκέψου εμείς που είμαστε στο 7μηνο τι να πούμε. 🤣 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gianngio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δηλαδή η παραγωγή πόσο κάνει περίπου;4 μήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σου λέω ότι είμαι στο 7μηνο και ακόμα δεν έχει παραχθεί. Υπάρχουν παιδιά που περιμένουν από Νοέμβρη 22! Sorry εγώ μιλάω για i30. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Και εγώ το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Παιδιά πάρτε το απόφαση, αν δε βρείτε ετοιμοπαράδοτο, εξοπλιστείτε με υπομονή, γιατί μπορεί να πάει πολύ μακριά η βαλίτσα. Να σημειώσω ότι φίλος για το i20 κατέληξε να περιμένει 11 μήνες, από τους 4 που του είχαν πει αρχικά. Και εμένα ένα Citroen C3 Aircross που μου είχαν πει 2 μήνες, λίγες μέρες πριν μπει σε παραγωγή ήρθε ενημέρωση από το εργοστάσιο ότι υπάρχει έλλειψη σε κάποια ηλεκτρονικά, και θα καθυστερούσε κι άλλο ακόμα... Οι αντιπροσωπείες εννοείται ότι θα πουλήσουν χαμηλότερους χρόνους αναμονής, για να σε πάρουν σαν πελάτη, αλλά από κει και πέρα και αυτοί είναι απλά μεσάζοντες του εργοστασίου, οπότε από κει εξαρτώνται όλοι... Καλή υπομονή σε όσους περιμένουν καιρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Τα ξέρουμε αυτά thanasis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Συναδελφος παρηγγειλε το Suzuki S cross μετα το Πασχα. Του ειπαν τελη Ιουνιου αρχες Ιουλιου θα το εχει.Πηρε τηλεφωνο την προηγουμενη εβδομαδα και τον ενημερωσαν για Σεπτεμβρη...Υποτιθεται εν τω μεταξυ οτι εκλεισε το S Cross γιατι ειχε μικρους χρονους αναμονης...και δεν ηθελε να παει σε toyota cross και αλλα και να φαει 12-14 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα