Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητα με διαθεσιμότητα παράδοσης μέχρι τους 3 μήνες

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 567
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, mixmarm1996 είπε

Τουλάχιστον να μας έλεγαν ότι θα κάνει εξ αρχής 10 μήνες το βλέπεις διαφορετικά ενώ το 4 να γίνει 10 ξενίζει όπως και να εχει

Αυτό είναι το θέμα. Θυμάμαι όταν το παρήγγειλα μου είπε η πωλήτρια ότι τα i30 δεν καθυστερούν . Η μεγαλύτερη καθυστέρηση που είχαν ήταν 20 μέρες. Μου λέει εκτιμώμενη παράδοση έχει τέλος Απριλίου, σου κάνω και ένα μήνα δώρο λόγω της μεταφοράς Κρήτη... μέχρι τέλος Μαΐου θα το έχεις.

Τον προηγούμενο μήνα μου λέει ο πωλητής πάμε για τέλος Ιουνίου...του λέω με βλέπω να πιάνω χρόνο αναμονής. Μου απαντάει περιμένουμε αρκετά αυτοκίνητα τέλος Ιουνίου οπότε νομίζω θα το πάρεις. Πήγαμε τέλος Ιουλίου όπως είπα παραπάνω και έχει ο Θεός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν παραγγείλαμε τον Γενάρη (4/1) μας είπε χαλαρά σε ένα 4μηνο μπορεί και νωρίτερα θα το έχουμε γιατί λέει ότι τα i20 τα παρέδιδε στο 3μηνο. Εκείνη την εποχή μόνο αν έπαιρνες Nline είχες αναμονή κανα 8μηνο αλλά το ήξερες από την αρχή. Ή τα σκaτwσαν στα logistics και έχασαν την μπάλα ή έχουν θέμα με τροφοδοσία ανταλλακτικών ή η ζήτηση είναι τεράστια. Για το τελευταίο δεν δικαιολογείται η Hyundai γιατί θα μπορούσε να βάλει κόφτη στις αντιπροσωπείες. Ολη αυτή η αναμονή δεν κάνει καλό στην φήμη της. Τουλάχιστον η Toyota είναι ειλικρινής, σου λέει 12 μήνες από την αρχή. Εδώ έχουμε κοροιδία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Οταν παραγγείλαμε τον Γενάρη (4/1) μας είπε χαλαρά σε ένα 4μηνο μπορεί και νωρίτερα θα το έχουμε γιατί λέει ότι τα i20 τα παρέδιδε στο 3μηνο. Εκείνη την εποχή μόνο αν έπαιρνες Nline είχες αναμονή κανα 8μηνο αλλά το ήξερες από την αρχή. Ή τα σκaτwσαν στα logistics και έχασαν την μπάλα ή έχουν θέμα με τροφοδοσία ανταλλακτικών ή η ζήτηση είναι τεράστια. Για το τελευταίο δεν δικαιολογείται η Hyundai γιατί θα μπορούσε να βάλει κόφτη στις αντιπροσωπείες. Ολη αυτή η αναμονή δεν κάνει καλό στην φήμη της. Τουλάχιστον η Toyota είναι ειλικρινής, σου λέει 12 μήνες από την αρχή. Εδώ έχουμε κοροιδία. 

Αυτό ακριβώς. Και στην Suzuki σου λένε από την αρχή για 8-9 μήνες αναμονή. Στην Hyundai μου είχαν πει για μέσα Μαΐου ίσως και νωρίτερα.. και τώρα είμαστε για τέλη Ιουλίου και βλέπουμε…

Επεξ/σία από Sonis4

Περιμένω tucson distinctive 180hp manual σε shimmering silver. Παραγγελία 10/4 εκτιμώμενη παράδοση 30/6 από εργοστάσιο, μέσα Ιουλίου ταξινομημένο με πινακίδες.

Επικοινώνησα μια εβδομάδα πριν με αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι δεν πήρε Αρ πλαισίου ακόμη αλλά το eta παραμένει 30/6. 

Δεν βλέπω να έρχεται... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, samanti είπε

Περιμένω tucson distinctive 180hp manual σε shimmering silver. Παραγγελία 10/4 εκτιμώμενη παράδοση 30/6 από εργοστάσιο, μέσα Ιουλίου ταξινομημένο με πινακίδες.

Επικοινώνησα μια εβδομάδα πριν με αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι δεν πήρε Αρ πλαισίου ακόμη αλλά το eta παραμένει 30/6. 

Δεν βλέπω να έρχεται... 

Πολύ ωραίο (και) στο shimmering silver, 3~4 μήνες είναι λογικό διάστημα για χειροκίνητο κιβώτιο, εγώ παρέλαβα πριν περίπου 20 μέρες αυτόματο 4χ4 με αναμονή λιγο πάνω από 7 μήνες (7~8 ήταν η αρχική εκτίμηση που μου ειχαν πει τελος Οκτώβρη 2022 που το παρήγγειλα) 

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 1

8 ώρες πριν, mixmarm1996 είπε

Κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην παραγωγή δεν εξηγείται αλλιώς.Περιμενω σύντομα νέα από τον γνωστό στην εισαγωγικη.

Στο γκρουπ παρέλαβε παιδί fastback μετά από 9μιση μήνες. Στους 7 ήταν έτοιμο αλλά έφαγε καθυστέρηση στην μεταφορά και τελωνείο. Του είχαν πει από τότε που το παρήγγειλε για αναμονή 6 έως 8 μήνες. Θεωρώ ότι εκεί θα πάμε 7 με 8 μήνες. Για όλους. Έχετε κατά νου ότι αν δεν κατασκευαστεί ότι και να σας λένε για άφιξη από αντιπροσωπεία δεν ισχύει.

• Like 1

9 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Στο γκρουπ παρέλαβε παιδί fastback μετά από 9μιση μήνες. Στους 7 ήταν έτοιμο αλλά έφαγε καθυστέρηση στην μεταφορά και τελωνείο. Του είχαν πει από τότε που το παρήγγειλε για αναμονή 6 έως 8 μήνες. Θεωρώ ότι εκεί θα πάμε 7 με 8 μήνες. Για όλους. Έχετε κατά νου ότι αν δεν κατασκευαστεί ότι και να σας λένε για άφιξη από αντιπροσωπεία δεν ισχύει.

Αν λες για μένα, να αναφέρω ότι μου είχαν προσφέρει και τέλη σεπτεμβρίου σε "έτοιμο, άσπρο ή shadow grey" ακόμα και χωρίς χρέωση για το χρώμα, αλλά ήθελα το κόκκινο για την Nline. Και εκείνα τα δυο, τελικά ήρθαν και αυτά τέλη δεκέμβρη. Οπότε αν σας είπαν για κάποιο "έτοιμο", δλδ που έχει ήδη γίνει παραγγελία, δεν είναι καινούργια, παίζει εκεί να γίνονται οι καθυστερήσεις. 

Μπορεί να λέω και ότι νάνε :D

Στις 27/6/2023 στις 11:37 ΜΜ, mixmarm1996 είπε

Κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην παραγωγή δεν εξηγείται αλλιώς.Περιμενω σύντομα νέα από τον γνωστό στην εισαγωγικη.

Είχαμε κανένα νέο από τον γνωστό; Για να δούμε τελικά τι γίνεται!

6 ώρες πριν, Nickleon είπε

Είχαμε κανένα νέο από τον γνωστό; Για να δούμε τελικά τι γίνεται!

Ακόμα στο περίμενε υποτίθεται θα μου έλεγε Δευτέρα αλλά τίποτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...