dtk-386 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Απτό τελωνείο ως παράδοση μου πήρε 20 εργάσιμες =1 μήνας δηλ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 3 hours ago, Sakiz105 said: Απτό τελωνείο ως παράδοση μου πήρε 20 εργάσιμες ελπιζω οι 20 εργασιμες απλα να ηταν τυχαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 17 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε εμενα με πηραν προχθες τηλ οτι το φαστμπακ εφτασε τελωνειο... σε κανενα 10ημερο ελπιζω να το χω στα χερια μ 🤗 πότε είχες παραγγείλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Η Hyundai από ότι κατάλαβα γενικά πέφτει αρκετά έξω στις εκτιμώμενες αφίξεις .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, dtk-386 said: πότε είχες παραγγείλει? παραγγελεια νοεμβρη 22 χατσμπακ απλο χωρις εξτρα. επειδη ακομα δεν ειχε μπει σε παραγωγη, τον μαιο μεταπηδησα σε φαστμπακ που ειχε ηδη παραχθει και το περιμεναν ελλαδα. 11 ιουνιου με πηραν οτι εχει φτασει ηδη τελωνειο και θα παρει κανενα 10ημερο ολη φαση (εκτελωνισμο / πινακιδες κτλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Sonis4 είπε Η Hyundai από ότι κατάλαβα γενικά πέφτει αρκετά έξω στις εκτιμώμενες αφίξεις .. εντελώς έξω.... 13 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε παραγγελεια νοεμβρη 22 χατσμπακ απλο χωρις εξτρα. επειδη ακομα δεν ειχε μπει σε παραγωγη, τον μαιο μεταπηδησα σε φαστμπακ που ειχε ηδη παραχθει και το περιμεναν ελλαδα. 11 ιουνιου με πηραν οτι εχει φτασει ηδη τελωνειο και θα παρει κανενα 10ημερο ολη φαση (εκτελωνισμο / πινακιδες κτλπ) καλοτάξιδο αλλά αν ήταν να πάμε σε φαστμπακ θα το κάναμε από την αρχή. αν δεν την παλέψω με το χατς ακυρώνω και πάμε αλλού (για την γυναίκα είναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε εντελώς έξω.... Εμένα από μέσα Μαΐου με έχουν πάει για μέσα Ιουλίου και βλέπουμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 4 hours ago, dtk-386 said: εντελώς έξω.... καλοτάξιδο αλλά αν ήταν να πάμε σε φαστμπακ θα το κάναμε από την αρχή. αν δεν την παλέψω με το χατς ακυρώνω και πάμε αλλού (για την γυναίκα είναι) αρχικα, αποτι εχω ακουσει σε αλλους πεφτει μεσα, σε αλλους εξω.. οσον αφορα διαφορα χατσμπακ - φαστμπακ τουλαχισυον για το πριμιουμ, η διαφορα ειναι στα 400€. Η τραμπα εγινε με τιμη νοεμβριου, οχι με τωρινη τιμη, οποτε γλυτωσα αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα και από εμένα έχει κάποιος άλλο ενημερωση για παραγγελία από Λάμδα Μότορς i30 hatchback-distincive έκδοση.Εγω έκανα παραγγελία 7/1/23 με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τέλη Απριλίου,το τέλος Απριλίου έγινε τέλος Μαϊου και το τέλος Μαϊου έγινε τέλος Ιουνίου.Ελπιζω να μην πάμε τέλος Ιουλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 11 hours ago, mixmarm1996 said: Καλησπέρα και από εμένα έχει κάποιος άλλο ενημερωση για παραγγελία από Λάμδα Μότορς i30 hatchback-distincive έκδοση.Εγω έκανα παραγγελία 7/1/23 με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τέλη Απριλίου,το τέλος Απριλίου έγινε τέλος Μαϊου και το τέλος Μαϊου έγινε τέλος Ιουνίου.Ελπιζω να μην πάμε τέλος Ιουλίου. παρε τηλεφωνικη την εισαγωγικη hyundai και ρωτα αν εχει μπει σε παραγωγη τ αμαξι. αν οχι, τοτε θα φας κ αλλη καθυστερηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, mixmarm1996 είπε Καλησπέρα και από εμένα έχει κάποιος άλλο ενημερωση για παραγγελία από Λάμδα Μότορς i30 hatchback-distincive έκδοση.Εγω έκανα παραγγελία 7/1/23 με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τέλη Απριλίου,το τέλος Απριλίου έγινε τέλος Μαϊου και το τέλος Μαϊου έγινε τέλος Ιουνίου.Ελπιζω να μην πάμε τέλος Ιουλίου. 4.1.23 εγώ ίδιο με εσένα σε λευκό από βελμαρ. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εγώ το βλέπω για τέλος Αυγούστου και αν. 13 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε παρε τηλεφωνικη την εισαγωγικη hyundai και ρωτα αν εχει μπει σε παραγωγη τ αμαξι. αν οχι, τοτε θα φας κ αλλη καθυστερηση Άλλη μία μπορείς να πεις τι στοιχεία τους δίνουμε; Θα τους στείλω εμαιλ γιατί πέφτει δούλεμα από αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 hour ago, dtk-386 said: 4.1.23 εγώ ίδιο με εσένα σε λευκό από βελμαρ. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά εγώ το βλέπω για τέλος Αυγούστου και αν. Άλλη μία μπορείς να πεις τι στοιχεία τους δίνουμε; Θα τους στείλω εμαιλ γιατί πέφτει δούλεμα από αντιπροσωπεία. αγορινα μου, δεν ξερω κατα ποσο το email θα εξυπηρετουσε, ισως να μην σου απαντησουν ωστε να μην εχεις κατι γραπτως... αποκει κ περα η εισαγωγικη θα σου ζητηση 1/ Οναμα - Επιθετο 2/ Ημερομηνια παραγγελειας και απο ποια αντιπροσωπεια αν σου αρχισουν τυπου "τι σας εχει πει η αντιπροσωπεια κτλπ" πες του ευγενικα οτι θες να δεις στο δικο τους συστημα αν φαινεται ποτε θα μπει το αμαξι σε παραγωγη. Τονισε τους οτι η ερωτηση σου ειναι συγκεκριμενη (γτ μπορει να σ απαντησει με αερολογιες) ΥΓ αν το σηκωσει γυναικα, μην μπεις στον κοπο να της δωσεις στοιχεια, δεν θα σε βοηθησει. Μονο με αντρα θα δωσεις στοιχεια, το επιθετο του *Ι+*Ν*#*! Οπου * = Ο + = Κ # = Μ ! = Υ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 όπως μου τα λες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 17 ώρες πριν, mixmarm1996 είπε Καλησπέρα και από εμένα έχει κάποιος άλλο ενημερωση για παραγγελία από Λάμδα Μότορς i30 hatchback-distincive έκδοση.Εγω έκανα παραγγελία 7/1/23 με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τέλη Απριλίου,το τέλος Απριλίου έγινε τέλος Μαϊου και το τέλος Μαϊου έγινε τέλος Ιουνίου.Ελπιζω να μην πάμε τέλος Ιουλίου. τώρα με ενημέρωσε ότι πάμε για τέλος Ιουλίου οπότε κρίνε και εσύ τι να περιμένεις. δηλ για μας λόγω άδειας Αυγούστου πάμε για τέλη Αυγούστου και αν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixmarm1996 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα