dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, Sonis4 είπε Και εγώ σε μπλε χρώμα το περιμένω αλλά από ότι φαίνεται οι Τούρκοι δεν έχουν βάλει στην γραμμή παραγωγής ακόμα το συγκεκριμένο χρώμα. ( το εργοστάσιο που κατασκευάζονται τα ι20 είναι Τουρκία). Μέχρι τέλη Μαΐου από ότι με ενημέρωσαν πάντως είχαν βγάλει πολλά σε γκρι χρώμα. Και σε Τσεχία που φτιάχνονται τα i30 ακόμα περιμένουμε. Για τα πανηγύρια η φάση. Από 4 Γενάρη κλείνω 5 μήνες ήδη και δεν έχει κατασκευαστεί καν. Με βλέπω για Σεπτέμβρη μιας και αν έρθει Αύγουστο να μην πω τι να το κάνουν γιατί θα μπαναριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Και σε Τσεχία που φτιάχνονται τα i30 ακόμα περιμένουμε. Για τα πανηγύρια η φάση. Από 4 Γενάρη κλείνω 5 μήνες ήδη και δεν έχει κατασκευαστεί καν. Με βλέπω για Σεπτέμβρη μιας και αν έρθει Αύγουστο να μην πω τι να το κάνουν γιατί θα μπαναριστώ. Μόνο εμένα δεν είπαν ψέματα? Ημερομηνία παραγωγής έγραφε 1/2023 σαν θέση στο queue όταν έκανα την παραγγελία 27 Ιουνίου, όντως τέλη γενάρη ήρθε ελλάδα, 20 μέρες μετά το είχα στα χέρια μου Εκτός αν σε οχήματα με πιο συνηθισμένα χρώματα μπορούν και να σου κλέψουν την θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν πήρα Toyota λόγω αναμονής γιατί μου είχαν πει για 10-12 μήνες. Πήγα στη Hyundai και μας έπεισαν με το "ενδεικτικό" 4μηνο. Τουλάχιστο οι πωλητές στην Toyota ήταν ειλικρινείς. Το έχω μετανιώσει αλλά τώρα αναγκαστικά περιμένουμε. Είναι της συζύγου οπότε το πρόβλημα για εμένα πολλαπλασιάζεται. edit: μας είπαν τηλεφωνικά ότι είναι πρώτο για να παραχθεί. Τώρα τι εννοούσαν ένας θεός ξέρει. Οπως και αν ισχύει αυτό. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Κάπου πέτυχα διαφήμιση για ετοιμοπαραδοτα s cross. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334207618-hyundai-i-20 με αυτόν τι παίζει; είναι τα ασημί που λέγαμε οτι ήρθαν; και η τιμή γιατί τόσο; Αντιπρόσωπος βλέπω είναι τούτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sonis4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334207618-hyundai-i-20 με αυτόν τι παίζει; είναι τα ασημί που λέγαμε οτι ήρθαν; και η τιμή γιατί τόσο; Αντιπρόσωπος βλέπω είναι τούτος Αυτό είναι ασημί 1.2 με τα 84 άλογα. Λογικά είναι το τεστ ντραιβ γιατί έχει 395 χιλιόμετρα. γκρι σκούρο μου είπαν ότι κατασκευάστηκαν αρκετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Γιατί δεν πεταγεστε στην Τουρκία να τα πάρετε; 🤨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ins0mniac Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Να ρωτήσω κάτι όποιος ξέρει εμπειρικά ή λόγω δουλειάς πχ. Εχω παραγγείλει αμαξι που κατασκευαστήκε τέλη Μαΐου Ιταλία, χοντρικά πότε θα έρθει Ελλάδα?και από τη μέρα που θα έρθει, πόσες μέρες διαρκεί ο εκτελωνισμος και η μεταφορά στην αντιπροσωπεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μιας και δεν το έχω γράψει με κάτι τρεξίματα που έχω, έτσι για πλάκα πέρασα απο λάμδα στη συγγρού και μου έκανε καλύτερη τιμή για το distinctive σε μπλε 1000αρι με το μηχανικό κιβώτιο και δώρο αναβαθμισμένος συναγερμός (μου είπε τους τοποθετούν αυτοί και συνεργάζονται με το όχημα) 22Κ τελική μαζι με εξοδα προετοιμασιας τελη και πινακίδες. 21880 το οχημα 490 το χρωμα 500€ εκπτωση 255 εξοδα προετοιμασιας 78€ τελη 130€ πινακίδες. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από Xristaras12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 21.300 με το κλειδί στο χέρι και όλα αυτά που λες εσύ έκλεισα ένα αντίστοιχο i30 1.0T dinstictive αρχές Γενάρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Η μισή Ελλάδα περιμένει να πάρει i20, i30 και i30 fastback. Οι μισοί από αυτούς είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη να χτυπήσουν ακυρωμένες παραγγελίες ασχέτως χρώματος, έκδοσης. Value for money, οριακό πλέον λόγω αυξημένης ζήτησης. Ομορφιά και καλό πακέτο εξοπλισμού. Δεν θέλει κάτι άλλο ο Έλληνας. Η αξιοπιστία των Κορεατών (χιουνται & ΚΙΑ) έχει φτιαχτεί από δεκαετίες πίσω, μεγάλες εγγυήσεις από παλιά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Το θέμα είναι όμως ότι η μισή Ελλάδα δεν περιμένει το ίδιο εργοστάσιο. i20, Βayon στην Τουρκία i30, Tucson στην Τσεχία Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2023 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kronos73 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Στις 4/6/2023 στις 3:11 ΜΜ, dtk-386 είπε Δεν πήρα Toyota λόγω αναμονής γιατί μου είχαν πει για 10-12 μήνες Και εμένα 11-12 μήνες μου είπανε και τελικά ήρθε στους 6. Τρέχα γύρευε. Είναι και λίγο τι λαχείο θα τραβήξεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 εμενα με πηραν προχθες τηλ οτι το φαστμπακ εφτασε τελωνειο... σε κανενα 10ημερο ελπιζω να το χω στα χερια μ 🤗 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, Tzini_Gr είπε εμενα με πηραν προχθες τηλ οτι το φαστμπακ εφτασε τελωνειο... σε κανενα 10ημερο ελπιζω να το χω στα χερια μ 🤗 Απτό τελωνείο ως παράδοση μου πήρε 20 εργάσιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα