Tzini_Gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 51 minutes ago, dtk-386 said: Με ενημέρωσαν ότι θα πάει πίσω και αναμονή έως τέλη Μάη βαρία μέσα Ιούνη. Ελπίζω να έρθει με την δική σου φουρνιά. 😭 το "βαρια" για αυτους ειναι απλα μια λεξη για να καθυσηχασουν τον πελατη δυστηχως... εδω εμενα τον απριλη, ο μητροπουλος μ πε, "καταλιτικη ημερομηνια τελη μαιου, δεν ΝΟΜΙΖΩ να παει πιο μετα".... ηθελα απλα να τον κραξω αλλα θα φανε κραξιμο απο βδομαδα μιας και εμενα κοβω να μ ριχνει κ αλλη αναμονη... κριμα ενα μεγαλο κριμα
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Kαλά κι εγώ προφανώς δεν τους πιστεύω γιατί ούτε οι ίδιοι ξέρουν. Είδομεν.... (με Βελμάρ παίζω εγώ) Επεξ/σία 6 Μαΐου 2023 από dtk-386
Sakiz105 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Εμενα στην Hyundai στα Τρικαλα μου ειχαν πει ξεκαθαρα, τέλη γεναρη θα ερθει, καθως στο συστημα για το συγκεκριμενο μοντελο τους εδινε θεση παραγωγης 1/2023. Άρα πίπες λένε οι περισσότεροι για να μην πας αλλού.
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Φίφες λένε ΟΛΟΙ. Εγώ του το είχα πει του πωλητή ότι σιγά μην έρθει στο 4μηνο. Και αυτός επέμενε ότι στην "βάρδιά" του είχε παραδόσει πολλά i20 στο 4μηνο. Τέλος πάντων. Αναγκαστικά υπομονή. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο με τους νιούμπες στην Τσεχία που δεν μπορούν να παράξουν πιο γρήγορα.
tedybear Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Στη citroen, για το C3 C-series που παρήγγειλα τέλη Απρίλη, με ενημέρωσαν για παράδοση στα μέσα Ιουλίου. 2,5 μήνες αναμονή. Ίσως να μετράει που δεν έκανα ιδιαίτερες αλλαγές στη διαμόρφωση (μόνο το εσωτερικό άλλαξα). Eίχα ήδη δώσει προκαταβολή πριν έρθει το update για το χρόνο παράδοσης.
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μα ούτε εμείς βάλαμε κάποιο εξτρα. Και το χρώμα νορμάλ, λευκό.
Nabuko Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε που δεν μπορούν να παράξουν πιο γρήγορα. Όσο πιο αργά γίνεται η παραγωγή, τόσο λιγότερα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα, άρα μεγαλύτερη η ανυπομονησία να παραλάβει κάποιος που δεν θα τον πειράξει η αυξημένη τιμή.
dtk-386 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Όσο πιο αργά γίνεται η παραγωγή, τόσο λιγότερα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα, άρα μεγαλύτερη η ανυπομονησία να παραλάβει κάποιος που δεν θα τον πειράξει η αυξημένη τιμή. Στα Hyundai όμως και ειδικότερα στα i30 δεν ισχύει αυτό. Έχουν κλειστές τιμές και μάλιστα είναι value for money. 1
thanasis00 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 48 λεπτά πριν, tedybear είπε Στη citroen, για το C3 C-series που παρήγγειλα τέλη Απρίλη, με ενημέρωσαν για παράδοση στα μέσα Ιουλίου. 2,5 μήνες αναμονή. Ίσως να μετράει που δεν έκανα ιδιαίτερες αλλαγές στη διαμόρφωση (μόνο το εσωτερικό άλλαξα). Eίχα ήδη δώσει προκαταβολή πριν έρθει το update για το χρόνο παράδοσης. Αντίστοιχα και C3 Aircross C-Series που έχω παραγγείλει από τέλη Μαρτίου, που ήταν αρχικά παράδοση τέλος Μαΐου, πήγε για τέλη Ιούνη - αρχές Ιούλη... Είπαν καθυστερήσεις σε παραγγελίες και παραδόσεις των υλικών από τα εργοστάσια, δε μπορούν να παραλάβουν κάμερες οπισθοπορείας, οπότε τα επόμενα που θα έρθουν δεν θα την έχουν, και θα βάζουν εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Τελικά πήγα σε άλλη έκδοση και ευτυχώς βρήκα όπως το ήθελα, με το αντίστοιχο κόστος παραπάνω προφανώς, με πιο σύντομη παράδοση.
Nabuko Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Στα Hyundai όμως και ειδικότερα στα i30 δεν ισχύει αυτό. Έχουν κλειστές τιμές και μάλιστα είναι value for money. Οκ, βρήκες μια εξαίρεση αλλά και πάλι πόσο πάνω πήρε στην τιμή το ι30 από το 2019 ας πούμε μέχρι σήμερα? Δεν μπορεί να ξέχασαν ξαφνικά πως να φτιάχνουν αυτοκίνητα. Έχει δημιουργηθεί τεχνητή έλλειψη υλικών και προϊόντων για να αυξηθούν οι τιμές
AntonisKo Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Παιδιά η ford τίμια πάντως. +1μηνα πήγε σε εμένα η παράδοση μονάχα.
panostza Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Εγώ παρήγγειλα Nissan Qashqai προ 3-4 ημερών και μου είπαν για τρίμηνο αναμονή. Να φανταστώ ότι δεν πρέπει να τρέφω ελπίδες για τήρηση του τριμήνου;
wired_1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Ενα μικρό ποσό παίζει να γλιτώσουμε από τα τέλη ταξινόμησης που υποτίθεται ότι θα μειωθούν εν οψη εκλογών ! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία !
NovaLacertae Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, panostza είπε Εγώ παρήγγειλα Nissan Qashqai προ 3-4 ημερών και μου είπαν για τρίμηνο αναμονή. Να φανταστώ ότι δεν πρέπει να τρέφω ελπίδες για τήρηση του τριμήνου; Γενικά η Nissan είναι μέσα στα χρονοδιαγράμματα παραγγελείας, μάλιστα υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα, τι έκδοση έχεις παραγγείλει; Από αυτά που διαβάζω κυριώς Toyota - Hyundai - Suzuki έχουν πρόβλημα στην πρόβλεψη του χρόνου παράδοσης και μεγάλους χρόνους αναμονής Επεξ/σία 7 Μαΐου 2023 από NovaLacertae
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα