Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Όπως λέει ο τίτλος έχω βρει εδώ που μένω ένα c50 σε ακινησία για αρκετά πλέον χρόνια.
Έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη και μου είπε ότι έχει τα χαρτιά του, όμως έχει να ανανεώσει άδεια κυκλοφορίας πάνω από 10 χρόνια

Έχω την εντύπωση πως για να θεωρήσεις την άδεια δεν χρειάζεται να πληρώσεις όλα τα χρόνια αλλά κάποια τελευταία μόνο, δεν είμαι σίγουρος όμως εάν ισχύει και είπα να απευθυνθώ πρώτα εδώ για να μου πείτε και την γνώμη σας.

Δημοσ.

Δυστυχώς πληρώνεις όλα τα χρόνια κανονικά, το καλό είναι ότι δεν έχουν προσαυξήσεις και τελειώνεις με ένα διπλότυπο. Κόστος αν θυμάμαι καλά γύρω στα 180 ευρώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15€ πληρώνεις για κάθε έτος που δεν έχει ανανεωθεί η άδεια.

Επίσης τα τέλη κυκλοφορίας σίγουρα παραγράφονται μετά τα 5 έτη (αν δεν έχουν πάει εφορία), δεν ξέρω όμως αν ισχύει κάτι τέτοιο για το κόστος ανανέωσης αδείας μοτοποδηλάτων.

Edit

Στο παρακάτω link με τη χρήση κωδικών taxisnet και του αριθμού κυκλοφορίας σου λέει τι ακριβώς θα πρέπει να πληρώσεις για ανανέωση:

https://dilosi.services.gov.gr/templates/ANANEOSI-MOTO-COST/create

Για ένα δικό μου που έχει να ανανεωθεί από το 1987 μου έβγαλε κόστος 87€.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,

Βρήκα σε μία ομάδα στο facebook με άτομο που έκανε αντίστοιχη ερώτηση ότι
πληρώνεις γύρω στα 88€ όπως είπε και o @Joshua21  και τέλος, είτε χρωστάς 5 χρόνια είτε 25...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, QYARISQ είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,

Βρήκα σε μία ομάδα στο facebook με άτομο που έκανε αντίστοιχη ερώτηση ότι
πληρώνεις γύρω στα 88€ όπως είπε και o @Joshua21  και τέλος, είτε χρωστάς 5 χρόνια είτε 25...

Αυτό ακριβώς ισχύει (πληρώνεις μόνο την τελευταία 5ετία), ο νόμος αυτος βγήκε πέρυσι τον Απρίλιο!

Επεξ/σία από vaggos2586
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 88€ το παίρνεις χθες,μιλάμε για ένα ιστορικό παπί.Δεν έχει άνεση,γκάζι κτλ αλλά θα το κυκλοφορούσα άνετα.

Επεξ/σία από XronisR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...