tvkal Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Προκειμένου να συνδέσω 4 ip κάμερες που έχω και για να μην έχω αποσυνδέσεις και όγκο δεδομένων ασύρματα, μου είπαν να αγοράσω αυτό https://www.tp-link.com/gr/support/download/tl-sf1008d/v12/ προκειμένου να συνδέσω καλωδιακά τις κάμερες με το switchεράκι και μετά να καταλήξω ένα μόνο καλώδιο αντί των τεσσάρων στο speedbooster αλλά δεν ξέρω πως, σε ποιά θύρα κλπ. Τα καλώδια τα έχω ήδη συνδέσει στις καμερες και τώρα περιμένουν να συνδεθούν πάνω στο switch. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δεν ειναι και τοσο πολύπλοκο, τι καλωδια εχεις παρει; Το ενα ακρο στην καμερα το αλλο στο switch 1
tvkal Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν ειναι και τοσο πολύπλοκο, τι καλωδια εχεις παρει; Το ενα ακρο στην καμερα το αλλο στο switch Καλώδια έχω UTP cat6e και τις κάμερες τις έχω συνδέσει με ξεχωριστό ρεύμα (οχι μέσω των καλωδίων). Οι κάμερες παίζουν κανονικά αυτή τη στιγμή αλλά μάλλον ασύρματα μονο. Δεν ξέρω πως να απομονώσω το ασύρματο για να τσεκάρω το ενσύρματο. OK αλλά το switch έχει 10 θύρες, σε όποιαν να είναι ? Και η έξοδος απο το switch σε ποιά θύρα και μετά σε ποιά θύρα στο speedbooster ?
Λύση jkoukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Λύση Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Οποιαδήποτε, δεν έχει σημασία. Σκέψου το σαν ένα πολύπριζο. Επίσης σε οποιαδήποτε θύρα του Speedport. 1 1
tvkal Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 16/5/2022 στις 12:38 ΠΜ, jkoukos είπε Οποιαδήποτε, δεν έχει σημασία. Σκέψου το σαν ένα πολύπριζο. Επίσης σε οποιαδήποτε θύρα του Speedport. Σε ευχαριστώ πολύ, έτσι το είχα σκεφτει και εγώ ..... μέχρι που ο ηλεκτρολόγος ξέχασε να συνδέσει μια κάμερα. Αποτέλεσμα ? Είχα 4 καλώδια αλλά μόνο 2 λαμπάκια στο switch άναβαν και δεν ήξερα γιατί. Δεν μου κόλαγε. Εντάξει το ένα γιατι δεν είχα βάλει ενσύρματη κάμερα ακόμα αλλά το άλλο ... ? Επιπλέον έβλεπα και τις τέσσερις στην εφαρμογή και δεν ήξερα αν μου δίνουν ενσύρματα ή ασύρματα την εικόνα. Τελικά το μυστήριο λύθηκε και πλέον αφού σύνδεσα και το ξεχασμένο καλώδιο βλεπω 3 λαμπακια στο switch. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα