giorgos1966 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Βρε παιδιά έκανα μιά πατάτα.... μάλλον και τώρα δεν έχω καθόλου ήχο στο pc. Kατέβασα ένα προγραμμα που και καλά βρισκει οδηγούς κτλ και από τότε διακόπηκε ο ηχος μου από τα ηχεία. Κάτι προφανως έγινε με drivers; Κάποια βοήθεια διότι δεν είμαι ειδήμον σε αυτά που να ψάξω. Στην αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου βγάζει οτι η συσκευή ηχου εχει αποσυνδεθεί. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από giorgos1966
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στο site του κατασκευαστή της μητρικής, θα βρεις για την δική σου τους drivers. Στην διαχείριση συσκευών θα ξηλώσεις τον ήχο. restart κάνεις εγκατάσταση αυτόν που κατέβασες. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να βάλεις πρόγραμμα για να ψάξεις για drivers. Ο κατασκευαστής της μητρικής πάντοτε σου δίνει οσα χρειάζονται και μάλιστα βγάζει και ενημερωμένες εκδόσεις. 2
giorgos1966 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Xristaras12 είπε Στο site του κατασκευαστή της μητρικής, θα βρεις για την δική σου τους drivers. Στην διαχείριση συσκευών θα ξηλώσεις τον ήχο. restart κάνεις εγκατάσταση αυτόν που κατέβασες. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να βάλεις πρόγραμμα για να ψάξεις για drivers. Ο κατασκευαστής της μητρικής πάντοτε σου δίνει οσα χρειάζονται και μάλιστα βγάζει και ενημερωμένες εκδόσεις. Ελα ντε βρε Χρήστο. Τι θέλω και τα πειράζω; Κάτι άλλο εψαχνα και έπεσα στους drivers.....Εκεί που λες << διαχείριση συσκευών θα ξηλώσεις τον ήχο> τι ακριβώς θα κάνω; πως θα τα διαγράψω.Ενταξει μετα θα βαλω της μητρικής μου ( B450 TOMAHAWK MAX II (MS-7C02) (AM4) θα ψαξω να τους βρω. 20 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Ελα ντε βρε Χρήστο. Τι θέλω και τα πειράζω; Κάτι άλλο εψαχνα και έπεσα στους drivers.....Εκεί που λες << διαχείριση συσκευών θα ξηλώσεις τον ήχο> τι ακριβώς θα κάνω; πως θα τα διαγράψω.Ενταξει μετα θα βαλω της μητρικής μου ( B450 TOMAHAWK MAX II (MS-7C02) (AM4) θα ψαξω να τους βρω. Αυτός εδώ είναι; https://www.msi.com/Motherboard/B450-TOMAHAWK-MAX-II/support#driver
kormos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, giorgos1966 είπε Ελα ντε βρε Χρήστο. Τι θέλω και τα πειράζω; Κάτι άλλο εψαχνα και έπεσα στους drivers.....Εκεί που λες << διαχείριση συσκευών θα ξηλώσεις τον ήχο> τι ακριβώς θα κάνω; πως θα τα διαγράψω.Ενταξει μετα θα βαλω της μητρικής μου ( B450 TOMAHAWK MAX II (MS-7C02) (AM4) θα ψαξω να τους βρω. Αυτός εδώ είναι; https://www.msi.com/Motherboard/B450-TOMAHAWK-MAX-II/support#driver Πίνακας ελέγχου > Διαχείριση συσκευών, θα βρεις την κάρτα ήχου και δεξί κλικ πάνω της και απεγκατάσταση. Στη συνέχεια μέσα από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή κατεβάζεις τους σωστούς drivers για την έκδοση λογισμικού που έχεις. Μφχ 1
giorgos1966 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, kormos είπε Πίνακας ελέγχου > Διαχείριση συσκευών, θα βρεις την κάρτα ήχου και δεξί κλικ πάνω της και απεγκατάσταση. Στη συνέχεια μέσα από την επίσημη σελίδα του κατασκευαστή κατεβάζεις τους σωστούς drivers για την έκδοση λογισμικού που έχεις. Μφχ Εντάξει επανήλθε ο ήχος. Αει στο καλό παω και σκαλίζω χωρίς λόγο...Ευχαριστώ παιδιά.
kormos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Εντάξει επανήλθε ο ήχος. Αει στο καλό παω και σκαλίζω χωρίς λόγο...Ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα