kostasbm Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ από το iCloud??? back up παιρνω ,φωτο και βιντεο τα αποθηκευω σε εξωτερικο σκληρο...... έχω βαρεθεί να παίρνω μυνηματα ότι είναι γεμάτο .......πιθανολγω ότι κάπου θα έχω τσεκάρει κάτι και θα αποθηκεύει τα πάντα στο iCloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKo Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μηλαράκι πάνω δεξιά και πας στις ρυθμίσεις συστήματος (system preferences). Μετά, πατάς στην εικόνα σου και από εκεί πας στο iCloud. Εκεί μπορείς να διαλέξεις τι και πως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, kostasbm είπε υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ από το iCloud??? back up παιρνω ,φωτο και βιντεο τα αποθηκευω σε εξωτερικο σκληρο...... έχω βαρεθεί να παίρνω μυνηματα ότι είναι γεμάτο .......πιθανολγω ότι κάπου θα έχω τσεκάρει κάτι και θα αποθηκεύει τα πάντα στο iCloud Βάλε στις ρυθμίσεις να μην κάνεις back up στο iCloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 0,99€/month 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα