Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia(pc): περί απεγκατάστασης & άλλες απορίε

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις εγκατέστησα το Prince of Persia -sands of time που μου εδωσε ενας φίλος μου.

Ομως δεν βλέπω αν μπορεί να γίνει unistall από κάπου.

Στο add/remove programs δεν υπάρχει καταχώρηση. Στο start-programs-ubisoft-sands of time, επίσης δεν έχει unistall.

Πως μπορω να το απεγκαταστήσω όταν θελήσω?

Δημοσ.

Ελπιζω να βρεθει καποιος να με βοηθησει.

Δεν μπορω να καθισω να παιξω το παιχνιδι, στη σκέψη οτι μπορει να παραμείνει για παντα στο σύστημά μου.

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι! Δοκίμασε να το ξανακάνεις install ή repair (νομίζω πως έχει τέτοιο option o installer) μήπως και σου εμφανίσει τα αντίστοιχα shortcuts. Αν πάλι δε γίνει τίποτα, μπορείς όποτε θέλεις να σβήσεις το directory στο οποίο έκανες install και μετά manually τα σχετικά registry keys.

Δημοσ.

στο add/remove software sto contol panel δεν υπαρχει καταχωρυμμενο το παιχνιδι ????

Οχι.

Μου εκανε εντυπωση που δεν με ρωτησε καν κατα την εγκατασταση αν θελω να κανω Minimum install, custom, full κλπ. Εκανε full. Δεν ξερω γιατι.

Αν πάλι δε γίνει τίποτα, μπορείς όποτε θέλεις να σβήσεις το directory στο οποίο έκανες install και μετά manually τα σχετικά registry keys.

Ειχα δικιο πριν μηνες που ρωτουσα αλλα κανεις δεν απαντουσε ...

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=374233&start=0

Δημοσ.

Χμμ... το είχα δει και παλιότερα αυτό το thread αλλά δεν έδωσα σημασία. Εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ εργαλεία που πειράζουν τη registry, εκτός κι αν είναι της microsoft. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, και σχεδόν στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν βάζεις ένα παιχνίδι ή κάποιο πρόγραμμα προστίθονται keys στα παρακάτω σημεία της registry:

HKCU\Software ή/και HKLM\Software (συνήθως υπάρχουν entries με το όνομα της εταιρίας ή/και του παιχνιδιού/προγράμματος)

και HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall, όπου υπάρχει ένα entry για το uninstall του παιχνιδιού/προγράμματος. Εφόσον δεν υπάρχει σε σένα κάποιο entry στο add/remove programs, λογικά δεν θα υπάρχει ούτε εδώ.

Δεν αποκλείται μια εφαρμογή να προσθέτει και αλλού keys, αλλά είναι λιγότερο πιθανό. Οπότε αυτό που κάνω εγώ, όταν πάει κάτι στραβά με το uninstallation, είναι να σβήνω τις κατάλληλες καταχωρίσεις από τα παραπάνω σημεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...