giorgaras_OGAME Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Αγόρασα την Παρασκευή ένα καινούριο σκούτερ συγκεκριμένα Honda PCX και μόλις πήγα να κάνω την αίτηση για fuel pass μου την ακυρώνει και γράφει πιθανή οφειλή τελών κυκλοφορίας. Τι παίζει τώρα με αυτό έχει κανένας ιδέα?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, giorgaras_OGAME είπε Αγόρασα την Παρασκευή ένα καινούριο σκούτερ συγκεκριμένα Honda PCX και μόλις πήγα να κάνω την αίτηση για fuel pass μου την ακυρώνει και γράφει πιθανή οφειλή τελών κυκλοφορίας. Τι παίζει τώρα με αυτό έχει κανένας ιδέα? Το πιο πιθανο να μην εχει ενημερωθεί το σύστημα αφου είναι μολις μια μέρα.
grandp Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Καλορίζικο και καλές βόλτες φίλε μου. Μην ανησυχείς 99,99% δεν έχει γίνει η ενημέρωση των στοιχείων στο σύστημα. Δώσε λίγο χρόνο και ξαναδοκίμασε . Το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτή η αίτηση σου. Και πάλι καλορίζικο!!!!!!!
giorgaras_OGAME Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, grandp είπε Καλορίζικο και καλές βόλτες φίλε μου. Μην ανησυχείς 99,99% δεν έχει γίνει η ενημέρωση των στοιχείων στο σύστημα. Δώσε λίγο χρόνο και ξαναδοκίμασε . Το πιθανότερο είναι να γίνει δεκτή η αίτηση σου. Και πάλι καλορίζικο!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε να σαι καλά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα