atssssss Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα στο παιδί που μου προέτρεψαν παραπάνω... 1
liakjim Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, atssssss είπε Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα στο παιδί που μου προέτρεψαν παραπάνω... Πες μας αν θέλεις στο τέλος τι έγινε και ποιο ήταν το συνολικό κόστος.
atssssss Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Απλά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, για αυτό δεν είπα κάτι παραπάνω. Το παιδί ήρθε εκεί που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι, το ξεκλείδωσε, πήρε την κλειδαριά (πήρε και τις 2 γιατί ήταν εργοστασιακές, μην τυχόν προκύψει κάτι μην ξανάρχεται), πήγε στον χώρο του, μου έφτιαξε 2 κλειδιά και ήρθε μετά πάλι το αμάξι με OBD, διέγραψε τα παλιά κλειδιά, ενεργοποίησε τα 2 καινούργια και αυτό ήταν. 150€ ήταν το κόστος για τα 2 κλειδιά (120€ για ένα). 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, atssssss είπε Απλά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, για αυτό δεν είπα κάτι παραπάνω. Το παιδί ήρθε εκεί που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι, το ξεκλείδωσε, πήρε την κλειδαριά (πήρε και τις 2 γιατί ήταν εργοστασιακές, μην τυχόν προκύψει κάτι μην ξανάρχεται), πήγε στον χώρο του, μου έφτιαξε 2 κλειδιά και ήρθε μετά πάλι το αμάξι με OBD, διέγραψε τα παλιά κλειδιά, ενεργοποίησε τα 2 καινούργια και αυτό ήταν. 150€ ήταν το κόστος για τα 2 κλειδιά (120€ για ένα). Εγω που προτεινα τον Πυθαγορα δεν το εκανα για διαφημηση ...Απλα ειχα καλη εμπειρία και δεν ειναι κακο να το λεμε εδω οπως και κακες εμπειριες Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από Γιάννης Platano 2
mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, atssssss είπε Απλά δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, για αυτό δεν είπα κάτι παραπάνω. Το παιδί ήρθε εκεί που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι, το ξεκλείδωσε, πήρε την κλειδαριά (πήρε και τις 2 γιατί ήταν εργοστασιακές, μην τυχόν προκύψει κάτι μην ξανάρχεται), πήγε στον χώρο του, μου έφτιαξε 2 κλειδιά και ήρθε μετά πάλι το αμάξι με OBD, διέγραψε τα παλιά κλειδιά, ενεργοποίησε τα 2 καινούργια και αυτό ήταν. 150€ ήταν το κόστος για τα 2 κλειδιά (120€ για ένα). ειδες ; γλιτωσες το 100αρικο υγ - μου κανει εντυπωση που εγραψε απο obd σε τοσο παλιο αμαξι 🧐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα