Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

σήμερα ενώ πήγα σε ένα ζαχαροπλαστείο κυριολεκτικά για 5 λεπτά και με το πάρκινγκ να είναι κυριολεκτικά στην προσοψη του μαγαζιού (τζαμαρία), κάποιος άνοιξε το αμάξι (ναι είχα κάνει την μαλακία και δεν είχα κλειδώσει).

Μου πήραν 2 κινητά (1 android, 1 apple) και μία τσάντα που μεταξύ άλλων είχε και τα 2 κλειδιά από το αμάξι μου (ήμουν με το αμάξι της αδερφής μου εκεί).

Το πρόβλημα είναι πως πλέον όπως καταλαβαίνετε δεν έχω κανένα κλειδί και ένα αμάξι κλειδωμένο.

Το αμάξι είναι ένα VW Polo του 2004 (το στρογγυλοφάναρο 9Ν2).

Ξέρετε τι μπορώ να κάνω για να βγάλω κλειδί για να κινήσω το αμάξι...

(με τα κινητά πέρα από το μήνυμα που έβαλα να βγάλει στο iphone, ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω είτε στο android, είτε στο iphone).

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξεις κλειδαριές στο αμάξι σου και να τις περάσεις και στο immobilizer.Το πιο πιθανό να χρειάζεται να πάει σε αντιπροσωπεία.Θες και οδική να το φορτώσει για εκεί,ή όπου το φτιάξεις.

Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που θες να ακούσεις αλλά πολλά λάθη μαζεμένα.Ξεκλείδωτο αμάξι με το τσαντάκι σε εμφανές σημείο ,και τα δύο κλειδιά του αυτοκινήτου μαζί...

Κρίμα ρε γμτ!Τζάμπα λεφτά. 

Δημοσ.

Νομίζω με αριθμό πλαισίου, έρχεται κλειδί από Γερμανία. Απλά κάνει κάποιες ημέρες.

Και μετά νομίζω θέλει προγραμματισμό σε νέο Immobilizer όλο το αμάξι.

Απλά νομίζω το κάνουν και κάποιοι κλειδαράδες εκτός από αντιπροσωπεία, για αυτό ρώτησα.

Η τσάντα δεν φαινόταν. Ήταν στα πόδια του συνοδηγού. Το κινητό φαινόταν, ήταν στο ταμπλό. Απλά βγαίνοντας πήρα τα κλειδιά και μετά από 1 λεπτό που βγήκε η αδερφή μου δεν τα είχε για να κλειδώσει. Εκ των υστερών λες ναι μαλακία, αλλά εντάξει εγώ προσωπικά, άπειρες φορές έχω αφήσει και τα κλειδιά στην μηχανή σε περίπτερο για παράδειγμα. Αυτός που το έκανε άνοιξε ελάχιστα την πόρτα του συνοδηγού και ό,τι μπορούσε να πιάσει έπιασε στα γρήγορα, γιατί το αμάξι είχε και στο πίσω κάθισμα πράγματα και δεν ασχολήθηκε. Πολύ γρήγορα, ελάχιστο άνοιγμα πόρτας και ό,τι πιάσει νομίζω έκανε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο android από το λογαριασμό σου κατεβαζεις το find my phone και με τον λογαριασμό σου Google κλειδώνεις την συσκευή. Αν είναι μάλιστα κ Samsung και έχει κ Knox τότε δεν παίζει να το ξεκλειδώσει με τίποτα.

Στο iPhone αν την έχεις κλειδώσει ήδη πλέον είναι άχρηστη κ δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Για τα κλειδιά από αύριο ερώτηση σε κλειδαρα για αρχή

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, atssssss είπε

Νομίζω με αριθμό πλαισίου, έρχεται κλειδί από Γερμανία. Απλά κάνει κάποιες ημέρες.

Απλά νομίζω το κάνουν και κάποιοι κλειδαράδες εκτός από αντιπροσωπεία, για αυτό ρώτησα.

Αν δεν υπαρχει κανενα κλειδι δεν νομιζω .Αν υπαρχει το ενα σιγουρα το κανουν.

3 λεπτά πριν, bill999r είπε

Στο android από το λογαριασμό σου κατεβαζεις το find my phone και με τον λογαριασμό σου Google κλειδώνεις την συσκευή. Αν είναι μάλιστα κ Samsung και έχει κ Knox τότε δεν παίζει να το ξεκλειδώσει με τίποτα.

Μονο αν ειναι ενεργοποιημενη η εφαρμογη εντοπισμου και εχει μπαταραι σε ισχυ νομιζω

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bill999r είπε

Στο iPhone αν την έχεις κλειδώσει ήδη πλέον είναι άχρηστη κ δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Για τα κλειδιά από αύριο ερώτηση σε κλειδαρα για αρχή

TCL είναι το κινητό.

Από το browser και το εύρεση συκσκευής, πατάω στο ρύθμιση προστασίας και διαγραφής δεδομένων και απλά μου βγάζει η ρύθμιση στάλθηκε.

Στο iphone έχω αφήσει και μήνυμα με το τηλέφωνο μου, όποιος πήρε τα πράγματα να επικοινωνήσει. Αν και αν το κάνει δεν έχω ιδέα τι μπορεί να βγει...

3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν δεν υπαρχει κανενα κλειδι δεν νομιζω .Αν υπαρχει το ενα σιγουρα το κανουν.

Ναι με το 1 το ξέρω. Έγιναν έτσι τα πράγματα που πρώτη φορά σε αυτή την τσάντα είχα τόσα πράγματα και τα 2 ζευγάρια από το αμάξι. Τα 2α κλειδιά τα έχω αφημένα στον κολλητό μου που μένουμε κοντά, αν κάποια στιγμή χρειαστεί κάτι να τα έχει. Τα χρειάστηκα τα 2α την προηγούμενη βδομάδα και τα είχα μαζί και δεν πρόλαβα να τα δώσω στον φίλο μου αυτές τις ημέρες και έτσι τα είχα μαζί και τα 2.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, atssssss είπε

Η τσάντα δεν φαινόταν. Ήταν στα πόδια του συνοδηγού. Το κινητό φαινόταν, ήταν στο ταμπλό. Απλά βγαίνοντας πήρα τα κλειδιά και μετά από 1 λεπτό που βγήκε η αδερφή μου δεν τα είχε για να κλειδώσει. Εκ των υστερών λες ναι μαλακία, αλλά εντάξει εγώ προσωπικά, άπειρες φορές έχω αφήσει και τα κλειδιά στην μηχανή σε περίπτερο για παράδειγμα. Αυτός που το έκανε άνοιξε ελάχιστα την πόρτα του συνοδηγού και ό,τι μπορούσε να πιάσει έπιασε στα γρήγορα, γιατί το αμάξι είχε και στο πίσω κάθισμα πράγματα και δεν ασχολήθηκε. Πολύ γρήγορα, ελάχιστο άνοιγμα πόρτας και ό,τι πιάσει νομίζω έκανε...

Ιδια κομμένα κλειδιά;Και θα έχεις ίδια κλειδιά με τον κλέφτη ;Και οκ δεν θα μπορεί να το βάλει μπροστά λόγω imo αλλά θα μπορεί να το ξεκλειδώσει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ιδια κομμένα κλειδιά;Και θα έχεις ίδια κλειδιά με τον κλέφτη ;Και οκ δεν θα μπορεί να το βάλει μπροστά λόγω imo αλλά θα μπορεί να το ξεκλειδώσει.

Ωραία το λέμε όλο αυτό, αλλά θα πρέπει να αλλάξω κλειδιά σε 2 πόρτες, πορτ και μίζα...

και αυτό σε 2 αμάξια.

νομίζω το κόστος για όλο αυτό δεν αξίζει...

Έτσι κι αλλιώς τα 2 κλειδιά δεν ξέρουν σε ποιο αμάξι ανήκουν , το ένα που είναι το 2ο από το αμάξι που άνοιξαν, δεν ξέρω καν έτσι όπως ενέργησαν αν είδαν πινακίδα κλπ.

Το πιθανότερο να ήθελαν μόνο χρήματα (και τα κινητά για πούλημα) και όλα τα κλειδιά θα καταλήξουν κάπου πεταμένα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενας κλειδαρας που ασχολειται αρκετα με αυτοκινητα, το φτιαχνει ευκολα.

εαν εχεις το pin του αυτοκινητου, τοτε σε 30' εχεις τελειωσει με χαραξη & προγραμματισμο νεου κλειδιου.

εαν δεν εχεις το pin, τοτε θα πρεπει να βγει το καντραν για διαβασμα + προγραμματισμο ή ο εγκεφαλος αναλογα την εκδοση.

αλλαγες κλειδαριων δε θα εκανα...γιατι ετσι κι αλλιως θα σβηστουν τα κλειδια + οι τηλεχειρισμοι οποτε ειτε εχεις κλειδια ν'ανοιξεις - ειτε σπασεις το τζαμι, το ιδιο γρηγορο ειναι.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.

Κοίτα ρε πως μπορείς να την πατήσεις εκεί που δε το περιμένεις.

Το κινητό στο ταμπλό θα σου έκανε τη ζημιά

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mclein² είπε

ενας κλειδαρας που ασχολειται αρκετα με αυτοκινητα, το φτιαχνει ευκολα.

εαν εχεις το pin του αυτοκινητου, τοτε σε 30' εχεις τελειωσει με χαραξη & προγραμματισμο νεου κλειδιου.

εαν δεν εχεις το pin, τοτε θα πρεπει να βγει το καντραν για διαβασμα + προγραμματισμο ή ο εγκεφαλος αναλογα την εκδοση.

αλλαγες κλειδαριων δε θα εκανα...γιατι ετσι κι αλλιως θα σβηστουν τα κλειδια + οι τηλεχειρισμοι οποτε ειτε εχεις κλειδια ν'ανοιξεις - ειτε σπασεις το τζαμι, το ιδιο γρηγορο ειναι.

Για το κλειστό αμάξι η αντιπροσωπεία μου ζητάει 200€ για τα κλειδιά (2 ζευγάρια) και 10 εργάσιμες να έρθουν και όταν έρθουν να πάω το αμάξι με οδική εκεί να το επαναπρογραμματίσουν με 50€.

Έναν κλειδαρά που ασχολείται με αμάξια που ρώτησα μου είπε θέλει 3 ώρες για να μου ανοίξει αμάξι, να φτιάξει κλειδιά (2 ζευγάρια) και να μου το επαναπρογραμματίσει μου είπε 250€+ Φ.Π.Α.

Δηλαδή πάνω κάτω τα ίδια χρήματα ζήτησαν.

Αν και το βιάζομαι να σου πω την αλήθεια, μου φαίνεται λίγο καλύτερη η ιδέα της αντιπροσωπείας, γιατί φοβάμαι μετά μην τυχόν έχω θέμα με τα τις κλειαριές από τον κλειδαρά (όχι να μην μου βγουν ακριβώς τα κλειδιά, αλλά τον ομφαλό που θα βγάλει μην τυχόν μετά δεν λειτουργεί σωστά κλπ).

4 ώρες πριν, Bitbit είπε

Κοίτα ρε πως μπορείς να την πατήσεις εκεί που δε το περιμένεις.

Το κινητό στο ταμπλό θα σου έκανε τη ζημιά

Ναι λογικά αυτό το έκανε...

Μαλακία της στιγμής.

Βγήκα από συνοδηγός και πήρα τα κλειδιά του αμαξιού μαζί μου και η αδερφή μου που ήταν οδηγός επειδή κάπνιζε, κάθισε λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω να τελειώσει το τσιγάρο και όταν βγήκε δεν είχε να κλειδώσει...

Εγώ γενικά είμαι χύμας, το πιθανότερο το δικό μου δεν θα το κλείδωνα...

Η αδερφή μου όμως κλειδώνει πάντα και τώρα είχα πάρει τα κλειδιά και δεν μπόρεσε...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atssssss είπε

Για το κλειστό αμάξι η αντιπροσωπεία μου ζητάει 200€ για τα κλειδιά (2 ζευγάρια) και 10 εργάσιμες να έρθουν και όταν έρθουν να πάω το αμάξι με οδική εκεί να το επαναπρογραμματίσουν με 50€.

Έναν κλειδαρά που ασχολείται με αμάξια που ρώτησα μου είπε θέλει 3 ώρες για να μου ανοίξει αμάξι, να φτιάξει κλειδιά (2 ζευγάρια) και να μου το επαναπρογραμματίσει μου είπε 250€+ Φ.Π.Α.

Δηλαδή πάνω κάτω τα ίδια χρήματα ζήτησαν.

Αν και το βιάζομαι να σου πω την αλήθεια, μου φαίνεται λίγο καλύτερη η ιδέα της αντιπροσωπείας, γιατί φοβάμαι μετά μην τυχόν έχω θέμα με τα τις κλειαριές από τον κλειδαρά (όχι να μην μου βγουν ακριβώς τα κλειδιά, αλλά τον ομφαλό που θα βγάλει μην τυχόν μετά δεν λειτουργεί σωστά κλπ).

θεμα δε θα εχεις, η κλειδαρια της πορτας βγαινει με ενα αλλεν & η αποκωδικοποιηση + χαραξη γινεται με αυτοματη μηχανη σε συγκεκριμενα νουμερα.

ο κλειδαρας ειναι ακριβος βρες αλλον :)

σε ποια περιοχη εισαι ;

Δημοσ.
2 hours ago, atssssss said:

Χαλάνδρι είμαι..

Ο κλειδαράς που πήρα είναι προς το κέντρο της Αθήνας

είναι ένας Αγ. Παρασκευή σε μια κάθετο της Αλ. Παναγούλη και ένας άλλος στην Ηρακλείτου στον Γέρακα, δεν χανεις τίποτα να ρωτήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...