Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Επειδή πρώτη φορά ζω στην Αθήνα μπορείτε να μου πείτε μέρη διασκέδασης που είναι καλά και μαζεύει κόσμος. Νεανικό πρωτίστως... Θα προτιμούσα περιοχές Αμπελόκηποι, κέντρο, Παγκράτι,   Κολωνάκι, και οι γύρω κοντινές περιοχές. Ο λόγος είναι ότι θέλω να δικτυωθω και να γνωρίσω κόσμο.  

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george_zig είπε

Καλησπέρα σας. Επειδή πρώτη φορά ζω στην Αθήνα μπορείτε να μου πείτε μέρη διασκέδασης που είναι καλά και μαζεύει κόσμος. Νεανικό πρωτίστως... Θα προτιμούσα περιοχές Αμπελόκηποι, κέντρο, Παγκράτι,   Κολωνάκι, και οι γύρω κοντινές περιοχές. Ο λόγος είναι ότι θέλω να δικτυωθω και να γνωρίσω κόσμο.  

Για Εξάρχεια αν συχνάζεις εκεί, καφετέριες Κωλλετη, Μεσολογγίου. Γενικά πέριξ της πλατείας του πολυτεχνείου και στα πίσω στενά όλο με μαγαζιά εστίασης που πηγαίνουν νέοι και κάποιοι μεγαλύτεροι. Αλλά το να γνωρίσεις έτσι στο άσχετο άγνωστους δεν είναι καθόλου εύκολο εκτός άμα βρεις άτομα από σχολή και δουλειά και πηγαίνετε εκεί μαζι.

• Like 4
Δημοσ.

Έχω ένα δυο γνωστούς αλλα μου αρεσει να γνωριζω ανθρώπους. Όλα στην αρχη είναι δύσκολα θα δειξει η πορεια.

Ευχαριστώ πάντως...

• Like 2
Δημοσ.

Παγκράτι στην Τιμοθέου έχει 3-4 μαγαζάκια στη σειρά και πέριξ της πλατείας Πλαστήρα(chelsea, αρμπαρόριζα κα). Κέντρο στην Κολοκοτρώνη, ειδικά σε δυο-τρία σημεία(δραχμή, bank job, drunk sinatra κα). Κολωνάκι κλασσικά στον πεζόδρομο που ξεκινάει από την πλατεία. Αμπελόκηποι νομίζω έχουν πέσει τώρα τελευταία, κυρίως Πανόρμου θα λεγα. Βέβαια εξαρτάται και τι μαγαζιά ψάχνεις. Πχ ροκάδικα είναι λίγο διάσπαρτα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Βέβαια εξαρτάται και τι μαγαζιά ψάχνεις. Πχ ροκάδικα είναι λίγο διάσπαρτα.

...λίγο δύσκολο, όταν είσαι "δικτυωτάκιας", να ψάχνεσαι σε ροκάδικα πάντως.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, george_zig είπε

Αμπελόκηποι, κέντρο, Παγκράτι,   Κολωνάκι

Αμπελοκηποι: Περιξ σταθμο μετρο πανορμου

Κεντρο: Συνταγμα-Μοναστηρακι-Θησειο και ενδιαμεσα σε αυτα, επισης Γκαζι (μετρο Βοτανικος)

Παγκρατι: Πλατεια Βαρναβα

Κολωνακι: Δε θα στο συνεστηνα αν δεν εισαι φραγκατος και δεν εχεις και τον σχετικο τουπε των φραγκατων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...