triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Το bios θα το κανεις σε οτι πιο τελευταιο υπαρχει εκτος απο beta και παιρνεις και μια aftermarket ψυκτρα οπως αυτη που προτεινε ο leros2004
pavloa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, triplex1 είπε Το bios θα το κανεις σε οτι πιο τελευταιο υπαρχει εκτος απο beta και παιρνεις και μια aftermarket ψυκτρα οπως αυτη που προτεινε ο leros2004 Οπότε πρέπει να κάνω bios update. Στο παλιό pc είχα κάνει δύο φορές bios update (πειράματα έκανα για να δω την όλη διαδικασία) χωρίς κανένα πρόβλημα, πέρασα το update στο usb μπήκα στο bios και έκανα την αναβάθμιση. Αλλά σε αυτή την μητρική μου φαίνεται λίγο περίπλοκο. Διάβασα το manual αλλά λίγο μπερδεύτηκα. Ψυκτρα έχω παραγγείλει την duo . Σήμερα ή αύριο θα την έχω στα χέρια μου και θα την τοποθετήσω. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από pavloa
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, pavloa είπε Οπότε πρέπει να κάνω bios update. Στο παλιό pc είχα κάνει δύο φορές bios update χωρίς κανένα πρόβλημα, πέρασα το update στο usb μπήκα στο bios και έκανα την αναβάθμιση. Αλλά σε αυτή την μητρική μου φαίνεται λίγο περίπλοκο. Διάβασα το manual αλλά λίγο μπερδεύτηκα. Ψυκτρα έχω παραγγείλει την duo . Σήμερα ή αύριο θα την έχω στα χέρια μου και θα την τοποθετήσω. Θεμα συνηθειας ειναι τα καινουρια bios , σου φαινονται λιγο εξωγηινα αλλα ειναι λογικο , θα συνηθίσεις
pavloa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, triplex1 είπε Θεμα συνηθειας ειναι τα καινουρια bios , σου φαινονται λιγο εξωγηινα αλλα ειναι λογικο , θα συνηθίσεις Καλά ναι.σε σύγκριση με το pc 12 ετών που είχα μέχρι τώρα το bios μου φένεται πολύ περίπλοκο. Θα το μάθω που θα πάει. Τώρα απο όλα αυτά που αναφέρει στο manual εγώ τι πρέπει να κάνω? https://download.gigabyte.com/FileList/Manual/mb_manual_b560-features.pdf?v=b3902764ab11cc9126ec4103b8b4b236 Ρωτάω για να μη κάνω καμιά πατάτα και πάρω την μητρική στα χέρια. Έστω στο πρώτο update να έχω μια βοήθεια. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από pavloa
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, pavloa είπε Καλά ναι.σε σύγκριση με το pc 12 ετών που είχα μέχρι τώρα το bios μου φένεται πολύ περίπλοκο. Θα το μάθω που θα πάει. Τώρα απο όλα αυτά που αναφέρει στο manual εγώ τι πρέπει να κάνω? https://download.gigabyte.com/FileList/Manual/mb_manual_b560-features.pdf?v=b3902764ab11cc9126ec4103b8b4b236 Τιποτα δεν θα κανεις για την ωρα εκτος της ενεργοποιησης του XMPκαι οταν βαλεις την ψυκτρα ρυθμιζεις σε performance , οταν χρειαζεται να δινει , αν δεν αλλαξες ανεμιστηρες στο κουτι σου , οταν θα το κανεις βαλε Arctic και απο θεμα κοστους και airflow γιατι οι cougar δεν βλεπω να ζουνε για πολυ. Απο κει και περα διαβαζεις και μελετας το bios για να το μαθεις
pavloa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τιποτα δεν θα κανεις για την ωρα εκτος της ενεργοποιησης του XMPκαι οταν βαλεις την ψυκτρα ρυθμιζεις σε performance , οταν χρειαζεται να δινει , αν δεν αλλαξες ανεμιστηρες στο κουτι σου , οταν θα το κανεις βαλε Arctic και απο θεμα κοστους και airflow γιατι οι cougar δεν βλεπω να ζουνε για πολυ. Απο κει και περα διαβαζεις και μελετας το bios για να το μαθεις Για το bios update λέω τι πρέπει να κάνω από αυτα που αναφέρει στο manual. Το xmp το έχω ενεργοποιήσει από την πρώτη στιγμή. Την ψυκτρα λογικά σήμερα θα την παραλαβω. Το performance τι ακριβώς κάνει για να ξέρω που να ψάξω. Αν σου πω για τους ανεμιστήρες είδη άρχισα να το σκέφτομαι να κάνω την αλλαγή. Πια προτείνεις 120mm ? Απλά θέλω να είναι αθόρυβα. Αυτά που έχει τώρα βγάζουν ένα βουητό.
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Βαζεις το στικ στην usb που πρεπει και μπαινεις απο το βιοσ και το κανεις , πες μου ποια ειναι η μητρικη να μη ψαχνω Ανεμιστηρες κατι τετοιο , σιγουρα εχεις eshop αλλιως εχεις τα μεταφορικα απο σκρουτζομαγαζο https://www.e-shop.gr/arctic-p12-pwm-pst-fan-120mm-black-black-p-PER.644452 αυτην πηρες rev.1 ? https://www.skroutz.gr/s/28568962/Gigabyte-B560M-Aorus-Elite-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html#specs Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από triplex1
pavloa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Βαζεις το στικ στην usb που πρεπει και μπαινεις απο το βιοσ και το κανεις , πες μου ποια ειναι η μητρικη να μη ψαχνω Ανεμιστηρες κατι τετοιο , σιγουρα εχεις eshop αλλιως εχεις τα μεταφορικα απο σκρουτζομαγαζο https://www.e-shop.gr/arctic-p12-pwm-pst-fan-120mm-black-black-p-PER.644452 αυτην πηρες rev.1 ? https://www.skroutz.gr/s/28568962/Gigabyte-B560M-Aorus-Elite-rev-1-0-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html#specs Ναι αυτή την μητρική πήρα. Είδα το βίντεο, ίδια διαδικασία είναι δεν αλλάζει κάτι. Απλά το usb θα το βάλω εκεί που λέει bios usb. Σωστά? Θα ρίξω μμ θα παραγγελία και τα fan να ξεμπερδευω να μην τα έχω στο μυαλό μου. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2022 από pavloa
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, pavloa είπε . Απλά το usb θα το βάλω εκεί που λέει bios usb. Σωστά? Ναι.
pavloa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Λοιπόν έκανα το bios update όλα καλά πήγαν, περάστηκε η F8. Με το που άνοιξε το pc μου έβγαλε μήνυμα να εγκαταστήσω το center app. Το έκανα εγκατάσταση, έκανε κάποιες ενημερώσεις και μετά μου έβγαλε να εγκαταστήσω το Intel Graphic Driver και το Intel Management Engine. Χρειάζεται να τα εγκαταστήσω αυτά?
triplex1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, pavloa είπε Λοιπόν έκανα το bios update όλα καλά πήγαν, περάστηκε η F8. Με το που άνοιξε το pc μου έβγαλε μήνυμα να εγκαταστήσω το center app. Το έκανα εγκατάσταση, έκανε κάποιες ενημερώσεις και μετά μου έβγαλε να εγκαταστήσω το Intel Graphic Driver και το Intel Management Engine. Χρειάζεται να τα εγκαταστήσω αυτά? Ναι βαλτα , ολα μαζι πανε αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα