Προς το περιεχόμενο

Φέρεται παράξενα ο Η/Υ μου

Dereki2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έχω ένα φορητό hp pavilion 6135ev i5 8gb ram και SSD. win10.  antvirus to windows defender.

καποιες φορές γράφω και δεν πληκτρολογείται τίποτα σαν να τρόγωνται γράμματα. Κλικάρω shortcuts πάει να ανοίξει κατι άλλο και κολάνε τα πάντα.... σαν να έχω ιό ή να υπάρχει hardware fail.

Yπάρχει κάποιο diagnostic? τι παίζει γενικώς; για να ποστάρω αυτό φανταστείτε έκανα restart

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Dereki2 είπε

antvirus to windows defender.

1 ώρα πριν, Dereki2 είπε

σαν να έχω ιό

Καπου καποιος καποτε σου ειπε οτι το windows defender ειναι αρκετο για την προστασια του μηχανηματος ε ? Σου εχω νεα ... δεν.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε αυτό 

Μπορεί να έχεις λάθος ρυθμίσεις στα shorcuts η να έχει πρόβλημα το keyboard δεν ξέρω.. 

Από specs δεν νομίζω να έχεις θέμα.. 

Αν το πρόβλημα επιμένει και μετά από restart σκέψου να κάνεις format και περασε  και ένα antivirus να είσαι ένταξη. 

Επεξ/σία από vagelis2019

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Dereki2 είπε

Yπάρχει κάποιο diagnostic?

μέσα από τα win https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp138501-139000/sp138768.exe

ή

αυτό https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp138001-138500/sp138354.exe όπου το κατεβάζεις, το εγκαθιστάς μέσα από τα win είτε στο δίσκο σου , είτε σε usb stick , κάνεις επανεκκίνηση κ μόλις POST-άρει αρχίζεις κ spam-άρεις το F2 (αν πας στη λύση του usb stick, εννοείται το στικάκι να είναι κουμπωμένο στον ΗΥ)

μπαίνεις σε περιβάλλον τεστ, όπου τεστάρεις τα πάντα, είτε επιλλεκτικά, είτε όλα μαζί

Επεξ/σία από Kthulhou

14 ώρες πριν, Dereki2 είπε

έχω ένα φορητό hp pavilion 6135ev i5 8gb ram και SSD. win10.  antvirus to windows defender.

καποιες φορές γράφω και δεν πληκτρολογείται τίποτα σαν να τρόγωνται γράμματα. Κλικάρω shortcuts πάει να ανοίξει κατι άλλο και κολάνε τα πάντα.... σαν να έχω ιό ή να υπάρχει hardware fail.

Yπάρχει κάποιο diagnostic? τι παίζει γενικώς; για να ποστάρω αυτό φανταστείτε έκανα restart

H hp αν δεν κάνω λάθος έχει στο bios κατηγορία diagnostics.

Πέρα όμως από αυτό, άνοιξε το πληκτρολόγιο οθόνης και δοκίμασε να πληκτρολογήσεις από εκεί με το ποντίκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βρήκα τι είναι ακόμα. Ιος δεν είναι έκανα scan με Kaspersky. Αφήστε που δύο φορες είχα και beep codes μετά από το reboot. 

Το παραξενο είναι ότι το πρόβλημα εξαφανίζεται και επανέρχεται ξαφνικά. 

Απενεργοποιησα το stand by προβληματικο ηταν έτσι κι αλλιώς, για αρχή.

10 ώρες πριν, micos000 είπε

H hp αν δεν κάνω λάθος έχει στο bios κατηγορία diagnostics.

Πέρα όμως από αυτό, άνοιξε το πληκτρολόγιο οθόνης και δοκίμασε να πληκτρολογήσεις από εκεί με το ποντίκι.

Ναι έχει. Ένα για ram σίγουρα.  Το έκανα pass.

Επεξ/σία από Dereki2

Στις 14/5/2022 στις 10:32 ΜΜ, mphxths είπε

Καπου καποιος καποτε σου ειπε οτι το windows defender ειναι αρκετο για την προστασια του μηχανηματος ε ? Σου εχω νεα ... δεν.

Μια χαρα ειναι αν ξερεις που μπαινεις και τι κατεβαζεις. Δεν εχω 3rd party anti virus εδω και χρονια. Καθε τοσο τρεχω ενα malwarebytes anti malware

• Like 4

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Μια χαρα ειναι αν ξερεις που μπαινεις και τι κατεβαζεις. Δεν εχω 3rd party anti virus εδω και χρονια. Καθε τοσο τρεχω ενα malwarebytes anti malware

Γιατι τρεχεις malwarebytes anti malware αφου ειναι μια χαρα το windows defender αν ξερεις που μπαινεις και τι κατεβαζεις ? Δεν ξερεις ?
Eχω 3rd party antivirus παντα. Δεν στηριζομαι στο defender. Ξερω που μπαινω και τι κατεβαζω. Δεν τρεχω ποτε malwarebytes antimalware. Δεν ειχα ποτε προβλημα με ιους.

Ας πραξει ο καθενας οπως τον φωτισει ο Θεος.

Μόλις τώρα, mphxths είπε

Γιατι τρεχεις malwarebytes anti malware αφου ειναι μια χαρα το windows defender αν ξερεις που μπαινεις και τι κατεβαζεις ? Δεν ξερεις ?
Eχω 3rd party antivirus παντα. Δεν στηριζομαι στο defender. Ξερω που μπαινω και τι κατεβαζω. Δεν τρεχω ποτε malwarebytes antimalware. Δεν ειχα ποτε προβλημα με ιους.

Βασικά λάθος το έγραψα, δεν το τρέχω όπως και να έχει, μόνο αν δω τίποτα περίεργο στο pc, και δεν θυμάμαι/κατάλαβα αν μπήκα πουθενά/κατέβασα τίποτα. Έχω να το τρέξω κάτι μήνες. 

Ασχολούμαι και με mining, οπότε έχω λόγο να το τρέξω αν κατεβάσω miner από άγνωστη πηγή πχ. 

5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

μόνο αν δω τίποτα περίεργο στο pc

δεν θυμάμαι/κατάλαβα αν μπήκα πουθενά/κατέβασα τίποτα

αν κατεβάσω miner από άγνωστη πηγή

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

αν ξερεις που μπαινεις και τι κατεβαζεις.

Αρα δεν ξερεις που μπαινεις και τι κατεβαζεις. Αρα δεν σε καλυπτει το defender και δεν ειναι "μια χαρα" οπως λες. Αν ηταν μια χαρα δεν θα ηθελες επιβεβαιωση απο το malwarebytes οτι ολα βαινουν καλως.

Το promo του defender απετυχε παταγωδως κατ'εμε. Αλλα οπως ειπα , οπως βολευεται ο καθενας.

• Like 4

3 ώρες πριν, mphxths είπε

Ποιο χρησιμοποιεις? Εχω το norton εγω, πολυ φθηνο απο ινδια

4 λεπτά πριν, nick_corobos είπε

Ποιο χρησιμοποιεις? Εχω το norton εγω, πολυ φθηνο απο ινδια

Οποιοδηποτε free antivirus κανει την δουλεια του. Ουτε απο Ινδιες , ουτε απο Πακισταν , ουτε απο Σομαλια ...

1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Οποιοδηποτε free antivirus κανει την δουλεια του. Ουτε απο Ινδιες , ουτε απο Πακισταν , ουτε απο Σομαλια ...

Ναι μιλαω για premium εκδοση. Οχι free

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελαττωματική ram ήταν. την άλλαξα και όλα καλά. το κουφό ήταν οτι παιρνούσε τα test, και όταν εκανε fail δεν έμπαινε καν στο bios για να τρεχω test

Πειράζει που έχω βάλει 1.35 κ 1.5v μαζί; το cpuz δίχνει την καθεμία με διαφορετικά volt.

Επεξ/σία από Dereki2
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...