atrwtos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Από το ένα κινητό στο άλλο μόνο που το ένα είναι κλειδωμένο με 6ψηφιο κωδικό και δεν έχω πρόσβαση δεν θυμάμαι τον κωδικό...είναι huwei p20 δοκίμασα με μαμα του προγραμα τιποτα..δοκιμασα με adb γραμμές εντολών...τίποτα το εμφανίζει C:\platform-tools>adb devices List of devices attached WCR0218720000709 unauthorized το ένα το κινητο το βάζω σαν κεντρικο υπολογιστη μπας και δεν το παίρνει..δοκιμασα με smart switch τίποτα...κάτι κωδικους στο emergercy call...τίποτα ψευτικα τελείως...δεν υποστηρίζει κάρτα μνήμης...γνωρίζει κάποιος να μου πει;; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από atrwtos
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το προβλημα στην περιπτωση σου ειναι πως στο κλειδωμενο κινητο πρεπει να πατησεις κατι για να συνδεθει σαν mtp device ωστε να παρεις τα αρχεια σου. Αλλα δεν μπορεις, επειδη ειναι κλειδωμενο, οποτε το μονο που μπορει να κανει αν το συνδεσεις μεσω usb εινια να φορτισει. Αυτο εινια δικλιδα ασφαλειας που προσθεσε η google στο android 6 (ή καπου εκει). Το παραπανω αλλαζει μονο μεσα απο το developer options. Απο το ιδιο μενου ενεργοποιεις και το usb debugging που ειναι απαραιτητο για να δουλεψει το adb, αλλα πλεον δεν μπορεις να μπεις εκει. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από jim_p
atrwtos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, jim_p είπε Το προβλημα στην περιπτωση σου ειναι πως στο κλειδωμενο κινητο πρεπει να πατησεις κατι για να συνδεθει σαν mtp device ωστε να παρεις τα αρχεια σου. Αλλα δεν μπορεις, επειδη ειναι κλειδωμενο, οποτε το μονο που μπορει να κανει αν το συνδεσεις μεσω usb εινια να φορτισει. Αυτο εινια δικλιδα ασφαλειας που προσθεσε η google στο android 6 (ή καπου εκει). Το παραπανω αλλαζει μονο μεσα απο το developer options. Απο το ιδιο μενου ενεργοποιεις και το usb debugging που ειναι απαραιτητο για να δουλεψει το adb, αλλα πλεον δεν μπορεις να μπεις εκει. Σα να λέμε κλάφτα...τα ξέρω τα παραπάνω που λες...αυτό είναι το πρόβλημα μόνο μέσω adb αν γίνει κάτι..τη ασφαλή λειτουργια τίποτα..μονο το βάζω να κάνει ενημέρωση μέσω USB και έτσι μπαίνω με το adb αλλά αυτό κρατά 5 λεπτά περίπου πάλι καλά ..αλλιώς τίποτα...κάτι brute force attack μεσω kali linux ειδα δε ξέρω αν καταφέρω με εκείνο Να το πάω σε κανενα γερμανο μήπως έχουν κάτι εξιδεικευμένο και με ρουφήξουν τα αρχεια; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από atrwtos
GATE123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ούτε ο Γερμανός θα κάνει. Και αν κάνει σίγουρα θα τα χάσεις τα αρχεία. 1
dkmaster Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, atrwtos είπε Σα να λέμε κλάφτα...τα ξέρω τα παραπάνω που λες...αυτό είναι το πρόβλημα μόνο μέσω adb αν γίνει κάτι..τη ασφαλή λειτουργια τίποτα..μονο το βάζω να κάνει ενημέρωση μέσω USB και έτσι μπαίνω με το adb αλλά αυτό κρατά 5 λεπτά περίπου πάλι καλά ..αλλιώς τίποτα...κάτι brute force attack μεσω kali linux ειδα δε ξέρω αν καταφέρω με εκείνο Να το πάω σε κανενα γερμανο μήπως έχουν κάτι εξιδεικευμένο και με ρουφήξουν τα αρχεια; Brute force δε μπορείς να κάνεις διότι έπειτα από ορισμένο αριθμό προσπαθειών υπάρχει χρονικός περιορισμός για την επόμενη προσπάθεια. Όσο αποτυγχάνεις τόσο μεγαλώνει αυτός. Δε μπορείς να κάνεις πολλά. Μια μικρή πιθανότητα είναι αν είχες ενεργό το usb debugging και το oem unlock να έβρισκες με εργαλεία το unlock code του bootloader, να τον ξεκλείδωνες και να φλάσαρες twrp.
atrwtos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, dkmaster είπε Brute force δε μπορείς να κάνεις διότι έπειτα από ορισμένο αριθμό προσπαθειών υπάρχει χρονικός περιορισμός για την επόμενη προσπάθεια. Όσο αποτυγχάνεις τόσο μεγαλώνει αυτός. Δε μπορείς να κάνεις πολλά. Μια μικρή πιθανότητα είναι αν είχες ενεργό το usb debugging και το oem unlock να έβρισκες με εργαλεία το unlock code του bootloader, να τον ξεκλείδωνες και να φλάσαρες twrp. Ναι τα είδα 16 ώρες θα κάνει επίθεση μέχρι να βρει κωδικό...βράστα...usb debugging δεν είναι ενεργο από μέσα τίποτα δυστυχώς οπότε clear data και ας πρόσεχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα