Harisvls Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Χαιρετίζω άπαντες καί θά ήθελα μιά βοήθεια σχετικά μέ ένα dvr (out hdmi) όπου θέλω να συνδέσω (in)τό laptop μου σάν monitor. Άν υπάρχει κάποιο gadget η κάποιος άλλος τρόπος γιά νά γίνει.
elio_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δεν γίνεται, τα laptop δεν έχουν εισόδους για σήμα εικόνας, μόνο εξόδους.
Harisvls Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, elio_1 είπε Δεν γίνεται, τα laptop δεν έχουν εισόδους για σήμα εικόνας, μόνο εξόδους. Έλεγα μήπως μέ κάποιο (adaptor) gadget καί μέσο πόρτας USB άν γίνεται.
Bax Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πάρε ενα φτηνό hdmi usb capture card, αν το καταγραφικό σου έχει hdmi έξοδο. π.χ. https://www.skroutz.gr/s/32985775/Andowl-Q-H165-Video-Recorder-για-PC-Laptop-και-σύνδεση-USB-A-HDMI.html?from=catspan Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Bax
Harisvls Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Bax είπε Πάρε ενα φτηνό hdmi usb capture card, αν το καταγραφικό σου έχει hdmi έξοδο. π.χ. https://www.skroutz.gr/s/32985775/Andowl-Q-H165-Video-Recorder-για-PC-Laptop-και-σύνδεση-USB-A-HDMI.html?from=catspan Ναί κάτι τέτοιο σκεφτόμουν. Δεν ξέρω άν το συγκεκριμένο είναι plug and play η χρειάζεται κάποιο λογισμικό. Ευχαριστώ γιά τήν βοήθεια.
Bax Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 όλα αυτα τα φτηνά φαινονται στο σύστημα σαν usb καμερες οποτε δεν χρειάζονται τίποτα. Ανοίγεις ενα vlc ή το πρόγραμμα της κάμερας στα windows και το βλέπεις
Harisvls Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Bax είπε όλα αυτα τα φτηνά φαινονται στο σύστημα σαν usb καμερες οποτε δεν χρειάζονται τίποτα. Ανοίγεις ενα vlc ή το πρόγραμμα της κάμερας στα windows και το βλέπεις Ευχαριστώ. Δευτέρα παραγγελία εδώ Ελλάδα είναι στα 15 € περίπου από ότι είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα