Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MrRush είπε

Ελλάδα;

Ναι. Με root φυσικά και magisk module. Δουλεύει μόνο σε Vodafone βέβαια. Για Wind δεν ξέρω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Waiss είπε

Ναι. Με root φυσικά και magisk module. Δουλεύει μόνο σε Vodafone βέβαια. Για Wind δεν ξέρω. 

Ε χαίρω πολύ, με root και με magisk module, όμως δεν θέλουν όλοι να κάνουν root

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MrRush είπε

Ε χαίρω πολύ, με root και με magisk module, όμως δεν θέλουν όλοι να κάνουν root

Αμα δεν κάνεις πειράματα και φλασαρίσματα σε Google Pixel, που σου το επιτρέπει κιόλας, που θα τα κάνεις; Μην αγοράζεις Pixel τότε για να μην κλαίς κιόλας μετά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Waiss είπε

Αμα δεν κάνεις πειράματα και φλασαρίσματα σε Google Pixel, που σου το επιτρέπει κιόλας, που θα τα κάνεις; Μην αγοράζεις Pixel τότε για να μην κλαίς κιόλας μετά.

1) Δεν κλαίω

2) Δεν κάνεις πειράματα και φλασαρίσματα στο καλύτερο mix software/hardware που υπάρχει στην αγορά του Android, ειδικά αν το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς (Android Development)

3) Πόσταρρες ένα ξερό screenshot χωρίς να πεις ότι είναι με root, λες και είναι officially supported.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MrRush είπε

Γιατί εκτός αν έχεις Cosmote unlimited, οι άλλοι πάροχοι με το ζόρι πιάνουν 100Mbps σε LTE και ειδικά εκτός Αθηνών, σιγά να μην έχει 5G (κανονικό 5G, όχι 150 Mbps, μιλάμε για 500+) πουθενά.

Vodafone στο κέντρο της Αθήνας (δεν πιάνει και πουθενά αλλού)

Screenshot_2022-05-04-12-56-03-61_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

Επεξ/σία από for4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, MrRush είπε

1) Δεν κλαίω

2) Δεν κάνεις πειράματα και φλασαρίσματα στο καλύτερο mix software/hardware που υπάρχει στην αγορά του Android, ειδικά αν το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς (Android Development)

3) Πόσταρρες ένα ξερό screenshot χωρίς να πεις ότι είναι με root, λες και είναι officially supported.

1) Αρπάζεσαι πολύ εύκολα. Δεν το είπα σε εσένα προσωπικά, αλλά σε όσους δεν γνωρίζουν εξαρχής τι αγοράζουν και μετά κλαίγονται στα forums για τις ελλείψεις που θα μάθουν εκ των υστέρων ότι έχει εδώ ένα Google Pixel. 

2) Κανείς δεν μίλησε για custom ROMs και αλλαγές του software σε τέτοιο επίπεδο. Ένα απλό root είναι που σου δίνει κάποιες επιπλέον δυνατότητες και δεν αλλάζει τίποτα στο λογισμικό. Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου, όπως και στην δουλειά σου, το ίδιο άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Κι εφόσον η εγγύηση δεν χάνεται με το ξεκλείδωμα όπως σε άλλες εταιρείες, κάνεις ότι θες. Σίγουρα είναι πολύ μικρό το ποσοστό των χρηστών που θα ασχοληθούν με αυτή την διαδικασία, αλλά όποιος μπορεί, το κάνει.

3)Με ρώτησες και σου απάντησα. Δεν είχα κανένα σκοπό να το αφήσω έτσι χωρίς να ενημερώσω τι και πώς.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, for4 είπε

Γιαυτό λέω ότι στην Ελλάδα, το 5G δεν...

Η Ελλάδα δεν είναι η Αθήνα οπότε όσοι είναι Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Καλαμάτα ή οπουδήποτε εκτός, έχει με το ζόρι καλό 4G, πόσο μάλλον 5G.

Κέντρο Πάτρας πχ πιάνω αλλού 50, αλλού 70, αλλού 5. Στην πόλη που μεγάλωσα στην επαρχία δεν πιάνω πουθενά πάνω από 15.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MrRush είπε

Γιατί εκτός αν έχεις Cosmote unlimited, οι άλλοι πάροχοι με το ζόρι πιάνουν 100Mbps σε LTE και ειδικά εκτός Αθηνών, σιγά να μην έχει 5G (κανονικό 5G, όχι 150 Mbps, μιλάμε για 500+) πουθενά.

γιαννενα κεντρο σε ενα μικρο κομματι δρομου δλδ 300mbps. οπου αλλου εχω πιασει 5g ειναι σαν 4g τυπου 20mbps.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, for4 είπε

Wind στη Βουλιαγμένη , επαρχία έχω δει μέχρι 150αρια αλλά με 5g συγκεκριμένα δεν έχω δοκιμάσει αρκετά ακόμα

Screenshot-2022-05-15-11-11-28-031-org-z

• Super Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, MrRush said:

Γιαυτό λέω ότι στην Ελλάδα, το 5G δεν...

Γι' αυτό Cosmote.

Βριλήσσια λίγο πάνω από το Jumbo στη Λ.Πεντέλης.

89585513_Screenshot2022-05-15133736.png.76bce2b20a7f911ca7dc3df6146c1769.png

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Waiss είπε

Ακόμα και αν στο επιτρέπει δεν θέλουμε όλοι να ασχολούμαστε με τέτοια. Είναι λογικό μια συσκευή που δεν έρχεται επίσημα στη χώρα να μην έχει την υποστήριξη σε αυτά που έχουν σίγουρα σημασία. 

Γι αυτό και η apple θα είναι πάντα και παντού πρώτη. Παίρνεις συσκευή στο αμερικα, πας Ταϊλάνδη και η συσκευή σου δουλεύει κανονικότατα όπως πρέπει. Το λέω αυτό ως κάτοχος κυρίως Pixel 4a που πρόσφατα απέκτησε και δεύτερη συσκευή ένα ταπεινό iPhone 9 (τζάμπα ήταν) και ενώ στη χρήση δεν με βολεύει όσο το pixel έχω πάθει ζημιά με το ότι όλα δουλεύουν μαζί του, τα πάντα, από κάρτες μέχρι αυτόματους πωλητές ντόνατ. 

Όταν κάποιοι μιλάμε για ευκολία λοιπόν δεν μιλάμε μόνο για ευκολία χρήσης αλλά γενικότερης παρουσίας και υποστήριξης. Πάντα θα είμαι κυρίως android χρήστης λόγο ελευθερίας και δυνατοτήτων όμως δεν μπορώ παρά να εκτιμήσω και να κατανοήσω γιατί τα iPhone είναι τόσο διαδεδομένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Ακόμα και αν στο επιτρέπει δεν θέλουμε όλοι να ασχολούμαστε με τέτοια. Είναι λογικό μια συσκευή που δεν έρχεται επίσημα στη χώρα να μην έχει την υποστήριξη σε αυτά που έχουν σίγουρα σημασία. 

Γι αυτό και η apple θα είναι πάντα και παντού πρώτη. Παίρνεις συσκευή στο αμερικα, πας Ταϊλάνδη και η συσκευή σου δουλεύει κανονικότατα όπως πρέπει. Το λέω αυτό ως κάτοχος κυρίως Pixel 4a που πρόσφατα απέκτησε και δεύτερη συσκευή ένα ταπεινό iPhone 9 (τζάμπα ήταν) και ενώ στη χρήση δεν με βολεύει όσο το pixel έχω πάθει ζημιά με το ότι όλα δουλεύουν μαζί του, τα πάντα, από κάρτες μέχρι αυτόματους πωλητές ντόνατ. 

Όταν κάποιοι μιλάμε για ευκολία λοιπόν δεν μιλάμε μόνο για ευκολία χρήσης αλλά γενικότερης παρουσίας και υποστήριξης. Πάντα θα είμαι κυρίως android χρήστης λόγο ελευθερίας και δυνατοτήτων όμως δεν μπορώ παρά να εκτιμήσω και να κατανοήσω γιατί τα iPhone είναι τόσο διαδεδομένα. 

Αυτά είναι αυτονόητα. Είναι γνωστό πως τα iPhones προσφέρουν την καλύτερη out of the box εμπειρία, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις σχεδόν τίποτα με το που τα βγάλεις από το κουτί. Το ίδιο προφανώς συμβαίνει και με τα Google Pixels σε όσες αγορές τουλάχιστον υποστηρίζονται επίσημα. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση. Επίσημα στην χώρα μας δεν έρχονται ούτε τα Vivo, ούτε τα Oppo. Κι όμως αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στις ευρωπαϊκές τους ROMs.

Τότε γιατί αγοράζεις Pixel στην Ελλάδα; Για το καθαρό Android μόνο και για τα day one updates; Γιατί αν εξαιρέσεις τα VoLTE και WiFi calling που δεν έχεις εδώ, οι μισές υπηρεσίες της Google επίσης δεν λειτουργούν στα ελληνικά, σε ορίζοντα χρόνου στα updates την έχει ξεπεράσει πλέον και η Samsung και στις κάμερες την έχουν φτάσει λίγο πολύ όλοι σε σχέση με παλιά.

Όσο για την διαδικασία αυτή καθαυτή, την κάνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις. Άσε δε το άλλο, πού τα OTA updates κάνουν μια ώρα να κατέβουν και να εγκατασταθούν ακόμα κι αν είναι των 35MB, τα κάνεις γρηγορότερα αν τα κατεβάσεις και τα κάνεις install από το PC. Το root είναι το πιο απλό πράγμα που το κάνεις ουσιαστικά σε 5 λεπτά. Δεν θες να ασχοληθείς; Οk, σεβαστό. Αν μπορώ όμως να έχω κάποιες δυνατότητες που έπρεπε να τις έχω μαμά, συν καποιες παραπάνω, το κάνω και ξενοιάζω. Ούτε την συσκευή επηρεάζουν, ούτε την καθημερινότητα μου.

4 λεπτά πριν, Waiss είπε

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Waiss είπε

Αυτά είναι αυτονόητα. Είναι γνωστό πως τα iPhones προσφέρουν την καλύτερη out of the box εμπειρία, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις σχεδόν τίποτα με το που τα βγάλεις από το κουτί. Το ίδιο προφανώς συμβαίνει και με τα Google Pixels σε όσες αγορές τουλάχιστον υποστηρίζονται επίσημα. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση. Επίσημα στην χώρα μας δεν έρχονται ούτε τα Vivo, ούτε τα Oppo. Κι όμως αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στις ευρωπαϊκές τους ROMs.

Τότε γιατί αγοράζεις Pixel στην Ελλάδα; Για το καθαρό Android μόνο και για τα day one updates; Γιατί αν εξαιρέσεις τα VoLTE και WiFi calling που δεν έχεις εδώ, οι μισές υπηρεσίες της Google επίσης δεν λειτουργούν στα ελληνικά, σε ορίζοντα χρόνου στα updates την έχει ξεπεράσει πλέον και η Samsung και στις κάμερες την έχουν φτάσει λίγο πολύ όλοι σε σχέση με παλιά.

Όσο για την διαδικασία αυτή καθαυτή, την κάνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις. Άσε δε το άλλο, πού τα OTA updates κάνουν μια ώρα να κατέβουν και να εγκατασταθούν ακόμα κι αν είναι των 35MB, τα κάνεις γρηγορότερα αν τα κατεβάσεις και τα κάνεις install από το PC. Το root είναι το πιο απλό πράγμα που το κάνεις ουσιαστικά σε 5 λεπτά. Δεν θες να ασχοληθείς; Οk, σεβαστό. Αν μπορώ όμως να έχω κάποιες δυνατότητες που έπρεπε να τις έχω μαμά, συν καποιες παραπάνω, το κάνω και ξενοιάζω. Ούτε την συσκευή επηρεάζουν, ούτε την καθημερινότητα μου.

Μα αυτό λέω, αν δεν ήμουν Αγγλία δεν θα αγόραζα pixel για χρήση στην Ελλάδα. Εδώ τα Vowifi και λοιπές υπηρεσίες είναι διαθέσιμες από τους παροχους στην σειρά pixel. Για Ελλάδα θα αγόραζα κάτι συμβατό σε android ή iPhone για να ξενοιάζεις όπου και να πηγαίνεις. 

Δεν είναι μικρή αυτή η ιδιότητα των iPhone να δουλεύουν παντού, πάντα και με ότι κυκλοφορεί ή είναι εγκατεστημένο οπουδήποτε για οτιδήποτε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...