Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/5/2022 στις 1:12 ΠΜ, mic2mic είπε

Μέχρι τώρα στις 3 πρώτες θέσεις είναι νέοι και στις 3 τελευταίες παλιοί.

Συνεχίζει να ισχύει αυτό, ενώ απομένει να βαθμολογήσουν GBO, LOV και MAX.

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mic2mic είπε

Συνεχίζει να ισχύει αυτό, ενώ απομένει να βαθμολογήσουν GBO, LOV και MAX.

Τη μία από τις τρεις τελευταίες, την έχω καπαρώσει εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update:   Ένας απομένει 

4 λεπτά πριν, Ferelpis είπε

Τη μία από τις τρεις τελευταίες, την έχω καπαρώσει εγώ.

Οπότε ψάχνουμε τον τρίτο :D ...(από το τέλος, ο πρώτος είμαι εγώ!)

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

Update:   Ένας απομένει 

Οπότε ψάχνουμε τον τρίτο :D ...(από το τέλος, ο πρώτος είμαι εγώ!)

Γιατί πάτε να μου πάρετε τη θέση που δήλωσα δική μου εξαρχής;;;;;πρώτη από το τέλος εγω....βαθμολόγησα και προτελευταία..αν κ ήθελα τελευταία..για να κρίνω τον νικητή..😊😊😊😊😊😊😊

• Thanks 1
Δημοσ.

O GBO μένει τώρα. Τα αποτελέσματα θα ανέβουν αυτόματα μόλις βαθμολογήσει. Στην εφαρμογή ανεβαίνουν αμέσως και μετά από 2-3 λεπτά ανεβαίνουν και στο φόρουμ. Αν εμφανιστεί κάποιο προσωρινό πρόβλημα και δεν ανέβουν αμέσως στο φόρουμ, μπορείτε πάντα να δείτε όλες τις βαθμολογίες και τα σχόλια στην σελίδα σας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστειλα pm στον @GBorb. Βλέπω ότι έχει βάλει τους βαθμούς αλλά όχι τα μηδενικά οπότε δεν μπορεί να στείλει. Πάντως σε 2 ώρες ανεβαίνει η βαθμολογία έτσι κι αλλιώς.

ΕΤΑ: Επειδή είναι πρώτος γύρος και ο GBO έχει έτσι κι αλλιώς βάλει όλες τις βαθμολογίες εκτός από τα μηδενικά, θα τα βάλω εγώ και έτσι θα τελειώσει ο γύρος.  Αλλά από τον επόμενο γύρο δεν θα επεμβαίνω καθόλου.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 2
Δημοσ.

Γύρος #1 - Αποτελέσματα

ΤίτλοςAGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
1 Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss 11510128763106702#8800104410000
2 Bob Theil - Who Are We Now 1070161257020#40510101250805123
3 Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style 1046601355401268#054010038612
4 Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog 892801040200086121700674#48
5 Beach House - On The Sea 884105606011312006637#30780
6 Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone 830712012000#11001000080061205
7 Wim Mertens - Struggle For Pleasure 77100000121020051780381280#0
8 Bertine Zetlitz - Girl Like You 730530100351280005#010650010
9 Bebe - Siempre Me Quedara 6600100001280#070282007676
10 Mephistofeles - Kill Yourself 64120487000070124#060100300
11 Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο 550#0308830400030701200007
12 Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack 530000#10006500004106050250
13 The Tea Party - Psychopomp 50001050100010010000#12000002
14 Black Pumas - Colors 495002046850720010050040#
15 Dua Lipa - Love Again 440300020#42500012002212000
15 Whitesnake - Still Of The Night 448470100700030001#0100030
17 Soundgarden - Burden In My Hand 40#00080400014612000000104
18 Sofia Portanet - Planet Mars 3802#00120010001000200001001
19 Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου 3030040#10000022054702000
20 Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream 197020000000000000000#0100
21 Media Banda - Bombas En El Aire 17000#2000003730000000020
22 Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις 15000000#0060004000311000
23 Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) 14000000703000003000#0010

Σχόλια ανά τραγούδι

Round #1:
FER: Μπράβο σε όλους σας. Ένας πολύ καλός γύρος αν και στην αρχή είχα αντίθετη άποψη. Όσο όμως τα άκουγα τόσο και λυπόμουν για τα τόσα μηδενικά που έβαλα σε κομμάτια που δεν ήταν για κουλουράκι.

Καλή μας αρχή και να αναφέρω για μια φορά ακόμα ότι πρέπει να είμαστε ανεκτικοί στα σχόλια. Όλο το ζουμί του παιχνιδιού είναι στο σχολιασμό και το να περάσουμε έτσι καλά και με χιούμορ.

Το νόημα δεν είναι στο να βρεθεί ο τέλειος παίκτης, που έχει τα φοβερά ακούσματα και αγαπάει τη μουσική και πεθαίνει γι αυτήν κι έχει τις απίστευτες γνώσεις και τα ξέρει καλύτερα από όλους και και και...

Στην παρέα μας είχαμε πιανίστα (δασκάλα πιάνου), κιθαρίστα (δάσκαλο κιθάρας), dj, έναν που έχει ίσως και πάνω από 4000 cd και δε συμμαζεύεται. Όλοι αγαπάμε τη μουσική γι αυτό και είμαστε εδώ κι όχι για να ενισχύσουμε τον εγωϊσμό κάποιου. Ας το απολαύσουμε λοιπόν.
LOV: Παραήμουν ευγενική στα σχόλια...
MAX: Αδικησα 1-2 κομματια που αξιζαν καποιους βαθμους(χαμηλους μη φανταστειτε!) αλλα 10 βαθμοι ολοι κ ολοι δεν φτανουν για ολα!
MIC: Υπάρχει ένα καλό και ένα κακό για τον πρώτο γύρο. Ας ξεκινήσω απ'το κακό: Δεν υπάρχει ούτε ένα τραγούδι άξιο να μπει σε playlist. Και όχι μόνο αυτό, το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ έκπληξη. Ας είναι και μαλακία. Να πω ρε παιδί μου, "αυτό εδώ δεν ακούγεται, αλλά τουλάχιστον είναι κάτι που δεν το περίμενα". Υπάρχει όμως και ένα καλό σ'αυτόν τον γύρο. Και το καλό είναι ότι πάλι έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου, ότι δηλαδή ο γύρος θα ήταν χάλια.
NOM: Καλωσορίζω στο παιχνίδι τους νέους παίκτες. Εύχομαι "καλή συνέχεια" σε όλους μας!
Αισθάνομαι σαν χώρα ρε παιδιά με τόσο πολλές συμμετοχές! Δεν ξέρω βέβαια ποιά χώρα, θα το δείξει η βαθμολογία.
Ο πρώτος γύρος ήταν αναγνωριστικός, για να συστηθούμε μουσικά και δεν ήταν σπουδαίος. Στα τραγούδια "The Tea Party - Psychopomp", "Soundgarden - Burden In My Hand", " Whitesnake - Still Of The Nightκαι ", "Bob Theil - Who are we now" ήθελα οπωσδήποτε να βάλω βαθμό αλλά δεν περίσσευε.
NOV: Πω πω πωωωωωω, πολλά μηδενικά θα πρέπει να βάζουμε βρε παιδί μου, κρίμα γιατί αρκετά κομάτια αξίζουν καλύτερης τύχης.
Πάντως προβλέπεται να γινει χαμός! Καλή μας αρχή!

Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss :
CON (12): Το είχα βαθμολογήσει με 0 στην αρχή για να του βάλω μετά 12άρι, επιτυχία!
MRH (10): Από τα πιο αγαπημένα μου στον γύρο, με το Psychopomp.
OZO (10): Παράξενο!
DRH (8): Πιο Steven Wilson και από Steven Wilson. Ήμουν σίγουρος ότι θα τον έβλεπα στους συντελεστές του δίσκου....αυτός έχει συνεργαστεί με περισσότερους και από τον Νταλάρα. Τελικά όχι!
Φτάνει με τον Wilson. Μ'αρέσουν οι Pain of Salvation.
LIL (8): Πολύ καλό
LOV (8): Υπέροχο!
GIL (7): Progressive Metal από τη Σουηδία πολύ του γούστου μου.
Από το άλμπουμ "Scarsick" 2007 Inside Out Music.
NOM (4): Γιατί μου αρέσουν πολύ οι Pain Of Salvation. Για τα άπειρα μηνύματα που δίνουν οι στίχοι του. Για τη μελωδία από τη μέση περίπου και μετά....
NOV (4): Κάποια σημεία του κομματιού ήταν πολύ καλά, ήταν και μεγαλούτσικο.
FER (3): Ανέβηκε, ξανανέβηκε. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να πάει πιο πάνω. Δυνατό κομμάτι!
JIM (2): Σχετικά οκ κομμάτι. Nothing special.
MIC (0): Στιχουργικά καλό. Μουσικά αβυσσαλέο.
SIS (0): H αχρηστη πληροφορια της ημερας: στην αρχη τους ελεγαν REALITY και ηταν κυριως cover band. Μετα ο. Daniel Gildenlöw αλλαξε το ονομα της μπαντας σε "Pain of Salvation" το 1991, και ο θρυλος λεει οτι η εμπνευση ηρθε "την ωρα των μαθηματικων". Συνεπέστατο; Συνεπέστατο!

Bob Theil - Who Are We Now :
MIC (12): Μάλλον το πιο ενδιαφέρον του γύρου. Και αφού αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον του γύρου, το επόμενο τετράμηνο προβλέπεται δύσκολο...
LOV (10): Αν δεν είχε μπει ο έρωτας CORNELL το 12άρι ήταν δικό σου!
NOV (8): Πολύ ωραίο, χαλαρωτικό κομμάτι αν και sad οπως λέμε στα θρεντ
χμμμμ, εδώ θα μπορούσε να είναι και η Jenny ή η lovesucks... με πολλές επιφυλάξεις γιατί είναι πολύ δύσκολο να γίνει πρόβλεψη πια
FER (7): Πολύ όμορφο κομμάτι. Λυπήθηκα που το έβαλα εδώ. Ήθελα να το βάλω πιο πάνω. Αρχικά ήταν πολύ πιο κάτω αλλά όλο και ανέβαινε.
LIL (5): Η φάση είναι existential crisis
MRH (5): Ευχαριστούμε που μας το έμαθες, φίλ@.
JIM (4): Καλό. Είναι από αυτά που ακούς και χάνεσαι στις σκέψεις σου.
AGE (0): zzzzzzzzzzzzzzzz we are the ones that sleep
GIL (0): Όμορφη, μελαγχολική Folk Rock απ' αυτό τον σκωτσέζο τραγουδοποιό.
Από το άλμπουμ "So far" 1982 Bob Theil.
JUD (0): καλούτσικο μέσα στη μονοτονία του και την κατάθλιψή του, βαρέθηκα όμως
NOM (0): 'Οταν το πρωτοάκουσα, σκέφτηκα να του βάλω μηδέν αλλά το μετάνιωσα. Και τώρα μηδέν θα του βάλω αλλά είναι λιγότερο μηδέν από τα άλλα μηδέν.

Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style :
JEN (12): Eξαιρετική επιλογή! 12αρι δαγκωτό! :-)
NOM (10): Πρωτοτυπία, γρήγορο ρυθμό και ζωντάνια έχει αυτό το τραγούδι κι είναι άγνωστοι σε μένα οι δημιουργοί του, στοιχεία που εκτιμώ ιδιαίτερα!
JUD (8): Καλό.
SIS (8): Το μαθημα αυτο το εξαμηνο ειναι Ethnic America. Ανετα θα ηταν το backdrop σε ολες τις διαλεξεις.
JIM (6): Καλό ηχητικά και κάτι το ξεχωριστό.
FER (5): Μου άρεσε κι αυτό. Ειδικά στην αρχή ήταν πάρα πολύ καλό. Μετά λιγάκι το χάλασε, αλλά όχι πολύ.
MIC (4): Τί φοβερή σύμπτωση να μπει στο Αμερικάνικο φόρουμ το ίδιο συγκρότημα πριν 1.5 μήνα! Εκεί είχε μπει το Cornbread And Butterbeans. Τους είχα ψάξει λιγάκι τότε, δεν τρελάθηκα αλλά κάποια ήταν καλούτσικα. Ενδιαφέρων ήχος στην αρχή, μετά επαναλαμβάνονται. Τo Snowden's Jig θα πήγαινε καλύτερα.
OZO (3): Δροσερό!
GIL (0): Ενδιαφέρουσα διασκευή στο τραγούδι του Dallas Austin που πρωτοείπε η Blu Cantrell το 2001. Αγνώριστο το κάνανε.
Από το άλμπουμ "Genuine Negro Jig" 2010 Nonesuch.
MRH (0): Το μόνο τραγούδι τού γύρου που τη μια με κάνει να μονολογώ "ρε, ωραίοοο" και μετά από λίγο να το παίρνω πίσω. Δεν ξέρω... Και δεν έχω άλλες ευκαιρίες για ακρόαση, φίλ@ μου, για να κατασταλάξω.
NOV (0): Να πω την αμαρτία μου, μου αρέσει η σοκολάτα, εδώ όμως θα έλεγα ότι ξεκίνησε μεν ελπιδοφόρα, αλλά στον δρόμο έμεινε από καύσιμα
LIL (#): Φανταστικό χεχ

Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog :
LIL (12): Wiener dooog 🎶
JIM (8): Ωραίος ρυθμός ο λουκανικό-σκυλος.
NOV (7): Πολύ μ΄άρεσε, ο ρυθμός θυμίζει γουέστερν, να το χει βάλει άραγε κάποιος από τους φίλους μας που έχει σκύλο (triplex1, MaxMad...)
Πάντως το τέλος του βίντεο πολύ με τσάντισε... όχι τέτοιο τέλος για το γλυκύτατο σκυλάκι...
JUD (6): Ωραίο και αστείο
NOM (6): Πλούσιο σε περιεχόμενο και πολύ όμορφο.
OZO (4): Έξυπνο!
LOV (1): Ωραίο...αλλά ειπαμε....είναι πολλά τα λεφτά..εχμ...τα τραγούδια😝😝
DRH (0): Στα πρώτα ακούσματα το είχα στις θέσεις με τους βαθμούς. Τους έχασε όταν είδα το τέλος με την νταλίκα
FER (0): Αυτό με το καημένο το σκυλάκι δεν χώρεσε, κρίμα. Ήταν από τα κομμάτια που ήθελα να ψηφίσω, αλλά δεν! Σόρρι.
GIL (0): Μου θύμισε τον Stan Ridgway των Wall of Voodoo στο πιο country. Η σκυλόπιτα στο τέλος ήταν απαραίτητη;
Από το soundtrack της ταινίας "Wiener-Dog" του Todd Solondz 2016 Annapurna Pictures / Killer Films.
MIC (0): Ασχέτως στίχων, αυτά τα καουμπόικα έχουν καταντήσει σαν τα σκυλάδικα. Αν έχεις ακούσει ένα τα έχεις ακούσει όλα. Μη σου πω δηλαδή ότι μεγαλύτερη ποικιλία βρίσκεις στα σκυλάδικα.
MRH (0): Από τα τραγούδια που μπορεί να πετύχω στο ράδιο και να τ' ακούσω ευχάριστα, αλλά δεν θα το έβαζα στην tracklist μου για να τ' ακούω ξανά και ξανά.
SIS (#): Αυτη ηταν η απολυτη στιγμη ευτυχιας της περασμενης εβδομαδας. Στην πολιτεια της Μιννεσοτας υπαρχει μια πολη, η Νεα Ουλμ με το ονομα, που ειναι χτισμενη απο μεταναστες προερχομενους απο την κανονικη Ουλμ της γερμανιας. Καθε χρονο στη διαρκεια του Οκτομπερφεστ διοργανωνουν λοιπον κυνοδρομιες με νταχσουντ! Στη ζωη μου δεν εχω ξαναδει τοσα πολλα σκυλια λουκανικα μαζεμενα. Στην κυριολεξισ παιζει να εχει απο ενα σε καθε σπιτι σε αυτη την πολη. Αν σας βγαλει ο δρομος ποτε προς τα δω, εγγυνηση παιδια! Δε θα σας μεινει αντερο.

Beach House - On The Sea :
JIM (12): Εξαιρετικό μπορώ να πω και υπέροχο βίντεο.
CON (10): Νοσταλγικό, λυπημένο, δεν είμαι σίγουρος για τι μιλάει αλλά νομίζω δεν έχει σημασία
MRH (7): Βγάζει κάτι όμορφα νοσταλγικό.
SIS (7): Στο απολυτο σαουντρακ της εβδομαδας, επισης. Το δε ανιμέισον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
FER (6): Ιδιαίτερο κομμάτι, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αισθαντική φωνή. Πολύ το γούσταρα κι αυτό.
LOV (6): Αγαπημένο κομμάτι
MIC (3): Έχουν ωραίο βίντεο, ωραίο στυλ, ωραία φωνή... αν είχανε και ένα τραγούδι της προκοπής...
NOV (3): Αρκετά καλό... αλλά μετά κάπου τό χασε και έγινε λίγο κουραστικό...
GIL (1): Όμορφη Dream Pop και υπέροχο βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "Bloom" 2012 Sub Pop
JUD (0): Δεν ήταν βασανιστήριο, απλά βαρετό
OZO (0): Το βίντεο ήταν καλύτερο...
NOM (#): Η συμμετοχή μου
Οι Beach House είναι ένα αμερικάνικο μουσικό ντουέτο που δημιουργήθηκε στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ το 2004. Το ντουέτο αποτελείται από την τραγουδίστρια και πληκτρίστρια Victoria Legrand και τον κιθαρίστα, πληκτρίστα και εφεδρικό τραγουδιστή Alex Scally.

Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone :
DRH (12): Γενικά δε θέλω να βλέπω μεγαθήρια στο παιχνίδι.Εδώ όμως είναι εξαίρεση. Αυτό το κομμάτι ήταν και το πρώτο μου post στο insomnia.
Μια ιστορική στιγμή με την πρώτη συνεργασία δύο από τα πιο αγαπημένα μου ονόματα, σχεδόν 40 χρόνια από όταν ξεκίνησαν.
Οι PSB έχουν το μοναδικό album, το Actually, που είχα σε αυθεντική κασέτα από το 1987, το αγόρασα μετά σε lp, το ξαναγόρασα μετά σε cd που είχε και έξτρα καλούδια.
O Marc Almond έχει το ακριβότερο 12" που αγόρασα ποτέ (το House of trouble στα 90s, όταν δεν υπήρχε ebay και discogs), και πιο πρόσφατα το ακριβότερο cd boxset μου (Trails of eyeliner).
Πολύ ωραία η διασκευή στο Purple Zone, να πιάσουν τώρα και μερικές διασκευές των PSP, και μετά ένα album με καινούρια τραγούδια. Νέα παιδιά είναι, τώρα που έκαναν την αρχή ας το συνεχίσουν.
Το είχα ακούσει ήδη πουλλές δεκάδες φορές τις τελευταίες βδομάδες. Κάθε φορά που μπαίνω να συνεχίσω τη βαθμολογία, αντί να ακούω τα υπόλοιπα, ακούω αυτό.
SIS (12): Αυτο εγινε το σαουντρακ της εβδομαδας, χωρις υπερβολη.
JIM (10): Ωραίο και χορευτικό κομμάτι.
LIL (10): Πολύ μ'αρέσει
MRH (8): :) :)
OZO (6): Ανέμελο...
AGE (0): Εκτος απο mute για ήχο, υπάρχει και για εικόνα;
FER (0): Pet shop Boys και ηλεκτροποπάκι πάνε μαζί. Καλό δε λέω αλλά δε χώρεσε. Σόρρι.
JUD (0): Το άκουσα 2 φορές. 1 λεπτό μετά δεν θυμόμουν τίποτα. Πολύ μονότονο βρε αδερφάκι μου
LOV (0): Ασχολίαστο
MIC (0): Και οι δύο έχουν πολύ καλύτερα.
NOM (0): Γκροτέσκο μπάντα, χαμηλών αξιώσεων και ακόμα χαμηλότερων αποδόσεων.
NOV (0): Και πολύ προσφατα είχαμε ημέρα Pet Shop Boys στο Insomnia, 'ντάξει, καλούτσικο, αλλά έχουν σαφώς καλύτερα και οι δύο τους, έχουμε και μεγάλο συναγωνισμό... Έμεινε πρώτο επιλαχόν τελικά
GIL (#): Ολόφρεσκοι Soft Cell με τη συμμετοχή των Pet Shop Boys. Η συνεργασία της χρονιάς για μένα. Τα κολλήματα είναι κολλήματα.
Από το άλμπουμ "Happiness not included" 2022 BMG.

Wim Mertens - Struggle For Pleasure :
NOV (12): Ένα εξαιρετικό κομμάτι που είχα σκεφτεί να το βάλω και εγώ παλιά, αλλά τελικά το άφησα γιατί είχα δει ότι το είχε βάλει ο ΟΖΟ στο πρώτο παιχνίδι, στον τέταρτο γύρο και μάλιστα είχε έρθει πρώτο με 93 β. και μ.ο. 8,45 την 5η καλύτερη επίδοση όλων των (10) παιχνιδιών στο BWGT. Επίσης εχεί μπει και αρκετές φορές στα thrend του Insomnia... ακόμα και από συμμετέχοντες...
NOM (8): Από τις καλύτερες μουσικές που έπαιξαν στο παιχνίδι. Την έχω λατρέψει. Όμως, δεν μπορώ να βάλω 12, γιατί συνηθίζω να πριμοδοτώ τα νέα ακούσματα.
OZO (8): Αγαπημένος!
LOV (7): Αναγκαστικά κάποια διαμαντάκια αδικούνται...ΥΠΈΡΟΧΟ
MRH (3): Είναι από τα κομμάτια που λατρεύω, αλλά ήθελα να δώσω προβάδισμα σε όσα δεν γνωρίζω.
GIL (2): Μινιμαλιστικό κομμάτι από την εποχή που συνεργαζόταν με τον Herman Lemahieu στους Soft Verdict. Γνωστό και αγαπημένο.
Από το άλμπουμ "Struggle for pleasure" 1983 Les Disques Du Crépuscule.
DRH (0): Το ξέρω ότι έχουμε πολλούς νέους παίκτες που δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τι παίχτηκε σε 10 προηγούμενα παιχνίδια, επειδή όμως φαντάζομαι ότι οι παλιοί θα ξαναβάζουν τα ίδια στο νέο ακροατήριο, εγω θα ρίχνω 5-10-20 θέσεις ότι ξαναμπήκε 😝. Ειδικά τα χιτάκια
FER (0): Να δείτε που αυτό κάποια στιγμή θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Με πολλή αγάπη... Μηδέν!
JEN (0): Σε αυτό θα έδινα 12 βαθμούς αλλά έχει πάρει ήδη το μερίδιο της δόξας του σε προηγούμενο διαγωνισμό. :-)
JIM (0): Αρκετά καλό, αλλά δεν το θεωρώ τραγούδι κι έτσι δεν μπορεί να πάρει την θέση κάποιου.
MIC (0): Εντάξει, πολύ καλό. Αλλά και να μην είχε ξαναμπεί, είναι πλέον τόσο γνωστό που είναι αδύνατον να αξιολογηθεί.
SIS (0): H Κοιλια του αρχιτεκτονα! μου πηρε μια βδομαδα να θυμηθω που το "ειχα ξανακουσει". Ημουνα νια και γερασα μαλλον.

Bertine Zetlitz - Girl Like You :
GIL (12): Ηλεκτρονική Pop από τη Νορβηγία. Μάλλον τα λεφτά δεν τους έφτασαν για να ντύσουν όλους τους συμμετέχοντες στο βίντεο. Ειδικά ο μαύρος εντελώς κωλοχαρακτήρας.
Από το άλμπουμ "Sweet injections" 2003 Capitol Records.
JEN (8): Πολυ αγαπημένο μου τραγούδι από το παρελθόν.
NOV (6): Είναι από τα κομμάτια που συνήθως δεν τραβάνε στα παιχνίδια, από εμένα όμως θα τραβήξει!
LOV (5): Μου θύμισε φοιτητικά χρόνια...αναμνήσεις...
OZO (5): Τα χαμένα νιάτα μου!
MRH (1): Το αγαπώ! Δίκαια ή όχι, έδωσα προτεραιότητα σε όσα δεν γνώριζα.
FER (0): Ιδιαίτερα ευαίσθητο, συγκινητικό και με προοπτικές.
JIM (0): Meh. Next.
JUD (0): Μέχρι το ρεφραίν έλεγα ότι θα του βάλω ένα 5-6. Ε μετά ήρθε το ρεφραίν και κατρακύλησε
LIL (0): Keytar for life
MIC (0): Θυμίζει eighties. Αλλά πώς να το κάνουμε, άλλα τα μάτια του λαγού... συγκρίνονται τώρα αυτά με τα χιτάκια των late 70s - early 80s; Θα ήθελα να περίσσευε κάνα βαθμουλάκι αλλά ο κόσμος είναι σκληρός.
NOM (0): Καλοερμηνευμένο τραγουδάκι αλλά με έλλειμμα αξιόλογης μελωδίας που - αν είχε - θα το έκανε πιό ενδιαφέρον. Το βίντεο είναι κατώτερο του τραγουδιού.
SIS (0): Απο μουσικη.... κορμαρα!

Bebe - Siempre Me Quedara :
GIL (8): Την ήξερα από το "Malo" και το "Ella". Latin Pop στα καλύτερά της.
Από το άλμπουμ "Pafuera Telarañas" 2004 Virgin/EMI.
MIC (8): Είναι γνωστό ότι παραβαίνω κάποιες από τις αρχές μου όταν πρόκειται για λάτιν. Εν προκειμένω αυτό είναι τόσο πασίγνωστο που έχει λιμνάσει στα αυτιά μου. Τόσο γνωστό σε άλλο είδος θα έπαιρνε το πολύ 1-2 πόντους όσο και να μου άρεσε. Αλλά θα κάνω την υπέρβαση και θα βάλω 8άρι ελπίζοντας ότι θα ακούσω περισσότερα λάτιν. Όχι ότι το πιστεύω βέβαια, αν κρίνω από τα υπόλοιπα του πρώτου γύρου. Και εδώ που τα λέμε ούτε αυτό είναι κανονικό λάτιν (εννοώ με λάτιν ρυθμό), αλλά τέλος πάντων.
OZO (7): Κάτι ωραίο και πονεμένο θα τραγουδά...
SIS (6): Ε αυτο το λατρεψα. Και με ξαναεπιασε να θελω να μαθω ισπανικα. Αντε παλι...
MRH (2): Σούπερ αγαπημένο, και γνωστό. Μοίρασα πρώτα σε όσα δεν ήξερα και μου άρεσαν. Sorryz.
AGE (0): πολυ calma para mi
FER (0): Σιγά βρε κορίτσι μου. Βρες κανέναν!
JUD (0): Δεν με εντυπωσίασε
NOM (0): Το bebe είναι όνομα ή ψευδώνυμο λόγω μπεμπεκίστικης φωνής; Πάντως, μ' αυτή τη φωνή, το καταστρέφει εντελώς το - κατά τα άλλα συμπαθητικό - τραγουδάκι.
NOV (0): Δεν νομίζω να το θυμάμαι για πολύ ακόμα

Mephistofeles - Kill Yourself :
JUD (12): ΣΩΠΑ! Βάζουμε και doom; Μου άρεσε! Μου άρεσε ακόμα περισσότερο επειδή δεν το ήξερα.
MIC (6): Αν έχω κέφι να πέσω πολύ χαμηλά στη βαθμολογία θα σας βάλω κάποια εντελώς άγνωστα σ'αυτό το στυλ. Αυτό υποφερτό είναι, αλλά μέχρι εκεί.
DRH (4): Όταν μεγαλώσω θέλω να παίζω σαν τους Black Sabbath. Φέρνει κάτι από Ozzy που δεν ξέρω αν το λες καλό ή κακό και λιγότερο από Iommi που θα το έλεγες σίγουρα καλό αν ήταν περισσότερο.
SIS (3): Μεφιστο, προτρεπεις σε εγκλημα να ξες.
NOM (1): Δυνατό ροκ με συναρπαστική εισαγωγή. Υπόσχομαι ότι, όταν αυτοκτονήσω, θα βάλω να παίζει αυτό το τραγούδι.
FER (0): Αυτοκτόνα εσύ ρε! Είχε πάντως καλό ήχο και η μελωδική γραμμή του ήταν υπέροχη, σαγηνευτική με μια μουσική στρουκτούρα που δεν υπάρχει άλλη! 😜

Πέρα από την πλάκα, ενδιαφέρον ήτανε, αλλά δε χώρεσε. Αρχικά του ΄χα δώσει 3άρι, αλλά όλο και κατέβαινε. Κρίμα.
GIL (0): Χαρούμενο και αισιόδοξο.
Από το άλμπουμ "Whore" 2016 Black Farm Records.
JIM (0): Φασαρία.
MRH (0): Με φωνή Μουρατίδη: με άφησε ασυγκίνητη.
NOV (0): Σκληρός ο ήχος, δεν με συγκίνησε
OZO (0): Μακάβριο...

Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο :
NOM (12): Ποιός είναι αυτός ο φανταστικός λυράρης ρε παιδιά που ξύπνησε το κέφι μου και εύφρανε την ψυχή μου! Αχ Κρήτη λεβεντογέννα, θαυμάζω το πάθος των κατοίκων σου, την απαράμιλλη ομορφιά σου και την αξεπέραστη μουσική σου, που ξεπηδάει από τα σπλάχνα σου και μετουσιώνεται σε ζωντανούς, δυνατούς, παθιασμένους, λεβέντικους χορούς! Η λύρα ζεσταίνει το αίμα μου κι οι κρητικοί χοροί διεγείρουν κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου! Κάποτε χόρευα πεντοζάλι και βυθιζόμουν στη μαγεία του!
FER (8): Αρχικά ήταν στην 1η θέση αγαπητέ mic. Άντε άρχισα τις προβλέψεις από τον 1ο γύρο. Πανέμορφο κομμάτι αλλά με κέρδισαν λίγο περισσότερο τα από πάνω.
MIC (7): Δεν είναι σαν τα κρητικά που έχω βάλει εγώ στο παιχνίδι (μεταξύ των οποίων και Ψαρογιώργης). Πολύ συνηθισμένο για όσους έχουν ακούσει πολλά κρητικά. Αλλά δεδομένων των υπολοίπων... άνετα στις πρώτες θέσεις.
LOV (3): Αγαπώ Κρήτη!
DRH (0): Kitsus, Mitsus and the other boys band - Mana m' to tyrogalou xniz
GIL (0): Ζωντανή εκτέλεση 20 χρόνια μετά την πρώτη εκτέλεση του όμορφου τραγουδιού που έγραψαν ο Ross Daly με τον Μήτσο Σταυρακάκη για το δίσκο "Ονείρου Τόποι" 1982 Αεράκης - Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι.
Από το άλμπουμ "Ζωντανή ηχογράφηση στο Ξαθέρι" 2002 Σείστρον Αεράκης - Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι.
JIM (0): Ξέχασαν τους στίχους 😜
JUD (0): όχι
MRH (0): Δεν το ήξερα. Πολύ ωραίο.
NOV (0): Ρωτάς με τι να θυμηθείς,
μήτε τι να ξεχάσεις,
αν είν' τση θυμησης τ'αχνο
στον πάτο να το φτάσεις
SIS (0): Ειναι τρεις το πρωι και δε με παιρνει υπνος, Και ακουω και βαθμολογω και πινω τσάι και παιζω προ με τον πονο του αλλου. Και ξυπναει ο αντρας και ερχεται μεσα να τσεκαρει τι κανω ο βρυκολακας. Με κοιταει χωρις φακους επαφης, χωρις γυαλια, χωρις μυαλα: δε θα ηθελες να εισαι τωρα στην Κρητη να ακους μονο τετοια; Ποτε θα παμε; Τον εστειλα ξανα για υπνο και βαθμολογησα, δεν ειχε πιει καφε ακομη, θα του περασει, εδωσα τοπο για την ωρα. Makings of a good marriage. Ειπαμε να εχουμε μια ενοχη απολαυση, οχι να ξαναμεταναστευσουμε!

Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack :
FER (10): Υπέροχο!!! Όταν ένα σάουντρακ είναι καλό δεν έχει σημασία ποια ταινία επενδύει. Έπαιξε πολύ με το Σοφάκι το πορτανέτ για την πρωτιά.
MIC (10): Μακάρι να ήταν όλοι οι γύροι μόνο ορχηστρικά soundtracks αλλά εδώ ο αγαπητός συμπαίκτης πρέπει να κατέβαλε φοβερή προσπάθεια για να διαλέξει ένα από τα πλέον αδιάφορα. Πάντως κι έτσι ακόμα, καλύτερο από τα περισσότερα.
GIL (6): Υπέροχη κινηματογραφική μουσική από τον αμερικανό Michael Giacchino.
Από το soundtrack "The Batman" 2022 WaterTower Music.
MRH (6): Αγαπημένο soundtrack.
NOV (5): Αυτό τώρα υποτίθεται ότι είναι πολύ γνωστό, και η ταινία και το μουσικό θέμα...
Ε, λοιπόν εγώ ούτε την ταινία έχω δει ούτε το κομμάτι έχω ξανακούσει, πειράζει;
Την ώρα που έγραφα τα σχόλια, ετσι από περιέργεια έκανα μια αναζήτηση πόσες ταινίες Μπάτμαν έχουν γυριστεί και είδα ότι φέτος κυκλοφόρησε η 10η (ζωή νάχουν) για δες πράγματα, δεν φαντάστικα ότι ήταν τόσο πρόσφατη.
Ωραίο μουσικό θέμα...
SIS (2): Μια χαρα μουσικουλα για οταν δε θελω να σκεφτομαι.
JIM (0): Φοβερό, αλλά τα soundtracks είναι μια κατηγορία από μόνα τους και θα ήταν κάπως άδικο να είναι πιο πάνω βαθμολογικά.
JUD (0): Ντάξει, περίεργη επιλογή. Δεν είναι κακό, το αντίθετο. Απλά soundtrack; Αν ξεμείνω από 0 (που είναι πιθανό) κάτι θα του βάλω
LOV (0): Αδιάφορο.
NOM (0): Το έχω ξαναπεί: Κάποια soundtracks, δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους, όταν αποσυνδέονται από τη σκηνή που επενδύουν. Άσε που ο Batman δεν είναι από τους αγαπημένους μου ήρωες! Αν ήταν ο Γκούφη ή ο Γκαστόνε, θα έπαιρνε καλύτερο μηδέν απ' αυτό.

The Tea Party - Psychopomp :
MRH (12): Με το πρώτο άκουσμα, ήξερα που θ' αφήσω το 12ρι μου.
DRH (10): Πάρτυ με τσάι! Τι ξεσάλωμα είναι τούτο!!!
JEN (10): Τα βιολιά και το τσέλο έκαναν τη διαφορά. :-)
JUD (10): Ωραίο! Δεν το ήξερα! Με κέρδισε
FER (1): Ωραία φωνή. Το κομμάτι κι αυτό αρκετά ωραίο αλλά δεν κατάφερα να το σπρώξω πιο προς τα πάνω.
AGE (0): boring, για κανα τσαι καλοι είναι
GIL (0): Ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού που προέρχεται από το άλμπουμ "Transmission" 1997 EMI Music Canada. Ούτε η studio εκτέλεση με ενθουσίασε.
Από το άλμπουμ "Triptych (Special Tour Edition 2000)" 2000 EMI Music Canada.
JIM (0): Μέτριες εντυπώσεις μου άφησε.
LOV (0): Η Ελιζαμπέτα(λόγω ηλικίας κουφάθηκε) θα τους εκτιμήσει στο επόμενο tea party της ...
NOM (0): Με τόσα πιάτα που έχει η ντραμς, αυτός άνετα ανοίγει γυαλοπωλείο κι άμα βάλει για πωλητή τον παίδαρο τον τραγουδιστή, θα θησαυρίσει. Πάντως, η ορχήστρα τα "σπάει" κι ας μην είναι γυάλινα.
NOV (0): Δεύτερο επιλαχών
SIS (0): Αλλοι συμμαθητες αυτοι παλι! Μαροκο φορ εβερ. Κι επειδη "μονο σοβαρα σχολια αφου" το τραγουδι δεν το ακουσα γιατι κολλησα με τον "πρωταγωνιστη (καρδουλες ουρανια τοξα κλ) Κανα τηλεφωνο εχουμε;
MIC (#): Δυστυχώς το δικό μου είναι το καλύτερο του γύρου. Και το εννοώ το "δυστυχώς".

Black Pumas - Colors :
JIM (7): Αρκετά καλό.
GIL (5): Ψυχεδελική soul πολύ του γούστου μου.
Από το άλμπουμ "Black Pumas" 2019 ATO Records.
NOM (5): Οκ. Ξαναμπήκε στο προηγούμενο παιχνίδι από τον Παύλο, βγήκε δεύτερο αλλά από μένα δεν είχε πολύ καλή τύχη. Ο βαθμός τιμής ένεκεν, εις μνήμην του Παύλου μας και για τα δάκρυα που μου έφερε.
FER (4): Ενδιαφέρον. Χαλαρό με μια αίσθηση ξεγνοιασιάς.
SIS (4): λοιπον μου αρεσε! Πολυ κινηματογραφικο ολο ως εκτελεση.
DRH (0): Το ξέρω ότι έχουμε πολλούς νέους παίκτες που δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τι παίχτηκε σε 10 προηγούμενα παιχνίδια, επειδή όμως φαντάζομαι ότι οι παλιοί θα ξαναβάζουν τα ίδια στο νέο ακροατήριο, εγω θα ρίχνω 5-10-20 θέλεις ότι ξαναμπήκε 😝. Ειδικά τα χιτάκια
JEN (0): Πολύ ωραίο τραγούδι. Αρχικά είχα δώσει 10 σε αυτό, αλλά διαπίστωσα ότι έχει πάρει κι αυτό το μερίδιο της δόξας του σε προηγούμενο διαγωνισμό. :-)
LOV (0): Απλά καλό...
MIC (0): Εντάξει, πολύ γνωστό... χρειαζόταν κάτι πιο funky μετά από όλες τις παλιοροκιές, αλλά βάλτε κάτι πιο ζουμερό.
MRH (0): Κάτι ήθελα να σου αφήσω και σένα, αλλά δεν έφτασαν τα κουκιά.
NOV (0): Εδώ έχουμε και Black και Colors, όπως δηλαδή λέμε τους μαύρους και έγχρωμους. Ενδιαφέρον σαν κομμάτι πάντως, μ'άρεσε
OZO (0): Και αυτό ωραίο βίντεο...

Dua Lipa - Love Again :
OZO (12): Συμφωνώ!
GIL (4): Με αλβανική καταγωγή από το Κόσοβο και μεγαλωμένη στο Λονδίνο η Dua Lipa κάνει μεγάλη καριέρα εδώ και 6-7 χρόνια και είναι μόλις 27 χρονών. Η εμπορική χορευτική Pop όπως πρέπει να είναι.
Από το άλμπουμ "Future Nostalgia" 2020 Warner Records.
FER (2): Κι αυτό αρκετά ωραίο. Κρίμα που δεν κατάφερα να το ανεβάσω κι άλλο.
JEN (2): Αυτό το ΤΡΑΓΟΥΔΙ άξιζε μεγαλύτερο βαθμό. Για το είδος του mainstream pop, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο . Δυστυχώς όμως δεν μου έμειναν βαθμοί.

Έδωσα έμφαση στη λέξη τραγούδι πιο πάνω γιατί ήθελα να το διαχωρίσω από το βίντεο. Τι να γράψω για το βίντεο? Έχω χάσει τα λόγια μου. Ειδικά όταν είδα τα φωτάκια στη στολή στο σκοτάδι.... σόκ και δέος! Το λασο στο αβγό, τη σέλα χωρίς τον ταύρο.... Τέχνη!!
NOM (2): Ρυθμικό, δυνατό και πολύ ξεσηκωτικό. Η εισαγωγή πάντως, είναι κλεμμένη από αλλού αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν θυμάμαι πού.
NOV (2): Νέο, χορευτικό, αρκετά καλό, αλλά κλεμένο και δεν θυμάμαι από που...
Θάλγα ότι μου άρεσε παραπάνω από τους βαθμούς που πήρε
AGE (0): καλό promo για βίζιτα, τηλεφωνάκι έχουμε;
LIL (0): Tο έχει βαρεθεί η ψυχούλα μου τόσες φορές που το χω ακουσει στο ραδιόφωνο
LOV (0): Δεν αντέχεται η ασχήμια της κ ακούγεται μόνο στο mute.
MIC (0): Καλούλι είναι, αλλά όπως είπα και στο "Girl Like You", εμείς που έχουμε μεγαλώσει στις Νοτούρνο, στις Ντιβίνες και στις Μπαρμπαρέλλες έχουμε άλλα ποιοτικά κριτήρια.
MRH (0): Όχι από τα τόσο αγαπημένα μου, αλλά καλό.
SIS (0): Ωχ αυτο με παει πισω σε εποχες ντισκο. Συνεπες και ευχαριστο αλλα δεν το σηκωνει ο δεξής μου αστραγαλος μετα απο τρεις εγχειρισεις.

Whitesnake - Still Of The Night :
NOV (10): Λείπει και η SIN... εδώ είναι μάλλον κάποιος από τους νέους μεταλάδες... Κομματάρα όμως, τι να λέμε...
Εγώ θα ανταμείψω τον θαρραλέο που έβαλε ένα τόσο γνωστό κομμάτι
AGE (8): Αυτή είναι η μέταλ αντιπροσώπευση; ...
DRH (7): Υπάρχει ένα θέμα με μένα και τα χιτάκια. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω πως θα τα βαθμολογώ, ούτε εσάς σας ενδιαφέρει να μάθετε. Οπότε ότι να'ναι. Αυτό για παράδειγμα θα το βάλω ψηλά...το ανεβάζει και η κα. Coverdale...δεν θα μάθουμε ποτέ αν αυτός ο δίσκος θα είχε την ίδια επιτυχία χωρίς αυτή σε όλα τα βίντεο κλιπ
JUD (3): Ωραίο το still of the night, αλλά χιλιοακουσμένο. Λίγη πρωτοτυπία
MIC (1): Πραγματικά, μόνο τα άσπρα φίδια λείπουν από το βίντεο. Θα πάρει όμως ένα βαθμό επειδή θυμίζει τα δοξασμένα eighties. Είναι και εξίμιση λεπτά... Ο Στάθης Ψάλτης πότε βγαίνει;
FER (0): Ωραίο, υπέροχο, φανταστικό, καταπληκτικό, εξαίρετο κι εξαιρετικό, αριστούργημα, fabulous, marvelous... μηδέν!

Πέρα από την πλάκα, έδωσα τόπο στα άγνωστα.
GIL (0): Θέλω να γίνω Robert Plant στη θέση του Robert Plant! Κοιτάξτε τι ωραίο είναι το μαλλί μου! Τζάμπα το πληρώνω το κομμωτήριο!
Από το άλμπουμ "Whitesnake" 1987 EMI.
JIM (0): Κάπως μονότονο για τα γούστα μου.
LIL (0): Λίγο βαρετούλι 😭
LOV (0): Δεν μ΄'άρεσε ποτέ το συγκεκριμένο κομμάτι!
NOM (0): Στον παλιό hard rock εαυτό μου, άρεσαν πολύ οι Whitesnake (όχι σ' αυτό το τραγούδι). Σήμερα όμως, το ενδιαφέρον μου έχει στραφεί σε πιό ήσυχα και κυρίως πιό μελωδικά κομμάτια.
OZO (0): Προτιμώ τη μέρα!
SIS (0): Νυχτωσε χωρις φεγγαρι που λεμε και στο χωριο.

Soundgarden - Burden In My Hand :
LOV (12): Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια ...Δεν θα πρόδιδα ποτέ μου τον Θεό!Αν και μεταξύ μας όποιος/όποια το βαλε το κανε ξεκάθαρα για να μαζέψει βαθμούς..
LIL (6): Μ' αρεσει
JIM (1): Αρκετή φασαρία για τ' αφτιά μου. Δεν είναι κακό όμως.
SIS (1): Ειναι βαρια στο χερι, ε; (τι ακουμε)
DRH (0): Υπάρχει ένα θέμα με μένα και τα χιτάκια. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω πως θα τα βαθμολογώ, ούτε εσάς σας ενδιαφέρει να μάθετε. Οπότε ότι να'ναι. Αυτό πιο χαμηλά
FER (0): Χασμουρήθηκα, ξαναχασμουρήθηκα σ΄ αυτό και σ΄ άλλα σαν κι αυτό. Σκίστηκε ο στόμας μου που λένε κι οι θρακιώτες!
GIL (0): Ηθικοπλαστικό.
Από το άλμπουμ "Down on the upside" 1996 A&M.
MIC (0): Αυτός ο sound garden είναι τίγκα στα γαϊδουράγκαθα και στα αγριόχορτα. Κλαδέψτε λιγάκι, ρίξτε λίγο φυτόχωμα, φυτέψτε κανένα καλλωπιστικό.
MRH (0): Γνωστό κι αγαπημένο!
NOM (0): Μέρα με τη μέρα, ανέβαινε στην εκτίμησή μου.
NOV (0): Όχι κάτι ιδιαίτερο, αν και κάπου μου ψιλοθύμισε Lynyrd Skynyrd
OZO (0): Βαρύ φορτίο μου έπεσε...

Sofia Portanet - Planet Mars :
FER (12): Το καραγούσταρα αυτό το κομμάτι. Α-α-α-α-α... Α τι καλά που λέει κι ένα παιδάκι στη δουλειά.
GIL (10): Μισή γερμανίδα, μισή σπανιόλα, μεγάλωσε στο Παρίσι και βγάζει new wave δίσκους; Θεά!!!
Από το άλμπουμ "Freier Geist" 2020 Duchess Box Records.
SIS (10): ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!
MIC (2): Ορίστε, αν ήμασταν προοδευμένη χώρα, η Rina θα ακουγόταν έτσι και όχι σαν πορδή με σιγαστήρα. Δύο βαθμοί για την πολιτισμένη, εξευρωπαϊσμένη Ρίνα.
JUD (1): Καλούτσικο μέσα στη παράνοια του
AGE (0): ΣΚΑΣΕ
JIM (0): Τι είναι αυτό το πράγμα;
LIL (0): Δεν ξερω πως να νιωσω
LOV (0): Εξαφανίσου!
MRH (0): Άμα με δέσουν και το βάλουν να παίξει, θα βρω τρόπο και θα λυθώ. Για να μην το ακούωωωω.
NOM (0): Αυτή, μάλλον είχε κάνει ωτοστόπ και την εγκατέλειψε ο οδηγός στη μέση του πουθενά, ίσως επειδή του τραγούδησε για να τον ευχαριστήσει. Ενδυματολογικά πάντως, είναι χάλια η Σοφούλα. Δεν της πάει καθόλου το γιδοτόμαρο. Αν φορούσε εκείνη την ωραία άσπρη μπλούζα που δένεται από πίσω, θα ήταν μούρλια!
NOV (0): Αυτό δεν μου άρεσε. Με τίποτα
DRH (#): Την είδα πρώτη φορά σε πολύ πρόσφατη συνεργασία της με τους Kreator!!!
Την έψαξα από περιέργεια...δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς παίζει...έχει πάντως ένα ενδιαφέρον.

Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου :
NOM (7): Τα τραγούδια του Βαμβακάρη είναι εκπληκτικά αλλά προτιμώ να τα ακούω από άλλες φωνές. Η δική του, ήταν πολύ μπάσα και πολύ ρεμπέτικη για τα γούστα μου.
MIC (5): Τί έγινε ρε παιδιά; Παίζει ο AMMAN στο παιχνίδι; Είναι κάποιος από τους νέους; Και το σημαντικότερο, τί είναι αυτό το ρολόι που φοράει ο Βαμβακάρης; Είχε βγει τότε το Fenix 7;
MRH (4): Ρεμπέτικο; Είσαι μερακλής!
LIL (2): Καλό
LOV (2): Τα πιο όμορφα λόγια για να περιγράψει την ομορφιά της αγάπης του λέει ένα σχόλιο στο you tube..δεν θα μπορούσα παρά μόνο να συμφωνήσω..αλλά πολλά τα τραγούδια..λυπάμαι για το 2...αλήθεια..
OZO (2): Για τον τίτλο! Αγγελοκαμωμένη!!!
DRH (0): Ωραίο είναι. Όχι για το παιχνίδι.
GIL (0): Από τη 2η καριέρα του Μάρκου που σ' ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στη μεσολάβηση και τις προσπάθειες του Βασίλη Τσιτσάνη.
Δίσκος 45 στροφών 1961 His Master's Voice.
JUD (0): Not my cup of tea. Η παραγωγή θα μπορούσε να είναι καλύτερη XD
NOV (0): Μεγάλος καλλιτέχνης ο Μάρκος... αλλά θα τον αφήσω στο μηδέν
SIS (0): Λεγε με απλα Μαρια.
FER (#): Λατρεμένος Βαμβακάρης. Έχω πει για τα γνωστά κομμάτια. Εδώ όμως πάει αλλιώς. Θέλω να πω ότι αυτός που αποφασίζει να βάλει ελληνικό εκ των πραγμάτων παίρνει το ρίσκο. Ελληνικό είναι, γνωστό θα είναι. Λίγα είναι άγνωστα.

Στην Ελλάδα είμαστε. Να μην ακουστούν ελληνικά κομμάτια; Ντροπή!

Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream :
FER (0): Βαρεθείτε μαζί μας.
GIL (0): Όμορφη jazz σύμπραξη του Theo Croker από τη Φλόριντα και της Charlotte Dos Santos από το Όσλο που τώρα έχει τη βάση της στο Βερολίνο.
Από το άλμπουμ "Blk2life || A future past" 2021 Masterworks.
JIM (0): Δυστυχώς δεν μου λέει κάτι.
JUD (0): Δεν μου άρεσε
LIL (0): Σας παρακαλώ δε θα θελα
MIC (0): Εντάξει, γουστάρω λίγη ψυχεδέλεια, αλλά όχι και να είσαι τόσο φτιαγμένος που να μην καταλαβαίνεις τί παίζεις.
MRH (0): Μια ευθεία γραμμή στο διαθεσογράφημά μου. Μπορείς και καλύτερα.
NOM (0): Μάλλον είναι αγουροξυπνημένη η τραγουδίστρια.
NOV (0): Theo Croker, μπαααaaa, ενώ αν σε λέγανε Joe Cocker...
SIS (0): Τρεις ραδιοφωνικοι σταθμοι μπαινουν σε ενα μπαρ. Δυο ωρες μετα.... βγαζουν δισκο.

Media Banda - Bombas En El Aire :
JIM (3): Ενδιαφέρον, αλλά όχι και τόσο.
DRH (0): Το ακούω και νομίζω ότι έκανα αταξία και με μαλώνει
FER (0): ...και μετά τα χασμουρητά, έριξα έναν ύπνο! Εκνευριστική φωνή.
GIL (0): Jazz fusion από τη Χιλή αρκετά του γούστου μου αν και η φωνή της τραγουδίστριας είναι αρκετά εκνευριστική.
Από το άλμπουμ "Bombas en el aire" 2017 Radical Beat / Aconcagua Records.
MIC (0): Αυτά παθαίνεις όταν θέλεις να τραγουδήσεις Αγγλικά αλλά οι γονείς σου δεν σε έστειλαν να πάρεις ούτε το Lower. Αναγκάζεσαι να τραγουδάς στη μητρική σου γλώσσα και ακούγεσαι σα να τραγουδάνε heavy metal οι Αδερφοί Κατσάμπα.
MRH (0): Ενδιαφέρον - μέχρις εκεί, για τα δικά μου γούστα.
NOM (0): Αν αυτή η ορχήστρα είχε άλλη τραγουδίστρια κι έπαιζε άλλο τραγούδι, θα ζωγράφιζε!
NOV (0): Αυτή καλά τα λέει, το θέμα όμως είναι ποιος την ακούει;
SIS (0): Η αρχαια προφητεια εκπληρωνεται: Θα ακους τζαζ αλλα δε θα ειναι. Γενικα θα ακους τα παντα αλλα δε θα ειναι τιποτε.

Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις :
JEN (6): Μακάρι τραγούδια ενηλίκων να μπορούσαν να μεταδώσουν στον ακροατή την αγάπη, τη ελπίδα και την αισιοδοξία όπως αυτό το παιδικό τραγουδάκι. Υπέροχο!
LOV (4): Δεν θα μπορούσα ποτέ μου να βάλω μηδέν σε παιδικές φωνούλες!
NOM (3): Ωραία η χορωδία των παιδιών και εξαιρετική η ερμηνεία τους. Πάντα με συγκινούν οι χορωδίες κι ακόμα περισσότερο οι παιδικές. Το τραγούδι όμως είναι πασίγνωστο και δεν θυμάμαι αν το βαρέθηκα με το πρώτο ή το χιλιοστό άκουσμα. Αν έψαχνες λίγο αγαπημένε μου συμπαίκτη, είμαι βέβαιη πως θα μας εξέπληττες ευχάριστα με κάτι λιγότερο γνωστό.
NOV (1): Αυτό είναι! Για το καλό ξεκίνημα πρώτο-πρώτο να ακούς το καλημέρα τι κάνεις!
Εμένα πάντως μου αρέσει... από τοτε ακόμα που το πρωτοάκουσα απ' τον Πάριο αλλά οι συγκυρίες το έφεραν τόσο χαμηλά
OZO (1): Καλημέρα και είμαι καλά!
DRH (0): Αυτό δεν είναι Mazoo and the zoo! Λίγη πχιότητα πχια
FER (0): -Καλημέρα τι κάνεις;
-Κουκιά σπέρνω.
GIL (0): Καλή η παιδική χορωδία αλλά προτιμώ την αυθεντική εκτέλεση του Γιάννη Πάριου.
Aπό το EP του Σταμάτη Σπανουδάκη "Πάπι Ταμ" 2005 Stam Studio.
JIM (0): Ωραία μελωδία και στίχοι, αλλά δεν ταιριάζουν οι παιδικές φωνές.
JUD (0): Ασχολίαστο
MIC (0): Εγώ όταν ακούω "παιδική χορωδία" σκέφτομαι το "Les Choristes". Αυτό εδώ είναι σα να τραγουδάνε Στρουμφάκια. Δεν βοηθάει καθόλου και το μπιτάκι από συνθεσάιζερ προφανώς αγορασμένο στις προσφορές του Σκλαβενίτη, ούτε ο ηχολήπτης που νόμιζε ότι θα κάνει νέα καριέρα επειδή κατάφερε να βρει την τρύπα που συνδέεται το μικρόφωνο στην κάρτα ήχου. Κρίμα, το τραγούδι άξιζε καλύτερα. Ίσως σε μια death metal διασκευή...
MRH (0): Τραγούδια με παιδικές φωνές, είναι πάντα σαν ήλιος σε ολογάλανο ουρανό. Σου αφιερώνω το "τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο " της Τσανακλίδου.
SIS (0): Πολυ καλα ευχαριστω, εσεις σπιτι ολοι καλα;

Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) :
GIL (3): Παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν είχε ακούσει το "Μαμά". Δεν τους ήξερα και παρόλο που αυτό το αλβανοελληνικό trap κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με τίποτε απ' αυτά που ακούω το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον.
Από το άλμπουμ "MM" 2020 Alphapop.
MAX (3): Επιτελους βρηκα ποιο ηταν το τραγουδι που τραγουδουσα στο μπανιο τοσο καιρο!!
AGE (0): Βζζζζμπνννν μμμγκγκγκλν

Μπμμμμμμ ζζζζβββφφφφμμνμμ
DRH (0): Δεν ξέρω αν είναι αναφερθεί, λέγαμε να βάζουμε μουσική
FER (0): γκζζζζζζ!!!!! γκζζζζζζζζζζζζ!!!!! Κι εδώ είναι που χαλάνε τα μηχανήματα. Ήθελα να ΄ξερα: αυτή νομίζει ότι όσο πιο πολύ κουνάει τις μπάλες τόσο πιο ωραίο γίνεται και το κομμάτι;

Τι μου θύμισε μωρέ; Τι μου θύμισε; Μήπως αυτό;

https://www.youtube.com/watch?v=c-ex_5anvKM

"Κατά λάθος μού πετάχτηκε έξω!" "Δεν το κατάλαβα!"

Κούνα το, κούνα το!
JEN (0): Μελοποιημένη ποίηση!!
JIM (0): Hard pass.
JUD (0): Λοιπόν, το επίπεδο θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
LIL (0): Σαν το original version δεν εχει
LOV (0): Δεν το άκουσα καν.....
MIC (0): Όχι, δεν ξεκίνησα καθόλου προκατειλημμένος. Άλλωστε αυτήν την Rina δεν την ήξερα. Λέω, μπορεί να είναι καμμιά φωνάρα και απλά να έχει φέρει τον άλλον τον καραγκιόζη προσκεκλημένο για να πουλήσει στα 12άχρονα (και όχι παραπάνω, γιατί ακόμα και για 15χρονα το "τραγούδι" είναι εντελώς ηλίθιο). Αλλά με το που άρχισε να "τραγουδάει" αυτή η σφυρίχτρα, αναφώνησα "TI SINS ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!". Βέβαια στην αρχή δεν κατάλαβα ότι είχε ξεκινήσει να τραγουδάει, νόμιζα ότι κάποιος έκανε εξαέρωση στα καλοριφέρ... ύστερα κατάλαβα... Και κατάλαβα και από πού βγήκε το Rina: Είναι το χαϊδευτικό του "Ρινίτιδα". Αλλά μιλάμε για βαρβάτη ρινίτιδα, τα σπρέι δεν κάνουν τίποτα. Και τί να σου κάνουν όταν η μύτη έχει φράξει με μπετόν αρμέ; Εδώ θέλει δυναμίδα ή πλαστικά εκρηκτικά.

Ωραία, έχουμε και χιουμορίστα ανάμεσα μας... ποιός τρολάρει άραγε; Δεν θα κοιτάξω τώρα, θα μου το φυλάξω για έκπληξη.
MRH (0): Θεούλης όποιος/α το έβαλε.
NOM (0): Τραγούδια σαν κι αυτό, είναι απαραίτητα στο διαγωνισμό. Μου θύμισε παλιές καλές εποχές με το Jimmy Jimmy.
OZO (0): Νταξ...
SIS (0): Κατι ελεγε για μπαμιες αλα δεν το πολυκαταλαβα. Παντως μπαμιες μονο τηγανητες με παπρικα. Τελος.
NOV (#): Καλά ε; τι σας φύλαγα για τον πρώτο γύρο!
Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι ενοούσα πάμε μια κόντρα για τον αισχρότερο του πρώτου γύρου στην συζήτηση AGE-TRI όπως επίσης σε διάφορους-ες διεκδικητές της τελευταίας θέσης του πρώτου γύρου ότι την έχω πιασμένη.
Στο φόρουμ όλα τα σχόλια που κάνατε ήταν για τον Sin Boy, εγώ παιδιά για την Rina το έβαλα :p
Για την ιστορία: Sin Boy είχε βάλει σε έναν bonus γύρο ο φίλος μας ο Παύλος, είχε πάρει -33 βαθμούς, όλοι μείον του είχατε βάλει, οι έντεκα -3, ο FER -2, ο DRH -1 και μόνο εγώ του είχα βάλει θετική βαθμολογία +3 :p

Σχόλια ανά παίκτη

Whitesnake - Still Of The Night (8): Αυτή είναι η μέταλ αντιπροσώπευση; ...
Bob Theil - Who Are We Now (0): zzzzzzzzzzzzzzzz we are the ones that sleep
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (0): Εκτος απο mute για ήχο, υπάρχει και για εικόνα;
Bebe - Siempre Me Quedara (0): πολυ calma para mi
The Tea Party - Psychopomp (0): boring, για κανα τσαι καλοι είναι
Dua Lipa - Love Again (0): καλό promo για βίζιτα, τηλεφωνάκι έχουμε;
Sofia Portanet - Planet Mars (0): ΣΚΑΣΕ
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Βζζζζμπνννν μμμγκγκγκλν

Μπμμμμμμ ζζζζβββφφφφμμνμμ

CON:
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (12): Το είχα βαθμολογήσει με 0 στην αρχή για να του βάλω μετά 12άρι, επιτυχία!
Beach House - On The Sea (10): Νοσταλγικό, λυπημένο, δεν είμαι σίγουρος για τι μιλάει αλλά νομίζω δεν έχει σημασία

DRH:
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (12): Γενικά δε θέλω να βλέπω μεγαθήρια στο παιχνίδι.Εδώ όμως είναι εξαίρεση. Αυτό το κομμάτι ήταν και το πρώτο μου post στο insomnia.
Μια ιστορική στιγμή με την πρώτη συνεργασία δύο από τα πιο αγαπημένα μου ονόματα, σχεδόν 40 χρόνια από όταν ξεκίνησαν.
Οι PSB έχουν το μοναδικό album, το Actually, που είχα σε αυθεντική κασέτα από το 1987, το αγόρασα μετά σε lp, το ξαναγόρασα μετά σε cd που είχε και έξτρα καλούδια.
O Marc Almond έχει το ακριβότερο 12" που αγόρασα ποτέ (το House of trouble στα 90s, όταν δεν υπήρχε ebay και discogs), και πιο πρόσφατα το ακριβότερο cd boxset μου (Trails of eyeliner).
Πολύ ωραία η διασκευή στο Purple Zone, να πιάσουν τώρα και μερικές διασκευές των PSP, και μετά ένα album με καινούρια τραγούδια. Νέα παιδιά είναι, τώρα που έκαναν την αρχή ας το συνεχίσουν.
Το είχα ακούσει ήδη πουλλές δεκάδες φορές τις τελευταίες βδομάδες. Κάθε φορά που μπαίνω να συνεχίσω τη βαθμολογία, αντί να ακούω τα υπόλοιπα, ακούω αυτό.
The Tea Party - Psychopomp (10): Πάρτυ με τσάι! Τι ξεσάλωμα είναι τούτο!!!
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (8): Πιο Steven Wilson και από Steven Wilson. Ήμουν σίγουρος ότι θα τον έβλεπα στους συντελεστές του δίσκου....αυτός έχει συνεργαστεί με περισσότερους και από τον Νταλάρα. Τελικά όχι!
Φτάνει με τον Wilson. Μ'αρέσουν οι Pain of Salvation.
Whitesnake - Still Of The Night (7): Υπάρχει ένα θέμα με μένα και τα χιτάκια. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω πως θα τα βαθμολογώ, ούτε εσάς σας ενδιαφέρει να μάθετε. Οπότε ότι να'ναι. Αυτό για παράδειγμα θα το βάλω ψηλά...το ανεβάζει και η κα. Coverdale...δεν θα μάθουμε ποτέ αν αυτός ο δίσκος θα είχε την ίδια επιτυχία χωρίς αυτή σε όλα τα βίντεο κλιπ
Mephistofeles - Kill Yourself (4): Όταν μεγαλώσω θέλω να παίζω σαν τους Black Sabbath. Φέρνει κάτι από Ozzy που δεν ξέρω αν το λες καλό ή κακό και λιγότερο από Iommi που θα το έλεγες σίγουρα καλό αν ήταν περισσότερο.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (0): Στα πρώτα ακούσματα το είχα στις θέσεις με τους βαθμούς. Τους έχασε όταν είδα το τέλος με την νταλίκα
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (0): Το ξέρω ότι έχουμε πολλούς νέους παίκτες που δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τι παίχτηκε σε 10 προηγούμενα παιχνίδια, επειδή όμως φαντάζομαι ότι οι παλιοί θα ξαναβάζουν τα ίδια στο νέο ακροατήριο, εγω θα ρίχνω 5-10-20 θέσεις ότι ξαναμπήκε 😝. Ειδικά τα χιτάκια
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (0): Kitsus, Mitsus and the other boys band - Mana m' to tyrogalou xniz
Black Pumas - Colors (0): Το ξέρω ότι έχουμε πολλούς νέους παίκτες που δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τι παίχτηκε σε 10 προηγούμενα παιχνίδια, επειδή όμως φαντάζομαι ότι οι παλιοί θα ξαναβάζουν τα ίδια στο νέο ακροατήριο, εγω θα ρίχνω 5-10-20 θέλεις ότι ξαναμπήκε 😝. Ειδικά τα χιτάκια
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Υπάρχει ένα θέμα με μένα και τα χιτάκια. Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω πως θα τα βαθμολογώ, ούτε εσάς σας ενδιαφέρει να μάθετε. Οπότε ότι να'ναι. Αυτό πιο χαμηλά
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (0): Ωραίο είναι. Όχι για το παιχνίδι.
Media Banda - Bombas En El Aire (0): Το ακούω και νομίζω ότι έκανα αταξία και με μαλώνει
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): Αυτό δεν είναι Mazoo and the zoo! Λίγη πχιότητα πχια
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Δεν ξέρω αν είναι αναφερθεί, λέγαμε να βάζουμε μουσική
Sofia Portanet - Planet Mars (#): Την είδα πρώτη φορά σε πολύ πρόσφατη συνεργασία της με τους Kreator!!!
Την έψαξα από περιέργεια...δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς παίζει...έχει πάντως ένα ενδιαφέρον.

FER:
Round #1: Μπράβο σε όλους σας. Ένας πολύ καλός γύρος αν και στην αρχή είχα αντίθετη άποψη. Όσο όμως τα άκουγα τόσο και λυπόμουν για τα τόσα μηδενικά που έβαλα σε κομμάτια που δεν ήταν για κουλουράκι.

Καλή μας αρχή και να αναφέρω για μια φορά ακόμα ότι πρέπει να είμαστε ανεκτικοί στα σχόλια. Όλο το ζουμί του παιχνιδιού είναι στο σχολιασμό και το να περάσουμε έτσι καλά και με χιούμορ.

Το νόημα δεν είναι στο να βρεθεί ο τέλειος παίκτης, που έχει τα φοβερά ακούσματα και αγαπάει τη μουσική και πεθαίνει γι αυτήν κι έχει τις απίστευτες γνώσεις και τα ξέρει καλύτερα από όλους και και και...

Στην παρέα μας είχαμε πιανίστα (δασκάλα πιάνου), κιθαρίστα (δάσκαλο κιθάρας), dj, έναν που έχει ίσως και πάνω από 4000 cd και δε συμμαζεύεται. Όλοι αγαπάμε τη μουσική γι αυτό και είμαστε εδώ κι όχι για να ενισχύσουμε τον εγωϊσμό κάποιου. Ας το απολαύσουμε λοιπόν.
Sofia Portanet - Planet Mars (12): Το καραγούσταρα αυτό το κομμάτι. Α-α-α-α-α... Α τι καλά που λέει κι ένα παιδάκι στη δουλειά.
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (10): Υπέροχο!!! Όταν ένα σάουντρακ είναι καλό δεν έχει σημασία ποια ταινία επενδύει. Έπαιξε πολύ με το Σοφάκι το πορτανέτ για την πρωτιά.
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (8): Αρχικά ήταν στην 1η θέση αγαπητέ mic. Άντε άρχισα τις προβλέψεις από τον 1ο γύρο. Πανέμορφο κομμάτι αλλά με κέρδισαν λίγο περισσότερο τα από πάνω.
Bob Theil - Who Are We Now (7): Πολύ όμορφο κομμάτι. Λυπήθηκα που το έβαλα εδώ. Ήθελα να το βάλω πιο πάνω. Αρχικά ήταν πολύ πιο κάτω αλλά όλο και ανέβαινε.
Beach House - On The Sea (6): Ιδιαίτερο κομμάτι, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αισθαντική φωνή. Πολύ το γούσταρα κι αυτό.
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (5): Μου άρεσε κι αυτό. Ειδικά στην αρχή ήταν πάρα πολύ καλό. Μετά λιγάκι το χάλασε, αλλά όχι πολύ.
Black Pumas - Colors (4): Ενδιαφέρον. Χαλαρό με μια αίσθηση ξεγνοιασιάς.
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (3): Ανέβηκε, ξανανέβηκε. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να πάει πιο πάνω. Δυνατό κομμάτι!
Dua Lipa - Love Again (2): Κι αυτό αρκετά ωραίο. Κρίμα που δεν κατάφερα να το ανεβάσω κι άλλο.
The Tea Party - Psychopomp (1): Ωραία φωνή. Το κομμάτι κι αυτό αρκετά ωραίο αλλά δεν κατάφερα να το σπρώξω πιο προς τα πάνω.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (0): Αυτό με το καημένο το σκυλάκι δεν χώρεσε, κρίμα. Ήταν από τα κομμάτια που ήθελα να ψηφίσω, αλλά δεν! Σόρρι.
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (0): Pet shop Boys και ηλεκτροποπάκι πάνε μαζί. Καλό δε λέω αλλά δε χώρεσε. Σόρρι.
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (0): Να δείτε που αυτό κάποια στιγμή θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Με πολλή αγάπη... Μηδέν!
Bertine Zetlitz - Girl Like You (0): Ιδιαίτερα ευαίσθητο, συγκινητικό και με προοπτικές.
Bebe - Siempre Me Quedara (0): Σιγά βρε κορίτσι μου. Βρες κανέναν!
Mephistofeles - Kill Yourself (0): Αυτοκτόνα εσύ ρε! Είχε πάντως καλό ήχο και η μελωδική γραμμή του ήταν υπέροχη, σαγηνευτική με μια μουσική στρουκτούρα που δεν υπάρχει άλλη! 😜

Πέρα από την πλάκα, ενδιαφέρον ήτανε, αλλά δε χώρεσε. Αρχικά του ΄χα δώσει 3άρι, αλλά όλο και κατέβαινε. Κρίμα.
Whitesnake - Still Of The Night (0): Ωραίο, υπέροχο, φανταστικό, καταπληκτικό, εξαίρετο κι εξαιρετικό, αριστούργημα, fabulous, marvelous... μηδέν!

Πέρα από την πλάκα, έδωσα τόπο στα άγνωστα.
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Χασμουρήθηκα, ξαναχασμουρήθηκα σ΄ αυτό και σ΄ άλλα σαν κι αυτό. Σκίστηκε ο στόμας μου που λένε κι οι θρακιώτες!
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Βαρεθείτε μαζί μας.
Media Banda - Bombas En El Aire (0): ...και μετά τα χασμουρητά, έριξα έναν ύπνο! Εκνευριστική φωνή.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): -Καλημέρα τι κάνεις;
-Κουκιά σπέρνω.
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): γκζζζζζζ!!!!! γκζζζζζζζζζζζζ!!!!! Κι εδώ είναι που χαλάνε τα μηχανήματα. Ήθελα να ΄ξερα: αυτή νομίζει ότι όσο πιο πολύ κουνάει τις μπάλες τόσο πιο ωραίο γίνεται και το κομμάτι;

Τι μου θύμισε μωρέ; Τι μου θύμισε; Μήπως αυτό;

https://www.youtube.com/watch?v=c-ex_5anvKM

"Κατά λάθος μού πετάχτηκε έξω!" "Δεν το κατάλαβα!"

Κούνα το, κούνα το!
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (#): Λατρεμένος Βαμβακάρης. Έχω πει για τα γνωστά κομμάτια. Εδώ όμως πάει αλλιώς. Θέλω να πω ότι αυτός που αποφασίζει να βάλει ελληνικό εκ των πραγμάτων παίρνει το ρίσκο. Ελληνικό είναι, γνωστό θα είναι. Λίγα είναι άγνωστα.

Στην Ελλάδα είμαστε. Να μην ακουστούν ελληνικά κομμάτια; Ντροπή!

GIL:
Bertine Zetlitz - Girl Like You (12): Ηλεκτρονική Pop από τη Νορβηγία. Μάλλον τα λεφτά δεν τους έφτασαν για να ντύσουν όλους τους συμμετέχοντες στο βίντεο. Ειδικά ο μαύρος εντελώς κωλοχαρακτήρας.
Από το άλμπουμ "Sweet injections" 2003 Capitol Records.
Sofia Portanet - Planet Mars (10): Μισή γερμανίδα, μισή σπανιόλα, μεγάλωσε στο Παρίσι και βγάζει new wave δίσκους; Θεά!!!
Από το άλμπουμ "Freier Geist" 2020 Duchess Box Records.
Bebe - Siempre Me Quedara (8): Την ήξερα από το "Malo" και το "Ella". Latin Pop στα καλύτερά της.
Από το άλμπουμ "Pafuera Telarañas" 2004 Virgin/EMI.
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (7): Progressive Metal από τη Σουηδία πολύ του γούστου μου.
Από το άλμπουμ "Scarsick" 2007 Inside Out Music.
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (6): Υπέροχη κινηματογραφική μουσική από τον αμερικανό Michael Giacchino.
Από το soundtrack "The Batman" 2022 WaterTower Music.
Black Pumas - Colors (5): Ψυχεδελική soul πολύ του γούστου μου.
Από το άλμπουμ "Black Pumas" 2019 ATO Records.
Dua Lipa - Love Again (4): Με αλβανική καταγωγή από το Κόσοβο και μεγαλωμένη στο Λονδίνο η Dua Lipa κάνει μεγάλη καριέρα εδώ και 6-7 χρόνια και είναι μόλις 27 χρονών. Η εμπορική χορευτική Pop όπως πρέπει να είναι.
Από το άλμπουμ "Future Nostalgia" 2020 Warner Records.
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (3): Παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν είχε ακούσει το "Μαμά". Δεν τους ήξερα και παρόλο που αυτό το αλβανοελληνικό trap κομμάτι δεν έχει καμία σχέση με τίποτε απ' αυτά που ακούω το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον.
Από το άλμπουμ "MM" 2020 Alphapop.
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (2): Μινιμαλιστικό κομμάτι από την εποχή που συνεργαζόταν με τον Herman Lemahieu στους Soft Verdict. Γνωστό και αγαπημένο.
Από το άλμπουμ "Struggle for pleasure" 1983 Les Disques Du Crépuscule.
Beach House - On The Sea (1): Όμορφη Dream Pop και υπέροχο βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "Bloom" 2012 Sub Pop
Bob Theil - Who Are We Now (0): Όμορφη, μελαγχολική Folk Rock απ' αυτό τον σκωτσέζο τραγουδοποιό.
Από το άλμπουμ "So far" 1982 Bob Theil.
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (0): Ενδιαφέρουσα διασκευή στο τραγούδι του Dallas Austin που πρωτοείπε η Blu Cantrell το 2001. Αγνώριστο το κάνανε.
Από το άλμπουμ "Genuine Negro Jig" 2010 Nonesuch.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (0): Μου θύμισε τον Stan Ridgway των Wall of Voodoo στο πιο country. Η σκυλόπιτα στο τέλος ήταν απαραίτητη;
Από το soundtrack της ταινίας "Wiener-Dog" του Todd Solondz 2016 Annapurna Pictures / Killer Films.
Mephistofeles - Kill Yourself (0): Χαρούμενο και αισιόδοξο.
Από το άλμπουμ "Whore" 2016 Black Farm Records.
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (0): Ζωντανή εκτέλεση 20 χρόνια μετά την πρώτη εκτέλεση του όμορφου τραγουδιού που έγραψαν ο Ross Daly με τον Μήτσο Σταυρακάκη για το δίσκο "Ονείρου Τόποι" 1982 Αεράκης - Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι.
Από το άλμπουμ "Ζωντανή ηχογράφηση στο Ξαθέρι" 2002 Σείστρον Αεράκης - Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι.
The Tea Party - Psychopomp (0): Ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού που προέρχεται από το άλμπουμ "Transmission" 1997 EMI Music Canada. Ούτε η studio εκτέλεση με ενθουσίασε.
Από το άλμπουμ "Triptych (Special Tour Edition 2000)" 2000 EMI Music Canada.
Whitesnake - Still Of The Night (0): Θέλω να γίνω Robert Plant στη θέση του Robert Plant! Κοιτάξτε τι ωραίο είναι το μαλλί μου! Τζάμπα το πληρώνω το κομμωτήριο!
Από το άλμπουμ "Whitesnake" 1987 EMI.
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Ηθικοπλαστικό.
Από το άλμπουμ "Down on the upside" 1996 A&M.
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (0): Από τη 2η καριέρα του Μάρκου που σ' ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στη μεσολάβηση και τις προσπάθειες του Βασίλη Τσιτσάνη.
Δίσκος 45 στροφών 1961 His Master's Voice.
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Όμορφη jazz σύμπραξη του Theo Croker από τη Φλόριντα και της Charlotte Dos Santos από το Όσλο που τώρα έχει τη βάση της στο Βερολίνο.
Από το άλμπουμ "Blk2life || A future past" 2021 Masterworks.
Media Banda - Bombas En El Aire (0): Jazz fusion από τη Χιλή αρκετά του γούστου μου αν και η φωνή της τραγουδίστριας είναι αρκετά εκνευριστική.
Από το άλμπουμ "Bombas en el aire" 2017 Radical Beat / Aconcagua Records.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): Καλή η παιδική χορωδία αλλά προτιμώ την αυθεντική εκτέλεση του Γιάννη Πάριου.
Aπό το EP του Σταμάτη Σπανουδάκη "Πάπι Ταμ" 2005 Stam Studio.
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (#): Ολόφρεσκοι Soft Cell με τη συμμετοχή των Pet Shop Boys. Η συνεργασία της χρονιάς για μένα. Τα κολλήματα είναι κολλήματα.
Από το άλμπουμ "Happiness not included" 2022 BMG.

JEN:
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (12): Eξαιρετική επιλογή! 12αρι δαγκωτό! :-)
The Tea Party - Psychopomp (10): Τα βιολιά και το τσέλο έκαναν τη διαφορά. :-)
Bertine Zetlitz - Girl Like You (8): Πολυ αγαπημένο μου τραγούδι από το παρελθόν.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (6): Μακάρι τραγούδια ενηλίκων να μπορούσαν να μεταδώσουν στον ακροατή την αγάπη, τη ελπίδα και την αισιοδοξία όπως αυτό το παιδικό τραγουδάκι. Υπέροχο!
Dua Lipa - Love Again (2): Αυτό το ΤΡΑΓΟΥΔΙ άξιζε μεγαλύτερο βαθμό. Για το είδος του mainstream pop, θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο . Δυστυχώς όμως δεν μου έμειναν βαθμοί.

Έδωσα έμφαση στη λέξη τραγούδι πιο πάνω γιατί ήθελα να το διαχωρίσω από το βίντεο. Τι να γράψω για το βίντεο? Έχω χάσει τα λόγια μου. Ειδικά όταν είδα τα φωτάκια στη στολή στο σκοτάδι.... σόκ και δέος! Το λασο στο αβγό, τη σέλα χωρίς τον ταύρο.... Τέχνη!!
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (0): Σε αυτό θα έδινα 12 βαθμούς αλλά έχει πάρει ήδη το μερίδιο της δόξας του σε προηγούμενο διαγωνισμό. :-)
Black Pumas - Colors (0): Πολύ ωραίο τραγούδι. Αρχικά είχα δώσει 10 σε αυτό, αλλά διαπίστωσα ότι έχει πάρει κι αυτό το μερίδιο της δόξας του σε προηγούμενο διαγωνισμό. :-)
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Μελοποιημένη ποίηση!!

JIM:
Beach House - On The Sea (12): Εξαιρετικό μπορώ να πω και υπέροχο βίντεο.
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (10): Ωραίο και χορευτικό κομμάτι.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (8): Ωραίος ρυθμός ο λουκανικό-σκυλος.
Black Pumas - Colors (7): Αρκετά καλό.
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (6): Καλό ηχητικά και κάτι το ξεχωριστό.
Bob Theil - Who Are We Now (4): Καλό. Είναι από αυτά που ακούς και χάνεσαι στις σκέψεις σου.
Media Banda - Bombas En El Aire (3): Ενδιαφέρον, αλλά όχι και τόσο.
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (2): Σχετικά οκ κομμάτι. Nothing special.
Soundgarden - Burden In My Hand (1): Αρκετή φασαρία για τ' αφτιά μου. Δεν είναι κακό όμως.
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (0): Αρκετά καλό, αλλά δεν το θεωρώ τραγούδι κι έτσι δεν μπορεί να πάρει την θέση κάποιου.
Bertine Zetlitz - Girl Like You (0): Meh. Next.
Mephistofeles - Kill Yourself (0): Φασαρία.
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (0): Ξέχασαν τους στίχους 😜
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (0): Φοβερό, αλλά τα soundtracks είναι μια κατηγορία από μόνα τους και θα ήταν κάπως άδικο να είναι πιο πάνω βαθμολογικά.
The Tea Party - Psychopomp (0): Μέτριες εντυπώσεις μου άφησε.
Whitesnake - Still Of The Night (0): Κάπως μονότονο για τα γούστα μου.
Sofia Portanet - Planet Mars (0): Τι είναι αυτό το πράγμα;
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Δυστυχώς δεν μου λέει κάτι.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): Ωραία μελωδία και στίχοι, αλλά δεν ταιριάζουν οι παιδικές φωνές.
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Hard pass.

JUD:
Mephistofeles - Kill Yourself (12): ΣΩΠΑ! Βάζουμε και doom; Μου άρεσε! Μου άρεσε ακόμα περισσότερο επειδή δεν το ήξερα.
The Tea Party - Psychopomp (10): Ωραίο! Δεν το ήξερα! Με κέρδισε
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (8): Καλό.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (6): Ωραίο και αστείο
Whitesnake - Still Of The Night (3): Ωραίο το still of the night, αλλά χιλιοακουσμένο. Λίγη πρωτοτυπία
Sofia Portanet - Planet Mars (1): Καλούτσικο μέσα στη παράνοια του
Bob Theil - Who Are We Now (0): καλούτσικο μέσα στη μονοτονία του και την κατάθλιψή του, βαρέθηκα όμως
Beach House - On The Sea (0): Δεν ήταν βασανιστήριο, απλά βαρετό
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (0): Το άκουσα 2 φορές. 1 λεπτό μετά δεν θυμόμουν τίποτα. Πολύ μονότονο βρε αδερφάκι μου
Bertine Zetlitz - Girl Like You (0): Μέχρι το ρεφραίν έλεγα ότι θα του βάλω ένα 5-6. Ε μετά ήρθε το ρεφραίν και κατρακύλησε
Bebe - Siempre Me Quedara (0): Δεν με εντυπωσίασε
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (0): όχι
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (0): Ντάξει, περίεργη επιλογή. Δεν είναι κακό, το αντίθετο. Απλά soundtrack; Αν ξεμείνω από 0 (που είναι πιθανό) κάτι θα του βάλω
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (0): Not my cup of tea. Η παραγωγή θα μπορούσε να είναι καλύτερη XD
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Δεν μου άρεσε
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): Ασχολίαστο
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Λοιπόν, το επίπεδο θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

LIL:
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (12): Wiener dooog 🎶
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (10): Πολύ μ'αρέσει
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (8): Πολύ καλό
Soundgarden - Burden In My Hand (6): Μ' αρεσει
Bob Theil - Who Are We Now (5): Η φάση είναι existential crisis
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (2): Καλό
Bertine Zetlitz - Girl Like You (0): Keytar for life
Dua Lipa - Love Again (0): Tο έχει βαρεθεί η ψυχούλα μου τόσες φορές που το χω ακουσει στο ραδιόφωνο
Whitesnake - Still Of The Night (0): Λίγο βαρετούλι 😭
Sofia Portanet - Planet Mars (0): Δεν ξερω πως να νιωσω
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Σας παρακαλώ δε θα θελα
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Σαν το original version δεν εχει
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (#): Φανταστικό χεχ

LOV:
Round #1: Παραήμουν ευγενική στα σχόλια...
Soundgarden - Burden In My Hand (12): Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια ...Δεν θα πρόδιδα ποτέ μου τον Θεό!Αν και μεταξύ μας όποιος/όποια το βαλε το κανε ξεκάθαρα για να μαζέψει βαθμούς..
Bob Theil - Who Are We Now (10): Αν δεν είχε μπει ο έρωτας CORNELL το 12άρι ήταν δικό σου!
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (8): Υπέροχο!
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (7): Αναγκαστικά κάποια διαμαντάκια αδικούνται...ΥΠΈΡΟΧΟ
Beach House - On The Sea (6): Αγαπημένο κομμάτι
Bertine Zetlitz - Girl Like You (5): Μου θύμισε φοιτητικά χρόνια...αναμνήσεις...
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (4): Δεν θα μπορούσα ποτέ μου να βάλω μηδέν σε παιδικές φωνούλες!
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (3): Αγαπώ Κρήτη!
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (2): Τα πιο όμορφα λόγια για να περιγράψει την ομορφιά της αγάπης του λέει ένα σχόλιο στο you tube..δεν θα μπορούσα παρά μόνο να συμφωνήσω..αλλά πολλά τα τραγούδια..λυπάμαι για το 2...αλήθεια..
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (1): Ωραίο...αλλά ειπαμε....είναι πολλά τα λεφτά..εχμ...τα τραγούδια😝😝
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (0): Ασχολίαστο
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (0): Αδιάφορο.
The Tea Party - Psychopomp (0): Η Ελιζαμπέτα(λόγω ηλικίας κουφάθηκε) θα τους εκτιμήσει στο επόμενο tea party της ...
Black Pumas - Colors (0): Απλά καλό...
Dua Lipa - Love Again (0): Δεν αντέχεται η ασχήμια της κ ακούγεται μόνο στο mute.
Whitesnake - Still Of The Night (0): Δεν μ΄'άρεσε ποτέ το συγκεκριμένο κομμάτι!
Sofia Portanet - Planet Mars (0): Εξαφανίσου!
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Δεν το άκουσα καν.....

MAX:
Round #1: Αδικησα 1-2 κομματια που αξιζαν καποιους βαθμους(χαμηλους μη φανταστειτε!) αλλα 10 βαθμοι ολοι κ ολοι δεν φτανουν για ολα!
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (3): Επιτελους βρηκα ποιο ηταν το τραγουδι που τραγουδουσα στο μπανιο τοσο καιρο!!

MIC:
Round #1: Υπάρχει ένα καλό και ένα κακό για τον πρώτο γύρο. Ας ξεκινήσω απ'το κακό: Δεν υπάρχει ούτε ένα τραγούδι άξιο να μπει σε playlist. Και όχι μόνο αυτό, το ακόμα χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ έκπληξη. Ας είναι και μαλακία. Να πω ρε παιδί μου, "αυτό εδώ δεν ακούγεται, αλλά τουλάχιστον είναι κάτι που δεν το περίμενα". Υπάρχει όμως και ένα καλό σ'αυτόν τον γύρο. Και το καλό είναι ότι πάλι έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου, ότι δηλαδή ο γύρος θα ήταν χάλια.
Bob Theil - Who Are We Now (12): Μάλλον το πιο ενδιαφέρον του γύρου. Και αφού αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον του γύρου, το επόμενο τετράμηνο προβλέπεται δύσκολο...
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (10): Μακάρι να ήταν όλοι οι γύροι μόνο ορχηστρικά soundtracks αλλά εδώ ο αγαπητός συμπαίκτης πρέπει να κατέβαλε φοβερή προσπάθεια για να διαλέξει ένα από τα πλέον αδιάφορα. Πάντως κι έτσι ακόμα, καλύτερο από τα περισσότερα.
Bebe - Siempre Me Quedara (8): Είναι γνωστό ότι παραβαίνω κάποιες από τις αρχές μου όταν πρόκειται για λάτιν. Εν προκειμένω αυτό είναι τόσο πασίγνωστο που έχει λιμνάσει στα αυτιά μου. Τόσο γνωστό σε άλλο είδος θα έπαιρνε το πολύ 1-2 πόντους όσο και να μου άρεσε. Αλλά θα κάνω την υπέρβαση και θα βάλω 8άρι ελπίζοντας ότι θα ακούσω περισσότερα λάτιν. Όχι ότι το πιστεύω βέβαια, αν κρίνω από τα υπόλοιπα του πρώτου γύρου. Και εδώ που τα λέμε ούτε αυτό είναι κανονικό λάτιν (εννοώ με λάτιν ρυθμό), αλλά τέλος πάντων.
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (7): Δεν είναι σαν τα κρητικά που έχω βάλει εγώ στο παιχνίδι (μεταξύ των οποίων και Ψαρογιώργης). Πολύ συνηθισμένο για όσους έχουν ακούσει πολλά κρητικά. Αλλά δεδομένων των υπολοίπων... άνετα στις πρώτες θέσεις.
Mephistofeles - Kill Yourself (6): Αν έχω κέφι να πέσω πολύ χαμηλά στη βαθμολογία θα σας βάλω κάποια εντελώς άγνωστα σ'αυτό το στυλ. Αυτό υποφερτό είναι, αλλά μέχρι εκεί.
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (5): Τί έγινε ρε παιδιά; Παίζει ο AMMAN στο παιχνίδι; Είναι κάποιος από τους νέους; Και το σημαντικότερο, τί είναι αυτό το ρολόι που φοράει ο Βαμβακάρης; Είχε βγει τότε το Fenix 7;
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (4): Τί φοβερή σύμπτωση να μπει στο Αμερικάνικο φόρουμ το ίδιο συγκρότημα πριν 1.5 μήνα! Εκεί είχε μπει το Cornbread And Butterbeans. Τους είχα ψάξει λιγάκι τότε, δεν τρελάθηκα αλλά κάποια ήταν καλούτσικα. Ενδιαφέρων ήχος στην αρχή, μετά επαναλαμβάνονται. Τo Snowden's Jig θα πήγαινε καλύτερα.
Beach House - On The Sea (3): Έχουν ωραίο βίντεο, ωραίο στυλ, ωραία φωνή... αν είχανε και ένα τραγούδι της προκοπής...
Sofia Portanet - Planet Mars (2): Ορίστε, αν ήμασταν προοδευμένη χώρα, η Rina θα ακουγόταν έτσι και όχι σαν πορδή με σιγαστήρα. Δύο βαθμοί για την πολιτισμένη, εξευρωπαϊσμένη Ρίνα.
Whitesnake - Still Of The Night (1): Πραγματικά, μόνο τα άσπρα φίδια λείπουν από το βίντεο. Θα πάρει όμως ένα βαθμό επειδή θυμίζει τα δοξασμένα eighties. Είναι και εξίμιση λεπτά... Ο Στάθης Ψάλτης πότε βγαίνει;
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (0): Στιχουργικά καλό. Μουσικά αβυσσαλέο.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (0): Ασχέτως στίχων, αυτά τα καουμπόικα έχουν καταντήσει σαν τα σκυλάδικα. Αν έχεις ακούσει ένα τα έχεις ακούσει όλα. Μη σου πω δηλαδή ότι μεγαλύτερη ποικιλία βρίσκεις στα σκυλάδικα.
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (0): Και οι δύο έχουν πολύ καλύτερα.
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (0): Εντάξει, πολύ καλό. Αλλά και να μην είχε ξαναμπεί, είναι πλέον τόσο γνωστό που είναι αδύνατον να αξιολογηθεί.
Bertine Zetlitz - Girl Like You (0): Θυμίζει eighties. Αλλά πώς να το κάνουμε, άλλα τα μάτια του λαγού... συγκρίνονται τώρα αυτά με τα χιτάκια των late 70s - early 80s; Θα ήθελα να περίσσευε κάνα βαθμουλάκι αλλά ο κόσμος είναι σκληρός.
Black Pumas - Colors (0): Εντάξει, πολύ γνωστό... χρειαζόταν κάτι πιο funky μετά από όλες τις παλιοροκιές, αλλά βάλτε κάτι πιο ζουμερό.
Dua Lipa - Love Again (0): Καλούλι είναι, αλλά όπως είπα και στο "Girl Like You", εμείς που έχουμε μεγαλώσει στις Νοτούρνο, στις Ντιβίνες και στις Μπαρμπαρέλλες έχουμε άλλα ποιοτικά κριτήρια.
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Αυτός ο sound garden είναι τίγκα στα γαϊδουράγκαθα και στα αγριόχορτα. Κλαδέψτε λιγάκι, ρίξτε λίγο φυτόχωμα, φυτέψτε κανένα καλλωπιστικό.
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Εντάξει, γουστάρω λίγη ψυχεδέλεια, αλλά όχι και να είσαι τόσο φτιαγμένος που να μην καταλαβαίνεις τί παίζεις.
Media Banda - Bombas En El Aire (0): Αυτά παθαίνεις όταν θέλεις να τραγουδήσεις Αγγλικά αλλά οι γονείς σου δεν σε έστειλαν να πάρεις ούτε το Lower. Αναγκάζεσαι να τραγουδάς στη μητρική σου γλώσσα και ακούγεσαι σα να τραγουδάνε heavy metal οι Αδερφοί Κατσάμπα.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): Εγώ όταν ακούω "παιδική χορωδία" σκέφτομαι το "Les Choristes". Αυτό εδώ είναι σα να τραγουδάνε Στρουμφάκια. Δεν βοηθάει καθόλου και το μπιτάκι από συνθεσάιζερ προφανώς αγορασμένο στις προσφορές του Σκλαβενίτη, ούτε ο ηχολήπτης που νόμιζε ότι θα κάνει νέα καριέρα επειδή κατάφερε να βρει την τρύπα που συνδέεται το μικρόφωνο στην κάρτα ήχου. Κρίμα, το τραγούδι άξιζε καλύτερα. Ίσως σε μια death metal διασκευή...
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Όχι, δεν ξεκίνησα καθόλου προκατειλημμένος. Άλλωστε αυτήν την Rina δεν την ήξερα. Λέω, μπορεί να είναι καμμιά φωνάρα και απλά να έχει φέρει τον άλλον τον καραγκιόζη προσκεκλημένο για να πουλήσει στα 12άχρονα (και όχι παραπάνω, γιατί ακόμα και για 15χρονα το "τραγούδι" είναι εντελώς ηλίθιο). Αλλά με το που άρχισε να "τραγουδάει" αυτή η σφυρίχτρα, αναφώνησα "TI SINS ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!". Βέβαια στην αρχή δεν κατάλαβα ότι είχε ξεκινήσει να τραγουδάει, νόμιζα ότι κάποιος έκανε εξαέρωση στα καλοριφέρ... ύστερα κατάλαβα... Και κατάλαβα και από πού βγήκε το Rina: Είναι το χαϊδευτικό του "Ρινίτιδα". Αλλά μιλάμε για βαρβάτη ρινίτιδα, τα σπρέι δεν κάνουν τίποτα. Και τί να σου κάνουν όταν η μύτη έχει φράξει με μπετόν αρμέ; Εδώ θέλει δυναμίδα ή πλαστικά εκρηκτικά.

Ωραία, έχουμε και χιουμορίστα ανάμεσα μας... ποιός τρολάρει άραγε; Δεν θα κοιτάξω τώρα, θα μου το φυλάξω για έκπληξη.
The Tea Party - Psychopomp (#): Δυστυχώς το δικό μου είναι το καλύτερο του γύρου. Και το εννοώ το "δυστυχώς".

MRH:
The Tea Party - Psychopomp (12): Με το πρώτο άκουσμα, ήξερα που θ' αφήσω το 12ρι μου.
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (10): Από τα πιο αγαπημένα μου στον γύρο, με το Psychopomp.
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (8): :) :)
Beach House - On The Sea (7): Βγάζει κάτι όμορφα νοσταλγικό.
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (6): Αγαπημένο soundtrack.
Bob Theil - Who Are We Now (5): Ευχαριστούμε που μας το έμαθες, φίλ@.
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (4): Ρεμπέτικο; Είσαι μερακλής!
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (3): Είναι από τα κομμάτια που λατρεύω, αλλά ήθελα να δώσω προβάδισμα σε όσα δεν γνωρίζω.
Bebe - Siempre Me Quedara (2): Σούπερ αγαπημένο, και γνωστό. Μοίρασα πρώτα σε όσα δεν ήξερα και μου άρεσαν. Sorryz.
Bertine Zetlitz - Girl Like You (1): Το αγαπώ! Δίκαια ή όχι, έδωσα προτεραιότητα σε όσα δεν γνώριζα.
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (0): Το μόνο τραγούδι τού γύρου που τη μια με κάνει να μονολογώ "ρε, ωραίοοο" και μετά από λίγο να το παίρνω πίσω. Δεν ξέρω... Και δεν έχω άλλες ευκαιρίες για ακρόαση, φίλ@ μου, για να κατασταλάξω.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (0): Από τα τραγούδια που μπορεί να πετύχω στο ράδιο και να τ' ακούσω ευχάριστα, αλλά δεν θα το έβαζα στην tracklist μου για να τ' ακούω ξανά και ξανά.
Mephistofeles - Kill Yourself (0): Με φωνή Μουρατίδη: με άφησε ασυγκίνητη.
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (0): Δεν το ήξερα. Πολύ ωραίο.
Black Pumas - Colors (0): Κάτι ήθελα να σου αφήσω και σένα, αλλά δεν έφτασαν τα κουκιά.
Dua Lipa - Love Again (0): Όχι από τα τόσο αγαπημένα μου, αλλά καλό.
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Γνωστό κι αγαπημένο!
Sofia Portanet - Planet Mars (0): Άμα με δέσουν και το βάλουν να παίξει, θα βρω τρόπο και θα λυθώ. Για να μην το ακούωωωω.
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Μια ευθεία γραμμή στο διαθεσογράφημά μου. Μπορείς και καλύτερα.
Media Banda - Bombas En El Aire (0): Ενδιαφέρον - μέχρις εκεί, για τα δικά μου γούστα.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): Τραγούδια με παιδικές φωνές, είναι πάντα σαν ήλιος σε ολογάλανο ουρανό. Σου αφιερώνω το "τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο " της Τσανακλίδου.
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Θεούλης όποιος/α το έβαλε.

NOM:
Round #1: Καλωσορίζω στο παιχνίδι τους νέους παίκτες. Εύχομαι "καλή συνέχεια" σε όλους μας!
Αισθάνομαι σαν χώρα ρε παιδιά με τόσο πολλές συμμετοχές! Δεν ξέρω βέβαια ποιά χώρα, θα το δείξει η βαθμολογία.
Ο πρώτος γύρος ήταν αναγνωριστικός, για να συστηθούμε μουσικά και δεν ήταν σπουδαίος. Στα τραγούδια "The Tea Party - Psychopomp", "Soundgarden - Burden In My Hand", " Whitesnake - Still Of The Nightκαι ", "Bob Theil - Who are we now" ήθελα οπωσδήποτε να βάλω βαθμό αλλά δεν περίσσευε.
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (12): Ποιός είναι αυτός ο φανταστικός λυράρης ρε παιδιά που ξύπνησε το κέφι μου και εύφρανε την ψυχή μου! Αχ Κρήτη λεβεντογέννα, θαυμάζω το πάθος των κατοίκων σου, την απαράμιλλη ομορφιά σου και την αξεπέραστη μουσική σου, που ξεπηδάει από τα σπλάχνα σου και μετουσιώνεται σε ζωντανούς, δυνατούς, παθιασμένους, λεβέντικους χορούς! Η λύρα ζεσταίνει το αίμα μου κι οι κρητικοί χοροί διεγείρουν κάθε κύτταρο της ύπαρξής μου! Κάποτε χόρευα πεντοζάλι και βυθιζόμουν στη μαγεία του!
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (10): Πρωτοτυπία, γρήγορο ρυθμό και ζωντάνια έχει αυτό το τραγούδι κι είναι άγνωστοι σε μένα οι δημιουργοί του, στοιχεία που εκτιμώ ιδιαίτερα!
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (8): Από τις καλύτερες μουσικές που έπαιξαν στο παιχνίδι. Την έχω λατρέψει. Όμως, δεν μπορώ να βάλω 12, γιατί συνηθίζω να πριμοδοτώ τα νέα ακούσματα.
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (7): Τα τραγούδια του Βαμβακάρη είναι εκπληκτικά αλλά προτιμώ να τα ακούω από άλλες φωνές. Η δική του, ήταν πολύ μπάσα και πολύ ρεμπέτικη για τα γούστα μου.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (6): Πλούσιο σε περιεχόμενο και πολύ όμορφο.
Black Pumas - Colors (5): Οκ. Ξαναμπήκε στο προηγούμενο παιχνίδι από τον Παύλο, βγήκε δεύτερο αλλά από μένα δεν είχε πολύ καλή τύχη. Ο βαθμός τιμής ένεκεν, εις μνήμην του Παύλου μας και για τα δάκρυα που μου έφερε.
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (4): Γιατί μου αρέσουν πολύ οι Pain Of Salvation. Για τα άπειρα μηνύματα που δίνουν οι στίχοι του. Για τη μελωδία από τη μέση περίπου και μετά....
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (3): Ωραία η χορωδία των παιδιών και εξαιρετική η ερμηνεία τους. Πάντα με συγκινούν οι χορωδίες κι ακόμα περισσότερο οι παιδικές. Το τραγούδι όμως είναι πασίγνωστο και δεν θυμάμαι αν το βαρέθηκα με το πρώτο ή το χιλιοστό άκουσμα. Αν έψαχνες λίγο αγαπημένε μου συμπαίκτη, είμαι βέβαιη πως θα μας εξέπληττες ευχάριστα με κάτι λιγότερο γνωστό.
Dua Lipa - Love Again (2): Ρυθμικό, δυνατό και πολύ ξεσηκωτικό. Η εισαγωγή πάντως, είναι κλεμμένη από αλλού αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν θυμάμαι πού.
Mephistofeles - Kill Yourself (1): Δυνατό ροκ με συναρπαστική εισαγωγή. Υπόσχομαι ότι, όταν αυτοκτονήσω, θα βάλω να παίζει αυτό το τραγούδι.
Bob Theil - Who Are We Now (0): 'Οταν το πρωτοάκουσα, σκέφτηκα να του βάλω μηδέν αλλά το μετάνιωσα. Και τώρα μηδέν θα του βάλω αλλά είναι λιγότερο μηδέν από τα άλλα μηδέν.
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (0): Γκροτέσκο μπάντα, χαμηλών αξιώσεων και ακόμα χαμηλότερων αποδόσεων.
Bertine Zetlitz - Girl Like You (0): Καλοερμηνευμένο τραγουδάκι αλλά με έλλειμμα αξιόλογης μελωδίας που - αν είχε - θα το έκανε πιό ενδιαφέρον. Το βίντεο είναι κατώτερο του τραγουδιού.
Bebe - Siempre Me Quedara (0): Το bebe είναι όνομα ή ψευδώνυμο λόγω μπεμπεκίστικης φωνής; Πάντως, μ' αυτή τη φωνή, το καταστρέφει εντελώς το - κατά τα άλλα συμπαθητικό - τραγουδάκι.
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (0): Το έχω ξαναπεί: Κάποια soundtracks, δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους, όταν αποσυνδέονται από τη σκηνή που επενδύουν. Άσε που ο Batman δεν είναι από τους αγαπημένους μου ήρωες! Αν ήταν ο Γκούφη ή ο Γκαστόνε, θα έπαιρνε καλύτερο μηδέν απ' αυτό.
The Tea Party - Psychopomp (0): Με τόσα πιάτα που έχει η ντραμς, αυτός άνετα ανοίγει γυαλοπωλείο κι άμα βάλει για πωλητή τον παίδαρο τον τραγουδιστή, θα θησαυρίσει. Πάντως, η ορχήστρα τα "σπάει" κι ας μην είναι γυάλινα.
Whitesnake - Still Of The Night (0): Στον παλιό hard rock εαυτό μου, άρεσαν πολύ οι Whitesnake (όχι σ' αυτό το τραγούδι). Σήμερα όμως, το ενδιαφέρον μου έχει στραφεί σε πιό ήσυχα και κυρίως πιό μελωδικά κομμάτια.
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Μέρα με τη μέρα, ανέβαινε στην εκτίμησή μου.
Sofia Portanet - Planet Mars (0): Αυτή, μάλλον είχε κάνει ωτοστόπ και την εγκατέλειψε ο οδηγός στη μέση του πουθενά, ίσως επειδή του τραγούδησε για να τον ευχαριστήσει. Ενδυματολογικά πάντως, είναι χάλια η Σοφούλα. Δεν της πάει καθόλου το γιδοτόμαρο. Αν φορούσε εκείνη την ωραία άσπρη μπλούζα που δένεται από πίσω, θα ήταν μούρλια!
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Μάλλον είναι αγουροξυπνημένη η τραγουδίστρια.
Media Banda - Bombas En El Aire (0): Αν αυτή η ορχήστρα είχε άλλη τραγουδίστρια κι έπαιζε άλλο τραγούδι, θα ζωγράφιζε!
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Τραγούδια σαν κι αυτό, είναι απαραίτητα στο διαγωνισμό. Μου θύμισε παλιές καλές εποχές με το Jimmy Jimmy.
Beach House - On The Sea (#): Η συμμετοχή μου
Οι Beach House είναι ένα αμερικάνικο μουσικό ντουέτο που δημιουργήθηκε στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ το 2004. Το ντουέτο αποτελείται από την τραγουδίστρια και πληκτρίστρια Victoria Legrand και τον κιθαρίστα, πληκτρίστα και εφεδρικό τραγουδιστή Alex Scally.

NOV:
Round #1: Πω πω πωωωωωω, πολλά μηδενικά θα πρέπει να βάζουμε βρε παιδί μου, κρίμα γιατί αρκετά κομάτια αξίζουν καλύτερης τύχης.
Πάντως προβλέπεται να γινει χαμός! Καλή μας αρχή!
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (12): Ένα εξαιρετικό κομμάτι που είχα σκεφτεί να το βάλω και εγώ παλιά, αλλά τελικά το άφησα γιατί είχα δει ότι το είχε βάλει ο ΟΖΟ στο πρώτο παιχνίδι, στον τέταρτο γύρο και μάλιστα είχε έρθει πρώτο με 93 β. και μ.ο. 8,45 την 5η καλύτερη επίδοση όλων των (10) παιχνιδιών στο BWGT. Επίσης εχεί μπει και αρκετές φορές στα thrend του Insomnia... ακόμα και από συμμετέχοντες...
Whitesnake - Still Of The Night (10): Λείπει και η SIN... εδώ είναι μάλλον κάποιος από τους νέους μεταλάδες... Κομματάρα όμως, τι να λέμε...
Εγώ θα ανταμείψω τον θαρραλέο που έβαλε ένα τόσο γνωστό κομμάτι
Bob Theil - Who Are We Now (8): Πολύ ωραίο, χαλαρωτικό κομμάτι αν και sad οπως λέμε στα θρεντ
χμμμμ, εδώ θα μπορούσε να είναι και η Jenny ή η lovesucks... με πολλές επιφυλάξεις γιατί είναι πολύ δύσκολο να γίνει πρόβλεψη πια
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (7): Πολύ μ΄άρεσε, ο ρυθμός θυμίζει γουέστερν, να το χει βάλει άραγε κάποιος από τους φίλους μας που έχει σκύλο (triplex1, MaxMad...)
Πάντως το τέλος του βίντεο πολύ με τσάντισε... όχι τέτοιο τέλος για το γλυκύτατο σκυλάκι...
Bertine Zetlitz - Girl Like You (6): Είναι από τα κομμάτια που συνήθως δεν τραβάνε στα παιχνίδια, από εμένα όμως θα τραβήξει!
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (5): Αυτό τώρα υποτίθεται ότι είναι πολύ γνωστό, και η ταινία και το μουσικό θέμα...
Ε, λοιπόν εγώ ούτε την ταινία έχω δει ούτε το κομμάτι έχω ξανακούσει, πειράζει;
Την ώρα που έγραφα τα σχόλια, ετσι από περιέργεια έκανα μια αναζήτηση πόσες ταινίες Μπάτμαν έχουν γυριστεί και είδα ότι φέτος κυκλοφόρησε η 10η (ζωή νάχουν) για δες πράγματα, δεν φαντάστικα ότι ήταν τόσο πρόσφατη.
Ωραίο μουσικό θέμα...
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (4): Κάποια σημεία του κομματιού ήταν πολύ καλά, ήταν και μεγαλούτσικο.
Beach House - On The Sea (3): Αρκετά καλό... αλλά μετά κάπου τό χασε και έγινε λίγο κουραστικό...
Dua Lipa - Love Again (2): Νέο, χορευτικό, αρκετά καλό, αλλά κλεμένο και δεν θυμάμαι από που...
Θάλγα ότι μου άρεσε παραπάνω από τους βαθμούς που πήρε
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (1): Αυτό είναι! Για το καλό ξεκίνημα πρώτο-πρώτο να ακούς το καλημέρα τι κάνεις!
Εμένα πάντως μου αρέσει... από τοτε ακόμα που το πρωτοάκουσα απ' τον Πάριο αλλά οι συγκυρίες το έφεραν τόσο χαμηλά
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (0): Να πω την αμαρτία μου, μου αρέσει η σοκολάτα, εδώ όμως θα έλεγα ότι ξεκίνησε μεν ελπιδοφόρα, αλλά στον δρόμο έμεινε από καύσιμα
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (0): Και πολύ προσφατα είχαμε ημέρα Pet Shop Boys στο Insomnia, 'ντάξει, καλούτσικο, αλλά έχουν σαφώς καλύτερα και οι δύο τους, έχουμε και μεγάλο συναγωνισμό... Έμεινε πρώτο επιλαχόν τελικά
Bebe - Siempre Me Quedara (0): Δεν νομίζω να το θυμάμαι για πολύ ακόμα
Mephistofeles - Kill Yourself (0): Σκληρός ο ήχος, δεν με συγκίνησε
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (0): Ρωτάς με τι να θυμηθείς,
μήτε τι να ξεχάσεις,
αν είν' τση θυμησης τ'αχνο
στον πάτο να το φτάσεις
The Tea Party - Psychopomp (0): Δεύτερο επιλαχών
Black Pumas - Colors (0): Εδώ έχουμε και Black και Colors, όπως δηλαδή λέμε τους μαύρους και έγχρωμους. Ενδιαφέρον σαν κομμάτι πάντως, μ'άρεσε
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Όχι κάτι ιδιαίτερο, αν και κάπου μου ψιλοθύμισε Lynyrd Skynyrd
Sofia Portanet - Planet Mars (0): Αυτό δεν μου άρεσε. Με τίποτα
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (0): Μεγάλος καλλιτέχνης ο Μάρκος... αλλά θα τον αφήσω στο μηδέν
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Theo Croker, μπαααaaa, ενώ αν σε λέγανε Joe Cocker...
Media Banda - Bombas En El Aire (0): Αυτή καλά τα λέει, το θέμα όμως είναι ποιος την ακούει;
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (#): Καλά ε; τι σας φύλαγα για τον πρώτο γύρο!
Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι ενοούσα πάμε μια κόντρα για τον αισχρότερο του πρώτου γύρου στην συζήτηση AGE-TRI όπως επίσης σε διάφορους-ες διεκδικητές της τελευταίας θέσης του πρώτου γύρου ότι την έχω πιασμένη.
Στο φόρουμ όλα τα σχόλια που κάνατε ήταν για τον Sin Boy, εγώ παιδιά για την Rina το έβαλα :p
Για την ιστορία: Sin Boy είχε βάλει σε έναν bonus γύρο ο φίλος μας ο Παύλος, είχε πάρει -33 βαθμούς, όλοι μείον του είχατε βάλει, οι έντεκα -3, ο FER -2, ο DRH -1 και μόνο εγώ του είχα βάλει θετική βαθμολογία +3 :p

OZO:
Dua Lipa - Love Again (12): Συμφωνώ!
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (10): Παράξενο!
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (8): Αγαπημένος!
Bebe - Siempre Me Quedara (7): Κάτι ωραίο και πονεμένο θα τραγουδά...
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (6): Ανέμελο...
Bertine Zetlitz - Girl Like You (5): Τα χαμένα νιάτα μου!
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (4): Έξυπνο!
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (3): Δροσερό!
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (2): Για τον τίτλο! Αγγελοκαμωμένη!!!
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (1): Καλημέρα και είμαι καλά!
Beach House - On The Sea (0): Το βίντεο ήταν καλύτερο...
Mephistofeles - Kill Yourself (0): Μακάβριο...
Black Pumas - Colors (0): Και αυτό ωραίο βίντεο...
Whitesnake - Still Of The Night (0): Προτιμώ τη μέρα!
Soundgarden - Burden In My Hand (0): Βαρύ φορτίο μου έπεσε...
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Νταξ...

SIS:
Soft Cell & Pet Shop Boys - Purple Zone (12): Αυτο εγινε το σαουντρακ της εβδομαδας, χωρις υπερβολη.
Sofia Portanet - Planet Mars (10): ΠΟΛΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!
Carolina Chocolate Drops - Hit 'em Up Style (8): Το μαθημα αυτο το εξαμηνο ειναι Ethnic America. Ανετα θα ηταν το backdrop σε ολες τις διαλεξεις.
Beach House - On The Sea (7): Στο απολυτο σαουντρακ της εβδομαδας, επισης. Το δε ανιμέισον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Bebe - Siempre Me Quedara (6): Ε αυτο το λατρεψα. Και με ξαναεπιασε να θελω να μαθω ισπανικα. Αντε παλι...
Black Pumas - Colors (4): λοιπον μου αρεσε! Πολυ κινηματογραφικο ολο ως εκτελεση.
Mephistofeles - Kill Yourself (3): Μεφιστο, προτρεπεις σε εγκλημα να ξες.
Michael Giacchino - Watertower- The Batman Soundtrack (2): Μια χαρα μουσικουλα για οταν δε θελω να σκεφτομαι.
Soundgarden - Burden In My Hand (1): Ειναι βαρια στο χερι, ε; (τι ακουμε)
Pain Of Salvation - Kingdom Of Loss (0): H αχρηστη πληροφορια της ημερας: στην αρχη τους ελεγαν REALITY και ηταν κυριως cover band. Μετα ο. Daniel Gildenlöw αλλαξε το ονομα της μπαντας σε "Pain of Salvation" το 1991, και ο θρυλος λεει οτι η εμπνευση ηρθε "την ωρα των μαθηματικων". Συνεπέστατο; Συνεπέστατο!
Wim Mertens - Struggle For Pleasure (0): H Κοιλια του αρχιτεκτονα! μου πηρε μια βδομαδα να θυμηθω που το "ειχα ξανακουσει". Ημουνα νια και γερασα μαλλον.
Bertine Zetlitz - Girl Like You (0): Απο μουσικη.... κορμαρα!
Βασιλης Σταυρακακης - Τση Θυμησης Τ'αχνο (0): Ειναι τρεις το πρωι και δε με παιρνει υπνος, Και ακουω και βαθμολογω και πινω τσάι και παιζω προ με τον πονο του αλλου. Και ξυπναει ο αντρας και ερχεται μεσα να τσεκαρει τι κανω ο βρυκολακας. Με κοιταει χωρις φακους επαφης, χωρις γυαλια, χωρις μυαλα: δε θα ηθελες να εισαι τωρα στην Κρητη να ακους μονο τετοια; Ποτε θα παμε; Τον εστειλα ξανα για υπνο και βαθμολογησα, δεν ειχε πιει καφε ακομη, θα του περασει, εδωσα τοπο για την ωρα. Makings of a good marriage. Ειπαμε να εχουμε μια ενοχη απολαυση, οχι να ξαναμεταναστευσουμε!
The Tea Party - Psychopomp (0): Αλλοι συμμαθητες αυτοι παλι! Μαροκο φορ εβερ. Κι επειδη "μονο σοβαρα σχολια αφου" το τραγουδι δεν το ακουσα γιατι κολλησα με τον "πρωταγωνιστη (καρδουλες ουρανια τοξα κλ) Κανα τηλεφωνο εχουμε;
Dua Lipa - Love Again (0): Ωχ αυτο με παει πισω σε εποχες ντισκο. Συνεπες και ευχαριστο αλλα δεν το σηκωνει ο δεξής μου αστραγαλος μετα απο τρεις εγχειρισεις.
Whitesnake - Still Of The Night (0): Νυχτωσε χωρις φεγγαρι που λεμε και στο χωριο.
Βαμβακάρης - Αγγελοκαμωμένη Μου (0): Λεγε με απλα Μαρια.
Theo Croker · Charlotte Dos Santos - Lucid Dream (0): Τρεις ραδιοφωνικοι σταθμοι μπαινουν σε ενα μπαρ. Δυο ωρες μετα.... βγαζουν δισκο.
Media Banda - Bombas En El Aire (0): Η αρχαια προφητεια εκπληρωνεται: Θα ακους τζαζ αλλα δε θα ειναι. Γενικα θα ακους τα παντα αλλα δε θα ειναι τιποτε.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Καλημέρα Τι Κανεις (0): Πολυ καλα ευχαριστω, εσεις σπιτι ολοι καλα;
Rina ft. Sin Boy - Gg (Quarantine Version) (0): Κατι ελεγε για μπαμιες αλα δεν το πολυκαταλαβα. Παντως μπαμιες μονο τηγανητες με παπρικα. Τελος.
Eric William Morris/Marc Shaiman - The Ballad Of Wiener-Dog (#): Αυτη ηταν η απολυτη στιγμη ευτυχιας της περασμενης εβδομαδας. Στην πολιτεια της Μιννεσοτας υπαρχει μια πολη, η Νεα Ουλμ με το ονομα, που ειναι χτισμενη απο μεταναστες προερχομενους απο την κανονικη Ουλμ της γερμανιας. Καθε χρονο στη διαρκεια του Οκτομπερφεστ διοργανωνουν λοιπον κυνοδρομιες με νταχσουντ! Στη ζωη μου δεν εχω ξαναδει τοσα πολλα σκυλια λουκανικα μαζεμενα. Στην κυριολεξισ παιζει να εχει απο ενα σε καθε σπιτι σε αυτη την πολη. Αν σας βγαλει ο δρομος ποτε προς τα δω, εγγυνηση παιδια! Δε θα σας μεινει αντερο.

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

+/- ΠαίκτηςΓ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ12
1 JUD115115
2 JEN107107
3 LIL104104
4 SIS8989
5 NOM8888
6 GIL8383
7 STR7777
8 MAX7373
9 JIM6666
10 LOV6464
11 CON5555
12 ERA5353
13 MIC5050
14 TRI4949
15 GBO4444
= MRH4444
17 AGE4040
18 DRH3838
19 FER3030
20 OZO1919
21 EMM1717
22 GAB1515
23 NOV1414

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανανέωση: Μπράβο σε JUD, JEN, LIL έδωσαν μεγάλη μάχη, εγώ όπως δήλωσα κατέλαβα την πρώτη θέση αντιστρέφoντας τον πινακα, δίνοντας μεγάλη μάχη όμως με την GAB τον ΕΜΜ και τον ΟΖΟ

Τελικά στις τρεις πρώτες θέσεις Νέοι και στις 6 τελευταίες Παλιοί :lol:

Υ.Γ.  Ευχαριστώ την LOV που την προτελευταία στιγμή έβαλε 4 στο Καλημέρα Τι Κανεις και με ξεπέρασε η GAB κατά ένα βαθμό!   

• Thanks 2
Δημοσ.

Δεν ήταν και άσχημος ο γύρος. 15 τραγούδια αν μέτρησα σωστά πήραν 12άρι και ακόμα και το πρώτο τραγούδι είχε 6 μηδενικά. Υπάρχει πολυφωνία, για την ποιότητα μάλλον οι γνώμες διίστανται. 

Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπήρχε καθολική αποδοχή για το ...τραγούδι μου αλλά ας είναι, πήρα μέχρι και 12άρι που δεν το περίμενα! 😀

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι έγινε, βρε παιδιά; Πώς από την κορυφή έφτασα τόσο κάτω; 🤣

Συγχαρητήρια στην τριάδα μας, JUD, JEN, LIL. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις επιλογές τους. Πολύ ωραίος γύρος. Ανυπομονώ να σηκωθεί ο δεύτερος. 

@NovaLacertaeΜε χαρά βλέπω ότι δεν έχασα το χάρισμα. Σε πετυχαίνω στο tagάρισμα ακόμα. χαχα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Τι έγινε, βρε παιδιά; Πώς από την κορυφή έφτασα τόσο κάτω; 🤣

Συγχαρητήρια στην τριάδα μας, JUD, JEN, LIL. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις επιλογές τους. Πολύ ωραίος γύρος. Ανυπομονώ να σηκωθεί ο δεύτερος. 

@NovaLacertaeΜε χαρά βλέπω ότι δεν έχασα το χάρισμα. Σε πετυχαίνω στο tagάρισμα ακόμα. χαχα

Μιλάμε για σερί, άντε και στον επόμενο! χμμμ πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό πάλι να με πετύχεις :lol: 

Αλλά και εγώ σε πέτυχα με 10αρι, και 8 στην JEN που υποπτεύθηκα ότι μπορεί να ήταν δικό της το Who Are We Now, το καλύτερο από τα άγνωστα, απλά εγώ στα κομμάτια που μου αρέσουν διαχρονικά δεν στερώ βαθμούς.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NovaLacertae είπε

Μιλάμε για σερί, άντε και στον επόμενο! χμμμ πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό πάλι να με πετύχεις :lol: 

Αλλά και εγώ σε πέτυχα με 10αρι, και 8 στην JEN που υποπτεύθηκα ότι μπορεί να ήταν δικό της το Who Are We Now, το καλύτερο από τα άγνωστα, απλά εγώ στα κομμάτια που μου αρέσουν διαχρονικά δεν στερώ βαθμούς.

Ναι, ναι, είδα ότι με πέτυχες κι εσύ. 😊

Την JEN την είχα γι' αυτό ή το "On the Sea", που της ταιριάζει εξίσου, θαρρώ.

Επειδή μου άρεσαν αρκετά απ' τ' άγνωστά μου, έδωσα σε αυτά το προβάδισμα. Ποια μιλάει τώρα, αχμ, εγώ που έβαλα επίσης γνωστό. χεχε Για να δούμε τι θα δούμε στον επόμενο. Ανυπομονώ!

Δημοσ.

Κάποιοι μιλάνε, κάποιοι άλλοι μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων έχουν μείνει ενεοί (παγωτά στην καθομιλουμένη) 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως επειδή είναι Σάββατο να τρέχουν για ψώνια, είναι και μεγάλη γιορτή σήμερα

Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους, Κωνσταντίνες, Ελένες και όποιους άλλους γιορτάζουν

Ως συνήθως έχω ξεμείνει από reactions

• Like 6
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι. Έχω μπει στην πλατφόρμα το διαγωνισμού από pc.  Τα αποτελέσματα που είναι κάτω από τη λίστα με τα επόμενες συμμετοχές κόβονται στο 7. Πως μπορώ να δω όλη τη λίστα? Να αλλάξω ανάλυση το pc?

Τελικά το παιχνίδι αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη!☺️

Χαίρομαι που ο Bob Theil πήρε υψηλή θέση. Το τραγούδι αυτό το έβαλα με συγκεκριμένο σκεπτικό. Ο καλλιτέχνης αυτός δεν αναγνωρίστηκε όσο του άξιζε. Προσωπική εκτίμηση φυσικά. Είπα να το βάλω με το σκεπτικό ότι αν αρέσει έστω και σε ένα άτομο τότε ο σκοπός επιτεύχθηκε. Η μουσική πρέπει να διαδίδεται και να απολαμβάνεται. 

Αφού εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να μαθαίνουμε νέα κομμάτια εγώ έβαλα το 12 σε ένα κομμάτι που δεν γνώριζα αλλά ξεχώρισε για μένα απ' όλα τα υπόλοιπα. H Rhiannon Giddens είναι αγαπημένη μου και τη θεωρώ πολύ ταλαντούχα.

Καλή συνέχεια σε όλους μας.

Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όσους/όσες γιορτάζουν σήμερα.🌹

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...