Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Μ' αρέσει πολύ η καινούρια, παιδιά. Έχει ζωηράδα, φαίνεται ακομπλεξάριστη, με χιούμορ. Και το πιο σημαντικό: έχει γούστο. Με βρίσκει φοβερή, αφού. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη απ' αυτό; Κρίμα που δεν θα πάρω μέρος, γιατί σίγουρα θα εκτιμούσε και τα τραγούδια μου. Όχι σαν κάτι άλλους (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) που ζητούσαν να με κάνουν banned. Banned??? Καλε παιχνιδι ειναι οχι διαγωνισμος πραγματικα κριμα θα γινοταν χαμουλης χαχα.Κι εσυ εισαι φοβερη!!! Και με χιουμορ απλετοοοο🤩🤗 Δεν μπορω να φανταστω αν υπηρχε χρηματικο επαθλο χαχα σφαγηηηη🙃🤑
MaXmaD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Τι ζωηραδα ?!!? Τι φρεσκαδα?!? Γουστο?? χαχαχα! γελαω! Εμενα ξερεις τι μου θυμιζει?? Σαν να πηρε την ντουντουκα της και βγηκε να διαφημισει τον διαγωνισμο με το ντατσουν! Και εχει ξαμοληθει στους δρομους και φωναζει: ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΩΩΩΝΙΣΜΟΟΟΟΣ!!! ΕΛΑΑΑΑ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕ!! ΠΑΡΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΗΗΗΗ!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑ ΕΔΩΩΩΩ!! ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΜΑΑΑΑΝΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑΑΑΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΙΙΙ!!! ΕΛΑΑΑ ΚΟΣΜΕΕΕ!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΕΕ!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, MaXmaD είπε Τι ζωηραδα ?!!? Τι φρεσκαδα?!? Γουστο?? χαχαχα! γελαω! Εμενα ξερεις τι μου θυμιζει?? Σαν να πηρε την ντουντουκα της και βγηκε να διαφημισει τον διαγωνισμο με το ντατσουν! Και εχει ξαμοληθει στους δρομους και φωναζει: ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΩΩΩΝΙΣΜΟΟΟΟΣ!!! ΕΛΑΑΑΑ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕ!! ΠΑΡΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΗΗΗΗ!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑ ΕΔΩΩΩΩ!! ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΜΑΑΑΑΝΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑΑΑΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΙΙΙ!!! ΕΛΑΑΑ ΚΟΣΜΕΕΕ!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΕΕ! Δικο σαςσαςσαςσαςσας...εχει και γουστο και ηχω...😝🤪😜🤣 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο MAD ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!! ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΌΛΟΙΙΙΙΙ ΑΧ ΣΚΙΑΖΟΜΑΙΙΙΙΙ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, MaXmaD είπε Τι ζωηραδα ?!!? Τι φρεσκαδα?!? Γουστο?? χαχαχα! γελαω! Εμενα ξερεις τι μου θυμιζει?? Σαν να πηρε την ντουντουκα της και βγηκε να διαφημισει τον διαγωνισμο με το ντατσουν! Και εχει ξαμοληθει στους δρομους και φωναζει: ΕΔΩ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΩΩΩΝΙΣΜΟΟΟΟΣ!!! ΕΛΑΑΑΑ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕ!! ΠΑΡΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΗΗΗΗ!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑ ΕΔΩΩΩΩ!! ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΜΑΑΑΑΝΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑΑΑΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΙΙΙ!!! ΕΛΑΑΑ ΚΟΣΜΕΕΕ!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΕΕ! Ζηλεύετε για τα καλά λόγια που είπα στην Αριάδνη, Μαξ; Μα κι εσάς σάς συμπαθώ. Δεν χρειάζεται να κάνετε έτσι και να τα βάζετε μαζί της. (Θα φάω πολύ ξύλο μετά απ' αυτό! χαχαχαχα)
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 On 30/09/2022 at 21:42, Mrs. Hyde said: Μ' αρέσει πολύ η καινούρια, παιδιά. Έχει ζωηράδα, φαίνεται ακομπλεξάριστη, με χιούμορ. Και το πιο σημαντικό: έχει γούστο. Με βρίσκει φοβερή, αφού. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη απ' αυτό; Κρίμα που δεν θα πάρω μέρος, γιατί σίγουρα θα εκτιμούσε και τα τραγούδια μου. Όχι σαν κάτι άλλους (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) που ζητούσαν να με κάνουν banned. εγω θυμαμαι οτι εσυ ηθελες να με κανεις ban ειναι και recommended to post
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, poulinos είπε εγω θυμαμαι οτι εσυ ηθελες να με κανεις ban ειναι και recommended to post Έπεα πτερόεντα. Οι πράξεις μετράνε. Spoiler Και, μετά απ' αυτή τη φοβερή μου ντρίπλα, νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κάνουμε πράξη και το ποδοσφαιρικό forumvision.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 On 11/10/2022 at 20:51, Mrs. Hyde said: Έπεα πτερόεντα. Οι πράξεις μετράνε. Hide contents Και, μετά απ' αυτή τη φοβερή μου ντρίπλα, νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κάνουμε πράξη και το ποδοσφαιρικό forumvision. ενα edit στο photoshop και θα φαινεται οτι με εκανες ban
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, poulinos είπε ενα edit στο photoshop και θα φαινεται οτι με εκανες ban Ψιθυριστά: Scripta manent έπρεπε ν' ανταπαντήσεις.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 15 hours ago, Mrs. Hyde said: Ψιθυριστά: Scripta manent έπρεπε ν' ανταπαντήσεις. τα γραπτα στο ινσομνια δεν μενουν.γινονται edit και hide
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Έτσι είναι. Kάποιος άλλος έκανε edit το post μου και το έγραψε. Θα σε έκανα εγώ ποτέ banned; Θα το έλεγα καν εγώ αυτό το πράγμα; Ε, καλέ και πολύτιμε φίλε μου; Στις 11/10/2022 στις 8:05 ΜΜ, poulinos είπε εγω θυμαμαι οτι εσυ ηθελες να με κανεις ban ειναι και recommended to post Spoiler Καιιιιι.... Spoiler
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 5 hours ago, Mrs. Hyde said: Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Έτσι είναι. Kάποιος άλλος έκανε edit το post μου και το έγραψε. Θα σε έκανα εγώ ποτέ banned; Θα το έλεγα καν εγώ αυτό το πράγμα; Ε, καλέ και πολύτιμε φίλε μου; Hide contents Καιιιιι.... Hide contents μα φυσικα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα