Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, mic2mic είπε Χωρίς να υπολογίζουμε αυτούς που έχασαν κάποιους γύρους: Η MRH και ο STR έδωσαν 11 μηδενικά στον JUD. Δηλαδή σε 12 γύρους, μόνο σε έναν του έδωσαν βαθμούς. Η LIL και η ERA όμως δεν του έδωσαν κανένα μηδενικό σε όλο παιχνίδι. Το ζευγάρι LIL/JUD ήταν και αυτοί που συμφωνούσαν περισσότερο στην βαθμολογία. Η μεγαλύτερη ασυμφωνία στις βαθμολογίες ήταν μεταξύ ERA και STR. Η MRH έδωσε μόνο 2 βαθμούς στην LIL σε όλο το παιχνίδι (βέβαια η LIL έχασε έναν γύρο). Έρωτας χωρίς ανταπόκριση: Η ERA έδωσε στον JUD 55 βαθμούς παραπάνω απ'ότι της έδωσε αυτός. Η LOV έδωσε έξι 12άρια στον AGE. Στους μισούς γύρους του έδινε δωδεκάρι. Φυσικά έκανε και το ρεκόρ πόντων από έναν παίκτη σε έναν άλλο: 116 Η NOM ήταν η πιο αντιπροσωπευτική του μέσου γούστου των παικτών (το κάνει συχνά αυτό). Τι σου 'κανα και με δίνεις τόσο στυγνά κι αδίστακτα; Ας μου έλεγες να τους δώσω από μια amita, στο κάτω κάτω. Ορίστε, να, τώρα ούτε καλημέρα δεν θα μου λένε.
nomainline Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δηλώνω συμμετοχή για το επόμενο παιχνίδι. Να μαζευόμαστε σιγά σιγά, εντάξει; 😍 4
mic2mic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, nomainline είπε Δηλώνω συμμετοχή για το επόμενο παιχνίδι. Να μαζευόμαστε σιγά σιγά, εντάξει; 😍 Όπως είπα, ας αναλάβει ένα οργανωτικό, ταλαντούχο και ευειδές άτομο να ανοίξει νέο thread δήλωσης συμμετοχών. Ή και εδώ αν δηλώσουν 12+ άτομα, εγώ αναλαμβάνω ως συνήθως τα διαδικαστικά. Αλλά η προσέλκυση παικτών και επενδυτών με κουράζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δήλωση συμμετοχής για το επόμενο παιχνίδι ΕΔΩ.
MaXmaD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Τα συνολικα μηδενικα που εδωσε ο καθε παικτης στην πρωτη 10αδα: LOV 35 GIL 40 MRH 40 AGE 41 OZO 41 JEN 42 NOM 43 NOV 43 MAX 45 FER 46 LIL 46 GAB 47 STR 47 JUD 49 GBO 50 ERA 51 CON 52 DRH 53 MIC 53 JIM 56 EMM 76 TRI 92 SIS 100 Η LOV παιρνει το βραβειο "Χρυσο Αυτι" , παρακαλουμε να επικοινωνησει με την διευθυνση για την παραλαβη του δωρου της. ΥΓ. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! 1 1
NovaLacertae Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 10/9/2022 στις 3:05 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Τι σου 'κανα και με δίνεις τόσο στυγνά κι αδίστακτα; Ας μου έλεγες να τους δώσω από μια amita, στο κάτω κάτω. Ορίστε, να, τώρα ούτε καλημέρα δεν θα μου λένε. Στυγνά, πολύ σωστά το έγραψες ... Λίγο offtopic ... Αλλά όταν βλέπεις η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων να γράφει και να λέει εσφαλμένα ''στεγνά'' δεν μπορείς να μην το επισημάνεις! 1
drh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/9/2022 στις 10:31 ΜΜ, NovaLacertae είπε συντριπτική πλειοψηφία η συντριπτική πλειονότητα αγαπητέ, δεν ψηφίζει κανένας τα "στυγνά" και τα "στεγνά" 😝
NovaLacertae Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, drh είπε η συντριπτική πλειονότητα αγαπητέ, δεν ψηφίζει κανένας τα "στυγνά" και τα "στεγνά" 😝 πλειοψηφία < (διαχρονικό δάνειο) ελληνιστική κοινή πλειοψηφία (→ δείτε και τη λέξη πλειονοψηφία)[1] < πλείων, πλειο- + ψῆφ(ος) + -ία .................... 3. το μεγαλύτερο μέρος ενός συνόλου ↪ η πλειοψηφία των προϊόντων αυτής της εταιρείας είναι χαμηλής ποιότητας ≈ συνώνυμα: πλειονότητα https://el.wiktionary.org/wiki/πλειοψηφία = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = πλειονότητα θηλυκό το μεγαλύτερο μέρος ή τμήμα ενός πλήθους ≈ συνώνυμα: πλειοψηφία, πλειονοψηφία https://el.wiktionary.org/wiki/πλειονότητα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από NovaLacertae 1
drh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 χάλασε και το wikipedia....προφανώς και δεν είναι συνώνυμα 😜
NovaLacertae Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, drh είπε χάλασε και το wikipedia....προφανώς και δεν είναι συνώνυμα 😜 Πύλη για την Ελληνική γλώσσα. Λεξικό της κοινής νεοελληνικής πλειοψηφία η [pliopsifía] Ο25 : ANT μειοψηφία. 1. ο μεγαλύτερος αριθμός, το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων ή αυτών που ψηφίζουν (σε μια διαδικασία εκλογής, απόφασης, μέτρησης κτλ.): Έχω / κατακτώ / παίρνω / κερδίζω / χάνω την ~. H κυβέρνηση έχει την ~ των εδρών / των βουλευτών στη βουλή. Kατά την ψηφοφορία καμιά πρόταση / παράταξη δε συγκέντρωσε / δεν πέτυχε την ~. H απόφαση πάρθηκε κατά ~, όχι ομόφωνα. Για σημαντικές αποφάσεις απαιτείται αυξημένη ~. || Aπόλυτη ~, το μισό συν ένα (τουλάχιστον) του συνόλου των ψήφων ή αυτών που ψηφίζουν. Σχετική ~: α. το μισό συν ένα του συνόλου αυτών που ψήφισαν. β. ο αριθμός (ή το ποσοστό) των ψηφοφόρων ή των ψήφων, ο σχετικά μεγαλύτερος από τον αριθμό των ψήφων άλλων ομάδων ψηφοφόρων, που έλαβαν μέρος σε μια διαδικασία ψηφοφορίας. 2. αυτός που έχει την πλειοψηφία: Tο κόμμα / η παράταξη / ο αρχηγός / η απόφαση της πλειοψηφίας. 3. (γενικότ.) ο μεγαλύτερος αριθμός, το μεγαλύτερο ποσοστό (σε σχέση με ένα σύνολο): H ~ των Ελλήνων είναι υπέρ της ενωμένης Ευρώπης. H ~ των κατοίκων της περιοχής είναι αγρότες. Οι εργαζόμενοι είναι στην ~ τους χαμηλόμισθοι. Tο δημόσιο έχει την ~ των μετοχών της επιχείρησης. || (έκφρ.) σιωπηλή ~, το μεγαλύτερο μέρος ενός συνόλου (συνήθ. ενός λαού), που δεν εκδηλώνει ενεργητικά τη θέληση, τη γνώμη του. https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=πλειοψηφία&dq= =============================================================== Αντιγράφω από το ''ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ'' εκδόσεις Σταφυλίδη του 1995 πλειονότητα, η [<μτγν. πλειονότης, <πλείων], το μεγαλύτερο μέρος από ένα πλήθος προσώπων ή πραγμάτων, η πλειοφηφία. =============================================================== Υ.Γ. Προφανώς και δεν απευθύνομαι σε σένα (γιατί δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου ) αλλά για να δουν τις πηγές σε όσους τύχει να πέσουν πάνω στο θέμα. 1
drh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Επιμένεις κιόλας. Που πας και τα βρίσκεις σε τυχάρπαστες ιστοσελίδες από αγράμματους φιλόλογους που γράφουν και ντεμέκ λεξικά. Άπα πάπα πάπα πάπαπα που έλεγε και η μεγάλη ποιήτρια. Από ιστοσελίδα που ανήκει σε αφεντικό της κυβέρνησης και μεγαλέμπορα..... οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης από όποιον δε θέλει να βρεθεί σε κάποιο χαντάκι: "Η πλειοψηφία είναι μια ιδιαίτερη μορφή πλειονότητας, μια σαφώς πιο περιορισμένη έννοια, ένα υποσύνολο, συνυφασμένο πάντοτε με μια διαδικασία ψηφοφορίας"
NovaLacertae Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Να και ο ντεμέκ γραμματιζούμενος... που επιμένει κιόλας... όποιος δεν του κάνει τον βγάζει αγράμματο και (λέει ότι) καθάρισε
drh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μα είναι σαφές ότι έχω δίκιο....αφού το λέω εγώ 😜
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 10/9/2022 στις 3:05 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Τι σου 'κανα και με δίνεις τόσο στυγνά κι αδίστακτα; Ας μου έλεγες να τους δώσω από μια amita, στο κάτω κάτω. Ορίστε, να, τώρα ούτε καλημέρα δεν θα μου λένε. Είσαι φοβερή!!! Διαβάζω τα σχόλια από τον προηγούμενο διαγωνισμό και έχω γελάσει πάρα πολύ έχετε τρομερό χιούμορ όλοι σας χαίρομαι που θα λάβω μέρος για να πάρω τα 0 μου ε και κανά 12ρη δε θα με χαλάσει λέμε τώρα χαχαχ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ🤣😍
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 29/9/2022 στις 7:54 ΠΜ, ariadnimusiclover είπε Είσαι φοβερή!!! Διαβάζω τα σχόλια από τον προηγούμενο διαγωνισμό και έχω γελάσει πάρα πολύ έχετε τρομερό χιούμορ όλοι σας χαίρομαι που θα λάβω μέρος για να πάρω τα 0 μου ε και κανά 12ρη δε θα με χαλάσει λέμε τώρα χαχαχ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ🤣😍 Μ' αρέσει πολύ η καινούρια, παιδιά. Έχει ζωηράδα, φαίνεται ακομπλεξάριστη, με χιούμορ. Και το πιο σημαντικό: έχει γούστο. Με βρίσκει φοβερή, αφού. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη απ' αυτό; Κρίμα που δεν θα πάρω μέρος, γιατί σίγουρα θα εκτιμούσε και τα τραγούδια μου. Όχι σαν κάτι άλλους (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) που ζητούσαν να με κάνουν banned.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα