Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MrsPeel είπε

Παιδιά, διάβασα την παράκληση της @JennyP και πραγματικά ήταν τόσο ωραίος ο τρόπος που το ζήτησε...  Δεν θα της χαλάσω το χατίρι! Τί κι αν δεν ήμουν ανάμεσά σας σαν συμμετοχή κανονική όσο παίζατε το παιχνίδι;; Τί κι αν πεταγόμουν ανάμεσα στις δίμετρες κουκλάρες να πω κι εγώ το σχόλιό μου σαν το nerd;; 

Τον τελευταίο γύρο τον άκουσα και έγραψα και σχόλια! Τα έχω ήδη δώσει στον αγαπητό μας moderator , ο οποίος κούνησε το κεφάλι με ένα απελπισμένο βλέμμα,που μεταφράστηκε ως "βλέπω τα μουσικά σου γούστα δεν έχουν αλλάξει!" 

Εύχομαι να έχετε γράψει σχόλια! Θα είμαι κοντά σας σαν guest!

Εγώ είμαι κιουρία στον λόγο μου. Της είπα ότι θα την απογοητεύσω; Ε, την απογοήτευσα. Αλλά δεν φταίω εγώ. Ο νεκρός δεν ξύπνησε ποτέ, παρόλες τις προσπάθειες. 🙄

Τι ωραία που ήσουν μαζί (τους) στον σχολιασμό, ακόμη και σαν guest. Ευχαριστούμε!

1 ώρα πριν, nomainline είπε

Η Τζένη πρέπει να πάρει το αυτοκίνητο. Με κατσαρολικά θα ξεπετάξουμε αυτό το φαινόμενο μουσικής ευφυίας?🤑

Εγώ θέλω την κουζινομηχανή, γιατί μου έχει χαλάσει το μίξερ. Κανονίστε να μην με πετάξετε στα CD, τη δόλια μουσικόφιλη.

Θέλατε Forumvision εν καιρώ κρίσης. Δεν βγαίνω (ο αρχιμοδεράτορας, δηλαδή 🤭), μανούλα μου, για αυτοκίνητο. Κι ευχαριστημένη να είναι με τα κατσαρολικά, γιατί μιλάμε για κορυφαία ποιότητα. Θα μαγειρεύει στα καινούρια της σκεύη με ένα πλατύ χαμόγελο αλά crest. 

Έχεις βάσιμες ελπίδες για την κουζινομηχανή. Σκύβει στο αυτί και λέει ψιθυριστά: αλλά και να στραβώσει κάτι, κάτι θα κάνω για σένα. Ξεχνάω εγώ τα βαθμουλάκια σου και ότι εκτίμησες απεριόριστα το μουσικό μου γούστο; ζαμέ!

1 ώρα πριν, jimmy213 είπε

Done.

Sorry που δεν ήμουν (σχεδόν καθόλου) ενεργός σ' αυτή τη forumvision. Έχασα και δυο συμμετοχές, άστα να πάνε.

Tην επόμενη φορά. :) 

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

Το τελευταίο καμπανάκι! 

Κάτι λιγότερο από 22 ώρες και οκτώ παίκτες δεν έχουν στείλει ακόμα βαθμολογία:    @Conan2046  @drh  @ErasmiaKale  @jimmy213  @judge_manos  @lila19  @Struggle  @NovaLacertae   (πααααλι??)    

Θα στείλω σήμερα αλλά καλού-κακού πάτησα το + γιατί είμαι σε μια συνέλευση που φαίνεται ότι θα κρατήσει ώρες

• Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, drh είπε

Θα στείλω σήμερα αλλά καλού-κακού πάτησα το + γιατί είμαι σε μια συνέλευση που φαίνεται ότι θα κρατήσει ώρες

Κανονικά έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο στη συνέλευση και να πεις "θα έρθω σήμερα αλλά καλού-κακού αρχίστε χωρίς εμένα γιατί έχω να στείλω βαθμολογία και φαίνεται ότι θα πάρει ώρες".

Δημοσ.

Γύρος #12 - Αποτελέσματα

ΤίτλοςAGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
1 Starsailor … 1028x6x122501210800#100510122x0x
2 Βασίλης Σκο… 820x0x00101060005088#61012x7x
3 Daliborovo … 81#x5x6040812768120210010x0x
4 Club & Fang… 780x10x#80028001076102534x3x
5 Prokofiev -… 762x0x801230251270460771x#x
5 Νίκος Ξυλού… 765x0x002#06108422512057x8x
7 Danzing - D… 7212x7x25380#07610300008x1x
8 Γιάννης Αγγ… 664x3x0606#40014577085x6x
9 Daron Malak… 643x12x10100453#120010300x10x
10 Heilung - A… 637x0x11004100123000#10006x0x
11 Lisa Gerrar… 5810x0x012#21012000481260x0x
12 Zack Wallma… 550x0x0#875721061120100x5x
13 Mad Honey -… 520x#x44007340051204023x4x
14 Beirut - Th… 460x2x53700005080004#0x12x
15 Janiva Magn… 446x1x3710006001736#10x2x
16 Florian Moe… 350x0x0065300420#03840x0x
17 Edge Of San… 321x8x700100010#3000200x0x
18 Βασίλης Νικ… 200x4x0001201003000000#x0x
19CON - DNS0x#xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
19EMM - DNS0xxx#xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
19JIM - DNS0xxxxxxxxxx#xxxxxxxxxxxx
19SIS - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#xx
19TRI - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#

Σχόλια ανά τραγούδι

Round #12:
FER: Όμορφος γύρος πραγματικά. Είχε εύκολα μηδενικά, αλλά και πολλά κομμάτια που τα ήθελα στις πρώτες θέσεις. Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας, οπότε έγινε το γνωστό φερελπικό ασανσέρ. Οι παλιοί ξέρουν.
Ανέβα, κατέβα, με κουράσατε. Άντε αμήν! Τέλειωσε. Θα γλιτώσω από τις μουσικές σας. 😜
GIL: Εκτός από κάποια πασίγνωστα που μπήκαν για λόγους ψηφοθηρίας μόνο το δικό μου μου άρεσε πραγματικά.
MAX: Αν μπορουσα θα εβαζα σε ολα 0! Ετσι για το γαμωτο! Με πρηξατε!

Starsailor - Love Is Here :
GIL (12): Love is here? Where? Where?
Από το άλμπουμ "Love is here" 2001 Chrysalis Records.
JEN (10): Μακάρι ... love is here!
NOM (10): Υπέροχο!
DRH (6): Πόσα χρόνια να έχω να τους ακούσω αυτούς;
FER (2): Αρκετά καλό και αυτό το κομμάτι. Έχει τον τρόπο του να σε κερδίζει. Το ήθελα κι αυτό πιο πάνω αλλά δεν τα κατάφερα.
MIC (0): Λίγο αλάτι αν βάζανε,
ρίγανη και θυμάρι,
τότε η σούπα θά'παιρνε
μπορεί και δωδεκάρι

Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα :
MIC (8): Μια που δεν βλέπω τον "Σασμό"
και με περιφρονούνε
θα βάλω εδώ καλό βαθμό
μπας και με λυπηθούνε.
GIL (6): Η φωνή του Βασίλη Σκουλά πάντα με αγγίζει και αυτό είναι από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούγονται στη σειρά "Σασμός". Πώς και δεν το τραγούδησε ο Κότσιρας;
Σινγκλ 2021 Panik Oxygen.
NOM (6): Πολύ αγαπημένο!
FER (0): Αρκετά καλό. Όχι κάτι ιδιαίτερο παρόλα αυτά.
JEN (0): Έλεος πια! Πόσες φορές θα το ακούσουμε ακόμη αυτό το τραγούδι? Υπάρχει και άλλη σεζόν στο Σασμό.

Daliborovo Granje - Mehana :
JEN (12): Πολύ ωραίο! Πάρε ένα 12 για να γουστάρεις. Θα μετακομίσω Κροαατία!
GIL (8): Παντού έχει ψυχεδελικό Rock. Ακόμα και στην Κροατία!
Από το άλμπουμ "Hainin" 2020 Dostava Zvuka.
MIC (2): Πήρα Ντεπόν και Νουροφέν
Πονστάν και Ασπιρίνη
και πάλι ο πονοκέφαλος
λεπτό δε με αφήνει.
FER (0): Πολύ καλαμπαλίκι, πολύ πράμα και δε βρίσκω το νόημα.
NOM (0): Ιδιαίτερη μουσική!

Club & Fang - All Is Right In The World :
DRH (10): Εδώ νομίζω είναι η πρώτη φορά που έχουμε να βαθμολογήσουμε (παλιότερο) παίκτη της forumvision, οπότε να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά. Ήταν και η πρώτη μου αγορά από το bandcamp. Περισσότερες πληροφορίες υποθέτω θα έχουμε από την ERA, αφού τελειώσει ο γύρος
MIC (10): Ελλείψει ανταγωνισμού
τσιμπάει το δεκάρι
αν και όσο το σκέφτομαι
μάλλον του κάνω χάρη.
FER (8): Πολύ πολύ καλό και ατμοσφαιρικό με τον τρόπο του. Το γούσταρα πάρα, πάρα πολύ!!!
MAX (6): Ιδιαιτερο...
NOM (5): Είναι από τα τραγούδια που έχουν πάντα καλή τύχη στο παιχνίδι κι εγώ δεν τα βαριέμαι ποτέ. Μου αρέσει πολύ!
GIL (2): Αν το 'πιανε πιο χαμηλά θα έμοιαζε περισσότερο με ρέψιμο παρά με τραγούδι.
Από το EP "5 songs in A minor" 2020 Club & Fang.

Prokofiev - Dance Of The Knights :
JUD (12): Από τις συνθέσεις που όλο νομίζω πως κάπου τις έχω ακούσει! Εξαιρετικό!
NOM (7): Γνωστό, διάσημο, υπέροχο, αγαπημένο!
MIC (6): Κάπου τον έχω ακουστά
τον ξέρω και στην όψη
και αφού τον λέν Προκόφιεφ
σίγουρα θα προκόψει.
JEN (2): ΩΩΩΩχχχ!!!!! Δηλαδή .. να σε ρωτήσω κάτι. Με αυτό φτιάχνεσαι? Εάν ναι ... τα ρέστα μου χχαχααχαχχα
FER (0): Τώρα τι να βάλω εδώ; Ή 0 ή 100! Θα ήταν αδικία όμως γι αυτόν που έβαλε τον Ξυλούρη. Την επόμενη φορά είπαμε: βάλτε τον εθνικό ύμνο! Σόρρι αλλά είμαι πολύ "λίγος" για να ψηφίσω αυτό το κομμάτι! Αλλιώς αυτό λέγεται εκμαίευση πόντων. Δηλαδή να ντραπώ και να βάλω το 12άρι μου. Καμία ντροπή!!!
GIL (0): Παγκοσμίως άγνωστο έργο από έναν άσημο συνθέτη.
Από το άλμπουμ "Romeo and Juliet (The complete ballet, Op.64)" 1973 His Master's Voice.

Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε Μια Φορά :
MIC (5): Απ'έξω πια το μάθαμε
το άσμα του Ξυλούρη.
Κανονικά ήταν για μηδέν
μα ο γύρος είναι αγγούρι.
FER (0): Σοβαρά τώρα;
GIL (0): Πρώτη φορά ακούω αυτό το τραγούδι. Ποιός είναι αυτός ο Ξυλούρης; Τον ξέρει η μάνα του;
Από το άλμπουμ "Συλλογή" 1974 Columbia Records.
NOM (0): Είπαμε να βάζουμε γνωστά αλλά όχι και τόσο. Εντάξει, είναι αριστούργημα αλλά δεν θα ήθελα να το δω στο παιχνίδι.

Danzing - Devil's Plaything :
JUD (7): Τραγουδάρα!
FER (5): Με δυσκόλεψε λιγάκι αυτό. Ωραίο όμως. Όσο το άκουγα τόσο το γούσταρα παραπάνω. Αυτό μόνο ανέβηκε.
GIL (0): Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά!
Από το άλμπουμ "Danzig II: Lucifuge" 1990 Def American Recordings.
MIC (0): Ο γύρος ο ενδέκατος
είχε πολλούς διαβόλους
αλλά κατά πως φαίνεται
δεν τους χωρούσε όλους.
NOM (0): Δεν μου είπε τίποτα. Μάλιστα, με εκνεύρισαν οι φωνές του τραγουδιστή.

Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºC - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα :
MIC (7): "Πάνω στ'αφρισμένο κύμα",
τραγουδάει ο Αγγελάκας...
Δύσκολο να κάνω ρίμα
να μην έχει το "μαλάκας".
FER (6): Ωραίος ο Αγγελάκας. Ενδιαφέρουσα η σύνθεση. Ήταν πιο κάτω, τον ήθελα πιο πάνω, αλλά δεν!
DRH (3): Γενικά μ'αρέσει ο Αγγελάκας, εδώ δε νομίζω να είχε πολλά κέφια
NOM (0): Εντάξει, ωραίο είναι και ξεχωρίζει από την κατηγορία του αλλά δεν θα μου λείψει αν δεν το ξανακούσω.
GIL (#): Θα κλείσω το παιχνίδι με ολόφρεσκο Γιάννη Αγγελάκα που τον γουστάρω πολύ.
Από το άλμπουμ "Έχω κέφια" 2022 Ogdoo Music Group / Alltogethernow

Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded :
DRH (12): Μαλακίαν and Scars στο Broadway! Ενδιαφέρος τίτλος! Κυπριακάν ή καθαρεύουσαν; Με άρεσεν όμως
GIL (4): Έχει το κατάλληλο όνομα για να κάνει καριέρα στην Ελλάδα! Να 'τος, να τος ο πρωταθλητής! (και με το όπλο του γεμάτο).
Από το άλμπουμ "Dictator" 2018 Scarred For Life.
NOM (3): Τελικά, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου Malakian!😄
FER (1): Μου άρεσε και αυτό. Ωραία εισαγωγή.
MIC (1): Γι'αυτήν εδώ τη μουσική
πληρώνω όσο-όσο
γιατί με τέτοιο όνομα
είναι για πάσα νόσο.
MAX (0): καλα ξεκιναει αλλα μετα... κλαφτα...

Heilung - Anoana :
FER (10): Ενδιαφέρον άκουσμα. Μυστηριακό καθαρά όλο το κλίμα. Ενδιαφέρουσα η ας πούμε γλώσσα που χρησιμοποιούν. Δυνατό, πολύ!
GIL (10): Έχουν ένα θέμα με τα κέρατα μου φαίνεται!
Από το άλμπουμ "ᛞᚱᛁᚠ = Drif" 2022 Season Of Mist.
JUD (3): Όσο πέρναγε η ώρα περίμενα να αλλάξει κάπως και να εντυπωσιάσει αλλά δεντο έκανε :P
JEN (0): Τι ακριβώς σκεφτόσουν όταν το έβαζες αυτό? Τα κέρατα? Λες να είναι κάποιο προμήνυμα? χα χα χα χα
NOM (0): Καταθλιπτικό.

Lisa Gerrard - Now We Are Free Live :
FER (12): Ιδιαίτερη φωνή που στιγμές - στιγμές δημιουργεί μαγεία. Βασικά φωνάρα. Φωνάρα όμως!
NOM (12): Τόσο μα τόσο υπέροχο!
MIC (4): Βιολιά και κλαπατσίμπαλα
πουλιά και πεταλούδες
και γύρω να χορεύουνε
μαϊμούδες και αρκούδες.
GIL (1): Τραγουδάει με τόση εκφραστικότητα αυτή την ασυναρτησία που θα 'θελα πολύ να μου εξηγήσει το νόημα των στίχων ή να μου μάθει τα κορακίστικα που τραγουδάει.
Από το άλμπουμ "The world of Hans Zimmer (A symphonic celebration)" 2019 Sony Classical.

Zack Wallmark - Transylvanian Tango :
MIC (12): Μες στην απελπισία μου
και στον βαθύ μου πόνο
ψάχνω το δωδεκάρι μου
και βρίσκω ετούτο μόνο.
GIL (5): Tango για βρυκόλακες! Νομίζω θα ήταν εξαίσιο διασκευασμένο σε καρσιλαμά.
Ψηφιακό σινγκλ 2012 Zach Wallmark.
NOM (1): Αρκετά καλό.

Mad Honey - Blue & You :
GIL (7): Όμορφη Dream Pop από την Oklahoma City, παλιομοδίτικη αλλά πολύ ευχάριστη.
Σινγκλ 2019 Mad Honey.
FER (4): Πολύ καλό! Φευγάτο. Να υποθέσω ότι εδώ είναι η Τζένη; Τώρα κοίτα που πήγε αυτό το πανέμορφο κομμάτι! Γαμώτο. Ήταν πιο πάνω, κατέβηκε εδώ ξανανέβηκε. Σόρρι. Λυπάμαι που το βάζω εδώ. Με δυσκολέψατε πολύ πάντως.
MIC (0): Όχι, ποτέ, καθόλου, δεν.
Με τίποτα και πουθενά.
Ένα ολοστρόγγυλο μηδέν,
μαζί και τα δεκαδικά.
NOM (0): Καλό αλλά όχι σπουδαίο.

Beirut - The Gulag Orkestar :
NOM (4): Θα ήταν παράλογο για μένα να μην βάλω βαθμό στους Beirut. Τους λατρεύω.
FER (3): Να ΄τα και τα χάλκινα! Μυστήριο κομμάτι.
DRH (2): Αυτοί μερικές φορές με αρέσσουν, τις περισσότερες φορές τους βαριέμαι πριν τελειώσει το κομμάτι. Το συγκεκριμένο είναι σαφώς στη δεύτερη κατηγορία
GIL (0): Balkan Folk από τη Νέα Υόρκη. Σχιζοφρένεια...
Από το άλμπουμ "Gulag Orkestar" 2006 Ba Da Bing! Records.
MIC (0): Σαν βρέθηκα στη Βηρυττό
είπα να βγω για ένα ποτό.
Όμως στο μπαρ παίζαν αυτό
και έφυγα σ'ένα λεπτό.

Janiva Magness - You Were Never Mine :
FER (7): Πολύ καλό. Ωραία γυναικεία φωνή! Υποθέτω ότι εδώ είναι ο Νόβας. Αυτό μου άρεσε πολύ, το είχα στη 2η θέση, αλλά μ΄ αυτά και με άλλα, βρέθηκε εδώ! Σόρρι.
MIC (3): Μες στην καλοκαιριάτικη
κουφόβραση και κάψα
αυτό ακριβώς μας έλειπε:
Ν'ακούμε λίγη κλάψα.
GIL (0): I was never yours...
Από το άλμπουμ "Do I move you?" 2006 NorthernBlues Music
JEN (0): Άντε πάλι... Δεν ήσουν ποτέ δικός μου. Αυτό το τραγούδι ειναι η συνέχεια του προηγούμενου που αυτός κεράτωνε αέρα πατέρα. Τελικά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια
NOM (#): Η συμμετοχή μου.
Η Janiva Magness, γεννημένη στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν στις 30 Ιανουαρίου 1957, είναι βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιός και συγγραφέας. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 16 άλμπουμ.
Η Magness έχασε και τους δύο γονείς της από αυτοκτονία πριν φτάσει στα μέσα της εφηβείας της και τοποθετήθηκε σε μια σειρά από δώδεκα ανάδοχα σπίτια.

Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down :
NOM (8): Μου άρεσε πολύ το τραγούδι, παρότι δεν βλέπω Survivor. Ούτε καν το είχα ξανακούσει.
GIL (3): Μ' αυτό το άσμα τους έστελναν σπίτι τους στο Survivor. Αχ, συγκινήθηκα, σνιφ, κλαψ!
Από το άλμπουμ "Eclipsed" 2019 UPPM Records.
DRH (0): Ας βάζατε ένα άλλο βιντεάκι, να μη φαίνονταν το σήμα της αηδίας, να σκεφτόμουν μήπως το ακούσω κιόλας
FER (0): Όχι κακό, αλλά δεν χώρεσε.
MIC (0): Ετούτο το μηδενικό
μην το'χεις για σκουπίδι
περήφανα να το φορείς
στο χέρι δαχτυλίδι.
MAX (#): Και με το τραγουδι του αποχωρισμου του Survivor, σας αποχαιρετω κ εγω σιγα σιγα απο τον διαγωνισμο... Δεν λεω οτι ηταν ενα ομορφο ταξιδι και αλλα τετοια ποιητικα γιατι κοντεψατε να αφησετε αναπηρα τα αυτια μου! Παρ'ολα αυτα γνωρισα καποια (ελαχιστα)αξιοπρεπη κομματια και τα εβαλα στα αγαπημενα μου! Για να μην τα ξανακουσω ποτε! Ευχαριστω επισης και την γραμματεα μου για τις προσωπικες της επιλογες στον διαγωνισμο, καθως εγω δεν εχω ιδεα με το αντικειμενο! Ισως σε ενα Survivor All Star να συμμετασχω ξανα!

Edge Of Sanity - Black Tears :
JUD (10): Κλασσικούρα και ωραία και η διασκευή των heaven shall burn!
NOM (2): Με το πρώτο άκουσμα, με έφτιαξε πολύ και του έβαλα 8άρι. 'Ομως, πέφτοντας η διάθεσή μου ήταν στα πατώματα, έπεφτε κι αυτό. Και κάπως έτσι είμαι τώρα που στέλνω βαθμολογία...
FER (0): Λυπάμαι αλλά δεν χώρεσε. Όσο το άκουγα τόσο μου άρεσε.
GIL (0): Στο καθαρτήριο θα κλαις με μαύρο δάκρυ...
Από το άλμπουμ "Purgatory afterglow" 1994 Black Mark.
MIC (0): Ο καλός καλό δε βλέπει
και του χώνουν το αγγούρι.
Κι αυτό το αριστούργημα
θα πάρει το κουλούρι.

Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές :
JEN (1): Πήγαινε και ψαξε για τη σταμνα σου.
FER (0): Ποιος ήρθε; "Οι 16άχρονες δεν είναι πια παρθένες;" "Δεν είχα βλέψεις σαν αυτές του Καββαδία;" Τη γλιτώσαμε!
GIL (0): Να μάθεις να βουτάς άλλη φορά με τα ρούχα!
Από το άλμπουμ "Οδός Σανταρόζα" 1982 Minos.
MIC (0): Γλυκούλι το τραγούδι σου
και δεν το λες κακό.
Ίσως να το τραγούδαγες
μες στον ηλεκτρικό;
NOM (0): 'Αγνωστος σε μένα καλλιτέχνης. Το τραγούδι είναι καλούτσικο αλλά χωρίς πρωτοτυπία.

Σχόλια ανά παίκτη

DRH:
Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded (12): Μαλακίαν and Scars στο Broadway! Ενδιαφέρος τίτλος! Κυπριακάν ή καθαρεύουσαν; Με άρεσεν όμως
Club & Fang - All Is Right In The World (10): Εδώ νομίζω είναι η πρώτη φορά που έχουμε να βαθμολογήσουμε (παλιότερο) παίκτη της forumvision, οπότε να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά. Ήταν και η πρώτη μου αγορά από το bandcamp. Περισσότερες πληροφορίες υποθέτω θα έχουμε από την ERA, αφού τελειώσει ο γύρος
Starsailor - Love Is Here (6): Πόσα χρόνια να έχω να τους ακούσω αυτούς;
Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºC - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα (3): Γενικά μ'αρέσει ο Αγγελάκας, εδώ δε νομίζω να είχε πολλά κέφια
Beirut - The Gulag Orkestar (2): Αυτοί μερικές φορές με αρέσσουν, τις περισσότερες φορές τους βαριέμαι πριν τελειώσει το κομμάτι. Το συγκεκριμένο είναι σαφώς στη δεύτερη κατηγορία
Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down (0): Ας βάζατε ένα άλλο βιντεάκι, να μη φαίνονταν το σήμα της αηδίας, να σκεφτόμουν μήπως το ακούσω κιόλας

FER:
Round #12: Όμορφος γύρος πραγματικά. Είχε εύκολα μηδενικά, αλλά και πολλά κομμάτια που τα ήθελα στις πρώτες θέσεις. Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας, οπότε έγινε το γνωστό φερελπικό ασανσέρ. Οι παλιοί ξέρουν.
Ανέβα, κατέβα, με κουράσατε. Άντε αμήν! Τέλειωσε. Θα γλιτώσω από τις μουσικές σας. 😜
Lisa Gerrard - Now We Are Free Live (12): Ιδιαίτερη φωνή που στιγμές - στιγμές δημιουργεί μαγεία. Βασικά φωνάρα. Φωνάρα όμως!
Heilung - Anoana (10): Ενδιαφέρον άκουσμα. Μυστηριακό καθαρά όλο το κλίμα. Ενδιαφέρουσα η ας πούμε γλώσσα που χρησιμοποιούν. Δυνατό, πολύ!
Club & Fang - All Is Right In The World (8): Πολύ πολύ καλό και ατμοσφαιρικό με τον τρόπο του. Το γούσταρα πάρα, πάρα πολύ!!!
Janiva Magness - You Were Never Mine (7): Πολύ καλό. Ωραία γυναικεία φωνή! Υποθέτω ότι εδώ είναι ο Νόβας. Αυτό μου άρεσε πολύ, το είχα στη 2η θέση, αλλά μ΄ αυτά και με άλλα, βρέθηκε εδώ! Σόρρι.
Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºC - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα (6): Ωραίος ο Αγγελάκας. Ενδιαφέρουσα η σύνθεση. Ήταν πιο κάτω, τον ήθελα πιο πάνω, αλλά δεν!
Danzing - Devil's Plaything (5): Με δυσκόλεψε λιγάκι αυτό. Ωραίο όμως. Όσο το άκουγα τόσο το γούσταρα παραπάνω. Αυτό μόνο ανέβηκε.
Mad Honey - Blue & You (4): Πολύ καλό! Φευγάτο. Να υποθέσω ότι εδώ είναι η Τζένη; Τώρα κοίτα που πήγε αυτό το πανέμορφο κομμάτι! Γαμώτο. Ήταν πιο πάνω, κατέβηκε εδώ ξανανέβηκε. Σόρρι. Λυπάμαι που το βάζω εδώ. Με δυσκολέψατε πολύ πάντως.
Beirut - The Gulag Orkestar (3): Να ΄τα και τα χάλκινα! Μυστήριο κομμάτι.
Starsailor - Love Is Here (2): Αρκετά καλό και αυτό το κομμάτι. Έχει τον τρόπο του να σε κερδίζει. Το ήθελα κι αυτό πιο πάνω αλλά δεν τα κατάφερα.
Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded (1): Μου άρεσε και αυτό. Ωραία εισαγωγή.
Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα (0): Αρκετά καλό. Όχι κάτι ιδιαίτερο παρόλα αυτά.
Daliborovo Granje - Mehana (0): Πολύ καλαμπαλίκι, πολύ πράμα και δε βρίσκω το νόημα.
Prokofiev - Dance Of The Knights (0): Τώρα τι να βάλω εδώ; Ή 0 ή 100! Θα ήταν αδικία όμως γι αυτόν που έβαλε τον Ξυλούρη. Την επόμενη φορά είπαμε: βάλτε τον εθνικό ύμνο! Σόρρι αλλά είμαι πολύ "λίγος" για να ψηφίσω αυτό το κομμάτι! Αλλιώς αυτό λέγεται εκμαίευση πόντων. Δηλαδή να ντραπώ και να βάλω το 12άρι μου. Καμία ντροπή!!!
Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε Μια Φορά (0): Σοβαρά τώρα;
Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down (0): Όχι κακό, αλλά δεν χώρεσε.
Edge Of Sanity - Black Tears (0): Λυπάμαι αλλά δεν χώρεσε. Όσο το άκουγα τόσο μου άρεσε.
Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές (0): Ποιος ήρθε; "Οι 16άχρονες δεν είναι πια παρθένες;" "Δεν είχα βλέψεις σαν αυτές του Καββαδία;" Τη γλιτώσαμε!

GIL:
Round #12: Εκτός από κάποια πασίγνωστα που μπήκαν για λόγους ψηφοθηρίας μόνο το δικό μου μου άρεσε πραγματικά.
Starsailor - Love Is Here (12): Love is here? Where? Where?
Από το άλμπουμ "Love is here" 2001 Chrysalis Records.
Heilung - Anoana (10): Έχουν ένα θέμα με τα κέρατα μου φαίνεται!
Από το άλμπουμ "ᛞᚱᛁᚠ = Drif" 2022 Season Of Mist.
Daliborovo Granje - Mehana (8): Παντού έχει ψυχεδελικό Rock. Ακόμα και στην Κροατία!
Από το άλμπουμ "Hainin" 2020 Dostava Zvuka.
Mad Honey - Blue & You (7): Όμορφη Dream Pop από την Oklahoma City, παλιομοδίτικη αλλά πολύ ευχάριστη.
Σινγκλ 2019 Mad Honey.
Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα (6): Η φωνή του Βασίλη Σκουλά πάντα με αγγίζει και αυτό είναι από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούγονται στη σειρά "Σασμός". Πώς και δεν το τραγούδησε ο Κότσιρας;
Σινγκλ 2021 Panik Oxygen.
Zack Wallmark - Transylvanian Tango (5): Tango για βρυκόλακες! Νομίζω θα ήταν εξαίσιο διασκευασμένο σε καρσιλαμά.
Ψηφιακό σινγκλ 2012 Zach Wallmark.
Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded (4): Έχει το κατάλληλο όνομα για να κάνει καριέρα στην Ελλάδα! Να 'τος, να τος ο πρωταθλητής! (και με το όπλο του γεμάτο).
Από το άλμπουμ "Dictator" 2018 Scarred For Life.
Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down (3): Μ' αυτό το άσμα τους έστελναν σπίτι τους στο Survivor. Αχ, συγκινήθηκα, σνιφ, κλαψ!
Από το άλμπουμ "Eclipsed" 2019 UPPM Records.
Club & Fang - All Is Right In The World (2): Αν το 'πιανε πιο χαμηλά θα έμοιαζε περισσότερο με ρέψιμο παρά με τραγούδι.
Από το EP "5 songs in A minor" 2020 Club & Fang.
Lisa Gerrard - Now We Are Free Live (1): Τραγουδάει με τόση εκφραστικότητα αυτή την ασυναρτησία που θα 'θελα πολύ να μου εξηγήσει το νόημα των στίχων ή να μου μάθει τα κορακίστικα που τραγουδάει.
Από το άλμπουμ "The world of Hans Zimmer (A symphonic celebration)" 2019 Sony Classical.
Prokofiev - Dance Of The Knights (0): Παγκοσμίως άγνωστο έργο από έναν άσημο συνθέτη.
Από το άλμπουμ "Romeo and Juliet (The complete ballet, Op.64)" 1973 His Master's Voice.
Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε Μια Φορά (0): Πρώτη φορά ακούω αυτό το τραγούδι. Ποιός είναι αυτός ο Ξυλούρης; Τον ξέρει η μάνα του;
Από το άλμπουμ "Συλλογή" 1974 Columbia Records.
Danzing - Devil's Plaything (0): Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά!
Από το άλμπουμ "Danzig II: Lucifuge" 1990 Def American Recordings.
Beirut - The Gulag Orkestar (0): Balkan Folk από τη Νέα Υόρκη. Σχιζοφρένεια...
Από το άλμπουμ "Gulag Orkestar" 2006 Ba Da Bing! Records.
Janiva Magness - You Were Never Mine (0): I was never yours...
Από το άλμπουμ "Do I move you?" 2006 NorthernBlues Music
Edge Of Sanity - Black Tears (0): Στο καθαρτήριο θα κλαις με μαύρο δάκρυ...
Από το άλμπουμ "Purgatory afterglow" 1994 Black Mark.
Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές (0): Να μάθεις να βουτάς άλλη φορά με τα ρούχα!
Από το άλμπουμ "Οδός Σανταρόζα" 1982 Minos.
Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºC - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα (#): Θα κλείσω το παιχνίδι με ολόφρεσκο Γιάννη Αγγελάκα που τον γουστάρω πολύ.
Από το άλμπουμ "Έχω κέφια" 2022 Ogdoo Music Group / Alltogethernow

JEN:
Daliborovo Granje - Mehana (12): Πολύ ωραίο! Πάρε ένα 12 για να γουστάρεις. Θα μετακομίσω Κροαατία!
Starsailor - Love Is Here (10): Μακάρι ... love is here!
Prokofiev - Dance Of The Knights (2): ΩΩΩΩχχχ!!!!! Δηλαδή .. να σε ρωτήσω κάτι. Με αυτό φτιάχνεσαι? Εάν ναι ... τα ρέστα μου χχαχααχαχχα
Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές (1): Πήγαινε και ψαξε για τη σταμνα σου.
Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα (0): Έλεος πια! Πόσες φορές θα το ακούσουμε ακόμη αυτό το τραγούδι? Υπάρχει και άλλη σεζόν στο Σασμό.
Heilung - Anoana (0): Τι ακριβώς σκεφτόσουν όταν το έβαζες αυτό? Τα κέρατα? Λες να είναι κάποιο προμήνυμα? χα χα χα χα
Janiva Magness - You Were Never Mine (0): Άντε πάλι... Δεν ήσουν ποτέ δικός μου. Αυτό το τραγούδι ειναι η συνέχεια του προηγούμενου που αυτός κεράτωνε αέρα πατέρα. Τελικά την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια

JUD:
Prokofiev - Dance Of The Knights (12): Από τις συνθέσεις που όλο νομίζω πως κάπου τις έχω ακούσει! Εξαιρετικό!
Edge Of Sanity - Black Tears (10): Κλασσικούρα και ωραία και η διασκευή των heaven shall burn!
Danzing - Devil's Plaything (7): Τραγουδάρα!
Heilung - Anoana (3): Όσο πέρναγε η ώρα περίμενα να αλλάξει κάπως και να εντυπωσιάσει αλλά δεντο έκανε :P

MAX:
Round #12: Αν μπορουσα θα εβαζα σε ολα 0! Ετσι για το γαμωτο! Με πρηξατε!
Club & Fang - All Is Right In The World (6): Ιδιαιτερο...
Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded (0): καλα ξεκιναει αλλα μετα... κλαφτα...
Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down (#): Και με το τραγουδι του αποχωρισμου του Survivor, σας αποχαιρετω κ εγω σιγα σιγα απο τον διαγωνισμο... Δεν λεω οτι ηταν ενα ομορφο ταξιδι και αλλα τετοια ποιητικα γιατι κοντεψατε να αφησετε αναπηρα τα αυτια μου! Παρ'ολα αυτα γνωρισα καποια (ελαχιστα)αξιοπρεπη κομματια και τα εβαλα στα αγαπημενα μου! Για να μην τα ξανακουσω ποτε! Ευχαριστω επισης και την γραμματεα μου για τις προσωπικες της επιλογες στον διαγωνισμο, καθως εγω δεν εχω ιδεα με το αντικειμενο! Ισως σε ενα Survivor All Star να συμμετασχω ξανα!

MIC:
Zack Wallmark - Transylvanian Tango (12): Μες στην απελπισία μου
και στον βαθύ μου πόνο
ψάχνω το δωδεκάρι μου
και βρίσκω ετούτο μόνο.
Club & Fang - All Is Right In The World (10): Ελλείψει ανταγωνισμού
τσιμπάει το δεκάρι
αν και όσο το σκέφτομαι
μάλλον του κάνω χάρη.
Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα (8): Μια που δεν βλέπω τον "Σασμό"
και με περιφρονούνε
θα βάλω εδώ καλό βαθμό
μπας και με λυπηθούνε.
Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºC - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα (7): "Πάνω στ'αφρισμένο κύμα",
τραγουδάει ο Αγγελάκας...
Δύσκολο να κάνω ρίμα
να μην έχει το "μαλάκας".
Prokofiev - Dance Of The Knights (6): Κάπου τον έχω ακουστά
τον ξέρω και στην όψη
και αφού τον λέν Προκόφιεφ
σίγουρα θα προκόψει.
Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε Μια Φορά (5): Απ'έξω πια το μάθαμε
το άσμα του Ξυλούρη.
Κανονικά ήταν για μηδέν
μα ο γύρος είναι αγγούρι.
Lisa Gerrard - Now We Are Free Live (4): Βιολιά και κλαπατσίμπαλα
πουλιά και πεταλούδες
και γύρω να χορεύουνε
μαϊμούδες και αρκούδες.
Janiva Magness - You Were Never Mine (3): Μες στην καλοκαιριάτικη
κουφόβραση και κάψα
αυτό ακριβώς μας έλειπε:
Ν'ακούμε λίγη κλάψα.
Daliborovo Granje - Mehana (2): Πήρα Ντεπόν και Νουροφέν
Πονστάν και Ασπιρίνη
και πάλι ο πονοκέφαλος
λεπτό δε με αφήνει.
Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded (1): Γι'αυτήν εδώ τη μουσική
πληρώνω όσο-όσο
γιατί με τέτοιο όνομα
είναι για πάσα νόσο.
Starsailor - Love Is Here (0): Λίγο αλάτι αν βάζανε,
ρίγανη και θυμάρι,
τότε η σούπα θά'παιρνε
μπορεί και δωδεκάρι
Danzing - Devil's Plaything (0): Ο γύρος ο ενδέκατος
είχε πολλούς διαβόλους
αλλά κατά πως φαίνεται
δεν τους χωρούσε όλους.
Mad Honey - Blue & You (0): Όχι, ποτέ, καθόλου, δεν.
Με τίποτα και πουθενά.
Ένα ολοστρόγγυλο μηδέν,
μαζί και τα δεκαδικά.
Beirut - The Gulag Orkestar (0): Σαν βρέθηκα στη Βηρυττό
είπα να βγω για ένα ποτό.
Όμως στο μπαρ παίζαν αυτό
και έφυγα σ'ένα λεπτό.
Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down (0): Ετούτο το μηδενικό
μην το'χεις για σκουπίδι
περήφανα να το φορείς
στο χέρι δαχτυλίδι.
Edge Of Sanity - Black Tears (0): Ο καλός καλό δε βλέπει
και του χώνουν το αγγούρι.
Κι αυτό το αριστούργημα
θα πάρει το κουλούρι.
Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές (0): Γλυκούλι το τραγούδι σου
και δεν το λες κακό.
Ίσως να το τραγούδαγες
μες στον ηλεκτρικό;

NOM:
Lisa Gerrard - Now We Are Free Live (12): Τόσο μα τόσο υπέροχο!
Starsailor - Love Is Here (10): Υπέροχο!
Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down (8): Μου άρεσε πολύ το τραγούδι, παρότι δεν βλέπω Survivor. Ούτε καν το είχα ξανακούσει.
Prokofiev - Dance Of The Knights (7): Γνωστό, διάσημο, υπέροχο, αγαπημένο!
Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα (6): Πολύ αγαπημένο!
Club & Fang - All Is Right In The World (5): Είναι από τα τραγούδια που έχουν πάντα καλή τύχη στο παιχνίδι κι εγώ δεν τα βαριέμαι ποτέ. Μου αρέσει πολύ!
Beirut - The Gulag Orkestar (4): Θα ήταν παράλογο για μένα να μην βάλω βαθμό στους Beirut. Τους λατρεύω.
Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded (3): Τελικά, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου Malakian!😄
Edge Of Sanity - Black Tears (2): Με το πρώτο άκουσμα, με έφτιαξε πολύ και του έβαλα 8άρι. 'Ομως, πέφτοντας η διάθεσή μου ήταν στα πατώματα, έπεφτε κι αυτό. Και κάπως έτσι είμαι τώρα που στέλνω βαθμολογία...
Zack Wallmark - Transylvanian Tango (1): Αρκετά καλό.
Daliborovo Granje - Mehana (0): Ιδιαίτερη μουσική!
Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε Μια Φορά (0): Είπαμε να βάζουμε γνωστά αλλά όχι και τόσο. Εντάξει, είναι αριστούργημα αλλά δεν θα ήθελα να το δω στο παιχνίδι.
Danzing - Devil's Plaything (0): Δεν μου είπε τίποτα. Μάλιστα, με εκνεύρισαν οι φωνές του τραγουδιστή.
Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºC - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα (0): Εντάξει, ωραίο είναι και ξεχωρίζει από την κατηγορία του αλλά δεν θα μου λείψει αν δεν το ξανακούσω.
Heilung - Anoana (0): Καταθλιπτικό.
Mad Honey - Blue & You (0): Καλό αλλά όχι σπουδαίο.
Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές (0): 'Αγνωστος σε μένα καλλιτέχνης. Το τραγούδι είναι καλούτσικο αλλά χωρίς πρωτοτυπία.
Janiva Magness - You Were Never Mine (#): Η συμμετοχή μου.
Η Janiva Magness, γεννημένη στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν στις 30 Ιανουαρίου 1957, είναι βραβευμένη με Grammy τραγουδοποιός και συγγραφέας. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 16 άλμπουμ.
Η Magness έχασε και τους δύο γονείς της από αυτοκτονία πριν φτάσει στα μέσα της εφηβείας της και τοποθετήθηκε σε μια σειρά από δώδεκα ανάδοχα σπίτια.

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

+/- ΠαίκτηςΓ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ12
1 JEN10791077712515945547210477988972
2 LOV897647629507342108761119868102
3 MRH82844913642102871044132977082
4 NOV735141444794798699262888246
5 NOM726887684435342485273725144
6 MAX704734646776590504275564935
7 +5 AGE702404035676551417753926081
8 +2 STR700776981237763465554493076
9 -2 DRH695387472846347455330706752
= -1 JUD6951155647445691394956502864
11 MIC6865011874553862457239373363
12 +2 GBO662449440634672395375x6076
13 -4 LIL6611041045876594113868x8032
14 GIL652832297236539544262475266
15 -2 FER643303141732257984880604855
16 +1 ERA599532770582273614529463778
17 -1 JIM5776638651387x8286492764x
18 +1 OZO519192458205358905131593620
19 -1 CON5105532562034415834357471x
20 +1 GAB441153621303353456122402758
21 -1 TRI41349101848396xxxxxxx
22 EMM333173246471757234747xxx
23 SIS21789562547xxxxxxxx

Guest βαθμολογία και σχόλια από MrsPeel!

Ωραίος ο γύρος. Βέβαια είναι και ο πρώτος αυτού του παιχνιδιού, που άκουσα ολόκληρο. Οι γείτονες έχουν ήδη αρχίσει να μαζεύουν υπογραφές για να με απομακρύνουν από τη γειτονιά.
Άσχετο….  Στο προηγούμενο γύρο πατώσατε την κομματάρα των Europe;; Και μάλιστα σε live ακουστικό; Πάτε καλά;; 

12: Club & Fang - All Is Right In The World
Παιδιά, αυτό μου άρεσε! Θα ήταν το δωδεκάρι μου αν έπαιζα.  Εξαιρετικά τα πατριωτάκια!

10: Starsailor - Love Is Here
Παιχταρά μου, που έβαλες αυτή την κομματάρα, τα συγχαρητήριά μου! Αγαπημένο από τότε που πρωτοβγήκε! Το έχω ακούσει άπειρες φορές σε….. ρομαντικό περιβάλλον… Στον ηλεκτρικό  όταν πήγαινα το πρωί στον Πειραιά, τότε που δούλευα στο ναυπηγικό γραφείο. Αλλά το κομμάτι τα έσπαγε και με βοηθούσε στην αρχή της ημέρας!

8: Janiva Magness - You Were Never Mine
Ποτέ δεν σε έχασα. Γιατί απλά ποτέ δεν ήσουν πραγματικά δικός μου. Συνειδητοποιημένο. Σπαρακτικό … αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένο. Ωραίο κομμάτι.

7: . Beirut - The Gulag Orkestar
Οι Beirut είναι σταθερή αξία στα κομμάτια τους.

6: Zack Wallmark - Transylvanian Tango
Ένα tango πάντα με παρασύρει στον ρυθμό του.  Αυτό εδώ είναι από την Τρανσυλβανία! Έτοιμη είμαι να με ζητήσει σε χορό ο Κόμης ο ίδιος. (Δεν ρωτάμε ποιος κόμης κατοικεί σε Τρανσυλβανία και Καρπάθια!) 

5: Prokofiev - Dance Of The Knights
Γνωστό. Αλλά ωραίο και κλασσικό φυσικά. Στον τελευταίο γύρο βγαίνουν οι ιππότες να χορέψουν μήπως και ανέβει το κομμάτι.

4: . Mad Honey - Blue & You
Ο Winnie the Pooh έφαγε το mad honey και ξετρελάθηκε με την περίεργη έννοια. Ο Τίγρης και ο Γκαρής ακόμη τρέχουν πίσω του.

3: Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºc - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα
Ο Αγγελάκας ήθελε να βράσει το νερό επιτέλους, οπότε συνεργάστηκε με τους 100οC

2: Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε Μια Φορά
Ο Νίκος Ξυλούρης είναι πάντα αξία! Ακόμη και σε τόσο μα τόσο πολυακουσμένο άσμα.

1: Edge Of Sanity - Black Tears
Για να δω πώς κλείνει με αυτό το κομμάτι ο παίκτης τον γύρο… Βρισκόμαστε στα όρια της νηφαλιότητας, έχουμε μαύρα δάκρυα και ένα άλμπουμ που λέγεται «το φως από το Καθαρτήριο, που παραμένει για λίγο μετά τη δύση» Και ο αλγόριθμος το έβαλε και στο κλείσιμο της λίστας του τελευταίου γύρου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά.

Μηδενικά πλέον:

Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded

Να σε λένε Malakian και να παίζει το κομμάτι σου σε ελληνικό παιχνίδι. Δεν το λες και τύχη. Πάντως ο τύπος γέμισε τα πιστόλια του και στόχευσε! Εμένα με πέτυχε αρκετά θα έλεγα. Στο αρχικό, μιλητό τμήμα του κοματιού, το λίγο δυσοίωνο. Μετά όταν άρχισε τα headbanging άρχισαν τα άσφαιρα.

Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down
Έτσι αποχωρούσαν οι survivor; Παιδιά, αυτή την εκπομπή δεν την έχω δει ποτέ (με ένα τρίχρονο μωρό, ούτε αυτά που πραγματικά θα ήθελα δεν έχω καταφέρει να δω) αλλά φαντάζομαι τους παίχτες να αποχωρούν από το νησί (σε νησί δεν παίζεται; Καλά δεν θυμάμαι;) υπό τους ήχους αυτού του κομματιού, φορώντας μια προβιά από τρίχωμα μαϊμούς. Η βάρκα απομακρύνεται σιγά σιγά μέσα στο σούρουπο, ο αποχωρών παίκτης έχει ήδη επιβεβαιωμένη κράτηση σε εστιατόριο για να φάει φαγητό της προκοπής ενώ οι άλλοι παίχτες θα σκουπίζουν σιωπηλά ένα δάκρυ κουνώντας καρύδες για αποχαιρετισμό.

Danzing - Devil's Plaything
Φλόγες που καίνε το σώμα μου ανελέητα, αν βρεθώ στο μονοπάτι σου καλύτερα να είχα πεθάνει, αν δεν μου αρέσει ο πόνος δεν καταλαβαίνω… άσε με διαβολάκο μου και βρες άλλο παιχνίδι να παίξεις!!
Ομολογώ πάντως ότι όταν σε τραγούδι αρχίζουν τα «Oh oh oh oh oh oh oh oh oh” εγώ κουνιέμαι ρυθμικά! Εντελώς απομεινάρι των 80’s ! 

Daliborovo Granje - Mehana
Πάει να τσιφτετελίσει λίγο ανατολίτικα, το γυρνάει σε μεταλλάκι, το ξαναγυρνάει σε ήχο που κάνει το αντικουνουπικό για να απωθήσει τον κώνωπα! 

Heilung - Anoana
«The lyrics for this piece are mainly taken from bracteates: golden, circular coins or amulets found in Northern Europe that date from the 4th to 7th centuries CE.»
Φιλαράκια μου καλά, τί ακριβώς είχατε πιει και σας μίλησαν τα νομίσματα και τα φυλαχτά;
ΥΓ: Ελαφοκυνηγός likes the video!

Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές
Γυρίσαμε πλέον από τις διακοπές, αγαπητέ μου! Και μάλιστα από διακοπές με τρίχρονο κοριτσάκι. Ο στίβος που έπαιζε στην τηλεόραση ήταν παιχνιδάκι μπροστά στο τρέξιμο που ρίξαμε εμείς! Ευτυχώς που γυρίσαμε από διακοπές να ξεκουραστούμε λιγάκι!

Lisa Gerrard - Now We Are Free Live
Παίχτη, που έβαλες αυτό το τραγούδι στον τελευταίο γύρο…. Είμαι σίγουρη ότι θα το τραγουδήσουν μαζί σου όλοι οι παίκτες (συμμετέχοντες και αποχωρήσαντες) με πάθος, κλείνοντας τα μάτια και λέγοντας «επιτέλους ελευθερωθήκαμε από αυτό το παιχνίδι, τί ήταν αυτό που πάθαμε πάλι, πότε είπαμε ξεκινάει το επόμενο;» 

Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα
«Γίνεσαι αγκάθι και πληγώνεις 
κι όλο με μαλώνεις 
πάντα με ματώνεις»
Βάζω τραγούδι, το πατώνεις, πάντα με πατώνεις 

«Θέλω να μπω στον έρωτά σου 
και στη μοναξιά σου 
να γενώ η σκιά σου»
Αλλά εσύ λες τα δικά σου κι όλο με κερνάς τα μηδενικά σου

«Γίνομαι άστρο να σε φτάσω 
να σε πλησιάσω 
να μη σε τρομάξω»
Μα τί βλακείες πάλι ακούω, θέλω να φωνάξω, θέλω να φωνάξω

• Like 6
Δημοσ.

Συγχαρητήρια στην Τζένη για την πρωτιά. Επίσης και στους LOV, MRH, NOV για την απόδοσή τους. Βασικά συγχαρητήρια σε όλους για το παιχνίδι.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Λένε πως, σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και με το μουσικό παιχνίδι μας, το ρηθέν επιβεβαιώνεται. Τώρα που τέλειωσε το ταξίδι, νιώθω λίγη μελαγχολία...'Ισως γιατί ο αποχαιρετισμός ήταν λίγο ψυχρός, ίσως πάλι γιατί δεν άφησε την υπόνοια της υπόσχεσης για καινούριο ταξίδι, ίσως πάλι γιατί ενώ κάποιοι παίκτες έκαναν προσπάθεια να κρατήσουν ψηλά το κέφι, ίσως δεν τα κατάφεραν. Σε ό,τι με αφορά:

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους - παλιούς και νέους παίκτες - και λυπήθηκα εξίσου για τις απώλειες που είχαμε. Ελπίζω να είναι όλοι καλά και να επιστρέψουν με ανανεωμένη διάθεση.

Εύχομαι και ελπίζω, σύντομα να βρεθούμε ξανά, με ανανεωμένη διάθεση και νέες μουσικές προτάσεις!

@MrsPeel, σ' ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα, γεμάτα με χιούμορ σχόλια! 

@mic2mic, πόσα χρόνια χρειάζεσαι ακόμα για να μας αποκαλύψεις τα ατέλειωτα ταλέντα σου; Εγώ πάντως, θα είμαι εδώ για να σε διαβάζω, να σε απολαμβάνω και πάντα να σε θαυμάζω! Σ' ευχαριστώ αγαπημένε μου φίλε, για τα υπέροχα 9 χρόνια μουσικής, γέλιου, φιλίας και ποικίλων γνώσεων!

Συνεχίζουμε...???

💖💖💖💖💖💖💖💖💖

• Like 9
Δημοσ.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στις JEN, LOV, MRH που πήραν τις τρεις πρώτες θέσεις στην τελική βαθμολογία. Πρώτη φορά που και στις τρεις πρώτες θέσεις είναι γυναίκες  (η JEN με νέο ρεκόρ βαθμών 1079, το προηγούμενο ήταν 993)

Συγχαρητήρια και σε  LOV, MRH, AGE για τις τρεις πρώτες θέσεις στον τελευταίο γύρο. 

Αλλά όπως προείπαν FER και NOM συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι (παιχνίδι)  

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κατανομή βαθμολογιών
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.

1210876543210
AGE171211412161110918121
CON83129591417179120
DRH1113111171318191110117
EMM15681066998119
ERA6101413981215149131
FER138818108148149131
GAB4769911961715148
GBO11141271391310168109
GIL710151711121110911128
JEN252116151722161181179
JIM137715971010913105
JUD12161511781214610130
LIL121011141113812914108
LOV221816913111791112103
MAX712139161815171016108
MIC151671489118913131
MRH141816141613812711112
NOM1211111120125181915107
NOV1212121513161311123122
OZO107126108951216146
SIS343536523252
STR813159181011161413114
TRI10641068548739

Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.

1st2nd3rd4th5th6th7th8th9th10th11th12th13th14th15th16th17th18th19th20th21st22nd23rd
AGE121111221
CON111111122
DRH121311111
EMM11211111
ERA11211213
FER1111112121
GAB11112111111
GBO211322
GIL1221111111
JEN5112111
JIM21121111
JUD1111212111
LIL121121111
LOV42111111
MAX1111122111
MIC121111113
MRH12112122
NOM11121312
NOV121111212
OZO11221212
SIS1111
STR122111211
TRI131

Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.

AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
AGE+2-2-1-2-2+2+2-4+2-3-2-7+1-1+4+3+1-2-1+3-1
CON+1+1+1+1+1+1+2+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+2
DRH+1+3-2-2-1+2+2-2+1+1+1+2+3-1+2+1+2+1-3-2+3-1
EMM+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
ERA+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
FER+4+2+3+1+1+1+2+3+2+2+2+4+1+2+3+3+1+2+2+2
GAB+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
GBO+2-2+1+2+1-2+1-3+2+1+1-2-2-1-2-3-2
GIL+2+1+1+2+1+4+2+2+4+2+1+2+6+4+1+1+3-1
JEN
JIM+1+1+1+2+1-1+1+1+2+1+1+1+1+1+1
JUD-4-1-1-6+2+1+1+5-1-5+3+5+4+4+4+2+4
LIL+1-2+1+1+4+2+3-1-1+1+2+4-1+2+3-2+1-1
LOV-1+1
MAX-3-1-1-1-2-5-3-2-1-1+1+1-4-4-3-3
MIC+4+1+3+2+3-2+2-2+2+3+1+7+7+4+3+1+1
MRH+1+1+1
NOM-3+1+1+1-1-1-1+2+1-5+1+1-3
NOV-2-1-2+1-3-4-1-2-2-2
OZO+1+1-1+1+1+1+2+1+1+1+1+1+1+1+2+1+1
SIS+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
STR-1+1+3+2+2+2-5-2+3+3-1+1+1-1-1+1-1-5-3+1+1
TRI+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1

Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.

AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRIMaxMin
AGE34915613216142376216130116222616151652711201163
CON16193293724389192012302522391018205361933536
DRH2514316052292064321932921531247162157302427649
EMM18212811228342516241311141231112470300470
ERA442428104414313524434876291133232221151293763
FER253826245049345428143735451563231820170244630
GAB23273321633239261199122923434032131216431
GBO135015112121333512562537254030642331514569644
GIL4333542652543030122532292730303072132122122547
JEN812965493148503445443827102775462598133134891029
JIM3228181216754569281826838355517244093611695
JUD8132651610372932321338112336810191115310201123
LIL39643744328527134326843245142531516203615842
LOV974146296428493744962726194128243469301032269710
MAX1233311324305639363226321129167164661605116710
MIC9172913988295571324129461174645123474115887
MRH3126552323344441312933253022576370814410479819
NOM195028181141333629543823252532863824351249208611
NOV141350174125552730453128176655384652205573663
OZO182328369263543242420213463344926163410440
SIS5204162102120128273711700774413370
STR2919810212072518172637292848244854776149774
TRI2233102701929243117718152241826261911629330
Max9764654910388725571965684112116778671708161305733
Min5334002301211291400774040

Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.

AGE19743310557392766157531426921334354734307012404221312
CON193353337551884248484494665556366833762638669419
DRH743359887832351189737974667844110244718534323711832
EMM335359214640143074284017402725262929831640278314
ERA10533882194305287555915111993354246336224333031513
FER5775784694825510876214463734515157594543044231510
GAB395132403082563976648146185528773874839335933
GBO2788351452555665461015764627985105595894161073310714
GIL6642118308710839655794644271661016136515612295311812
JEN157489774557676465772517019810986911131265725652619825
JIM534837285921610194725652356476885555601762181016
JUD1424497401514448576451561965938373542393630473819630
LIL699446171196314644270521965156603278325057653019614
LOV2136667409373616271198355951703946591353611604821311
MAX3455842735458579661096438567023128961214917992012817
MIC355641254215152851018676376039231091315078765331517
MRH4736102264657871056191883532461281091081275310953512810
NOM34684429335973593611355427859961311087661191034613119
NOV303371296245875851126553932135121501277636121342213512
OZO707685832443489456576036503649785361367102111027
SIS122634163303161225173057111771019127819570
STR403832403044931072965624765609965951031341028381348
TRI4266372732335335326183830482033354622111938663

Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.

AGE-13+24-3+17+7-7+1-20-5-11-20-9+19+10+17-15-4+2+34+2-18-234-20
CON+13+5+11-15-1-3-12-24-10-8-20-34-16-11+22-16-32+7+30-140030-34
DRH-24-5+3+32+26+26+5+10-33+1-33-28-25+22-17-8-12-29+29+26+16+1732-33
EMM+3-11-3+1-2-24-8-22-24+4+8+9-18+1-1-20-7-5+11-16+20-2720-27
ERA-17+15-32-1-6-2+10-17-7+27-55+33-35-13+240+11-20+6-9-12+333-55
FER-7+1-26+2+6+16+130-20+7+30+7+17-15-25-11-23-5-90+4-1530-26
GAB+7+3-26+24+2-16-10-21-24-4-10+4-37-27-6-1+7-23-22-1-51-2324-51
GBO-1+12-5+8-10-13+10+5-22+11-7+10-12+1-25+23-13+4+8-8+5-1523-25
GIL+20+24-10+22+170+21-5-33-440+16-17-6-41-1-22-9+8+12+13-924-44
JEN+5+10+33+24+7+20+24+22+33+16+25-16+6+45+22+33+5+36+9+1+31-845-16
JIM+11+8-1-4-27-7+4-11+44-16-200-19+12-6+22-21-7+20+1+10+444-27
JUD+20+20+33-8+55-30+10+70-25+20+28+7-26-21-15-4-17-6-24-27+255-30
LIL+9+34+28-9-33-7-4-10-16+160-28+13+34-32-28+28-2-18-17+7034-33
LOV-19+16+25+18+35-17+37+12+17-6+19-7-13+12+17+2+9+3+24+9+4+437-19
MAX-10+11-22-1+13+15+27-1+6-45-12+26-34-12+9+14+32+11-17-17+3+1232-45
MIC-17-22+17+1-24+25+6+25+41-22+6+21+32-17-9-17-41-26-10+7+17-341-41
MRH+15+16+8+200+11+1-23+1-33-22+15+28-2-14+17+32+35+35+10-1-1735-33
NOM+4+32+12+7-11+23-7+13+22-5+21+4-28-9-32+41-32-28+9+5-5-641-32
NOV-2-7+29+5+20+5+23-4+9-36+7+17+2-3-11+26-35+28+4-2-20-1629-36
OZO-34-30-29-11-6+9+22-8-8-9-20+6+18-24+17+10-35-9-4-1-20-1122-35
SIS-2+14-26+16+90+1+8-12-1-1+24+17-9+17-7-10-5+2+10+724-26
STR+180-16-20+12-4+51-5-13-31-10+27-7-4-3-17+1+5+20+200-2051-31
TRI+20-17+27-3+15+23+15+9+8-4-20-4-12+3+17+6+16+11-7+2027-17

Συνάφειες
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο 1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.

AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRITotal
AGE-0.02+0.25-0.02+0.26-0.02+0.02+0.06+0.09+0.06+0.10+0.19+0.07+0.23+0.04-0.16+0.03-0.04+0.13-0.06-0.07-0.12+0.14+1.16
CON-0.02+0.04-0.04+0.04+0.00+0.02+0.06-0.02+0.05+0.11+0.12+0.09+0.10-0.03+0.00+0.12+0.08+0.07+0.09+0.28+0.10-0.01+1.25
DRH+0.25+0.04+0.14+0.39+0.04-0.13-0.03+0.06+0.11+0.09+0.25+0.11+0.15+0.03-0.06-0.02-0.11-0.07+0.03+0.15-0.13+0.03+1.32
EMM-0.02-0.04+0.14+0.03+0.13+0.01-0.01-0.06+0.04-0.03+0.08+0.01+0.04+0.12+0.11-0.00+0.12+0.06+0.01+0.14-0.01-0.01+0.86
ERA+0.26+0.04+0.39+0.03-0.08-0.03-0.05+0.11+0.11+0.14+0.24+0.20+0.15+0.09-0.24-0.10-0.13-0.04-0.09-0.03-0.26+0.06+0.77
FER-0.02+0.00+0.04+0.13-0.08+0.04-0.02+0.18+0.07-0.01-0.03-0.08+0.07-0.02+0.22-0.01+0.20-0.03+0.06+0.25+0.05+0.05+1.06
GAB+0.02+0.02-0.13+0.01-0.03+0.04+0.16+0.06-0.03-0.01-0.05-0.07+0.10+0.15+0.17+0.10+0.38+0.31+0.08-0.17+0.13+0.12+1.36
GBO+0.06+0.06-0.03-0.01-0.05-0.02+0.16+0.06+0.03-0.02+0.07+0.09-0.01+0.03+0.02+0.03-0.00+0.07+0.05-0.01+0.05+0.11+0.74
GIL+0.09-0.02+0.06-0.06+0.11+0.18+0.06+0.06+0.09+0.07-0.15-0.04+0.11+0.01+0.22+0.17+0.12+0.17+0.12+0.02+0.07+0.13+1.59
JEN+0.06+0.05+0.11+0.04+0.11+0.07-0.03+0.03+0.09-0.05+0.11-0.02+0.25+0.09+0.15-0.06+0.01+0.05+0.10+0.13+0.08+0.08+1.45
JIM+0.10+0.11+0.09-0.03+0.14-0.01-0.01-0.02+0.07-0.05+0.07+0.19+0.05+0.18-0.12+0.22+0.15+0.03+0.08+0.28+0.02+0.17+1.71
JUD+0.19+0.12+0.25+0.08+0.24-0.03-0.05+0.07-0.15+0.11+0.07+0.51+0.10+0.02-0.19-0.12-0.02-0.03-0.16+0.03-0.19+0.05+0.90
LIL+0.07+0.09+0.11+0.01+0.20-0.08-0.07+0.09-0.04-0.02+0.19+0.51-0.07-0.15-0.08-0.21-0.03-0.13-0.10+0.08-0.20+0.09+0.26
LOV+0.23+0.10+0.15+0.04+0.15+0.07+0.10-0.01+0.11+0.25+0.05+0.10-0.07+0.14-0.01+0.16+0.07+0.23+0.09+0.06+0.11+0.14+2.26
MAX+0.04-0.03+0.03+0.12+0.09-0.02+0.15+0.03+0.01+0.09+0.18+0.02-0.15+0.14+0.01+0.22+0.21+0.34+0.13+0.44+0.25-0.04+2.26
MIC-0.16+0.00-0.06+0.11-0.24+0.22+0.17+0.02+0.22+0.15-0.12-0.19-0.08-0.01+0.01+0.07+0.23+0.11+0.12-0.02+0.27-0.05+0.77
MRH+0.03+0.12-0.02-0.00-0.10-0.01+0.10+0.03+0.17-0.06+0.22-0.12-0.21+0.16+0.22+0.07+0.20+0.35+0.02+0.13+0.21+0.08+1.59
NOM-0.04+0.08-0.11+0.12-0.13+0.20+0.38-0.00+0.12+0.01+0.15-0.02-0.03+0.07+0.21+0.23+0.20+0.39+0.02+0.27+0.30+0.14+2.56
NOV+0.13+0.07-0.07+0.06-0.04-0.03+0.31+0.07+0.17+0.05+0.03-0.03-0.13+0.23+0.34+0.11+0.35+0.39+0.01+0.16+0.28+0.03+2.49
OZO-0.06+0.09+0.03+0.01-0.09+0.06+0.08+0.05+0.12+0.10+0.08-0.16-0.10+0.09+0.13+0.12+0.02+0.02+0.01+0.14+0.08+0.02+0.84
SIS-0.07+0.28+0.15+0.14-0.03+0.25-0.17-0.01+0.02+0.13+0.28+0.03+0.08+0.06+0.44-0.02+0.13+0.27+0.16+0.14+0.20+0.20+2.66
STR-0.12+0.10-0.13-0.01-0.26+0.05+0.13+0.05+0.07+0.08+0.02-0.19-0.20+0.11+0.25+0.27+0.21+0.30+0.28+0.08+0.20-0.00+1.29
TRI+0.14-0.01+0.03-0.01+0.06+0.05+0.12+0.11+0.13+0.08+0.17+0.05+0.09+0.14-0.04-0.05+0.08+0.14+0.03+0.02+0.20-0.00+1.53
Max+0.26+0.28+0.39+0.14+0.39+0.25+0.38+0.16+0.22+0.25+0.28+0.51+0.51+0.25+0.44+0.27+0.35+0.39+0.39+0.14+0.44+0.30+0.20
Min-0.16-0.04-0.13-0.06-0.26-0.08-0.17-0.05-0.15-0.06-0.12-0.19-0.21-0.07-0.15-0.24-0.21-0.13-0.13-0.16-0.17-0.26-0.05

Κατάταξη ζευγαριών
Mε βάση τους πίνακες "άθροισμα ανά ζευγάρι" και "συνάφειες", εδώ φαίνεται ποια ζευγάρια είναι τα πιο ταιριαστά (χαμηλότερα νούμερα) ή πιο αταίριαστα (υψηλότερα νούμερα). Το πιο ταιριαστό ζευγάρι έχει το νούμερο 1, ενώ το πιο αταίριαστο το νούμερο 253

AGE236282151316318019064419514786184240156225131160252223952526
CON236187186187113155601941371001044259175154117681705411012312523642
DRH2818752158524421648341341810437892141022171618511224417724415
EMM21518652212901822352399423213122616814816322014418710815619222223952
ERA1318715212130228192368052716291422292122421672492212502102507
FER1631138590130821722264229200174681918152431991441341492052298
GAB18015524418222882551581262412002516832604627201132533312125320
GBO19060216235192172559315910410468138909564141103622335513423555
GIL6419448239362215893875118120749119204711762682241777323920
JEN4113734948064126159871519212923530128745080146741761762
JIM951001342325222924110451151109571733716126581318711612014024126
JUD14104181317200200104181921091741822372341942092372022181692371
LIL78421042261617425168207129571202204179248123244206991841652511
LOV65937168296868138492173742024019877100813920764792072
MAX1841758914814219132901193537182204402191223582111162472475
MIC24015421416322986095203016123717919821945109537243302312438
MRH15611710222021215246644712826234248771245192146171251522482
NOM225682171442424327141117745819412310023101923122115118224210
NOV131170161187167199201036250131209244859522319414942102442
OZO16054851082491441136268808723720613982371461221941664322724937
SIS2521101121562211342532332241461162029920711124317111514916614312625399
STR22312324419225014933551777412021818464163025114431431942504
TRI9512517722221020512113473176140169165792472311528221022712619424773

Ψηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τα 12άρια σας

AGE1232612
CON111113
DRH11211311
EMM1
ERA2121
FER111111112111
GAB1111
GBO21111131
GIL111211
JEN33211111411132
JIM112211131
JUD2113131
LIL11111211111
LOV41211331141
MAX111211
MIC3112212111
MRH13111112111
NOM1121112111
NOV12111132
OZO11211121
SIS111
STR311111
TRI21111112

Χαμηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τους χαμηλότερους βαθμούς σας. Αυτός ο πίνακας συνυπολογίζει το ότι ο χαμηλότερος βαθμός μπορεί να διαφέρει από γύρο σε γύρο και από παίκτη σε παίκτη. Επίσης δεν υπολογίζονται οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως σε έναν παίκτη που δεν έστειλε τραγούδι και οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως από έναν παίκτη που δεν πρόλαβε να βαθμολογήσει κάποιον γύρο.

AGE10354659644471578795192
CON8927464963655738964261
DRH6745569356696610285261
EMM5535378855456777764345
ERA3876688374427967788193
FER8675445288652948996394
GAB97105777969797865559263
GBO8485875472846461663232
GIL5643437687777756986292
JEN4441653553572134227132
JIM3364779426658443754143
JUD171597759161091188102113
LIL36634104834154910387163
LOV2433474771577568647141
MAX844677227756788218342
MIC1088389536587896695242
MRH6854786567486643225253
NOM8365956453487741536143
NOV8846575775569335668234
OZO766388579778610768510175
SIS2321433423314423332
STR65104784487666646343223
TRI11415121232233111212

Πολωτικά/Ενωτικά
H Τυπική Απόκλιση (SD) για όλα τα τραγούδια. Είναι ένας αριθμός που μας δείχνει πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν οι παίκτες μεταξύ τους στη βαθμολόγηση του κάθε τραγουδιού. Παράδειγμα: Έστω ότι έχουμε δύο τραγούδια που έχουν πάρει και τα δύο 66 βαθμούς συνολικά. Το ένα όμως έχει πάρει έντεκα 6, ενώ το άλλο έχει πάρει πέντε 12 και έξι 1. Το πρώτο θα έχει SD 0 (οι παίκτες συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους), ενώ το δεύτερο θα έχει SD 5.48 (οι παίκτες διαφωνούν πολύ μεταξύ τους). Η τελευταία στήλη μας δείχνει το μέσο όρο της SD για τα τραγούδια του κάθε παίκτη, δηλαδή είναι ένα μέτρο του κατά πόσον ο κάθε παίκτης δίχασε τις γνώμες των άλλων με τις επιλογές του.

R01R02R03R04R05R06R07R08R09R10R11R12MaxMinAvg
AGE3.172.663.114.564.643.532.923.843.504.633.924.214.642.663.72
CON3.542.463.422.652.703.323.492.242.853.323.98x3.982.243.09
DRH3.623.133.964.124.143.533.433.883.072.873.653.074.142.873.54
EMM1.682.792.863.182.102.872.613.483.23xxx3.481.682.76
ERA3.302.453.753.502.344.493.153.252.743.532.783.674.492.343.25
FER1.992.643.143.262.303.694.773.643.994.304.113.584.771.993.45
GAB1.552.931.942.632.923.243.143.602.183.182.504.264.261.552.84
GBO3.483.623.463.303.473.513.583.734.58x4.103.644.583.303.68
GIL4.742.204.072.913.532.963.633.083.742.603.632.754.742.203.32
JEN4.213.603.713.842.473.574.134.014.025.094.293.845.092.473.90
JIM3.713.724.131.764.51x3.184.223.052.164.27x4.511.763.47
JUD3.993.234.063.744.394.092.803.354.023.662.694.284.392.693.69
LIL3.664.394.263.903.463.410.222.773.44x3.863.084.390.223.31
LOV3.943.392.383.293.993.324.354.454.854.554.014.574.852.383.92
MAX3.823.253.134.133.603.812.783.053.893.242.702.484.132.483.32
MIC4.055.463.623.293.213.823.404.343.432.743.064.315.462.743.73
MRH3.093.672.772.814.484.433.723.583.314.154.254.374.482.773.72
NOM3.494.004.103.093.123.224.022.714.573.893.702.634.572.633.55
NOV1.641.612.614.143.134.824.094.532.973.303.923.484.821.613.35
OZO2.492.563.482.084.163.914.383.512.483.892.942.874.382.083.23
SIS3.714.372.452.63xxxxxxxx4.372.453.29
STR4.263.364.252.093.043.073.233.823.533.283.373.904.262.093.43
TRI2.664.414.054.364.07xxxxxxx4.412.663.91

Διάρκειες
Οι διάρκειες των τραγουδιών που υπέβαλε ο κάθε παίκτης

R01R02R03R04R05R06R07R08R09R10R11R12MaxMinAvg
AGE5:015:263:444:432:555:103:213:413:596:135:017:247:242:554:43
CON7:443:064:474:033:215:455:043:583:533:133:317:443:064:24
DRH3:303:283:193:428:317:183:425:334:553:463:394:518:313:194:41
EMM4:443:324:123:523:573:014:295:053:125:053:014:00
ERA6:483:412:596:203:503:044:093:204:374:014:485:366:482:594:26
FER3:283:486:443:316:504:183:335:378:063:593:464:028:063:284:49
GAB4:215:026:163:475:575:254:015:295:433:164:544:186:163:164:52
GBO4:233:223:374:205:293:334:196:213:123:393:196:213:124:09
GIL3:214:474:382:595:515:514:454:075:243:225:243:425:512:594:31
JEN5:2913:035:534:154:414:253:373:535:126:283:554:1413:033:375:25
JIM4:186:333:104:583:414:319:113:575:093:429:113:104:55
JUD6:429:256:375:576:313:484:287:595:123:145:564:219:253:145:51
LIL3:572:438:073:043:306:113:144:392:562:563:168:072:434:03
LOV3:395:186:454:363:373:307:054:514:377:497:144:427:493:305:19
MAX4:066:184:338:105:203:474:554:217:204:184:183:418:103:415:06
MIC5:174:215:334:109:584:541:514:002:408:079:305:009:581:515:27
MRH6:244:4410:173:122:384:344:304:214:444:094:363:4310:172:384:49
NOM5:306:542:576:203:493:581:334:327:013:195:544:347:011:334:42
NOV3:065:091:403:222:324:573:514:333:035:174:594:395:171:403:56
OZO3:293:328:343:063:524:262:414:573:056:362:113:298:342:114:10
SIS3:083:562:182:573:562:183:05
STR3:545:136:593:592:554:213:384:496:114:023:385:396:592:554:37
TRI4:255:205:467:483:397:483:395:24

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγχαρητήρια στα πρώτα 6 μέτρα (δηλαδή τις τρεις πρώτες δίμετρες)! Ειδικά η JEN, πρέπει να είναι τουλάχιστον 2.5 μέτρα μόνη της! 

Και κυρίως, συγχαρητήρια στους 3 τελευταίους που κατάλαβαν νωρίς τί παίζει και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια για να προφυλάξουν την ακουστική και ψυχολογική τους υγεία!

Για το επόμενο παιχνίδι, ας αναλάβει κάποιος άλλος την διαδικασία προσέλκυσης θυμάτων παικτών. Διαχειριστής θα είναι και πάλι το επιτυχημένο μοντέλο Moderminator T-1000.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ειμαι μεσα για το επομενο και αναμενω. 
Εμαθα τραγουδια που δεν ηξερα και μου αρεσαν , εκνευριστηκα με μουσικες , αλλα γενικα περασα καλα.

Μπραβο σε ολους

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές τις μέρες δηλώνουν συμμετοχές για ένα καινούριο παιχνίδι σε ένα αγγλόφωνο φόρουμ. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή παίκτες από Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία, Φινλανδία, Τσεχία, Γερμανία. Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει μια διαφορετική ομάδα παικτών, ας μου στείλει pm. Υπόψιν: εκεί οι περισσότεροι γράφουν σχόλια - στα αγγλικά φυσικά - οπότε αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει καλό θα ήταν να γράφει τουλάχιστον λίγα σχόλια στους περισσότερους γύρους.

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 3
Δημοσ.

Συγχαρητήρια κι από μένα στα παιδιά που έπιασαν τις πρώτες θέσεις.

Ευχαριστώ για το γέλιο και τα τραγούδια που με μάθατε και κράτησα (για τα υπόλοιπα, ευτυχώς, ήταν μεγάλο το σοκ και ο εγκέφαλός μου τα απώθησε). Πέρασα πολύ καλά, και πιστεύω πως σε κάποιο απ' τα επόμενα παιχνίδια θα τα ξαναπούμε.

Δημοσ.

Πολλά τα τρεχάματα τις τελευταίες μέρες αλλα κάλλιο αργά παρά ποτέ.🥰

Συγχαρητήρια στη @JennyP που από  τους πρώτους γύρους ξεχώρισε με τις μουσικές της επιλογές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ,ήταν μια όμορφη εμπειρία με ωραίες μουσικές(όχι πάντα😜😜).

Ελπίζω σύντομα να τα ξαναπούμε..Να στε καλά όλοι!❤

• Like 5
Δημοσ.

Συγχαρητηρια στην JEN για την νικη και το ρεκορ! Ηταν μια ευκολη επικρατηση. Μας γλεντησε !
Συγχαρητηρια και στις υπολοιπες 2 που συμπληρωνουν την πρωτη 3αδα.

Ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο να μας αδειασουν τη γωνια μπας και παρουμε καμια νικη!

Συγχαρητηρια και στον NOV τον πρωτο στην ανδρικη καταταξη σ αυτον τον γυναικοκρατουμενο διαγωνισμο!  Τουλαχιστον πηρε μια κουζινομηχανη και περιμενουμε να φτιαξει κανα γλυκο να μας κερασει!

Μπραβο σε ολους για τις συμμετοχες, τις βαθμολογιες και τα τραγουδια. Εμαθα καποια καινουργια ενω καποια δεν θελω να τα ξανακουσω! Μερικα θα τα βαζω και σε παιδικα παρτυ!

Εγω ουτε μιξερακι για φραπε δεν κερδισα... παλι καλα που δεν πινω...

Spoiler

Στις 5/9/2022 στις 11:12 ΠΜ, mic2mic είπε

Guest βαθμολογία και σχόλια από MrsPeel!

Άσχετο….  Στο προηγούμενο γύρο πατώσατε την κομματάρα των Europe;; Και μάλιστα σε live ακουστικό; Πάτε καλά;;

Για μενα λεει!!

• Like 3
Δημοσ.

Χωρίς να υπολογίζουμε αυτούς που έχασαν κάποιους γύρους:

Η MRH και ο STR έδωσαν 11 μηδενικά στον JUD. Δηλαδή σε 12 γύρους, μόνο σε έναν του έδωσαν βαθμούς. Η LIL και η ERA όμως δεν του έδωσαν κανένα μηδενικό σε όλο παιχνίδι. Το ζευγάρι LIL/JUD ήταν και αυτοί που συμφωνούσαν περισσότερο στην βαθμολογία. Η μεγαλύτερη ασυμφωνία στις βαθμολογίες ήταν μεταξύ ERA και STR.

Η MRH έδωσε μόνο 2 βαθμούς στην LIL σε όλο το παιχνίδι (βέβαια η LIL έχασε έναν γύρο).

Έρωτας χωρίς ανταπόκριση: Η ERA έδωσε στον JUD 55 βαθμούς παραπάνω απ'ότι της έδωσε αυτός.

Η LOV έδωσε έξι 12άρια στον AGE. Στους μισούς γύρους του έδινε δωδεκάρι. Φυσικά έκανε και το ρεκόρ πόντων από έναν παίκτη σε έναν άλλο: 116

Η NOM ήταν η πιο αντιπροσωπευτική του μέσου γούστου των παικτών (το κάνει συχνά αυτό).

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...