mic2mic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Αυτή τη φορά λέω να πάω για την πρωτιά.
MaXmaD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Κ εγω για αυτην πηγαινα αλλα μ εφαγαν οι αφιερωσεις και εβαλα σουποτραγουδο που πατωσε... Αδικια!
mic2mic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Γύρος #12Playlist01. Beirut - The Gulag Orkestar 02. Daron Malakian And Scars On Broadway - Guns Are Loaded 03. Βασίλης Σκουλάς - Τα Αντίθετα 04. Starsailor - Love Is Here 05. Florian Moenks & Matthew Anderson - Never Let Me Down 06. Danzing - Devil's Plaything 07. Daliborovo Granje - Mehana 08. Heilung - Anoana 09. Βασίλης Νικολαϊδης - Για Τις Διακοπές 10. Νίκος Ξυλούρης - Ήτανε Μια Φορά 11. Janiva Magness - You Were Never Mine 12. Lisa Gerrard - Now We Are Free Live 13. Zack Wallmark - Transylvanian Tango 14. Γιάννης Αγγελάκας & Οι 100ºc - Πάνω Στ' Αφρισμένο Κύμα 15. Mad Honey - Blue & You 16. Club & Fang - All Is Right In The World 17. Prokofiev - Dance Of The Knights 18. Edge Of Sanity - Black Tears CON - DNS EMM - DNS JIM - DNS SIS - DNS TRI - DNS 3
JennyP Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα στην παρέα, Σήμερα είμαι σπίτι και έχω αρχίσει ήδη και ακούω τον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού. Μου ήρθε μια ιδέα που θα την μοιραστώ μαζι σας. Αν θέλετε την ακολουθείτε. Σκεφτόμουν το παιχνίδι να τελειώσει με ένα πανηγυρικό ή "πανηγυριότικο" (?) τρόπο. Να κάνουμε όλοι μας (ή όσοι θέλουν) καυστικά σχόλια σε όσα τραγούδια μπορούμε. Ναι!!! Το λέω ΕΓΩ η οποία στην αρχή του παιχνιδιού ήμουν η κυρία "μη μου άπτου" αλλά στην πορεία περίμενα διαβάσω καυστικά σχόλια για να μου φτιάξει η διάθεση. Απίστευτο! Έχω όμως ένα διαικολογητικό. Δε γνώριζα! Βέβαια τον κύριο @mic2mic δεν μπορεί να τον ξεπεράσει κανένας! Ευφάνταστα σχόλια! Του το αναγνωρίζω πλέον. Λοιπόν, ακόμη κι αν βάλουμε κάποιο βαθμό ας γράψουμε ένα σχόλιο. Εγώ θα γράψω κάποια. Δεν έχω πολλή φαντασία όμως. Πάντως να ξέρετε, ότι θα είναι για αστεϊσμό, άσχετα αν εμπεριέχουν μια δόση αλήθειας. Αυταααααά! Καλό Σαββατοκύριακο!☺️ 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, JennyP είπε Καλησπέρα στην παρέα, Σήμερα είμαι σπίτι και έχω αρχίσει ήδη και ακούω τον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού. Μου ήρθε μια ιδέα που θα την μοιραστώ μαζι σας. Αν θέλετε την ακολουθείτε. Σκεφτόμουν το παιχνίδι να τελειώσει με ένα πανηγυρικό ή "πανηγυριότικο" (?) τρόπο. Να κάνουμε όλοι μας (ή όσοι θέλουν) καυστικά σχόλια σε όσα τραγούδια μπορούμε. Ναι!!! Το λέω ΕΓΩ η οποία στην αρχή του παιχνιδιού ήμουν η κυρία "μη μου άπτου" αλλά στην πορεία περίμενα διαβάσω καυστικά σχόλια για να μου φτιάξει η διάθεση. Απίστευτο! Έχω όμως ένα διαικολογητικό. Δε γνώριζα! Βέβαια τον κύριο @mic2mic δεν μπορεί να τον ξεπεράσει κανένας! Ευφάνταστα σχόλια! Του το αναγνωρίζω πλέον. Λοιπόν, ακόμη κι αν βάλουμε κάποιο βαθμό ας γράψουμε ένα σχόλιο. Εγώ θα γράψω κάποια. Δεν έχω πολλή φαντασία όμως. Πάντως να ξέρετε, ότι θα είναι για αστεϊσμό, άσχετα αν εμπεριέχουν μια δόση αλήθειας. Αυταααααά! Καλό Σαββατοκύριακο!☺️ Εγώ μάλλον θα σε απογοητεύσω. Η έμπνευση με πιάνει εδώ και σας "πρήζω". Όταν ανοίγω το κουτί των τραγουδιών, το καθετί ευφάνταστο είναι σαν τη στιγμή των εξετάσεων, που διαβάζεις με γουρλό μάτι την ερώτηση και στο μυαλό σου φωλιάζει μια ευθεία γραμμή. Του νεκρού.
JennyP Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Mrs. Hyde είπε Εγώ μάλλον θα σε απογοητεύσω. Η έμπνευση με πιάνει εδώ και σας "πρήζω". Όταν ανοίγω το κουτί των τραγουδιών, το καθετί ευφάνταστο είναι σαν τη στιγμή των εξετάσεων, που διαβάζεις με γουρλό μάτι την ερώτηση και στο μυαλό σου φωλιάζει μια ευθεία γραμμή. Του νεκρού. Θα σου γράψω σε άπταιστα Ελληνικά. Oh come on!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, JennyP είπε Θα σου γράψω σε άπταιστα Ελληνικά. Oh come on! Φέρε τον απινιδωτή, να δούμε εάν θα τον ξυπνήσουμε. 😅 2 ώρες πριν, MaXmaD είπε Κ εγω για αυτην πηγαινα αλλα μ εφαγαν οι αφιερωσεις και εβαλα σουποτραγουδο που πατωσε... Αδικια! Καλέ, θα σου έφερε γρουσουζιά το άτομο που το αφιέρωνες. Μα γίνεται να πατώσεις εσύ; Ούτε με πατητές στον Βόσπορο. Δοκίμασε ν' αφιερώσεις κάπου αλλού αυτή τη φορά.
MaXmaD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Εννοια σου και την επομενη φορα το εχω ετοιμο... 😈 Spoiler 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, MaXmaD είπε Εννοια σου και την επομενη φορα το εχω ετοιμο... 😈 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κάτσε να βγάλω το ασημένιο μου μηδενικούρι απ' το ντουλάπι. Θα το καλογυαλίσω κιόλας, να βλέπεις την φάτσα σου σε αυτό. 🥰
NovaLacertae Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Το τελευταίο καμπανάκι! Κάτι λιγότερο από 22 ώρες και οκτώ παίκτες δεν έχουν στείλει ακόμα βαθμολογία: @Conan2046 @drh @ErasmiaKale @jimmy213 @judge_manos @lila19 @Struggle @NovaLacertae (πααααλι??) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Το τελευταίο καμπανάκι! Κάτι λιγότερο από 22 ώρες και οκτώ παίκτες δεν έχουν στείλει ακόμα βαθμολογία: @Conan2046 @drh @ErasmiaKale @jimmy213 @judge_manos @lila19 @Struggle @NovaLacertae (πααααλι??) Ξέρουμε από τώρα πως η Τζένη θα πάρει όλη τη σειρά, την καλή, των κατσαρολικών. Για να δούμε τι θα παιχτεί στις επόμενες θέσεις. Ο δεύτερος θα πάρει έναν ατμοκαθαριστή και ο τρίτος έναν φούρνο μικροκυμάτων. Επειδή είμαι γενναιόδωρη (σάματις εγώ πληρώνω; ο αρχιμοδεράτορας πληρώνει -- τι, όχι;!), θα δοθούν δώρα και στους δύο επόμενους: μια κουζινομηχανή. Οι υπόλοιποι θα πάρουν ένα αναμνηστικό cd με τις καλύτερες συμμετοχές και των 12 γύρων. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από Mrs. Hyde
MrsPeel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά, διάβασα την παράκληση της @JennyP και πραγματικά ήταν τόσο ωραίος ο τρόπος που το ζήτησε... Δεν θα της χαλάσω το χατίρι! Τί κι αν δεν ήμουν ανάμεσά σας σαν συμμετοχή κανονική όσο παίζατε το παιχνίδι;; Τί κι αν πεταγόμουν ανάμεσα στις δίμετρες κουκλάρες να πω κι εγώ το σχόλιό μου σαν το nerd;; Τον τελευταίο γύρο τον άκουσα και έγραψα και σχόλια! Τα έχω ήδη δώσει στον αγαπητό μας moderator , ο οποίος κούνησε το κεφάλι με ένα απελπισμένο βλέμμα,που μεταφράστηκε ως "βλέπω τα μουσικά σου γούστα δεν έχουν αλλάξει!" Εύχομαι να έχετε γράψει σχόλια! Θα είμαι κοντά σας σαν guest! 4 1
nomainline Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, MrsPeel είπε Παιδιά, διάβασα την παράκληση της @JennyP και πραγματικά ήταν τόσο ωραίος ο τρόπος που το ζήτησε... Δεν θα της χαλάσω το χατίρι! Τί κι αν δεν ήμουν ανάμεσά σας σαν συμμετοχή κανονική όσο παίζατε το παιχνίδι;; Τί κι αν πεταγόμουν ανάμεσα στις δίμετρες κουκλάρες να πω κι εγώ το σχόλιό μου σαν το nerd;; Τον τελευταίο γύρο τον άκουσα και έγραψα και σχόλια! Τα έχω ήδη δώσει στον αγαπητό μας moderator , ο οποίος κούνησε το κεφάλι με ένα απελπισμένο βλέμμα,που μεταφράστηκε ως "βλέπω τα μουσικά σου γούστα δεν έχουν αλλάξει!" Εύχομαι να έχετε γράψει σχόλια! Θα είμαι κοντά σας σαν guest! 'Εγραψα κι εγώ - όπως πάντα - σχόλια αλλά ήμουν βραχνιασμένη όλες τις μέρες και δεν μπορούσα να κράξω. Φτηνά τη γλυτώσατε αλλά μη βιαστείτε να χαρείτε...😂 13 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ξέρουμε από τώρα πως η Τζένη θα πάρει όλη τη σειρά, την καλή, των κατσαρολικών. Για να δούμε τι θα παιχτεί στις επόμενες θέσεις. Ο δεύτερος θα πάρει έναν ατμοκαθαριστή και ο τρίτος έναν φούρνο μικροκυμάτων. Επειδή είμαι γενναιόδωρη (σάματις εγώ πληρώνω; ο αρχιμοδεράτορας πληρώνει -- τι, όχι;!), θα δοθούν δώρα και στους δύο επόμενους: μια κουζινομηχανή. Οι υπόλοιποι θα πάρουν ένα αναμνηστικό cd με τις καλύτερες συμμετοχές και των 12 γύρων. Η Τζένη πρέπει να πάρει το αυτοκίνητο. Με κατσαρολικά θα ξεπετάξουμε αυτό το φαινόμενο μουσικής ευφυίας?🤑 Εγώ θέλω την κουζινομηχανή, γιατί μου έχει χαλάσει το μίξερ. Κανονίστε να μην με πετάξετε στα CD, τη δόλια μουσικόφιλη. 15 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Το τελευταίο καμπανάκι! Κάτι λιγότερο από 22 ώρες και οκτώ παίκτες δεν έχουν στείλει ακόμα βαθμολογία: @Conan2046 @drh @ErasmiaKale @jimmy213 @judge_manos @lila19 @Struggle @NovaLacertae (πααααλι??) Πααααλι?😅 2 2
jimmy213 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Done. Sorry που δεν ήμουν (σχεδόν καθόλου) ενεργός σ' αυτή τη forumvision. Έχασα και δυο συμμετοχές, άστα να πάνε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα