Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 2:48 ΜΜ, lovesucks είπε

Αααααα

Δεν τα μαθες βρε??

Μια φορά μπορείς να πατήσεις το κουμπί .....Αυτό ήταν πάει.....Στον επόμενο γύρο θα το πατήσω εγω....

😉😉😉😉😉😉

Το πάτησε το κουμπί. Όχι ο Κιμ. Η lovesucks. Άργησε, μα τον τήρησε τον λόγο της. 

things hand GIF

Δημοσ.

Θα παρακαλέσω όποιον/α πατάει το κουμπί χωρίς να έχει σοβαρό λόγο, να στείλει όσο πιό γρήγορα μπορεί βαθμολογία, γιατί εγώ θα αναγκαστώ να χάσω τον τελευταίο γύρο, καθώς θα πάω για χειρουργείο στην αρχή του μήνα και προφανώς δεν θα προλάβω να στείλω έγκαιρα βαθμολογία, αφού θα αργήσει ν' ανέβει ο επόμενος γύρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!💖

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nomainline είπε

Θα παρακαλέσω όποιον/α πατάει το κουμπί χωρίς να έχει σοβαρό λόγο, να στείλει όσο πιό γρήγορα μπορεί βαθμολογία, γιατί εγώ θα αναγκαστώ να χάσω τον τελευταίο γύρο, καθώς θα πάω για χειρουργείο στην αρχή του μήνα και προφανώς δεν θα προλάβω να στείλω έγκαιρα βαθμολογία, αφού θα αργήσει ν' ανέβει ο επόμενος γύρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!💖

Απο μένα δεν θα υπάρξει καθυστέρηση.Είχα πολλά τρεχάματα αυτές τις μέρες και το πάτησα μόνο κ μόνο για να  μαι καλυμμένη αν ξεχαστώ και ξεχαστεί και ο αγαπητός @NovaLacertae και δεν ενημερώσει όπως κάνει πάντα για όσους καθυστερούν..Θα πατήσω υποβολή σε λίγο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο,καλή ανάρρωση γρήγορα.🙂

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nomainline είπε

Θα παρακαλέσω όποιον/α πατάει το κουμπί χωρίς να έχει σοβαρό λόγο, να στείλει όσο πιό γρήγορα μπορεί βαθμολογία, γιατί εγώ θα αναγκαστώ να χάσω τον τελευταίο γύρο, καθώς θα πάω για χειρουργείο στην αρχή του μήνα και προφανώς δεν θα προλάβω να στείλω έγκαιρα βαθμολογία, αφού θα αργήσει ν' ανέβει ο επόμενος γύρος. 

Και είναι το χειρουργείο σοβαρός λόγος για να μη στείλεις βαθμολογία; Νομίζω ότι πρέπει να ιεραρχήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nomainline είπε

Ω, βρε nomainline μου. Όλα να πάνε  καλά και να έχεις ταχεία ανάρρωση. 🌻

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mic2mic είπε

Και είναι το χειρουργείο σοβαρός λόγος για να μη στείλεις βαθμολογία; Νομίζω ότι πρέπει να ιεραρχήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου.

Συμφωνώ! Μάλιστα είπα στο χειρουργό να το καθυστερήσει για να προλάβω να στείλω βαθμολογία κι αυτός με κοίταξε κάπως παράξενα και πήρε ένα σφυρί, μου ζήτησε να βάλω το ένα πόδι πάνω στο άλλο και άρχισε να μου χτυπάει ανελέητα το γόνατο, σαν να ήταν καρύδι. Μάλλον δεν στέκει στα καλά του...!!!🤕

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nomainline είπε

Περαστικά να είναι και αγύριστα! Να πάνε ολα καλα και γρηγορη αναρρωση! 🌺

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικές είναι για μένα! Εύχομαι, να είστε όλοι καλά κι εξίσου καλά να είναι οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι σας!💖

• Thanks 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nomainline είπε

Συμφωνώ! Μάλιστα είπα στο χειρουργό να το καθυστερήσει για να προλάβω να στείλω βαθμολογία κι αυτός με κοίταξε κάπως παράξενα και πήρε ένα σφυρί, μου ζήτησε να βάλω το ένα πόδι πάνω στο άλλο και άρχισε να μου χτυπάει ανελέητα το γόνατο, σαν να ήταν καρύδι. Μάλλον δεν στέκει στα καλά του...!!!🤕

Όντως... γιατί δεν του λες να παίξει κι αυτός στο επόμενο;

Δημοσ.

Γύρος #11 - Αποτελέσματα

ΤίτλοςAGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
1 Freddie Agu… 891040x001050#x001265104124x7x
2 Beth Hart &… 82237x5012008x401056312#0x5x
3 Barns Court… 800108x730806x8#71000508x0x
4 Wet Leg - C… 716#12x342070x1850800012x3x
5 Orange Blos… 70000x0120707x561012#1055x0x
6 Tame Impala… 681254x6066012x00#300060x8x
7 Push/Button… 6748#x10710100x304007076x0x
8 Lissie - He… 64110x0000120#0400712737x10x
9 Green Lung … 60#010x8104210x1058100100x0x
9 Manowar - L… 600126x003#30x12100406202x0x
11 Ζήλιον - Σα… 52000x01001#5x000844323x12x
12 I Chjami Ag… 51020x028004x71200102#11x2x
13 Europe - Dr… 49062x205310x210#18840x6x
14 Alexander P… 48701x12#7060x0301200000x0x
15 Steven Wils… 37305x#80080x623020000x0x
16 Anton Karas… 36500x0541051x00000060#x0x
17 Hypnotic Br… 33000x0601243x0022#0000x4x
18 Kostas Tria… 30000x000002x00070101010x#x
19 Red Fang - … 28803x400000x#76000000x0x
20 Sarah Brigh… 27070x10#200x000035080x1x
21EMM - DNS0xxx#xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
21SIS - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#xx
21TRI - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#

Σχόλια ανά τραγούδι

Round #11:
GIL: Ωραίος γύρος. Θα ήθελα περισσότερα τραγούδια να γλίτωναν το μηδενικό.
LIL: Ωραία τραγούδια αυτός ο γύρος!
MAX: Δυσκολευτηκα να βρω το 12... οχι επειδη ηταν καλα! επειδη ηταν χαλια!! ανοστα! αναλατα! για αυτους που εχουν πιεση!

Freddie Aguilar - Anak (Child) :
NOV (12): Πόσο μου αρέσει αυτό το τραγούδι!!! Έρωτας από την πρώτη αυτιά! αλλά θα ήθελα το βιντεοκλιπ με τα κινούμενα σχέδια που περιγράφει και οπτικά την ιστορία
https://www.youtube.com/watch?v=ClhWFVivUJg
Υπάρχει και σε αγγλική έκδοση, όμως η φιλιππινέζικη μου αρέσει σαφώς περισσότερο!
MIC (5): Ηθικοπλαστικόν πρήξιμο, αλλά ακούγεται πιο ευχάριστα από το να σου βάζουν τις φωνές οι γονείς σου χωρίς καν να τραγουδάνε λιγάκι.
NOM (4): Νομίζω πως πρώτη φορά ακούμε τραγούδι από τις Φιλιππίνες στο παιχνίδι. Πάντως, είναι ευχάριστη έκπληξη.
FER (0): Ενώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η γλώσσα, η φωνή αλλά και η μουσική δεν! Με τίποτα όμως!
GIL (0): Φιλιππινέζικο Folk τραγούδι που κυκλοφορεί και σε αγγλόφωνο εκδοχή.
Από το άλμπουμ "Anak" 1978 Sunshine / Vicor Music Corporation.

Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night :
NOM (12): Τους έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι. Η φωνή της Μπεθ Χαρτ είναι βαθιά αισθαντική, παθιασμένη, συγκλονιστική! Το τραγούδι είναι επίσης υπέροχο!
DRH (7): Ξαναμπήκε το ντουέτο στο παιχνίδι. Ωραίο το κομμάτι.
MIC (6): Εδώ είναι λίγο πιο jazzy η Beth, που σημαίνει ότι θα πάρει κάνα βαθμουλάκι παραπάνω. Αν και πάλι δεν αποφεύγει το παντελώς άχρηστο και ενοχλητικό σόλο κιθάρας στη μέση του κομματιού, από το οποίο και χάνει τουλάχιστον 2 βαθμούς.
FER (0): Όσα ου και να πεις κούκλα μου, δε με πείθεις με τίποτα.
GIL (0): Διασκευή στο τραγούδι της Melody Gardot. Αν ήταν δικό τους το τραγούδι μπορεί να τσίμπαγαν κανένα βαθμό.
Από το άλμπουμ "Don't explain" 2011 J&R Adventures.
NOV (#): Και το κομμάτι της τελευταίας στιγμής, άλλο είχα προγραμματισμένο αλλά το άκουσα κάποιες ώρες πριν την λήξη της υποβολής των κομματιών και λέω δεν το βάζω;
Πριν χρόνιια το είχα στις λίστες αλλά κάποια στιγμή σε ένα μουσικό θρεντ με τον emmanuel και τον Frouli το πόσταρε (έκαψε και καλά) ο FRO σε live εκτέλεση και απάντησα εγώ με αυτή, μετά ξεχάστηκε μέχρι πριν μερικές μέρες που μου το θύμισαν. Ακούστε το λοιπόν (ξανά όσοι το ξέρετε)

Barns Courtney - Sinners :
JUD (8): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε δεύτερο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!
JEN (6): Ωραίο!
NOM (5): Μου αρέσει.
FER (3): Αφού ξεκόλλησε από τα μηδενικά σημαίνει ότι κάτι μου είπε τελικά.
GIL (0): Δεν έφτασαν οι βαθμοί, λυπάμαι...
Σινγκλ 2018 Virgin EMI Records.
MIC (0): Ωραία εξελίσσεται αυτός ο γύρος. Διάβολοι, θεοί, αμαρτωλοί... όλοι στο ίδιο καζάνι με τα μηδενικά.

Wet Leg - Chaise Longue :
DRH (12): Έχει μια γεύση από pixies (breeders), sonic youth, stereolab. Με άρεσε και όσο το άκουγα το ανέβαζα θέσεις!
MIC (8): Μηρυκάζουν τα 80ς αλλά τουλάχιστον ακούγονται.
GIL (7): Άλλο ένα Post-Punk συγκρότημα, αυτή τη φορά από το Isle of Wight. Είπαμε δε μπορώ να αντισταθώ, είναι πολύ κοντά στα ακούσματά μου.
Από το άλμπουμ "Wet Leg" 2022 Domino Recording Co.
FER (4): Καλό, αλλά δεν κατάλαβα το ενδυματολογικό. Μπομπονιέρες που ξέφυγαν από το καλάθι είναι τα κορίτσια;
NOM (0): Δεν ξέρω τί νιώθει όλο αυτό το πλήθος που ζητωκραυγάζει, εγώ πάντως δεν ένιωσα τίποτα.

Orange Blossom - Ya Sidi :
FER (12): Εξαιρετικό. Πανέμορφη μελωδία. Λίγο η φωνή της σε κάποια σημεία γρατζουνάει αλλά γενικά πάρα πολύ ωραίο.
MIC (12): Όπως έχει πάει αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαι κι ευχαριστημένος όταν βρίσκω τραγούδι της προκοπής έστω κι αν το ξέρω ήδη καλά.
NOM (10): Τους γνώρισα από τον Froulis και έφαγα μεγάλο σκάλωμα. Εκείνο το τραγούδι το άκουγα 50 φορές την ημέρα. Εξαίσιο κι αυτό το τραγούδι και καθόλου άγνωστο σε μένα.
JEN (7): Πολύ ωραίο!
NOV (5): Πολύ καλό και αυτό, μου άρεσε, θα ήθελα να του δώσω περισσότερους βαθμούς
GIL (0): Gnossienes στα αραβικά! Αν απέδιδαν και τα εύσημα στον Satie θα ήταν πολύ καλύτερα.
Από το άλμπουμ "Under the shade of violets" 2014 Washi Washa.
MAX (0): Δεν ειναι ασχημο... αλλα κ εσεις οταν με μηδενιζεται αυτο λετε...

Tame Impala - One More Hour :
FER (0): Ο ορισμός του αδιάφορου.
GIL (0): Ωραία ψυχεδελική Pop από τους γνωστούς μας Tame Impala. Δυστυχώς δεν έφτασαν οι βαθμοί...
Από το άλμπουμ "The slow rush" 2020 Fiction Records / Modular Recordings.
MIC (0): Τί σούπα είναι αυτή; Για χορτόσουπα την κόβω. Νηστίσιμη κιόλας.
NOM (0): Πολύ αργό, πολύ μεγάλο, πολύ βαρετό.

Push/Button/Press - Foretold :
GIL (10): Darkwave, Post-Punk, ακριβώς το είδος μουσικής που ήταν το soundtrack της εφηβείας μου. Είδες τι βγάζει η Tampa της Φλόριντα;
Από το άλμπουμ "Push/Button/Press" 2015 PushButtonPress
FER (7): Ωραίο χορευτικό τραγούδι με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
NOV (7): Πολύ καλό! εδώ παίζει να είναι κανένας δόκτορας
MIC (0): Το απαραίτητο new wave μπιτάκι του γύρου που θα πάρει και πάλι το απαραίτητο μηδενικάκι του.
NOM (0): Δεν κράτησε για πολύ το ενδιαφέρον μου.

Lissie - Hero :
GIL (12): Υπέροχη φωνή, υπέροχο τραγούδι. Αυτό το είδος τραγουδοποιών μου αρέσει πολύ!
Από το άλμπουμ "My wild west" 2016 Lionboy Records / Cooking Vinyl.
MRH (12): Το αγαπώ αυτό το τραγούδι. Σκέφτηκα να το έβαζα σε κάποιον γύρο, αλλά όλο κάτι άλλο έβαζα, τελικά. Με πρόλαβες, και μπράβο σου.
MIC (7): Απολύτως αδιάφορο, δηλαδή πολύ πάνω από τον μέσο όρο του γύρου.
NOM (7): 'Ομορφη μελωδία, εξίσου όμορφη φωνή, ακόμα δε περισσότερο, τα γυρίσματα στη φωνή και τη μελωδία.
FER (0): Γιατί φωνάζει η κοπέλα; Ποιος την πείραξε;

Green Lung - Let The Devil In :
JUD (10): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε πρώτο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!
GIL (2): Hard Rock από το νότιο Λονδίνο. Ενδιαφέρον...
Από το άλμπουμ "Woodland rites" 2019 Kozmik Artifactz.
FER (1): Τώρα αυτό κάτι πήγε να μου πει, αλλά δεν! Κρίμα.
NOM (1): Η heavy metal, γενικά μου αρέσει αλλά όχι όλες τις ώρες ούτε όλες τις εποχές. 'Ομως, αυτό το κομμάτι ανήκει στην καλή μέταλ.
MIC (0): Θα περίμενα κάτι πιο ενδιαφέρον από τον διάβολο, αν είναι να μου φέρει μόνο χασμουρητό θα προτιμήσω τον Χατζηνικολάου.

Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) :
JUD (12): Μέτριο τραγούδι(για manowar) αλλά και το Πατέρα να έβαζες πάλι 12 θα έβαζα :')
LIL (10): Other bands play
DRH (6): Να πω την αμαρτία μου, όσο αστείοι κι αν είναι με τα δερμάτινα βρακάκια και την βαρβατίλα, οι Manowar με αρέσουν. Κάτι σαν τον Zoolander σε μουσική.
GIL (3): Πέρασα μια φάση στα 80's που πολύ τα άκουγα όλα αυτά τα επικά Metal.
Από το EP "Thunder in the sky" 2009 Magic Circle Music.
NOM (2): Δεν έχω δει την ταινία ούτε έχω ακούσει το soundtrack. Αυτό το τραγούδι όμως, μου αρέσει.
FER (0): Δεν όχι!
MIC (0): Θεοί σ'αυτό το τραγούδι, διάβολοι στο άλλο... εντυπωσιαστήκαμε πάλι από την heavy metal θεματολογία.
NOV (0): Και αυτό δεν με δυσκόλεψε στην κατάταξη

Ζήλιον - Σαν Όνειρο :
FER (10): Υπέροχο! Αυτό το κομμάτι μού έβγαλε κάτι πολύ ωραίο και οικείο. Βέβαια σού βγάζει και μια γλυκιά θλίψη. Πρέπει να το έχω ξανακούσει και παλιότερα αυτό. Όσο το άκουγα, τόσο μου άρεσε.
MAX (8): Ξυλινα σπαθια!
MIC (4): Πολύ κλάμα για μια σχέση. Βρες καμμιά άλλη βρε παιδάκι μου, θα πέσεις στα σκληρά όπως το πας και μετά θα σου τραγουδάμε το Anak.
MRH (4): Το ήξερα μόνο από τις Μάσκες (κυκλοφορεί και από Μάσκες με Πλιάτσικα). Ωραία κι αυτή η εκδοχή.
NOM (3): Ακούγεται πολύ ευχάριστα.
GIL (#): Η συμμετοχή μου στον 11ο γύρο του παιχνιδιού είναι ένα αγαπημένο τραγούδι των Θεσσαλονικέων Μασκών σε ακουστική εκτέλεση που ίσως είναι και η πιο όμορφη, από το one-off project 2 μελών των Μασκών του Νίκου Ιωακειμίδη και του Άκη Κατσουπάκη.
Από το άλμπουμ "Ζήλιον" 1998 Ano Kato Records.

I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena :
MIC (10): Ομολογώ ότι έβγαλα κι εγώ αναπτήρα αλλά επειδή κόντεψαν να πιάσουν φωτιά οι κουρτίνες, του αφαίρεσα 2 βαθμούς. Λίγο βαρετό αλλά τουλάχιστον είναι ασυνήθιστο για τα δεδομένα του παιχνιδιού.
JUD (7): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε τρίτο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!
JEN (4): Φόρα κυρά μου τα παπούτσια σου! Μια ήταν η Cesaria Evora.
FER (2): Όχι κάτι ιδιαίτερο. Ενώ φαντάζει έτσι στην αρχή.
NOV (1): Καλό, και σε ένα πασίγνωστο θέμα, μια διασκευή του οποίου είχε ερμηνευσει και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το μακρινό 1978 (με τίτλο τώρα, τώρα)
GIL (0): Μου άρεσε αυτό το επαναστατικό κορσικάνικο τραγούδι, αλλά δυστυχώς δε φτάσανε οι βαθμοί.
Ζωντανή ηχογράφηση 2016 Chjami Aghjalesi.
NOM (#): Η συμμετοχή μου.
Οι Chjami Aghjalesi είναι ένα μουσικό συγκρότημα , το οποίο δημιουργήθηκε το 1977 από μια ομάδα μαθητών της Bastia, με σκοπό τη διαφύλαξη της μουσικής κληρονομιάς της Κορσικής.

Europe - Dreamer (Unplugged) :
NOM (8): Κλασσικό και πάντα ωραίο!
NOV (4): Kαι Europe έχει το μενού; και με ωραίο κομμάτι!
Το είχα για πιο ψηλά πως βρέθηκε εδω κάτω ούτε που καταλαβα
GIL (1): Η αυθεντική εκτέλεση κυκλοφόρησε 2 χρόνια πριν το "Final Countdown". Η unplugged εκδοχή είναι καλύτερη από την πρωτότυπη.
Από το άλμπουμ "Almost unplugged" 2008 Hell & Back Recordings.
MIC (1): Τον MacGyver τον προτιμώ ως εφευρέτη και όχι ως τραγουδιστή.
FER (0): Μπα δε θα πάρω. Άλλη φορά.
MAX (#): Αφιερωμενο!

Alexander Popov - Moscow Subway :
GIL (6): Συνονόματος με το γνωστό παγκόσμιας κλάσης κολυμβητή, εκεί σταματούν οι ομοιότητες. Δεν είναι το είδος μουσικής που ακούω συνήθως, αλλά κάτι το μελωδικό μουσικό θέμα, κάτι ο τίτλος και το βίντεο (είναι γνωστό το κόλλημά μου με τους αστικούς σιδηροδρόμους) δε μπόρεσα να μην το ψηφίσω.
Σινγκλ 2013 Armada Music.
MIC (0): Ωραίο. Την επόμενη φορά βάλτε και τη μουσική από το Pacman.
NOM (0): Αδιάφορο.
NOV (0): Μ' άρεσε, ότι πρέπει για παραλίες και μπιτσόμπαρα, εντάξει, δεν πήρε βαθμούς, αλλά μην το κάνουμε και θέμα, δεν περίσσεψαν...
FER (#): Όχι κακό.

Steven Wilson - The 78 :
FER (8): Πολύ ωραίο. Σου αφήνει μια γλυκιά μελαγχολία κι αυτό.
GIL (8): Ίσως ο καλύτερος rock μουσικός της Μεγάλης Βρετανίας σήμερα.
Από το άλμπουμ "Insurgentes" 2009 Kscope.
JUD (6): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε τέταρτο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!
DRH (5): Αρχίζει να παίρνει διαφορά ως ο πιο πολυπαιγμένος μουσικός στο παιχνίδι. Λορηνάδες, περιμένουμε απάντηση.
MIC (2): 2 βαθμοί για την προσπάθεια που κατέβαλε το παιδί. Τόσα καραγκιοζιλίκια και να μην του δώσω βαθμό, κρίμα είναι.
NOM (0): Ε, καλά. Δεν κόβω και φλέβες!
NOV (0): Αυτό οταν τα πρωτο άκουσα θεώρησα σίγουρο ότι θα το βαθμολογήσω, έλα όμως που έμεινε στο μηδέν ενω είνα καλό...

Anton Karas - The 'harry Lime' Theme :
NOM (6): Πολύ όμορφη μουσική!
FER (5): Ευχάριστο κομμάτι που θυμίζει κάτι από παλιά. Καθαρά κινηματογραφική μουσική.
GIL (5): Αλλιώς γνωστό και ως "The third man theme" γιατί χρησιμοποιήθηκε στο ομώνυμο film noir του Carol Reed.
Σινγκλ 1949 Decca Records.
JEN (1): Σοβαρα?
LIL (0): Ίδιο με το τραγούδι του Μπομπ του Σφουγγαράκη όμως
MIC (0): Θα έπρεπε να πάρει κάνα βαθμουλάκι για μουσειακούς λόγους αλλά δεν έβγαινα.

Hypnotic Brass Ensemble ft. Moses Sumney - Soon It Will Be Fire :
FER (6): Πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά αρκετά μακρόσυρτο. Παρόλα αυτά σου προκαλεί μια ηρεμία, μια γαλήνη.
GIL (4): Τη μπάντα αποτελούν 8 αδέρφια, παιδιά του jazz τρομπετίστα Phil Cohran. Όσο το άκουγα τόσο πιο πολύ μου άρεσε. Μυσταγωγία...
Από το άλμπουμ "This is a mindfulness drill" 2021 Jagjaguwar.
NOM (0): Το βίντεο είναι όλα τα λεφτά. Το τραγούδι είναι τα μισά των μισών.

Kostas Triantafyllopoylos (Ftiaras) - Nycticebus :
JEN (2): Ενδιαφέρουσα μουσική αλλά δυστυχώς το όλο κομμάτι μονότονο. Μια σύντομη σύνθεση σε loop.
FER (0): Και μετά; Σύνθεση ασύνθετη!
GIL (0): Ευχάριστο, αλλά είχε να συναγωνιστεί καλύτερα κομμάτια.
Ψηφιακό σινγκλ 2017 Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.
MIC (0): Βάλε Μάκη Τριανταφυλλόπουλο καλύτερα.
NOM (0): Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι πολύ γνωστός μου και πολλάκις ανταλλάσσουμε ιντερνετικά σχόλια. Πριν μερικά χρόνια με είχε εντυπωσιάσει η μουσική του, έψαξα να τον βρω, τον ακολούθησα, του έκανα αφιέρωμα και τον διαφήμισα πολύ. 'Ομως, δεν εξελίχθηκε καθόλου σαν καλλιτέχνης. Έγραψε 7 μουσικές και αναμασάει συνεχώς τις ίδιες. Οι Αιγιώτες τον τιμούν πολύ (με τη δική του φροντίδα) και σε όποια εκδήλωση κι αν πάω, θα τον δω να παίζει μία από τα ίδια. Βαρέθηκα...

Red Fang - Wires :
FER (0): Κανά ξυρισματάκι ρε παιδιά; Ακόμα και ο υπάλληλος; Όχι ρε συ! Ο υπάλληλος εντωμεταξύ έπαιζε στο "The Big Bang Theory". Αφού κάναμε την πλάκα μας να πούμε και για τον ήχο που ήταν εκτός από κάποια σημεία, άστα να πάνε!
GIL (0): Δυναμικό Stoner Metal που πολύ θα ήθελα να μου περίσσευαν βαθμοί για να το ψηφίσω.
Από το άλμπουμ "Murder the mountains" 2011 Relapse Records.
MIC (0): Η υπομονή μου είχε εξαντληθεί πολύ πριν το budget.
NOM (0): Μία από τα ίδια.
NOV (0): Ήταν ένα από τα ευκολα μηδενικά μου

Sarah Brightman Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera :
NOV (8): Ωπ, τι έχουμε εδώ; Φάντασμα της Όπερας; ποιος βγήκε προς άγρα ψήφων βρε παίδες;
Πολύ ωραίο κομμάτι και σε αυτή την εκτέλεση γιαυτό θα τον τιμήσω και θα του δώσω μπόλικους βαθμούς
MIC (3): Δυστυχώς πρέπει να του βάλω βαθμούς βλέποντας τί υπάρχει από κάτω.
FER (0): Το 12άρι μου στον Αντόνιο κι άλλο ένα 12άρι στη Σάρα. Πόσο μας κάνει; Ένα 24άρι από μένα για το κομμάτι. Την επόμενη φορά να βάλετε τον εθνικό ύμνο.
GIL (0): Κάτι που είναι πασίγνωστο, κάτι η τσιριχτή φωνή της Sarah Brigthman δεν το γλύτωσε το μηδενικό.
Από το βίντεο άλμπουμ "The Royal Albert Hall celebration" 1998 Polygram Video.
NOM (0): Το βαρέθηκα, το μπούχτισα κι εδώ που τα λέμε ποτέ δεν ξετρελάθηκα με το τραγούδι όσο με την ταινία! θεέ μου σχώρα με, που είπα τέτοια κουβέντα για το θεούλη τον Μπαντέρας!

Σχόλια ανά παίκτη

DRH:
Wet Leg - Chaise Longue (12): Έχει μια γεύση από pixies (breeders), sonic youth, stereolab. Με άρεσε και όσο το άκουγα το ανέβαζα θέσεις!
Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night (7): Ξαναμπήκε το ντουέτο στο παιχνίδι. Ωραίο το κομμάτι.
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (6): Να πω την αμαρτία μου, όσο αστείοι κι αν είναι με τα δερμάτινα βρακάκια και την βαρβατίλα, οι Manowar με αρέσουν. Κάτι σαν τον Zoolander σε μουσική.
Steven Wilson - The 78 (5): Αρχίζει να παίρνει διαφορά ως ο πιο πολυπαιγμένος μουσικός στο παιχνίδι. Λορηνάδες, περιμένουμε απάντηση.

FER:
Orange Blossom - Ya Sidi (12): Εξαιρετικό. Πανέμορφη μελωδία. Λίγο η φωνή της σε κάποια σημεία γρατζουνάει αλλά γενικά πάρα πολύ ωραίο.
Ζήλιον - Σαν Όνειρο (10): Υπέροχο! Αυτό το κομμάτι μού έβγαλε κάτι πολύ ωραίο και οικείο. Βέβαια σού βγάζει και μια γλυκιά θλίψη. Πρέπει να το έχω ξανακούσει και παλιότερα αυτό. Όσο το άκουγα, τόσο μου άρεσε.
Steven Wilson - The 78 (8): Πολύ ωραίο. Σου αφήνει μια γλυκιά μελαγχολία κι αυτό.
Push/Button/Press - Foretold (7): Ωραίο χορευτικό τραγούδι με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Hypnotic Brass Ensemble ft. Moses Sumney - Soon It Will Be Fire (6): Πολύ ωραίο κομμάτι, αλλά αρκετά μακρόσυρτο. Παρόλα αυτά σου προκαλεί μια ηρεμία, μια γαλήνη.
Anton Karas - The 'harry Lime' Theme (5): Ευχάριστο κομμάτι που θυμίζει κάτι από παλιά. Καθαρά κινηματογραφική μουσική.
Wet Leg - Chaise Longue (4): Καλό, αλλά δεν κατάλαβα το ενδυματολογικό. Μπομπονιέρες που ξέφυγαν από το καλάθι είναι τα κορίτσια;
Barns Courtney - Sinners (3): Αφού ξεκόλλησε από τα μηδενικά σημαίνει ότι κάτι μου είπε τελικά.
I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena (2): Όχι κάτι ιδιαίτερο. Ενώ φαντάζει έτσι στην αρχή.
Green Lung - Let The Devil In (1): Τώρα αυτό κάτι πήγε να μου πει, αλλά δεν! Κρίμα.
Freddie Aguilar - Anak (Child) (0): Ενώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η γλώσσα, η φωνή αλλά και η μουσική δεν! Με τίποτα όμως!
Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night (0): Όσα ου και να πεις κούκλα μου, δε με πείθεις με τίποτα.
Tame Impala - One More Hour (0): Ο ορισμός του αδιάφορου.
Lissie - Hero (0): Γιατί φωνάζει η κοπέλα; Ποιος την πείραξε;
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (0): Δεν όχι!
Europe - Dreamer (Unplugged) (0): Μπα δε θα πάρω. Άλλη φορά.
Kostas Triantafyllopoylos (Ftiaras) - Nycticebus (0): Και μετά; Σύνθεση ασύνθετη!
Red Fang - Wires (0): Κανά ξυρισματάκι ρε παιδιά; Ακόμα και ο υπάλληλος; Όχι ρε συ! Ο υπάλληλος εντωμεταξύ έπαιζε στο "The Big Bang Theory". Αφού κάναμε την πλάκα μας να πούμε και για τον ήχο που ήταν εκτός από κάποια σημεία, άστα να πάνε!
Sarah Brightman Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera (0): Το 12άρι μου στον Αντόνιο κι άλλο ένα 12άρι στη Σάρα. Πόσο μας κάνει; Ένα 24άρι από μένα για το κομμάτι. Την επόμενη φορά να βάλετε τον εθνικό ύμνο.
Alexander Popov - Moscow Subway (#): Όχι κακό.

GIL:
Round #11: Ωραίος γύρος. Θα ήθελα περισσότερα τραγούδια να γλίτωναν το μηδενικό.
Lissie - Hero (12): Υπέροχη φωνή, υπέροχο τραγούδι. Αυτό το είδος τραγουδοποιών μου αρέσει πολύ!
Από το άλμπουμ "My wild west" 2016 Lionboy Records / Cooking Vinyl.
Push/Button/Press - Foretold (10): Darkwave, Post-Punk, ακριβώς το είδος μουσικής που ήταν το soundtrack της εφηβείας μου. Είδες τι βγάζει η Tampa της Φλόριντα;
Από το άλμπουμ "Push/Button/Press" 2015 PushButtonPress
Steven Wilson - The 78 (8): Ίσως ο καλύτερος rock μουσικός της Μεγάλης Βρετανίας σήμερα.
Από το άλμπουμ "Insurgentes" 2009 Kscope.
Wet Leg - Chaise Longue (7): Άλλο ένα Post-Punk συγκρότημα, αυτή τη φορά από το Isle of Wight. Είπαμε δε μπορώ να αντισταθώ, είναι πολύ κοντά στα ακούσματά μου.
Από το άλμπουμ "Wet Leg" 2022 Domino Recording Co.
Alexander Popov - Moscow Subway (6): Συνονόματος με το γνωστό παγκόσμιας κλάσης κολυμβητή, εκεί σταματούν οι ομοιότητες. Δεν είναι το είδος μουσικής που ακούω συνήθως, αλλά κάτι το μελωδικό μουσικό θέμα, κάτι ο τίτλος και το βίντεο (είναι γνωστό το κόλλημά μου με τους αστικούς σιδηροδρόμους) δε μπόρεσα να μην το ψηφίσω.
Σινγκλ 2013 Armada Music.
Anton Karas - The 'harry Lime' Theme (5): Αλλιώς γνωστό και ως "The third man theme" γιατί χρησιμοποιήθηκε στο ομώνυμο film noir του Carol Reed.
Σινγκλ 1949 Decca Records.
Hypnotic Brass Ensemble ft. Moses Sumney - Soon It Will Be Fire (4): Τη μπάντα αποτελούν 8 αδέρφια, παιδιά του jazz τρομπετίστα Phil Cohran. Όσο το άκουγα τόσο πιο πολύ μου άρεσε. Μυσταγωγία...
Από το άλμπουμ "This is a mindfulness drill" 2021 Jagjaguwar.
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (3): Πέρασα μια φάση στα 80's που πολύ τα άκουγα όλα αυτά τα επικά Metal.
Από το EP "Thunder in the sky" 2009 Magic Circle Music.
Green Lung - Let The Devil In (2): Hard Rock από το νότιο Λονδίνο. Ενδιαφέρον...
Από το άλμπουμ "Woodland rites" 2019 Kozmik Artifactz.
Europe - Dreamer (Unplugged) (1): Η αυθεντική εκτέλεση κυκλοφόρησε 2 χρόνια πριν το "Final Countdown". Η unplugged εκδοχή είναι καλύτερη από την πρωτότυπη.
Από το άλμπουμ "Almost unplugged" 2008 Hell & Back Recordings.
Freddie Aguilar - Anak (Child) (0): Φιλιππινέζικο Folk τραγούδι που κυκλοφορεί και σε αγγλόφωνο εκδοχή.
Από το άλμπουμ "Anak" 1978 Sunshine / Vicor Music Corporation.
Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night (0): Διασκευή στο τραγούδι της Melody Gardot. Αν ήταν δικό τους το τραγούδι μπορεί να τσίμπαγαν κανένα βαθμό.
Από το άλμπουμ "Don't explain" 2011 J&R Adventures.
Barns Courtney - Sinners (0): Δεν έφτασαν οι βαθμοί, λυπάμαι...
Σινγκλ 2018 Virgin EMI Records.
Orange Blossom - Ya Sidi (0): Gnossienes στα αραβικά! Αν απέδιδαν και τα εύσημα στον Satie θα ήταν πολύ καλύτερα.
Από το άλμπουμ "Under the shade of violets" 2014 Washi Washa.
Tame Impala - One More Hour (0): Ωραία ψυχεδελική Pop από τους γνωστούς μας Tame Impala. Δυστυχώς δεν έφτασαν οι βαθμοί...
Από το άλμπουμ "The slow rush" 2020 Fiction Records / Modular Recordings.
I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena (0): Μου άρεσε αυτό το επαναστατικό κορσικάνικο τραγούδι, αλλά δυστυχώς δε φτάσανε οι βαθμοί.
Ζωντανή ηχογράφηση 2016 Chjami Aghjalesi.
Kostas Triantafyllopoylos (Ftiaras) - Nycticebus (0): Ευχάριστο, αλλά είχε να συναγωνιστεί καλύτερα κομμάτια.
Ψηφιακό σινγκλ 2017 Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.
Red Fang - Wires (0): Δυναμικό Stoner Metal που πολύ θα ήθελα να μου περίσσευαν βαθμοί για να το ψηφίσω.
Από το άλμπουμ "Murder the mountains" 2011 Relapse Records.
Sarah Brightman Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera (0): Κάτι που είναι πασίγνωστο, κάτι η τσιριχτή φωνή της Sarah Brigthman δεν το γλύτωσε το μηδενικό.
Από το βίντεο άλμπουμ "The Royal Albert Hall celebration" 1998 Polygram Video.
Ζήλιον - Σαν Όνειρο (#): Η συμμετοχή μου στον 11ο γύρο του παιχνιδιού είναι ένα αγαπημένο τραγούδι των Θεσσαλονικέων Μασκών σε ακουστική εκτέλεση που ίσως είναι και η πιο όμορφη, από το one-off project 2 μελών των Μασκών του Νίκου Ιωακειμίδη και του Άκη Κατσουπάκη.
Από το άλμπουμ "Ζήλιον" 1998 Ano Kato Records.

JEN:
Orange Blossom - Ya Sidi (7): Πολύ ωραίο!
Barns Courtney - Sinners (6): Ωραίο!
I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena (4): Φόρα κυρά μου τα παπούτσια σου! Μια ήταν η Cesaria Evora.
Kostas Triantafyllopoylos (Ftiaras) - Nycticebus (2): Ενδιαφέρουσα μουσική αλλά δυστυχώς το όλο κομμάτι μονότονο. Μια σύντομη σύνθεση σε loop.
Anton Karas - The 'harry Lime' Theme (1): Σοβαρα?

JUD:
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (12): Μέτριο τραγούδι(για manowar) αλλά και το Πατέρα να έβαζες πάλι 12 θα έβαζα :')
Green Lung - Let The Devil In (10): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε πρώτο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!
Barns Courtney - Sinners (8): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε δεύτερο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!
I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena (7): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε τρίτο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!
Steven Wilson - The 78 (6): Ωραίο! Προφανώς θα έβγαινε τέταρτο αν δεν υπήρχαν οι MANOWAR!

LIL:
Round #11: Ωραία τραγούδια αυτός ο γύρος!
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (10): Other bands play
Anton Karas - The 'harry Lime' Theme (0): Ίδιο με το τραγούδι του Μπομπ του Σφουγγαράκη όμως

MAX:
Round #11: Δυσκολευτηκα να βρω το 12... οχι επειδη ηταν καλα! επειδη ηταν χαλια!! ανοστα! αναλατα! για αυτους που εχουν πιεση!
Ζήλιον - Σαν Όνειρο (8): Ξυλινα σπαθια!
Orange Blossom - Ya Sidi (0): Δεν ειναι ασχημο... αλλα κ εσεις οταν με μηδενιζεται αυτο λετε...
Europe - Dreamer (Unplugged) (#): Αφιερωμενο!

MIC:
Orange Blossom - Ya Sidi (12): Όπως έχει πάει αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαι κι ευχαριστημένος όταν βρίσκω τραγούδι της προκοπής έστω κι αν το ξέρω ήδη καλά.
I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena (10): Ομολογώ ότι έβγαλα κι εγώ αναπτήρα αλλά επειδή κόντεψαν να πιάσουν φωτιά οι κουρτίνες, του αφαίρεσα 2 βαθμούς. Λίγο βαρετό αλλά τουλάχιστον είναι ασυνήθιστο για τα δεδομένα του παιχνιδιού.
Wet Leg - Chaise Longue (8): Μηρυκάζουν τα 80ς αλλά τουλάχιστον ακούγονται.
Lissie - Hero (7): Απολύτως αδιάφορο, δηλαδή πολύ πάνω από τον μέσο όρο του γύρου.
Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night (6): Εδώ είναι λίγο πιο jazzy η Beth, που σημαίνει ότι θα πάρει κάνα βαθμουλάκι παραπάνω. Αν και πάλι δεν αποφεύγει το παντελώς άχρηστο και ενοχλητικό σόλο κιθάρας στη μέση του κομματιού, από το οποίο και χάνει τουλάχιστον 2 βαθμούς.
Freddie Aguilar - Anak (Child) (5): Ηθικοπλαστικόν πρήξιμο, αλλά ακούγεται πιο ευχάριστα από το να σου βάζουν τις φωνές οι γονείς σου χωρίς καν να τραγουδάνε λιγάκι.
Ζήλιον - Σαν Όνειρο (4): Πολύ κλάμα για μια σχέση. Βρες καμμιά άλλη βρε παιδάκι μου, θα πέσεις στα σκληρά όπως το πας και μετά θα σου τραγουδάμε το Anak.
Sarah Brightman Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera (3): Δυστυχώς πρέπει να του βάλω βαθμούς βλέποντας τί υπάρχει από κάτω.
Steven Wilson - The 78 (2): 2 βαθμοί για την προσπάθεια που κατέβαλε το παιδί. Τόσα καραγκιοζιλίκια και να μην του δώσω βαθμό, κρίμα είναι.
Europe - Dreamer (Unplugged) (1): Τον MacGyver τον προτιμώ ως εφευρέτη και όχι ως τραγουδιστή.
Barns Courtney - Sinners (0): Ωραία εξελίσσεται αυτός ο γύρος. Διάβολοι, θεοί, αμαρτωλοί... όλοι στο ίδιο καζάνι με τα μηδενικά.
Tame Impala - One More Hour (0): Τί σούπα είναι αυτή; Για χορτόσουπα την κόβω. Νηστίσιμη κιόλας.
Push/Button/Press - Foretold (0): Το απαραίτητο new wave μπιτάκι του γύρου που θα πάρει και πάλι το απαραίτητο μηδενικάκι του.
Green Lung - Let The Devil In (0): Θα περίμενα κάτι πιο ενδιαφέρον από τον διάβολο, αν είναι να μου φέρει μόνο χασμουρητό θα προτιμήσω τον Χατζηνικολάου.
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (0): Θεοί σ'αυτό το τραγούδι, διάβολοι στο άλλο... εντυπωσιαστήκαμε πάλι από την heavy metal θεματολογία.
Alexander Popov - Moscow Subway (0): Ωραίο. Την επόμενη φορά βάλτε και τη μουσική από το Pacman.
Anton Karas - The 'harry Lime' Theme (0): Θα έπρεπε να πάρει κάνα βαθμουλάκι για μουσειακούς λόγους αλλά δεν έβγαινα.
Kostas Triantafyllopoylos (Ftiaras) - Nycticebus (0): Βάλε Μάκη Τριανταφυλλόπουλο καλύτερα.
Red Fang - Wires (0): Η υπομονή μου είχε εξαντληθεί πολύ πριν το budget.

MRH:
Lissie - Hero (12): Το αγαπώ αυτό το τραγούδι. Σκέφτηκα να το έβαζα σε κάποιον γύρο, αλλά όλο κάτι άλλο έβαζα, τελικά. Με πρόλαβες, και μπράβο σου.
Ζήλιον - Σαν Όνειρο (4): Το ήξερα μόνο από τις Μάσκες (κυκλοφορεί και από Μάσκες με Πλιάτσικα). Ωραία κι αυτή η εκδοχή.

NOM:
Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night (12): Τους έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι. Η φωνή της Μπεθ Χαρτ είναι βαθιά αισθαντική, παθιασμένη, συγκλονιστική! Το τραγούδι είναι επίσης υπέροχο!
Orange Blossom - Ya Sidi (10): Τους γνώρισα από τον Froulis και έφαγα μεγάλο σκάλωμα. Εκείνο το τραγούδι το άκουγα 50 φορές την ημέρα. Εξαίσιο κι αυτό το τραγούδι και καθόλου άγνωστο σε μένα.
Europe - Dreamer (Unplugged) (8): Κλασσικό και πάντα ωραίο!
Lissie - Hero (7): 'Ομορφη μελωδία, εξίσου όμορφη φωνή, ακόμα δε περισσότερο, τα γυρίσματα στη φωνή και τη μελωδία.
Anton Karas - The 'harry Lime' Theme (6): Πολύ όμορφη μουσική!
Barns Courtney - Sinners (5): Μου αρέσει.
Freddie Aguilar - Anak (Child) (4): Νομίζω πως πρώτη φορά ακούμε τραγούδι από τις Φιλιππίνες στο παιχνίδι. Πάντως, είναι ευχάριστη έκπληξη.
Ζήλιον - Σαν Όνειρο (3): Ακούγεται πολύ ευχάριστα.
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (2): Δεν έχω δει την ταινία ούτε έχω ακούσει το soundtrack. Αυτό το τραγούδι όμως, μου αρέσει.
Green Lung - Let The Devil In (1): Η heavy metal, γενικά μου αρέσει αλλά όχι όλες τις ώρες ούτε όλες τις εποχές. 'Ομως, αυτό το κομμάτι ανήκει στην καλή μέταλ.
Wet Leg - Chaise Longue (0): Δεν ξέρω τί νιώθει όλο αυτό το πλήθος που ζητωκραυγάζει, εγώ πάντως δεν ένιωσα τίποτα.
Tame Impala - One More Hour (0): Πολύ αργό, πολύ μεγάλο, πολύ βαρετό.
Push/Button/Press - Foretold (0): Δεν κράτησε για πολύ το ενδιαφέρον μου.
Alexander Popov - Moscow Subway (0): Αδιάφορο.
Steven Wilson - The 78 (0): Ε, καλά. Δεν κόβω και φλέβες!
Hypnotic Brass Ensemble ft. Moses Sumney - Soon It Will Be Fire (0): Το βίντεο είναι όλα τα λεφτά. Το τραγούδι είναι τα μισά των μισών.
Kostas Triantafyllopoylos (Ftiaras) - Nycticebus (0): Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι πολύ γνωστός μου και πολλάκις ανταλλάσσουμε ιντερνετικά σχόλια. Πριν μερικά χρόνια με είχε εντυπωσιάσει η μουσική του, έψαξα να τον βρω, τον ακολούθησα, του έκανα αφιέρωμα και τον διαφήμισα πολύ. 'Ομως, δεν εξελίχθηκε καθόλου σαν καλλιτέχνης. Έγραψε 7 μουσικές και αναμασάει συνεχώς τις ίδιες. Οι Αιγιώτες τον τιμούν πολύ (με τη δική του φροντίδα) και σε όποια εκδήλωση κι αν πάω, θα τον δω να παίζει μία από τα ίδια. Βαρέθηκα...
Red Fang - Wires (0): Μία από τα ίδια.
Sarah Brightman Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera (0): Το βαρέθηκα, το μπούχτισα κι εδώ που τα λέμε ποτέ δεν ξετρελάθηκα με το τραγούδι όσο με την ταινία! θεέ μου σχώρα με, που είπα τέτοια κουβέντα για το θεούλη τον Μπαντέρας!
I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena (#): Η συμμετοχή μου.
Οι Chjami Aghjalesi είναι ένα μουσικό συγκρότημα , το οποίο δημιουργήθηκε το 1977 από μια ομάδα μαθητών της Bastia, με σκοπό τη διαφύλαξη της μουσικής κληρονομιάς της Κορσικής.

NOV:
Freddie Aguilar - Anak (Child) (12): Πόσο μου αρέσει αυτό το τραγούδι!!! Έρωτας από την πρώτη αυτιά! αλλά θα ήθελα το βιντεοκλιπ με τα κινούμενα σχέδια που περιγράφει και οπτικά την ιστορία
https://www.youtube.com/watch?v=ClhWFVivUJg
Υπάρχει και σε αγγλική έκδοση, όμως η φιλιππινέζικη μου αρέσει σαφώς περισσότερο!
Sarah Brightman Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera (8): Ωπ, τι έχουμε εδώ; Φάντασμα της Όπερας; ποιος βγήκε προς άγρα ψήφων βρε παίδες;
Πολύ ωραίο κομμάτι και σε αυτή την εκτέλεση γιαυτό θα τον τιμήσω και θα του δώσω μπόλικους βαθμούς
Push/Button/Press - Foretold (7): Πολύ καλό! εδώ παίζει να είναι κανένας δόκτορας
Orange Blossom - Ya Sidi (5): Πολύ καλό και αυτό, μου άρεσε, θα ήθελα να του δώσω περισσότερους βαθμούς
Europe - Dreamer (Unplugged) (4): Kαι Europe έχει το μενού; και με ωραίο κομμάτι!
Το είχα για πιο ψηλά πως βρέθηκε εδω κάτω ούτε που καταλαβα
I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena (1): Καλό, και σε ένα πασίγνωστο θέμα, μια διασκευή του οποίου είχε ερμηνευσει και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το μακρινό 1978 (με τίτλο τώρα, τώρα)
Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) (0): Και αυτό δεν με δυσκόλεψε στην κατάταξη
Alexander Popov - Moscow Subway (0): Μ' άρεσε, ότι πρέπει για παραλίες και μπιτσόμπαρα, εντάξει, δεν πήρε βαθμούς, αλλά μην το κάνουμε και θέμα, δεν περίσσεψαν...
Steven Wilson - The 78 (0): Αυτό οταν τα πρωτο άκουσα θεώρησα σίγουρο ότι θα το βαθμολογήσω, έλα όμως που έμεινε στο μηδέν ενω είνα καλό...
Red Fang - Wires (0): Ήταν ένα από τα ευκολα μηδενικά μου
Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night (#): Και το κομμάτι της τελευταίας στιγμής, άλλο είχα προγραμματισμένο αλλά το άκουσα κάποιες ώρες πριν την λήξη της υποβολής των κομματιών και λέω δεν το βάζω;
Πριν χρόνιια το είχα στις λίστες αλλά κάποια στιγμή σε ένα μουσικό θρεντ με τον emmanuel και τον Frouli το πόσταρε (έκαψε και καλά) ο FRO σε live εκτέλεση και απάντησα εγώ με αυτή, μετά ξεχάστηκε μέχρι πριν μερικές μέρες που μου το θύμισαν. Ακούστε το λοιπόν (ξανά όσοι το ξέρετε)

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

+/- ΠαίκτηςΓ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ12
1 JEN100710777125159455472104779889
2 LOV795647629507342108761119868
3 MRH746449136421028710441329770
4 +2 NOV6891414447947986992628882
5 -1 NOM6828876844353424852737251
6 -1 MAX6697346467765905042755649
7 +3 DRH6433874728463474553307067
8 -1 JUD63111556474456913949565028
9 +3 LIL6291041045876594113868x80
10 -2 STR6247769812377634655544930
11 -2 MIC62350118745538624572393733
12 -1 AGE6214040356765514177539260
13 FER5883031417322579848806048
14 GIL5868322972365395442624752
= +1 GBO586449440634672395375x60
16 JIM5776638651387x8286492764
17 ERA5215327705822736145294637
18 +1 CON5105532562034415834357471
19 -1 OZO4991924582053589051315936
20 TRI41349101848396xxxxxx
21 GAB3831536213033534561224027
22 EMM333173246471757234747xx
23 SIS21789562547xxxxxxx

• Like 3
Δημοσ.

Γεια σου, ρε @JennyP, λαοπλάνα (που μόνο γοητεύει, δεν παραπλανά, α!). Ένα βράδυ που θα βρέχει, που θα βρέχει μονότονα, κι εσύ θα 'χεις φύγει, αγάπη μου, δεν θα με νοιάζει ποιος σε πήρε για να τόνε σκότωνα. Ευχές θα του δώκω που δεν θα 'σαι στο σπίτι, προκειμένου να κλέψω ανενόχλητα τον σκληρό σου, και να πάρω ΕΓΩ την χρυσή κούπα τής Forumvision. Την επομένη, βέβαια, γιατί τώρα δεν προκάμω, είναι πολύ αργά. 

NOV & LIL, μπράβο. Πολύ μικρές οι διαφορές σας.  

Δημοσ.

Μπράβο στην Τζένη για άλλη μια φορά! 
Με αυτή την πρωτιά έσπασε άλλα δύο ρεκόρ, αυτό με τις περισσότερες πρώτες θέσεις (5 μέχρι στιγμής, το προηγούμενο ήταν του STR με 4) και αυτό με τους περισσότερους βαθμούς σε ένα παιχνίδι (το προηγούμενο ήταν πάλι του STR me 993) ...και μας μένει ακόμα ένας γύρος. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nomainline είπε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικές είναι για μένα! Εύχομαι, να είστε όλοι καλά κι εξίσου καλά να είναι οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι σας!💖

Άντε, να γίνει κι αυτό, να γίνεις γρήγορα γρήγορα καλά και να 'ρθεις πεντάγερη πάλι κοντά μας. Κι από μένα γλυκάρα στην επιστροφή σου. Να πάνε κάτω ο φόβος, το άγχος κι η ταλαιπωρία. 

Cake Dessert GIF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...