Ferelpis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Τζένη, κομματάρα. Υποκλίνομαι. Ζήλεψα που δεν το έβαλα εγώ αυτό. 😀 Φοβερό και το κομμάτι που έβαλε ο Orange, αλλά εξαιρετικό και το fado που έβαλε η Νομ. Μπράβο σας. Βασικά μπράβο σε όλους. Πανέμορφος γύρος. Από τους καλύτερους αυτού του παιχνιδιού. Πολλά τα ωραία κομμάτια. Δεν ήξερες τι να επιλέξεις! Εκτός βέβαια από το 12άρι μου. Ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά. Χρόνια πολλά κι από μένα σε εορτάζουσες και εορτάζοντες, γενεθλιάζουσες και γενεθλιάζοντες. 5 1
mic2mic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Και σήμερα συνεχίζεται το σερί με τα γενέθλια του OZO! 5
lovesucks Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν και είχαν γενέθλια τις μέρες που μας πέρασαν και σήμερα🥂🎂🥳 Συγχαρητήρια και στη πρώτη πεντάδα ( @JennyP, @Mrs. Hyde, @Agent_Orange, @NovaLacertae)!!!Πολύ μικρές διαφορές βαθμολογικά και υπέροχα κομμάτια!!! Γενικά θα συμφωνήσω με τον αγαπητό @Ferelpis πως ήταν από τους καλύτερους γύρους.. Να συμπληρώσω πως το κομμάτι που βαλε ο @Ferelpis μ"αρεσε πάρα πολυ!!Μέχρι να βγουν τ"αποτελέσματα ήμουν σίγουρη πως το χε βάλει ο @drh..Που και αυτός με τη σειρά του με εξέπληξε που δεν ήξερε ως τώρα (το ανακάλυψε πρόσφατα απ οτι διάβασα..κάνω λάθος?) το κομμάτι που έβαλε..πολύ καλό κ αυτό αλλά έχασε απο μενα γιατί το ακούω συχνά και έδωσα προτεραιότητα σε αυτά που δεν ήξερα..Ήταν καλός γύρος..Το ξαναλέω..Μπράβο σε όλους!👏👏👏👏👏 Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από lovesucks 6
JennyP Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Χρόνια Πολλά και πάλι σε όσους/ες γιορτάζουν!💐 Ήταν ένας ακόμη γύρος με αρκετά ωραία κομμάτια! Εγώ δε θα γράψω συγχαρητηρία. Θα γράψω ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες του παιχνιδιού για τα μουσικές προτιμήσεις τους που τις απολαμβάνω κι εγώ. Όχι όλες το ίδιο, να μη γράφω υπέρβολες! @Ferelpis όταν πρωτοάκουσα κι εγώ αυτό το μουσικό κομμάτι είχα μείνει άναυδη! 4
NovaLacertae Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Πωω πωωωω.... Τι συνωστισμός στην κορυφή ήταν αυτός βρε παιδιά; Λοιπόν, σε αναφορές μου στα στατιστικά είχα επισημάνει παλαιοτέρα οτι ισοβαθμίες είχαν υπάρξει σε όλες τι θέσεις εκτός από την πρώτη, χρειάστηκαν 130 γύροι για να συμβεί αυτό και παραλίγο, για μόλις ένα βαθμό, να είχαμε τριπλή πρωτιά! Και μάλιστα στις τρεις πρώτες θέσεις του γύρου οι τρεις πρώτες της συγκεντρωτικής βαθμολογίας! Συγχαρητήρια στις @JennyP @lovesucks @Mrs. Hyde 5 1
MaXmaD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Γυναικοκρατια! Απορω εμεις τι καθομαστε και παιζουμε μαζι τους?! 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε @MaXmaD Γκουχου, γκουχου. Ξέρεις εσύ. Ειμαι αθωος! Αμα εχεις βηχα παρε μια καραμελιτσα!
NovaLacertae Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Γυναικοκρατια! Απορω εμεις τι καθομαστε και παιζουμε μαζι τους?! Και στην τέταρτη θέση γυναίκα είναι - Άλλο ένα στατιστικό, η Jenny με την τέταρτη πρωτιά, ισοφάρισε το ρεκόρ που κατείχε ο Struggle με τέσσερις πρώτες θέσεις σε ένα παιχνίδι (στο 6ο) και μένουν δύο γύροι ακόμα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 @ozoozo Πολύχρονος και πάντα το ίδιο... ζωηρός.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Παρακαλείται ο κύριος Πορτοκαλένιος ( @Agent_Orange ) να επιλέξει το τραγούδι του. Ευχαριστώ. Spoiler @NovaLacertae στη θέση τού NovaLacertae, φφφφςςςςς. 😈
mic2mic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Γύρος #11Playlist01. Tame Impala - One More Hour 02. Kostas Triantafyllopoylos (Ftiaras) - Nycticebus 03. Green Lung - Let The Devil In 04. I Chjami Aghjalesi Et Jenifer (Bartoli) - Catena 05. Anton Karas - The 'harry Lime' Theme 06. Push/Button/Press - Foretold 07. Europe - Dreamer (Unplugged) 08. Manowar - Let The Gods Decide (Troy Tribute) 09. Red Fang - Wires 10. Barns Courtney - Sinners 11. Alexander Popov - Moscow Subway 12. Freddie Aguilar - Anak (Child) 13. Wet Leg - Chaise Longue 14. Hypnotic Brass Ensemble ft. Moses Sumney - Soon It Will Be Fire 15. Lissie - Hero 16. Sarah Brightman Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera 17. Steven Wilson - The 78 18. Orange Blossom - Ya Sidi 19. Beth Hart & Joe Bonamassa - Your Heart Is As Black As Night 20. Ζήλιον - Σαν Όνειρο EMM - DNS SIS - DNS TRI - DNS 1
mic2mic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2022 στις 8:53 ΜΜ, Ferelpis είπε Χάϊντι, Λαβσαξ, και Τζένη ευχαριστώ κι ευχαριστώ επίσης για τους καλούς βαθμούς το βάρβαρο (τον Κόναν), τον Τζιμάκο, τη Λίλι, το Μοδεράτορα και την Τζένη. Χαίρομαι που σας άρεσε το τραγούδι. Τσιφτετέλι περιωπής, να το πω χωριάτικα! Το ΄χα ακούσει πριν από λίγο καιρό και έπιασα τον εαυτό μου να κουνιέται. Όσο και να το παίζουμε δυτικότροποι, το τσιφτετέλι, τον αμανέ και το νταχτιρντί τα έχουμε στο αίμα μας πώς να το κάνουμε. Αυτό το έγραψες πάνω ακριβώς που ολοκλήρωνα το πείραμά μου (με απολύτως αναμενόμενα αποτελέσματα). Ήθελα να δω τί σχέση έχει το συγκεκριμένο πλήθος παικτών με λάτιν χορούς, και έτσι έβαλα τρία τραγούδια από πολύ δημοφιλείς (στη "δύση") χορούς: Σάμπα, τάνγκο και σάλσα. Φυσικά μπορεί να άρεσαν και σε κάποιον που δεν είχε καμμία σχέση με τους αντίστοιχους χορούς, αλλά πάντως αν κάποιος είχε ασχοληθεί έστω και λίγο με κάποιον από αυτούς, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έβαζε καλό βαθμό (όχι μόνο επειδή δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ τέτοιοι ρυθμοί στο παιχνίδι, αλλά και επειδή τα συγκεκριμένα τραγούδια είναι καταξιωμένα σε όσους ακούν και χορεύουν τέτοια μουσική). Ήθελα δηλαδή κατά κάποιο τρόπο να ψαρέψω αν υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με τέτοιους χορούς, αν και το πώς θα πάνε από άποψη βαθμολογίας ήταν λίγο-πολύ δεδομένο. Οι Έλληνες, ακόμα και οι πιο χορευταράδες, έχουν από ελάχιστη έως καθόλου σχέση με λάτιν χορούς. Η κατάσταση είχε ήδη επιδεινωθεί πριν την πανδημία (όταν έκλειναν μαγαζιά όπως Cubanita, Enzzo De Cuba και διάφορες milongas, αλλά και ένα σωρό σχολές χορού ή sites όπως το latin.gr). Ήρθε και η πανδημία και έδωσε τη χαριστική βολή. Μπουζούκια και κλαρίνα forever λοιπόν. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από mic2mic 4
Conan2046 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mic2mic είπε Φυσικά μπορεί να άρεσαν και σε κάποιον που δεν είχε καμμία σχέση με τους αντίστοιχους χορούς, αλλά πάντως αν κάποιος είχε ασχοληθεί έστω και λίγο με κάποιον από αυτούς, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έβαζε καλό βαθμό (όχι μόνο επειδή δεν μπαίνουν σχεδόν ποτέ τέτοιοι ρυθμοί στο παιχνίδι, αλλά και επειδή τα συγκεκριμένα τραγούδια είναι καταξιωμένα σε όσους ακούν και χορεύουν τέτοια μουσική). Από μένα τσίμπησες ένα 7 και ένα 8 παρ' όλο που δεν έχω κάποια σχέση, το σκεφτόμουν λίγο το θέμα με την βαθμολογία, το πρόβλημα είναι ότι βαθμολογούμε με κατάταξη και όχι με το πόσο μας αρέσουν τα τραγούδια πραγματικά. Δηλαδή μπορεί να σου έβαλα 8 επειδή μ' άρεσε πολύ το τραγούδι αλλά υπήρχαν και καλύτερα μπορεί και να σου έβαζα σε μια κλίμακα από το 1-12 2 επειδή είμαι παράξενος και δεν μ' αρέσει κανένα τραγούδι πλην των δικών μου. Θα είχε ενδιαφέρον ως πείραμα ίσως σε ένα μελοντικό παιχνίδια όσοι συμμετέχουν να υπάρχει μια διπλή βαθμολογία, μια με την κλασική κατάταξη και μια παράλληλη που θα βαθμολογούμε με κλίμακα, για να αποτρέψουμε φαινόμενα εκδίκησης μάλλον όμως θα πρέπει να υπάρχουν 2 γκρουπ όπου το 1 να βαθμολογει το άλλο μόνο. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από Conan2046 2
mic2mic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Στις 19/8/2022 στις 12:48 ΜΜ, Conan2046 είπε Θα είχε ενδιαφέρον ως πείραμα ίσως σε ένα μελοντικό παιχνίδια όσοι συμμετέχουν να υπάρχει μια διπλή βαθμολογία, μια με την κλασική κατάταξη και μια παράλληλη που θα βαθμολογούμε με κλίμακα, για να αποτρέψουμε φαινόμενα εκδίκησης μάλλον όμως θα πρέπει να υπάρχουν 2 γκρουπ όπου το 1 να βαθμολογει το άλλο μόνο. Πώς δηλαδή θα ήταν η άλλη βαθμολογία; Πώς αποφεύγεις το να δίνει κάποιος συνέχεια υψηλούς βαθμούς (του αρέσουν σχεδόν όλα) και κάποιος άλλος συνέχεια χαμηλούς βαθμούς (δεν του αρέσει τίποτα); 2
Conan2046 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, mic2mic είπε Πώς δηλαδή θα ήταν η άλλη βαθμολογία; Πώς αποφεύγεις το να δίνει κάποιος συνέχεια υψηλούς βαθμούς (του αρέσουν σχεδόν όλα) και κάποιος άλλος συνέχεια χαμηλούς βαθμούς (δεν του αρέσει τίποτα); Δεν το αποφεύγεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα