NovaLacertae Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Βλέπω ότι έπεσε μεγάλη χαλαρότητα στην ομάδα φταίει ο Δεκαπενταύγουστος και οι διακοπές; Κάτι λιγότερο από 22 ώρες και δεν έχουν στείλει βαθμολογία οι @Conan2046 @drh @Ferelpis @GBorb @judge_manos @nomainline @ozoozo @Struggle 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Έχει γούστο να του 'χει χαλάσει πάλι ο υπολογιστής τού Ferelpi. Εμ, τα έβαλε κι αυτός με τις μάγισσες κι όλα τα κακά στοιχειά. Τι το 'θελε;; Για τους υπόλοιπους, δύο τινά. 1ο τινό: καλοπερνάνε 2ο τινό: είναι τόσο άθλιος ο γύρος που δεν μπορούν ούτε να βαθμολογήσουν. Η δρ Τζέκιλ έκανε και γνωμάτευση > γενικευμένη κάκωση που προήλθε από τον ακουστικό πόρο και ξεχύθηκε σε κάθε κύτταρο του σώματος. Η πιο βαριά μορφή.
GBorb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δυο φορες εχω επιλεξει βαθμολογια και δεν υοπαρχει το κουμπι να κανω υποβολη 2
NovaLacertae Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 38 λεπτά πριν, GBorb είπε Δυο φορες εχω επιλεξει βαθμολογια και δεν υοπαρχει το κουμπι να κανω υποβολη Για δες μηπως δεν έχει πάρει κάποιο μηδενικό, Πηγαινε σε κάποιο που έχεις βαθμολογήσει π.χ. στο 12 και πάτα το v θα πρέπει να σου δείξει 12 και από κάτω - αν έχει κάποι 0 σημαίνει ότι ξέφυγε κάποιο μηδενικό (ή άλλος αριθμός) 2
MaXmaD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Βλέπω ότι έπεσε μεγάλη χαλαρότητα στην ομάδα φταίει ο Δεκαπενταύγουστος και οι διακοπές; Κάτι λιγότερο από 22 ώρες και δεν έχουν στείλει βαθμολογία οι @Conan2046 @drh @Ferelpis @GBorb @judge_manos @nomainline @ozoozo @Struggle σσσσσσσ! μην τους το θυμιζεις! Αν δεν ψηφισουν θα γλυτωσουμε στον επομενο γυρο απο τις επιλογες τους!
mic2mic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, GBorb είπε Δυο φορες εχω επιλεξει βαθμολογια και δεν υοπαρχει το κουμπι να κανω υποβολη Προφανώς έχεις λάθος στο password και εμφανίζεται η σελίδα guest. Ξαναδές το λινκ σου από το pm που σου έστειλα στην αρχή. 2
GBorb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Προφανώς έχεις λάθος στο password και εμφανίζεται η σελίδα guest. Ξαναδές το λινκ σου από το pm που σου έστειλα στην αρχή. It worked!!! Thx 2
mic2mic Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά στην MRS! 💗 Επίσης χρόνια πολλά στον DRH που είναι εντελώς ανάποδος όπως πάντα, και σήμερα που όλοι έχουν ονομαστική γιορτή αυτός έχει γενέθλια! Και χρόνια πολλά στον FER που είχε γενέθλια χτες! (Στέλνω ευχές πριν βγει η βαθμολογία, επειδή μετά που θα βγει δεν θα μιλάω σε κανέναν). Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από mic2mic 4
nomainline Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, mic2mic είπε Χρόνια πολλά στην MRS! 💗 Επίσης χρόνια πολλά στον DRH που είναι εντελώς ανάποδος όπως πάντα, και σήμερα που όλοι έχουν ονομαστική γιορτή αυτός έχει γενέθλια! Και χρόνια πολλά στον FER που είχε γενέθλια χτες! (Στέλνω ευχές πριν βγει η βαθμολογία, επειδή μετά που θα βγει δεν θα μιλάω σε κανέναν). Χρόνια πολλά και μελωδικά σε όλους! 💕💕💕💕💕 4
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Πολύχρονοι και καλόχρονοι κι από μένα, παιδιά. Υγεία πάνω απ' όλα.
NovaLacertae Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χρόνια Πολλά σε όλους-ες τους-ις εορτάζοντες-ουσες Χρόνια πολλά και σε όλους-ες μας και μη εορτάζοντες-ουσες Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από NovaLacertae 5
MrsPeel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! 😊 Ανταποδίδω πολλές ευχές σε όλους τους συνεορτάζοντες! Εν τω μεταξύ είχα καιρό να περάσω από αυτή τη γειτονιά και βλέπω απώλειες. Οι παίκτες είναι λιγότεροι. Forumvision είναι βρε, όχι ο Highlander.... "In the end there could be only one!" Την αρχή την έκανε o triplex... Φήμες ανεπιβεβαίωτες λένε ότι τα έξι σκυλιά του είχαν ξεκινήσει εκμάθηση πληκτρολόγησης τηλεφωνικών αριθμών για να καλέσουν τον Αρκτούρο για βοήθεια. 3
mic2mic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Γύρος #10 - ΑποτελέσματαΤίτλος∑AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI1 Motion Trio… 981200x01212210#030125100620x12x1 Premiata Fo… 981006x541001210100#08010128x2x3 Randy Crawf… 970123x007064600586#12810x10x4 The Kings O… 92#08x121000112312610070560x0x5 Of The Wand… 886010x73048780080572#7x6x6 Φιλαρμονική… 740#0x326703225310340412x8x7 Carlos Ramo… 72020x083125801061123#13x7x8 Primal Scre… 7011#x10546750510705436x0x9 Killing Jok… 603712x6#0030010127000000x0x10 Sofia Sarri… 59205x402000108101120230#x0x11 Innerwish -… 56751x0081007600#01870x5x12 Arctic Monk… 505104x80110004#80000000x0x13 Arijit Sing… 49040x010000500422107104x#x14 Γκρόβερ - Λ… 47407x1658#20430340000x0x15 Muse - Won'… 46802x#0032012770000005x0x16 Κεράσια Σαμ… 40060x00#50000226012150x1x17 Jimmy Bosch… 37080x27000600400#6001x3x18 Tk - Unrave… 27030x000041#000418002x4x19EMM - DNS0xxx#xxxxxxxxxxxxxxxxxxx19GBO - DNS0xxxxxxx#xxxxxxxxxxxxxxx19LIL - DNS0xxxxxxxxxxxx#xxxxxxxxxx19SIS - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#xx19TRI - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#Σχόλια ανά τραγούδιRound #10:GIL: Πολλά σχόλια δε θα γράψω για τα τραγούδια του γύρου μια και είμαι σε διακοπές. Πάντως ο γύρος μου άρεσε πολύ!JIM: Έχουν υπάρξει και καλύτεροι γύροι, αλλά τουλάχιστον σ' αυτόν ακούγονταν ευχάριστα όλα τα τραγούδια.JUD: Ο καλύτερος γύρος με διαφορά! Είδατε τι γίνεται αν βάζετε περισσότερα ροκ/μεταλ; :PMAX: Στην πρωτο preview που εκανα μου φανηκαν πολυ μπλιααααα... Σε κανονικο ακουσμα ομως και στην βαθμολογια ειχα παραπανω μηδεν απ οσα θα ηθελα... ωραια κομματια τα περισσοτερα! Motion Trio - The Heart :FER (12): Απλά εξαιρετικό. Μπράβο σ΄ αυτήν/αυτόν που το έβαλε. Ζηλεύω που δεν το έβαλα εγώ αυτό το κομμάτι. Εύγε, εύγε!!!GIL (10): Αυτό σίγουρα θα το λατρέψει ο Ferelpis αν δεν το έχει βάλει ο ίδιος.Από το άλμπουμ "Live in Vienna" 2004 Akordeonus Records.MIC (10): Το παρατράβηξαν λιγάκι αλλά πάντως είναι κάτι διαφορετικό.NOM (6): Πρωτοότυπο και όμορφο!MAX (5): Μετα τις Trio Mandili έχουμε τους Motion Trio...Εφιαλτες θα βλέπω παλι... Οι Τριο Στουτζες εχουν βγαλει τραγουδια;;;DRH (0): Η έμπνευση του κομματιού είναι ολοφάνερη. Πάει ο άνθρωπος να ηρεμήσει και εμφανίζεται ένα κουνούπι να βουίζει γύρω του. Το κουνούπι στριφογυρίζει ύπουλα και τον τσιμπάει. Η φαγούρα όσο πάει μεγαλώνει. Ξύνεται, ξύνεται. Και το κομμάτι σταματά απότομα αφήνοντας τον ακροατή σε αγωνία για τη συνέχεια. Μέχρι εκεί ήταν η έμπνευση.JIM (0): Δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο. Premiata Forneria Marconi - Appena Un Po' :GIL (12): Progressive Rock συγκρότημα από την Ιταλία που ιδρύθηκε το 1970 και συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας και για μια πενταετία στα μέσα της δεκαετίας του '70 έκανε διεθνή επιτυχία με 5 αγγλόφωνους δίσκους, ενώ έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχημένες ευρωπαϊκες και αμερικάνικες περιοδείες. Ευχαριστούμε! Πάντα τέτοια!Από το άλμπουμ "Per un amico" 1972 Numero Uno.NOM (10): Ενδιαφέρουσες εναλλαγές στη μελωδία. Εξαίσιο σε κάποια σημεία.MIC (8): Τους θυμάμαι αυτούς εδώ. Τους άκουγαν κάτι μαλλιάδες αναρχικοί ναρκομανείς τεντυμπόυδες χίπις. Ενδιαφέρον συγκρότημα αλλά δύσκολα ακούγονται χωρίς να έχεις πάρει τη δόση σου. Ευτυχώς που είχα λίγο χόρτο πρόχειρο.FER (4): Σε πάει και σε φέρνει το κομμάτι. Καλό!JUD (0): Ωραίες εναλλαγές έχει!MAX (0): καλα ξεκινησε, μετα μου το χαλασε.... με ποτ πουρι μοιαζει... Randy Crawford - Almaz :NOM (12): Αγαπημένη, υπέροχη τραγουδίστρια, εξίσου υπέροχο τραγούδι, πανέμορφος χορός!GIL (6): Πού τη θυμηθήκατε αυτή; Πάντα μου άρεσε η φωνή της.Από το άλμπουμ "Abstract emotions" 1986 Warner Bros.MIC (6): Μάλλον το καλύτερο του γύρου αλλά πολύ πολύ πολύ πολυακουσμένο. The Kings Of Frog Island - Beyond The Void :JUD (12): Καινούριος κανόνας. Όποιος βάζει stoner παίρνει αυτόματα 12άρι.FER (10): Fantastic!!! Ολόκληρο ταξίδι κι αυτό. Με ταξίδεψε.NOM (5): 'ΟΛα τα λεφτά.GIL (1): Ωραίο όνομα...Από το άλμπουμ "VII" 2021 Kozmik Artifactz. Of The Wand And The Moon - Lets Take A Ride :GIL (8): Το βίντεο είναι Einstürzende Neubauten κυριολεκτικά.Από το άλμπουμ "Your love can't hold this wreath of sorrow" 2021 Heiðrunar Myrkrunar.MIC (5): Έχουν πολύ καλύτερα, αλλά κι αυτό τρώγεται.FER (3): Αυτό με δυσκόλεψε πολύ. Αρχικά ήταν για πιο πάνω, μετά έφυγε στα μηδενικά και τελικά εδώ. Ωραίο.NOM (2): Μου αρέσει αρκετά αλλά είναι κάπως μονότονο.MAX (0): 0 θα παρει κ αυτο.... εκτος απροοπτου... σας ειπα να τους κλεισετε μεσα! Φιλαρμονική Σητείας-Θέατρο Σητείας - Ερωτόκριτος Σητειακός :MIC (3): 3 βαθμοί για λόγους τιμής, αλλά δεν προσφέρει τίποτα σε τόσες και τόσες καλύτερες εκτελέσεις του Ερωτόκριτου που έχουμε ακούσει.FER (2): Άντε πήρε ψηφουλάκια κι αυτό. Κρίμα που το βάζω εδώ. Μου άρεσε το τραγουδάκι. Επίσης κι αυτό όσο το άκουγα μου άρεσε και περισσότερο.GIL (0): Μετά τον Ξυλούρη το χάος...Από το άλμπουμ "Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου" 2019 Αεράκης Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι / Σείστρον.NOM (0): Δεν έχω παρατηρήσει αν τα κρητικά τραγούδια τα βάζει πάντα ο ίδιος παίκτης...Ποιός είναι βρε παιδιά ο Κρητικός;...Πάντως, εγώ έχω δηλώσει την αδυναμία μου στην κρητική μουσική, ακόμα κι αν δεν περισσεύουν βαθμοί. Carlos Ramos - Eu Já Não Sei :MIC (12): Ωραίο φαντάκι, άνετα πρώτο χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εκεί που το άκουγα σε κάποια φάση ανατρίχιασα, αλλά τελικά δεν ήταν από το τραγούδι.FER (8): Τι όμορφο φάντο είναι αυτό; Πω πω! Αυτό κι αν με ταξίδεψε!GIL (5): Και λίγο fado...Από το EP "Nosso Fado é sempre Fado" 1961 Columbia Records.DRH (0): Αυτό το κομμάτι προηγείται του άλλου των Motion Trio με το κουνούπι. Ο άνθρωπος μας διηγείται, με συνεχόμενα χασμουρητά, πόσο κουρασμένος είναι και ότι την πέφτει για ύπνο. Που να ήξερε τι τον περιμένει.NOM (#): Η συμμετοχή μου.Ο Carlos Augusto da Silva Ramos ήταν Πορτογάλος τραγουδιστής fado και γεννήθηκε στην Alcântara της Λισαβόνας στις 10 Οκτωβρίου 1907. Περισσότερες πληροφορίες εδώ....https://www-museudofado-pt.translate.goog/en/fado/persolanity/carlos-ramos-en?_x_tr_sl=pt&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc Primal Scream - Some Velvet Morning :GIL (7): Σύμπραξη των Primal Scream και της Kate Moss ηχητικά πολύ του γούστου μου.Σινγκλ 2003 Columbia Records.FER (5): Ωραίο χορευτικό κομμάτι. Μαζί σου κι εγώ!JUD (5): Σίγουρα είναι αποθηκευμένο στο υποσυνείδητο μου αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρω από που.Μου άρεσει τώρα που το άκουσα συνειδητά :PNOM (4): Το ξέρω και μου αρέσει χωρίς να το έχω πολυακούσει.LIL (1): ΕρωτικότατοMIC (0): Δώσαμε, δώσαμε. Κάτι πιο εκλεκτό;DRH (#): Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό! Έχει ωραίες διασκευές το κομμάτι (βλ. Slowdive) Killing Joke - Lord Of Chaos :LIL (12): Υπέροχο! Μου βγάζει κάτι από MastodonJUD (10): Ακουστά μόνο τους είχα. Μου άρεσαν :PΘυμίζει λίγο mastodon. Ίσως μοιάζει με τη φωνή του SandersGIL (3): Ολόφρεσκοι Killing Joke...Από το EP "Lord of Chaos" 2022 Spinefarm Records UK.MIC (0): Ούτε για αστείο.NOM (0): Το τραγούδι είναι ό,τι λέει ο τίτλος.FER (#): Το άκουσα πριν λίγο καιρό και μου άρεσε πολύ. Ελπίζω ν΄ αρέσει και σε σας. Sofia Sarri - Ariadne :MAX (12): Οποιος το εβαλε αυτο... Τον παντρευομαι! Δεν με ενδιαφερει το φυλο του!JIM (10): Δεν ξέρω. Έχει αυτό το κάτι. Ήταν ενδιαφέρον το άκουσμα.JUD (8): Ωραία black metal κιθάρα από πίσω, ωραία φωνή κιόλας. Καλά θα τα πάει.NOM (3): Αγνοούσα την ύπαρξη της Σοφίας Σαρρή και φυσικά του τραγουδιού. Χάρηκα για τη γνωριμία! Η κοπέλα έχει φωνάρα.FER (0): Πανέμορφη φωνή. ΤοGIL (0): Το βίντεο είναι πολύ καλό, αλλά η ηχητική επένδυση χωρίς να είναι κακή δε στέκεται στο ίδιο ύψος.Οπτικοακουστικό έργο 2022 Sofia Sarri.MIC (0): Ξεκίνησε με ενδιαφέρον αλλά τελικά τα τραγούδια της άλλης Σαρρή (της Έφης ντε!) έχουν καλύτερες μελωδίες. Πάρε έναν συνθέτη της προκοπής. Innerwish - Live For My Own :NOM (8): Τους αγαπάω, τους έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι κι έχω κάνει αφιέρωμα στο φατσοβιβλίο.JUD (6): Δεν με τρέλαναν ποτέ οι innerwish αλλά live που τους είχα δει ήταν ωραίοι :pGIL (0): Και λίγο ελληνικό Metal...Από το άλμπουμ "No turning back" 2010 Ulterium Records.LIL (0): Ενώ αγαπώ Innerwish αυτό δεν μου αρέσει καθόλου 😩 Arctic Monkeys - From The Ritz To The Rubble :FER (0): Μ΄ αρέσουν οι Artic Monkeys αλλά δεν χώρεσαν σόρρι.GIL (0): Πάλιωσε πια κι αυτό.Από το άλμπουμ "Whatever people say I am, that's what I'm not" 2006 Domino.MIC (0): Πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξω το πρόγραμμα ώστε να δίνει αυτομάτως μηδέν στους Arctic Monkeys. Ακόμα καλύτερα, να μην επιτρέπει καν τους Arctic Monkeys.NOM (0): Ωραίο ροκ κομμάτι, ωραίο συγκρότημα. Arijit Singh | Shah Rukh Khan | Kajol | Pritam - Janam Janam :NOM (7): Πωπω! Από τα πρώτα δευτερόλεπτα κατάλαβα πως είναι ινδικό. Με έχει καταστρέψει το Μπόλιγουντ!Νταξει βρε, ωραίο είναι!MIC (2): Κρίμα στον πληθυσμό που έχουν, και δεν μπορούν καν να βγάλουν αυτά που βγάζουν πολύ καλύτερα οι Μεξικάνοι εδώ και έναν αιώνα. Birdie num num.FER (1): Αρκετά ενδιαφέρον κομμάτι. Στην αρχή δεν το εκτίμησα σωστά. Λίγο οι κραυγές του με χάλασαν.DRH (0): Ο ΚουρκούληGIL (0): Αχ τζάνουμ, τζάνουμ! Ζήτω το Bollywood!Από το άλμπουμ "Dilwale (Original Motion Picture Soundtrack" 2015 Sony Music Γκρόβερ - Λόγια Που Δε Λέγονται :FER (6): Λοιπόν αυτοί όλο και ανέβαιναν. Καλό καλό! Όσο το άκουγα, τόσο ανέβαινε.MIC (4): Δεν είν'κακό, απλά λίγες δεκαετίες καθυστερημένο.LIL (3): Η μουσική ωραία, η φωνή με κριντζάρει άπειραMAX (3): Τρυπες!NOM (0): Ελληνικό ροκάκι. Καλό είναι αλλά...Ξεπερασμένο? Μία από τα ίδια?...Δεν ξέρω πώς να το πω.GIL (#): Η συμμετοχή μου στο 10ο γύρο είναι ένα αγαπημένο τραγούδι των Θεσσαλονικέων Γκρόβερ που υφίστανται ως συγκρότημα από το 1982, τους έχω δει πολλές φορές live και τους γουστάρω πολύ.Από το άλμπουμ "Γκρόβερ" 1994 Lazy Dog Records Muse - Won't Stand Down :JIM (12): Πολύ ωραίο κομμάτι γενικώς και σε σχέση με τα υπόλοιπα του γύρου, πιστεύω αξίζει την πρωτιά.JUD (7): Ωραίο! Έχω χάσει επαφή με τα τελευταία των muse (Βασικά μέχρι το BHAR μου άρεσαν αρκετά και μετά τους έχασα/παράτησα :P).GIL (2): Ολόφρεσκοι Muse...Από το άλμπουμ "Will of the people" 2022 Warner Records / Helium 3.MIC (0): Είπα κι εγώ... δεν θα μπουν Muse; Είναι δυνατόν; Αλλά τελικά δεν με απογοητεύσατε.NOM (0): Αγαπημένοι! Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι :MRH (12): Ανυπέρβλητο τραγούδι.LIL (2): Αχ προτιμώ Βέμπo :pNOM (1): Η αναβίωση αυτών των τραγουδιών είναι απαραίτητη για να διαιωνίζονται και να τα γνωρίζουν οι νέες γενιές. 'Ομως, επειδή το έχω ακούσει πολύ και το έχω λατρέψει από τη Βέμπο, δεν μπορώ να το ακούσω από καμία άλλη φωνή.DRH (0): Κεράσια;;;FER (0): Γιατί δεν βάλατε το αυθεντικό; Τώρα αυτό, το ίδιο είναι;GIL (0): Γιατί; Μετά από την εξεπέραστη ερμηνεία της Σοφίας Βέμπο μπορείτε να το ακούσετε από τη φωνής άλλης τραγουδίστριας; Εγώ δε μπορώ.Από την τηλεοπτική σειρά "Το Καφέ της Χαράς" 2006 Heaven MusicMIC (0): Πόσο λυπάμαι που εφονεύθη το φοβερό τραγούδι της Βέμπο. Όχι τόσο λόγω φωνής, όσο λόγω τραγικής ενορχήστρωσης. Ακόμα και τα Βερίκοκα Διαμαντοπούλου θα το έλεγαν καλύτερα. Jimmy Bosch & Dislocados - La Soledad :GIL (0): Και ολίγη salsa...Ζωντανή ηχογράφηση, Κίεβο 23/01/2010.NOM (0): Πωπω! Ντροπή μου αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Tk - Unravel :GIL (4): Καλέ γιατί τσιρίζει αυτή; A άντρας είναι!Live studio session 2020 Sony Music.MIC (1): Μερικές φορές οι Γιαπωνέζοι σου δίνουν την εντύπωση ότι όλοι οι στίχοι τους απευθύνονται σε 15χρονα με δύσκολη εφηβεία.FER (0): Αυτό ήταν στα ψηφισμένα κομμάτια. Αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δύσκολος και ο γύρος. Σόρρι.NOM (0): Μερικές φωνές, είναι όπως τις δεις. Εγώ αυτή την είδα αλλιώς. Δηλαδή με εκνεύρισε τόσο πολύ, που μου ήρθε να του/της τραβήξω τα μαλλιά και να τα ξεριζώσω.Σχόλια ανά παίκτηDRH: Motion Trio - The Heart (0): Η έμπνευση του κομματιού είναι ολοφάνερη. Πάει ο άνθρωπος να ηρεμήσει και εμφανίζεται ένα κουνούπι να βουίζει γύρω του. Το κουνούπι στριφογυρίζει ύπουλα και τον τσιμπάει. Η φαγούρα όσο πάει μεγαλώνει. Ξύνεται, ξύνεται. Και το κομμάτι σταματά απότομα αφήνοντας τον ακροατή σε αγωνία για τη συνέχεια. Μέχρι εκεί ήταν η έμπνευση. Carlos Ramos - Eu Já Não Sei (0): Αυτό το κομμάτι προηγείται του άλλου των Motion Trio με το κουνούπι. Ο άνθρωπος μας διηγείται, με συνεχόμενα χασμουρητά, πόσο κουρασμένος είναι και ότι την πέφτει για ύπνο. Που να ήξερε τι τον περιμένει. Arijit Singh | Shah Rukh Khan | Kajol | Pritam - Janam Janam (0): Ο Κουρκούλη Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι (0): Κεράσια;;; Primal Scream - Some Velvet Morning (#): Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό! Έχει ωραίες διασκευές το κομμάτι (βλ. Slowdive)FER: Motion Trio - The Heart (12): Απλά εξαιρετικό. Μπράβο σ΄ αυτήν/αυτόν που το έβαλε. Ζηλεύω που δεν το έβαλα εγώ αυτό το κομμάτι. Εύγε, εύγε!!! The Kings Of Frog Island - Beyond The Void (10): Fantastic!!! Ολόκληρο ταξίδι κι αυτό. Με ταξίδεψε. Carlos Ramos - Eu Já Não Sei (8): Τι όμορφο φάντο είναι αυτό; Πω πω! Αυτό κι αν με ταξίδεψε! Γκρόβερ - Λόγια Που Δε Λέγονται (6): Λοιπόν αυτοί όλο και ανέβαιναν. Καλό καλό! Όσο το άκουγα, τόσο ανέβαινε. Primal Scream - Some Velvet Morning (5): Ωραίο χορευτικό κομμάτι. Μαζί σου κι εγώ! Premiata Forneria Marconi - Appena Un Po' (4): Σε πάει και σε φέρνει το κομμάτι. Καλό! Of The Wand And The Moon - Lets Take A Ride (3): Αυτό με δυσκόλεψε πολύ. Αρχικά ήταν για πιο πάνω, μετά έφυγε στα μηδενικά και τελικά εδώ. Ωραίο. Φιλαρμονική Σητείας-Θέατρο Σητείας - Ερωτόκριτος Σητειακός (2): Άντε πήρε ψηφουλάκια κι αυτό. Κρίμα που το βάζω εδώ. Μου άρεσε το τραγουδάκι. Επίσης κι αυτό όσο το άκουγα μου άρεσε και περισσότερο. Arijit Singh | Shah Rukh Khan | Kajol | Pritam - Janam Janam (1): Αρκετά ενδιαφέρον κομμάτι. Στην αρχή δεν το εκτίμησα σωστά. Λίγο οι κραυγές του με χάλασαν. Sofia Sarri - Ariadne (0): Πανέμορφη φωνή. Το Arctic Monkeys - From The Ritz To The Rubble (0): Μ΄ αρέσουν οι Artic Monkeys αλλά δεν χώρεσαν σόρρι. Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι (0): Γιατί δεν βάλατε το αυθεντικό; Τώρα αυτό, το ίδιο είναι; Tk - Unravel (0): Αυτό ήταν στα ψηφισμένα κομμάτια. Αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δύσκολος και ο γύρος. Σόρρι. Killing Joke - Lord Of Chaos (#): Το άκουσα πριν λίγο καιρό και μου άρεσε πολύ. Ελπίζω ν΄ αρέσει και σε σας.GIL:Round #10: Πολλά σχόλια δε θα γράψω για τα τραγούδια του γύρου μια και είμαι σε διακοπές. Πάντως ο γύρος μου άρεσε πολύ! Premiata Forneria Marconi - Appena Un Po' (12): Progressive Rock συγκρότημα από την Ιταλία που ιδρύθηκε το 1970 και συνεχίζει μέχρι τις μέρες μας και για μια πενταετία στα μέσα της δεκαετίας του '70 έκανε διεθνή επιτυχία με 5 αγγλόφωνους δίσκους, ενώ έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχημένες ευρωπαϊκες και αμερικάνικες περιοδείες. Ευχαριστούμε! Πάντα τέτοια!Από το άλμπουμ "Per un amico" 1972 Numero Uno. Motion Trio - The Heart (10): Αυτό σίγουρα θα το λατρέψει ο Ferelpis αν δεν το έχει βάλει ο ίδιος.Από το άλμπουμ "Live in Vienna" 2004 Akordeonus Records. Of The Wand And The Moon - Lets Take A Ride (8): Το βίντεο είναι Einstürzende Neubauten κυριολεκτικά.Από το άλμπουμ "Your love can't hold this wreath of sorrow" 2021 Heiðrunar Myrkrunar. Primal Scream - Some Velvet Morning (7): Σύμπραξη των Primal Scream και της Kate Moss ηχητικά πολύ του γούστου μου.Σινγκλ 2003 Columbia Records. Randy Crawford - Almaz (6): Πού τη θυμηθήκατε αυτή; Πάντα μου άρεσε η φωνή της.Από το άλμπουμ "Abstract emotions" 1986 Warner Bros. Carlos Ramos - Eu Já Não Sei (5): Και λίγο fado...Από το EP "Nosso Fado é sempre Fado" 1961 Columbia Records. Tk - Unravel (4): Καλέ γιατί τσιρίζει αυτή; A άντρας είναι!Live studio session 2020 Sony Music. Killing Joke - Lord Of Chaos (3): Ολόφρεσκοι Killing Joke...Από το EP "Lord of Chaos" 2022 Spinefarm Records UK. Muse - Won't Stand Down (2): Ολόφρεσκοι Muse...Από το άλμπουμ "Will of the people" 2022 Warner Records / Helium 3. The Kings Of Frog Island - Beyond The Void (1): Ωραίο όνομα...Από το άλμπουμ "VII" 2021 Kozmik Artifactz. Φιλαρμονική Σητείας-Θέατρο Σητείας - Ερωτόκριτος Σητειακός (0): Μετά τον Ξυλούρη το χάος...Από το άλμπουμ "Ερωτόκριτος του Βιτσέντζου Κορνάρου" 2019 Αεράκης Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι / Σείστρον. Sofia Sarri - Ariadne (0): Το βίντεο είναι πολύ καλό, αλλά η ηχητική επένδυση χωρίς να είναι κακή δε στέκεται στο ίδιο ύψος.Οπτικοακουστικό έργο 2022 Sofia Sarri. Innerwish - Live For My Own (0): Και λίγο ελληνικό Metal...Από το άλμπουμ "No turning back" 2010 Ulterium Records. Arctic Monkeys - From The Ritz To The Rubble (0): Πάλιωσε πια κι αυτό.Από το άλμπουμ "Whatever people say I am, that's what I'm not" 2006 Domino. Arijit Singh | Shah Rukh Khan | Kajol | Pritam - Janam Janam (0): Αχ τζάνουμ, τζάνουμ! Ζήτω το Bollywood!Από το άλμπουμ "Dilwale (Original Motion Picture Soundtrack" 2015 Sony Music Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι (0): Γιατί; Μετά από την εξεπέραστη ερμηνεία της Σοφίας Βέμπο μπορείτε να το ακούσετε από τη φωνής άλλης τραγουδίστριας; Εγώ δε μπορώ.Από την τηλεοπτική σειρά "Το Καφέ της Χαράς" 2006 Heaven Music Jimmy Bosch & Dislocados - La Soledad (0): Και ολίγη salsa...Ζωντανή ηχογράφηση, Κίεβο 23/01/2010. Γκρόβερ - Λόγια Που Δε Λέγονται (#): Η συμμετοχή μου στο 10ο γύρο είναι ένα αγαπημένο τραγούδι των Θεσσαλονικέων Γκρόβερ που υφίστανται ως συγκρότημα από το 1982, τους έχω δει πολλές φορές live και τους γουστάρω πολύ.Από το άλμπουμ "Γκρόβερ" 1994 Lazy Dog RecordsJIM:Round #10: Έχουν υπάρξει και καλύτεροι γύροι, αλλά τουλάχιστον σ' αυτόν ακούγονταν ευχάριστα όλα τα τραγούδια. Muse - Won't Stand Down (12): Πολύ ωραίο κομμάτι γενικώς και σε σχέση με τα υπόλοιπα του γύρου, πιστεύω αξίζει την πρωτιά. Sofia Sarri - Ariadne (10): Δεν ξέρω. Έχει αυτό το κάτι. Ήταν ενδιαφέρον το άκουσμα. Motion Trio - The Heart (0): Δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο.JUD:Round #10: Ο καλύτερος γύρος με διαφορά! Είδατε τι γίνεται αν βάζετε περισσότερα ροκ/μεταλ; :P The Kings Of Frog Island - Beyond The Void (12): Καινούριος κανόνας. Όποιος βάζει stoner παίρνει αυτόματα 12άρι. Killing Joke - Lord Of Chaos (10): Ακουστά μόνο τους είχα. Μου άρεσαν :PΘυμίζει λίγο mastodon. Ίσως μοιάζει με τη φωνή του Sanders Sofia Sarri - Ariadne (8): Ωραία black metal κιθάρα από πίσω, ωραία φωνή κιόλας. Καλά θα τα πάει. Muse - Won't Stand Down (7): Ωραίο! Έχω χάσει επαφή με τα τελευταία των muse (Βασικά μέχρι το BHAR μου άρεσαν αρκετά και μετά τους έχασα/παράτησα :P). Innerwish - Live For My Own (6): Δεν με τρέλαναν ποτέ οι innerwish αλλά live που τους είχα δει ήταν ωραίοι :p Primal Scream - Some Velvet Morning (5): Σίγουρα είναι αποθηκευμένο στο υποσυνείδητο μου αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρω από που.Μου άρεσει τώρα που το άκουσα συνειδητά :P Premiata Forneria Marconi - Appena Un Po' (0): Ωραίες εναλλαγές έχει!LIL: Killing Joke - Lord Of Chaos (12): Υπέροχο! Μου βγάζει κάτι από Mastodon Γκρόβερ - Λόγια Που Δε Λέγονται (3): Η μουσική ωραία, η φωνή με κριντζάρει άπειρα Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι (2): Αχ προτιμώ Βέμπo :p Primal Scream - Some Velvet Morning (1): Ερωτικότατο Innerwish - Live For My Own (0): Ενώ αγαπώ Innerwish αυτό δεν μου αρέσει καθόλου 😩MAX:Round #10: Στην πρωτο preview που εκανα μου φανηκαν πολυ μπλιααααα... Σε κανονικο ακουσμα ομως και στην βαθμολογια ειχα παραπανω μηδεν απ οσα θα ηθελα... ωραια κομματια τα περισσοτερα! Sofia Sarri - Ariadne (12): Οποιος το εβαλε αυτο... Τον παντρευομαι! Δεν με ενδιαφερει το φυλο του! Motion Trio - The Heart (5): Μετα τις Trio Mandili έχουμε τους Motion Trio...Εφιαλτες θα βλέπω παλι... Οι Τριο Στουτζες εχουν βγαλει τραγουδια;;; Γκρόβερ - Λόγια Που Δε Λέγονται (3): Τρυπες! Premiata Forneria Marconi - Appena Un Po' (0): καλα ξεκινησε, μετα μου το χαλασε.... με ποτ πουρι μοιαζει... Of The Wand And The Moon - Lets Take A Ride (0): 0 θα παρει κ αυτο.... εκτος απροοπτου... σας ειπα να τους κλεισετε μεσα!MIC: Carlos Ramos - Eu Já Não Sei (12): Ωραίο φαντάκι, άνετα πρώτο χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εκεί που το άκουγα σε κάποια φάση ανατρίχιασα, αλλά τελικά δεν ήταν από το τραγούδι. Motion Trio - The Heart (10): Το παρατράβηξαν λιγάκι αλλά πάντως είναι κάτι διαφορετικό. Premiata Forneria Marconi - Appena Un Po' (8): Τους θυμάμαι αυτούς εδώ. Τους άκουγαν κάτι μαλλιάδες αναρχικοί ναρκομανείς τεντυμπόυδες χίπις. Ενδιαφέρον συγκρότημα αλλά δύσκολα ακούγονται χωρίς να έχεις πάρει τη δόση σου. Ευτυχώς που είχα λίγο χόρτο πρόχειρο. Randy Crawford - Almaz (6): Μάλλον το καλύτερο του γύρου αλλά πολύ πολύ πολύ πολυακουσμένο. Of The Wand And The Moon - Lets Take A Ride (5): Έχουν πολύ καλύτερα, αλλά κι αυτό τρώγεται. Γκρόβερ - Λόγια Που Δε Λέγονται (4): Δεν είν'κακό, απλά λίγες δεκαετίες καθυστερημένο. Φιλαρμονική Σητείας-Θέατρο Σητείας - Ερωτόκριτος Σητειακός (3): 3 βαθμοί για λόγους τιμής, αλλά δεν προσφέρει τίποτα σε τόσες και τόσες καλύτερες εκτελέσεις του Ερωτόκριτου που έχουμε ακούσει. Arijit Singh | Shah Rukh Khan | Kajol | Pritam - Janam Janam (2): Κρίμα στον πληθυσμό που έχουν, και δεν μπορούν καν να βγάλουν αυτά που βγάζουν πολύ καλύτερα οι Μεξικάνοι εδώ και έναν αιώνα. Birdie num num. Tk - Unravel (1): Μερικές φορές οι Γιαπωνέζοι σου δίνουν την εντύπωση ότι όλοι οι στίχοι τους απευθύνονται σε 15χρονα με δύσκολη εφηβεία. Primal Scream - Some Velvet Morning (0): Δώσαμε, δώσαμε. Κάτι πιο εκλεκτό; Killing Joke - Lord Of Chaos (0): Ούτε για αστείο. Sofia Sarri - Ariadne (0): Ξεκίνησε με ενδιαφέρον αλλά τελικά τα τραγούδια της άλλης Σαρρή (της Έφης ντε!) έχουν καλύτερες μελωδίες. Πάρε έναν συνθέτη της προκοπής. Arctic Monkeys - From The Ritz To The Rubble (0): Πρέπει κάποια στιγμή να φτιάξω το πρόγραμμα ώστε να δίνει αυτομάτως μηδέν στους Arctic Monkeys. Ακόμα καλύτερα, να μην επιτρέπει καν τους Arctic Monkeys. Muse - Won't Stand Down (0): Είπα κι εγώ... δεν θα μπουν Muse; Είναι δυνατόν; Αλλά τελικά δεν με απογοητεύσατε. Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι (0): Πόσο λυπάμαι που εφονεύθη το φοβερό τραγούδι της Βέμπο. Όχι τόσο λόγω φωνής, όσο λόγω τραγικής ενορχήστρωσης. Ακόμα και τα Βερίκοκα Διαμαντοπούλου θα το έλεγαν καλύτερα.MRH: Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι (12): Ανυπέρβλητο τραγούδι.NOM: Randy Crawford - Almaz (12): Αγαπημένη, υπέροχη τραγουδίστρια, εξίσου υπέροχο τραγούδι, πανέμορφος χορός! Premiata Forneria Marconi - Appena Un Po' (10): Ενδιαφέρουσες εναλλαγές στη μελωδία. Εξαίσιο σε κάποια σημεία. Innerwish - Live For My Own (8): Τους αγαπάω, τους έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι κι έχω κάνει αφιέρωμα στο φατσοβιβλίο. Arijit Singh | Shah Rukh Khan | Kajol | Pritam - Janam Janam (7): Πωπω! Από τα πρώτα δευτερόλεπτα κατάλαβα πως είναι ινδικό. Με έχει καταστρέψει το Μπόλιγουντ!Νταξει βρε, ωραίο είναι! Motion Trio - The Heart (6): Πρωτοότυπο και όμορφο! The Kings Of Frog Island - Beyond The Void (5): 'ΟΛα τα λεφτά. Primal Scream - Some Velvet Morning (4): Το ξέρω και μου αρέσει χωρίς να το έχω πολυακούσει. Sofia Sarri - Ariadne (3): Αγνοούσα την ύπαρξη της Σοφίας Σαρρή και φυσικά του τραγουδιού. Χάρηκα για τη γνωριμία! Η κοπέλα έχει φωνάρα. Of The Wand And The Moon - Lets Take A Ride (2): Μου αρέσει αρκετά αλλά είναι κάπως μονότονο. Κεράσια Σαμαρα - Πόσα Λυπαμαι (1): Η αναβίωση αυτών των τραγουδιών είναι απαραίτητη για να διαιωνίζονται και να τα γνωρίζουν οι νέες γενιές. 'Ομως, επειδή το έχω ακούσει πολύ και το έχω λατρέψει από τη Βέμπο, δεν μπορώ να το ακούσω από καμία άλλη φωνή. Φιλαρμονική Σητείας-Θέατρο Σητείας - Ερωτόκριτος Σητειακός (0): Δεν έχω παρατηρήσει αν τα κρητικά τραγούδια τα βάζει πάντα ο ίδιος παίκτης...Ποιός είναι βρε παιδιά ο Κρητικός;...Πάντως, εγώ έχω δηλώσει την αδυναμία μου στην κρητική μουσική, ακόμα κι αν δεν περισσεύουν βαθμοί. Killing Joke - Lord Of Chaos (0): Το τραγούδι είναι ό,τι λέει ο τίτλος. Arctic Monkeys - From The Ritz To The Rubble (0): Ωραίο ροκ κομμάτι, ωραίο συγκρότημα. Γκρόβερ - Λόγια Που Δε Λέγονται (0): Ελληνικό ροκάκι. Καλό είναι αλλά...Ξεπερασμένο? Μία από τα ίδια?...Δεν ξέρω πώς να το πω. Muse - Won't Stand Down (0): Αγαπημένοι! Jimmy Bosch & Dislocados - La Soledad (0): Πωπω! Ντροπή μου αλλά δεν μου άρεσε καθόλου. Tk - Unravel (0): Μερικές φωνές, είναι όπως τις δεις. Εγώ αυτή την είδα αλλιώς. Δηλαδή με εκνεύρισε τόσο πολύ, που μου ήρθε να του/της τραβήξω τα μαλλιά και να τα ξεριζώσω. Carlos Ramos - Eu Já Não Sei (#): Η συμμετοχή μου.Ο Carlos Augusto da Silva Ramos ήταν Πορτογάλος τραγουδιστής fado και γεννήθηκε στην Alcântara της Λισαβόνας στις 10 Οκτωβρίου 1907. Περισσότερες πληροφορίες εδώ....https://www-museudofado-pt.translate.goog/en/fado/persolanity/carlos-ramos-en?_x_tr_sl=pt&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=scΣυγκεντρωτικά αποτελέσματα +/- Παίκτης∑Γ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ121 JEN9181077712515945547210477982 LOV72764762950734210876111983 MRH67644913642102871044132974 +1 NOM631887684435342485273725 -1 MAX620734646776590504275566 +5 NOV607141444794798699262887 -1 JUD6031155647445691394956508 +1 STR594776981237763465554499 -3 MIC59050118745538624572393710 +2 DRH5763874728463474553307011 +5 AGE5614040356765514177539212 -4 LIL5491041045876594113868x13 +2 FER5403031417322579848806014 -1 GIL5348322972365395442624715 -5 GBO526449440634672395375x16 -2 JIM5136638651387x8286492717 ERA4845327705822736145294618 +1 OZO4631924582053589051315919 +1 CON4395532562034415834357420 -2 TRI41349101848396xxxxx21 +1 GAB3561536213033534561224022 -1 EMM333173246471757234747x23 SIS21789562547xxxxxx 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα