Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Δεν ειμαστε μπεκατσες! Ειμαστε αηδονια!

Edit:

Δεν καταλαβαινω τα τελευταια σας σχολια!

Αηδονάκι....άσε τα τιτιβίσματα και στείλε βαθμολογία...😂

Μια χαρά καταλαβαίνεις τα τελευταία σχόλια...Επίτηδες το κάνεις,ε;;Έλα παραδέξου το...😉

Έβαλες χάλια κομμάτι και  καθυστερείς....Έλα βρε μη  ντρέπεσαι..Δεν είναι πρώτη φορά εξάλλου.😋😋

Επεξ/σία από lovesucks
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επιτηδες θα το κανω στον επομενο γυρο, που θα το ξαναπατησω!!
Θα το παταω μεχρι να σβησει ο ηλιος του Νοτη! Και να μαθετε να εκτιματε τα κομματια μου!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MaXmaD είπε

Επιτηδες θα το κανω στον επομενο γυρο, που θα το ξαναπατησω!!
Θα το παταω μεχρι να σβησει ο ηλιος του Νοτη! Και να μαθετε να εκτιματε τα κομματια μου!!

Αααααα

Δεν τα μαθες βρε??

Μια φορά μπορείς να πατήσεις το κουμπί .....Αυτό ήταν πάει.....Στον επόμενο γύρο θα το πατήσω εγω....

😉😉😉😉😉😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, nomainline είπε

@MaXmaD 'Ελα σε παρακαλώ, στείλε βαθμολογία, γιατί μας έχεις καταστήσει εγκύους και το χειρότερο είναι πως ούτε εμείς δεν ξέρουμε ποιός είναι ο πατέρας του παιδιού μας!😕

Το μόνο σίγουρο -> ο πατήρ θα 'ναι δίμετρος άντρακλας.

-Αχ, πόσο σ' ευχαριστώ για την πάσα. Μου 'χε λείψει να το πω. χαχα

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, lovesucks είπε

Μια αιωνιότητα και ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Από δω έκλεψε ο Alex Sid τη μελωδία από το "Κάθε δειλινό"! Καλά μου θύμιζε Καραΐνδρου.

Επεξ/σία από gilles68
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, gilles68 είπε

Από δω έκλεψε ο Alex Sid τη μελωδία από το "Κάθε δειλινό"! Καλά μου θύμιζε Καραΐνδρου.

Βγήκε και ενα καλό απ "όλη αυτή την αναμονή....😊😊😊

• Like 2
Δημοσ.

Γύρος #9 - Αποτελέσματα

ΤίτλοςAGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
1 Esperanto -… 1111232x808121210040#121101120x4x
2 Habibti Ens… 800120x2#4238125850105004x0x
3 Ilya - They… 771000x10508#005125776100x1x
4 Secret Gard… 75200x10012#001003310012070x6x
4 Thurisaz - … 750510x0463001640#081260x10x
6 Playing For… 730107x00004620002126#012x12x
7 Cocoon - Co… 68060x770013310#7700820x7x
8 Novastar - … 62403x607055421830410#0x0x
8 Villagers O… 62870x0521#0512104060200x0x
10 Void Droid … 56620x12300717#126000000x0x
11 Sidney Bech… 54085x010106020300000406x#x
12 Dury Dava -… 53#04x301561200010040053x0x
13 Violet Orla… 49318x0000100#761400330x3x
14 Blank Range… 47106#0600008000821708x0x
15 Ricardo Tan… 39000x080100700000#0501x8x
16 Νεφέλη Φασο… 350#0x02080400021500110x2x
17 Novak - Rap… 325012x500000000008#002x0x
18 Dan Fogelbe… 31041x000000612060308#x0x
19 Zanias - Fo… 3000#x41230200000002007x0x
20 Archspire -… 29700x#004000870030000x0x
21 Σοφια Αρβαν… 22000x01#7000000000045x5x
22SIS - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#xx
22TRI - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#

Σχόλια ανά τραγούδι

Round #9:
GIL: Ωραίος γύρος. Δεν ήξερα πώς να μοιράσω τα μηδενικά. Θα ήθελα να ψηφίσω σχεδόν όλα τα κομμάτια.
JIM: Γενικά δεν ξετρελάθηκα με τον γύρο. Λίγα τα καλά κομμάτια.
MAX: Ξανα ενας γυρος ψωμακι απ ολα εκτος κρεμμυδι...
NOV: Πολύ μου άρεσε και αυτός ο γύρος, με αποτέλεσμα κομμάτια όπως τα: Follow the Body (Zanias), Ember In The Ash (Blank Range), Playing For Change (Diaraby) ενω άξιζαν να πάρουν αρκετούς βαθμούς, τελικά να μείνουν στο μηδέν.
Είχε και ωραίες ελληνικές (όχι απαραίτητα σε στίχους) συμμετοχές ο γύρος, μάλιστα τρία μπήκαν στην βαθμολογούμενη δεκάδα.

Esperanto - Obsession :
GIL (12): Πολύ ωραίο τραγούδι από ένα βελγο-αγγλικό συγκρότημα Progressive Rock μου μάλλον αδικήθηκε και δε γνώρισε την επιτυχία που του άξιζε.
Από το άλμπουμ "Last Tango" 1975 A&M Records.
MAX (12): Ουτε εγω δεν ξερω γιατι του εβαλα 12...
NOV (12): Είχα παρα πολλά χρόνια να ακούσω τους Esperanto, αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ και θυμόμουν καλά ήταν το Last Tango, το Obsession θα έλεγα ότι μάλλον μου αρέσει ακόμα περισσότερο, είναι στα 2-3 καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού που έχω ακούσει μέχρι στιγμής
MRH (10): Εξαιρετικό.
DRH (2): Κι άλλο ραδιοφωνικό των 80s. Ήμουν μικρούλης όμως τότε 😋
NOM (1): Πανέμορφο!
LOV (#): Λατρεμένο μου κομμάτι...Τολμώ να το βάλω..ελπίζω να εκτιμηθεί.🙂🙂

Habibti Ensemble - Baghdad :
JIM (12): Πολύ ενδιαφέρον ηχητικά. Δένουν πολύ ωραία τα όργανα μεταξύ τους και ακούγεται ωραίο στ' αφτιά.
MIC (10): Α ρε νά'χαμε λίγα φαλάφελ με ταμπουλέ τώρα...
JUD (5): πονηρή μελωδία! Σκανταλιάρικη!
GIL (3): Οι Habibti Ensemble είναι μια 9μελής μουσική κολλεκτίβα φίλων, που σχηματίστηκε στο Kibbutz Samar του Ισραήλ το 2013 και συνδυάζει την Αραβική και την Εβραϊκή με τη σύγχρονη Δυτική μουσική. Το κομμάτι που συμμετέχει στο γύρο σε πολλά του σημεία ήταν υπέροχο και θα το ψήφιζα καλύτερα αν έλειπαν κάποιες αστοχίες της τραγουδίστριας Tamar Bloch στο τέλος του κομματιού.
Ζωντανή ηχογράφηση στο Zappa Jerusalem, 25.7.2016
NOM (0): Μέσα απ' αυτό το παιχνίδι, έχω αγαπήσει την ανατολίτικη μουσική. Εξαιρετικό κι αυτό το τραγούδι και με σπουδαία ερμηνεία.

Ilya - They Died For Beauty :
LOV (12): Το άκουσα πριν λίγο καιρό πρώτη φορά και δάκρυσα.Είχε χρόνια να με αγγίξει έτσι τραγούδι.Έκρηξη συναισθημάτων.
{Let these words be my testament
To each thing that went wrong
Without you dear, I am nothing
And there's nowhere I belong
We had everything
And still wanted more]
Αγαπώ όποιον/όποια το βαλε.💖💖
NOV (10): Υπέροχο!
GIL (8): Πανέμορφο Downtempo τραγούδι από τους Ilya, το γνωστό ντουέτο από τη σκηνή του Bristol, που θυμίζει αρκετά τα Trip-Hop αριστουργήματα που έχει βγάλει η πόλη.
Από το άλμπουμ "They died for beauty" 2003 Virgin Records.
NOM (6): Οπτικοακουστική πανδαισία!
JUD (0): Βαρέθηκα

Secret Garden - Nocturne :
MRH (12): Μόλις είδα την λίστα λέω ότι είναι λες και κλέβεις εκκλησία. Μόλις ολοκλήρωσα την ακρόαση, σου είπα κι ευχαριστώ που το έβαλες.
JIM (10): Κλασσικό κομμάτι για ηρεμία και χαλάρωση.
NOV (7): Διαχρονική αξία
Υπάρχουν και πιο γνωστά πάντως
LIL (3): Αααα eurovision 1995 xD
GIL (0): Κέρδισε τη Eurovision του 1995. Θέλετε να κερδίσει κι αυτό το γύρο; Πριτς!
Από το άλμπουμ "Songs from a Secret Garden" 1995 Mercury Records.
MIC (0): Καλό, αλλά το έχουμε ακούσει τόσες φορές που ντράπηκα να του βάλω βαθμό.
NOM (0): Από τα πιό συγκλονιστικά τραγούδια που έχουν ακουστεί ποτέ και μάλιστα ήταν ένα καλό μάθημα για τη Γιουροβίζιον που δεν το πήρε κανείς και συνεχίζουν να υποβάλλουν σκουπίδια. ΟΜΩΣ, το έχω ακούσει τόσο μα τόσο πολύ!

Thurisaz - Years Of Silence :
NOM (12): Υπέροχο!
MRH (8): Αγαπημένο.
JUD (6): Μετριοκαλό. Στα πρώτα 2 λετπά δεν θα φανταζόμουν ότι παίζουν μέτσαλ.
NOV (6): Πολύ ωραίο στο σύνολό του, σε κάποια σημεία μου θύμιζε ELOY!
Αλλά και σε κάποια σημεία με το έντονο μεταλ, μου χάλαγε κάπως την πολύ ωραία εικόνα
LIL (4): Καλό, απλά είναι για βαρύ χειμώνα :p
GIL (0): Μελωδικό Black Metal από το Βέλγιο. Έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά τραβάει πολύ σε μάκρος. Στο τέλος βαρέθηκα.
Από το άλμπουμ "Scent of a dream" 2004 Thurisaz.
MIC (0): Τόσα χρόνια σιωπή... ήταν ανάγκη να την σπάσετε τώρα;

Playing For Change - Diaraby :
MIC (12): Παρά την κιθάρα η οποία είναι εντελώς άχρηστη, και παρά το ότι δεν είναι και τίποτα ξεχωριστό σε σχέση με άπειρα άλλα δυτικοαφρικάνικα με kora... παραμένει το καλύτερο του γύρου.
DRH (7): Δεύτερη φορά και πολύ σύντομα με την προηγούμενη μουσικές του κόσμου με ενδιαφέρον. Δε θα ήταν άσχημα να συνέχιζε αυτό αντί για τις συνηθισμένες σαβούρες
MRH (6): Ίσως μπορούσε να διαρκεί λιγότερο. Όμορφο, πάντως.
GIL (4): Εδώ έχουμε μια υπέροχη σύμπραξη, στα πλαίσια του Project Playing For Change, του Roberto Luti στη slide κιθάρα, με τον Mamadou Diabaté στο calabash και του Sayba Diabaté στην kora. Μαγικό!
Ζωντανή ηχογράφηση στην Kirina, Mali, 2017.
JIM (2): Ενδιαφέρον ηχητικά, αν και μονότονο. Κάπως με χάλασαν και τα ακουστικά στο πλάνο. Χαλάνε το παραδοσιακό του πράγματος.
MAX (2): Μου θυμισε ξεκουρδιστο Moby η με βαρεσε η ζεστη?
NOM (#): Η συμμετοχή μου.
Το Playing For Change είναι ένα κίνημα, που δημιουργήθηκε το 2002 από τους Mark Johnson και Whitney Kroenke και σκοπό έχει να συνδέσει τον κόσμο μέσω της μουσικής. Το PFC γεννήθηκε από την κοινή πεποίθηση ότι η μουσική έχει τη δύναμη να καταρρίπτει τα όρια και να ξεπερνά τις αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Ο πρωταρχικός στόχος του PFC ήταν να ηχογραφεί και να κινηματογραφεί μουσικούς που παίζουν στο φυσικό τους περιβάλλον και να συνδυάζει τα ταλέντα και την πολιτιστική τους δύναμη σε καινοτόμα βίντεο που ονομάζονται Songs Around The World. Η δημιουργία αυτών των βίντεο παρακίνησε το PFC να σχηματίσει το Playing For Change Band, με μουσικούς που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και να ιδρύσουν το Playing For Change Foundation, έναν ξεχωριστό μη κερδοσκοπικό οργανισμό, αφιερωμένο στην κατασκευή σχολών μουσικής και τέχνης για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτές τις προσπάθειες, το Playing For Change στοχεύει να δημιουργήσει ελπίδα και έμπνευση για το μέλλον του πλανήτη μας.
Περισσότεροι από 150 μουσικοί (κυρίως του δρόμου) από 25 χώρες, έχουν συνδυάσει τα ταλέντα τους για να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο φαινόμενο με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Cocoon - Comets :
JUD (10): Ωραίο!
NOM (8): Κι αυτό υπέροχο!
GIL (1): Ευχάριστη Folk Pop από τη Γαλλία. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2006 από τον Mark Daumail.
Από το άλμπουμ "΅Where the oceans end" 2010 Barclay Disques.
DRH (0): Καλούλι είναι, ψιλοαδιάφορο όμως και έπεσε στα μηδενικά

Novastar - Life Is All :
NOM (10): Τέλειο!
GIL (5): Το Βέλγιο έχει την τιμητική του σ' αυτό το γύρο. Η μπάντα σχηματίστηκε το 1996 και είναι χτισμένη γύρω από τον τραγουδοποιό Joost Zweegers που εκτός από τα φωνητικά παίζει κιθάρα και πιάνο. Πολύ μου άρεσε.
Από το άλμπουμ "In the cold light of Monday" 2018 Sony Music.
NOV (#): Εεεεε, είναι Nova έχει και Star δεν θα μπορούσε να το βάλει άλλος

Villagers Of Ioannina City - For The Innocent :
JUD (12): Όαση στα αφτιά μου
JIM (5): Ενδιαφέρον γενικά. Δεν τρελάθηκα κιόλας.
NOM (2): Τους έχω ακούσει σε πολλά αλλά τίποτα δεν με είχε συγκινήσει. 'Εχω ένα φίλο ραδιοφωνικό παραγωγό που τους έχει σε πολλή υπόληψη και τους κάνει συνέχεια αφιέρωμα. Αυτό το τραγούδι όμως, τα σπάει. Με απογείωσε. Μπράβο!
DRH (0): Εντάξει, δεν είναι κακοί, το είπαμε, αλλά δεν είναι και για 3η φορά στο παιχνίδι, τους ακούσαμε
GIL (#): Η συμμετοχή μου στον 9ο γύρο του παιχνιδιού ανήκει στους Villagers Of Ioannina City. Το ξέρω ότι έχει ξαναμπεί κομμάτι τους σε προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όχι απ' αυτό το δίσκο που είναι αρκετά πρόσφατος και κατά τη γνώμη μου είναι δισκάρα.
Από το άλμπουμ "Age of Aquarius" 2019 Mantra Records.

Void Droid - Super Ego Villain :
GIL (7): Heavy Metal που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις αντίστοιχες μπάντες του εξωτερικού από τους Αθηναίους Void Droid. Δυνατό βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "Bipolar" 2020 Void Droid.
JIM (7): Ωραίο γενικά και το βίντεο.
DRH (0): Δεν είναι κακό, έπεσε όμως στα μηδενικά
MAX (0): Εχει εναν ρυθμο αλλα αυτα τα φωνητικα χανουν τα παντα ως συνηθως...
NOM (0): Φασαρία!

Sidney Bechet - As-Tu Le Cafard :
NOM (4): Από τα λίγα τζαζ κομμάτια που μου αρέσουν.
JUD (3): Εδώ που φτάσαμε καλό είναι κι αυτό.
GIL (0): Αμερικανός jazz σαξοφωνίστας, κλαρινετίστας και συνθέτης, ο Sidney Bechet γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη και μετά από μια πολυτάραχη ζωή μετανάστευσε το 1951 στη Γαλλία όπου πέρασε τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής του. Ενώ ήταν πολύ καλός μουσικός, από χαρακτήρα δεν ήταν και το καλύτερο παιδί. Ούτε κι αυτό ήταν για μηδενικό. Σε ένα γύρο με περισσότερα παλιά κομμάτια θα έπαιρνε βαθμούς.
Από το άλμπουμ "Olympia Concert" 1955 Vogue Records.

Dury Dava - Ζούπα :
GIL (6): Σαν να ακούω τη συνέχεια των Μωρά Στη Φωτιά. Σκέτη ψυχεδέλεια οι πενταμελείς Αθηναίοι Dury Dava με καλοχωνεμένες επιρροές και πανκ πνεύμα. Γουστάρω!
Από το άλμπουμ "Dury Dava" 2019 Inner Ear.
DRH (4): Ενδεχομένως τους ρίχνω....θέλω να τους ξανακούσω....να μην καθυεστερήσω κι άλλο όμως τη βαθμολογία.
MIC (4): Δεν είναι κακό. Ευτυχώς που δεν παίρνει τα φάρμακά του.
JIM (0): Τι άκουσα τώρα; Ζουπάτε καλά;
MAX (0): Χμμ... θα σκεφτω αν του ζουπηξω κανα βαθμο... Οχι τελικα... :P
NOM (0): Καλό είναι και θα με έφτιαχνε πολύ αν το άκουγα LIVE αλλά εδώ στο σπίτι, δεν μου λέει και πολλά.

Violet Orlandi - The Worm :
GIL (10): Γεννημένη και μεγαλωμένη στο São Paulo, πήγε στο Λονδίνο για μουσικές σπουδές και στη συνέχεια επέστρεψε στη Βραζιλία. Έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ με πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά έχει γίνει γνωστή κυρίως για τις διασκευές της σε γνωστές επιτυχίες που κυκλοφορεί στο κανάλι της στο YouTube. Το τραγούδι που συμμετέχει στο γύρο είναι πολύ ωραία, η φωνή της είναι εξαιρετική, αλλά το βίντεο είναι λιγάκι χαζομάρα.
Από το άλμπουμ "High priest daughter" 2021 Ostereo Limited
NOM (3): Τραγουδάρα και φωνάρες.

Blank Range - Ember In The Ash :
MAX (8): Ξερω τι εκανες περισυ το καλοκαιρι....
NOM (7): Ιδιαίτερο και πολύ όμορφο!
GIL (0): Όμορφη Folk Rock από το Nashville του Tennessee. Κρίμα που πήγε στα μηδενικά.
Από το άλμπουμ "Marooned with the treasure" 2017 Sturdy Girls Records.
JUD (0): 3 λετπά σαν αιώνας

Ricardo Tanturi Con Su Orquesta Típica Los Indios & Enrique Campos - Una Emoción :
NOM (5): Λατρεύω το τάνγκο ως ρυθμό και ως χορό.
GIL (0): Ωραιότατο Tango Classico. Το ζευγάρι που χορεύει δίνει τα ρέστα του.
Σινγκλ 1943 RCA-Victor.

Νεφέλη Φασουλη - Βόλτα :
MIC (5): Πολύ καλό αν είσαι κοπελίτσα 20-21 ετών που γουστάρει καφετέριες στο Κολωνάκι και κλαμπάκια στη Μύκονο. Δυστυχώς είμαι μάλλον πολύ μακριά από αυτήν την δημογραφική ομάδα. Ωστόσο θα τσιμπήσει 5 βαθμουλάκια βασικά επειδή είναι τσα-τσα και τέτοιοι ρυθμοί είναι είδος προς εξαφάνιση σε αυτές τις latin-challenged γειτονιές.
GIL (0): Να και η Νεφέλη Φασούλη μου γνωρίσαμε από την "Ταράτσα του Φοίβου" (Δεληβοριά) σε ένα τραγούδι του ίδιου. Ούτε αυτό ήταν για μηδενικό.
Από το άλμπουμ "Ο κόσμος σου" 2021 United We Fly.
NOM (0): Ναι, το ήξερα αλλά όχι πολύ καλά. Ωραίο είναι και έχει χρώμα παλιάς εποχής ελαφρού ελληνικού τραγουδιού και πιθανόν να είναι διασκευή. Βαριέμαι να το ψάξω.

Novak - Rapunzel :
DRH (12): Δεν ξέρω αν είναι για όλους τόσο χιλιοπαιγμένο. Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ ωραίο και παρά τα πολλά ακούσματα δεν το έχω βαρεθεί
GIL (0): Το πρώτο μηδενικό που η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε σ' αυτό το κομμάτι από το Indie Rock συγκρότημα των Novak από το Birmingham με τη φωνή της Adele Williams.
Σινγκλ 1997 Kitty Kitty Corporation.
JIM (0): Δεν το βρήκα ενδιαφέρον. Περίμενα κάτι παραπάνω βάσει της εισαγωγής.
JUD (0): υποτονική φωνή και περίεργη παραγωγή
MAX (0): Ποιος τα βαζει αυτα καλοκαιριατικα εε?? Προτινω BAN μεχρι τελους Αυγουστου να ησυχασουμε!
NOM (0): Πολύ αγαπημένο τραγούδι αλλά το έχω ακούσει τόσο πολύ!

Dan Fogelberg - Time Like This :
NOV (8): Πολύ μου άρεσε! Του 1980 ε; Δεν είμαι σίγορος ότι το γνωρίζω, όμως κάτι μου θυμιζει
DRH (1): Ραδιόφωνο των 80s; Δεν το ξέρω το κομμάτι αλλά έχω δικό του βινύλιο. Στα μέρη μας το χιτάκι του ήταν το Seeing you again. Δεν ξέρω αν έχει ακουστεί και αλλού.
GIL (0): Το τραγούδι προέρχεται από την ταινία Urban Cowboy του 1980 που είναι υπεύθυνη για την έκρηξη της Country Pop που ακολούθησε. Το Soundtrack περιέχει πάρα πολλές επιτυχίες από πολύ γνωστά ονόματα μεταξύ των οποίων εκτός από τον Dan Fogelberg, τους Joe Walsh, Bob Seger & The Silver Bullet Band, Eagles, Bonnie Raitt, Kenny Rogers και Linda Ronstadt. Δυστυχώς πολύ γνωστό για να πάρει βαθμούς.
Από το άλμπουμ "Urban cowboy (Original Motion Picture Soundtrack)" 1980 Full Moon / Asylum Records.
NOM (0): Πολύ ωραίο και σε άλλες εποχές θα με άγγιζε περισσότερο.

Zanias - Follow The Body :
GIL (2): Η Zoe Zanias, κατά κόσμον Allison Lewis, γεννήθηκε στην Αυστραλία, μεγάλωσε στην Νοτιοανατολική Ασία και σπούδασε Αρχαιολογία στο Λονδίνο προτού μετακομίσει στο Βερολίνο, όπου συνίδρυσε τη μουσική κολλεκτίβα Fleisch. Έγινε γνωστή ως η φωνή των συγκροτημάτων Linea Aspera και Keluar, ενώ στην προσωπική της καριέρα χρησιμοποιεί το όνομα Zanias. Το τραγούδι το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον αφού ακούω Darkwave και ηλεκτρονική μουσική. Ξέρει κανείς που γυρίστηκε το βίντεο;
Από το EP "To the core" 2016 Noiztank.
MIC (0): Έχω ξαναπεί αρκετές φορές ότι πολλά από τα τραγούδια που στέλνετε θα μπορούσαν να τα έχουν φτιάξει υπολογιστές εντελώς μόνοι τους, αλλά ειδικά γι'αυτό θα αρκούσε ένας Commodore 64.
NOM (0): Παράξενο και όμορφο αλλά δεν νομίζω πως θα θέλω να το ξανακούσω.
DRH (#): Την κοπελιά (Alison Lewis) την είχα ξαναβάλει με ένα από τα διάφορα σχήματα που συμμετέχει, τους Linea Aspera. Αυτό μάλλον είναι το χιτάκι της. Είναι πολύ καλή σε ότι κάνει.

Archspire - Drone Corpse Aviator :
JUD (8): batmetal; Παίκτες μεν, λίγο ψιλομέτριο τραγούδι;
LIL (7): Ένας πανικός αλλά μ' αρέσει
MIC (3): Δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται. Ή μάλλον, θα μπορούσε να είναι και χειρότερο.
GIL (0): Η εκτελεστική δεινότητα των Καναδών Archspire από το Vancouver είναι αδιαμφισβήτητη εκτός από τον τραγουδιστή που το μόνο ξέρει να κάνει είναι να γκαρίζει. Εδώ μας εξηγεί το γιατί https://www.youtube.com/watch?v=rpTxYW7BXsA
Πάντως τα μελωδικά περάσματα μου αρέσουν.
Από το άλμπουμ "Bleed the future" 2021 Season Of Mist.
JIM (0): Not my cup of tea.
NOM (0): Περισσότερο ενόχληση παρά ευχαρίστηση μου έφερε.

Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart :
NOV (4): Άλλο ενα αγαπημένο κομμάτι που μου αρέσει διαχρονικά όμως δεν φτάνουν οι βαθμοί για περισσότερο από 4...
GIL (0): Ίσως ότι καλύτερο έχει γράψει ο Μιχάλης Ρακιντζής κι ευτυχώς που δε συμμετέχει στο κομμάτι τραγουδώντας στ' αγγλικά (τότε δε θα ήταν αγγλικά).
Από το άλμπουμ "Παράφορα" 1992 RCA Records.
JIM (0): Sorry, αλλά χάλι.
JUD (0): Καλύτερα Ρακιντζής με Γκίλαν XD
MIC (0): Θα έπρεπε να πάρει κάνα βαθμουλάκι τιμής ένεκεν αλλά δεν έβγαιναν τα κουκιά. Θυμήθηκα ότι το είχα πρωτοακούσει στην ιστορική καφετέρια "Άρτεμις" στον Χολαργό.
MRH (0): Το κομμάτι τής Bonnie μού άρεσε. Σαν ντουέτο δεν ξέρω εάν είναι και τόσο πετυχημένο. Έχω υπόψη μου άλλα που δένουν πολύ πιο αρμονικά οι φωνές των δύο. Κάτι με χαλάει εδώ.
NOM (0): Ακούγεται ευχάριστα αλλά είναι τραγούδι απλά για κατανάλωση και τη Σοφία Αρβανίτη την έχω κατατάξει στις εντελώς ατάλαντες τραγουδίστριες.

Σχόλια ανά παίκτη

DRH:
Novak - Rapunzel (12): Δεν ξέρω αν είναι για όλους τόσο χιλιοπαιγμένο. Το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ ωραίο και παρά τα πολλά ακούσματα δεν το έχω βαρεθεί
Playing For Change - Diaraby (7): Δεύτερη φορά και πολύ σύντομα με την προηγούμενη μουσικές του κόσμου με ενδιαφέρον. Δε θα ήταν άσχημα να συνέχιζε αυτό αντί για τις συνηθισμένες σαβούρες
Dury Dava - Ζούπα (4): Ενδεχομένως τους ρίχνω....θέλω να τους ξανακούσω....να μην καθυεστερήσω κι άλλο όμως τη βαθμολογία.
Esperanto - Obsession (2): Κι άλλο ραδιοφωνικό των 80s. Ήμουν μικρούλης όμως τότε 😋
Dan Fogelberg - Time Like This (1): Ραδιόφωνο των 80s; Δεν το ξέρω το κομμάτι αλλά έχω δικό του βινύλιο. Στα μέρη μας το χιτάκι του ήταν το Seeing you again. Δεν ξέρω αν έχει ακουστεί και αλλού.
Cocoon - Comets (0): Καλούλι είναι, ψιλοαδιάφορο όμως και έπεσε στα μηδενικά
Villagers Of Ioannina City - For The Innocent (0): Εντάξει, δεν είναι κακοί, το είπαμε, αλλά δεν είναι και για 3η φορά στο παιχνίδι, τους ακούσαμε
Void Droid - Super Ego Villain (0): Δεν είναι κακό, έπεσε όμως στα μηδενικά
Zanias - Follow The Body (#): Την κοπελιά (Alison Lewis) την είχα ξαναβάλει με ένα από τα διάφορα σχήματα που συμμετέχει, τους Linea Aspera. Αυτό μάλλον είναι το χιτάκι της. Είναι πολύ καλή σε ότι κάνει.

GIL:
Round #9: Ωραίος γύρος. Δεν ήξερα πώς να μοιράσω τα μηδενικά. Θα ήθελα να ψηφίσω σχεδόν όλα τα κομμάτια.
Esperanto - Obsession (12): Πολύ ωραίο τραγούδι από ένα βελγο-αγγλικό συγκρότημα Progressive Rock μου μάλλον αδικήθηκε και δε γνώρισε την επιτυχία που του άξιζε.
Από το άλμπουμ "Last Tango" 1975 A&M Records.
Violet Orlandi - The Worm (10): Γεννημένη και μεγαλωμένη στο São Paulo, πήγε στο Λονδίνο για μουσικές σπουδές και στη συνέχεια επέστρεψε στη Βραζιλία. Έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ με πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά έχει γίνει γνωστή κυρίως για τις διασκευές της σε γνωστές επιτυχίες που κυκλοφορεί στο κανάλι της στο YouTube. Το τραγούδι που συμμετέχει στο γύρο είναι πολύ ωραία, η φωνή της είναι εξαιρετική, αλλά το βίντεο είναι λιγάκι χαζομάρα.
Από το άλμπουμ "High priest daughter" 2021 Ostereo Limited
Ilya - They Died For Beauty (8): Πανέμορφο Downtempo τραγούδι από τους Ilya, το γνωστό ντουέτο από τη σκηνή του Bristol, που θυμίζει αρκετά τα Trip-Hop αριστουργήματα που έχει βγάλει η πόλη.
Από το άλμπουμ "They died for beauty" 2003 Virgin Records.
Void Droid - Super Ego Villain (7): Heavy Metal που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις αντίστοιχες μπάντες του εξωτερικού από τους Αθηναίους Void Droid. Δυνατό βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "Bipolar" 2020 Void Droid.
Dury Dava - Ζούπα (6): Σαν να ακούω τη συνέχεια των Μωρά Στη Φωτιά. Σκέτη ψυχεδέλεια οι πενταμελείς Αθηναίοι Dury Dava με καλοχωνεμένες επιρροές και πανκ πνεύμα. Γουστάρω!
Από το άλμπουμ "Dury Dava" 2019 Inner Ear.
Novastar - Life Is All (5): Το Βέλγιο έχει την τιμητική του σ' αυτό το γύρο. Η μπάντα σχηματίστηκε το 1996 και είναι χτισμένη γύρω από τον τραγουδοποιό Joost Zweegers που εκτός από τα φωνητικά παίζει κιθάρα και πιάνο. Πολύ μου άρεσε.
Από το άλμπουμ "In the cold light of Monday" 2018 Sony Music.
Playing For Change - Diaraby (4): Εδώ έχουμε μια υπέροχη σύμπραξη, στα πλαίσια του Project Playing For Change, του Roberto Luti στη slide κιθάρα, με τον Mamadou Diabaté στο calabash και του Sayba Diabaté στην kora. Μαγικό!
Ζωντανή ηχογράφηση στην Kirina, Mali, 2017.
Habibti Ensemble - Baghdad (3): Οι Habibti Ensemble είναι μια 9μελής μουσική κολλεκτίβα φίλων, που σχηματίστηκε στο Kibbutz Samar του Ισραήλ το 2013 και συνδυάζει την Αραβική και την Εβραϊκή με τη σύγχρονη Δυτική μουσική. Το κομμάτι που συμμετέχει στο γύρο σε πολλά του σημεία ήταν υπέροχο και θα το ψήφιζα καλύτερα αν έλειπαν κάποιες αστοχίες της τραγουδίστριας Tamar Bloch στο τέλος του κομματιού.
Ζωντανή ηχογράφηση στο Zappa Jerusalem, 25.7.2016
Zanias - Follow The Body (2): Η Zoe Zanias, κατά κόσμον Allison Lewis, γεννήθηκε στην Αυστραλία, μεγάλωσε στην Νοτιοανατολική Ασία και σπούδασε Αρχαιολογία στο Λονδίνο προτού μετακομίσει στο Βερολίνο, όπου συνίδρυσε τη μουσική κολλεκτίβα Fleisch. Έγινε γνωστή ως η φωνή των συγκροτημάτων Linea Aspera και Keluar, ενώ στην προσωπική της καριέρα χρησιμοποιεί το όνομα Zanias. Το τραγούδι το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον αφού ακούω Darkwave και ηλεκτρονική μουσική. Ξέρει κανείς που γυρίστηκε το βίντεο;
Από το EP "To the core" 2016 Noiztank.
Cocoon - Comets (1): Ευχάριστη Folk Pop από τη Γαλλία. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2006 από τον Mark Daumail.
Από το άλμπουμ "΅Where the oceans end" 2010 Barclay Disques.
Secret Garden - Nocturne (0): Κέρδισε τη Eurovision του 1995. Θέλετε να κερδίσει κι αυτό το γύρο; Πριτς!
Από το άλμπουμ "Songs from a Secret Garden" 1995 Mercury Records.
Thurisaz - Years Of Silence (0): Μελωδικό Black Metal από το Βέλγιο. Έχει κάποιο ενδιαφέρον αλλά τραβάει πολύ σε μάκρος. Στο τέλος βαρέθηκα.
Από το άλμπουμ "Scent of a dream" 2004 Thurisaz.
Sidney Bechet - As-Tu Le Cafard (0): Αμερικανός jazz σαξοφωνίστας, κλαρινετίστας και συνθέτης, ο Sidney Bechet γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη και μετά από μια πολυτάραχη ζωή μετανάστευσε το 1951 στη Γαλλία όπου πέρασε τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής του. Ενώ ήταν πολύ καλός μουσικός, από χαρακτήρα δεν ήταν και το καλύτερο παιδί. Ούτε κι αυτό ήταν για μηδενικό. Σε ένα γύρο με περισσότερα παλιά κομμάτια θα έπαιρνε βαθμούς.
Από το άλμπουμ "Olympia Concert" 1955 Vogue Records.
Blank Range - Ember In The Ash (0): Όμορφη Folk Rock από το Nashville του Tennessee. Κρίμα που πήγε στα μηδενικά.
Από το άλμπουμ "Marooned with the treasure" 2017 Sturdy Girls Records.
Ricardo Tanturi Con Su Orquesta Típica Los Indios & Enrique Campos - Una Emoción (0): Ωραιότατο Tango Classico. Το ζευγάρι που χορεύει δίνει τα ρέστα του.
Σινγκλ 1943 RCA-Victor.
Νεφέλη Φασουλη - Βόλτα (0): Να και η Νεφέλη Φασούλη μου γνωρίσαμε από την "Ταράτσα του Φοίβου" (Δεληβοριά) σε ένα τραγούδι του ίδιου. Ούτε αυτό ήταν για μηδενικό.
Από το άλμπουμ "Ο κόσμος σου" 2021 United We Fly.
Novak - Rapunzel (0): Το πρώτο μηδενικό που η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε σ' αυτό το κομμάτι από το Indie Rock συγκρότημα των Novak από το Birmingham με τη φωνή της Adele Williams.
Σινγκλ 1997 Kitty Kitty Corporation.
Dan Fogelberg - Time Like This (0): Το τραγούδι προέρχεται από την ταινία Urban Cowboy του 1980 που είναι υπεύθυνη για την έκρηξη της Country Pop που ακολούθησε. Το Soundtrack περιέχει πάρα πολλές επιτυχίες από πολύ γνωστά ονόματα μεταξύ των οποίων εκτός από τον Dan Fogelberg, τους Joe Walsh, Bob Seger & The Silver Bullet Band, Eagles, Bonnie Raitt, Kenny Rogers και Linda Ronstadt. Δυστυχώς πολύ γνωστό για να πάρει βαθμούς.
Από το άλμπουμ "Urban cowboy (Original Motion Picture Soundtrack)" 1980 Full Moon / Asylum Records.
Archspire - Drone Corpse Aviator (0): Η εκτελεστική δεινότητα των Καναδών Archspire από το Vancouver είναι αδιαμφισβήτητη εκτός από τον τραγουδιστή που το μόνο ξέρει να κάνει είναι να γκαρίζει. Εδώ μας εξηγεί το γιατί https://www.youtube.com/watch?v=rpTxYW7BXsA
Πάντως τα μελωδικά περάσματα μου αρέσουν.
Από το άλμπουμ "Bleed the future" 2021 Season Of Mist.
Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart (0): Ίσως ότι καλύτερο έχει γράψει ο Μιχάλης Ρακιντζής κι ευτυχώς που δε συμμετέχει στο κομμάτι τραγουδώντας στ' αγγλικά (τότε δε θα ήταν αγγλικά).
Από το άλμπουμ "Παράφορα" 1992 RCA Records.
Villagers Of Ioannina City - For The Innocent (#): Η συμμετοχή μου στον 9ο γύρο του παιχνιδιού ανήκει στους Villagers Of Ioannina City. Το ξέρω ότι έχει ξαναμπεί κομμάτι τους σε προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όχι απ' αυτό το δίσκο που είναι αρκετά πρόσφατος και κατά τη γνώμη μου είναι δισκάρα.
Από το άλμπουμ "Age of Aquarius" 2019 Mantra Records.

JIM:
Round #9: Γενικά δεν ξετρελάθηκα με τον γύρο. Λίγα τα καλά κομμάτια.
Habibti Ensemble - Baghdad (12): Πολύ ενδιαφέρον ηχητικά. Δένουν πολύ ωραία τα όργανα μεταξύ τους και ακούγεται ωραίο στ' αφτιά.
Secret Garden - Nocturne (10): Κλασσικό κομμάτι για ηρεμία και χαλάρωση.
Void Droid - Super Ego Villain (7): Ωραίο γενικά και το βίντεο.
Villagers Of Ioannina City - For The Innocent (5): Ενδιαφέρον γενικά. Δεν τρελάθηκα κιόλας.
Playing For Change - Diaraby (2): Ενδιαφέρον ηχητικά, αν και μονότονο. Κάπως με χάλασαν και τα ακουστικά στο πλάνο. Χαλάνε το παραδοσιακό του πράγματος.
Dury Dava - Ζούπα (0): Τι άκουσα τώρα; Ζουπάτε καλά;
Novak - Rapunzel (0): Δεν το βρήκα ενδιαφέρον. Περίμενα κάτι παραπάνω βάσει της εισαγωγής.
Archspire - Drone Corpse Aviator (0): Not my cup of tea.
Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart (0): Sorry, αλλά χάλι.

JUD:
Villagers Of Ioannina City - For The Innocent (12): Όαση στα αφτιά μου
Cocoon - Comets (10): Ωραίο!
Archspire - Drone Corpse Aviator (8): batmetal; Παίκτες μεν, λίγο ψιλομέτριο τραγούδι;
Thurisaz - Years Of Silence (6): Μετριοκαλό. Στα πρώτα 2 λετπά δεν θα φανταζόμουν ότι παίζουν μέτσαλ.
Habibti Ensemble - Baghdad (5): πονηρή μελωδία! Σκανταλιάρικη!
Sidney Bechet - As-Tu Le Cafard (3): Εδώ που φτάσαμε καλό είναι κι αυτό.
Ilya - They Died For Beauty (0): Βαρέθηκα
Blank Range - Ember In The Ash (0): 3 λετπά σαν αιώνας
Novak - Rapunzel (0): υποτονική φωνή και περίεργη παραγωγή
Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart (0): Καλύτερα Ρακιντζής με Γκίλαν XD

LIL:
Archspire - Drone Corpse Aviator (7): Ένας πανικός αλλά μ' αρέσει
Thurisaz - Years Of Silence (4): Καλό, απλά είναι για βαρύ χειμώνα :p
Secret Garden - Nocturne (3): Αααα eurovision 1995 xD

LOV:
Ilya - They Died For Beauty (12): Το άκουσα πριν λίγο καιρό πρώτη φορά και δάκρυσα.Είχε χρόνια να με αγγίξει έτσι τραγούδι.Έκρηξη συναισθημάτων.
{Let these words be my testament
To each thing that went wrong
Without you dear, I am nothing
And there's nowhere I belong
We had everything
And still wanted more]
Αγαπώ όποιον/όποια το βαλε.💖💖
Esperanto - Obsession (#): Λατρεμένο μου κομμάτι...Τολμώ να το βάλω..ελπίζω να εκτιμηθεί.🙂🙂

MAX:
Round #9: Ξανα ενας γυρος ψωμακι απ ολα εκτος κρεμμυδι...
Esperanto - Obsession (12): Ουτε εγω δεν ξερω γιατι του εβαλα 12...
Blank Range - Ember In The Ash (8): Ξερω τι εκανες περισυ το καλοκαιρι....
Playing For Change - Diaraby (2): Μου θυμισε ξεκουρδιστο Moby η με βαρεσε η ζεστη?
Void Droid - Super Ego Villain (0): Εχει εναν ρυθμο αλλα αυτα τα φωνητικα χανουν τα παντα ως συνηθως...
Dury Dava - Ζούπα (0): Χμμ... θα σκεφτω αν του ζουπηξω κανα βαθμο... Οχι τελικα... :P
Novak - Rapunzel (0): Ποιος τα βαζει αυτα καλοκαιριατικα εε?? Προτινω BAN μεχρι τελους Αυγουστου να ησυχασουμε!

MIC:
Playing For Change - Diaraby (12): Παρά την κιθάρα η οποία είναι εντελώς άχρηστη, και παρά το ότι δεν είναι και τίποτα ξεχωριστό σε σχέση με άπειρα άλλα δυτικοαφρικάνικα με kora... παραμένει το καλύτερο του γύρου.
Habibti Ensemble - Baghdad (10): Α ρε νά'χαμε λίγα φαλάφελ με ταμπουλέ τώρα...
Νεφέλη Φασουλη - Βόλτα (5): Πολύ καλό αν είσαι κοπελίτσα 20-21 ετών που γουστάρει καφετέριες στο Κολωνάκι και κλαμπάκια στη Μύκονο. Δυστυχώς είμαι μάλλον πολύ μακριά από αυτήν την δημογραφική ομάδα. Ωστόσο θα τσιμπήσει 5 βαθμουλάκια βασικά επειδή είναι τσα-τσα και τέτοιοι ρυθμοί είναι είδος προς εξαφάνιση σε αυτές τις latin-challenged γειτονιές.
Dury Dava - Ζούπα (4): Δεν είναι κακό. Ευτυχώς που δεν παίρνει τα φάρμακά του.
Archspire - Drone Corpse Aviator (3): Δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται. Ή μάλλον, θα μπορούσε να είναι και χειρότερο.
Secret Garden - Nocturne (0): Καλό, αλλά το έχουμε ακούσει τόσες φορές που ντράπηκα να του βάλω βαθμό.
Thurisaz - Years Of Silence (0): Τόσα χρόνια σιωπή... ήταν ανάγκη να την σπάσετε τώρα;
Zanias - Follow The Body (0): Έχω ξαναπεί αρκετές φορές ότι πολλά από τα τραγούδια που στέλνετε θα μπορούσαν να τα έχουν φτιάξει υπολογιστές εντελώς μόνοι τους, αλλά ειδικά γι'αυτό θα αρκούσε ένας Commodore 64.
Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart (0): Θα έπρεπε να πάρει κάνα βαθμουλάκι τιμής ένεκεν αλλά δεν έβγαιναν τα κουκιά. Θυμήθηκα ότι το είχα πρωτοακούσει στην ιστορική καφετέρια "Άρτεμις" στον Χολαργό.

MRH:
Secret Garden - Nocturne (12): Μόλις είδα την λίστα λέω ότι είναι λες και κλέβεις εκκλησία. Μόλις ολοκλήρωσα την ακρόαση, σου είπα κι ευχαριστώ που το έβαλες.
Esperanto - Obsession (10): Εξαιρετικό.
Thurisaz - Years Of Silence (8): Αγαπημένο.
Playing For Change - Diaraby (6): Ίσως μπορούσε να διαρκεί λιγότερο. Όμορφο, πάντως.
Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart (0): Το κομμάτι τής Bonnie μού άρεσε. Σαν ντουέτο δεν ξέρω εάν είναι και τόσο πετυχημένο. Έχω υπόψη μου άλλα που δένουν πολύ πιο αρμονικά οι φωνές των δύο. Κάτι με χαλάει εδώ.

NOM:
Thurisaz - Years Of Silence (12): Υπέροχο!
Novastar - Life Is All (10): Τέλειο!
Cocoon - Comets (8): Κι αυτό υπέροχο!
Blank Range - Ember In The Ash (7): Ιδιαίτερο και πολύ όμορφο!
Ilya - They Died For Beauty (6): Οπτικοακουστική πανδαισία!
Ricardo Tanturi Con Su Orquesta Típica Los Indios & Enrique Campos - Una Emoción (5): Λατρεύω το τάνγκο ως ρυθμό και ως χορό.
Sidney Bechet - As-Tu Le Cafard (4): Από τα λίγα τζαζ κομμάτια που μου αρέσουν.
Violet Orlandi - The Worm (3): Τραγουδάρα και φωνάρες.
Villagers Of Ioannina City - For The Innocent (2): Τους έχω ακούσει σε πολλά αλλά τίποτα δεν με είχε συγκινήσει. 'Εχω ένα φίλο ραδιοφωνικό παραγωγό που τους έχει σε πολλή υπόληψη και τους κάνει συνέχεια αφιέρωμα. Αυτό το τραγούδι όμως, τα σπάει. Με απογείωσε. Μπράβο!
Esperanto - Obsession (1): Πανέμορφο!
Habibti Ensemble - Baghdad (0): Μέσα απ' αυτό το παιχνίδι, έχω αγαπήσει την ανατολίτικη μουσική. Εξαιρετικό κι αυτό το τραγούδι και με σπουδαία ερμηνεία.
Secret Garden - Nocturne (0): Από τα πιό συγκλονιστικά τραγούδια που έχουν ακουστεί ποτέ και μάλιστα ήταν ένα καλό μάθημα για τη Γιουροβίζιον που δεν το πήρε κανείς και συνεχίζουν να υποβάλλουν σκουπίδια. ΟΜΩΣ, το έχω ακούσει τόσο μα τόσο πολύ!
Void Droid - Super Ego Villain (0): Φασαρία!
Dury Dava - Ζούπα (0): Καλό είναι και θα με έφτιαχνε πολύ αν το άκουγα LIVE αλλά εδώ στο σπίτι, δεν μου λέει και πολλά.
Νεφέλη Φασουλη - Βόλτα (0): Ναι, το ήξερα αλλά όχι πολύ καλά. Ωραίο είναι και έχει χρώμα παλιάς εποχής ελαφρού ελληνικού τραγουδιού και πιθανόν να είναι διασκευή. Βαριέμαι να το ψάξω.
Novak - Rapunzel (0): Πολύ αγαπημένο τραγούδι αλλά το έχω ακούσει τόσο πολύ!
Dan Fogelberg - Time Like This (0): Πολύ ωραίο και σε άλλες εποχές θα με άγγιζε περισσότερο.
Zanias - Follow The Body (0): Παράξενο και όμορφο αλλά δεν νομίζω πως θα θέλω να το ξανακούσω.
Archspire - Drone Corpse Aviator (0): Περισσότερο ενόχληση παρά ευχαρίστηση μου έφερε.
Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart (0): Ακούγεται ευχάριστα αλλά είναι τραγούδι απλά για κατανάλωση και τη Σοφία Αρβανίτη την έχω κατατάξει στις εντελώς ατάλαντες τραγουδίστριες.
Playing For Change - Diaraby (#): Η συμμετοχή μου.
Το Playing For Change είναι ένα κίνημα, που δημιουργήθηκε το 2002 από τους Mark Johnson και Whitney Kroenke και σκοπό έχει να συνδέσει τον κόσμο μέσω της μουσικής. Το PFC γεννήθηκε από την κοινή πεποίθηση ότι η μουσική έχει τη δύναμη να καταρρίπτει τα όρια και να ξεπερνά τις αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Ο πρωταρχικός στόχος του PFC ήταν να ηχογραφεί και να κινηματογραφεί μουσικούς που παίζουν στο φυσικό τους περιβάλλον και να συνδυάζει τα ταλέντα και την πολιτιστική τους δύναμη σε καινοτόμα βίντεο που ονομάζονται Songs Around The World. Η δημιουργία αυτών των βίντεο παρακίνησε το PFC να σχηματίσει το Playing For Change Band, με μουσικούς που συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους και να ιδρύσουν το Playing For Change Foundation, έναν ξεχωριστό μη κερδοσκοπικό οργανισμό, αφιερωμένο στην κατασκευή σχολών μουσικής και τέχνης για παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτές τις προσπάθειες, το Playing For Change στοχεύει να δημιουργήσει ελπίδα και έμπνευση για το μέλλον του πλανήτη μας.
Περισσότεροι από 150 μουσικοί (κυρίως του δρόμου) από 25 χώρες, έχουν συνδυάσει τα ταλέντα τους για να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο φαινόμενο με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

NOV:
Round #9: Πολύ μου άρεσε και αυτός ο γύρος, με αποτέλεσμα κομμάτια όπως τα: Follow the Body (Zanias), Ember In The Ash (Blank Range), Playing For Change (Diaraby) ενω άξιζαν να πάρουν αρκετούς βαθμούς, τελικά να μείνουν στο μηδέν.
Είχε και ωραίες ελληνικές (όχι απαραίτητα σε στίχους) συμμετοχές ο γύρος, μάλιστα τρία μπήκαν στην βαθμολογούμενη δεκάδα.
Esperanto - Obsession (12): Είχα παρα πολλά χρόνια να ακούσω τους Esperanto, αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ και θυμόμουν καλά ήταν το Last Tango, το Obsession θα έλεγα ότι μάλλον μου αρέσει ακόμα περισσότερο, είναι στα 2-3 καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού που έχω ακούσει μέχρι στιγμής
Ilya - They Died For Beauty (10): Υπέροχο!
Dan Fogelberg - Time Like This (8): Πολύ μου άρεσε! Του 1980 ε; Δεν είμαι σίγορος ότι το γνωρίζω, όμως κάτι μου θυμιζει
Secret Garden - Nocturne (7): Διαχρονική αξία
Υπάρχουν και πιο γνωστά πάντως
Thurisaz - Years Of Silence (6): Πολύ ωραίο στο σύνολό του, σε κάποια σημεία μου θύμιζε ELOY!
Αλλά και σε κάποια σημεία με το έντονο μεταλ, μου χάλαγε κάπως την πολύ ωραία εικόνα
Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart (4): Άλλο ενα αγαπημένο κομμάτι που μου αρέσει διαχρονικά όμως δεν φτάνουν οι βαθμοί για περισσότερο από 4...
Novastar - Life Is All (#): Εεεεε, είναι Nova έχει και Star δεν θα μπορούσε να το βάλει άλλος

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

+/- ΠαίκτηςΓ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ12
1 JEN8201077712515945547210477
2 +1 LOV62964762950734210876111
3 -1 MRH57944913642102871044132
4 +3 MAX564734646776590504275
5 +3 NOM559887684435342485273
6 -2 MIC5535011874553862457239
= -1 JUD5531155647445691394956
8 +1 LIL5491041045876594113868
9 -3 STR545776981237763465554
10 +2 GBO526449440634672395375
11 NOV519141444794798699262
12 -2 DRH506387472846347455330
13 +1 GIL487832297236539544262
14 -1 JIM4866638651387x828649
15 +3 FER480303141732257984880
16 -1 AGE469404035676551417753
17 ERA438532770582273614529
18 -2 TRI41349101848396xxxx
19 OZO404192458205358905131
20 CON365553256203441583435
21 +1 EMM333173246471757234747
22 -1 GAB316153621303353456122
23 SIS21789562547xxxxx

• Like 4
Δημοσ.

@lovesucks έβαλες τραγουδάρα. Μπράβο για την πρωτιά. :D

@Ferelpis  @JennyP Μπράβο και σε εσάς για την υψηλή θέση, παιδιά. 

-------

@MaXmaD Μάλλον θα μπερδεύτηκες με κανέναν άλλον, επειδή εγώ βάζω μόνο αριστουργήματα. Άκου ban για να ησυχάσετε από μένα. Θα σου δείξω με το επόμενο τραγούδι. 😠

Απ' αυτόν που δεν περίμενα βαθμό ήταν ο @mic2mic. Με εξέπληξες, αρχιμοδεράτορα.  

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

@lovesucks έβαλες τραγουδάρα. Μπράβο για την πρωτιά. :D

@Ferelpis  @JennyP Μπράβο και σε εσάς για την υψηλή θέση, παιδιά. 

-------

@MaXmaD Μάλλον θα μπερδεύτηκες με κανέναν άλλον, επειδή εγώ βάζω μόνο αριστουργήματα. Άκου ban για να ησυχάσετε από μένα. Θα σου δείξω με το επόμενο τραγούδι. 😠

Απ' αυτόν που δεν περίμενα βαθμό ήταν ο @mic2mic. Με εξέπληξες, αρχιμοδεράτορα.  

Ευχαριστώ πολύ πολύ...🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Είναι πολυ αγαπημένο μου κομμάτι χρόνια τώρα και χαίρομαι που άρεσε και σε σας και βρέθηκε στη πρώτη θέση!!

Συγχαρητήρια @Ferelpis  και @JennyP😍😍😍😍

14 ώρες πριν, MaXmaD είπε

@lovesucks οριστε! Γκρινιαζες, περιμενες, το πηρες το 12αρι! Αμα ηξερα οτι ηταν δικο σου δεν θα το εβαζα!!

Αν είναι να μου δίνεις 12 να γκρινιάζω πιο συχνά!!!😝😝😝😝😝😝😝😝

Χαλάλι σου η καθυστέρηση βρε😊😊

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Αααααχχ!  Το φχαριστήθηκα!! Δικο σου ηταν! Παααρτα! Γιουχου! 😁

Spoiler

Sorry παιδια παρασυρθηκα στις εκδηλωσεις μου! Αλλα επρεπε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Αααααχχ!  Το φχαριστήθηκα!! Δικο σου ηταν! Παααρτα! Γιουχου! 😁

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Sorry παιδια παρασυρθηκα στις εκδηλωσεις μου! Αλλα επρεπε!

Ελπίζω να 'χεις δει όλα τα επεισόδια Κωνσταντίνου κι Ελένης, για να πιάσεις την ατάκα που μου θύμισες. Είναι εκεί που φασκελώνει η Ελένη τον Κωνσταντίνο λέγοντας "Πάρτα!". "Τι;" απαντάει ο Κωνσταντίνος αφελώς. "Πάρτα" του ξαναλέει η Ελένη. "Ευχαριστώ πολύ" της απαντάει, πάλι αφελώς. 

Ε, ευχαριστώ πολύ, λοιπόν! :lol:

Spoiler

Να 'σαι σίγουρος ότι θα το θυμάμαι αυτό. 😈

edit: Το μεσημέρι έφαγα μια επική τούμπα. Βρήκα ποιος με γλωσσότρωγε. 😛

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.

Λυπαμαι πολυ για την τουμπα!
Σημασια δεν εχει ποσες φορες θα πεσεις, αλλα ποσες φορες θα ειμαστε μπροστα για να γελασουμε!
Κριμα που το χασαμε!

Εγω απο την αλλη σ ευχαριστω για το 8αρη αλλα μπορεις και λιγο καλυτερα την επομενη φορα!
Οποτε αυτο θα πρεπει να θυμασαι και ασε τα υπολοιπα!

Περιμενω 12! Μπορεις να το κανεις! Αρκει να το πιστεψεις!!

Νταξει το "παρτα" δεν ηταν φασκελωμα... επιφωνημα επιτυχιας ηταν!

Με σφιγμενη γροθια!

Δημοσ.

Συγχαρητήρια @lovesucks ! Πολύ ωραίο τραγούδι! 

Επίσης και δεύτερο ωραίο τραγούδι, και το τρίτο και το τέταρτο...:-D Γενικά υπήρχαν αρκετά ωραία κομμάτια σε αυτό το γύρο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χάϊντι, Λαβσαξ, και Τζένη ευχαριστώ κι ευχαριστώ επίσης για τους καλούς βαθμούς το βάρβαρο (τον Κόναν), τον Τζιμάκο, τη Λίλι, το Μοδεράτορα και την Τζένη. Χαίρομαι που σας άρεσε το τραγούδι. Τσιφτετέλι περιωπής, να το πω χωριάτικα! Το ΄χα ακούσει πριν από λίγο καιρό και έπιασα τον εαυτό μου να κουνιέται. Όσο και να το παίζουμε δυτικότροποι, το τσιφτετέλι, τον αμανέ και το νταχτιρντί τα έχουμε στο αίμα μας πώς να το κάνουμε.

Υ.Γ1) Να φανταστείτε ότι ανέβηκαν τα αποτελέσματα του προηγούμενου γύρου και πάλι χάλασε ο υπολογιστής μου. Άλλη μια πενηνταρού. Τις τελευταίες μέρες πρόλαβα και τα άκουσα και χωρίς παρακαλώ να ζητήσω παράταση! (μπηχτή)😜 Είχα σκοπό λοιπόν ν΄ αλλάξω τραγούδι, αλλά κομπιούτερ καπούτ! Σε καλό μου βγήκε όμως. 😀

Υ.Γ.2) Α, Χάιντι, για την τούμπα μπορεί να φταίνε οι φόνισσες. Ε, αν ήταν και δειλινό! Εκτός κι αν πάτησες τα φίδια στους αρμούς και γλίστρησες. (μπηχτή νούμερο 2) 😄😂

Επεξ/σία από Ferelpis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...