poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Just now, Mrs. Hyde said: Μ' έφαγες. Πρόσεξε γιατί στην επόμενη ιστορία θα σε βάλω να καθαρίζεις την Καλλιόπη, κακομοίρη μου. η συγγραφεας mrs hyde που μεχρι προτεινως εφτιαχνε,εγραφε ιστοριες high above θα πεσει τοσο χαμηλα τωρα να γραφει ιστοριες για εναν απλο καθημερινο ανθρωπο σαν εμενα? τοσο χαμηλα θα πεσετε να ασχοληθειτε με μενα? με τιμαει αυτο.
NovaLacertae Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μένουν λιγότερες από 7 ώρες και φαίνεται πως δεν έχουν στείλει - επικυρώσει βαθμολογία οι @judge_manos και @gilles68 3
mic2mic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Γύρος #8 - ΑποτελέσματαΤίτλος∑AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI1 Ikon - Shad… 10412512857060#640101007308x1x2 Armand Amar… 920000086081120047101012#4x10x3 Clann - I H… 86300772010100#00012123742x7x4 Yeah Yeah Y… 77#0654305110012512504050x0x5 Eyes Of The… 76101210110404212713#000000x0x6 Diogo Nogue… 72077001210712000070#0006x4x7 Richard Koe… 610001005#06700000551007x6x8 Madredeus -… 550304001200000810608103x#x9 Scorpions &… 5301002000#00105760010010x2x9 Testament -… 5380#000012058840008000x0x11 The Undergr… 5250863072032310280#20x0x12 Canned Heat… 5121012101808066000010#x5x13 Opeth - Fac… 49405012030304#100430010x0x14 Дмитрий Хво… 4804000#807000030712070x0x15 Ry Cooder -… 47063#210000600200024012x0x16 Bad Blood O… 451010#0204057120100660x0x17 Giant - I'l… 4200000053043000#06531x12x17 Muna - What… 4208208600#00008610000x3x19 Macbeth - A… 417000000000000084#2120x8x20 Viza - Vikt… 386240610052010#2000000x0x21 Celtic Woma… 340#030041001205320085x0x22SIS - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#xx22TRI - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#Σχόλια ανά τραγούδιRound #8:CON: Δεν είχε (και) και αυτός ο γύρος κάποιο τραγούδι να με ξετρελάνει ωστόσο είχε αρκετά τραγούδια που ακούγοταν ευχάριστα.JEN: Απογοητευτικός γύρος!JIM: Είχε καλά τραγούδια γενικά ο γύρος.JUD: Πόσες power ballads να αντέξει αυτό το βασανισμένο αφτίMAX: Αυτος ο γυρος ειχε κατι το ιδιαιτερο. Τα πρωτα μισα ηταν καλα, τα υπολοιπα ηταν χαλια! Δεν θα επρεπε να ηταν γυρος! Πιτσα επρεπε να ηταν! Μιση σπεσιαλ, μιση μαργαριτα! Ikon - Shadowplay :DRH (12): Πολύ ωραία διασκευή. Κρατάει μέρος της αίσθησης του αυθεντικού αλλά έχει και προσωπικότητα. Δεν την ήξερα. Είχα βάλει κι εγώ μια διασκευή των Joy Division στο προηγούμενο παιχνίδι.MAX (10): Εδω ξεφυγε ενα μανιταρι!JIM (6): Ωραίο άκουσμα. Θα έμπαινε σε playlist.NOM (3): Ιδιαίτερο και πολύ όμορφο!GIL (0): Κι άλλο Gothic Rock. Εδώ οι Αυστραλοί Ikon διασκευάζουν Joy Division.Από το άλμπουμ "Hallowed Ground" 2019 Nile Records Australia. Armand Amar - Life :JIM (12): Δεν ξέρω. Ήθελα λίγο να κλάψω. Εξαιρετικό.NOM (12): Τον Αρμάν Αμάρ τον είχα ψάξει πολύ στο παρελθόν, γιατί με είχε συγκλονίσει. Αυτό το κομμάτι όμως, δεν το είχα ανακαλύψει. Είναι τόσο μυσταγωγικό, μυστηριακό και υπέροχο!GIL (8): Ο Armand Amar είναι Γάλλος κινηματογραφικός συνθέτης που ζει στο Παρίσι και είναι σταθερός συνεργάτης του Κώστα Γαβρά από "Amen" και μετά. Το έργο του είναι αρκετά επηρασμένο από την ανατολική μουσική παράδοση. Μαζί με τον Alain Weber και τον Peter Gabriel ίδρυσε την ετικέτα Long Dinstance το 1994.Από το άλμπουμ "Home (Original Motion Picture Soundtrack)" 2009 Naïve.JEN (1): Ααααα!!! αααααααααα!!!!! αααα..ααααααα!!!!!NOV (#): Το Life είναι ένα κομμάτι από το soundtrack της ταινίας-ντοκιμαντέρ ''Home'' (2009) του Yann Arthus-Bertrand. Η ταινία αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από εναέριες λήψεις από διάφορα μέρη της Γης, δείχνει την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη και πώς η ανθρωπότητα απειλεί την οικολογική ισορροπία του πλανήτη. Χρειάστηκαν πάνω από δεκαοκτώ μήνες για να ολοκληρωθεί η ταινία, ο σκηνοθέτης Yann Arthus-Bertrand, ένας εικονολήπτης, ένας μηχανικός κάμερας και ένας πιλότος πέταξαν με ένα μικρό ελικόπτερο σε διάφορες περιοχές σε περισσότερες από πενήντα χώρες. Η μαγνητοσκόπηση έγινε με τη χρήση καμερών "Cineflex" υψηλής ευκρίνειας. Tο Home ήταν η πρώτη ταινία παγκοσμίως που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στο Διαδίκτυο και σε DVD σε πέντε ηπείρους.Την μουσική επένδυση της ταινίας ανέλαβε ο Γάλλος συνθέτης Armand Amar που κατάφερε να συνδυάσει πολύ καλά το μουσικό με το οπτικό θέμα. Η κραυγή που ακούγεται προς το τέλος του κομματιού υποδηλώνει την αντίδραση της φύσης από τα δεινά που υφίσταται από την ανθρωπότητα. Clann - I Hold You :GIL (10): Από το Μοντρεάλ του Καναδά μας έρχεται αυτό το αιθέριο τραγούδι. CLANN δεν CLANN εμένα πουλύ μου αρέσ'.Aπό το άλμπουμ "Seelie" 2017 Hy Records.NOM (7): Στην αρχή δείχνει πεθαμένο αλλά μετά ζωντανεύει σιγά σιγά. Μάλλον νεκροφάνεια είναι.DRH (0): Το ξεκίνησα για αρκετά πιο ψηλά, μετά όμως άκουσα κι άλλα δικά τους και βρήκα πολλές Enigmaτικές μπούρδες. Επειδή όμως βαθμολογούμε το κομμάτι και όχι το συγκρότημα, θα πάρει το κατιτίς του....έτσι έλεγα.....το ξανάκουγα όμως και όταν έμπαινε αυτή η τσιρίχτρα τα κατέστρεφε όλα...έβλεπα και τη Muna χωρίς βαθμούς....αμμάν πχια...πολύ με προβληματίζετε...ούτε ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού δε θα βαθμολογούσε με τόση σαφήνεια σε αυτόν τον γύρο Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll :JUD (12): ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!!!JEN (10): Ωραίο το τραγούδι. Το βίντεο όμως.... ας μην εκφρασθώ καλύτερα. χα χα χα χαGIL (1): Ξεσηκωτικό Indie Rock από τη Νέα Υόρκη. Πάλιωσε όμως κι αυτό.Από το άλμπουμ "It's Blitz!" 2009 Interscope Records.NOM (0): Σα νερόβραστο κρεμμύδι. Eyes Of The Nightmare Jungle - Dreamstealers :CON (12): Δεν είναι ακριβώς το στυλ μου αλλά απ' όλα τα τραγούδια δεν βρήκα κάτι καλύτερο, ενδιαφέρον πάντωςJIM (7): Ωραίο τραγούδι και τόσο όσο. Nice.GIL (2): Gothic Rock studio project από τον ιδιοκτήτη της ετικέτας The Slaughterhouse Russell Webster. Σαν να ακούς Mission ένα πράγμα.Από το άλμουμ "Ιnnocence" 1995 Synthetic Symphony.NOM (0): Αδιάφορο. Diogo Nogueira, Martinho Da Vila, Jorge Aragão & Zeca Pagodinho - Poder Da Criação :GIL (12): Και το καλύτερο τραγούδι του γύρου με διαφορά. Υπέροχη επανεκτέλεση του τραγουδιού του João Nogueira που πρωτοκυκλοφόρησε το 1980.Σινγκλ 2016 MusickeriaDRH (7): Ίσως το βάζω πάνω από κομμάτια που ενδεχομένως έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα ξανακούσω, είναι όμως από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, στα μέσα του 11ου παιχνιδιού και μετά από μερικές χιλιάδες κομμάτια που ακούσαμε, να βλέπω να επιλέγει κάποιος κάτι εθνικ που να μην είναι η Έδη Θώδη ή ο Φλωρινιώτης ή η Αρβανιτκάκη μιας άλλης χώρας.JIM (0): Ενδιαφέρον.NOM (0): Ούτε φωνητικά ούτε μουσικά ούτε ορχηστρικά ούτε τίποτα άλλο μου αρέσει. Richard Koechil - Sensitive Kind :NOM (10): Τέλειο!JEN (7): Ωραία τα λέει.GIL (6): Ο Ελβετός μπλουζίστας μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός και συγγραφέας διασκευάζει J.J. Cale.Από το άλμπουμ "The real chill (remembering J.J. Cale)" 2020 Fontastix.DRH (0): Τι έγινε ρε παιδιά; Βάζω 0 σε κομμάτια που δεν είναι καθόλου άσχημα. Συνήθως δε μου φτάνουν τα μηδενικάJIM (0): Meh Madredeus - A Vaca De Fogo :NOV (10): Μια αγαπημένη μπάντα, σε ένα πολύ ωραίο κομμάτι, είχα βάλει και εγώ το ''O Pastor'' αλλά δεν άρεσε, για να δούμε αυτό τώρα.NOM (8): Εξαίσιο!GIL (0): Ζωντανή εκτέλεση στο "Le Palais des Beaux-Arts" των Βρυξελλών στις 24 Απριλίου του 1995 ενός τραγουδιού που προέρχεται από το πρώτο άλμπουμ τους.Από το DVD άλμπουμ "O Espírito da Paz" 2012 EMI Music Portugal. Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You :CON (10): Μ' αρέσουν γενικά οι Scorpions, όχι τόσο αυτό το τραγούδι αλλά συγκριτικά ένα 10 το αξίζει.JIM (10): Το 10 κυρίως για τη συνεργασία. Φοβερή η Mae κι οι Scorpions (αν και φαίνεται η ηλικία τους πλέον).JUD (5): Οι scorpions είναι από τα πρώτα συγκροτήματα που με βάλαν στο χώρο της ροκ/μέταλ.Τώρα ανάμεικτα συναισθήματα για τη συγκεκριμένη εκτέλεση. Θα δείξει :PΤο έχω ακούσει τόσες φορές στη ζωή μου που μου φαίνεται βουνό να το ακούσω άλλη μια ακόμα XDGIL (0): Σοβαρά τώρα;Από το DVD άλμπουμ "Septembers in the east" 2007 Iron Made In UK.JEN (0): Απ' ολα τα τραγούδια διάλεξες αυτό..... Τι πρωτότυπο!MAX (0): Πρωτη φορα το ακουω αλλα μ αρεσε!NOM (0): Επική συμμετοχή! Ως live τα σπάει. Είναι φανταστικό. Κι αν το παιχνίδι παιζόταν πολλά χρόνια πριν, θα του έδινα σίγουρα 12.NOV (0): Αυτοί έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να μου την σπάνε με τις ψευτοδημοκρατικές τους ευαισθησίες Testament - The Legacy :JIM (8): Πολύ ωραίο.JUD (8): Τι τραγουδάρα το ομώνυμο του δίσκου. Εύγε που μου το θύμισεςGIL (0): Πολύ μαυρίλα αυτός ο γύρος βρε παιδί μου. Εδώ οι Testament από το Σαν Φρανσίσκο.Από το άλμπουμ "Souls of black" 1990 Megaforce / Atlantic.NOM (0): Αδιάφορη μελωδία. The Underground Youth - Runaway :DRH (8): Είχα ακούσει πριν χρόνια το Mademoiselle (βοηθούσε και το εξώφυλλο), μετά όμως κάπου τους έχασα και τους ξέχασα.JUD (3): Ωπ ένας Κοκκινόπουλος εμφανίστηκεNOV (2): Αν και μου άρεσε το είχα αναγκαστικά στα μηδενικά, τελικα δεν μου έκανε η καρδιά να το αφήσω χωρίς βαθμό...GIL (0): Πρόκειται για καλλιτεχνικό project του βρετανού Craig Dyer που τώρα έχει τη βάση του στο Βερολίνο. Post-Punk Shoegaze που είναι πολύ ατμοσφαιρικό αν μη τι άλλο.Από το άλμπουμ "The perfect enemy for God" 2013 Fuzz Club Records. Canned Heat - On The Road Again :NOM (1): Το έχω ακούσει τόσο πολύ αλλά πάντα μου αρέσει.DRH (0): Δεν είναι κακό, δε θέλω να του βάλω βαθμούςGIL (0): Το πιο εύκολο μηδενικό του γύρου. Εννοείται ότι μου αρέσει πολύ το τραγούδι.Από το άλμπουμ "Boogie with Canned Heat" 1968 Liberty Records.JIM (0): Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Μονότονο. Opeth - Face Of Melinda :DRH (5): Τους ξανακούσαμε στο παιχνίδι, δεν πειράζει όμως. Τον τότε drummer τους τον είχαμε και πρόσφατα στην Ελλάδα με τους Soen...δεν ήρθε όμως στο μπαράκι μετά με τους υπόλοιπους να τον γνωρίσουμε κι αυτόν. Μάλιστα, όταν ο Lopez ξεκίνησε τους Soen, ο μπασίστας ήταν πρώην μέλος των Testament που έβαλα σε αυτόν τον γύρο...τελικά είναι πολύ μικρός ο κόσμος. Το κομμάτι είναι σαφώς για πιο ψηλά, τώρα γιατί τους ρίχνω τόσο;;; ξέρω κι εγώ;;;είναι μεγάλο όνομα;; είναι για όλους;; σάμπως είναι μεγαλύτερο όνομα από αυτούς που έβαλα εγώ;; ωχ πιααααα......GIL (3): Progressive Metal από τη Σουηδία. Θα πάρει βαθμούς κι ας είναι παλιό. Πολύ καλό.Από το άλμπουμ "Still life" 1999 Peaceville Records.JEN (0): Απαράδεκτα υποτονικό και ανιαρό τραγούδι. Δεν το αντέχω... neeeexxxtttt!NOM (0): Δεν τους γνώριζα. Δεν μου έλειπαν κι όλας. Για ένα τόσο βαρύγδουπο είδος μουσικής (death metal), είναι αδόκιμος ο χαρακτηρισμός "μέτριο" αλλά κάπως έτσι αντιλήφθηκα το τραγούδι. Дмитрий Хворостовский (Ντιμίτρι Χοροστόβσκι) - Vis-A-Vis :GIL (7): Και ολίγη Pop Κλασική από το βαρύτονο Dmitri Hvorostovsky που κατάγεται από το Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας. Από το άλμπουμ "Дежавю. Часть Первая" 2009 АРС Records.NOV (7): Πολύ καλό, λίγο μου την χαλάει ο υπέρμετρος δυναμισμός και εκφραστικότητα στην φωνή του ΧοροστόβσκιDRH (0): Χαχαχα!!!! Ο Φραγκούλης!!!!JIM (0): Δεν με τράβηξε.NOM (0): Τον Ντμίτρι Χοροστόβσκι τον έχω ψάξει πάρα πολύ, γιατί μου αρέσει η φωνή του. 'Ομως, εδώ δεν μου αρέσει το τραγούδι. Ry Cooder - Dreamer :CON (6): Νοσταλγικό, ακούγεται ευχάριστα χωρίς να σε απογειώνειNOM (4): Το τραγούδι είναι πολύ οικείο και ευχάριστο κι ο Ry Cooder σπουδαίος μουσικός.GIL (0): Σαν να τραγουδάει ο Κέρμιτ ο βάτραχος. Οι στίχοι έχουν πολλή πλάκα.Από το άλμπουμ "Pull up some dust and sit down" 2011 Nonesuch RecordsMAX (0): Αυτο το χορευα μονος μου! Bad Blood Orchestra - Never Better :NOM (6): Αν αφαιρέσεις την ηλίθια εικόνα στο βίντεο, μένει ένα ωραίο τραγούδι.GIL (4): Alternative Rock από τη Θεσσαλονίκη. Θα τους ψήφιζα ούτως ή άλλως αλλά τώρα που είδα ότι είναι Έλληνες και μάλιστα από την πόλη μου θα πάρουν παραπάνω βαθμούς.Σινγκλ 2020 Bad Blood Orchestra.DRH (1): Παρά τα ωωωωω..ωωωωω...ωωωωω είναι καλούλι..βρε δεν ξέρω ποιο τελικά θα πέσει στα μηδενικά... Giant - I'll See You In My Dreams :NOM (5): 'Ημουνα νιά και γέρασα αλλά το τραγούδι μου αρέσει ακόμα και δεν το έχω ακούσει πολύ για να το βαρεθώ.DRH (0): Το έχω ακούσει κι εγώ στο σχολείο...το έχω και σε βινύλιο (σε συλλογή όμως, όχι το δίσκο τους)...είναι όμως τόσο απειροπαιγμένο που δεν είναι για να πάρει βαθμούςGIL (0): Αμερικανική Hard Rock μπάντα που εμφανίστηκε στα τέλη των 80's με ήχο τυπικό της εποχή κατά την οποία έδρασε, έβγαλε 2 άλμπουμ, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και στη συνέχεια επανεμφανίστηκε το 2000 και έβγαλε άλλα 3 άλμπουμ έκτοτε. Εδώ στη μεγαλύτερη επιτυχία τους.Από το άλμπουμ "Last of the runaways" 1989 A&M Records.JUD (0): Whitesnake ξανα; :PΔεν το είχα ξανακούσει. Μόνο και μόνο γιαυτό ίσως κάτι πάρει Muna - What I Want :DRH (2): Αυτό τώρα γιατί έπεσε στα μηδενικά...άντε τελικά δεν έπεσε! Ωραίο είναιJEN (0): Δε μας λυπήθηκες καθόλου. Είδαμε και την αξύριστη Μuna. Έλεος πια!JIM (0): Ενδιαφέρον όνομα και σχετικά καλό τραγουδάκι.NOM (0): What I want, is another song.NOV (0): Αρκετά συμπαθητικό, και εκεί που φαινόταν ότι κάτι θα έπερνε, τελικά έπεσε στο μηδέν.GIL (#): Η συμμετοχή μου στον 8ο γύρο του παιχνιδιού είναι ένα τραγούδι από το 3ο άλμπουμ των MUNA, που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα με τίτλο το όνομα του συγκροτήματος (ωραίο όνομα). Macbeth - Aloisa :NOV (12): Ένα από τα τρία κομμάτια που ξεχώρισα στον γύρο, έστω και δύσκολα πήρε το δωδεκάρι μου.NOM (2): Αυτή η πλευρά της metal, δηλαδή οι μπαλάντες και ό,τι μοιάζει με μπαλάντα, μου αρέσει πάρα πολύ. Είχα βάλει κι εγώ κάποτε metal μπαλάντα στο παιχνίδι (Judas Priest - Before the Dawn) και είχε πιάσει πάτο.GIL (0): Doom Metal από την Ιταλία. Ωραία προφορά στα αγγλικά Eloisa.Από το άλμπουμ "Vanitas" 2001 Dragonheart.JEN (0): Γιατί ψιθυρίζει? Μην ξυπνήσει τις κότες? Viza - Viktor :JUD (10): έλα ρε φωνάρα Serj. Ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει αυτό. Συστεμοφέρνει αρκετά.GIL (5): Μια αρμένικη κολλεκτίβα μαζί με 1-2 Έλληνες μας κάνουν τους Viza. Αυτό που έγραψε γι' αυτούς το Metal Hammer τα λέει όλα:System of a Down + Gogo Bordello x even more mental = VizaΑπό το άλμπουμ "Made in Chernobyl" 1990 Viza/Tomopoulos.DRH (4): Να πω ότι μου αρέσουν οι SOTA ή ο Serj Tankina...ψέματα θα πω. Αυτό όμως είναι καλούλι βρε! Περισσότερο φέρνει σε Leningrad CowboysJIM (0): Ενδιαφέρον. Βγάζει λίγο (η φωνή) από System of the Down;MAX (0): Τι ονειρα βλεπεται και βαζεται τετοια?!?NOM (0): Λατρεύω τον Σερτζ Τανκιάν και τον τρόπο που τραγουδάει. Εκεί που είναι άγριος, αμέσως γίνεται γλυκός κι ανεπανάληπτος. Το τραγούδι όμως δεν είναι σπουδαίο και υποχρεωτικά θα μείνει χωρίς βαθμό, λόγω ελλείψεως βαθμών. Celtic Woman - Níl Sé'n Lá :NOV (8): Θα το αποκαλούσα σαν μια οπτικο-μουσικο-φωνητική πανδαισία, πολύ μου άρεσεGIL (0): Τι ωραία που ανεμίζουν τα φουστάνια τους και χαίρονται...Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Songs from the heart" 2010 Manhattan Records.JEN (0): Να και οι βλαχούλες απο την Ιρλανδία.NOM (0): Τις Celtic Woman τις γνώρισα σε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποτέ δεν αναρωτήθηκα τί άλλο έχουν πει. Κι ορίστε, μου ήρθε η πληροφορία στο πιάτο. 'Εχω αδυναμία στην ιρλανδέζικη μουσική αλλά το τραγούδι αυτό, δεν είναι σπουδαίο. Μόνο το ορχηστρικό μέρος μου αρέσει πολύ.Σχόλια ανά παίκτηCON:Round #8: Δεν είχε (και) και αυτός ο γύρος κάποιο τραγούδι να με ξετρελάνει ωστόσο είχε αρκετά τραγούδια που ακούγοταν ευχάριστα. Eyes Of The Nightmare Jungle - Dreamstealers (12): Δεν είναι ακριβώς το στυλ μου αλλά απ' όλα τα τραγούδια δεν βρήκα κάτι καλύτερο, ενδιαφέρον πάντως Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (10): Μ' αρέσουν γενικά οι Scorpions, όχι τόσο αυτό το τραγούδι αλλά συγκριτικά ένα 10 το αξίζει. Ry Cooder - Dreamer (6): Νοσταλγικό, ακούγεται ευχάριστα χωρίς να σε απογειώνειDRH: Ikon - Shadowplay (12): Πολύ ωραία διασκευή. Κρατάει μέρος της αίσθησης του αυθεντικού αλλά έχει και προσωπικότητα. Δεν την ήξερα. Είχα βάλει κι εγώ μια διασκευή των Joy Division στο προηγούμενο παιχνίδι. The Underground Youth - Runaway (8): Είχα ακούσει πριν χρόνια το Mademoiselle (βοηθούσε και το εξώφυλλο), μετά όμως κάπου τους έχασα και τους ξέχασα. Diogo Nogueira, Martinho Da Vila, Jorge Aragão & Zeca Pagodinho - Poder Da Criação (7): Ίσως το βάζω πάνω από κομμάτια που ενδεχομένως έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα ξανακούσω, είναι όμως από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, στα μέσα του 11ου παιχνιδιού και μετά από μερικές χιλιάδες κομμάτια που ακούσαμε, να βλέπω να επιλέγει κάποιος κάτι εθνικ που να μην είναι η Έδη Θώδη ή ο Φλωρινιώτης ή η Αρβανιτκάκη μιας άλλης χώρας. Opeth - Face Of Melinda (5): Τους ξανακούσαμε στο παιχνίδι, δεν πειράζει όμως. Τον τότε drummer τους τον είχαμε και πρόσφατα στην Ελλάδα με τους Soen...δεν ήρθε όμως στο μπαράκι μετά με τους υπόλοιπους να τον γνωρίσουμε κι αυτόν. Μάλιστα, όταν ο Lopez ξεκίνησε τους Soen, ο μπασίστας ήταν πρώην μέλος των Testament που έβαλα σε αυτόν τον γύρο...τελικά είναι πολύ μικρός ο κόσμος. Το κομμάτι είναι σαφώς για πιο ψηλά, τώρα γιατί τους ρίχνω τόσο;;; ξέρω κι εγώ;;;είναι μεγάλο όνομα;; είναι για όλους;; σάμπως είναι μεγαλύτερο όνομα από αυτούς που έβαλα εγώ;; ωχ πιααααα...... Viza - Viktor (4): Να πω ότι μου αρέσουν οι SOTA ή ο Serj Tankina...ψέματα θα πω. Αυτό όμως είναι καλούλι βρε! Περισσότερο φέρνει σε Leningrad Cowboys Muna - What I Want (2): Αυτό τώρα γιατί έπεσε στα μηδενικά...άντε τελικά δεν έπεσε! Ωραίο είναι Bad Blood Orchestra - Never Better (1): Παρά τα ωωωωω..ωωωωω...ωωωωω είναι καλούλι..βρε δεν ξέρω ποιο τελικά θα πέσει στα μηδενικά... Clann - I Hold You (0): Το ξεκίνησα για αρκετά πιο ψηλά, μετά όμως άκουσα κι άλλα δικά τους και βρήκα πολλές Enigmaτικές μπούρδες. Επειδή όμως βαθμολογούμε το κομμάτι και όχι το συγκρότημα, θα πάρει το κατιτίς του....έτσι έλεγα.....το ξανάκουγα όμως και όταν έμπαινε αυτή η τσιρίχτρα τα κατέστρεφε όλα...έβλεπα και τη Muna χωρίς βαθμούς....αμμάν πχια...πολύ με προβληματίζετε...ούτε ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού δε θα βαθμολογούσε με τόση σαφήνεια σε αυτόν τον γύρο Richard Koechil - Sensitive Kind (0): Τι έγινε ρε παιδιά; Βάζω 0 σε κομμάτια που δεν είναι καθόλου άσχημα. Συνήθως δε μου φτάνουν τα μηδενικά Canned Heat - On The Road Again (0): Δεν είναι κακό, δε θέλω να του βάλω βαθμούς Дмитрий Хворостовский (Ντιμίτρι Χοροστόβσκι) - Vis-A-Vis (0): Χαχαχα!!!! Ο Φραγκούλης!!!! Giant - I'll See You In My Dreams (0): Το έχω ακούσει κι εγώ στο σχολείο...το έχω και σε βινύλιο (σε συλλογή όμως, όχι το δίσκο τους)...είναι όμως τόσο απειροπαιγμένο που δεν είναι για να πάρει βαθμούςGIL: Diogo Nogueira, Martinho Da Vila, Jorge Aragão & Zeca Pagodinho - Poder Da Criação (12): Και το καλύτερο τραγούδι του γύρου με διαφορά. Υπέροχη επανεκτέλεση του τραγουδιού του João Nogueira που πρωτοκυκλοφόρησε το 1980.Σινγκλ 2016 Musickeria Clann - I Hold You (10): Από το Μοντρεάλ του Καναδά μας έρχεται αυτό το αιθέριο τραγούδι. CLANN δεν CLANN εμένα πουλύ μου αρέσ'.Aπό το άλμπουμ "Seelie" 2017 Hy Records. Armand Amar - Life (8): Ο Armand Amar είναι Γάλλος κινηματογραφικός συνθέτης που ζει στο Παρίσι και είναι σταθερός συνεργάτης του Κώστα Γαβρά από "Amen" και μετά. Το έργο του είναι αρκετά επηρασμένο από την ανατολική μουσική παράδοση. Μαζί με τον Alain Weber και τον Peter Gabriel ίδρυσε την ετικέτα Long Dinstance το 1994.Από το άλμπουμ "Home (Original Motion Picture Soundtrack)" 2009 Naïve. Дмитрий Хворостовский (Ντιμίτρι Χοροστόβσκι) - Vis-A-Vis (7): Και ολίγη Pop Κλασική από το βαρύτονο Dmitri Hvorostovsky που κατάγεται από το Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας. Από το άλμπουμ "Дежавю. Часть Первая" 2009 АРС Records. Richard Koechil - Sensitive Kind (6): Ο Ελβετός μπλουζίστας μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός και συγγραφέας διασκευάζει J.J. Cale.Από το άλμπουμ "The real chill (remembering J.J. Cale)" 2020 Fontastix. Viza - Viktor (5): Μια αρμένικη κολλεκτίβα μαζί με 1-2 Έλληνες μας κάνουν τους Viza. Αυτό που έγραψε γι' αυτούς το Metal Hammer τα λέει όλα:System of a Down + Gogo Bordello x even more mental = VizaΑπό το άλμπουμ "Made in Chernobyl" 1990 Viza/Tomopoulos. Bad Blood Orchestra - Never Better (4): Alternative Rock από τη Θεσσαλονίκη. Θα τους ψήφιζα ούτως ή άλλως αλλά τώρα που είδα ότι είναι Έλληνες και μάλιστα από την πόλη μου θα πάρουν παραπάνω βαθμούς.Σινγκλ 2020 Bad Blood Orchestra. Opeth - Face Of Melinda (3): Progressive Metal από τη Σουηδία. Θα πάρει βαθμούς κι ας είναι παλιό. Πολύ καλό.Από το άλμπουμ "Still life" 1999 Peaceville Records. Eyes Of The Nightmare Jungle - Dreamstealers (2): Gothic Rock studio project από τον ιδιοκτήτη της ετικέτας The Slaughterhouse Russell Webster. Σαν να ακούς Mission ένα πράγμα.Από το άλμουμ "Ιnnocence" 1995 Synthetic Symphony. Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (1): Ξεσηκωτικό Indie Rock από τη Νέα Υόρκη. Πάλιωσε όμως κι αυτό.Από το άλμπουμ "It's Blitz!" 2009 Interscope Records. Ikon - Shadowplay (0): Κι άλλο Gothic Rock. Εδώ οι Αυστραλοί Ikon διασκευάζουν Joy Division.Από το άλμπουμ "Hallowed Ground" 2019 Nile Records Australia. Madredeus - A Vaca De Fogo (0): Ζωντανή εκτέλεση στο "Le Palais des Beaux-Arts" των Βρυξελλών στις 24 Απριλίου του 1995 ενός τραγουδιού που προέρχεται από το πρώτο άλμπουμ τους.Από το DVD άλμπουμ "O Espírito da Paz" 2012 EMI Music Portugal. Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (0): Σοβαρά τώρα;Από το DVD άλμπουμ "Septembers in the east" 2007 Iron Made In UK. Testament - The Legacy (0): Πολύ μαυρίλα αυτός ο γύρος βρε παιδί μου. Εδώ οι Testament από το Σαν Φρανσίσκο.Από το άλμπουμ "Souls of black" 1990 Megaforce / Atlantic. The Underground Youth - Runaway (0): Πρόκειται για καλλιτεχνικό project του βρετανού Craig Dyer που τώρα έχει τη βάση του στο Βερολίνο. Post-Punk Shoegaze που είναι πολύ ατμοσφαιρικό αν μη τι άλλο.Από το άλμπουμ "The perfect enemy for God" 2013 Fuzz Club Records. Canned Heat - On The Road Again (0): Το πιο εύκολο μηδενικό του γύρου. Εννοείται ότι μου αρέσει πολύ το τραγούδι.Από το άλμπουμ "Boogie with Canned Heat" 1968 Liberty Records. Ry Cooder - Dreamer (0): Σαν να τραγουδάει ο Κέρμιτ ο βάτραχος. Οι στίχοι έχουν πολλή πλάκα.Από το άλμπουμ "Pull up some dust and sit down" 2011 Nonesuch Records Giant - I'll See You In My Dreams (0): Αμερικανική Hard Rock μπάντα που εμφανίστηκε στα τέλη των 80's με ήχο τυπικό της εποχή κατά την οποία έδρασε, έβγαλε 2 άλμπουμ, στη συνέχεια εξαφανίστηκε και στη συνέχεια επανεμφανίστηκε το 2000 και έβγαλε άλλα 3 άλμπουμ έκτοτε. Εδώ στη μεγαλύτερη επιτυχία τους.Από το άλμπουμ "Last of the runaways" 1989 A&M Records. Macbeth - Aloisa (0): Doom Metal από την Ιταλία. Ωραία προφορά στα αγγλικά Eloisa.Από το άλμπουμ "Vanitas" 2001 Dragonheart. Celtic Woman - Níl Sé'n Lá (0): Τι ωραία που ανεμίζουν τα φουστάνια τους και χαίρονται...Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Songs from the heart" 2010 Manhattan Records. Muna - What I Want (#): Η συμμετοχή μου στον 8ο γύρο του παιχνιδιού είναι ένα τραγούδι από το 3ο άλμπουμ των MUNA, που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα με τίτλο το όνομα του συγκροτήματος (ωραίο όνομα).JEN:Round #8: Απογοητευτικός γύρος! Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (10): Ωραίο το τραγούδι. Το βίντεο όμως.... ας μην εκφρασθώ καλύτερα. χα χα χα χα Richard Koechil - Sensitive Kind (7): Ωραία τα λέει. Armand Amar - Life (1): Ααααα!!! αααααααααα!!!!! αααα..ααααααα!!!!! Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (0): Απ' ολα τα τραγούδια διάλεξες αυτό..... Τι πρωτότυπο! Opeth - Face Of Melinda (0): Απαράδεκτα υποτονικό και ανιαρό τραγούδι. Δεν το αντέχω... neeeexxxtttt! Muna - What I Want (0): Δε μας λυπήθηκες καθόλου. Είδαμε και την αξύριστη Μuna. Έλεος πια! Macbeth - Aloisa (0): Γιατί ψιθυρίζει? Μην ξυπνήσει τις κότες? Celtic Woman - Níl Sé'n Lá (0): Να και οι βλαχούλες απο την Ιρλανδία.JIM:Round #8: Είχε καλά τραγούδια γενικά ο γύρος. Armand Amar - Life (12): Δεν ξέρω. Ήθελα λίγο να κλάψω. Εξαιρετικό. Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (10): Το 10 κυρίως για τη συνεργασία. Φοβερή η Mae κι οι Scorpions (αν και φαίνεται η ηλικία τους πλέον). Testament - The Legacy (8): Πολύ ωραίο. Eyes Of The Nightmare Jungle - Dreamstealers (7): Ωραίο τραγούδι και τόσο όσο. Nice. Ikon - Shadowplay (6): Ωραίο άκουσμα. Θα έμπαινε σε playlist. Diogo Nogueira, Martinho Da Vila, Jorge Aragão & Zeca Pagodinho - Poder Da Criação (0): Ενδιαφέρον. Richard Koechil - Sensitive Kind (0): Meh Canned Heat - On The Road Again (0): Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Μονότονο. Дмитрий Хворостовский (Ντιμίτρι Χοροστόβσκι) - Vis-A-Vis (0): Δεν με τράβηξε. Muna - What I Want (0): Ενδιαφέρον όνομα και σχετικά καλό τραγουδάκι. Viza - Viktor (0): Ενδιαφέρον. Βγάζει λίγο (η φωνή) από System of the Down;JUD:Round #8: Πόσες power ballads να αντέξει αυτό το βασανισμένο αφτί Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (12): ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!!! Viza - Viktor (10): έλα ρε φωνάρα Serj. Ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει αυτό. Συστεμοφέρνει αρκετά. Testament - The Legacy (8): Τι τραγουδάρα το ομώνυμο του δίσκου. Εύγε που μου το θύμισες Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (5): Οι scorpions είναι από τα πρώτα συγκροτήματα που με βάλαν στο χώρο της ροκ/μέταλ.Τώρα ανάμεικτα συναισθήματα για τη συγκεκριμένη εκτέλεση. Θα δείξει :PΤο έχω ακούσει τόσες φορές στη ζωή μου που μου φαίνεται βουνό να το ακούσω άλλη μια ακόμα XD The Underground Youth - Runaway (3): Ωπ ένας Κοκκινόπουλος εμφανίστηκε Giant - I'll See You In My Dreams (0): Whitesnake ξανα; :PΔεν το είχα ξανακούσει. Μόνο και μόνο γιαυτό ίσως κάτι πάρειMAX:Round #8: Αυτος ο γυρος ειχε κατι το ιδιαιτερο. Τα πρωτα μισα ηταν καλα, τα υπολοιπα ηταν χαλια! Δεν θα επρεπε να ηταν γυρος! Πιτσα επρεπε να ηταν! Μιση σπεσιαλ, μιση μαργαριτα! Ikon - Shadowplay (10): Εδω ξεφυγε ενα μανιταρι! Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (0): Πρωτη φορα το ακουω αλλα μ αρεσε! Ry Cooder - Dreamer (0): Αυτο το χορευα μονος μου! Viza - Viktor (0): Τι ονειρα βλεπεται και βαζεται τετοια?!?NOM: Armand Amar - Life (12): Τον Αρμάν Αμάρ τον είχα ψάξει πολύ στο παρελθόν, γιατί με είχε συγκλονίσει. Αυτό το κομμάτι όμως, δεν το είχα ανακαλύψει. Είναι τόσο μυσταγωγικό, μυστηριακό και υπέροχο! Richard Koechil - Sensitive Kind (10): Τέλειο! Madredeus - A Vaca De Fogo (8): Εξαίσιο! Clann - I Hold You (7): Στην αρχή δείχνει πεθαμένο αλλά μετά ζωντανεύει σιγά σιγά. Μάλλον νεκροφάνεια είναι. Bad Blood Orchestra - Never Better (6): Αν αφαιρέσεις την ηλίθια εικόνα στο βίντεο, μένει ένα ωραίο τραγούδι. Giant - I'll See You In My Dreams (5): 'Ημουνα νιά και γέρασα αλλά το τραγούδι μου αρέσει ακόμα και δεν το έχω ακούσει πολύ για να το βαρεθώ. Ry Cooder - Dreamer (4): Το τραγούδι είναι πολύ οικείο και ευχάριστο κι ο Ry Cooder σπουδαίος μουσικός. Ikon - Shadowplay (3): Ιδιαίτερο και πολύ όμορφο! Macbeth - Aloisa (2): Αυτή η πλευρά της metal, δηλαδή οι μπαλάντες και ό,τι μοιάζει με μπαλάντα, μου αρέσει πάρα πολύ. Είχα βάλει κι εγώ κάποτε metal μπαλάντα στο παιχνίδι (Judas Priest - Before the Dawn) και είχε πιάσει πάτο. Canned Heat - On The Road Again (1): Το έχω ακούσει τόσο πολύ αλλά πάντα μου αρέσει. Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (0): Σα νερόβραστο κρεμμύδι. Eyes Of The Nightmare Jungle - Dreamstealers (0): Αδιάφορο. Diogo Nogueira, Martinho Da Vila, Jorge Aragão & Zeca Pagodinho - Poder Da Criação (0): Ούτε φωνητικά ούτε μουσικά ούτε ορχηστρικά ούτε τίποτα άλλο μου αρέσει. Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (0): Επική συμμετοχή! Ως live τα σπάει. Είναι φανταστικό. Κι αν το παιχνίδι παιζόταν πολλά χρόνια πριν, θα του έδινα σίγουρα 12. Testament - The Legacy (0): Αδιάφορη μελωδία. Opeth - Face Of Melinda (0): Δεν τους γνώριζα. Δεν μου έλειπαν κι όλας. Για ένα τόσο βαρύγδουπο είδος μουσικής (death metal), είναι αδόκιμος ο χαρακτηρισμός "μέτριο" αλλά κάπως έτσι αντιλήφθηκα το τραγούδι. Дмитрий Хворостовский (Ντιμίτρι Χοροστόβσκι) - Vis-A-Vis (0): Τον Ντμίτρι Χοροστόβσκι τον έχω ψάξει πάρα πολύ, γιατί μου αρέσει η φωνή του. 'Ομως, εδώ δεν μου αρέσει το τραγούδι. Muna - What I Want (0): What I want, is another song. Viza - Viktor (0): Λατρεύω τον Σερτζ Τανκιάν και τον τρόπο που τραγουδάει. Εκεί που είναι άγριος, αμέσως γίνεται γλυκός κι ανεπανάληπτος. Το τραγούδι όμως δεν είναι σπουδαίο και υποχρεωτικά θα μείνει χωρίς βαθμό, λόγω ελλείψεως βαθμών. Celtic Woman - Níl Sé'n Lá (0): Τις Celtic Woman τις γνώρισα σε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποτέ δεν αναρωτήθηκα τί άλλο έχουν πει. Κι ορίστε, μου ήρθε η πληροφορία στο πιάτο. 'Εχω αδυναμία στην ιρλανδέζικη μουσική αλλά το τραγούδι αυτό, δεν είναι σπουδαίο. Μόνο το ορχηστρικό μέρος μου αρέσει πολύ.NOV: Macbeth - Aloisa (12): Ένα από τα τρία κομμάτια που ξεχώρισα στον γύρο, έστω και δύσκολα πήρε το δωδεκάρι μου. Madredeus - A Vaca De Fogo (10): Μια αγαπημένη μπάντα, σε ένα πολύ ωραίο κομμάτι, είχα βάλει και εγώ το ''O Pastor'' αλλά δεν άρεσε, για να δούμε αυτό τώρα. Celtic Woman - Níl Sé'n Lá (8): Θα το αποκαλούσα σαν μια οπτικο-μουσικο-φωνητική πανδαισία, πολύ μου άρεσε Дмитрий Хворостовский (Ντιμίτρι Χοροστόβσκι) - Vis-A-Vis (7): Πολύ καλό, λίγο μου την χαλάει ο υπέρμετρος δυναμισμός και εκφραστικότητα στην φωνή του Χοροστόβσκι The Underground Youth - Runaway (2): Αν και μου άρεσε το είχα αναγκαστικά στα μηδενικά, τελικα δεν μου έκανε η καρδιά να το αφήσω χωρίς βαθμό... Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You (0): Αυτοί έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να μου την σπάνε με τις ψευτοδημοκρατικές τους ευαισθησίες Muna - What I Want (0): Αρκετά συμπαθητικό, και εκεί που φαινόταν ότι κάτι θα έπερνε, τελικά έπεσε στο μηδέν. Armand Amar - Life (#): Το Life είναι ένα κομμάτι από το soundtrack της ταινίας-ντοκιμαντέρ ''Home'' (2009) του Yann Arthus-Bertrand. Η ταινία αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από εναέριες λήψεις από διάφορα μέρη της Γης, δείχνει την ποικιλομορφία της ζωής στη Γη και πώς η ανθρωπότητα απειλεί την οικολογική ισορροπία του πλανήτη. Χρειάστηκαν πάνω από δεκαοκτώ μήνες για να ολοκληρωθεί η ταινία, ο σκηνοθέτης Yann Arthus-Bertrand, ένας εικονολήπτης, ένας μηχανικός κάμερας και ένας πιλότος πέταξαν με ένα μικρό ελικόπτερο σε διάφορες περιοχές σε περισσότερες από πενήντα χώρες. Η μαγνητοσκόπηση έγινε με τη χρήση καμερών "Cineflex" υψηλής ευκρίνειας. Tο Home ήταν η πρώτη ταινία παγκοσμίως που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, στο Διαδίκτυο και σε DVD σε πέντε ηπείρους.Την μουσική επένδυση της ταινίας ανέλαβε ο Γάλλος συνθέτης Armand Amar που κατάφερε να συνδυάσει πολύ καλά το μουσικό με το οπτικό θέμα. Η κραυγή που ακούγεται προς το τέλος του κομματιού υποδηλώνει την αντίδραση της φύσης από τα δεινά που υφίσταται από την ανθρωπότητα.Συγκεντρωτικά αποτελέσματα +/- Παίκτης∑Γ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ121 JEN743107771251594554721042 MRH5474491364210287104413 +3 LOV518647629507342108764 +2 MIC514501187455386245725 -2 JUD497115564744569139496 +2 STR49177698123776346557 -3 MAX48973464677659050428 +1 NOM48688768443534248529 -4 LIL4811041045876594113810 DRH476387472846347455311 +3 NOV457141444794798699212 GBO451449440634672395313 +4 JIM4376638651387x828614 -1 GIL425832297236539544215 +3 AGE416404035676551417716 -5 TRI41349101848396xxx17 -2 ERA409532770582273614518 -2 FER400303141732257984819 OZO373192458205358905120 CON330553256203441583421 +1 GAB294153621303353456122 -1 EMM286173246471757234723 SIS21789562547xxxx 2
gilles68 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, mic2mic είπε Дмитрий Хворостовский (Ντιμίτρι Χοροστόβσκι) - Vis-A-Vis : 27 λεπτά πριν, mic2mic είπε DRH (0): Χαχαχα!!!! Ο Φραγκούλης!!!! Ο Φραγκούλης αφού λούστηκε με Axe.
lovesucks Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολλά συγχαρητήρια @JennyP ,μπράβο !!!Πρωτιά με ένα φανταστικό κομμάτι!!! Μπράβο αγαπητέ @NovaLacertae και JIM για τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα!!! Σε αυτόν τον γύρο γράφτηκε, κατα τη ταπεινή μου γνώμη, το καλύτερο σχόλιο ever!!!!Ακόμη γελάω...πέθανα!!! Τα εύσημα πάλι στη @JennyP 6 ώρες πριν, mic2mic είπε Muna - What I Want : JEN (0): Δε μας λυπήθηκες καθόλου. Είδαμε και την αξύριστη Μuna. Έλεος πια! Προσκυνώ!!!!Γελάωωωωωωω @gilles68 αν και γελάω...8 έβαλα στη Muna😊😊😊 Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από lovesucks 1
drh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 23/7/2022 στις 7:04 ΠΜ, mic2mic είπε JUD (8): Τι τραγουδάρα το ομώνυμο του δίσκου. Εύγε που μου το θύμισες Μπερδεύει αυτό, ε; Άλλος δίσκος ήταν το Legacy. Το κομμάτι είναι στο Souls of black 😜 Στις 23/7/2022 στις 7:04 ΠΜ, mic2mic είπε NOV (10): Μια αγαπημένη μπάντα, σε ένα πολύ ωραίο κομμάτι, είχα βάλει και εγώ το ''O Pastor'' αλλά δεν άρεσε, για να δούμε αυτό τώρα. Εμ κι εσύ...ήθελες τον Πάστορα.....βάλε τον Κάστορα που είναι πιο ωραίο 1
NovaLacertae Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δέκα ώρες απομένουν για να ανέβει ο έννατος γύρος και στην λίστα φαίνεται να μην έχει στείλει κομμάτι ακόμα μόνο η @lila19 2
mic2mic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Γύρος #9Playlist01. Thurisaz - Years Of Silence 02. Ilya - They Died For Beauty 03. Ricardo Tanturi Con Su Orquesta Típica Los Indios & Enrique Campos - Una Emoción 04. Esperanto - Obsession 05. Zanias - Follow The Body 06. Sidney Bechet - As-Tu Le Cafard 07. Dan Fogelberg - Time Like This 08. Novastar - Life Is All 09. Habibti Ensemble - Baghdad 10. Novak - Rapunzel 11. Cocoon - Comets 12. Σοφια Αρβανιτη Bonnie Tylerτη Η Bo - The Deseert In Your Xeart 13. Blank Range - Ember In The Ash 14. Villagers Of Ioannina City - For The Innocent 15. Archspire - Drone Corpse Aviator 16. Secret Garden - Nocturne 17. Dury Dava - Ζούπα 18. Playing For Change - Diaraby 19. Void Droid - Super Ego Villain 20. Νεφέλη Φασουλη - Βόλτα 21. Violet Orlandi - The Worm SIS - DNS TRI - DNS 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Υπάρχουν κάποια λαθάκια στους τίτλους. Καλό είναι να κάνουμε ένα τσεκ πριν στείλουμε, για να 'ναι εντάξει και στην αναζήτηση αργότερα.
MaXmaD Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, drh είπε Μπερδεύει αυτό, ε; Άλλος δίσκος ήταν το Legacy. Το κομμάτι είναι στο Souls of black 😜 Εμ κι εσύ...ήθελες τον Πάστορα.....βάλε τον Κάστορα που είναι πιο ωραίο Τι μπαλανταρα ειναι αυτη? Μου ειχε διαφυγει δεν το ειχα ξανακουσει! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Προσοχή - Προσοχή! Η άκυρη ξαναχτυπά! ΑΛΛΑ, βρε παιδιά, είδα αυτό το βιντεάκι και μου βγήκε η επιθυμία να το μοιραστώ μαζί σας. Ένα χταπόδι κοιμάται και αλλάζει χρώματα. Η δρ Τζέκιλ, όσο το βλέπει, γοητεύεται τα μάλα. Η κυρία Χάιντ πάλι, το βλέπει και σκέφτεται τι μεγάλο ταπεράκι θα γέμιζε. Χταποδάκι ξιδάτο. Μμμ!
nomainline Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Προσοχή - Προσοχή! Η άκυρη ξαναχτυπά! ΑΛΛΑ, βρε παιδιά, είδα αυτό το βιντεάκι και μου βγήκε η επιθυμία να το μοιραστώ μαζί σας. Ένα χταπόδι κοιμάται και αλλάζει χρώματα. Η δρ Τζέκιλ, όσο το βλέπει, γοητεύεται τα μάλα. Η κυρία Χάιντ πάλι, το βλέπει και σκέφτεται τι μεγάλο ταπεράκι θα γέμιζε. Χταποδάκι ξιδάτο. Μμμ! Πωπω! Τώρα που είδα ότι γίνεται εμπριμέ, μου ήρθε μία αναγούλα και έγινα δρ Τζέκιλ. Spoiler αναγκαστικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, nomainline είπε Πωπω! Τώρα που είδα ότι γίνεται εμπριμέ, μου ήρθε μία αναγούλα και έγινα δρ Τζέκιλ. Απόκρυψη περιεχομένων αναγκαστικά. Είδες η παμπόνηρη αλεπού, αυτή η κα Χάιντ; Επίτηδες έβαλε το βιντεάκι για να πάθετε αυτό που έπαθες εσύ, και να μαζέψει και τα δικά σας χταποδάκια.
drh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Αξιότιμοι συναγωνιστές, πάτησα το κουμπάκι της παράτασης για την αποστολή της βαθμολογίας είμαι εκτός Ελλάδας και επιστρέφω αύριο βράδυ αργά θα κάνω μια προσπάθεια να στείλω σήμερα το βράδυ, αλλά δυσκολο το βλέπω το πιθανότερο είναι να στείλω μεθαύριο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα