Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Θα σας πηξω στην death metal απ εδω και στο εξης! Θα δειτε εσεις!
MaXmaD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, mic2mic είπε Εμένα όμως με αυτό που έβαλες μου χάλασες μια απόλυτα ισορροπημένη και αρμονική σχέση που είχα μέχρι πρότινος με τους Χατζηφραγκέτα. Δηλαδή μέχρι τώρα οι Χατζηφραγκέτα αγνοούσαν πλήρως την ύπαρξή μου και εγώ την δική τους. Τώρα αυτοί συνεχίζουν να αγνοούν την ύπαρξή μου αλλά εγώ δυστυχώς δεν έχω πλέον αυτήν την πολυτέλεια. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά μέχρι να καταφέρω να τους ξεχάσω και να αποκατασταθεί η πρότερη ισορροπία. Εσυ καλα τα λες, αλλα απ οτι εχω καταλαβει η σχεση σου ακομα και τωρα ειναι πλατωνικη. Εγω τι να πω που το youtube μ εχει πλημμυρισει στα related?? Hint προς ολους: Αποσυνδεστε τον λογαριασμο σας οταν βλεπετε τραγουδια του διαγωνισμου! Ακομα εφιαλτες βλεπω με τις Trio Mandili !
Conan2046 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mic2mic είπε Εμένα όμως με αυτό που έβαλες μου χάλασες μια απόλυτα ισορροπημένη και αρμονική σχέση που είχα μέχρι πρότινος με τους Χατζηφραγκέτα. Δηλαδή μέχρι τώρα οι Χατζηφραγκέτα αγνοούσαν πλήρως την ύπαρξή μου και εγώ την δική τους. Τώρα αυτοί συνεχίζουν να αγνοούν την ύπαρξή μου αλλά εγώ δυστυχώς δεν έχω πλέον αυτήν την πολυτέλεια. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά μέχρι να καταφέρω να τους ξεχάσω και να αποκατασταθεί η πρότερη ισορροπία. Άρα κατά βάθος σ' άρεσαν και ντρέπεσαι να το παραδεχτείς, γιατί; Μπορείς να πας σε κανένα live τους να τα πιείτε παρέα μπίρα από το κουτάκι να γίνετε φιλαράκια και να δημιουργηθεί ένα νέο σημείο ισορροπίας. Εγώ τα περισσότερα κομμάτια που ακούω μια που τα ακούω και μια που έχω ξεχάσει και την ύπαρξη τους σ' αυτόν τον διαγωνισμό. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Conan2046
Agent_Orange Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, Conan2046 είπε μια που τα ακούω ακους και κομματια εσυ; εγω στην τύχη βάζω πόντους, αν μ'αρεσει το thumbnail. ουτε υπο την απειλή όπλου δεν θα τα άκουγα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Εγω τι να πω που το youtube μ εχει πλημμυρισει στα related?? Hint προς ολους: Αποσυνδεστε τον λογαριασμο σας οταν βλεπετε τραγουδια του διαγωνισμου! Ακομα εφιαλτες βλεπω με τις Trio Mandili ! 20 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Εγώ τα περισσότερα κομμάτια που ακούω μια που τα ακούω και μια που έχω ξεχάσει και την ύπαρξη τους σ' αυτόν τον διαγωνισμό. Μα έχω αγανακτήσει πχια. Να θες να τους κάνεις ανθρώπους, και να προβάλλουν τέτοια σθεναρά αντίσταση. Γρήγορα στο θρανίο με τον DRH, και φορέστε αυτά τ' ακουστικά. Ο μεν, DRH, θ' απολαμβάνει τα μελωδικά κελαηδίσματα της Loreena, θα ταξιδέψει ολίγον με Enigma και θα ξεσκονίσει για τα καλά τα τραγούδια των Αρβανιτάκη και Νταλάρα. Ο δε, Max, θα εντρυφήσει στην υπεροχότητα των Trio Mandili, θα μάθει να εχτιμάει τον ακαταμάχητο Bill Laswell και τον Ebgeny Grinko, και θ' ακούσει μια χούφτα φορές ακόμη τους Teresa Cristina & Pedro Miranda, για να δείξει λίγο σεβασμό. Άκου εκεί "το ακούω τρώγοντας ποπ κορν". Ντροπής πράματα, αγαπητέ. Όσο για τον Conan; Ο χειρότερος όλων, γι' αυτό η τιμωρία θα είναι παραδειγματική. Θ' ακούσει μονοκοπανιά και τους 7 γύρους, και θα μας γράψει τι αποκόμισε. Δεν θα θυμάται; Απ' την αρχή! Στο ίδιο θρανίο κι ο @Agent_Orange. Επανάληψη σε ό,τι ΔΕΝ έχει να κάνει με ροκ και μέταλ.
Conan2046 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε ακους και κομματια εσυ; εγω στην τύχη βάζω πόντους, αν μ'αρεσει το thumbnail. ουτε υπο την απειλή όπλου δεν θα τα άκουγα Έτσι εξηγείται πως μου έχεις δώσει μόνο 3 πόντους παρά τις τραγουδάρες που βάζω.. 3 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Όσο για τον Conan; Ο χειρότερος όλων, γι' αυτό η τιμωρία θα είναι παραδειγματική. Θ' ακούσει μονοκοπανιά και τους 7 γύρους, και θα μας γράψει τι αποκόμισε. Δεν θα θυμάται; Απ' την αρχή! Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είμαι σε θέση και να γράψω κάτι μετά από αυτό το βασανιστήριο; Εντάξει μέσα σ' αυτά θα ακούω και την όαση των δικών μου κομματιών αλλά δεν αρκεί.
Agent_Orange Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Εγω πάντως 7 γύρους μπορεί να φάω, να ακούσω με τιποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είμαι σε θέση και να γράψω κάτι μετά από αυτό το βασανιστήριο; Εντάξει μέσα σ' αυτά θα ακούω και την όαση των δικών μου κομματιών αλλά δεν αρκεί. Εντάξει. Έχει χάρη που είμαι ψυχούλα. Θα μαλακώσω λιγουλάκι. Θα κάνεις και ένα διάλειμμα 1,5 ώρας ενδιάμεσα κάθε γύρου. Υπεραρκετή ώρα, για να επεξεργαστείς ό,τι άκουσες και να πάρεις μιαν ανάσα για τον επόμενο.
Conan2046 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Εντάξει. Έχει χάρη που είμαι ψυχούλα. Θα μαλακώσω λιγουλάκι. Θα κάνεις και ένα διάλειμμα 1,5 ώρας ενδιάμεσα κάθε γύρου. Υπεραρκετή ώρα, για να επεξεργαστείς ό,τι άκουσες και να πάρεις μιαν ανάσα για τον επόμενο. Κάτσε τώρα γιατί εδώ έχουμε ανισορροπία που λέει και ο φιλτατότατος MIC. O Agent μου έχει δώσει 3 μόνο πόντους αλλά το ίδιο έχω κάνει κι εγώ, αλλά εσύ μου έχεις δώσει 3 κι εγώ 14 ολόκληρους, είναι θέμα, λέω να σου ετοιμάσω κ εγώ μια λίστα που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε κρητικά κομμάτια (αν είμαι στα κέφια μου θα σου βάλω μέχρι και Ζερβάκη απ' τα παλιά) και θα τελειώνει φυσικά με ένα ποτ πουρί των Χατζηφραγκέτα η λίστα θα είναι ισόχρονη με την συνολική διάρκεια των έως τώρα κομματιών του διαγωνισμού. Αν και το δικό μου γούστο είναι υψηλότατο επειδή προφανώς δεν μπορείς να αντιληφθείς την ποιότητα των ακουσμάτων που θα βάλω αυτή η μουσική πανδαισία θα σου ακούγεται υποψιάζομαι εξίσου δύσκολη με την δική μου λίστα. Αν αντέξουμε και οι 2 εως τέλος κερνάω μπίρες (στην Κρήτη) να πνίξουμε τον καημό μας, αν δεν αντέξουμε πίνουν οι άλλοι κονιάκ στην μνήμη μας. (στους βαθμούς αναφέρομαι στα τελευταία στατιστικά που έχει δώσει ο MiC.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Κάτσε τώρα γιατί εδώ έχουμε ανισορροπία που λέει και ο φιλτατότατος MIC. O Agent μου έχει δώσει 3 μόνο πόντους αλλά το ίδιο έχω κάνει κι εγώ, αλλά εσύ μου έχεις δώσει 3 κι εγώ 14 ολόκληρους, είναι θέμα, λέω να σου ετοιμάσω κ εγώ μια λίστα που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε κρητικά κομμάτια (αν είμαι στα κέφια μου θα σου βάλω μέχρι και Ζερβάκη απ' τα παλιά) και θα τελειώνει φυσικά με ένα ποτ πουρί των Χατζηφραγκέτα η λίστα θα είναι ισόχρονη με την συνολική διάρκεια των έως τώρα κομματιών του διαγωνισμού. Αν και το δικό μου γούστο είναι υψηλότατο επειδή προφανώς δεν μπορείς να αντιληφθείς την ποιότητα των ακουσμάτων που θα βάλω αυτή η μουσική πανδαισία θα σου ακούγεται υποψιάζομαι εξίσου δύσκολη με την δική μου λίστα. Αν αντέξουμε και οι 2 εως τέλος κερνάω μπίρες (στην Κρήτη) να πνίξουμε τον καημό μας, αν δεν αντέξουμε πίνουν οι άλλοι κονιάκ στην μνήμη μας. (στους βαθμούς αναφέρομαι στα τελευταία στατιστικά που έχει δώσει ο MiC. Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη, αλλά έλα που έπεσες στην περίπτωση. Τα μόνα που δεν είναι του γούστου μου είναι ο Armstrong, ο Dylan... και δεν θυμάμαι τους Στίχοιμα, οπότε τους συμπεριλαμβάνω μέσα. Τα υπόλοιπα μου άρεσαν, αλλά δεν έφταναν οι βαθμοί για παραπάνω. Δυστυχώς για σένα, είμαι σε ευνοϊκότερη θέση. χαχα Πέρα απ' την πλάκα, για μένα, έχεις μια πολύ καλή performance στο παιχνίδι, παρόλο που τα τραγούδια σου δεν εκτιμήθηκαν όσο έπρεπε βαθμολογικά. 🙂 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Mrs. Hyde
mic2mic Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Πέρα απ' την πλάκα, για μένα, έχεις μια πολύ καλή performance στο παιχνίδι, παρόλο που τα τραγούδια σου δεν εκτιμήθηκαν όσο έπρεπε βαθμολογικά. 🙂 Είναι αυτό που λένε "καλό παιδί αλλά άτυχος". Πάντως με τις επιλογές μου για τους επόμενους γύρους προβλέπεται να ατυχήσω κι εγώ. Διαπίστωσα ότι με το γούστο που έχετε πρέπει να ανησυχώ αν παίρνω καλούς βαθμούς.
Ferelpis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επιτέλους μπορώ να γράψω στο φόρουμ. Σας έβλεπα, παρακολουθούσα αυτά που γράφατε αλλά δεν μπορούσα να γράψω. Είχα θέματα με τον υπολογιστή. Χάθηκαν κωδικοί και τα συναφή. Τα πολλά μου συγχαρητήρια στη (ελπίζω να είναι σωστό το άρθρο και να είναι δυο μέτρα κοπελάρα, μη μας βγει δυο μέτρα παλικάρι) lovesucks για την πρωτιά και για το εξαιρετικό κομμάτι που έβαλε. Το λάτρεψα! Mrs. Hyde ευχαριστώ για το μπράβο σου και δεν τρέχει τίποτα για το βαθμό. Το κομμάτι που έβαλες επίσης μου άρεσε πολύ. Πήγαινε πάνω - κάτω. Ήταν όμως δύσκολος γύρος. Είχε αρκετά ωραία κομμάτια. Να φανταστείτε ότι στην αρχή δε μου άρεσε καθόλου (ο γύρος). Άντε γερά. Το φάγαμε το παιχνίδι. Μου τρώτε ώρες από το μπάνιο μου, αλλά χαλάλι σας! 🤪 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Ferelpis 4 1
JennyP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Συγχαρητήρια @lovesucks για το τραγούδι. Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Μερσί @Mrs. Hyde για το φιλί. Σου είχα πει, πρόσεχε που τα δίνεις. Ήταν από τους ωραίους γύρους. 4
lovesucks Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Πριν λίγο κατάφερα να μπω να σας διαβάσω!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ ...ειδικά τα παιδιά που έδωσαν το 12 αρι τους στην επιλογή μου😊😊😊(και όλους τους υπόλοιπους εννοείται!) Συγχαρητήρια @Mrs. Hyde και @Ferelpis ! Νομίζω πως την πρώτη θέση την έκρινε ο αγαπητός @Ferelpis που εστειλε και τελευταίος βαθμολογία!🥰🥰 Ήμουν ανάμεσα σε δύο κομμάτια τους κ έβαλα τελευταία στιγμή το νικητήριο γιατί είδα πως είχε ξαναμπεί από @drh κομμάτι από τον ίδιο δίσκο που ήταν η άλλη μου επιλογή..Σας την αφήνω κ αυτή.. Καλή σας νύχτα!! 4 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Αρχίστε ν' ανυπομονείτε για τον επόμενο γύρο, καρδερινούλες μου, μπεκατσούλες μου, μαυροτσιροβάκια μου εσείς. Μπορεί ν' άλλαξα γνώμη 5-6 φορές, αλλά κατέληξα στο αρμόζον τραγούδι τού 8ου γύρου. Στο τραγούδι που θα κάνει τα πλήθη, έστω αυτό το μικρό πλήθος των είκοσι ατόμων που απέμεινε, ν' αναφωνεί εκστασιασμένα "μα τι έβαλε το άτομο;!". Και για να το λέω και να το πιστεύω αυτό, ξέρετε εσείς, θα μετράω από κάτω προς τα πάνω. Αντ' αυτού, όσα είπα πως θα πάνε άπατα (βλ Alex Sid, the Silent Crossing (πίστευα πως θα το ξέρατε), Inner Shade) πήγαν εξαιρετικά. Άγνωσται αι βουλαί των φορουμβιζιονικών. 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα