Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, JennyP είπε

Κάτσε να γίνω πιο καυστική

Αχα δικο σου ειναι το κομμάτι !! 😝

Στις 11/7/2022 στις 10:24 ΜΜ, MaXmaD είπε

Μ' εκεινο το μπασκετακι

Για κανα 2κ22 το πολυ για τπτ αλλο δεν ειμαστε 

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, drh είπε

Δεν αναφερόμαστε στα κομμάτια πριν τελειώσει ο γύρος 😈😈😈

Stop No GIF by Bouygues Telecom

.....εκτός αν είστε εγώ και κάποιος έβαλε Λορήνα...ή Φραγκούλη...ή Αρβανιτάκη....ή Νταλάρα....ή Liam Gallagher...ή Oasis...ή Enigma...ή....ή.....ή.....................................................

Να μην πω, δηλαδή, ότι μου άρεσαν πάρα πολύ κι οι Placebo, ε; Να το πω; *σκαλίζει το πάτωμα με το πόδι

*Με μάτια σχισμές* Καλά, καλά. Δεν θα το πω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

Αχα δικο σου ειναι το κομμάτι !! 😝

Βρε συ δεν εισαι σωστος τωρα. Εαν ειναι δικο μου οκ. Εαν ομως δεν ειναι τοτε μπορει αυτο το σχολιο σου να επηρρεασει τη βαθμολογια αλλου παιχτη.  

Eγω να σε πειραξω ηθελα με το σχολιο μου μουσικα ακαλαισθητε.😂

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

1η 15ω... άιντε... θέλω να μάθω ποιος κρύβεται στο Ewian - Escape, να του κάνω ένα σμουααατςςς. Έχει γίνει το κόλλημα των ημερών.

Ξυπνητηράκι στις 5 τα χαράματα και θα λυθούν όλες οι απορίες.

Δημοσ.
16 hours ago, drh said:

Δεν αναφερόμαστε στα κομμάτια πριν τελειώσει ο γύρος 😈😈😈

Stop No GIF by Bouygues Telecom

.....εκτός αν είστε εγώ και κάποιος έβαλε Λορήνα...ή Φραγκούλη...ή Αρβανιτάκη....ή Νταλάρα....ή Liam Gallagher...ή Oasis...ή Enigma...ή....ή.....ή.....................................................

δεν εχει κιτρινη καρτα. ban για ενα μηνα κατευθειαν:p

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/7/2022 στις 12:43 ΠΜ, Mrs. Hyde είπε

Δεν ξέρω κανέναν, βρε. 🙃😇

Εδω ολοκληρη σεχτα εχετε! Εκεινη την 31 Νοεμβριου πως τι λετε... 

Η μηπως δεν ησουν εσυ? Οχου μπερδευτηκα, παω να δωσω τα τελευταια μηδεν!

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MaXmaD είπε

:lol::lol:

Ακόμα και με το τημ τής 13ης Νοεμβρίου, δεν γνωριζόμαστε. 😟

Μόνο έναν ξέρω. Κι αυτός είναι απ' τους guest stars, στις εμφανίσεις του. Ο poulinos. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MaXmaD είπε

H 31η Φεβρουαρίου είναι! 😉😇😜

Πλάκα έχει TO MadMax ! 

3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Ακόμα και με το τημ τής 13ης Νοεμβρίου, δεν γνωριζόμαστε. 😟

Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό.... Κάποια στιγμή θα βρεθούμε στην ίδια πόλη! 

😉🙂

Μόλις παρατήρησα ότι λίγο πριν σκότωσα το όνομα του MaxMad αλλά δεν κάνω edit γιατί μου φαίνεται πολύ αστείο το λάθος μου!

😄

• Like 1
Δημοσ.

Γύρος #7 - Αποτελέσματα

ΤίτλοςAGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
1 Ulver - Ulv… 10812860121270012742#5350100x3x
2 Chris & Car… 1043012006674811012125#865x8x
3 Jo Yeong-Wo… 98010002#011270746012210121x12x
4 The Village… 902006071212000612541058#x10x
5 Svrcina - M… 826600045555#20010660710x5x
6 Ewian - Esc… 72044463300#12101000101230x0x
7 Other Lives… 69001012700661000086000#2x2x
8 Placebo - B… 614007#0803310033028604x0x
9 Χατζηφραγκέ… 587#0000032450678040012x0x
10 Alexisonfir… 5483718210#001250070000x0x
11 Mazzy Star … 5012385044008000#47400x0x
12 J.S. Bach -… 4801200001080100002100#50x0x
13 Evgeny Grin… 46000000010006870003246x#x
14 A Transitio… 4550#0100001060001301008x1x
14 Handsome Fa… 450021048#0020300700720x0x
14 Teresa Cris… 4500031100070401000#0307x0x
17 The Murlock… 41#01505200025012100103x4x
18 Blood Cerem… 39100523002103#84000010x0x
18 Τάνια Τσανα… 390500000#8000000812000x6x
20 Destroyer -… 23078#0100000000000000x7x
21 Tropkillaz,… 1010000000000#0000000x0x
22SIS - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#xx
22TRI - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#

Σχόλια ανά τραγούδι

Round #7:
GIL: Ωραίος γύρος με μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια. Μόνο 3 κομμάτια ήταν ολοκαίνουργια, 5 ήταν της τελευταίας πενταετίας, 13 ήταν της τελευταίας δεκαετίας, 16 ήταν της τελευταίας εικοσαετίας και 5 ήταν παλιότερα. Έτσι με αναγκάζετε να ψηφίσω παλιότερα κομμάτια οπότε και ψήφισα πρώτο το κομμάτι από το Soundtrack του "Old boy" που ήταν το καλύτερο του γύρου με διαφορά.
JIM: Αρκετά καλός γύρος, με ωραία τραγούδια. Μπράβο παιδάκια.
MAX: Παλι ενας δευτερος γυρος με κομματια που πανω κατω ειναι στην μετριοτητα. Δυσκολευεσαι να πεις δλδ ποιο θα παρει 4 -5 -6. Εκανα πιστευω μια δικαιη βαθμολογια συμφωνα με τα γουστα μου. Μαλλον εχετε το μυαλο σας στις διακοπες!
NOV: Μου άρεσαν παρα πολλά κομμάτια, με κάποια προσπάθεια μπόρεσα να βρω μέχρι 3-4 μηδενικά, όλα τα άλλα ήταν ακόμα και για αρκετούς βαθμούς.
Επίσης στα κομμάτια που εδωσα τους βαθμούς 7, 6, 5, 4, τους αλλαζα συνέχεια θέσεις...
Όπως και στις τρεις πρώτες θέσεις τρία ισάξια κομμάτια... το πρώτο και τα δύο τελευταία τις λίστας

Ulver - Ulvsbakk :
NOV (10): Πολύ καλή μπάντα από την Νορβηγία, είχα και εγώ σκοπό να βάλω ένα κομμάτι τους (Russian Doll) ακόμα και σε μπόνους γύρο για τον Χούλκ... και αυτό έβαλε στον προηγούμενο παιχνίδι ο Χούλκ...
JIM (7): Αρκετά ωραία μουσική.
DRH (6): Ulver έβαλα κι εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι. Γενικά είναι καλοί σε ότι κάνουν. Αυτό, να πω την αλήθεια, το ψιλοβαριέμαι.
JUD (4): Ωραίοι οι Ulver. Νομίζω είχα ακούσει παλιά και ήταν κάπως διαφορετικοί; Θα τους τσεκάρω.
Θ'υμιζε λίγο bathory στο twilight of the gods
MIC (3): Μουσική για να ακούς όταν έχεις πουλήσει την κόρη σου σε σκλαβοπάζαρο για να αγοράσεις το τελευταίο iPhone και μόλις φτάνεις στο μαγαζί διαπιστώνεις ότι έχει εξαντληθεί.
GIL (0): Dark Folk από τη Νορβηγία, μελωδικό, μελαγχολικό και με ιδιαίτερες αρμονίες.
Από το άλμπουμ "Kveldssanger" 1996 Head Not Found
NOM (0): Με εντυπωσίασε η ιδιαιτερότητά του και το ορχηστρικό κομμάτι. Το φωνητικό όμως, δεν εμπίπτει στις προτιμήσεις μου. Θα ήθελα να έχω περίσσευμα βαθμών, γιατί σίγουρα δεν αξίζει το μηδέν.

Chris & Carla - The Silent Crossing :
DRH (12): Αδυναμίες 😍
MAX (12): 12 με διαφορα!
JUD (10): Γενικά ο γύρος είχε αρκετά αργά, αλλά νομίζω ξεχώρισε
NOM (8): Τους λατρεύω! Η μουσική τους με μαγεύει κι η φωνή της Carla με σαγηνεύει.'Αλλωστε, έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι Walkabouts.
NOV (6): Τα βασικά μέλη και δημιουργοί της αγαπημενης μπάντας The Walkabouts σε άλλο ένα πολύ καλό κομμάτι τους
MIC (5): Μουσική για να ακούς όταν έχεις μόλις διασχίσει την έρημο Mojave και έχεις φτάσει στο μοναδικό πανδοχείο εδώ και 500 χιλιόμετρα, τη στιγμή που ξεπεζεύεις από το άλογο και ετοιμάζεσαι να αράξεις στην αιώρα.
GIL (4): Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού οι Chris Eckman και Carla Torgerson που τους ξέρουμε από τους Walkabouts που σχηματίστηκαν στο Seattle το 1984. Όμορφο Folk/Country τραγούδι που υπάρχει και στο δίσκο που ηχογράφησαν ζωντανά στη Θεσσαλονίκη.
https://www.youtube.com/watch?v=pVV-4vdHuW4
Από το άλμπουμ "Life full of holes" 1995 Glitterhouse Records.
JIM (1): Not bad.

Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers :
GIL (12): Υπέροχη κινηματογραφική μουσική που θυμίζει Shigeru Umebayashi.
Από το άλμπουμ "Old boy (Original Motion Picture Soundtrack)" 2003 EMI (Korea) / Milan
MIC (12): Μουσική για να ακούς όταν αναρωτιέσαι πότε θα τελειώσει το βασανιστήριο αυτού του γύρου.
NOV (12): Εξαιρετικό, πολύ μ'άρεσε
NOM (10): Εκπληκτικό soundtrack. 'Εχω και μία αδυναμία στα βαλς...Είχα την εντύπωση πως έχει ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά μάλλον έκανα λάθος.
JUD (7): (Να ξαναδώ το oldboy)
JIM (0): Καλό για κάνα βάλς, αλλά not enough points.

The Village Stompers - Washington Square :
LIL (12): Πολύ ωραίο
NOV (8): Από τα αγαπημένα των '60!
Εδώ θα μπορούσε να είναι ο ΟΖΟ ή ο ΜΑΧ
JUD (6): Πολύ καλό! Παραλίγο να το μπερδέψω όταν έβαζα βαθμούς με το Times Square :P
NOM (5): Το γνωρίζω αλλά δεν θυμάμαι πώς. Είναι πολύ όμορφο!
MIC (1): Μουσική για να ακούς σε οικογενειακό τραπέζι με τους θείους που λένε συνέχεια τις ίδιες ιστορίες και τα ξαδέρφια που τα βαριέσαι χειρότερα κι απ'το Ενώπιος Ενωπίω.
GIL (0): Οι Village Stompers ήταν ένα συγκρότημα από το Greenwich Village της Νέας Υόρκης που έπαιζε Dixieland Jazz και ήταν ενεργό τη δεκαετία του '50 και του '60. Το τραγούδι αυτό ήταν τεράστια εμπορική επιτυχία την εποχή που βγήκε φτάνοντας μέχρι το Νο.2 του Billboard Hot 100 chart.
Από το άλμπουμ "The original Washington Square" 1963 Epic Records.
JIM (0): Ολίγον μονότονο κι όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Svrcina - Meet Me On The Battlefield :
NOV (7): Πρώτη φορά την άκουσα την κυρία και μου άρεσε πολύ
MIC (6): Μουσική για να ακούς όταν είσαι στο σούπερ μάρκετ και στέκεσαι για ένα τέταρτο αναποφάσιστος μπροστά στα ράφια με τις σοκολάτες προσπαθώντας να αντισταθείς στον πειρασμό αλλά τελικά καταλήγεις να τις αγοράζεις όλες.
GIL (5): Πολύ όμορφο acoustic pop τραγούδι. Ακούστε και την αυθεντική εκτέλεση που είναι εξίσου καλή: https://www.youtube.com/watch?v=qxkDVSvUO1o
Σινγκλ 2016 Svrcina. Αυθεντική εκτέλεση στο EP "Lover.Figter." 2016 Svrcina.
NOM (0): Υπέροχη φωνή, γλυκιά μελωδία και ευτυχώς, στο δεύτερο μισό μέρος, απέκτησε την ένταση που μου έλειψε στο πρώτο μισό.

Ewian - Escape :
JIM (12): Απ' τα ωραία τραγούδια του γύρου. Η μουσική φοβερή. Νομίζω το αξίζει το 12άρι μου.
NOM (12): Κι εκεί που ήμουν χάλια κι έλεγα συνέχεια "Μαρούσκα το εβιάν", νάτο! Μου το έφερες εσύ αγαπητέ/ή συμπαίκτη/ρια κι ήρθα στα σέστα μου. Πωπω ρε φίλε! Τί τραγουδάρα είναι αυτή!!!
GIL (0): Γεννημένος στη Λεττονία και μεγαλωμένος στη Γερμανία με κλασική μουσική παιδεία, ο Ewian Christensen σχημάτισε το 2013 ένα Rock συγκρότημα με τίτλο το όνομά του. Το τραγούδι προέρχεται από το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος. Μελαγχολικό Alternative Rock, Shoegaze ή όπως αλλιώς το χαρακτηρίσεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Από το άλμπουμ "Good old underground" 2014 Timezone.
MIC (0): Μουσική για να ακούς όταν κρυφοκοιτάς αν έχει πάρει ο ύπνος την γιαγιά σου στην πολυθρόνα ώστε να της κλέψεις ένα εικοσάρικο απ'το πορτοφόλι.

Other Lives - Sound Of Violence :
GIL (6): Indie Rock συγκρότημα από το Stillwater της Οκλαχόμα. Πολύ ωραίο τραγούδι με ενδιαφέρον βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "For their love" 2020 ATO Records.
JIM (0): Σχετικά οκ, αλλά δεν μπόρεσε να πάει παραπάνω.
MIC (0): Μουσική για να ακούς όταν ψάχνεις σφαίρες για να πυροβολήσεις το πόδι σου από την βαρεμάρα.
NOM (0): Πολύ όμορφο!

Placebo - Beautiful James :
JIM (10): Ωραίο και γνωστό κομμάτι.
NOM (6): Το εντυπωσιακό με τους Placebo, είναι πως δεν είναι placebo κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ! Δυνατό κομμάτι, μου έφτιαξε τη μέρα!
GIL (3): Και η επιστροφή των Placebo του Brian Molko. H indie rock στα καλύτερά της.
Από το άλμπουμ "Never let me go" 2022 So Recordings.
MIC (2): Μουσική για να ακούς όταν βαριέσαι τόσο πολύ που θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου αλλά τελικά δεν το κάνεις επειδή βαριέσαι να σηκωθείς για να πιάσεις το ξυραφάκι.
DRH (0): Εντάξει, κι εμένα μ'αρέσουν οι Placebo. Όμως δε θέλω να τους βάλω βαθμούς.
MAX (0): Χμμμ...αν βρω κατι καλυτερο δε θα τους τιμησω... Placebo? ποιοι ειναι αυτοι???
NOV (0): Καλό κομμάτι και γενικά κάποια κομμάτια των Placebo μου αρέσουν πολύ αλλά εδώ δεν περίσεψαν βαθμοί

Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς :
MAX (8): Αυτο ειναι trap??!??!?
JIM (5): Ωραίοι στίχοι. Δεν είχε τύχει να το ακούσω ξανά.
GIL (2): Παρόλο που μου αρέσει το ελληνικό Hip-Hop δεν τους ήξερα τους Χατζηφραγκέτα. Ο Δεληβοριάς με άγχωσε λιγάκι, αλλά τελικά το έβγαλε το κατεβατό χωρίς σαρδάμ.
Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Λούπα" 2011 JetoKalto Records.
DRH (0): Έχει χαβαλέ να το ακούσεις μια φορά. Φτάνει όμως μια φορά. Καλά, ο στίχος "τρελό μωράκι του ουρανού(??) για σένα λιώνω", θυμίζει πολύ mikeius:

"Μες τις αλάνες του βοριά
ακούς την όψη του χειμώνα
ποδήλατα της νιότης μας
αγγίζουν τον κανόνα!
Μα δεν κοιτάς πια τίποτα
αιώρες στους ανέμους,
η λήθη μου σκαλί-σκαλί
διπλώνει αγαπημένους!

Τριγύρισε με
Αγκάλιασε με
σ' ένα λιμάνι του ύπνου θλιβερό
Κίτρινο αστείο
Παλιό σχολείο
πάντα θα προσπαθώ να κολυμπώ! x2"
MIC (0): Μουσική για να ακούς ξημερώματα φεύγοντας απ'το μπαρ μετά από 50 αποτυχημένες προσπάθειες να πλησιάσεις γυναίκα.
NOM (0): Αν ήμουν εκεί, θα έμπαινα στο κλίμα, θα ένιωθα τον παλμό, θα πρόσεχα τους στίχους. Εδώ στο σπίτι μου, δεν μου λέει τίποτα.

Alexisonfire - Sweet Dreams Of Otherness :
JUD (12): Μου άρεσε αρκετά για 12άρι! Δεν έχω ιδέα τι είναι και τι παίζουν οι alexisonfire, αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε αρκετά φρέσκο.
MIC (7): Μουσική για να ακούς τη μέρα που πέθανε η μανούλα σου ενώ ταυτόχρονα σε εγκατέλειψε η γυναίκα σου μόλις έμαθε ότι ο γιος σου τα έφτιαξε με την κόρη σου και ότι η τράπεζα σου παίρνει το σπίτι όταν τους είπες ότι δεν μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο επειδή οι γιατροί σου δίνουν μόνο 3 μήνες ζωής.
JIM (0): Δεν με ξετρέλανε, αλλά δεν είναι κακό.
NOM (0): Μετρίου αναστήματος.
GIL (#): Η συμμετοχή μου στον 7ο γύρο προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ (κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου) του Καναδέζικου post-hardcore συγκροτήματος Alexisonfire. Μελωδικό και δυναμικό, θα το 'λεγε κανείς και νεοψυχεδέλια.
Από το άλμπουμ "Otherness" 2022 Dine Alone.

Mazzy Star - Fade Into You :
JIM (8): Ωραία vibes.
MIC (4): Μουσική για να ακούς αν είσαι οδοντίατρος και θέλεις να ηρεμήσεις τους ασθενείς σου την ώρα που βλέπουν τον τροχό να πλησιάζει.
NOM (4): Δεν φαντάζεστε πόσες εκατοντάδες φορές έχω ακούσει αυτό το τραγούδι. Μία εποχή της ζωής μου, το έβαζα συνεχώς να παίζει, γιατί το λάτρευα. Πάντα μου αρέσει πολύ!
DRH (3): Από τα κομμάτια που όσο σούπα κι αν έχουν γίνει, φαίνεται ότι δεν πρόκειται να τα βαρεθώ. Είχα βάλει κι εγώ Hope Sandoval στο παιχνίδι. Είναι όμως τόσο χιλιοακουσμένο (υποθέτω όχι μόνο από μένα) που δε θέλω να του βάλω πολλούς βαθμούς.
GIL (0): Οι Mazzy Star σχηματίστηκαν στη Santa Monica της Καλιφόρνια το 1988 από μέλη των Opal όταν στο συγκρότημα ανέλαβε το ρόλο της τραγουδίστριας η Hope Sandoval, αφού η Kendra Smith τους εγκατέλειψε. Το "Fade into you" είναι η μεγαλύτερή τους επιτυχία.
Από το άλμπουμ "So tonight that I might see" 1993 Capitol Records.
MAX (#): Ντρεπομαι για το κομματι που εβαλα πραγματικα!

J.S. Bach - Orchestral Suite No. 2 In B Minor, Bwv 1067- Viii. Badinerie :
MIC (10): Μουσική για να ακούς όταν μετά από αποτυχημένες εξορμήσεις σε Ιταλικά εστιατόρια τύπου Giacomo, επιστρέφεις επιτέλους στην γνωστή και αγαπημένη μακαρονάδα με κιμά της μαμάς σου.
JIM (0): Δεν μ' αρέσει τόσο το συγκεκριμένο.
NOM (#): Η συμμετοχή μου, είναι το τελευταίο μέρος (Badinerie) από την σουίτα για φλάουτο Νο2 σε σι ελάσσονα, έργο 1067 του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Ερμηνεύει η ορχήστρα The English Concert, υπό τη διεύθυνση του Trevor Pinnock. Προφανώς, το έργο είναι πασίγνωστο αλλά εκτός του ότι εμένα με συγκινεί πολύ, ήθελα να δω σε ποιούς είναι γνωστό.

Evgeny Grinko - Valse :
JUD (8): Πολύ πολύ ωραίο
JIM (6): Ωραίο και μου άρεσε αυτό το χαλαρό ας πούμε στυλ.
MRH (3): Πολύ όμορφο. Με γαλήνεψε.
NOM (2): Αγαπημένο αλλά όχι πολυακουσμένο.
DRH (0): Ξανάπαιξε κι αυτό στο παιχνίδι, ξανάπαιξε κι ένα άλλο δικό του 2 φορές. Του έδωσα βαθμούς τότε. Ας πάρουν κι άλλοι τώρα
GIL (0): Ωραίο κομμάτι αλλά έχει ξαναμπεί από το Φέρελπι στο 10ο παιχνίδι.
Από το άλμπουμ "Ice for Aureliano Buendia" 2014 Evgeny Grinko.
MAX (0): Ευτυχως ειδα οτι ξαναμπηκε και μ εβγαλε απο την δυσκολη θεση να του δωσω μηδεν!
MIC (0): Μουσική για να ακούς όταν έχεις déjà vu.

A Transition - Epinephrine :
GIL (10): A Transition είναι ένα project του Michael Kuzmowicz, ενός ερασιτέχνη μουσικού από το Borgholzhausen της Γερμανίας, μια μίξη postwave, postpunk, indiewave και ήχων των '80s, πολύ κοντά στα νεανικά μου ακούσματα. Πολύ μου άρεσε.
Σινγκλ 2022 3594550 Records DK.
JIM (0): Ενδιαφέρον μουσική, αλλά ως εκεί.
JUD (0): Με lyrics νομίζω θα ήταν καλύτερο. Μου άρεσε! Οριακά δεν μπήκε 10άδα
MIC (0): Μουσική για να ακούς όταν παίζεις ηλεκτρονικά και δεν μπορείς να βγάλεις την πίστα με τίποτα και σου έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια.
NOM (0): Πολύ δυνατή μουσική!

Handsome Family - Cold :
NOM (7): Υπέροχο!
GIL (0): Το συγκρότημα σχηματίστηκε στο Σικάγο και αποτελείται από τους Brett and Rennie Sparks που είναι ζευγάρι και στη ζωή. Απλά συμπαθητική Alternative Country.
Από το άλμπουμ "Unseen" 2016 Milk & Scissors Music.
JIM (0): Nothing special.
MIC (0): Μουσική για να ακούς όταν βλέπεις στην τηλεόραση Χατζηνικολάου και έχει χαλάσει ο ήχος.

Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação :
LIL (10): Κλαίω με τους στίχους :p Αν έχουν κάποιο βαθύτερο νόημα δεν το πιασα
GIL (7): Πολύ ωραία επανεκτέλεση στο υπέροχο τραγούδι των Zé & Zilda που πρωτοηχογραφήθηκε το 1944. https://www.youtube.com/watch?v=A5m2qrJiC_A
Προέρχεται από το μουσικό ντοκυμαντέρ "Brasileirinho - Grandes Encontros do Choro" του Mika Kaurismäki (2005), που ασχολείται με τη βραζιλιάνικη μουσική choro που ρυθμικά μοιάζει με τη σάμπα και είναι προγενέστερη. Πάρτε και ένα σύνδεσμο αν θέλετε να τη δείτε: https://www.youtube.com/watch?v=1dqipX7Wrw0
Από το άλμπουμ "Τhe sound of Rio: Brasileirinho (Music for the Motion Picture)" 2007 Milan.
JIM (4): Ωραία μουσική και vibe.
NOM (3): Τα τραγούδια της Λατινικής Αμερικής, εχουν εξέχουσα θέση στην καρδιά μου. Πολύ όμορφο κι αυτό και νομίζω πως είναι το πρώτο από Βραζιλία που μπαίνει σ' αυτό το παιχνίδι.
MAX (0): Αυτο εδω το ακουσα τρωγοντας popcorn.
NOV (0): Άλλο ένα άδικο μηδενικό

The Murlocks - Rolling On :
JIM (2): Μου αρέσει το στυλ του και η μουσική.
NOM (1): 'Οταν ο ψυχίατρός τους έκανε οντισιόν, συμμετείχα κι εγώ και επελέγην αλλά με έχουν ακόμα στον πάγκο, γιατί δεν είμαι όσο μουρλή θέλουν.
GIL (0): Ψυχεδελικό Rock από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πλάκα είχε το βίντεο κλιπ. Μουρλοκούκου.
Σινγκλ 2015 Flightless Records. Από το άλμπουμ "Young blindness" 2016 Flightless Records.
MIC (0): Μουσική για να ακούς ξαπλωμένος στο κρεβάτι προσπαθώντας να αποφασίσεις αν θα μπορέσεις να κοιμηθείς ή αν τελικά θα χρειαστεί να σηκωθείς για να σκοτώσεις το κουνούπι.

Blood Ceremony - Goodbye Gemini :
JIM (3): Αρκετά καλό γενικά. Δεν τους ήξερα αυτούς.
GIL (1): Stoner Rock συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2006 στο Τορόντο του Καναδά. Η τραγουδίστρια/φλαουτίστρια του συγκροτήματος Alia O'Brien, θέλει να γίνει Ian Anderson στη θέση του Ian Anderson.
Από το άλμπουμ "The Eldritch dark" 2013 Rise Above Records.
NOV (1): Στην τιμητική τελευταί βαθμολογούμενη θέση
MAX (0): Placebo2!
MIC (0): Μουσική για να ακούς στον οδοντίατρο την ώρα που βλέπεις τον τροχό να πλησιάζει.
NOM (0): Πωπω! Σκιάχτηκα! Εντάξει όμως, συνήλθα. Το τραγούδι είναι καλούλι.
JUD (#): Αγαπημένοι blood ceremony που δεν έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Βγήκαν την ίδια περίοδο με τους ghost περίπου, και πάντα στο μυαλό μου ήταν το πιο "true" occult συγκρότημα σε σχέση με τους προαναφερθέντες.
Λιγότερο εμπορικός ο ήχος τους προφανώς, αλλά όλα τα cd τους είναι ένα κι ένα.
Ίσως θα μπορούσα να βρω καλύτερο κομμάτι τους για το forumvision

Τάνια Τσανακλίδου - Δυο Ψυχές :
GIL (8): Τι να πω για την Τάνια Τσανακλίδου. Δε μπορώ να την κρίνω αντικειμενικά γιατί είμαι μεγάλος φαν. Ότι και να πει μου αρέσει ακόμα κι αν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα καλύτερά της.
Σινγκλ 2014 Feelgood Records
MIC (8): Μουσική για να ακούς όταν κάνεις απογραφή ψυχών, καρδιών και διαφόρων συναισθημάτων.
JIM (0): Δεν με τράβηξε καθόλου.
NOM (0): Πολύ καλή ερμηνεύτρια αλλά εμένα δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Το τραγούδι όμως, είναι πολύ όμορφο!
NOV (0): Πολύ καλή τραγουδίστρια η Τσανακλίδου ωραίο και το κομμάτι αλλά δυστυχώς έμεινε στο μηδέν

Destroyer - Times Square :
GIL (0): Indie Rock από το συγκρότημα του Dan Bejar που σχηματίστηκαν στο Vancouver του Καναδά το 1995 και έκτοτε έχουν συμμετάσχει στο σχήμα διάφοροι μουσικοί. Ο τίτλος του συγκροτήματος πάντως θυμίζει κλισέ όνομα Heavy Metal συγκροτήματος.
Ζωντανή ηχογράφηση στο KEXP Studio (16/10/2015).
Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Poison season" 2015 Merge Records
JIM (0): Λίγο φασαρία μου φάνηκε. Δεν είναι άσχημοι, αλλά ok.
JUD (0): Οριακά δεν μπήκε στην 10άδα. Σε κάποια σημεία μου άρεσε λίγο παραπάνω. Σίγουρα δεν εκτίμησα το σαξόφωνο :P
MIC (0): Μουσική για να ακούς όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στον παππού σου τις αναδρομικές συναρτήσεις.
NOM (0): 'Εχει κάτι όμορφο και πρωτότυπο, πράγμα που εκτιμώ ιδιαίτερα.

Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais :
GIL (0): Οι Tropkillaz είναι ένα καλλιτεχνικό δίδυμο από το São Paulo της Βραζιλίας που αποτελείται από τους Andre Laudz και Zé Gonzales. Αν σας αρέσει το Βραζιλιάνικο Hip-Hop περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν σας άρεσε δείτε και το κανονικό βίντεο κλιπ.
https://www.youtube.com/watch?v=77z60qxdF44
Σινγκλ 2018 SPA Produções Artísticas.
JIM (0): Μπα. Δεν ακούμπησε.
MIC (0): Μουσική για να ακούς όταν συσκέπτεσαι με τα υπόλοιπα τσογλάνια σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να δολοφονήσετε τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.
MRH (0): Πιο χαμηλό ήχο δεν μπορούσε να έχει; Με ξεκούφανε.
NOM (0): Εντάξει, καλό είναι.
LIL (#): Είπα να ρίξω λίγο το επίπεδο

Σχόλια ανά παίκτη

DRH:
Chris & Carla - The Silent Crossing (12): Αδυναμίες 😍
Ulver - Ulvsbakk (6): Ulver έβαλα κι εγώ στο προηγούμενο παιχνίδι. Γενικά είναι καλοί σε ότι κάνουν. Αυτό, να πω την αλήθεια, το ψιλοβαριέμαι.
Mazzy Star - Fade Into You (3): Από τα κομμάτια που όσο σούπα κι αν έχουν γίνει, φαίνεται ότι δεν πρόκειται να τα βαρεθώ. Είχα βάλει κι εγώ Hope Sandoval στο παιχνίδι. Είναι όμως τόσο χιλιοακουσμένο (υποθέτω όχι μόνο από μένα) που δε θέλω να του βάλω πολλούς βαθμούς.
Placebo - Beautiful James (0): Εντάξει, κι εμένα μ'αρέσουν οι Placebo. Όμως δε θέλω να τους βάλω βαθμούς.
Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς (0): Έχει χαβαλέ να το ακούσεις μια φορά. Φτάνει όμως μια φορά. Καλά, ο στίχος "τρελό μωράκι του ουρανού(??) για σένα λιώνω", θυμίζει πολύ mikeius:

"Μες τις αλάνες του βοριά
ακούς την όψη του χειμώνα
ποδήλατα της νιότης μας
αγγίζουν τον κανόνα!
Μα δεν κοιτάς πια τίποτα
αιώρες στους ανέμους,
η λήθη μου σκαλί-σκαλί
διπλώνει αγαπημένους!

Τριγύρισε με
Αγκάλιασε με
σ' ένα λιμάνι του ύπνου θλιβερό
Κίτρινο αστείο
Παλιό σχολείο
πάντα θα προσπαθώ να κολυμπώ! x2"
Evgeny Grinko - Valse (0): Ξανάπαιξε κι αυτό στο παιχνίδι, ξανάπαιξε κι ένα άλλο δικό του 2 φορές. Του έδωσα βαθμούς τότε. Ας πάρουν κι άλλοι τώρα

GIL:
Round #7: Ωραίος γύρος με μερικά πολύ ενδιαφέροντα κομμάτια. Μόνο 3 κομμάτια ήταν ολοκαίνουργια, 5 ήταν της τελευταίας πενταετίας, 13 ήταν της τελευταίας δεκαετίας, 16 ήταν της τελευταίας εικοσαετίας και 5 ήταν παλιότερα. Έτσι με αναγκάζετε να ψηφίσω παλιότερα κομμάτια οπότε και ψήφισα πρώτο το κομμάτι από το Soundtrack του "Old boy" που ήταν το καλύτερο του γύρου με διαφορά.
Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers (12): Υπέροχη κινηματογραφική μουσική που θυμίζει Shigeru Umebayashi.
Από το άλμπουμ "Old boy (Original Motion Picture Soundtrack)" 2003 EMI (Korea) / Milan
A Transition - Epinephrine (10): A Transition είναι ένα project του Michael Kuzmowicz, ενός ερασιτέχνη μουσικού από το Borgholzhausen της Γερμανίας, μια μίξη postwave, postpunk, indiewave και ήχων των '80s, πολύ κοντά στα νεανικά μου ακούσματα. Πολύ μου άρεσε.
Σινγκλ 2022 3594550 Records DK.
Τάνια Τσανακλίδου - Δυο Ψυχές (8): Τι να πω για την Τάνια Τσανακλίδου. Δε μπορώ να την κρίνω αντικειμενικά γιατί είμαι μεγάλος φαν. Ότι και να πει μου αρέσει ακόμα κι αν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τα καλύτερά της.
Σινγκλ 2014 Feelgood Records
Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação (7): Πολύ ωραία επανεκτέλεση στο υπέροχο τραγούδι των Zé & Zilda που πρωτοηχογραφήθηκε το 1944. https://www.youtube.com/watch?v=A5m2qrJiC_A
Προέρχεται από το μουσικό ντοκυμαντέρ "Brasileirinho - Grandes Encontros do Choro" του Mika Kaurismäki (2005), που ασχολείται με τη βραζιλιάνικη μουσική choro που ρυθμικά μοιάζει με τη σάμπα και είναι προγενέστερη. Πάρτε και ένα σύνδεσμο αν θέλετε να τη δείτε: https://www.youtube.com/watch?v=1dqipX7Wrw0
Από το άλμπουμ "Τhe sound of Rio: Brasileirinho (Music for the Motion Picture)" 2007 Milan.
Other Lives - Sound Of Violence (6): Indie Rock συγκρότημα από το Stillwater της Οκλαχόμα. Πολύ ωραίο τραγούδι με ενδιαφέρον βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "For their love" 2020 ATO Records.
Svrcina - Meet Me On The Battlefield (5): Πολύ όμορφο acoustic pop τραγούδι. Ακούστε και την αυθεντική εκτέλεση που είναι εξίσου καλή: https://www.youtube.com/watch?v=qxkDVSvUO1o
Σινγκλ 2016 Svrcina. Αυθεντική εκτέλεση στο EP "Lover.Figter." 2016 Svrcina.
Chris & Carla - The Silent Crossing (4): Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού οι Chris Eckman και Carla Torgerson που τους ξέρουμε από τους Walkabouts που σχηματίστηκαν στο Seattle το 1984. Όμορφο Folk/Country τραγούδι που υπάρχει και στο δίσκο που ηχογράφησαν ζωντανά στη Θεσσαλονίκη.
https://www.youtube.com/watch?v=pVV-4vdHuW4
Από το άλμπουμ "Life full of holes" 1995 Glitterhouse Records.
Placebo - Beautiful James (3): Και η επιστροφή των Placebo του Brian Molko. H indie rock στα καλύτερά της.
Από το άλμπουμ "Never let me go" 2022 So Recordings.
Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς (2): Παρόλο που μου αρέσει το ελληνικό Hip-Hop δεν τους ήξερα τους Χατζηφραγκέτα. Ο Δεληβοριάς με άγχωσε λιγάκι, αλλά τελικά το έβγαλε το κατεβατό χωρίς σαρδάμ.
Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Λούπα" 2011 JetoKalto Records.
Blood Ceremony - Goodbye Gemini (1): Stoner Rock συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2006 στο Τορόντο του Καναδά. Η τραγουδίστρια/φλαουτίστρια του συγκροτήματος Alia O'Brien, θέλει να γίνει Ian Anderson στη θέση του Ian Anderson.
Από το άλμπουμ "The Eldritch dark" 2013 Rise Above Records.
Ulver - Ulvsbakk (0): Dark Folk από τη Νορβηγία, μελωδικό, μελαγχολικό και με ιδιαίτερες αρμονίες.
Από το άλμπουμ "Kveldssanger" 1996 Head Not Found
The Village Stompers - Washington Square (0): Οι Village Stompers ήταν ένα συγκρότημα από το Greenwich Village της Νέας Υόρκης που έπαιζε Dixieland Jazz και ήταν ενεργό τη δεκαετία του '50 και του '60. Το τραγούδι αυτό ήταν τεράστια εμπορική επιτυχία την εποχή που βγήκε φτάνοντας μέχρι το Νο.2 του Billboard Hot 100 chart.
Από το άλμπουμ "The original Washington Square" 1963 Epic Records.
Ewian - Escape (0): Γεννημένος στη Λεττονία και μεγαλωμένος στη Γερμανία με κλασική μουσική παιδεία, ο Ewian Christensen σχημάτισε το 2013 ένα Rock συγκρότημα με τίτλο το όνομά του. Το τραγούδι προέρχεται από το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος. Μελαγχολικό Alternative Rock, Shoegaze ή όπως αλλιώς το χαρακτηρίσεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Από το άλμπουμ "Good old underground" 2014 Timezone.
Mazzy Star - Fade Into You (0): Οι Mazzy Star σχηματίστηκαν στη Santa Monica της Καλιφόρνια το 1988 από μέλη των Opal όταν στο συγκρότημα ανέλαβε το ρόλο της τραγουδίστριας η Hope Sandoval, αφού η Kendra Smith τους εγκατέλειψε. Το "Fade into you" είναι η μεγαλύτερή τους επιτυχία.
Από το άλμπουμ "So tonight that I might see" 1993 Capitol Records.
Evgeny Grinko - Valse (0): Ωραίο κομμάτι αλλά έχει ξαναμπεί από το Φέρελπι στο 10ο παιχνίδι.
Από το άλμπουμ "Ice for Aureliano Buendia" 2014 Evgeny Grinko.
Handsome Family - Cold (0): Το συγκρότημα σχηματίστηκε στο Σικάγο και αποτελείται από τους Brett and Rennie Sparks που είναι ζευγάρι και στη ζωή. Απλά συμπαθητική Alternative Country.
Από το άλμπουμ "Unseen" 2016 Milk & Scissors Music.
The Murlocks - Rolling On (0): Ψυχεδελικό Rock από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πλάκα είχε το βίντεο κλιπ. Μουρλοκούκου.
Σινγκλ 2015 Flightless Records. Από το άλμπουμ "Young blindness" 2016 Flightless Records.
Destroyer - Times Square (0): Indie Rock από το συγκρότημα του Dan Bejar που σχηματίστηκαν στο Vancouver του Καναδά το 1995 και έκτοτε έχουν συμμετάσχει στο σχήμα διάφοροι μουσικοί. Ο τίτλος του συγκροτήματος πάντως θυμίζει κλισέ όνομα Heavy Metal συγκροτήματος.
Ζωντανή ηχογράφηση στο KEXP Studio (16/10/2015).
Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Poison season" 2015 Merge Records
Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais (0): Οι Tropkillaz είναι ένα καλλιτεχνικό δίδυμο από το São Paulo της Βραζιλίας που αποτελείται από τους Andre Laudz και Zé Gonzales. Αν σας αρέσει το Βραζιλιάνικο Hip-Hop περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν σας άρεσε δείτε και το κανονικό βίντεο κλιπ.
https://www.youtube.com/watch?v=77z60qxdF44
Σινγκλ 2018 SPA Produções Artísticas.
Alexisonfire - Sweet Dreams Of Otherness (#): Η συμμετοχή μου στον 7ο γύρο προέρχεται από το τελευταίο άλμπουμ (κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου) του Καναδέζικου post-hardcore συγκροτήματος Alexisonfire. Μελωδικό και δυναμικό, θα το 'λεγε κανείς και νεοψυχεδέλια.
Από το άλμπουμ "Otherness" 2022 Dine Alone.

JIM:
Round #7: Αρκετά καλός γύρος, με ωραία τραγούδια. Μπράβο παιδάκια.
Ewian - Escape (12): Απ' τα ωραία τραγούδια του γύρου. Η μουσική φοβερή. Νομίζω το αξίζει το 12άρι μου.
Placebo - Beautiful James (10): Ωραίο και γνωστό κομμάτι.
Mazzy Star - Fade Into You (8): Ωραία vibes.
Ulver - Ulvsbakk (7): Αρκετά ωραία μουσική.
Evgeny Grinko - Valse (6): Ωραίο και μου άρεσε αυτό το χαλαρό ας πούμε στυλ.
Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς (5): Ωραίοι στίχοι. Δεν είχε τύχει να το ακούσω ξανά.
Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação (4): Ωραία μουσική και vibe.
Blood Ceremony - Goodbye Gemini (3): Αρκετά καλό γενικά. Δεν τους ήξερα αυτούς.
The Murlocks - Rolling On (2): Μου αρέσει το στυλ του και η μουσική.
Chris & Carla - The Silent Crossing (1): Not bad.
Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers (0): Καλό για κάνα βάλς, αλλά not enough points.
The Village Stompers - Washington Square (0): Ολίγον μονότονο κι όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Other Lives - Sound Of Violence (0): Σχετικά οκ, αλλά δεν μπόρεσε να πάει παραπάνω.
Alexisonfire - Sweet Dreams Of Otherness (0): Δεν με ξετρέλανε, αλλά δεν είναι κακό.
J.S. Bach - Orchestral Suite No. 2 In B Minor, Bwv 1067- Viii. Badinerie (0): Δεν μ' αρέσει τόσο το συγκεκριμένο.
A Transition - Epinephrine (0): Ενδιαφέρον μουσική, αλλά ως εκεί.
Handsome Family - Cold (0): Nothing special.
Τάνια Τσανακλίδου - Δυο Ψυχές (0): Δεν με τράβηξε καθόλου.
Destroyer - Times Square (0): Λίγο φασαρία μου φάνηκε. Δεν είναι άσχημοι, αλλά ok.
Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais (0): Μπα. Δεν ακούμπησε.

JUD:
Alexisonfire - Sweet Dreams Of Otherness (12): Μου άρεσε αρκετά για 12άρι! Δεν έχω ιδέα τι είναι και τι παίζουν οι alexisonfire, αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε αρκετά φρέσκο.
Chris & Carla - The Silent Crossing (10): Γενικά ο γύρος είχε αρκετά αργά, αλλά νομίζω ξεχώρισε
Evgeny Grinko - Valse (8): Πολύ πολύ ωραίο
Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers (7): (Να ξαναδώ το oldboy)
The Village Stompers - Washington Square (6): Πολύ καλό! Παραλίγο να το μπερδέψω όταν έβαζα βαθμούς με το Times Square :P
Ulver - Ulvsbakk (4): Ωραίοι οι Ulver. Νομίζω είχα ακούσει παλιά και ήταν κάπως διαφορετικοί; Θα τους τσεκάρω.
Θ'υμιζε λίγο bathory στο twilight of the gods
A Transition - Epinephrine (0): Με lyrics νομίζω θα ήταν καλύτερο. Μου άρεσε! Οριακά δεν μπήκε 10άδα
Destroyer - Times Square (0): Οριακά δεν μπήκε στην 10άδα. Σε κάποια σημεία μου άρεσε λίγο παραπάνω. Σίγουρα δεν εκτίμησα το σαξόφωνο :P
Blood Ceremony - Goodbye Gemini (#): Αγαπημένοι blood ceremony που δεν έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Βγήκαν την ίδια περίοδο με τους ghost περίπου, και πάντα στο μυαλό μου ήταν το πιο "true" occult συγκρότημα σε σχέση με τους προαναφερθέντες.
Λιγότερο εμπορικός ο ήχος τους προφανώς, αλλά όλα τα cd τους είναι ένα κι ένα.
Ίσως θα μπορούσα να βρω καλύτερο κομμάτι τους για το forumvision

LIL:
The Village Stompers - Washington Square (12): Πολύ ωραίο
Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação (10): Κλαίω με τους στίχους :p Αν έχουν κάποιο βαθύτερο νόημα δεν το πιασα
Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais (#): Είπα να ρίξω λίγο το επίπεδο

MAX:
Round #7: Παλι ενας δευτερος γυρος με κομματια που πανω κατω ειναι στην μετριοτητα. Δυσκολευεσαι να πεις δλδ ποιο θα παρει 4 -5 -6. Εκανα πιστευω μια δικαιη βαθμολογια συμφωνα με τα γουστα μου. Μαλλον εχετε το μυαλο σας στις διακοπες!
Chris & Carla - The Silent Crossing (12): 12 με διαφορα!
Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς (8): Αυτο ειναι trap??!??!?
Placebo - Beautiful James (0): Χμμμ...αν βρω κατι καλυτερο δε θα τους τιμησω... Placebo? ποιοι ειναι αυτοι???
Evgeny Grinko - Valse (0): Ευτυχως ειδα οτι ξαναμπηκε και μ εβγαλε απο την δυσκολη θεση να του δωσω μηδεν!
Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação (0): Αυτο εδω το ακουσα τρωγοντας popcorn.
Blood Ceremony - Goodbye Gemini (0): Placebo2!
Mazzy Star - Fade Into You (#): Ντρεπομαι για το κομματι που εβαλα πραγματικα!

MIC:
Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers (12): Μουσική για να ακούς όταν αναρωτιέσαι πότε θα τελειώσει το βασανιστήριο αυτού του γύρου.
J.S. Bach - Orchestral Suite No. 2 In B Minor, Bwv 1067- Viii. Badinerie (10): Μουσική για να ακούς όταν μετά από αποτυχημένες εξορμήσεις σε Ιταλικά εστιατόρια τύπου Giacomo, επιστρέφεις επιτέλους στην γνωστή και αγαπημένη μακαρονάδα με κιμά της μαμάς σου.
Τάνια Τσανακλίδου - Δυο Ψυχές (8): Μουσική για να ακούς όταν κάνεις απογραφή ψυχών, καρδιών και διαφόρων συναισθημάτων.
Alexisonfire - Sweet Dreams Of Otherness (7): Μουσική για να ακούς τη μέρα που πέθανε η μανούλα σου ενώ ταυτόχρονα σε εγκατέλειψε η γυναίκα σου μόλις έμαθε ότι ο γιος σου τα έφτιαξε με την κόρη σου και ότι η τράπεζα σου παίρνει το σπίτι όταν τους είπες ότι δεν μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο επειδή οι γιατροί σου δίνουν μόνο 3 μήνες ζωής.
Svrcina - Meet Me On The Battlefield (6): Μουσική για να ακούς όταν είσαι στο σούπερ μάρκετ και στέκεσαι για ένα τέταρτο αναποφάσιστος μπροστά στα ράφια με τις σοκολάτες προσπαθώντας να αντισταθείς στον πειρασμό αλλά τελικά καταλήγεις να τις αγοράζεις όλες.
Chris & Carla - The Silent Crossing (5): Μουσική για να ακούς όταν έχεις μόλις διασχίσει την έρημο Mojave και έχεις φτάσει στο μοναδικό πανδοχείο εδώ και 500 χιλιόμετρα, τη στιγμή που ξεπεζεύεις από το άλογο και ετοιμάζεσαι να αράξεις στην αιώρα.
Mazzy Star - Fade Into You (4): Μουσική για να ακούς αν είσαι οδοντίατρος και θέλεις να ηρεμήσεις τους ασθενείς σου την ώρα που βλέπουν τον τροχό να πλησιάζει.
Ulver - Ulvsbakk (3): Μουσική για να ακούς όταν έχεις πουλήσει την κόρη σου σε σκλαβοπάζαρο για να αγοράσεις το τελευταίο iPhone και μόλις φτάνεις στο μαγαζί διαπιστώνεις ότι έχει εξαντληθεί.
Placebo - Beautiful James (2): Μουσική για να ακούς όταν βαριέσαι τόσο πολύ που θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου αλλά τελικά δεν το κάνεις επειδή βαριέσαι να σηκωθείς για να πιάσεις το ξυραφάκι.
The Village Stompers - Washington Square (1): Μουσική για να ακούς σε οικογενειακό τραπέζι με τους θείους που λένε συνέχεια τις ίδιες ιστορίες και τα ξαδέρφια που τα βαριέσαι χειρότερα κι απ'το Ενώπιος Ενωπίω.
Ewian - Escape (0): Μουσική για να ακούς όταν κρυφοκοιτάς αν έχει πάρει ο ύπνος την γιαγιά σου στην πολυθρόνα ώστε να της κλέψεις ένα εικοσάρικο απ'το πορτοφόλι.
Other Lives - Sound Of Violence (0): Μουσική για να ακούς όταν ψάχνεις σφαίρες για να πυροβολήσεις το πόδι σου από την βαρεμάρα.
Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς (0): Μουσική για να ακούς ξημερώματα φεύγοντας απ'το μπαρ μετά από 50 αποτυχημένες προσπάθειες να πλησιάσεις γυναίκα.
Evgeny Grinko - Valse (0): Μουσική για να ακούς όταν έχεις déjà vu.
A Transition - Epinephrine (0): Μουσική για να ακούς όταν παίζεις ηλεκτρονικά και δεν μπορείς να βγάλεις την πίστα με τίποτα και σου έχουν γίνει τα νεύρα τσατάλια.
Handsome Family - Cold (0): Μουσική για να ακούς όταν βλέπεις στην τηλεόραση Χατζηνικολάου και έχει χαλάσει ο ήχος.
The Murlocks - Rolling On (0): Μουσική για να ακούς ξαπλωμένος στο κρεβάτι προσπαθώντας να αποφασίσεις αν θα μπορέσεις να κοιμηθείς ή αν τελικά θα χρειαστεί να σηκωθείς για να σκοτώσεις το κουνούπι.
Blood Ceremony - Goodbye Gemini (0): Μουσική για να ακούς στον οδοντίατρο την ώρα που βλέπεις τον τροχό να πλησιάζει.
Destroyer - Times Square (0): Μουσική για να ακούς όταν προσπαθείς να εξηγήσεις στον παππού σου τις αναδρομικές συναρτήσεις.
Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais (0): Μουσική για να ακούς όταν συσκέπτεσαι με τα υπόλοιπα τσογλάνια σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να δολοφονήσετε τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

MRH:
Evgeny Grinko - Valse (3): Πολύ όμορφο. Με γαλήνεψε.
Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais (0): Πιο χαμηλό ήχο δεν μπορούσε να έχει; Με ξεκούφανε.

NOM:
Ewian - Escape (12): Κι εκεί που ήμουν χάλια κι έλεγα συνέχεια "Μαρούσκα το εβιάν", νάτο! Μου το έφερες εσύ αγαπητέ/ή συμπαίκτη/ρια κι ήρθα στα σέστα μου. Πωπω ρε φίλε! Τί τραγουδάρα είναι αυτή!!!
Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers (10): Εκπληκτικό soundtrack. 'Εχω και μία αδυναμία στα βαλς...Είχα την εντύπωση πως έχει ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά μάλλον έκανα λάθος.
Chris & Carla - The Silent Crossing (8): Τους λατρεύω! Η μουσική τους με μαγεύει κι η φωνή της Carla με σαγηνεύει.'Αλλωστε, έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι Walkabouts.
Handsome Family - Cold (7): Υπέροχο!
Placebo - Beautiful James (6): Το εντυπωσιακό με τους Placebo, είναι πως δεν είναι placebo κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ! Δυνατό κομμάτι, μου έφτιαξε τη μέρα!
The Village Stompers - Washington Square (5): Το γνωρίζω αλλά δεν θυμάμαι πώς. Είναι πολύ όμορφο!
Mazzy Star - Fade Into You (4): Δεν φαντάζεστε πόσες εκατοντάδες φορές έχω ακούσει αυτό το τραγούδι. Μία εποχή της ζωής μου, το έβαζα συνεχώς να παίζει, γιατί το λάτρευα. Πάντα μου αρέσει πολύ!
Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação (3): Τα τραγούδια της Λατινικής Αμερικής, εχουν εξέχουσα θέση στην καρδιά μου. Πολύ όμορφο κι αυτό και νομίζω πως είναι το πρώτο από Βραζιλία που μπαίνει σ' αυτό το παιχνίδι.
Evgeny Grinko - Valse (2): Αγαπημένο αλλά όχι πολυακουσμένο.
The Murlocks - Rolling On (1): 'Οταν ο ψυχίατρός τους έκανε οντισιόν, συμμετείχα κι εγώ και επελέγην αλλά με έχουν ακόμα στον πάγκο, γιατί δεν είμαι όσο μουρλή θέλουν.
Ulver - Ulvsbakk (0): Με εντυπωσίασε η ιδιαιτερότητά του και το ορχηστρικό κομμάτι. Το φωνητικό όμως, δεν εμπίπτει στις προτιμήσεις μου. Θα ήθελα να έχω περίσσευμα βαθμών, γιατί σίγουρα δεν αξίζει το μηδέν.
Svrcina - Meet Me On The Battlefield (0): Υπέροχη φωνή, γλυκιά μελωδία και ευτυχώς, στο δεύτερο μισό μέρος, απέκτησε την ένταση που μου έλειψε στο πρώτο μισό.
Other Lives - Sound Of Violence (0): Πολύ όμορφο!
Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς (0): Αν ήμουν εκεί, θα έμπαινα στο κλίμα, θα ένιωθα τον παλμό, θα πρόσεχα τους στίχους. Εδώ στο σπίτι μου, δεν μου λέει τίποτα.
Alexisonfire - Sweet Dreams Of Otherness (0): Μετρίου αναστήματος.
A Transition - Epinephrine (0): Πολύ δυνατή μουσική!
Blood Ceremony - Goodbye Gemini (0): Πωπω! Σκιάχτηκα! Εντάξει όμως, συνήλθα. Το τραγούδι είναι καλούλι.
Τάνια Τσανακλίδου - Δυο Ψυχές (0): Πολύ καλή ερμηνεύτρια αλλά εμένα δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Το τραγούδι όμως, είναι πολύ όμορφο!
Destroyer - Times Square (0): 'Εχει κάτι όμορφο και πρωτότυπο, πράγμα που εκτιμώ ιδιαίτερα.
Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais (0): Εντάξει, καλό είναι.
J.S. Bach - Orchestral Suite No. 2 In B Minor, Bwv 1067- Viii. Badinerie (#): Η συμμετοχή μου, είναι το τελευταίο μέρος (Badinerie) από την σουίτα για φλάουτο Νο2 σε σι ελάσσονα, έργο 1067 του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Ερμηνεύει η ορχήστρα The English Concert, υπό τη διεύθυνση του Trevor Pinnock. Προφανώς, το έργο είναι πασίγνωστο αλλά εκτός του ότι εμένα με συγκινεί πολύ, ήθελα να δω σε ποιούς είναι γνωστό.

NOV:
Round #7: Μου άρεσαν παρα πολλά κομμάτια, με κάποια προσπάθεια μπόρεσα να βρω μέχρι 3-4 μηδενικά, όλα τα άλλα ήταν ακόμα και για αρκετούς βαθμούς.
Επίσης στα κομμάτια που εδωσα τους βαθμούς 7, 6, 5, 4, τους αλλαζα συνέχεια θέσεις...
Όπως και στις τρεις πρώτες θέσεις τρία ισάξια κομμάτια... το πρώτο και τα δύο τελευταία τις λίστας
Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers (12): Εξαιρετικό, πολύ μ'άρεσε
Ulver - Ulvsbakk (10): Πολύ καλή μπάντα από την Νορβηγία, είχα και εγώ σκοπό να βάλω ένα κομμάτι τους (Russian Doll) ακόμα και σε μπόνους γύρο για τον Χούλκ... και αυτό έβαλε στον προηγούμενο παιχνίδι ο Χούλκ...
The Village Stompers - Washington Square (8): Από τα αγαπημένα των '60!
Εδώ θα μπορούσε να είναι ο ΟΖΟ ή ο ΜΑΧ
Svrcina - Meet Me On The Battlefield (7): Πρώτη φορά την άκουσα την κυρία και μου άρεσε πολύ
Chris & Carla - The Silent Crossing (6): Τα βασικά μέλη και δημιουργοί της αγαπημενης μπάντας The Walkabouts σε άλλο ένα πολύ καλό κομμάτι τους
Blood Ceremony - Goodbye Gemini (1): Στην τιμητική τελευταί βαθμολογούμενη θέση
Placebo - Beautiful James (0): Καλό κομμάτι και γενικά κάποια κομμάτια των Placebo μου αρέσουν πολύ αλλά εδώ δεν περίσεψαν βαθμοί
Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação (0): Άλλο ένα άδικο μηδενικό
Τάνια Τσανακλίδου - Δυο Ψυχές (0): Πολύ καλή τραγουδίστρια η Τσανακλίδου ωραίο και το κομμάτι αλλά δυστυχώς έμεινε στο μηδέν

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

+/- ΠαίκτηςΓ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ12
1 JEN63910777125159455472
2 +3 MRH5064491364210287104
3 +1 JUD448115564744569139
4 +2 MAX44773464677659050
5 -3 LIL443104104587659411
6 MIC442501187455386245
= +6 LOV442647629507342108
8 STR43677698123776346
9 NOM43488768443534248
10 DRH42338747284634745
11 -8 TRI41349101848396xx
12 -1 GBO39844944063467239
13 GIL38383229723653954
14 +2 NOV36514144479479869
15 -1 ERA36453277058227361
16 +2 FER35230314173225798
17 JIM3516638651387x82
18 -3 AGE33940403567655141
19 +1 OZO32219245820535890
20 -1 CON29655325620344158
21 +1 EMM23917324647175723
22 +1 GAB23315362130335345
23 -2 SIS21789562547xxx

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Φρεσκο-σκοτεινούλα @lovesucks μας, δεν θα σε φανταζόμουν εδώ. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Πολύ ωραία επιλογή, που την απόλαυσα, κι ας έβαλα 5. Συγχαρητήρια! 🥰

Κι ένα μεγάλο μπράβο και στον @Ferelpis, που ίσως και να τον αδίκησα, αλλά είναι που το γνώριζα και γι' αυτό δεν έδωσα περισσότερα.

Στις 12/7/2022 στις 1:57 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

1η 15ω... άιντε... θέλω να μάθω ποιος κρύβεται στο Ewian - Escape, να του κάνω ένα σμουααατςςς. Έχει γίνει το κόλλημα των ημερών.

@JennyP

Despicable Me Kiss GIF

Δημοσ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα ένα ελληνικό συγκρότημα με αρκετό "λαό" μάλιστα και όμως άγνωστο τελικά σε πολλούς!!

Την έμπνευση μάλιστα την είχα όπως λέει και ο φίλτατος  MIC όντaς ξημερώματα ενός γλεντιού που είχαμε μείνει εμείς κι εμείς και έβαλα να παίξει το νυχτερινό μπανάκι των Χατζηφραγκέτα και τραγουδούσα και "θα σου πάρω κόκα κόλα θα σου πάρω και σουβλάκι φτάνει να μου πεις "σ' αγαπώ", τρελό μωρό" και διαπίστωσα ότι ήμουν ο μόνος που το ήξερε. 

• Like 4
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα ένα ελληνικό συγκρότημα με αρκετό "λαό" μάλιστα και όμως άγνωστο τελικά σε πολλούς!!

Την έμπνευση μάλιστα την είχα όπως λέει και ο φίλτατος  MIC όντaς ξημερώματα ενός γλεντιού που είχαμε μείνει εμείς κι εμείς και έβαλα να παίξει το νυχτερινό μπανάκι των Χατζηφραγκέτα και τραγουδούσα και "θα σου πάρω κόκα κόλα θα σου πάρω και σουβλάκι φτάνει να μου πεις "σ' αγαπώ", τρελό μωρό" και διαπίστωσα ότι ήμουν ο μόνος που το ήξερε. 

Εμένα όμως με αυτό που έβαλες μου χάλασες μια απόλυτα ισορροπημένη και αρμονική σχέση που είχα μέχρι πρότινος με τους Χατζηφραγκέτα. Δηλαδή μέχρι τώρα οι Χατζηφραγκέτα αγνοούσαν πλήρως την ύπαρξή μου και εγώ την δική τους. Τώρα αυτοί συνεχίζουν να αγνοούν την ύπαρξή μου αλλά εγώ δυστυχώς δεν έχω πλέον αυτήν την πολυτέλεια. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά μέχρι να καταφέρω να τους ξεχάσω και να αποκατασταθεί η πρότερη ισορροπία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...