Sibyl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 29 λεπτά πριν, MrsPeel είπε @SibylΈχεις δει κάτι ταινίες με παλαίμαχους της δράσης (τύπου "The Expendables") που κάνουν τα αεροπλανικά τους και συνέχεια λένε "I' m too old for this shit!" ;; 😉 Ε, κάτι τέτοιο είμαι κι εγώ! Γιατί μπορεί ο @drh να είναι πιτσιρίκι των είκοσι 😉, αλλά εγώ τα έχω κλεισμένα για τα καλά τα 25 (😂😂) Αυτό σημαίνει ότι για να πάω πλέον συναυλία σε αρένα, που συνεπάγεται σωματική ταλαιπωρία, πρέπει το συγκρότημα που θα ακούσω να είναι μεγάλος έρωτας και όχι απλά να μου αρέσει αρκετά. Οπότε, αγαπητή μου, όχι απλά από την περασμένη Τετάρτη, αλλά από το 2006 ακούω Muse!! ΥΓ: Ήθελα να σου γράψω αυτή την απάντηση πιο νωρίς, αλλά δεν ήθελα να διαταράξω τα του παιχνιδιού, επειδή ανέβαινε ο γύρος τότε. ΥΓ2:.... Ποιόν κοροϊδεύω;;;; Απλά ξεχάστηκα!! 😜😄 Πολύ καλά κάνεις και ακούς τους αγαπημένους σου Muse και πάντα να τους ακούς και να τους ευχαριστιέσαι! Και μένα μου αρέσουν πολύ! Το "αστείο", η "υπονόηση", το "λογοπαίγνιο", όπως θέλεις πες το, αφορούσε στο ότι από την Τετάρτη 29/6 ακούγαμε τους Muse εξαιτίας του ενθουσιασμού μας από την συναυλία τους ενώ από το Σάββατο 2/7 ακούγαμε τον Iggy Pop και τον Lian Gallagher για τον ίδιο λόγο. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι δεν τους ακούγαμε πριν ή ότι δεν θα συνεχίσουμε να τους ακούμε και μετά τις συναυλίες τους. Δικό σου Muse - Stockholm Syndrome 4
MrsPeel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Ναι, το κατάλαβα πολύ καλά τί εννοείς. Απλά οι μεταγενέστεροι εμπίπτουν στην κατηγορία "μου αρέσουν αρκετά, αλλά δεν θα υποστώ σωματική ταλαιπωρία για να τους δω ζωντανά, ας συνεχίσω να χτυπιέμαι στον ρυθμό των Muse τώρα που συντονίστηκα. " Ευχαριστώ για την αφιέρωση! 3
mic2mic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, MaXmaD είπε Ντρεπομαι ηδη γι αυτο που εβαλα... Τώρα που άκουσα τον γύρο, αυτό θα ήταν το 12άρι μου αν το είχες βάλει.
drh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Στις 7/7/2022 στις 1:19 ΜΜ, MrsPeel είπε Γιατί μπορεί ο @drh να είναι πιτσιρίκι των είκοσι 😉, αλλά εγώ τα έχω κλεισμένα για τα καλά τα 25 (😂😂) Χάσμα γενεών 😝
Conan2046 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Έχουμε μείνει άφωνοι βλέπω όλοι με τα τραγούδια του γύρου αυτού...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, MaXmaD είπε Μ' εκεινο το μπασκετακι που λεγαμε τι θα γινει; Με έδρα στας Αθήνας; Θα σας παραχωρήσω το ολόγραμμά μου. ❤️
MaXmaD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 καταρχας, εσυ που εισαι και παλια και γνωριζεστε και ειστε και κλικαδοροι (ανταλλαζετε βαθμους, κτλ ξερετε εσεις!), για βγαλε 2 πενταδες να δουμε ποιοι θα παιξουν!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δεν ξέρω κανέναν, βρε. 🙃😇 Φιλιά και καλό ξημέρωμα από τον θεσσαλικό κάμπο.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1η 15ω... άιντε... θέλω να μάθω ποιος κρύβεται στο Ewian - Escape, να του κάνω ένα σμουααατςςς. Έχει γίνει το κόλλημα των ημερών.
JennyP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε 1η 15ω... άιντε... θέλω να μάθω ποιος κρύβεται στο Ewian - Escape, να του κάνω ένα σμουααατςςς. Έχει γίνει το κόλλημα των ημερών. Κι εμένα μου αρέσει να πω την αλήθεια.... Πρόσεχε τα φιλιά που τα δίνεις. 4 ώρες πριν, Agent_Orange είπε αμα είχαμε και υπο το μηδέν, θα του έβαζα Σιγά κατακαημένε! Κάτσε να γίνω πιο καυστική. Θα έπρεπε όντως να υπάρχουν υπο το μηδέν να έκαναν match το γούστο σου. 😂 Εμένα μου αρέσουν κι αλλα π.χ. Ulver, Chris and Carla, Other lives.... klp. Επέσαν τα βαριά πυροβολικά σε αυτόν τον γύρο. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από JennyP
drh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δεν αναφερόμαστε στα κομμάτια πριν τελειώσει ο γύρος 😈😈😈 .....εκτός αν είστε εγώ και κάποιος έβαλε Λορήνα...ή Φραγκούλη...ή Αρβανιτάκη....ή Νταλάρα....ή Liam Gallagher...ή Oasis...ή Enigma...ή....ή.....ή.....................................................
JennyP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, drh είπε Δεν αναφερόμαστε στα κομμάτια πριν τελειώσει ο γύρος 😈😈😈 .....εκτός αν είστε εγώ και κάποιος έβαλε Λορήνα...ή Φραγκούλη...ή Αρβανιτάκη....ή Νταλάρα....ή Liam Gallagher...ή Oasis...ή Enigma...ή....ή.....ή..................................................... Μα δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο. 😋 Ποια μας αρέσουν ή όχι. Ο καθένας έχει το γούστο του. 1
drh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, JennyP είπε Μα δεν είπαμε κάτι ιδιαίτερο. 😋 Ποια μας αρέσουν ή όχι. Ο καθένας έχει το γούστο του. και στις βαθμολογίες τι κάνουμε βρε;; ....με την ευκαιρία θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Noel Gallagher που τον ξέχασα στο προηγούμενο ποστ και μπορεί να έχουμε παρεξηγήσεις και νέο επεισόδιο στις οικογενειακές ιστορίες στον αλφα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα