MaXmaD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 13 ωρες εμειναν και εχω στερεψει... Δεν εχω καποια επιλογη... Οτι ηταν κρατησε 6 γυρους... Τραγικος ο γυρος παντως, περα απο 2-3 κομματια τα αλλα παλευαν για την μετριοτητα. Θα ζητησω απο την γραμματεα αν βρει να βαλει κατι ετσι για την συμμετοχη. @NovaLacertae απο οτι βλεπεις μας συνδεει μια ιδιομορφη σχεση, χτυπας εσυ μα πον... οχι λαθος αυτο ειναι αλλο. Εχουμε βαθμο 2 στην καταταξη ζευγαριων με αριστα το 1 ! Το LIL καλυτερα που δεν εχει βαλει κατι! Αν δεν υπηρχε καν θα ημουν δευτερος στη γενικη! φτου φτου φτου! 1 1
NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Πράγματι, είχα διαπιστώσει ότι τιαριάζουμε μουσικά πριν ανταλλάξουμε τα 12αρια που μας έφεραν στη 2η θέση. Μάλιστα στις μονοψήφιες συγκλήσεις στην κατάταξη ζευγαριών (πιο ταιριαστά) δεσπόζουν: JUD 1, 4, 6 - NOV 2, 3, 5 - MAX 2, 7, 9 - STR 5, 7, 8 - MRH 3, 9 - AGE 6, 9 Τώρα... και η @lila19 ξέμεινε από κομμάτια ή απλώς ξεχάστηκε; Ε, όχι και να έχεις ξεμείνει από κομμάτια έτσι εύκολα, σε δύο μήνες χρόνο δεν είχες καβατζάρει κάτι; Μια παρατήρηση προς όλους, καλό θα ήτανε, καλού - κακού να έχετε τοποθετημένα κομμάτια για τους επόμενους 2-3 γύρους για να μην ξεχαστείτε και τα διορθώνετε στην πορεία, (ακόμα και κομμάτια που θεωρήτε ότι δεν είναι καλά μπορεί να πάρουν καλή θέση αν τυχόν γίνει το απονενοημένο και ξεχαστειτε) 3
MaXmaD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 H LIL και οι υπολοιποι φιλε μου, εχουν παει Scorpions και Alice για αυτο και εχει πεσει τοση ησυχια! Θα πανε εκει, θα χτυπηθουν και μετα θα ερθουν εδω να μας το παιξουν κουλτουριαριδες οτι και καλα τους αρεσουν τα γαλλικα και το πιανο!
lovesucks Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Μάλιστα στις μονοψήφιες συγκλήσεις στην κατάταξη ζευγαριών (πιο ταιριαστά) δεσπόζουν: JUD 1, 4, 6 - NOV 2, 3, 5 - MAX 2, 7, 9 - STR 5, 7, 8 - MRH 3, 9 - AGE 6, 9 @lila19 Είμαι και γω στο 9....😊😊😊 3
NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, lovesucks είπε Είμαι και γω στο 9....😊😊😊 Εσύ ανήκεις στα μεμονομένα περιστατικά Τα μεμονομένα (μονοψήφια) περιστατικά είναι: LIL 1, ERA 4, NOM 8 και LOV 9
JennyP Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Eγώ που βρισκομαι? Ποια είμαι? Που πάω? Τι ζητάω από τη ζωή... εεε... το παιχνίδι? Έχω ταίρι? Ας μου πει κάποιος το ριζικό μου.
lovesucks Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Εσύ ανήκεις στα μεμονομένα περιστατικά Τα μεμονομένα (μονοψήφια) περιστατικά είναι: LIL 1, ERA 4, NOM 8 και LOV 9 Τι σημαίνει αυτό??Για πείτε κ.Σωτηρακόπουλε...😊😊 5 λεπτά πριν, JennyP είπε Eγώ που βρισκομαι? Ποια είμαι? Που πάω? Τι ζητάω από τη ζωή... εεε... το παιχνίδι? Έχω ταίρι? Ας μου πει κάποιος το ριζικό μου. Και για σενα θα πει ο κ.Σωτηρακόπουλος..😋😋
NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, JennyP είπε Eγώ που βρισκομαι? Ποια είμαι? Που πάω? Τι ζητάω από τη ζωή... εεε... το παιχνίδι? Έχω ταίρι? Ας μου πει κάποιος το ριζικό μου. Εεεεχχμμμ βλέποντας τους πίνακες με καλύτερο νούμερο το 25 η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι αταίριαστη το θηλυκό μιας περίφημης ταινίας Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από NovaLacertae
mic2mic Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Πράγματι, είχα διαπιστώσει ότι τιαριάζουμε μουσικά πριν ανταλλάξουμε τα 12αρια που μας έφεραν στη 2η θέση. Ευκαιρία να συναντηθείτε, πού ξέρεις... μπορεί να ταιριάζετε και στη ζωή! Κατά τα άλλα, όλοι ξυπνητηράκι στις 4:00 το πρωί για να υποδεχτούμε τον καινούργιο γύρο.
NovaLacertae Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Ευκαιρία να συναντηθείτε, πού ξέρεις... μπορεί να ταιριάζετε και στη ζωή! Κατά τα άλλα, όλοι ξυπνητηράκι στις 4:00 το πρωί για να υποδεχτούμε τον καινούργιο γύρο. Ε ναι, έτσι είναι, (και ειδικά στο παιχνίδι και γενικά στη ζωή) υπάρχουν άνθρωποι που ταιριάζουν με πολλούς άλλοι που ψιλοταιράζουν με κάποιους και άλλοι που δεν ταιριάζουν ούτε με τον εαυτό τους Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από NovaLacertae 1 1
NovaLacertae Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Εγω ειμαι σιγουρα τελευταια κατηγορια! Ακόμα πιο σίγουρα ανήκεις στην κατηγορία ''δεν έχω βρει κομμάτι'' ενώ μένουν λιγότερο από 4 ώρες... μην ντρέπεσαι, βάλε και κανένα γνωστό στην ανάγκη, που ξέρεις;
mic2mic Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Γύρος #7Playlist01. Ulver - Ulvsbakk 02. Χατζηφραγκέτα - Για Λόγους Ταξικούς 03. Alexisonfire - Sweet Dreams Of Otherness 04. Svrcina - Meet Me On The Battlefield 05. The Murlocks - Rolling On 06. Ewian - Escape 07. Placebo - Beautiful James 08. Blood Ceremony - Goodbye Gemini 09. Chris & Carla - The Silent Crossing 10. Destroyer - Times Square 11. Mazzy Star - Fade Into You 12. Handsome Family - Cold 13. J.S. Bach - Orchestral Suite No. 2 In B Minor, Bwv 1067- Viii. Badinerie 14. Tropkillaz, Rincon Sapiência, Clau - Dame Mais 15. Other Lives - Sound Of Violence 16. Τάνια Τσανακλίδου - Δυο Ψυχές 17. A Transition - Epinephrine 18. Teresa Cristina & Pedro Miranda - Um Calo De Estimação 19. Evgeny Grinko - Valse 20. The Village Stompers - Washington Square 21. Jo Yeong-Wook - Cries And Whispers SIS - DNS TRI - DNS 2
MrsPeel Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 @SibylΈχεις δει κάτι ταινίες με παλαίμαχους της δράσης (τύπου "The Expendables") που κάνουν τα αεροπλανικά τους και συνέχεια λένε "I' m too old for this shit!" ;; 😉 Ε, κάτι τέτοιο είμαι κι εγώ! Γιατί μπορεί ο @drh να είναι πιτσιρίκι των είκοσι 😉, αλλά εγώ τα έχω κλεισμένα για τα καλά τα 25 (😂😂) Αυτό σημαίνει ότι για να πάω πλέον συναυλία σε αρένα, που συνεπάγεται σωματική ταλαιπωρία, πρέπει το συγκρότημα που θα ακούσω να είναι μεγάλος έρωτας και όχι απλά να μου αρέσει αρκετά. Οπότε, αγαπητή μου, όχι απλά από την περασμένη Τετάρτη, αλλά από το 2006 ακούω Muse!! ΥΓ: Ήθελα να σου γράψω αυτή την απάντηση πιο νωρίς, αλλά δεν ήθελα να διαταράξω τα του παιχνιδιού, επειδή ανέβαινε ο γύρος τότε. ΥΓ2:.... Ποιόν κοροϊδεύω;;;; Απλά ξεχάστηκα!! 😜😄 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα