Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

13 ωρες εμειναν και εχω στερεψει... Δεν εχω καποια επιλογη... Οτι ηταν κρατησε 6 γυρους...

Τραγικος ο γυρος παντως, περα απο 2-3 κομματια τα αλλα παλευαν για την μετριοτητα.
Θα ζητησω απο την γραμματεα αν βρει να βαλει κατι ετσι για την συμμετοχη.

@NovaLacertae απο οτι βλεπεις μας συνδεει μια ιδιομορφη σχεση, χτυπας εσυ μα πον... οχι λαθος αυτο ειναι αλλο.
Εχουμε βαθμο 2 στην καταταξη ζευγαριων με αριστα το 1 !

Το LIL καλυτερα που δεν εχει βαλει κατι! Αν δεν υπηρχε καν θα ημουν δευτερος στη γενικη! φτου φτου φτου!

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πράγματι, είχα διαπιστώσει ότι τιαριάζουμε μουσικά πριν ανταλλάξουμε τα 12αρια που μας έφεραν στη 2η θέση.

Μάλιστα στις μονοψήφιες συγκλήσεις στην κατάταξη ζευγαριών (πιο ταιριαστά) δεσπόζουν:  JUD 1, 4, 6  - NOV 2, 3, 5  - MAX 2, 7, 9  - STR 5, 7, 8  - MRH 3, 9  - AGE 6, 9 

Τώρα... και η  @lila19  ξέμεινε από κομμάτια ή απλώς ξεχάστηκε; 

Ε, όχι και να έχεις ξεμείνει από κομμάτια έτσι εύκολα, σε δύο μήνες χρόνο δεν είχες καβατζάρει κάτι;

Μια παρατήρηση προς όλους, καλό θα ήτανε, καλού - κακού να έχετε τοποθετημένα κομμάτια για τους επόμενους 2-3 γύρους για να μην ξεχαστείτε και τα διορθώνετε στην πορεία, (ακόμα και κομμάτια που θεωρήτε ότι δεν είναι καλά μπορεί να πάρουν καλή θέση αν τυχόν γίνει το απονενοημένο και ξεχαστειτε) 

• Like 3
Δημοσ.

H LIL και οι υπολοιποι φιλε μου, εχουν παει Scorpions και Alice για αυτο και εχει πεσει τοση ησυχια!

Θα πανε εκει, θα χτυπηθουν και μετα θα ερθουν εδω να μας το παιξουν κουλτουριαριδες οτι και καλα τους αρεσουν τα γαλλικα και το πιανο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε

Μάλιστα στις μονοψήφιες συγκλήσεις στην κατάταξη ζευγαριών (πιο ταιριαστά) δεσπόζουν:  JUD 1, 4, 6  - NOV 2, 3, 5  - MAX 2, 7, 9  - STR 5, 7, 8  - MRH 3, 9  - AGE 6, 9 

@lila19  

Είμαι και γω στο 9....😊😊😊

• Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Είμαι και γω στο 9....😊😊😊

:P  :P  Εσύ ανήκεις στα μεμονομένα περιστατικά  :lol:  

Τα μεμονομένα (μονοψήφια) περιστατικά είναι:  LIL 1,  ERA 4,  NOM 8  και  LOV 9   :D

Δημοσ.

Eγώ που βρισκομαι? Ποια είμαι? Που πάω? Τι ζητάω από τη ζωή... εεε... το παιχνίδι?:D  Έχω ταίρι? 

Ας μου πει κάποιος το ριζικό μου.:D

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

:P  :P  Εσύ ανήκεις στα μεμονομένα περιστατικά  :lol:  

Τα μεμονομένα (μονοψήφια) περιστατικά είναι:  LIL 1,  ERA 4,  NOM 8  και  LOV 9   :D

Τι σημαίνει αυτό??Για πείτε κ.Σωτηρακόπουλε...😊😊

5 λεπτά πριν, JennyP είπε

Eγώ που βρισκομαι? Ποια είμαι? Που πάω? Τι ζητάω από τη ζωή... εεε... το παιχνίδι?:D  Έχω ταίρι? 

Και για σενα θα πει ο κ.Σωτηρακόπουλος..😋😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, JennyP είπε

Εεεεχχμμμ  βλέποντας τους πίνακες με καλύτερο νούμερο το 25 η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι αταίριαστη το θηλυκό μιας περίφημης ταινίας :D  :lol:  

Επεξ/σία από NovaLacertae
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε

Πράγματι, είχα διαπιστώσει ότι τιαριάζουμε μουσικά πριν ανταλλάξουμε τα 12αρια που μας έφεραν στη 2η θέση.

Ευκαιρία να συναντηθείτε, πού ξέρεις... μπορεί να ταιριάζετε και στη ζωή!

Κατά τα άλλα, όλοι ξυπνητηράκι στις 4:00 το πρωί για να υποδεχτούμε τον καινούργιο γύρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mic2mic είπε

Ευκαιρία να συναντηθείτε, πού ξέρεις... μπορεί να ταιριάζετε και στη ζωή!

Κατά τα άλλα, όλοι ξυπνητηράκι στις 4:00 το πρωί για να υποδεχτούμε τον καινούργιο γύρο.

Ε ναι, έτσι είναι, (και ειδικά στο παιχνίδι και γενικά στη ζωή) υπάρχουν άνθρωποι που ταιριάζουν με πολλούς άλλοι που ψιλοταιράζουν με κάποιους και άλλοι που δεν ταιριάζουν ούτε με τον εαυτό τους 

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Εγω ειμαι σιγουρα τελευταια κατηγορια!

Ακόμα πιο σίγουρα ανήκεις στην κατηγορία ''δεν έχω βρει κομμάτι'' ενώ  μένουν λιγότερο από 4 ώρες... :P 

μην ντρέπεσαι,  βάλε και κανένα γνωστό στην ανάγκη, που ξέρεις;

Δημοσ.

@SibylΈχεις δει κάτι ταινίες με παλαίμαχους της δράσης (τύπου "The Expendables") που κάνουν τα αεροπλανικά τους και συνέχεια λένε "I' m too old for this shit!" ;; 😉

Ε, κάτι τέτοιο είμαι κι εγώ! Γιατί μπορεί ο @drh να είναι πιτσιρίκι των είκοσι  😉, αλλά εγώ τα έχω κλεισμένα για τα καλά τα 25 (😂😂) Αυτό σημαίνει ότι για να πάω πλέον συναυλία σε αρένα, που συνεπάγεται σωματική ταλαιπωρία, πρέπει το συγκρότημα που θα ακούσω να είναι μεγάλος έρωτας και όχι απλά να μου αρέσει αρκετά.  Οπότε, αγαπητή μου, όχι απλά από την περασμένη Τετάρτη, αλλά από το 2006 ακούω Muse!! 

ΥΓ: Ήθελα να σου γράψω αυτή την απάντηση πιο νωρίς, αλλά δεν ήθελα να διαταράξω τα του παιχνιδιού, επειδή ανέβαινε ο γύρος τότε.

ΥΓ2:.... Ποιόν κοροϊδεύω;;;; Απλά ξεχάστηκα!!  😜😄

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...