Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrsPeel είπε

Από την Τετάρτη και μετά ακούμε συνέχεια Muse! 

❤️

Από την προηγούμενη Τετάρτη έπρεπε να τους ακούς. Από το Σάββατο ακούμε Iggy Pop και Liam Gallagher.:lol:

Iggy Pop | I Wanna Be Your Dog | 02.07.2022 | Athens

Liam Gallagher @Release Athens 2022| Wonderwall

• Like 3
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sibyl είπε

Από το Σάββατο ακούμε και Liam Gallagher

Liam Gallagher δεν ακούμε ΠΟΤΕ!

Αν ήξερα τι έπαιζε η Λορήνα, θα έλεγα "καλύτερα η Λορήνα", αλλά φοβάμαι να το πω 😝

Και με την ευκαιρία, για να θυμήθούμε την αστεία κόντρα των 90s ανάμεσα στο καλό και στο κακό, τη μουσική και τις μπούρδες, την καλή pop και την ξινισμένη αντιγραφή...είναι και καλοκαίρι:

• Confused 1
Δημοσ.

@SibylΤελικά έχω μια τεράστια γκάμα από ακούσματα που με ενοχλούνε...ελπίζω να μη με παίρνεις πολύ στα σοβαρά...

Αυτό που με τρομάζει είναι το πόσο γεροπαράξενος θα γίνω όταν μεγαλώσω...ευτυχώς που είμαι ακόμα κάτω από 20 😝

Δημοσ.

Μένουν λίγες ώρες για την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του 6ου γύρου...  @GBorb  φαίνεται στην κατάσταση ότι δεν έχεις στείλει κομμάτι, για έλεγξέ το.  

• Like 2
Δημοσ.

Γύρος #6 - Αποτελέσματα

ΤίτλοςAGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
1 Jackie Evan… 980500041250030061281212#7x12x
2 Brainwash S… 911087712000804#108000755x0x
3 Devonsquare… 903755613610071030#0100122x0x
4 Life's Addi… 8720124100806012001100#870x7x
5 Zeal & Ardo… 7380100#100120407124060000x0x
6 Δημήτρης Μη… 7201200165#108040774504x8x
7 London Gram… 63610120632510300835080x#x
8 Arthur H - … 620200020105160801#71000x10x
9 Διονύσης Σα… 58066000701260000012320#x4x
10 Peter & The… 57120308#08700427000006x0x
10 Taken By Tr… 57134#43000756156000210x0x
12 Kutiman ft.… 54000200104#100125284100x5x
13 The Black A… 535011237#0020852041300x0x
14 Witch - Chi… 51#020082003220103100012x6x
15 Christian M… 4700#3001020800030100008x3x
16 Kat Dahlia … 42000000073120060006#33x2x
16 Paris Palom… 42040100000010057#400010x1x
18 Savatage - … 4141000550100012#0200101x0x
18 Αφοί Φραγκι… 410#0801240000000052640x0x
20 Porcupine T… 3970867004#00100000060x0x
21JIM - DNS0xxxxxxxxxx#xxxxxxxxxxxx
21SIS - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#xx
21TRI - DNS0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx#

Σχόλια ανά τραγούδι

Round #6:
JIM: Ενδιαφέρον γύρος και καλά κομμάτια σε γενικές γραμμές.
JUD: Νομίζω αρκετά χειρότερος γύρος από τους προηγούμενους 3-4
MAX: Δυσκολευτηκα πολυ σ αυτον τον γυρο, περισσοτερο γιατι ειχε αρκετα στο ιδιο επίπεδο και δεν ειχε κατι καραμπινατο να ξεχωριζει. Εμεινα και με ενα τελευταιο 0 στο χερι... εψαχνα το κομματι!
NOM: Αυτός ο γύρος είχε όσα μηδενικά ακριβώς χρειαζόμουν και αντίστοιχα όσα ήθελα να βαθμολογήσω. Μέχρι και το 5άρι μου, όλα άξιζαν για 12. Δυσκολεύτηκα πολύ να τα κατατάξω. Μπράβο σας που με δυσκολέψατε!

Jackie Evancho - Lovers :
NOM (12): Μουσική πανδαισία! Η αγγελική, τόσο απίστευτα έντεχνη και σχεδόν εξωπραγματική φωνή της Jackie Evancho, συνοδευόμενη από αυτά τα υπέροχα κινέζικα - και όχι μόνο - όργανα, με προϊδεάζει για το πώς είναι ο Παράδεισος!
JIM (3): Ωραία φωνή και ωραίο το στήσιμο με τους μουσικούς. Βέβαια, δεν μου αρέσει και τόσο που μπαίνει ένα παιδί σε τέτοιες απαιτήσεις, αλλά οκ.
GIL (0): Δεν είναι ότι είναι κακή η εκτέλεση στο υπέροχο τραγούδι του Shigeru Umebayashi από τα "Ιπτάμενα στιλέτα", το αντίθετο. Η ενορχήστρωση είναι υπέροχη και η φωνή της μικρής είναι άψογη. Το πρόβλημα είναι ότι μου ακούγεται επιτηδευμένη, ότι είναι αποτέλεσμα τεχνικής και αυτό είναι το πρόβλημα που έχω με τις περισσότερες λυρικές τραγουδίστριες. Η φωνή της Μαρίας Κάλλας παρόλο που είναι αποτέλεσμα υψηλής τεχνικής ακούγεται ανεπιτήδευτη και γι' αυτό μου αρέσει. Ακούστε την τώρα που μεγάλωσε με άλλη φωνητική τοποθέτηση. Δεν είναι υπέροχη; Εκτός αυτού τώρα συμφωνεί αυτό που βλέπεις μ' αυτό που ακούς.
https://www.youtube.com/watch?v=PDrM8-AXI3g&list=PLVQN3il_Cd8b8gq4Rn6AWK8MxW42pTAID&index=4
Από το video album "Dream with me in concert" 2011 Syco Music / Columbia Records.
JEN (0): Ουδέν σχόλιον!

Brainwash Squad - Rabbits In The Dark :
GIL (8): Κι ένα δικό μας συγκρότημα. Δυναμικό Alternative Rock από την Αθήνα.
Από το άλμπουμ "Days are a maze" 2010 Columbia Records / Sony Music
DRH (7): Εμφανίστηκαν με πολλές υποσχέσεις τα παιδάκια τότε. Χάθηκαν όμως 😔
NOM (7): Μου έφτιαξε τη διάθεση! Φανταστικό! Σε άλλο γύρο, θα έπαιρνε 12.
JIM (4): Αρκετά ωραίο μπορώ να πω. Θα τους τσεκάρω περισσότερο αυτούς, μιας και δεν τους ξέρω.
MAX (0): και εψαχνα το τελευταιο 0!!
JUD (#): Ντόπια μπάντα όπου τους έμαθα επειδή ο τραγουδιστή/κιθαρίστας έμενε στην ίδια γειτονιά.
Η μοναδική τους κυκλοφορία μου είχε αρέσει πάρα πολύ και απορώ γιατί το εγκατέλειψαν το πρότζεκτ αλλά και γιατί δεν είχαν μεγαλύτερη προβολή.

Devonsquare - If You Could See Me Now :
NOV (12): Μ' άρεσε... μιλάμε μ' άρεσε.
GIL (10): Πανέμορφο Southern Rock τραγούδι από τη μπάντα που σχηματίστηκε από τρεις τραγουδοποιούς από το Maine και το New Hampshire.
Από το άλμπουμ "Bye bye Route 66" 1991 Atlantic Records.
JIM (7): Μου άρεσε ηχητικά και γενικά μου αρέσει το vibe της εποχής.
DRH (5): Ακόμα μ'αρέσει αυτό! Έχω και το βινύλιο...από το σχολείο. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χιλιοακουσμένο παντού, εγώ πάντως το έχω ακούσει πολύ. Ίσως να ήταν και για ψηλότερα.
NOM (0): Γλυκούλι.
MAX (#): καλο κομματι με αυναισθηματα αλλα δεν ειναι για 12αρι...

Life's Addiction - Inner Shade :
JIM (12): Το βρήκα εξαιρετικό και του αξίζει η πρώτη θέση.
NOM (8): Με μάγεψε.
NOV (7): Μυστηριώδες, αλλά πολύ καλό
GIL (6): Alternative Rock με κάτι από Trip-Hop από τη Μεγάλη Βρετανία. Φωνάρα η Alison David.
Από το άλμπουμ "Inner Shade" 1997 Full Frequency Range Recordings.
JEN (0): Πωω! Πολύ δράμα! Με κούρασε.

Zeal & Ardor - Götterdämmerung :
LIL (12): Πάρα πολύ καλό
DRH (10): Λίγο black, λίγο death, λίγο prog, λίγο Miley Cyrus, λίγο Rage against the machine, λίγο country, λίγο αφρικάνικα...πλάκα έχει! Έχουν και πολύ ωραία live!
....αφού άκουσα και πολλά άλλα δικά τους: Είναι πολύ ωραίοι! Δεν τους ήξερα. Καλή επιλογή!
JEN (4): Δε θα έδινα βαθμό αλλά όταν το άκουσα ήμουν σε μια κατάσταση "σκοτώνω άνθρωπο" και ακούγοντάς το μου πέρασαν τα νεύρα. :-D
LOV (4): Έχει κάτι,δεν μπορώ να το εξηγήσω..Μ"άρεσε.
GIL (0): Το συγκρότημα ξεκίνησε ως το προσωπικό όχημα του Manuel Gagneux (με πατέρα Ελβετό και μητέρα Αφροαμερικανίδα), αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε κανονικό συγκρότημα. Το συγκρότημα παίζει Black Metal με επιρροές από τα Αφροαμερικάνικα spirituals. Να ούρλιαζε λιγότερο ο τραγουδιστής, τι καλά που θα 'τανε...
Από το άλμπουμ "Zeal & Ardor" 2022 MVKA Music.
JIM (0): Thank you, next.
NOM (0): Αρκετά καλό!

Δημήτρης Μητροπάνος & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σαν Ναυαγός :
JIM (8): Ωραίο το ντουέτο και πολύ ωραίο τραγούδι. Χαρακτηριστικές φωνές.
NOM (5): Εξαιρετικό ζεϊμπέκικο με τους τεράστιους 'Ελληνες ερμηνευτές. 'Οσο κι αν ταξίδεψα με τη μουσική στα πέρατα του κόσμου, η ελληνική μουσική και ιδιαίτερα το λαϊκό τραγούδι, θα κατέχει προεξάρχουσα θέση στην καρδιά μου.
GIL (1): Από τα καλύτερα τραγούδια που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, εδώ μαζί με το Δημήτρη Μητροπάνο 2 χρόνια πριν μας αφήσει πρόωρα χρόνους.
Από το άλμπουμ "Το παιχνίδι παίζεται" 2010 Εταιρεία Γενικών Εκδόσεων / Lyra.
DRH (0): Οκ, δεν είναι κακό. Μια από τα ίδια του Β. Παπακωνσταντίνου ως δάσκαλος λογοθεραπείας/ορθοφωνίας για παιδάκια που δυσκολεύονται να πουν το ρ.

London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral :
JIM (10): Δεν είχα ακούσει ξανά την orchestral version. Πολύ καλό το αποτέλεσμα.
MAX (8): καλο κομματι με συναισθηματα αλλα δεν ειναι για 12αρι
NOV (8): Οι London Grammar έχουν μπει μερικές φορές και το κομμάτι το είχα αρχικά πιο χαμηλά αλλά τελικά είναι πολύ καλο για να του στερήσω βαθμούς
JEN (5): Όλη αυτή η ορχήστρα γι' αυτό το υποτονικό τραγούδι?! Και πολύ fuck αμά λάχει να πούμε...

Εντούτοις θα του δώσω βαθμό επειδή είναι τόσο απαίσιο που έχει φτάσει στο ναδίρ. Κι αυτό θέλει ταλέντο. χα χα χα χα χα χα
GIL (2): Όμορφη Indie Pop από το Nottingham της Αγγλίας. Εδώ έχουμε την ορχηστρική εκτέλεση του γνωστού τραγουδιού που είναι ανώτερη από την πρωτότυπη.
Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Californial soil" 2021 Metal & Dust.
DRH (0): 3η φορά στο παιχνίδι. Τις 2 προηγούμενες τους έβαλα και βαθμούς.
NOM (0): Μου αρέσουν πολύ. Άλλωστε, έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι δικό τους τραγούδι. Αυτό το τραγούδι όμως, δεν μου λέει τίποτα.

Arthur H - La Boxeuse Amoureuse :
NOM (10): Μου γλύκανε την ψυχή! Τί μελωδία! Τί αισθαντική ερμηνεία!!! Βυθίστηκα στη μουσική...
JIM (6): Νομίζω το βίντεο είναι spot on. Το τραγούδι βγάζει αυτό το αίσθημα της πάλης με τον εαυτό μας (ίσως) και την αναγέννηση μετά απ' αυτή.
GIL (5): Ο Arthur H κατά κόσμον Arthur Higelin είναι Γάλλος πιανίστας, συνθέτης και τραγουδιστής. Είναι γνωστός για τις ζωντανές εμφανίσεις του. 4 από τα άλμπουμ του ηχογραφήθηκαν ζωντανά. Εδώ σε ένα όμορφο chanson με ενδιαφέρον βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "Amour Chien Fou" 2018 Mystic Rumba.
JEN (1): Αυτό το τραγούδι σε συνδυασμό με το βίντεο μου έφερε στο μυαλό τον αξέχαστο Χάρυ Κλύν "Κουλτούρα να φύγουμε".

Διονύσης Σαββόπουλος & Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ο Φορτίνο Σαμάνο :
GIL (12): Τι να πω γι' αυτό το τραγούδι; Ο Σαββόπουλος τραγουδάει Θανάση Παπακωνσταντίνου. Τι άλλο να ζητήσεις;
Από το άλμπουμ "Ο Σαμάνος" 2008 Εταιρεία Γενικών Εκδόσεων / Lyra.
DRH (6): Ωραίο είναι αυτό βρε! Βάζοντας στην άκρη τις μπούρδες που λέει πλέον ο Σαββόπουλος κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του σε συνεντεύξεις εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τις έντεχνες σαβουροεπιλογές του Θ. Παπακωνσταντίνου. Αυτό όμως είναι ωραίο!
NOM (2): Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει γράψει υπέροχη μουσική! Εξαιρετικό κι αυτό το τραγούδι, ιδιαίτερα η εισαγωγή.
JIM (0): Ενδιαφέρον κομμάτι. Δεν το είχα ακούσει ξανά.

Peter & The Test Tube Babies - Never Made It :
GIL (7): Punk Pathetique από το Peacehaven της Αγγλίας κεφάτη και ξεσηκωτική. Οι στίχοι είναι όλα τα λεφτά.
Από το άλμπουμ "The mating sounds of South American frogs" 1983 Trapper Records.
DRH (3): Αυτό το punk rock στα 80s είχε ένα κοινό με τα έντεχνα: Όλα το ίδιο κομμάτι είναι! Με τη βασική όμως διαφορά ότι είναι ωραίο και κεφάτο! Δεν είναι η μίζερη κλαψαροδηθενιά που πουλάνε εδώ για πχιότητα
JIM (0): Δεν με ξετρέλανε. Είχε κάποιο potential, αλλά όχι τόσο για να πάρει πόντο από κάποιο άλλο κομμάτι.
NOM (0): Σούπα.

Taken By Trees - Lost And Found :
JUD (6): Μου θύμισε αρκετά το Piledriver Waltz των Arctic Monkeys.
MAX (6): Αυτο στοιχηματιζω ειναι της Love!
JIM (5): Ωραία φωνή και τραγούδι γενικώς.
DRH (4): Το ψάχνεις, νομίζεις ότι χάθηκε και τελικά μαθαίνεις ότι το πήραν τα δέντρα! Που να το φανταστείς;
GIL (0): Οι Taken by Trees είναι το solo project της πρώην τραγουδίστριας των Concretes, της Σουηδέζας Victoria Bergsman. Ευχάριστη Indie Pop αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.
Από το άλμπουμ "Open field" 2007 Rough Trade.
NOM (0): Μέτριο.

Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again :
LOV (12): Πάρα πολύ ωραίοι στίχοι...💓
Το λάτρεψα!!!
NOV (10): Το έμαθα προ διετίας από την KSOT και μου αρέσει εξίσου με το Devonsquare - If You Could See Me Now
η επανάληψη ήταν η ευκαιρία που έψαχνα για να τα κατατάξω σε 1ο και 2ο
Από τότε που το έμαφα το έχω ποστάρει και εγώ σε φόρουμ...
GIL (4): Εδώ έχουμε τη σύμπραξη του πολυτάλαντου Kutiman (κατά κόσμον Ophir Kutiel) από το Τελ Αβίβ με τον Adam Scheflan σε ένα ψυχεδελικό ροκ τραγούδι με soul/funk επιρροές.
Από το άλμπουμ "6am" 2016 Siyal Music.
NOM (4): Πολύ ιδιαίτερο τραγούδι!
JIM (1): Δεν μου 'πε κάτι ιδιαίτερο, αλλά εντάξει, 1 ποντάκι το παίρνει.
FER (0): Χαπάκι για τη βαρεμάρα κι αυτό θέλει.
JEN (#): Κατόπιν εορτής ενημερώθηκα ότι αυτό έχει ξαναμπεί. Όποιος/α το έβαλε είχε ωραίο γούστο. :-D

Τώρα βέβαια αν δεν πάρει βαθμό από αρκετούς ... απαράδεκτο για τέτοιο τραγούδι! χα χα χα

The Black Angels - Science Killer :
JUD (8): Μου αρέσουν αρκετά οι black angels! Θα το τιμήσω!
NOM (3): Δυναμικό ροκ, εντός του πεδίου των προτιμήσεών μου.
GIL (0): Ψυχεδελική Rock από το Austin του Texas αρκετά θορυβώδης για τα γούστα μου.
Ζωντανή εκτέλεση στο Canal Plus France 2009, αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Directions to see a ghost" 2008 Light in the Attic Records
JIM (0): Δεν ξέρω. Μια φασαρία μου βγάζει προσωπικά και μια μονοτονία.
NOV (0): Κάτι θα μπορούσε να πάρει... αλλά δεν περίσσεψε

Witch - Chifundo :
LOV (10): Από τα λίγα κομμάτια σε αυτό το παιχνίδι που με βάλανε στη διαδικασία να ψάξω περισσότερο το συγκρότημα,το συγκεκριμένο από τη Ζάμπια!Δεν κατάλαβα γρι αλλά το απόλαυσα..Ακούστε και άλλα 2 που με κέρδισαν..
https://youtu.be/DLhloZ-m5AI
https://youtu.be/fc0MZgiC1N8
JEN (3): "... Κουτσοκέλα να παμένε ίνε νίναρι μουνόλο"! χα χα χα χα Δεν ειρωνεύομαι τη γλώσσα. Αντίθετα, είανι πολύ ενδιαφέρον πως ακούγεται μια γλώσσα σχετικά με μια αλλη.

Έψαξα το τραγούδι και το συγκρότημα. Εάν είχε μπει σε άλλο γύρο θα είχε πάρει μεγαλύτερο βαθμό.

Πολύ ιδιαίτερη και αξιόλογη συμμετοχή.
JIM (2): Έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον μουσικά. Δεν είναι ότι θα το άκουγα ξανά, αλλά δεν είναι κακό.
GIL (0): Το πιο δημοφιλές συγκρότημα στη Ζάμπια τη δεκαετίας του 70 τη χρυσή περίοδο των πρώτων χρόνων της ανεξαρτησίας της χώρας, παρήκμασε στη συνέχεια και αναβίωσε το 2012 όταν σημείωσαν επιτυχία οι επανεκδόσεις των δίσκων τους.
Σινγκλ 1976 Teal Record Company.
NOM (0): Συνεχώς επαναλαμβανόμενο μοτίβο, που είναι και εντελώς αδιάφορο.

Christian McBride Trio - Fried Pies (Live Studio Session) :
GIL (0): Up-tempo διασκευή σε μια σύνθεση του Wes Montgomery, άψογα εκτελεσμένη από πολύ αξιόλογους μουσικούς. Το πρόβλημά μου είναι η μουσική φλυαρία, η τάση που έχουν οι μουσικοί της jazz για επίδειξη τεχνικής άνευ λόγου και αιτίας. Στο τέλος βαρέθηκα.
Live studio session 2015 KNKX Public Radio.
JIM (0): Τρεις τύποι που παίζουν στο γκαράζ τους; Ή σε κανένα σπίτι να chillάρουν; Ok.
NOM (0): Η τζαζ είναι πολύ χρήσιμη μουσική για να σε διώξουν από ένα μαγαζί όταν θέλουν να κλείσουν, για εναλλακτική στον πονοκέφαλο που επικαλούνται οι γυναίκες όταν δεν θέλουν σεξ, για υποκατάστατο των υπνωτικών και χίλιες δυό άλλες χρήσεις που μου διαφεύγουν τώρα.

Kat Dahlia - My Garden :
JEN (12): Πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνης. Απο 15 χρονών γράφει τραγούδια.
GIL (3): Alternative R&B με τσαμπουκά από την Κουβανοαμερικάνα Kat Dahlia κατά κόσμον Katriana Huguet. Πολύ μου άρεσε.
Από το άλμπουμ "My garden" 2015 Vested in Culture.
JIM (0): Ενδιαφέρον ο κήπος της, αλλά όχι και τόσο.
NOM (#): Η συμμετοχή μου
Η Katriana Sandra Huguet (γεννημένη στις 29 Ιουλίου 1990), περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Kat Dahlia (πρώην Kat Hue), είναι μια Κουβανο-Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Η Ντάλια είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ράπερ.

Paris Paloma - The Fruits :
JEN (10): Πολύ ωραίο τραγούδι!
MAX (4): ενδιαφερον... φρουτο!
NOV (1): Παλόμα ε; Εγώ έχω ακουστά μία Μπλάνκα, αυτή δεν την ξέρω.
GIL (0): Indie Pop από την 22χρονη Αγγλίδα Paris Paloma που έχει την έδρα της στο Λονδίνο. Φρουτοθεραπεία...
Σινγκλ 2022 High Plateau Productions.
JIM (0): Βγάζει ένα chill vibe, αλλά nothing special.
NOM (0): 'Ενιωσα σαν να εισπνέει συνεχώς χωρίς να εκπνέει. Μετά τη μέση του τραγουδιού, εξέπνεε διαρκώς, τόσο που νόμισα πως θα σβήσει. Τελικά, εξέπνευσε.

Savatage - The Wake Of Magellan :
MAX (2): Θα ηταν παραπανω αν ολο το κομματι ηταν ανταξιο του ρεφραιν.
NOM (1): Πολύ αγαπημένο συγκρότημα. Εξαίσιο, δυναμικό τραγούδι!
DRH (0): Είχα βάλει κι εγώ Savatage στο παιχνίδι...αλλά απίστευτα καλύτερο κομμάτι από αυτό 😝😝. Τι είναι τούτο; Από το 3:57 μέχρι το 5:01 είναι πολύ κουραστικό. Όσο το άκουγα το κατέβαζα. 0 τελικά για την απογοήτευση. Γιατί έτσι οι Savatage; Θα μείνω στις ένδοξες εποχές του Gutter Ballet και του Hall of the mountain king.

Με την ευκαιρία, πάρτε και μια διασκευή σε ένα αριστούργημα
https://www.youtube.com/watch?v=eodHN1ffbVk
GIL (0): Πολύ ωραίο Progressive Metal από το Tarpon Springs της Tampa στη Florida.
Από το άλμπουμ "The wake of Magellan" 1997 Concrete.
JIM (0): Παραλίγο να πάρει 1 πόντο, αλλά τελικά δεν το κατάφερε. Δεν είναι κακό πάντως.
NOV (0): Πάντως, μπορώ να πώ ότι το τελευταίο λεπτό μου άρεσε... α, και λίγο στην αρχή

Αφοί Φραγκιαδάκη - Περβολαριά :
NOM (6): Τελικά, η Κρήτη δεσπόζει σε κάθε γύρο. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Το τραγούδι, είναι υπέροχο και υπέροχα ερμηνευμένο!
GIL (0): Να και το κρητικό τραγούδι του γύρου. Απ' 'ότι φαίνεται δεν κυκλοφόρησαν τίποτε οι Κρήτες μουσικοί την τελευταία πενταετία...
Από το άλμπουμ "Η μεγάλη συνάντηση" 1983 Cretaphon.
JEN (0): Με τόσα Κρητικά θα έπρεπε να γίνει ένα παιχνίδι μόνο γι' αυτά.
JIM (0): Δεν είμαι αυτών των ακουσμάτων, οπότε οι πόντοι κρατούνται γι' άλλα κομμάτια. Δεν σημαίνει ότι είναι κακό λόγω του 0 δηλαδή.

Porcupine Tree - Love In The Past Tense :
DRH (8): Βγάλανε καινούριο δίσκο οι Porcupine Tree! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Καλά, ο Steven Wilson έχει παίξει τελικά στο παιχνίδι πολύ περισσότερο από την καημένη τη Λορήνα (ευτυχώς!). Ως Porcupine Tree όμως είναι το πρώτο που μπαίνει στο κυρίως παιχνίδι, είχαν μπει μερικές φορές στους μπόνους γύρους. Πάλι τώρα το δίλημμα με τα μεγαθήρια, σαν τους Pixies στον προηγούμενο γύρο. Τελικά στο 8. Οκ, το κομμάτι είναι για 12 στον γύρο, όπως θα ήταν και πάρα πολλά των Porcupine Tree σε οποιοδήποτε γύρο.
NOV (6): Πολύ καλό αλλά επαναλαμβανόμενο... αυτό το έριξε στην βαθμολογία
JIM (0): Έτσι κι έτσι το συγκεκριμένο κομμάτι.
NOM (0): Αδιάφορο.
GIL (#): Η συμμετοχή μου στον 6ο γύρο είναι από τους γνωστούς και αγαπημένους Porcupine Tree και κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Από το άλμπουμ "Closure/Continuation" 2022 Music For Nations.

Σχόλια ανά παίκτη

DRH:
Zeal & Ardor - Götterdämmerung (10): Λίγο black, λίγο death, λίγο prog, λίγο Miley Cyrus, λίγο Rage against the machine, λίγο country, λίγο αφρικάνικα...πλάκα έχει! Έχουν και πολύ ωραία live!
....αφού άκουσα και πολλά άλλα δικά τους: Είναι πολύ ωραίοι! Δεν τους ήξερα. Καλή επιλογή!
Porcupine Tree - Love In The Past Tense (8): Βγάλανε καινούριο δίσκο οι Porcupine Tree! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Καλά, ο Steven Wilson έχει παίξει τελικά στο παιχνίδι πολύ περισσότερο από την καημένη τη Λορήνα (ευτυχώς!). Ως Porcupine Tree όμως είναι το πρώτο που μπαίνει στο κυρίως παιχνίδι, είχαν μπει μερικές φορές στους μπόνους γύρους. Πάλι τώρα το δίλημμα με τα μεγαθήρια, σαν τους Pixies στον προηγούμενο γύρο. Τελικά στο 8. Οκ, το κομμάτι είναι για 12 στον γύρο, όπως θα ήταν και πάρα πολλά των Porcupine Tree σε οποιοδήποτε γύρο.
Brainwash Squad - Rabbits In The Dark (7): Εμφανίστηκαν με πολλές υποσχέσεις τα παιδάκια τότε. Χάθηκαν όμως 😔
Διονύσης Σαββόπουλος & Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ο Φορτίνο Σαμάνο (6): Ωραίο είναι αυτό βρε! Βάζοντας στην άκρη τις μπούρδες που λέει πλέον ο Σαββόπουλος κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του σε συνεντεύξεις εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τις έντεχνες σαβουροεπιλογές του Θ. Παπακωνσταντίνου. Αυτό όμως είναι ωραίο!
Devonsquare - If You Could See Me Now (5): Ακόμα μ'αρέσει αυτό! Έχω και το βινύλιο...από το σχολείο. Δεν ξέρω αν είναι τόσο χιλιοακουσμένο παντού, εγώ πάντως το έχω ακούσει πολύ. Ίσως να ήταν και για ψηλότερα.
Taken By Trees - Lost And Found (4): Το ψάχνεις, νομίζεις ότι χάθηκε και τελικά μαθαίνεις ότι το πήραν τα δέντρα! Που να το φανταστείς;
Peter & The Test Tube Babies - Never Made It (3): Αυτό το punk rock στα 80s είχε ένα κοινό με τα έντεχνα: Όλα το ίδιο κομμάτι είναι! Με τη βασική όμως διαφορά ότι είναι ωραίο και κεφάτο! Δεν είναι η μίζερη κλαψαροδηθενιά που πουλάνε εδώ για πχιότητα
Δημήτρης Μητροπάνος & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σαν Ναυαγός (0): Οκ, δεν είναι κακό. Μια από τα ίδια του Β. Παπακωνσταντίνου ως δάσκαλος λογοθεραπείας/ορθοφωνίας για παιδάκια που δυσκολεύονται να πουν το ρ.
London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral (0): 3η φορά στο παιχνίδι. Τις 2 προηγούμενες τους έβαλα και βαθμούς.
Savatage - The Wake Of Magellan (0): Είχα βάλει κι εγώ Savatage στο παιχνίδι...αλλά απίστευτα καλύτερο κομμάτι από αυτό 😝😝. Τι είναι τούτο; Από το 3:57 μέχρι το 5:01 είναι πολύ κουραστικό. Όσο το άκουγα το κατέβαζα. 0 τελικά για την απογοήτευση. Γιατί έτσι οι Savatage; Θα μείνω στις ένδοξες εποχές του Gutter Ballet και του Hall of the mountain king.

Με την ευκαιρία, πάρτε και μια διασκευή σε ένα αριστούργημα
https://www.youtube.com/watch?v=eodHN1ffbVk

FER:
Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again (0): Χαπάκι για τη βαρεμάρα κι αυτό θέλει.

GIL:
Διονύσης Σαββόπουλος & Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ο Φορτίνο Σαμάνο (12): Τι να πω γι' αυτό το τραγούδι; Ο Σαββόπουλος τραγουδάει Θανάση Παπακωνσταντίνου. Τι άλλο να ζητήσεις;
Από το άλμπουμ "Ο Σαμάνος" 2008 Εταιρεία Γενικών Εκδόσεων / Lyra.
Devonsquare - If You Could See Me Now (10): Πανέμορφο Southern Rock τραγούδι από τη μπάντα που σχηματίστηκε από τρεις τραγουδοποιούς από το Maine και το New Hampshire.
Από το άλμπουμ "Bye bye Route 66" 1991 Atlantic Records.
Brainwash Squad - Rabbits In The Dark (8): Κι ένα δικό μας συγκρότημα. Δυναμικό Alternative Rock από την Αθήνα.
Από το άλμπουμ "Days are a maze" 2010 Columbia Records / Sony Music
Peter & The Test Tube Babies - Never Made It (7): Punk Pathetique από το Peacehaven της Αγγλίας κεφάτη και ξεσηκωτική. Οι στίχοι είναι όλα τα λεφτά.
Από το άλμπουμ "The mating sounds of South American frogs" 1983 Trapper Records.
Life's Addiction - Inner Shade (6): Alternative Rock με κάτι από Trip-Hop από τη Μεγάλη Βρετανία. Φωνάρα η Alison David.
Από το άλμπουμ "Inner Shade" 1997 Full Frequency Range Recordings.
Arthur H - La Boxeuse Amoureuse (5): Ο Arthur H κατά κόσμον Arthur Higelin είναι Γάλλος πιανίστας, συνθέτης και τραγουδιστής. Είναι γνωστός για τις ζωντανές εμφανίσεις του. 4 από τα άλμπουμ του ηχογραφήθηκαν ζωντανά. Εδώ σε ένα όμορφο chanson με ενδιαφέρον βίντεο κλιπ.
Από το άλμπουμ "Amour Chien Fou" 2018 Mystic Rumba.
Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again (4): Εδώ έχουμε τη σύμπραξη του πολυτάλαντου Kutiman (κατά κόσμον Ophir Kutiel) από το Τελ Αβίβ με τον Adam Scheflan σε ένα ψυχεδελικό ροκ τραγούδι με soul/funk επιρροές.
Από το άλμπουμ "6am" 2016 Siyal Music.
Kat Dahlia - My Garden (3): Alternative R&B με τσαμπουκά από την Κουβανοαμερικάνα Kat Dahlia κατά κόσμον Katriana Huguet. Πολύ μου άρεσε.
Από το άλμπουμ "My garden" 2015 Vested in Culture.
London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral (2): Όμορφη Indie Pop από το Nottingham της Αγγλίας. Εδώ έχουμε την ορχηστρική εκτέλεση του γνωστού τραγουδιού που είναι ανώτερη από την πρωτότυπη.
Αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Californial soil" 2021 Metal & Dust.
Δημήτρης Μητροπάνος & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σαν Ναυαγός (1): Από τα καλύτερα τραγούδια που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, εδώ μαζί με το Δημήτρη Μητροπάνο 2 χρόνια πριν μας αφήσει πρόωρα χρόνους.
Από το άλμπουμ "Το παιχνίδι παίζεται" 2010 Εταιρεία Γενικών Εκδόσεων / Lyra.
Jackie Evancho - Lovers (0): Δεν είναι ότι είναι κακή η εκτέλεση στο υπέροχο τραγούδι του Shigeru Umebayashi από τα "Ιπτάμενα στιλέτα", το αντίθετο. Η ενορχήστρωση είναι υπέροχη και η φωνή της μικρής είναι άψογη. Το πρόβλημα είναι ότι μου ακούγεται επιτηδευμένη, ότι είναι αποτέλεσμα τεχνικής και αυτό είναι το πρόβλημα που έχω με τις περισσότερες λυρικές τραγουδίστριες. Η φωνή της Μαρίας Κάλλας παρόλο που είναι αποτέλεσμα υψηλής τεχνικής ακούγεται ανεπιτήδευτη και γι' αυτό μου αρέσει. Ακούστε την τώρα που μεγάλωσε με άλλη φωνητική τοποθέτηση. Δεν είναι υπέροχη; Εκτός αυτού τώρα συμφωνεί αυτό που βλέπεις μ' αυτό που ακούς.
https://www.youtube.com/watch?v=PDrM8-AXI3g&list=PLVQN3il_Cd8b8gq4Rn6AWK8MxW42pTAID&index=4
Από το video album "Dream with me in concert" 2011 Syco Music / Columbia Records.
Zeal & Ardor - Götterdämmerung (0): Το συγκρότημα ξεκίνησε ως το προσωπικό όχημα του Manuel Gagneux (με πατέρα Ελβετό και μητέρα Αφροαμερικανίδα), αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε κανονικό συγκρότημα. Το συγκρότημα παίζει Black Metal με επιρροές από τα Αφροαμερικάνικα spirituals. Να ούρλιαζε λιγότερο ο τραγουδιστής, τι καλά που θα 'τανε...
Από το άλμπουμ "Zeal & Ardor" 2022 MVKA Music.
Taken By Trees - Lost And Found (0): Οι Taken by Trees είναι το solo project της πρώην τραγουδίστριας των Concretes, της Σουηδέζας Victoria Bergsman. Ευχάριστη Indie Pop αλλά τίποτε το ιδιαίτερο.
Από το άλμπουμ "Open field" 2007 Rough Trade.
The Black Angels - Science Killer (0): Ψυχεδελική Rock από το Austin του Texas αρκετά θορυβώδης για τα γούστα μου.
Ζωντανή εκτέλεση στο Canal Plus France 2009, αυθεντική εκτέλεση στο άλμπουμ "Directions to see a ghost" 2008 Light in the Attic Records
Witch - Chifundo (0): Το πιο δημοφιλές συγκρότημα στη Ζάμπια τη δεκαετίας του 70 τη χρυσή περίοδο των πρώτων χρόνων της ανεξαρτησίας της χώρας, παρήκμασε στη συνέχεια και αναβίωσε το 2012 όταν σημείωσαν επιτυχία οι επανεκδόσεις των δίσκων τους.
Σινγκλ 1976 Teal Record Company.
Christian McBride Trio - Fried Pies (Live Studio Session) (0): Up-tempo διασκευή σε μια σύνθεση του Wes Montgomery, άψογα εκτελεσμένη από πολύ αξιόλογους μουσικούς. Το πρόβλημά μου είναι η μουσική φλυαρία, η τάση που έχουν οι μουσικοί της jazz για επίδειξη τεχνικής άνευ λόγου και αιτίας. Στο τέλος βαρέθηκα.
Live studio session 2015 KNKX Public Radio.
Paris Paloma - The Fruits (0): Indie Pop από την 22χρονη Αγγλίδα Paris Paloma που έχει την έδρα της στο Λονδίνο. Φρουτοθεραπεία...
Σινγκλ 2022 High Plateau Productions.
Savatage - The Wake Of Magellan (0): Πολύ ωραίο Progressive Metal από το Tarpon Springs της Tampa στη Florida.
Από το άλμπουμ "The wake of Magellan" 1997 Concrete.
Αφοί Φραγκιαδάκη - Περβολαριά (0): Να και το κρητικό τραγούδι του γύρου. Απ' 'ότι φαίνεται δεν κυκλοφόρησαν τίποτε οι Κρήτες μουσικοί την τελευταία πενταετία...
Από το άλμπουμ "Η μεγάλη συνάντηση" 1983 Cretaphon.
Porcupine Tree - Love In The Past Tense (#): Η συμμετοχή μου στον 6ο γύρο είναι από τους γνωστούς και αγαπημένους Porcupine Tree και κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Από το άλμπουμ "Closure/Continuation" 2022 Music For Nations.

JEN:
Kat Dahlia - My Garden (12): Πολύ ταλαντούχα καλλιτέχνης. Απο 15 χρονών γράφει τραγούδια.
Paris Paloma - The Fruits (10): Πολύ ωραίο τραγούδι!
London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral (5): Όλη αυτή η ορχήστρα γι' αυτό το υποτονικό τραγούδι?! Και πολύ fuck αμά λάχει να πούμε...

Εντούτοις θα του δώσω βαθμό επειδή είναι τόσο απαίσιο που έχει φτάσει στο ναδίρ. Κι αυτό θέλει ταλέντο. χα χα χα χα χα χα
Zeal & Ardor - Götterdämmerung (4): Δε θα έδινα βαθμό αλλά όταν το άκουσα ήμουν σε μια κατάσταση "σκοτώνω άνθρωπο" και ακούγοντάς το μου πέρασαν τα νεύρα. :-D
Witch - Chifundo (3): "... Κουτσοκέλα να παμένε ίνε νίναρι μουνόλο"! χα χα χα χα Δεν ειρωνεύομαι τη γλώσσα. Αντίθετα, είανι πολύ ενδιαφέρον πως ακούγεται μια γλώσσα σχετικά με μια αλλη.

Έψαξα το τραγούδι και το συγκρότημα. Εάν είχε μπει σε άλλο γύρο θα είχε πάρει μεγαλύτερο βαθμό.

Πολύ ιδιαίτερη και αξιόλογη συμμετοχή.
Arthur H - La Boxeuse Amoureuse (1): Αυτό το τραγούδι σε συνδυασμό με το βίντεο μου έφερε στο μυαλό τον αξέχαστο Χάρυ Κλύν "Κουλτούρα να φύγουμε".
Jackie Evancho - Lovers (0): Ουδέν σχόλιον!
Life's Addiction - Inner Shade (0): Πωω! Πολύ δράμα! Με κούρασε.
Αφοί Φραγκιαδάκη - Περβολαριά (0): Με τόσα Κρητικά θα έπρεπε να γίνει ένα παιχνίδι μόνο γι' αυτά.
Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again (#): Κατόπιν εορτής ενημερώθηκα ότι αυτό έχει ξαναμπεί. Όποιος/α το έβαλε είχε ωραίο γούστο. :-D

Τώρα βέβαια αν δεν πάρει βαθμό από αρκετούς ... απαράδεκτο για τέτοιο τραγούδι! χα χα χα

JIM:
Round #6: Ενδιαφέρον γύρος και καλά κομμάτια σε γενικές γραμμές.
Life's Addiction - Inner Shade (12): Το βρήκα εξαιρετικό και του αξίζει η πρώτη θέση.
London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral (10): Δεν είχα ακούσει ξανά την orchestral version. Πολύ καλό το αποτέλεσμα.
Δημήτρης Μητροπάνος & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σαν Ναυαγός (8): Ωραίο το ντουέτο και πολύ ωραίο τραγούδι. Χαρακτηριστικές φωνές.
Devonsquare - If You Could See Me Now (7): Μου άρεσε ηχητικά και γενικά μου αρέσει το vibe της εποχής.
Arthur H - La Boxeuse Amoureuse (6): Νομίζω το βίντεο είναι spot on. Το τραγούδι βγάζει αυτό το αίσθημα της πάλης με τον εαυτό μας (ίσως) και την αναγέννηση μετά απ' αυτή.
Taken By Trees - Lost And Found (5): Ωραία φωνή και τραγούδι γενικώς.
Brainwash Squad - Rabbits In The Dark (4): Αρκετά ωραίο μπορώ να πω. Θα τους τσεκάρω περισσότερο αυτούς, μιας και δεν τους ξέρω.
Jackie Evancho - Lovers (3): Ωραία φωνή και ωραίο το στήσιμο με τους μουσικούς. Βέβαια, δεν μου αρέσει και τόσο που μπαίνει ένα παιδί σε τέτοιες απαιτήσεις, αλλά οκ.
Witch - Chifundo (2): Έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον μουσικά. Δεν είναι ότι θα το άκουγα ξανά, αλλά δεν είναι κακό.
Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again (1): Δεν μου 'πε κάτι ιδιαίτερο, αλλά εντάξει, 1 ποντάκι το παίρνει.
Zeal & Ardor - Götterdämmerung (0): Thank you, next.
Διονύσης Σαββόπουλος & Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ο Φορτίνο Σαμάνο (0): Ενδιαφέρον κομμάτι. Δεν το είχα ακούσει ξανά.
Peter & The Test Tube Babies - Never Made It (0): Δεν με ξετρέλανε. Είχε κάποιο potential, αλλά όχι τόσο για να πάρει πόντο από κάποιο άλλο κομμάτι.
The Black Angels - Science Killer (0): Δεν ξέρω. Μια φασαρία μου βγάζει προσωπικά και μια μονοτονία.
Christian McBride Trio - Fried Pies (Live Studio Session) (0): Τρεις τύποι που παίζουν στο γκαράζ τους; Ή σε κανένα σπίτι να chillάρουν; Ok.
Kat Dahlia - My Garden (0): Ενδιαφέρον ο κήπος της, αλλά όχι και τόσο.
Paris Paloma - The Fruits (0): Βγάζει ένα chill vibe, αλλά nothing special.
Savatage - The Wake Of Magellan (0): Παραλίγο να πάρει 1 πόντο, αλλά τελικά δεν το κατάφερε. Δεν είναι κακό πάντως.
Αφοί Φραγκιαδάκη - Περβολαριά (0): Δεν είμαι αυτών των ακουσμάτων, οπότε οι πόντοι κρατούνται γι' άλλα κομμάτια. Δεν σημαίνει ότι είναι κακό λόγω του 0 δηλαδή.
Porcupine Tree - Love In The Past Tense (0): Έτσι κι έτσι το συγκεκριμένο κομμάτι.

JUD:
Round #6: Νομίζω αρκετά χειρότερος γύρος από τους προηγούμενους 3-4
The Black Angels - Science Killer (8): Μου αρέσουν αρκετά οι black angels! Θα το τιμήσω!
Taken By Trees - Lost And Found (6): Μου θύμισε αρκετά το Piledriver Waltz των Arctic Monkeys.
Brainwash Squad - Rabbits In The Dark (#): Ντόπια μπάντα όπου τους έμαθα επειδή ο τραγουδιστή/κιθαρίστας έμενε στην ίδια γειτονιά.
Η μοναδική τους κυκλοφορία μου είχε αρέσει πάρα πολύ και απορώ γιατί το εγκατέλειψαν το πρότζεκτ αλλά και γιατί δεν είχαν μεγαλύτερη προβολή.

LIL:
Zeal & Ardor - Götterdämmerung (12): Πάρα πολύ καλό

LOV:
Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again (12): Πάρα πολύ ωραίοι στίχοι...💓
Το λάτρεψα!!!
Witch - Chifundo (10): Από τα λίγα κομμάτια σε αυτό το παιχνίδι που με βάλανε στη διαδικασία να ψάξω περισσότερο το συγκρότημα,το συγκεκριμένο από τη Ζάμπια!Δεν κατάλαβα γρι αλλά το απόλαυσα..Ακούστε και άλλα 2 που με κέρδισαν..
https://youtu.be/DLhloZ-m5AI
https://youtu.be/fc0MZgiC1N8
Zeal & Ardor - Götterdämmerung (4): Έχει κάτι,δεν μπορώ να το εξηγήσω..Μ"άρεσε.

MAX:
Round #6: Δυσκολευτηκα πολυ σ αυτον τον γυρο, περισσοτερο γιατι ειχε αρκετα στο ιδιο επίπεδο και δεν ειχε κατι καραμπινατο να ξεχωριζει. Εμεινα και με ενα τελευταιο 0 στο χερι... εψαχνα το κομματι!
London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral (8): καλο κομματι με συναισθηματα αλλα δεν ειναι για 12αρι
Taken By Trees - Lost And Found (6): Αυτο στοιχηματιζω ειναι της Love!
Paris Paloma - The Fruits (4): ενδιαφερον... φρουτο!
Savatage - The Wake Of Magellan (2): Θα ηταν παραπανω αν ολο το κομματι ηταν ανταξιο του ρεφραιν.
Brainwash Squad - Rabbits In The Dark (0): και εψαχνα το τελευταιο 0!!
Devonsquare - If You Could See Me Now (#): καλο κομματι με αυναισθηματα αλλα δεν ειναι για 12αρι...

NOM:
Round #6: Αυτός ο γύρος είχε όσα μηδενικά ακριβώς χρειαζόμουν και αντίστοιχα όσα ήθελα να βαθμολογήσω. Μέχρι και το 5άρι μου, όλα άξιζαν για 12. Δυσκολεύτηκα πολύ να τα κατατάξω. Μπράβο σας που με δυσκολέψατε!
Jackie Evancho - Lovers (12): Μουσική πανδαισία! Η αγγελική, τόσο απίστευτα έντεχνη και σχεδόν εξωπραγματική φωνή της Jackie Evancho, συνοδευόμενη από αυτά τα υπέροχα κινέζικα - και όχι μόνο - όργανα, με προϊδεάζει για το πώς είναι ο Παράδεισος!
Arthur H - La Boxeuse Amoureuse (10): Μου γλύκανε την ψυχή! Τί μελωδία! Τί αισθαντική ερμηνεία!!! Βυθίστηκα στη μουσική...
Life's Addiction - Inner Shade (8): Με μάγεψε.
Brainwash Squad - Rabbits In The Dark (7): Μου έφτιαξε τη διάθεση! Φανταστικό! Σε άλλο γύρο, θα έπαιρνε 12.
Αφοί Φραγκιαδάκη - Περβολαριά (6): Τελικά, η Κρήτη δεσπόζει σε κάθε γύρο. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Το τραγούδι, είναι υπέροχο και υπέροχα ερμηνευμένο!
Δημήτρης Μητροπάνος & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σαν Ναυαγός (5): Εξαιρετικό ζεϊμπέκικο με τους τεράστιους 'Ελληνες ερμηνευτές. 'Οσο κι αν ταξίδεψα με τη μουσική στα πέρατα του κόσμου, η ελληνική μουσική και ιδιαίτερα το λαϊκό τραγούδι, θα κατέχει προεξάρχουσα θέση στην καρδιά μου.
Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again (4): Πολύ ιδιαίτερο τραγούδι!
The Black Angels - Science Killer (3): Δυναμικό ροκ, εντός του πεδίου των προτιμήσεών μου.
Διονύσης Σαββόπουλος & Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Ο Φορτίνο Σαμάνο (2): Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει γράψει υπέροχη μουσική! Εξαιρετικό κι αυτό το τραγούδι, ιδιαίτερα η εισαγωγή.
Savatage - The Wake Of Magellan (1): Πολύ αγαπημένο συγκρότημα. Εξαίσιο, δυναμικό τραγούδι!
Devonsquare - If You Could See Me Now (0): Γλυκούλι.
Zeal & Ardor - Götterdämmerung (0): Αρκετά καλό!
London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral (0): Μου αρέσουν πολύ. Άλλωστε, έχω βάλει κι εγώ στο παιχνίδι δικό τους τραγούδι. Αυτό το τραγούδι όμως, δεν μου λέει τίποτα.
Peter & The Test Tube Babies - Never Made It (0): Σούπα.
Taken By Trees - Lost And Found (0): Μέτριο.
Witch - Chifundo (0): Συνεχώς επαναλαμβανόμενο μοτίβο, που είναι και εντελώς αδιάφορο.
Christian McBride Trio - Fried Pies (Live Studio Session) (0): Η τζαζ είναι πολύ χρήσιμη μουσική για να σε διώξουν από ένα μαγαζί όταν θέλουν να κλείσουν, για εναλλακτική στον πονοκέφαλο που επικαλούνται οι γυναίκες όταν δεν θέλουν σεξ, για υποκατάστατο των υπνωτικών και χίλιες δυό άλλες χρήσεις που μου διαφεύγουν τώρα.
Paris Paloma - The Fruits (0): 'Ενιωσα σαν να εισπνέει συνεχώς χωρίς να εκπνέει. Μετά τη μέση του τραγουδιού, εξέπνεε διαρκώς, τόσο που νόμισα πως θα σβήσει. Τελικά, εξέπνευσε.
Porcupine Tree - Love In The Past Tense (0): Αδιάφορο.
Kat Dahlia - My Garden (#): Η συμμετοχή μου
Η Katriana Sandra Huguet (γεννημένη στις 29 Ιουλίου 1990), περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Kat Dahlia (πρώην Kat Hue), είναι μια Κουβανο-Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, γεννημένη και μεγαλωμένη στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Η Ντάλια είναι τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ράπερ.

NOV:
Devonsquare - If You Could See Me Now (12): Μ' άρεσε... μιλάμε μ' άρεσε.
Kutiman ft. Adam Scheflan - Shine Again (10): Το έμαθα προ διετίας από την KSOT και μου αρέσει εξίσου με το Devonsquare - If You Could See Me Now
η επανάληψη ήταν η ευκαιρία που έψαχνα για να τα κατατάξω σε 1ο και 2ο
Από τότε που το έμαφα το έχω ποστάρει και εγώ σε φόρουμ...
London Grammar - Lord It's A Feeling Orchestral (8): Οι London Grammar έχουν μπει μερικές φορές και το κομμάτι το είχα αρχικά πιο χαμηλά αλλά τελικά είναι πολύ καλο για να του στερήσω βαθμούς
Life's Addiction - Inner Shade (7): Μυστηριώδες, αλλά πολύ καλό
Porcupine Tree - Love In The Past Tense (6): Πολύ καλό αλλά επαναλαμβανόμενο... αυτό το έριξε στην βαθμολογία
Paris Paloma - The Fruits (1): Παλόμα ε; Εγώ έχω ακουστά μία Μπλάνκα, αυτή δεν την ξέρω.
The Black Angels - Science Killer (0): Κάτι θα μπορούσε να πάρει... αλλά δεν περίσσεψε
Savatage - The Wake Of Magellan (0): Πάντως, μπορώ να πώ ότι το τελευταίο λεπτό μου άρεσε... α, και λίγο στην αρχή

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα

+/- ΠαίκτηςΓ01Γ02Γ03Γ04Γ05Γ06Γ07Γ08Γ09Γ10Γ11Γ12
1 JEN567107771251594554
2 +1 LIL44210410458765941
3 -1 TRI41349101848396x
4 +4 JUD4091155647445691
5 +4 MRH4024491364210287
6 -1 MIC3975011874553862
= +4 MAX397734646776590
8 -1 STR390776981237763
9 -5 NOM386887684435342
10 -4 DRH378387472846347
11 +2 GBO359449440634672
12 -1 LOV334647629507342
13 -1 GIL329832297236539
14 +2 ERA303532770582273
15 AGE298404035676551
16 +2 NOV296141444794798
17 -3 JIM2696638651387x
18 +1 FER254303141732257
19 CON238553256203441
20 +1 OZO232192458205358
21 -4 SIS21789562547xx
22 EMM216173246471757
23 GAB188153621303353

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφιερωμενο σε ολους τους τραγουδιάρηδες & τραγουδιάρες ........

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

Κατανομή βαθμολογιών
Πόσες φορές έχετε πάρει την κάθε βαθμολογία.

1210876543210
AGE846263455876
CON416523787480
DRH8854367138362
EMM-42566585581
ERA466644756673
FER1447631039377
GAB133343649883
GBO5684741168761
GIL4861145233477
JEN1291181013945640
JIM915642325764
JUD71011844443369
LIL12556711784953
LOV4586651045767
MAX51055810595758
MIC1194538536964
MRH51168745104859
NOM57551393106460
NOV643658556178
OZO437531426686
SIS343536523252
STR551031274117954
TRI10641068548739

Κατανομή θέσεων
Πόσες φορές έχετε έρθει στην 1η, 2η, 3η κτλ θέση.

1st2nd3rd4th5th6th7th8th9th10th11th12th13th14th15th16th17th18th19th20th21st22nd23rd
AGE11211
CON11121
DRH11211
EMM111111
ERA11112
FER11121
GAB111111
GBO11121
GIL12111
JEN21111
JIM1211
JUD11211
LIL11121
LOV111111
MAX111111
MIC111111
MRH111111
NOM11112
NOV11112
OZO11112
SIS1111
STR11211
TRI131

Αν έλειπε...
Οριζοντίως, δίπλα στο όνομά σας, βλέπετε πόσες θέσεις θα κερδίζατε ή θα χάνατε αν δεν έπαιζε ο παίκτης της κάθε στήλης.

AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRI
AGE+1+1+2+1+1+1+2-1+1+1+1+2+1-1-1+2
CON+2+1-1+2-1+3+1+1+1+1+2+1-1+1-1
DRH+2+2+1+4+3+1+4+3+2+2+4+4+3-1+1
EMM+2+2+2+2+3+1+3+2+2+2+2+2+2+2+2+2+4+2+1+1+2+3
ERA-1-2+2-2-1+1-2+1-1+1+1+1+1+1-1+1+1+1
FER+2+1+1-1+1+2+1+1+2+1+1+1+2+1+2+1+1+1
GAB+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+2+2+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
GBO+1+1+2+1+1+1+1+1+1+2
GIL+1+1+2+2+2+1+1+2+1+2+1+3+1
JEN
JIM-1+1+1-1+1+2+1+1-2+1+1+1
JUD-5-1+1-5+1-1+1+1+2-1-5+1+1+1+1+1+1
LIL+1-1
LOV-1+1+1+1+1+1-1+1
MAX+2+1-1-1-2+1-2-2+2+2+4-2-2+2-4+1+1+1
MIC+3+3-1+3+2-2-1-2-2-2-1+3+2-3+2-1+1
MRH+1-4-2+1+1+1+1+2-2+3+2-1-2-2-1+1+2
NOM+2-1+1+3+6+2-1+2+2+1+2+4+3+1+1+1
NOV+2+1+1+1+2+2+1+3+2+1+3+2+2+1+1+1+1+1+1+1+2
OZO+1+1+1+1+2+2+4+1+1+2+2+2+1+1-1+2+1+1+1+1+2
SIS-1-1-1+2+1
STR-2+2+4+2+2-2-2+3+3+2+2+3-2+1-1-1-1+2
TRI-3-5-5-2-4-5-3-1-2-1-3-2-1-1-1-2-4

Τετ-α-τετ
Γραμμές: πόσους πόντους συνολικά παίρνετε από κάθε παίκτη - στήλες: πόσους πόντους συνολικά δίνετε σε κάθε παίκτη.

AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRIMaxMin
AGE315528139052091665215131180367720520
CON3729329121908127113021218726633330
DRH75312224212281371641131122012927301927312
EMM17811958341982411116100012270230270
ERA2124103284241613162035164161351221263352
FER155132428222418601481822247112074280
GAB131411211772170147101611131071186170
GBO6239911211624626013142417212119324349340
GIL19153525351922141204101181192112412022350
JEN2516423717211713272623163648322828541313269549
JIM19171059103028229167892607199711300
JUD4520361454325201771755172410169153020550
LIL324517416175187322346132814238138202915462
LOV3313122811613156304171411164131720101526334
MAX415155172622203228714429113819421501816420
MIC22221053519223816252632253037121372215382
MRH1614282318162117151026101814212032401010149409
NOM82412125244142032281212181831211419122620324
NOV2101851111231731471716203417221275223342
OZO718181841416119144010114341103260430
SIS5204162102120128273711700774413370
STR274361393832811101472335103426363149383
TRI2233102701929243117718152241826261911629330
Max4545423754353832383228465552484338385436303433
Min22130000010010000001000

Άθροισμα ανά ζευγάρι
Γραμμές και στήλες δείχνουν το ίδιο: πόσους πόντους συνολικά έχετε ανταλλάξει με κάθε παίκτη, δηλαδή το άθροισμα των πόντων που έχετε δώσει και που έχετε πάρει.

AGE62222492822624452861388519152716243123442852
CON6123727342642152429275616152316421720261066666
DRH221242323722116355175221234634482427453422376311
EMM223742122920122956133815391120231217451629275611
ERA492732125615355130257451272121311023633193743
FER283437295629453727117252428572031122601623570
GAB222622201529232434039122338303414301734635460
GBO6421112354523381956203129443938353633166633666
GIL2415632951372438284821171740393422144312853638
JEN452455563027341928483048667648386068272537267619
JIM282917132510564848263911153452281423171718560
JUD61275238741739202130261013416302028261530143810114
LIL385621155125123117483910127324620502995736301019
LOV851623392724232917661134274018183137201138488511
MAX191546112128384440761516324016593776261753207611
MIC1523342021573039394834304618165068295673233687
MRH271648233120343834385220201859505362141048356210
NOM164224121031143522602828503137685326301952466810
NOV217271723123036146814262937762962267125822762
OZO4320454562617334327231592026561430775711576
SIS122634163303161225173057111771019127819570
STR341022291916466683717143638533248525857838668
TRI4266372732335335326183830482033354622111938663

Διαφορά ανά ζευγάρι
Η γραμμή δίπλα στο όνομά σας δείχνει το ισοζύγιο βαθμών με τον κάθε παίκτη. Θετικοί αριθμοί δείχνουν ότι έχετε πάρει περισσότερους πόντους από τον παίκτη αυτής της στήλης απ'ότι του έχετε δώσει.

AGE0+8-12+7-2-4-6-14-5-10-29-26+19+11+11-50-2+29+2-20-229-29
CON0+2+21-21+24-2-4-15-8-5-13-34-10-15+19-12-6-3-16-14+2024-34
DRH-8-2+20+12+11+20-7-7-29-3-20-13-1+16-10-80-9+9+26+16+1726-29
EMM+12-21-20+6-19-4-6-21-18+3+10+7-17+10-23-12+7+9-16+17-2717-27
ERA-7+21-12-60-7+13-19-4+7-34+19+5-13+11-50+1-2-9-7+321-34
FER+2-24-11+190+15+3-1-15-1+11-9+12-24-13-12-17-10-20-2-1519-24
GAB+4+2-20+4+7-15-9-2000-11+2-3-6-8-8+6-16-15-1-30-237-30
GBO+6+4+7+6-13-3+9+10-7-4-20-5-1+4-5+4+7+2+31-8+2-1531-20
GIL+14+15+7+21+19+1+20-10-26-8-13+3+5-24-37+4-18+8+5+12-8-921-37
JEN+5+8+29+18+4+150+7+26+4+16-16+6+20+16+18-4+40-1+1+15-840-16
JIM+10+5+3-3-7+10+4+8-4-8-7+3+1-160-280+15+1-3+415-28
JUD+29+13+20-10+34-11+11+20+13-16+8+90-12-220+4-8+15-24-14+234-24
LIL+26+34+13-7-19+9-2+5-3+16+7-9-1+24-18-16+26-3+7-17+22034-19
LOV-19+10+1+17-5-12+3+1-5-6-30+1-18+14-10-5-3+20+9-8+420-19
MAX-11+15-16-1+13+24+6-4+24-20-1+12-24+18+6+17+1+8+4-17-17+1224-24
MIC-11-19+100-11+13+8+5+37-16+16+22+18-14-6+10+6-5-30+7+12-337-30
MRH+5+12+8+23+5+12+8-4-4-1800+16+10-17-10+11+18+6+10-20-1723-20
NOM0+60+120+17-6-7+18+4+28-4-26+5-1-6-11+2+8+50-628-26
NOV+2+3+9-7-1+10+16-2-8-400+8+3+3-8+5-18-2+7-2-14-1616-40
OZO-29+16-9-9+2+2+15-31-5+1-15-15-7-20-4+30-6-8-7-1-5-1130-31
SIS-2+14-26+16+90+1+8-12-1-1+24+17-9+17-7-10-5+2+10+724-26
STR+20-2-16-17+7+2+30-2+8-15+3+14-22+8+17-12+200+14+50-2030-22
TRI+20-17+27-3+15+23+15+9+8-4-20-4-12+3+17+6+16+11-7+2027-17

Συνάφειες
Πόσο όμοια ή ανόμοια βαθμολογούν τα ζευγάρια των παικτών όλα τα τραγούδια εκτός από τα δικά τους. Όσο πιο κοντά είναι ο αριθμός στο 1, τόσο περισσότερο οι παίκτες αυτού του ζευγαριού έχουν παρόμοια γούστα σχετικά με το ποια τραγούδια τους αρέσουν και ποια όχι. Όσο πιο κοντά στο -1, τόσο περισσότερο αυτοί οι παίκτες έχουν αντίθετα γούστα, δηλαδή στον έναν αρέσουν αυτά που δεν αρέσουν στον άλλον, και αντιστρόφως. Αριθμοί κοντά στο 0 δείχνουν ότι δεν υπάρχει ούτε θετικός ούτε αρνητικός συσχετισμός. Στην δεξιότερη στήλη φαίνεται το άθροισμα των επιμέρους συναφειών. Ο μεγαλύτερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο αντιπροσωπευτικές του μέσου όρου όλων των παικτών. Ή, διαφορετικά, τον παίκτη του οποίου οι βαθμολογίες πλησιάζουν περισσότερο στις τελικές βαθμολογίες του κάθε γύρου. Αντίθετα, ο μικρότερος αριθμός δείχνει τον παίκτη του οποίου οι προτιμήσεις είναι πιο απομακρυσμένες από τον μέσο όρο των παικτών.

AGECONDRHEMMERAFERGABGBOGILJENJIMJUDLILLOVMAXMICMRHNOMNOVOZOSISSTRTRITotal
AGE+0.06+0.29+0.01+0.20-0.07-0.04+0.09+0.03-0.06+0.04+0.25+0.09+0.20-0.01-0.26+0.06+0.03+0.14-0.00-0.07-0.09+0.14+1.03
CON+0.06+0.00+0.05+0.08+0.02+0.01+0.13+0.02+0.05+0.14+0.17+0.15+0.15+0.01-0.05+0.12+0.17+0.10+0.08+0.28+0.13-0.01+1.86
DRH+0.29+0.00+0.14+0.36+0.04-0.10+0.03+0.08-0.05+0.24+0.24+0.10+0.09+0.05-0.01+0.18-0.15+0.07+0.05+0.15-0.12+0.03+1.71
EMM+0.01+0.05+0.14+0.03+0.17+0.01-0.06-0.02-0.01-0.02+0.13+0.04+0.00+0.13+0.19+0.02+0.09+0.14-0.00+0.14+0.01-0.01+1.18
ERA+0.20+0.08+0.36+0.03-0.14-0.02+0.09+0.04-0.06+0.11+0.27+0.25+0.10+0.03-0.24-0.05-0.14-0.04+0.04-0.03-0.25+0.06+0.69
FER-0.07+0.02+0.04+0.17-0.14+0.09-0.07+0.22+0.01+0.08-0.03-0.02+0.04-0.03+0.24+0.04+0.25+0.07+0.01+0.25+0.05+0.05+1.27
GAB-0.04+0.01-0.10+0.01-0.02+0.09+0.21+0.08-0.07+0.01-0.03-0.04+0.10+0.12+0.12+0.12+0.38+0.22+0.21-0.17+0.01+0.12+1.34
GBO+0.09+0.13+0.03-0.06+0.09-0.07+0.21+0.19-0.07+0.15+0.11+0.25+0.04-0.01+0.01+0.10+0.12+0.14+0.03-0.01+0.01+0.11+1.59
GIL+0.03+0.02+0.08-0.02+0.04+0.22+0.08+0.19+0.02+0.16-0.14+0.02+0.08-0.06+0.16+0.20+0.13+0.21+0.10+0.02+0.02+0.13+1.69
JEN-0.06+0.05-0.05-0.01-0.06+0.01-0.07-0.07+0.02-0.09+0.15+0.06+0.09+0.11+0.11-0.08-0.04-0.05+0.09+0.13+0.06+0.08+0.38
JIM+0.04+0.14+0.24-0.02+0.11+0.08+0.01+0.15+0.16-0.09+0.07+0.23+0.06+0.26-0.12+0.09+0.20+0.13+0.05+0.28+0.17+0.17+2.41
JUD+0.25+0.17+0.24+0.13+0.27-0.03-0.03+0.11-0.14+0.15+0.07+0.45+0.05+0.13-0.24-0.01-0.03+0.04-0.11+0.03-0.20+0.05+1.35
LIL+0.09+0.15+0.10+0.04+0.25-0.02-0.04+0.25+0.02+0.06+0.23+0.45-0.14-0.11-0.11-0.14+0.08-0.09-0.14+0.08-0.19+0.09+0.91
LOV+0.20+0.15+0.09+0.00+0.10+0.04+0.10+0.04+0.08+0.09+0.06+0.05-0.14+0.20-0.05+0.35+0.09+0.36+0.16+0.06+0.20+0.14+2.37
MAX-0.01+0.01+0.05+0.13+0.03-0.03+0.12-0.01-0.06+0.11+0.26+0.13-0.11+0.20+0.08+0.24+0.27+0.37+0.14+0.44+0.28-0.04+2.60
MIC-0.26-0.05-0.01+0.19-0.24+0.24+0.12+0.01+0.16+0.11-0.12-0.24-0.11-0.05+0.08+0.01+0.20+0.03+0.12-0.02+0.23-0.05+0.35
MRH+0.06+0.12+0.18+0.02-0.05+0.04+0.12+0.10+0.20-0.08+0.09-0.01-0.14+0.35+0.24+0.01+0.23+0.39-0.01+0.13+0.22+0.08+2.29
NOM+0.03+0.17-0.15+0.09-0.14+0.25+0.38+0.12+0.13-0.04+0.20-0.03+0.08+0.09+0.27+0.20+0.23+0.41+0.07+0.27+0.29+0.14+3.06
NOV+0.14+0.10+0.07+0.14-0.04+0.07+0.22+0.14+0.21-0.05+0.13+0.04-0.09+0.36+0.37+0.03+0.39+0.41+0.02+0.16+0.27+0.03+3.12
OZO-0.00+0.08+0.05-0.00+0.04+0.01+0.21+0.03+0.10+0.09+0.05-0.11-0.14+0.16+0.14+0.12-0.01+0.07+0.02+0.14+0.06+0.02+1.13
SIS-0.07+0.28+0.15+0.14-0.03+0.25-0.17-0.01+0.02+0.13+0.28+0.03+0.08+0.06+0.44-0.02+0.13+0.27+0.16+0.14+0.20+0.20+2.66
STR-0.09+0.13-0.12+0.01-0.25+0.05+0.01+0.01+0.02+0.06+0.17-0.20-0.19+0.20+0.28+0.23+0.22+0.29+0.27+0.06+0.20-0.00+1.36
TRI+0.14-0.01+0.03-0.01+0.06+0.05+0.12+0.11+0.13+0.08+0.17+0.05+0.09+0.14-0.04-0.05+0.08+0.14+0.03+0.02+0.20-0.00+1.53
Max+0.29+0.28+0.36+0.19+0.36+0.25+0.38+0.25+0.22+0.15+0.28+0.45+0.45+0.36+0.44+0.24+0.39+0.41+0.41+0.21+0.44+0.29+0.20
Min-0.26-0.05-0.15-0.06-0.25-0.14-0.17-0.07-0.14-0.09-0.12-0.24-0.19-0.14-0.11-0.26-0.14-0.15-0.09-0.14-0.17-0.25-0.05

Κατάταξη ζευγαριών
Mε βάση τους πίνακες "άθροισμα ανά ζευγάρι" και "συνάφειες", εδώ φαίνεται ποια ζευγάρια είναι τα πιο ταιριαστά (χαμηλότερα νούμερα) ή πιο αταίριαστα (υψηλότερα νούμερα). Το πιο ταιριαστό ζευγάρι έχει το νούμερο 1, ενώ το πιο αταίριαστο το νούμερο 253

AGE21567195172022142001681431446649215249131204178115248182382496
CON215235921201261754521515670701813222021215530157157571728323518
DRH672353833962292224211793141411307215121226128745423010823514
EMM19592382186120024618090241502031211709618418712811113816018624638
ERA171203321813223775691901154131051872401822512092241662442182514
FER20212696611329514732167209226197164190111844019717514619616222611
GAB21417522920023795771361752421392431235778679649104253946425349
GBO200452222467514777362351813940134119112606452123225737624618
GIL16821542180693213636159242382041681533743113122562232322723824
JEN143156117901901671752351591426361352544164102961091018712623525
JIM144709324111520924218241421362220710618948591611628411811324218
JUD67014504226139139238631361103148206209190154247135250842501
LIL64181412031319724340204612212121941512395519725247193902521
LOV9132130121105164123134168352071032122623180882010720729272319
MAX215220721701871905711915325106148194261799222847872212212
MIC24921215196240117811237441892061512311798912145302454517424911
MRH13115521184182184676043164482092398098915323317216812393
NOM2043022618725140966411310259190558822121551109818332518
NOV17815712812820919749521229616115419720214535123314951812332
OZO115157741112241751041235610916224725210784302331092331705222625230
SIS2485754138166146253225223101841354720778245172811491701509625347
STR182172230160244196947323287118250193297451685521501232505
TRI388310818621816264762712611384902722117481331812269612322627

Ψηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τα 12άρια σας

AGE11312
CON1111
DRH1111211
EMM
ERA211
FER1
GAB1
GBO11111
GIL1111
JEN221111121
JIM1121121
JUD211111
LIL11111211111
LOV1111
MAX11111
MIC211112111
MRH11111
NOM2111
NOV111111
OZO121
SIS111
STR11111
TRI21111112

Χαμηλότεροι βαθμοί
Aπό ποιόν έχετε πάρει (γραμμές) και σε ποιόν έχετε δώσει (στήλες) τους χαμηλότερους βαθμούς σας. Αυτός ο πίνακας συνυπολογίζει το ότι ο χαμηλότερος βαθμός μπορεί να διαφέρει από γύρο σε γύρο και από παίκτη σε παίκτη. Επίσης δεν υπολογίζονται οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως σε έναν παίκτη που δεν έστειλε τραγούδι και οι χαμηλότεροι βαθμοί που δίνονται αυτομάτως από έναν παίκτη που δεν πρόλαβε να βαθμολογήσει κάποιον γύρο.

AGE5353426532351244462142
CON5514243642435625444241
DRH442433523335334232121
EMM3433345533133556633325
ERA2355244232224543445143
FER4533222255431525552354
GAB4455355525342433345243
GBO5344423131634231231222
GIL3422134453454552542262
JEN321143231332214122
JIM2223345123324332543143
JUD1445333513555344263
LIL4422515114145143123
LOV2332453451443335333121
MAX43253222324442423322
MIC553254313233442234222
MRH3422243234143323114233
NOM4234525112253331323123
NOV5435443354334312455224
OZO5333443544465641436135
SIS2321433423314423332
STR135324112443321332223
TRI11415121232233111212

Πολωτικά/Ενωτικά
H Τυπική Απόκλιση (SD) για όλα τα τραγούδια. Είναι ένας αριθμός που μας δείχνει πόσο συμφωνούν ή διαφωνούν οι παίκτες μεταξύ τους στη βαθμολόγηση του κάθε τραγουδιού. Παράδειγμα: Έστω ότι έχουμε δύο τραγούδια που έχουν πάρει και τα δύο 66 βαθμούς συνολικά. Το ένα όμως έχει πάρει έντεκα 6, ενώ το άλλο έχει πάρει πέντε 12 και έξι 1. Το πρώτο θα έχει SD 0 (οι παίκτες συμφωνούν απόλυτα μεταξύ τους), ενώ το δεύτερο θα έχει SD 5.48 (οι παίκτες διαφωνούν πολύ μεταξύ τους). Η τελευταία στήλη μας δείχνει το μέσο όρο της SD για τα τραγούδια του κάθε παίκτη, δηλαδή είναι ένα μέτρο του κατά πόσον ο κάθε παίκτης δίχασε τις γνώμες των άλλων με τις επιλογές του.

R01R02R03R04R05R06R07R08R09R10R11R12MaxMinAvg
AGE3.172.663.114.564.643.534.642.663.61
CON3.542.463.422.652.703.323.542.463.02
DRH3.623.133.964.124.143.534.143.133.75
EMM1.682.792.863.182.102.873.181.682.58
ERA3.302.453.753.502.344.494.492.343.30
FER1.992.643.143.262.303.693.691.992.84
GAB1.552.931.942.632.923.243.241.552.54
GBO3.483.623.463.303.473.513.623.303.47
GIL4.742.204.072.913.532.964.742.203.40
JEN4.213.603.713.842.473.574.212.473.57
JIM3.713.724.131.764.51x4.511.763.57
JUD3.993.234.063.744.394.094.393.233.92
LIL3.664.394.263.903.463.414.393.413.85
LOV3.943.392.383.293.993.323.992.383.39
MAX3.823.253.134.133.603.814.133.133.62
MIC4.055.463.623.293.213.825.463.213.91
MRH3.093.672.772.814.484.434.482.773.54
NOM3.494.004.103.093.123.224.103.093.50
NOV1.641.612.614.143.134.824.821.612.99
OZO2.492.563.482.084.163.914.162.083.11
SIS3.714.372.452.63xx4.372.453.29
STR4.263.364.252.093.043.074.262.093.35
TRI2.664.414.054.364.07x4.412.663.91

Διάρκειες
Οι διάρκειες των τραγουδιών που υπέβαλε ο κάθε παίκτης

R01R02R03R04R05R06R07R08R09R10R11R12MaxMinAvg
AGE5:015:263:444:432:555:105:262:554:30
CON7:443:064:474:033:215:457:443:064:48
DRH3:303:283:193:428:317:188:313:194:58
EMM4:443:324:123:523:573:014:443:013:53
ERA6:483:412:596:203:503:046:482:594:27
FER3:283:486:443:316:504:186:503:284:47
GAB4:215:026:163:475:575:256:163:475:08
GBO4:233:223:374:205:293:335:293:224:07
GIL3:214:474:382:595:515:515:512:594:35
JEN5:2913:035:534:154:414:2513:034:156:18
JIM4:186:333:104:583:416:333:104:32
JUD6:429:256:375:576:313:489:253:486:30
LIL3:572:438:073:043:306:118:072:434:35
LOV3:395:186:454:363:373:306:453:304:34
MAX4:066:184:338:105:203:478:103:475:22
MIC5:174:215:334:109:584:549:584:105:42
MRH6:244:4410:173:122:384:3410:172:385:18
NOM5:306:542:576:203:493:586:542:574:55
NOV3:065:091:403:222:324:575:091:403:28
OZO3:293:328:343:063:524:268:343:064:30
SIS3:083:562:182:573:562:183:05
STR3:545:136:593:592:554:216:592:554:34
TRI4:255:205:467:483:397:483:395:24

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@NovaLacertae τραγουδάραααα. Σίφουνας η μικρούλα. Μπράβο για την επιλογή και την 1η θέση. :-D

Μπράβο και σε εσάς, @judge_manos και @MaXmaD, που πλαισιώσατε την 3αδα.

----------

Μαξ, μια χαρά άξιζε για 12, κατ' εμέ. Με το πρώτο άκουσμα, 12 σου είχα βάλει, αλλά μετά ξεπετάχτηκε απ' την στροφή ο Νόβα. 😋 Πολύ ωραία επιλογή, το αγάπησα. Νόμισα ότι ήταν η Τζένη σε αυτό, btw. Ήσουν έκπληξη!

@JennyP @mic2mic @nomainline επίσης, αγάπησα πολύ τις συμμετοχές σας.

@ozoozo @GBorb μια κατηγορία μόνα τους αυτά τα τραγούδια.

----------

Να 'στε καλά. Μου φτιάξατε την ημέρα με τα σχόλιά σας. 😅

Αναφορά σε κείμενο

JEN (0): Πωω! Πολύ δράμα! Με κούρασε.

Αναφορά σε κείμενο

NOM (0): Η τζαζ είναι πολύ χρήσιμη μουσική για να σε διώξουν από ένα μαγαζί όταν θέλουν να κλείσουν, για εναλλακτική στον πονοκέφαλο που επικαλούνται οι γυναίκες όταν δεν θέλουν σεξ, για υποκατάστατο των υπνωτικών και χίλιες δυό άλλες χρήσεις που μου διαφεύγουν τώρα.

Αναφορά σε κείμενο

NOM (0): 'Ενιωσα σαν να εισπνέει συνεχώς χωρίς να εκπνέει. Μετά τη μέση του τραγουδιού, εξέπνεε διαρκώς, τόσο που νόμισα πως θα σβήσει. Τελικά, εξέπνευσε.

Αναφορά σε κείμενο

DRH (8): Βγάλανε καινούριο δίσκο οι Porcupine Tree! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Καλά, ο Steven Wilson έχει παίξει τελικά στο παιχνίδι πολύ περισσότερο από την καημένη τη Λορήνα (ευτυχώς!). Ως Porcupine Tree όμως είναι το πρώτο που μπαίνει στο κυρίως παιχνίδι, είχαν μπει μερικές φορές στους μπόνους γύρους. Πάλι τώρα το δίλημμα με τα μεγαθήρια, σαν τους Pixies στον προηγούμενο γύρο. Τελικά στο 8. Οκ, το κομμάτι είναι για 12 στον γύρο, όπως θα ήταν και πάρα πολλά των Porcupine Tree σε οποιοδήποτε γύρο.

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.

Πολύ μ' αρέσουν τα στατιστικά αυτά, πανικός!!! Μπορούμε τώρα να αρχίσουμε και να αγαπάμε ή να μισούμε περισσότερο ο ένας τον άλλον. 😁

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nomainline είπε

@Conan2046 είσαι βάρβαρος ή είναι απλή συνωνυμία;:P

Εντάξει δεν είπα και να σφαχτούμε (με...σπαθιά), δεν φταίει άλλωστε κάποιος αν είναι άμουσος κσι δεν εκτιμάει το γούστο μας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Conan2046 είπε

Εντάξει δεν είπα και να σφαχτούμε (με...σπαθιά), δεν φταίει άλλωστε κάποιος αν είναι άμουσος κσι δεν εκτιμάει το γούστο μας. 

Οκ, χωρίς σπαθιά...πάμε μια κόντρα 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Μαξ, μια χαρά άξιζε για 12, κατ' εμέ. Με το πρώτο άκουσμα, 12 σου είχα βάλει,

Εχω κανει λαθος στα σχολια μου.
Εγραψα 2 φορες τα ιδια, στο δικο μου και στους London Grammar.
Προφανως και το δικο μου αξιζε για 12 ! Για αυτο το εβαλα αλλωστε!

Το σχολιο στους London ειναι το σωστο! Στο δικο μου πρεπει να σβηστει!

EDIT:
Και να διορθωσω οτι δεν εκανα εγω το λαθος! Η γραμματεας μου το εκανε που ειναι υπευθυνη για τα σχολια!

Επεξ/σία από MaXmaD
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, MaXmaD είπε

.........
Προφανως και το δικο μου αξιζε για 12 ! Για αυτο το εβαλα αλλωστε!

Το σχολιο στους London ειναι το σωστο! Στο δικο μου πρεπει να σβηστει!

EDIT:
Και να διορθωσω οτι δεν εκανα εγω το λαθος! Η γραμματεας μου το εκανε που ειναι υπευθυνη για τα σχολια!

Αλλά τελικά ήμουν ο μόνος που το τίμησα με 12   :P  

Και ενώ πλέον έχουν μείνει λιγότερες από 20  ώρες δεν έχουν στείλει ακόμα κομμάτι οι:

@Conan2046  @drh  @lila19  @MaXmaD  παρακαλούνται να σπεύσουν ταχέως    (εκ της διευθύνσεως :P )

----------------------------------------------------

Και ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά βλέπω ότι ο DRH που υπολόγιζε να δώσει 144 βαθμούς στην JEN, της έχει δώσει στο πρώτο μισό του παιχνιδιού 42 β., λείπουν ήδη 30 β.....

Για να καλύψει τη διαφορά θα πρέπει να δώσει 6 17αρια στη συνέχεια... :P 

----------------------------------------------------

Και να σας ευχαριστήσω για την πρώτη θέση στον γύρο, ιδιαίτερα δε τους MAX, MRH  και τα τρία παιδιά από το Αίγιο που έδωσαν το 12αρι τους στο ''Jackie Evancho - Lovers''  :D

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...