JennyP Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, gilles68 είπε Είχα ξεχάσει ότι η Δέσποινα Βανδή προτού αρχίσει να γκαρίζει τραγουδούσε υποφερτά παριστάνοντας την Άννα Βίσση. Ποιότητα και δύο!🤢🤮 Στο τέλος ειδικά the sound of appreciation
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gilles68 είπε Είχα ξεχάσει ότι η Δέσποινα Βανδή προτού αρχίσει να γκαρίζει τραγουδούσε υποφερτά παριστάνοντας την Άννα Βίσση. Κι άλλος Βισσικός; Καλέ, αρχίζω να την αγαπώ πολύ αυτή την παρεούλα. 😍 3 λεπτά πριν, JennyP είπε Ποιότητα και δύο!🤢🤮 Και σε συμπαθούσα. 😟 Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2022 από Mrs. Hyde
drh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Έπαιξα λίγο ακόμα με το διάγραμμα στη σελίδα που σας έλεγα https://share.streamlit.io/panagop/forumvision Έχει και μια επιλογή να είναι λίγο πιο διαδραστικό, περισσότερο για να μπορεί να φαίνεται ποια γραμμή αντιστοιχεί σε κάθε παίκτη όταν γίνεται χαμός. Δεξιά από το κυκλάκι με τις 3 τελίτσες, εμφανίζεται και μια επιλογή να το κάνεις fullscreen...δε φαίνεται τώρα στο screenshot Στην πιο στατική του μορφή μπορούν τα ονόματα να εμφανίζονται στο τέλος της κάθε γραμμής Η σκέψη για την ώρα είναι να τακτοποιήσω λίγο τη σελίδα. Να υπάρχουν τα εξής: - Μια υποσελίδα με τον πίνακα με όλα τα κομμάτια. Αν δεν το προσέξατε μπορείτε στους πίνακε να βάζετε και φίλτρα - Μια υποσελίδα με τα κομμάτια ανά παίκτη - Μια υποσελίδα με τα κομμάτια ανά γύρο και στην πορεία κάποια στατιστικά - Μια υποσελίδα ανά παιχνίδι και κάποια στατιστικά (εκεί θα μπει και αυτή που υπάρχει με τα διαγράμματα) Αν έχετε καμιά ιδέα μου λέτε....το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για το πότε θα το πιάνω...όποτε υπάρχει χρόνος και διάθεση... 4 2
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, drh είπε Έπαιξα λίγο ακόμα με το διάγραμμα στη σελίδα που σας έλεγα https://share.streamlit.io/panagop/forumvision Έχει και μια επιλογή να είναι λίγο πιο διαδραστικό, περισσότερο για να μπορεί να φαίνεται ποια γραμμή αντιστοιχεί σε κάθε παίκτη όταν γίνεται χαμός. Δεξιά από το κυκλάκι με τις 3 τελίτσες, εμφανίζεται και μια επιλογή να το κάνεις fullscreen...δε φαίνεται τώρα στο screenshot Στην πιο στατική του μορφή μπορούν τα ονόματα να εμφανίζονται στο τέλος της κάθε γραμμής Η σκέψη για την ώρα είναι να τακτοποιήσω λίγο τη σελίδα. Να υπάρχουν τα εξής: - Μια υποσελίδα με τον πίνακα με όλα τα κομμάτια. Αν δεν το προσέξατε μπορείτε στους πίνακε να βάζετε και φίλτρα - Μια υποσελίδα με τα κομμάτια ανά παίκτη - Μια υποσελίδα με τα κομμάτια ανά γύρο και στην πορεία κάποια στατιστικά - Μια υποσελίδα ανά παιχνίδι και κάποια στατιστικά (εκεί θα μπει και αυτή που υπάρχει με τα διαγράμματα) Αν έχετε καμιά ιδέα μου λέτε....το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα για το πότε θα το πιάνω...όποτε υπάρχει χρόνος και διάθεση... Αμα θες τη γνωμη μου.......................σ'εχει πειραξει η ζεστη!!!
drh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Αμα θες τη γνωμη μου.......................σ'εχει πειραξει η ζεστη!!! Τώρα με πείραξε; Είχα πέσει μέσα στη χύτρα όταν ήμουν μικρός
gilles68 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Στις 30/6/2022 στις 10:17 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Κι άλλος Βισσικός; Καλέ, αρχίζω να την αγαπώ πολύ αυτή την παρεούλα. 😍 Επειδή αντέγραφε τη Βίσση άρχισε να γκαρίζει. Κάποτε η Αννούλα τραγουδούσε ... και μετά γνώρισε τον Καρβέλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, gilles68 είπε Επειδή αντέγραφε τη Βίσση άρχισε να γκαρίζει. Γαμώτο. Μου την έφερες μπαμπέσικα. 😋 Κοίτα, σίγουρα μ' έχει επηρεάσει το γεγονός ότι, ηλικιακά, την πρόλαβα σε φάση Καρβέλα. Ακόμα θυμάμαι ν' ανοίγω, επί εποχές δημοτικού, το ραδιόφωνο και να πετυχαίνω το "Αγάπη Υπερβολική", και να λιώνω κασέτα που μου 'χε γράψει θεία μου με τραγούδια της. Θυμάμαι ξεκάθαρα το "Κλίμα Τροπικό" απ' αυτή την κασέτα. Πόσο την είχα λιώσει... Την φάση π.Κ. δεν την έχω πολυψάξει, για να είμαι ειλικρινής. Προσωπικά, προτιμώ την μ.Κ. (κι ας παραδέχτηκε κι ο Καρβέλας ότι εκπορνεύτηκαν, επειδή αυτό πουλούσε και πουλάει) που απελευθερώθηκε, ασχέτως που δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές της, πχ τις Τσούλες, που έβαλε κι η Τζένη. Ούτε και συμφωνώ με την εμμονή της στον Καρβέλα - που 'χει δώσει μεν υπέροχα τραγούδια, ντουέτα, όπερες κλπ. Της τα συγχωρώ αυτά, καθώς μιλάμε για μια γυναίκα που μπορεί να πει πολλά η φωνή της, η παρουσία της γεμίζει και δεν τραγουδάει αλλά ερμηνεύει. Ότι με το ταλέντο της θα μπορούσε να έχει και πιο ποιοτική δισκογραφία, ναι, σίγουρα θα μπορούσε. Δεν αντιλέγω. Μη με παίρνετε και πολύ σοβαρά, πάντως. Μιλάτε με άτομο που στο νηπιαγωγείο τραγούδησε την Ασπιρίνη. 🤭
JennyP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Γαμώτο. Μου την έφερες μπαμπέσικα. 😋 Κοίτα, σίγουρα μ' έχει επηρεάσει το γεγονός ότι, ηλικιακά, την πρόλαβα σε φάση Καρβέλα. Ακόμα θυμάμαι ν' ανοίγω, επί εποχές δημοτικού, το ραδιόφωνο και να πετυχαίνω το "Αγάπη Υπερβολική", και να λιώνω κασέτα που μου 'χε γράψει θεία μου με τραγούδια της. Θυμάμαι ξεκάθαρα το "Κλίμα Τροπικό" απ' αυτή την κασέτα. Πόσο την είχα λιώσει... Την φάση π.Κ. δεν την έχω πολυψάξει, για να είμαι ειλικρινής. Προσωπικά, προτιμώ την μ.Κ. (κι ας παραδέχτηκε κι ο Καρβέλας ότι εκπορνεύτηκαν, επειδή αυτό πουλούσε και πουλάει) που απελευθερώθηκε, ασχέτως που δεν συμφωνώ με κάποιες επιλογές της, πχ τις Τσούλες, που έβαλε κι η Τζένη. Ούτε και συμφωνώ με την εμμονή της στον Καρβέλα - που 'χει δώσει μεν υπέροχα τραγούδια, ντουέτα, όπερες κλπ. Της τα συγχωρώ αυτά, καθώς μιλάμε για μια γυναίκα που μπορεί να πει πολλά η φωνή της, η παρουσία της γεμίζει και δεν τραγουδάει αλλά ερμηνεύει. Ότι με το ταλέντο της θα μπορούσε να έχει και πιο ποιοτική δισκογραφία, ναι, σίγουρα θα μπορούσε. Δεν αντιλέγω. Μη με παίρνετε και πολύ σοβαρά, πάντως. Μιλάτε με άτομο που στο νηπιαγωγείο τραγούδησε την Ασπιρίνη. 🤭 Εγώ να πω την αλήθεια σε καταλαβαίνω δίμετρη κουκλάρα.☺️ Έγραψες το λόγο για τον οποίο αγαπάς τη Βισση. Ουσιαστικά είναι ο ίδιος λόγος που ο καθένας μας έχει αγάπη για κάποιο/α είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Εγώ όντας μεγαλύτερή σου (όχι και πολυ! μη νομίζεις.) έχω άλλα μουσικά βιώματα από τα νεανικά μου χρόνια. Αυτά τα μουσικά βιώματα είναι συνυφασμένα με αναμνήσεις, όμορφες, ανέμελες στιγμές και ανθρώπους. Σχετικα με τη Βίσση για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη αλλά στη συνέχεια άλλαξε. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση όχι προς το καλύτερο. Φυσικα αυτές είναι δικές μου απόψεις. Σίγουρα έχει υπάρξει μια τραγουδίστρια με ωραία φωνή και σκηνική παρουσία. Πάντως, έτσι ευκολα ξεσυμπαθείς εσύ κάποιον? 2
nomainline Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Παρότι η Βίσση είναι μεγαλύτερή μου (κι όμως, ναι, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι μεγαλύτεροί μου), την γνώρισα με τα τραγούδια του Κουγιουμτζή και με αυτά την αγάπησα. Ε, μετά, ήταν αδύνατο να την αποδεχτώ με τις σαβούρες στις οποίες ξέπεσε. Ωστόσο, οφείλω να παραδεχτώ ότι είχε την ευφυία και την ιδιαίτερη ικανότητα να είναι πάντα επίκαιρη και στο προσκήνιο για άπειρες δεκαετίες, παραμένοντας σχεδόν φρέσκια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, JennyP είπε Εγώ να πω την αλήθεια σε καταλαβαίνω δίμετρη κουκλάρα.☺️ Έγραψες το λόγο για τον οποίο αγαπάς τη Βισση. Ουσιαστικά είναι ο ίδιος λόγος που ο καθένας μας έχει αγάπη για κάποιο/α είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Εγώ όντας μεγαλύτερή σου (όχι και πολυ! μη νομίζεις.) έχω άλλα μουσικά βιώματα από τα νεανικά μου χρόνια. Αυτά τα μουσικά βιώματα είναι συνυφασμένα με αναμνήσεις, όμορφες, ανέμελες στιγμές και ανθρώπους. Σχετικα με τη Βίσση για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη αλλά στη συνέχεια άλλαξε. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση όχι προς το καλύτερο. Φυσικα αυτές είναι δικές μου απόψεις. Σίγουρα έχει υπάρξει μια τραγουδίστρια με ωραία φωνή και σκηνική παρουσία. Πάντως, έτσι ευκολα ξεσυμπαθείς εσύ κάποιον? Ισχύει πάρα πολύ αυτό που λες. Κρατηθείτε γερά, έρχεται αποκάλυψη: Βίσση, Βανδή, Παπαρίζου, Κοκκίνου, Αλκαίος, Βέρτης, Ρέμος, Ρουβάς κλπ ήταν τα κύρια ακούσματά μου (με κάποιες μουσικές εκλάμψεις μέχρι τα 17-18, απ' όπου κι άρχισα ν' ανοίγω την μουσική μου γκάμα και να γίνομαι άνθρωπος), οπότε μάλλον γι' αυτό μου φαίνεται "φυσιολογικό" το είδος που επέλεξε - με κάποιες εξαιρέσεις. Η πλάκα είναι ότι γενικότερα δεν ασχολούμαι με τραγουδιστές, ηθοποιούς κλπ. Δεν ξέρω τι έχω πάθει με την Αννούλα, όμως. Μάγια μου ’χει καμωμένα και τρελαίνομαι για κείνη / και τρελαίνομαι για κείνη / στο κρασί τα ’χει ριγμένα. λα λα λα Δήθεν σε ξεσυμπαθώ, βρε συ. Σκέρτσα σου κάνω. *βλεφαροπετάρισμα Για να ξεσυμπαθήσω κάποιον πρέπει να προσπαθήσει σκληρότερα. 12 ώρες πριν, nomainline είπε Παρότι η Βίσση είναι μεγαλύτερή μου (κι όμως, ναι, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι μεγαλύτεροί μου), την γνώρισα με τα τραγούδια του Κουγιουμτζή και με αυτά την αγάπησα. Ε, μετά, ήταν αδύνατο να την αποδεχτώ με τις σαβούρες στις οποίες ξέπεσε. Ωστόσο, οφείλω να παραδεχτώ ότι είχε την ευφυία και την ιδιαίτερη ικανότητα να είναι πάντα επίκαιρη και στο προσκήνιο για άπειρες δεκαετίες, παραμένοντας σχεδόν φρέσκια. Η αλήθεια να λέγεται. Από τα χρόνια τής υπομονής μέχρι μπορείς-να-βγεις-με-όλες-τις-τσούλες-της-γης είναι βαρύ. Ωστόσο, υπήρξαν και καλές στιγμές. Για παράδειγμα, το ντουέτο με τον Στόκα; Thumbs up! Το ντουέτο με την Daphne Lawrence; Απαπαπα, λες στο πρώτο άκουσμα. Στο δεύτερο λες "βρε, καλούλι είναι, κάτσε να το ακούσω και μια τρίτη φορά, να το εμπεδώσω και να βγάλω ξεκάθαρη γνώμη" ώσπου πιάνεις τον εαυτό σου να χορεύει. Στην τέταρτη δε, έχεις μάθει και τον στίχο και της κάνεις δεύτερη φωνή. Εθιστικόόοο. Κολλάει σαν τσίχλα. Αλλά δεν είναι ποιότητα, μην τρελαθούμε τελείως. Το λέω κι εγώ, που της έχω αδυναμία. Ψεματάκια να πούμε; Ποτές. Άλλο ένα χιτ, για να παίζει με την επικαιρότητα.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 14 hours ago, nomainline said: Παρότι η Βίσση είναι μεγαλύτερή μου (κι όμως, ναι, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι μεγαλύτεροί μου), πολλα ατομα στο forum μεγαλυτερα σου :p. σημασια επισης δεν εχει το ποσο εισαι. εδω βλεπεις ατομα 30 ετων να εχουν παραιτηθει απο την ζωη σαν να ηταν 80 και ατομα 80 χρονων να μην εχουν κανει τπτ στην ζωη τους σαν να ηταν 15. εκτος αν παρουμε την ηλικια καθαρα σαν ενα νουμερο. 1 3
MaXmaD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Εγω λεω επειδη με την μουσικη δεν το εχετε και πολυ καλα και επειδη εχουν μαζευτει πολλοι διμετροι, να αφησουμε τον διαγωνισμο να παμε για κανα μπασκετακι?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, MaXmaD είπε Εγω λεω επειδη με την μουσικη δεν το εχετε και πολυ καλα και επειδη εχουν μαζευτει πολλοι διμετροι, να αφησουμε τον διαγωνισμο να παμε για κανα μπασκετακι? Μέσα. Και θα μας διασκεδάζω εγώ με... Βίσση. (Κι έτσι όλοι θα κρατάνε τ' αυτιά τους κι εγώ ανενόχλητη, ωσάν δίμετρη, θα μπορώ να καρφώνω στην μπασκέτα χαχαχα). 😇 Spoiler Έλα, πλάκα κάνω. Spoiler Η ομαδάρα μου θα κερδίσει με την αξία της. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από Mrs. Hyde
triplex1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, MaXmaD είπε Εγω λεω επειδη με την μουσικη δεν το εχετε και πολυ καλα και επειδη εχουν μαζευτει πολλοι διμετροι, να αφησουμε τον διαγωνισμο να παμε για κανα μπασκετακι? 15 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Μέσα. Και θα μας διασκεδάζω εγώ με... Βίσση. (Κι έτσι όλοι θα κρατάνε τ' αυτιά τους κι εγώ ανενόχλητη, ωσάν δίμετρη, θα μπορώ να καρφώνω στην μπασκέτα χαχαχα). 😇 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έλα, πλάκα κάνω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η ομαδάρα μου θα κερδίσει με την αξία της. Στο 5.05 υπαρχει η απαντηση 2
MrsPeel Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Από την Τετάρτη και μετά ακούμε συνέχεια Muse! ❤️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα