Ferelpis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) ...και για τις αϋπνίες: Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Ferelpis
gilles68 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Κι αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σαν ραδιοφωνικό σήμα σε αθλητικές εκπομπές του ραδιοφώνου. 3 1
drh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Ήταν όμορφα που συντονιστήκαμε σήμερα, αλλά ήρθε η ώρα ν' αποσυρθώ στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου. Καλό βράδυ από μένα, παιδιά. Καλή συνέχεια. Και Αρβανιτάκη, και Νικολακοπούλου... Δεν θα το γλιτώσω το ΠΛΟΚ. άστε τη τισρίχτρα να ουρλιάζει και κοιμήσου με κάτι ωραίο βρε 😜 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, drh είπε άστε τη τισρίχτρα να ουρλιάζει και κοιμήσου με κάτι ωραίο βρε 😜 Άμα δω καμιά γιγαντιαία ταραντούλα να με κυνηγάει, αλίμονό σου. 😛 5 λεπτά πριν, Ferelpis είπε ...και για τις αϋπνίες: Μόνο που έβαλες την Αννούλα τη Βίσση, σε πάω.
drh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Άμα δω καμιά γιγαντιαία ταραντούλα να με κυνηγάει, αλίμονό σου. 😛 Εμ, άμα σου σπάσει τα τζάμια η άλλη, μπορεί να μπουν και ταραντούλες 😁 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από drh
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, drh είπε Εμ, άμα σου σπάσει τα τζάμια η άλλη, μπορεί να μπουν και ταραντούλες 😁 Σου το δίνω! χαχαχαχα Και τρέχω ν' αμπαρώσω πόρτες και παράθυρα. Δεν είναι να παίζουμε μ' αυτά.
gilles68 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Άλλο ένα που μ' αρέσει πολύ. Λες να ενέπνευσε το Ρακιντζή για το γνωστό αριστούργημα; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από gilles68
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, gilles68 είπε Λες να ενέπνευσε το Ρακιντζή για το γνωστό αριστούργημα; Δεν προφταίνω να σκεφτώ. Προετοιμάζομαι για την επέλαση ταραντουλοοικογένειας. Spoiler Σοβαρά τώρα: Spoiler δεν έχω ιδέα. 🙂
drh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτός ο Michael Cretu ήταν λέει παντρεμένος με την Sandra!!! Ήταν και στους συνθέτες και σε αυτό και στο Maria Magdalena! Μετά γιατί έμπλεξε έτσι; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από drh 2
gilles68 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Μου τελείωσαν τα reactions. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα! 2
MrsPeel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, nomainline είπε @drh 'Εχω την αμυδρή υποψία ότι δεν σου αρέσουν οι Enigma. Αυτούς εννοείς; 'Η μήπως αυτούς; Αυτό το Enigma εννοεί! 😉 Ορίστε!.... Με τις εικόνες που πάτε και ανεβάζετε (κι εσείς κι εγώ) χάσαμε τα fractals του Φραγκούλη! 😂 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MrsPeel είπε Αυτό το Enigma εννοεί! 😉 Έτσι μάλιστα. Είπα κι εγώ, τόση μουσική κακογουστιά; Να μη του αρέσουν οι Enigma; OI ENIGMA; Έτοιμη ήμουν ν' απασφαλίσω την πορτούλα τής ταραντουλοφωλιάς (μία μία τις μάζευα όλο το βράδυ) και να τους πω "πάτε βρείτε τον δόκτορα Χουλκ, αγάπες μου". Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Mrs. Hyde
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, drh είπε Αυτός ο Michael Cretu ήταν λέει παντρεμένος με την Sandra!!! Ήταν και στους συνθέτες και σε αυτό και στο Maria Magdalena! Μετά γιατί έμπλεξε έτσι; Όπως είπε προ μπόλικων ημερών κι ο δίμετρος καραμπουζουκλής @MaXmaD γ υ ν α ί κ ε ς. Μας παίρνουν μπουμπούκια και μας καταντάνε τσουκνιδόκλαδα με τις ανασφάλειές τους, με το δεν ξέρουν τι θέλουν, την γκρίνια τους, τη κυκλοθυμία τους, τη ζήλια τους... Ενώ εμείς; Απλοί, ευθείς. Όχι λαβύρινθοι. Και δεν εκτιμάνε πράμα, το μουστάκι μου το στριφτό μέσα. Έτσι, πάει, το έχασε κι ο Cretu με την Sandra. Τον πήρε η κάτω βόλτα μετά κι αυτόν. Πόσο ν' αντέξει, ο δίμετρος καραμπουζουκλής κι αυτός. Δεν τα είπε κι ο Καρράς, ρε bro; Πάμε καμιά μέρα για τσίπουρα να σου τα πω κι εγώ. (πςςς, έκαμα και ρίμα) Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2022 από Mrs. Hyde
gilles68 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Είχα ξεχάσει ότι η Δέσποινα Βανδή προτού αρχίσει να γκαρίζει τραγουδούσε υποφερτά παριστάνοντας την Άννα Βίσση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα