Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ferelpis είπε

23 τραγούδια του παιχνιδιού μας άκουσα το απόγευμα. Πριν λίγο τα 26 της eurovision και λέω ν΄ ακούσω 2η φορά τα δικά μας. Σύνολο: 72. Πόσο ν΄ αντέξει ο άνθρωπος; Σίγουρα θα χρειαστώ κάτι για να συνέλθω. Κανά χάπι ίσως.

Και τί τραγούδια...!!!😅 (στης Eurovision αναφέρομαι)

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ferelpis είπε

23 τραγούδια του παιχνιδιού μας άκουσα το απόγευμα. Πριν λίγο τα 26 της eurovision και λέω ν΄ ακούσω 2η φορά τα δικά μας. Σύνολο: 72. Πόσο ν΄ αντέξει ο άνθρωπος; Σίγουρα θα χρειαστώ κάτι για να συνέλθω. Κανά χάπι ίσως.

Ντεπον αναβραζων παρε , αμα ειναι και το κοκκινο θα εισαι ενταξει

Μόλις τώρα, nomainline είπε

Και τί τραγούδια...!!!😅 (στης Eurovision αναφέρομαι)

Μονο η Ισπανιδα αξιζει , πολυ δυνατη φωνη , μολις την ειδα το καταλαβα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Και αυτό εδώ τα σπάει..χαχαχαχαχα

Ο παπαγάλος είναι απλά αριστούργημα!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mic2mic είπε

είναι η Laura Pausini της οποίας είχα βάλει παλιότερα τραγούδι, το οποίο οι αγαπητοί -πλην κουφοί- συμπαίκτες μου έβγαλαν τότε τελευταίο...

Να τα λέμε κι αυτά.

Θα μπορούσες να βάλεις .. αυτό και να πήγαινε καλύτερα, μπορείς να βρεις το αντίστοιχο της Laura;

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαξτε την διορια της βαθμολογησης σε 3 ημερες, ουτε το επομενο Πασχα δεν θα τελειωσουμε

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Conan2046 είπε

Θα μπορούσες να βάλεις .. αυτό και να πήγαινε καλύτερα, μπορείς να βρεις το αντίστοιχο της Laura;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Agent_Orange είπε

λοιπον καντε την διωρία 3 μερες το πολύ επειδή είναι και ΣΚ δηλαδή, 7 ειναι πολλές. Να έχει και πιό πολλή αγωνία.

Συνταξη θα πάρουμε στο ινσόμνια

53 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αλλαξτε την διορια της βαθμολογησης σε 3 ημερες, ουτε το επομενο Πασχα δεν θα τελειωσουμε

Ανέφερα και στην αρχή πόσο κρατάνε τα παιχνίδια, γύρω στους 4 μήνες. Δεν μπορούν όλοι σε 3 μέρες, ούτε βολεύει όλους το ΣΚ. Εμένα πχ με βολεύουν οι καθημερινές. Οι προθεσμίες που έχουμε σήμερα έχουν βγει μετά από 10 χρόνια πειραματισμών με ένα σωρό παίκτες.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Ανέφερα και στην αρχή πόσο κρατάνε τα παιχνίδια, γύρω στους 4 μήνες. Δεν μπορούν όλοι σε 3 μέρες, ούτε βολεύει όλους το ΣΚ. Εμένα πχ με βολεύουν οι καθημερινές. Οι προθεσμίες που έχουμε σήμερα έχουν βγει μετά από 10 χρόνια πειραματισμών με ένα σωρό παίκτες.

οποιος δεν προλαβαινει να μη ψηφιζει , αυτη ειναι η δικη μου αποψη , δεν υπαρχει λογος καθυστερησης ψηφου

• Confused 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

οποιος δεν προλαβαινει να μη ψηφιζει , αυτη ειναι η δικη μου αποψη , δεν υπαρχει λογος καθυστερησης ψηφου

Όσοι γράφτηκαν στο παιχνίδι, γράφτηκαν βλέποντας ότι θα έχουν μια βδομάδα προθεσμία. Ήδη από το thread της εγγραφής είχε αναφερθεί αυτό. Δεν το αλλάζουμε στη μέση, και αν το αλλάζαμε θα έφευγαν οι περισσότεροι παίκτες.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

3 μέρες είναι λίγες, γιατί πρέπει να τελειώνουν όλα γρήγορα, κάποτε περιμέναμε τα νέα επεισόδια μιας σειράς και μετά ήρθε το..Νetflix. Προσωπικά μπορεί να κάνω 2-3 μέρες να μπω, φαντάζομαι θα είναι και άλλοι.

Δυσκολότερο πάντως απ' ότι νόμιζα να βαθμολογησω, έχω βρει τα 2 πρώτα και 2-3 που θα πάρουν μετά πόνου καρδιάς μηδέν και μετά δύσκολο πολύ.

Και με τα σχόλια δεν το έχω είναι αλήθεια.

• Like 5
Δημοσ.

Πάντως και για 1-2 τραγούδια αν έχετε να γράψετε κάτι, γράψτε το. Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα ή τίποτα.

• Like 4
Δημοσ.

Συνοψίζοντας την κουβέντα που έγινε λίγο πιο πάνω για τις προθεσμίες

Από τη μια η ανυπομονησία του νέου παίκτη που μπαίνει με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τη ροή του, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου που συμμετέχει

image.png.2565daf150f77103d550af1d7824c7e7.png

Από την άλλη η εμπειρία και η σοφία του πανάρχαιου γκουρού που είδε και απόειδε μετά από τόσα παιχνίδια και κάθε φορά χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο με τα κομμάτια (και όχι μόνο) που ακούει

image.png.90ec12834862ec8c1c1a287caf5b3394.png

Δύο εικόνες....δύο χιλιάδες λέξεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ο mic είχε αναλύσει πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Όποιος δεν ένιωθε άνετα, απλά δεν έπαιρνε μέρος. Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα, δεν προσπαθώ να σου την πω. Συν τοις άλλοις, έχουμε κι άλλες δουλειές. Δεν θα καθηλωθούμε πάνω από ένα pc και ν' ακούμε το ένα μετά το άλλο, με την ψυχή στο στόμα, για να παραδώσουμε τη βαθμολογία. Έτσι χάνεται κάθε νόημα, χάνεται η διασκέδαση. Γίνεται καταναγκαστικό έργο. Άσε που δεν προλαβαίνει να κατακάτσει και το κάθε τραγούδι μέσα μας. Πολύ πιο δίκαια η βαθμολογία που θα έρθει καταληκτικά σε περισσότερες ημέρες. Εκτός εάν μιλάμε για άτομα που είναι παθιασμένοι με ένα είδος, μοιράζουν τα κουλούρια σε αυτά που δεν τους αρέσουν (γιατί δεν τα αντέχουν) και ασχολούνται μόνο με το είδος τους. Ναι, έτσι θα τελείωνα κι εγώ σε ΜΙΑ ημέρα. Επειδή σε έχω δει να βάζεις διάφορα είδη, δεν σε βάζω σε αυτούς. Όχι ότι ανάμεσά μας δεν θα υπάρχουν και τέτοια άτομα. Προσωπικά, θα το σεβαστώ (αν και δεν βρίσκω λογική στο να πάρει μέρος ένα τέτοιο άτομο). Έτσι θέλω να σεβαστεί κι αυτό το άτομο τους υπόλοιπους, όμως. 

Μπορεί να παρέδωσα βαθμολογία, αλλά, αφού μπορούμε να κάνουμε edit, θα κάτσω να τ' ακούσω πάλι, για να σιγουρευτώ ότι τα μοίρασα δίκαια. Θα προσθέσω και σχόλια... Βολεύουν οι παραπάνω ημέρες, όπως και να το δούμε. 

Αν κάποιος ζορίζεται, μπορεί ν' αποχωρήσει. Δεν θα το παρεξηγούσα, φαντάζομαι ούτε οι υπόλοιποι. Δεν το λέω για σένα triplex - το λέω γενικά. Εδώ είμαστε για να περάσουμε καλά, όχι να φυσάμε και να ξεφυσάμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανενας δεν φυσαει και ξεφυσαει γιατι δημιουργειται ρευμα και θα κρυωσουμε, με το πασο τους οσοι δεν προλαβαινουν , θα βαλω υπενθυμιση για τον επομενο μηνα μη στεναχωριεστε

Επεξ/σία από triplex1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...